Za področje

    Zakaj je Screen SM100 novi standard za screen senčila?

    Screen senčilo SM100 je rezultat dolgoletnega znanja in izkušenj. Nov standard screen senčil je ustvarjen s sistemom kovinskih vzmeti, s samodejnim preverjanjem moči motorja, s soft close ter soft open sistemom, z zaznavanjem ovir, z zaščito pred zmrzaljo in še mnogo več.
    Predstavitev produkta 440
    lesena hisa sencila
    Imamo kar 113 izvajalcev za področje Screen, roloji:

    Katere so prednosti screen senčil SM100?

    Senčila_Medle_SM100.jpg

    01 Sistem kovinskih vzmeti

    Sistem dosega večjo prožnost znotraj vodila. Obenem omogoča velik prostor za amortizacijo pri krčenju in raztezanju platna, le-to pa drži bolj napeto.

    sencila-sistem-kovinskih-vzmeti.jpg

    02 Namenska cev - Φ70 mm

    Omogoča doseganje večje širine screena, brez usločenja cevi in motečega gubanja platna.

    Senčila_Medle_močnejša-cev.jpg

    03 Oblika kasete, ki se poda večini konstrukcij

    Kvadratna kaseta z rahlo zaobljenim spodnjim robom sovpada tako s konstrukcijami z ostrimi robovi, kot tudi konstrukcijami z bolj tradicionalno zaobljeno obliko.

    Senčila_Medle_kaseta.jpg

    04 Standardno vgrajen elektronski motor Elero

    • Samodejno preverjanje moči: Motor z vsakim delovanjem preverja moč, ki jo potrebuje. S tem prihrani na porabi ter podaljšuje življenjsko dobo motorja.
    • Soft close in soft open sistem: Motor pri končni poziciji zmanjša moč.
    • Zaznavanje ovire: Sistem ščiti screen pred poškodbo. V primeru, da sistem zazna oviro, se avtomatsko vrne nazaj do končne pozicije. Nato poskusi še enkrat, če je ovira še tam, se znova vrne v končno pozicijo in tam počaka.
    • Zaščita pred zmrzaljo: V primeru, da zmrzne vlaga v ZIP vodilu, bo motor zaznal prekoračitev navora in se samodejno ustavil.
    • Samodejno prilagajanje zgornje pozicije screena: Motor vsakih nekaj ciklov preverja zgornjo pozicijo in jo ponovno shrani. S tem samodejno kompenzira krčenje in raztezanje tkanine.

    05 Dva tipa tkanin

    Bistvena značilnost screen senčil je posebna mrežasta screen tkanina, ki je izdelana iz steklenih vlaken in PVC materiala. Zanjo je značilna najpogostejša 5% prepustnost sončne svetlobe in hkrati tudi zaščita pred toploto in UV žarki (prepustnost je lahko tudi 1 ali 10 %). Poleg screen tkanin se uporablja tudi soltis tkanina, ki ima enake lastnosti s 4% prepustnostjo svetlobe. Screen tkanina je plastificirana pred tkanjem, soltis pa po tkanju. Oba tipa tkanin omogočata tudi popolno zatemnitev.

    Senčila_Medle_tkanine.jpg

    06 Velika izbira barv

    Barva screena se lahko prilega barvi okenskega okvirja. Aluminijasti profili screenov so prašno barvani, zato barva ne bledi. 

    Senčila_Medle_RAL-barve.jpg

    Screen senčilo SM100 združuje najboljše v enem.

    S screen senčili smo zasenčili letno prizorišče Križanke

    Screen senčila se lahko prilagajajo različnim potrebam in izzivom. Raznolikost materialov, barv in vzorcev omogočajo, da se estetsko ujemajo z različnimi prostori. 

    Za senčenje letnega prizorišča Križanke smo na strani, ki meji na Zoisovo cesto po posebnih zahtevah arhitekta umestili screen senčila. Opremili smo jih z avtomatskimi varnostnimi sistemi, da se v primeru močnega vetra samodejno zaprejo. Za minimalističen in eleganten izgled smo uporabili screen senčila z jeklenico in platnom v naravno belo-bež barvi s 4 % prosojnostjo. Z uporabo izbranih senčil smo poskrbeli, da bo prizorišče primerno zasenčeno, v primeru dežja in vetra pa bolj zaščiteno.

    Senčila_Medle_križanke.jpg

    Screen senčila predstavljajo sodobno in inovativno rešitev za senčenje notranjih in zunanjih prostorov. S prilagodljivostjo materialov in široko izbiro ostalih možnosti so screen senčila idealna rešitev za marsikakšen izziv v sodobni arhitekturi.

    Visoka kakovost uporabljenih materialov in dolgoletne izkušnje s senčili so naša obljuba za kvalitetna screen senčila Senčil Medle.

    Predstavitev produkta 440
    Avtor: SENČILA MEDLE d.o.o.

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Screen, roloji?

    Imamo kar 113 izvajalcev za področje Screen, roloji:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    https://vsebovredu.triglav.si/prirocniki/zavarovanje-doma?p=01&utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate
    Imamo kar 113 izvajalcev za področje Screen, roloji
    8.9
    2

    Steklarstvo Kramarič Stanko Kramarič s.p.


    10
    1

    Simp d.o.o.


    8.9
    2

    VMD gradbeništvo d.o.o.


    8.9
    1

    RONO SENČILA, proizvodnja, trgovina, storitve in inženiring, d.o.o.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane