Zanesljivo razširite svoj posel z MojMojster

Brezplačno se registrirajte in preizkusite sistem MojMojster


BREZPLAČNO VPIŠI PODJETJE POGLEJ PROJEKTE

Preverjeni projekti, kontakti strank

Vse stranke preverimo telefonsko, ugotavljamo resnost in zahtevamo čim več informacij

Sami si izbirate zanimive projekte

Sami se lahko odločite kateri projekt vas dovolj zanima, da bi stopili v stik s stranko

Samo tisto, kar Vas zanima

Določite lahko, katere dejavnosti in od katere vrednosti naprej vas zanimajo in kako daleč je lahko projekt

Dnevno obveščanje o novih projektih

V partnerskem sodelovanju vas dnevno obveščamo o novih projektih na email, na spleti strani in v mobilni aplikaciji

Stranke Vam bolj zaupajo

Smo najbolj specializirana in obiskana spletna platforma za gradbene projekte v Sloveniji. Ker redno preverjamo izvajalce, stranke podjetjem v mreži MojMojster bolj zaupajo.

Specialisti za gradnjo, Z Vami že več kot 8 let

Smo najbolj specializirana in obiskana spletna platforma za gradbene projekte v Sloveniji že vse od leta 2013. Tudi sami smo gradbeniki in arhitekti, zato se stalno trudimo za strokovni nivo storitve. Delamo na dolgi rok in tako smo postali tesen partner več tisoč gradbenih in projektantskih podjetij. Naš glavni cilj je zagotavljati storitve, ki povečujejo Vašo uspešnost.

Kako deluje platforma?

1

Oddaja in potrditev projekta

PREJMEMO POVPRAŠEVANJE, PREVERIMO STRANKO, POTRDIMO PROJEKT

Vsak prejeti projekt najprej telefonsko preverimo in dopolnimo podatke, v kolikor je to potrebno. v pogovoru ugotavljamo resnost stranke in njeno namero po realizaciji projekta. Projektov, kjer stranka nima namena po izvedbi, ne objavimo.
Na nas se obračajo tako posamezniki kot podjetja, institucije in javne organizacije.

Telefonska preveritev
Resne stranke
2

Povežemo vas s primernimi izvajalci

OBVESTIMO VAS O PROJEKTU, PRIPOROČIMO VAS STRANKI

Če projekt ustreza vašim željam in kvalifikacijam, vas po e-pošti, SMS sporočilu in aplikaciji obvestimo o projektih. Obvestilo lahko dobite kot seznam priložnosti ali kot poziv, da se odzovete na projekt, saj smo vas priporočili stranki.

SMS sporočila
e-pošta
aplikacija
3

Dogovorite se za ogled in ponudbo

POTRDITE ZANIMANJE, USKLADITE SE S STRANKO GLEDE PONUDBE

V primeru, da vas projekt zanima, lahko zahtevate kontakt stranke in s tem potrdite interes, o čemer je obveščena tudi stranka. Stranki sicer že prej damo vašo telefonsko številko, da vas lahko pokliče in sama preveri vaše zanimanje. Na platformi vam omogočamo pogovor in izmenjavo datotek ter ponudb z vsako stranko.

4

Izvedba in ocena

DOGOVOR, IZVEDBA IN OCENA

Za izvedbo manjših del se stranke in izvajalci na platformi dogovorijo že v nekaj urah. Projekti večje vrednosti pa ponavadi terjajo več usklajevanja in prilagajanja ponudbe. Za uspešen dogovor priporočamo oseben stik in po vaši presoji tudi ogled na lokaciji. Formalne dogovore sklepate direktno s stranko, prav tako ne posegamo v finančne transakcije. MojMojster – DaiBau promovira kvaliteto, za to vsako stranko prosimo za oceno vašega dela, vam pa dajemo možnost, da prav tako sporočite, ali je bila stranka korektna.

Vse uredite na enem mestu

Dostop do povpraševanj in kontaktov strank, njihovo organizacijo in dopisovanje s strankami lahko izvajate v svoji nadzorni plošči.
Od tam lahko zaženete tudi oglaševalske akcije, objavljate reference, vsebine in urejate vašo spletno trgovino.

Z vami gradimo dolgoročno parnerstvo

Spoštovani!

Vesel sem, da ste!!!
Kar nekaj časa se ukvarjam z iskanjem dela za naša,slovenska podjetja za področje Avstrije, z vami sem začel sodelovati po slučajnem ogledu oddaje Dobra ideja... Ker je bil posel na avstrijskem Koroškem pridobljen, izvajalec pa je zamujal, ste mi priporočili nekaj podjetij za izdelavo fasade, izbral sem G* d.o.o in odlično izpeljal projekt vsem v zadovoljstvo!

Sistem, ki ste ga ustvarili je za verigo investitor, posrednik, izvajalec (vsaj za Avstrijo), naravnost fenomenalen! Trenutno peljem tri projekte, tudi druge izvajalce sem našel preko vašega in našega MojMojster! Tudi način komunikacije z mano je presenetljivo odličen, ste prijazni in hitri, tako ,da lahko govorim le o superlativih! Včasih se zatika se le pri izvajalcih, ker nimajo urejene dokumentacije za delo v Avstriji, jim jo pa pomagam urediti preko odvetniških družb v Celovcu.

Zelo sem vam hvaležen!
Želim vam veliko uspeha v bodoče in seveda prosim za nadaljevanje dobrega sodelovanja. Podjetja delijo moje mnenje, ker v tujini dosegamo bistveno boljše cene, so kvalitetna in kar je pomembno, dela je dovolj!

Hvala in vse dobro!
PAVEL R.

Oglašujte 150.000+ mesečnim uporabnikom.

Oglašujte slovenski skupnosti, ki gradi in prenavlja. Uporabljajo nas tako zasebniki, kot tudi podjetja, arhitekti in institucije.
Predstavite svojo znamko tudi 20.000 podjetjem iz področja gradbeništva in načrtovanja.

Pogosta vprašanja

Storitve MojMojster

1. Zakaj postati del mreže MojMojster?


MojMojster omogoča dostop do novih strank in projektov ter skrbi za promocijo vaše kvalitete. Zaupa nam več tisoč preverjenih projektantskih, obrtnih in gradbenih podjetij. Delujemo na več trgih in omogočamo številne podporne storitve za naše partnerje. Postali smo dolgoročni partner vsem, ki so aktivni na Slovenskem gradbenem trgu.

2. Kdo lahko postane del mreže MojMojster?


Ker zagovarjamo kakovost, imamo za vpis določena merila. Pridružijo se lahko podjetja, ki imajo registrirano dejavnost, imajo vsaj 1 leto delovnih izkušenj in najmanj 5.000 EUR letnih prihodkov ter neblokirane račune. Z vsakim podjetjem opravimo osebni intervju, da pridobimo ključne informacije o vašem delu. Kakovost naših partnerjev redno preverjamo.

3. Kaj je brezplačno preskusno obdobje?


V znak zaupanja vsakemu podjetju v sistemu podarimo 15 preverjenih brezplačnih projektov. Na ta način lahko preizkusite naše delovanje in se prepričate o legitimnosti projektov, ki jih prejmemo. Dvakrat tedensko vam na vaš e-poštni naslov pošljemo seznam zanimivih projektov, kjer lahko tako stopite v stik s 15 strankami. Po izteku preizkusnega obdobja vas povabimo za sklenitev naročnine.

4. Zakaj bi sklenil plačljivi paket?


Plačljivi paketi imajo številne prednosti pred preizkusnim obdobjem. Pri sklenitvi naročnine vam omogočimo razširjen dostop do večjega števila projektov. Prav tako lahko izberete, katere dejavnosti in v katerih regijah bi želeli delati. Če postanete naš naročnik, se vam odpre dostop tudi do večjih projektov in do strank, za katere smo ugotovili, da so resnejše. Partnerje sistema o novem projektu obvestimo takoj, ko prejmemo projekt, med tem ko so v preizkusnem obdobju projekti stari nekaj dni. Sklenitev naročnine vam omogoča tudi številne druge prednosti, ki so predstavljeni v rubriki paketi.

Projekti in stranke

1. Na kakšen način dobivamo stranke in projekte?


MojMojster je prisoten tako na spletu, kot tudi v tisku in fizično. Sodelujemo z več partnerji za gradnjo in prenovo, ki nam povečujejo našo vidnost. Stranke nas najdejo na spletu ali preko naših partnerjev. Več kot polovica je vračajočih strank, ki so že imele pozitivno izkušnjo s platformo.

2. Zakaj se stranke obračajo na MojMojster?


Iskanje primernega izvajalca s prostimi kapacitetami v želenem terminu je problem, ki ga imajo fizične in v enaki meri tudi pravne osebe. MojMojster že z nekaj kliki stranko poveže s preverjenim izvajalcem, ki ga projekt zanima. Tako našim uporabnikom prihranimo veliko časa in zmanjšamo tveganje.

3. Kdo so stranke na MojMojster in kakšni so projekti?


Na MojMojster se obračajo vsi, ki želijo najti primernega in preverjenega izvajalca. Naši uporabniki so tako fizične osebe kot tudi podjetja, arhitekti, organizacije in državne institucije.
Projekti, ki jih prejemamo, so zelo različni. Od manjših hišniških del do projektov z večmilijonsko vrednostjo. Za vsakega partnerja se na tedenski bazi najde veliko zanimivih priložnosti.

4. So stranke na MojMojster resne?


Zavedamo se, da je resnost stranke izjemnega pomena za naše partnerje. Iz tega razloga na več mestih preverjamo, kakšna je možnost, da bo stranka realizirala projekt. Povpraševanja, kjer uporabnike zanima samo cena ali kadar je čas izvedbe daleč v prihodnosti, izločamo iz obveščanja. Za potrjene projekte pa preverimo, koliko ponudb je stranka že zbrala in individualno presodimo namero o resnosti. Vse faktorje preračunamo v oceno priložnosti, ki je v seznamu vaših projektov označena z zeleno – rumenim trakom. Partnerji imajo prav tako možnost, da neresne stranke prijavijo svojemu skrbniku.

5. Kako se odzovem na projekt iz dnevnega ali tedenskega obveščanja?


O zanimivih projektih vas v preizkusnem obdobju obveščamo dvakrat tedensko, če sklenete naročnino pa vsakodnevno. Vse priložnosti si lahko ogledate in presodite, ali vas projekt zanima. S klikom na povezavo do kontakta nam in stranki sporočite, da vas projekt zanima. Stranki lahko preko sistema pošljete sporočilo ali jo pokličete. Osebni stik s stranko po dosedanjih izkušnjah poveča možnost realizacije.

6. Kako se odzovem, če me povabite k projektu?


Če menimo, da bi bili za projekt posebej primerni, vaše podjetje priporočimo stranki takoj, ko potrdimo povpraševanje. Stranka tako že na začetku dobi vašo telefonsko številko in računa na vaš odziv. V tem primeru vam pošljemo individualno e-pošto in SMS sporočilo.

7. Mislim, da ne dobivam primernih projektov?


Če ugotovite, da vas obveščamo o dejavnostih, ki jih ne opravljate, vas prosimo, da nas obvestite in obveščanje bomo ustrezno prilagodili. Če so povpraševanja premajhne vrednosti ali v primeru, da so projekti izven vašega radija dela, nas prav tako lahko obvestite, da popravimo informacije. Z vsemi nastavitvami lahko upravljate skozi vašo nadzorno ploščo, ko se prijavite.

8. Pri katerih projektih lahko sodelujem?


Ker stranke povezujemo s primernimi izvajalci, skrbimo za to, da priporočimo podjetja, ki so sposobna in kvalificirana izvesti določen projekt. Glede na velikost vaše ekipe prilagajamo, kako velike projekte lahko prejemate. Pri projektih novogradenj in celovitih prenov je potrebna ustrezna ekipa in izpolnjena referenčna lista. Za kategorije kot so geodezija, projektiranje ali arhitektura potrebujete licenco ZAPS ali IZS.

9. Kaj se zgodi, če se dogovorim za posel?


V preizkusnem obdobju realizacija pomeni konec brezplačnega sodelovanja. Če ste že naš naročnik, pa realizacija ne vpliva strošek sodelovanja, saj provizij v MojMojster naročniških paketih ne zaračunavamo.

Ocenjevanje

1. Kako pridobivamo mnenja strank?


Mnenje o vašem delu lahko odda samo stranka, ki je oddala povpraševanje v sistemu. Stranka v mnenju ocenjuje vašo strokovnost pri svetovanju, ceno in kakovost izvedbe. Stranko lahko sami prosite za mnenje, saj komentarji vplivajo na vašo skupno oceno in so vidni na vašem MojMojster profilu.

2. Kaj pomeni MojMojster ocena?


MojMojster ocena je objektivni odraz vaše kakovosti. Sestavljena je iz števila let na trgu in velikosti ekipe. Nanjo vpliva tudi vaša odzivnost in mnenja strank ter strokovnih uporabnikov. Višjo oceno si prislužite tudi z izpolnjeno referenčno listo. Skupna ocena izraža vašo kompetenco, saj je s tem pogojena vaša pozicija v imeniku in na seznamu priporočenih izvajalcev, ko se stranka odloča. Naši uporabniki oceni pripisujejo pomembno vrednost.

3. Kdo je priporočeni izvajalec?


Priporočeni izvajalci so podjetja, s katerimi sodelujemo že več kot dve leti in so v tem času dosegla oceno nad 8,5. Za priporočene izvajalce lahko jamčimo, da bodo svoje delo opravili kakovostno in korektno. Značko podeljujemo na podlagi objektivnih dejavnikov in individualni presoji. Prejemniki značke lahko dobijo tudi aktualno nalepko za avtomobil.

4. Kaj pomenijo ostale MojMojster značke?


Na podlagi izstopajočih kvalitet podelimo in javno izpostavimo tudi druge prednosti. Dobite lahko značko za odzivnost, če je podjetje odgovorilo na vsaj 70% naših pozivov za projekte. Značko za izkušenost podelimo podjetjem z več kot 10 let izkušnjami na trgu. Če je vaše podjetje doseglo oceno nad 9, podelimo posebno značko za visoko skupno oceno.

5. Kaj naredimo v primeru, da je stranka oddala negativno mnenje?


MojMojster sicer ne odgovarja za delo, ki so ga opravili izvajalci (pogoji uporabe). V skladu s spremljanjem kakovosti pa vsako pisno reklamacijo preverimo na strani izvajalca in stranke. Če ugotovimo, da je izvajalec prejel dve upravičeni reklamaciji, ki jih ni rešil, ga za nedoločen čas izključimo iz sistema.

Sodelovanje

1. Kako lahko sklenem naročnino?


Za sklenitev naročnine se obrnete na prodajni oddelek za podporo partnerjem, ki vam bodo pomagali pri oblikovanju ponudbe po vaši meri. Za izbrani paket vam bodo izstavili predračun ali poslali naročniško pogodbo. Prvi delovni dan, ko prejmemo potrdilo o plačilu predračuna, aktiviramo naročnino.

2. Kako dolgo je veljavna naročnina na MojMojster?


Veljavnost vaše naročnine je odvisna od tega, kakšen paket ste sklenili. Letna naročnina velja od datuma plačila do istega datuma naslednje leto. Pri mesečni naročnini vam vsak mesec izstavimo račun za pretekli mesec.

3. Kakšne so možnosti naročnin za MojMojster?


Aktualno ponudbo paketov in cen si lahko ogledate tukaj: MojMojster, partnerski paketi. Ponujamo vam pakete na podlagi mesečne in letne naročnine. Na voljo so posebne ugodnosti za sklenitev sodelovanja za daljši čas.

4. Trenutno ne moremo sprejemati projektov, kaj lahko naredim?


Če imate trenutno prezasedene kapacitete, lahko to sporočite svojemu skrbniku in za želeno obdobje bomo ustavili obveščanje. Po preteku tega obdobja se bo obveščanje avtomatsko aktiviralo. V tem času naročnine ni mogoče zamrzniti.

5. Kaj naredim, če dejavnosti ne opravljam več?


V primeru, da opuščate dejavnost, nam lahko sporočite, če še opravljate katere izmed 220 dejavnosti na MojMojster. V primeru, da zapirate podjetje, vas v sistemu deaktiviramo.

Bodite vedno obveščeni, da ne izpustite dobrih priložnosti

Brezplačno se registrirajte in preizkusite sistem MojMojster


BREZPLAČNO VPIŠI PODJETJE POGLEJ PROJEKTE
SLOVENIA
MOJMOJSTER.NET

Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
2000 Maribor

00386 40 145 800

KONTAKTI

Povpraševanja: 051 216 651
Podjetja: 040 145 800

REGIONALNE STRANI

www.daibau.com
www.daibau.at
www.mojmojster.net
www.emajstor.hr
www.daibau.rs
www.daibau.sk
www.daibau.ro
© 2021 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane