Gradnja je lahko stresna. Tu smo, da pomagamo.

Naj bo to menjava strehe v odročnem kraju ali polaganje keramike v mestnem središču, za skoraj vsak projekt najdemo vsaj 3 primerna podjetja v čim krajšem času. Tako prihranite ogromno energije in se bistveno hitreje dogovorite za izvedbo.

Brezplačno povpraševanje, brez provizij

Izvajalcem ne računamo provizij. Oddaja povpraševanja in izbira predlaganega izvajalca tako ne predstavlja nobenih dodatnih ali skritih stroškov za vas.

Za vse investitorje ostajamo brezplačna gradbena platforma.

lokalnih izvajalcev

Za manj skrbi pri izbiri izvajalcev preverjamo poslovanje podjetij, izkušnje na trgu in objavljamo njihove reference. Prav tako zbiramo vaše ocene in strokovna priporočila ter merimo odzivnost izvajalcev.

Kakovost podjetja združimo v oceni od 1 do 10. Nekorektne izvajalce na podlagi utemeljenih reklamacij in ocen izključimo.

Trudimo se zbrati vse pomembne informacije za gradnjo in prenovo ter dobre izvajalce.

Kljub javno dostopnim bazam ne morete vedeti, za katero dejavnost je podjetje specializirano. Večkrat se ne morete zanesti niti na priporočila. Nekdo, ki je dobro posloval včeraj, je lahko že danes bistveno znižal kakovost njegovih storitev. Tako se izgubi veliko časa, predno najdete zainteresiranega primernega izvajalca. Trudimo se, da bi vam te informacije zagotovili na enem mestu.

preverjenih ocen

Vaše mnenje je temelj, na katerem gradimo zaupanje naših uporabnikov. Vsako mnenje vpliva na oceno izvajalca.

Pri nas si ocen izvajalci ne morejo pisati sami. Podajo jih lahko le uporabniki, ki so dela izvedli.

Varnejša odločitev

Smo specializirana platforma za gradbeništvo, tako da vam lahko pomagamo z našim znanjem in izkušnjami. Pri nas najdete več kot 300 specializiranih kategorij iz področja gradnje, prenove in načrtovanja.

Mojmojster - Daibau smo zgradili arhitekti kot odgovor na naše lastne težave pri iskanju izvajalcev.

Iščete izvajalce za vašo gradnjo ali prenovo?

Brezplačno pošljite povpraševanje ocenjenim izvajalcem

      Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
      © 2024 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane