Razširite svoj posel z Mojmojster

Od manjših do večjih projektov, Mojmojster vam vsak dan pomaga do novih strank.
Prijavi se v profil
Še nimate dostopa? Brezplačno vpiši podjetje

Na enostaven način do strank

Preverjeni projekti, kontakti strank

Preverimo telefonsko številko in epoštni naslov vsake stranke in vas obvestimo o tistih projektih, ki vas zanimajo.

Sami si izbirate zanimive projekte

Izberite si regije in storitve za katere želite nove stranke in si s seznama, ki je pripravljen samo za vas izbirete samo stranke, ki jih želite kontaktirati.

Pošteno, brez dodatnih stroškov

Ne zaračunavamo provizij, ni nepredvidenih stroškov, poraba je omejena samo na izbrani paket. Celoten zaslužek izvedenih del ostane vam.

Izkušnje naših mojstrov

Z Mojmojster smo zelo zadovoljni! Prihodke smo povečali za približno 40%.

Vsaj 50% vseh strank dobim iz Mojmojster! Bi priporočil, je zelo dobra povezava do novih strank na trgu.

Res sem navdušena! Na osnovi tega imamo danes 8 ljudi zaposlenih, začeli smo z enim.

Vsak dan dobivamo nove stranke. Z Mojmojster smo povečali prihodke za 50%!

Zelo pozitivna izkušnja! Z Mojmojster so se naši prihodki povečali za preko 200%.

Mojmojster mi daje varnost! Da imam vsak teden dovolj dela. Mislim, da je to najbolj pomembno.

Zadnja povpraševanja - 4 480 odprtih projektov

Vsi aktualni projekti

Sami si izbirate zanimive projekte

Več kot 6 000 novih poslov vsak mesec


Do danes smo prejeli že več kot 293 000 projektov za gradnjo in prenovo v skupni ocenjeni vrednosti 711 480 000 €. Pridružite se in si sami izbirajte posle in stranke, da ne zamudite nobene zanimive priložnosti.

Brezplačno vpiši podjetje
Pogosta vprašanja
Projekti in stranke

Na kakšen način dobivamo stranke in projekte?


Mojmojster je prisoten tako na spletu, kot tudi v tisku in fizično. Sodelujemo z več partnerji za gradnjo in prenovo, ki nam povečujejo našo vidnost. Stranke nas najdejo na spletu ali preko naših partnerjev. Več kot polovica je vračajočih strank, ki so že imele pozitivno izkušnjo s platformo.

Zakaj se stranke obračajo na Mojmojster?


Iskanje primernega izvajalca s prostimi kapacitetami v želenem terminu je problem, ki ga imajo fizične in v enaki meri tudi pravne osebe. Mojmojster že z nekaj kliki stranko poveže z ocenjenim izvajalcem, ki ga projekt zanima. Tako našim uporabnikom prihranimo veliko časa in zmanjšamo tveganje.

Kdo so stranke na Mojmojster in kakšni so projekti?


Na Mojmojster se obračajo vsi, ki želijo najti primernega in ocenjenega izvajalca. Naši uporabniki so tako fizične osebe kot tudi podjetja, arhitekti, organizacije in državne institucije.
Projekti, ki jih prejemamo, so zelo različni. Od manjših hišniških del do projektov z večmilijonsko vrednostjo. Za vsakega partnerja se na tedenski bazi najde veliko zanimivih priložnosti.

So stranke na Mojmojster resne?


Zavedamo se, da je resnost stranke izjemnega pomena za naše partnerje. Iz tega razloga na več mestih preverjamo, kakšna je možnost, da bo stranka realizirala projekt. Povpraševanja, kjer uporabnike zanima samo cena ali kadar je čas izvedbe daleč v prihodnosti, izločamo iz obveščanja. Za potrjene projekte pa preverimo, koliko ponudb je stranka že zbrala in individualno presodimo namero o resnosti. Vse faktorje preračunamo v oceno priložnosti, ki je v seznamu vaših projektov označena z zeleno – rumenim trakom. Partnerji imajo prav tako možnost, da neresne stranke prijavijo svojemu skrbniku.

Kako se odzovem na projekt iz dnevnega ali tedenskega obveščanja?


O zanimivih projektih vas v preizkusnem obdobju obveščamo dvakrat tedensko, če sklenete naročnino pa vsakodnevno. Vse priložnosti si lahko ogledate in presodite, ali vas projekt zanima. S klikom na povezavo do kontakta nam in stranki sporočite, da vas projekt zanima. Stranki lahko preko sistema pošljete sporočilo ali jo pokličete. Osebni stik s stranko po dosedanjih izkušnjah poveča možnost realizacije.

Kako se odzovem, če me povabite k projektu?


Če menimo, da bi bili za projekt posebej primerni, vaše podjetje priporočimo stranki takoj, ko potrdimo povpraševanje. Stranka tako že na začetku dobi vašo telefonsko številko in računa na vaš odziv. V tem primeru vam pošljemo individualno e-pošto in SMS sporočilo.

Mislim, da ne dobivam primernih projektov?


Če ugotovite, da vas obveščamo o dejavnostih, ki jih ne opravljate, vas prosimo, da nas obvestite in obveščanje bomo ustrezno prilagodili. Če so povpraševanja premajhne vrednosti ali v primeru, da so projekti izven vašega radija dela, nas prav tako lahko obvestite, da popravimo informacije. Z vsemi nastavitvami lahko upravljate skozi vašo nadzorno ploščo, ko se prijavite.

Pri katerih projektih lahko sodelujem?


Ker stranke povezujemo s primernimi izvajalci, skrbimo za to, da priporočimo podjetja, ki so sposobna in kvalificirana izvesti določen projekt. Glede na velikost vaše ekipe prilagajamo, kako velike projekte lahko prejemate. Pri projektih novogradenj in celovitih prenov je potrebna ustrezna ekipa in izpolnjena referenčna lista. Za kategorije kot so geodezija, projektiranje ali arhitektura potrebujete licenco ZAPS ali IZS.

Kaj se zgodi, če se dogovorim za posel?


V preizkusnem obdobju realizacija pomeni konec brezplačnega sodelovanja. Če ste že naš naročnik, pa realizacija ne vpliva strošek sodelovanja, saj provizij v Mojmojster naročniških paketih ne zaračunavamo.

Ocenjevanje

Kako pridobivamo mnenja strank?


Mnenje o vašem delu lahko odda samo stranka, ki je oddala povpraševanje v sistemu. Stranka v mnenju ocenjuje vašo strokovnost pri svetovanju, ceno in kakovost izvedbe. Stranko lahko sami prosite za mnenje, saj komentarji vplivajo na vašo skupno oceno in so vidni na vašem Mojmojster profilu.

Kaj pomeni Mojmojster ocena?


Mojmojster ocena je objektivni odraz vaše kakovosti. Sestavljena je iz števila let na trgu in velikosti ekipe. Nanjo vpliva tudi vaša odzivnost in mnenja strank ter strokovnih uporabnikov. Višjo oceno si prislužite tudi z izpolnjeno referenčno listo. Skupna ocena izraža vašo kompetenco, saj je s tem pogojena vaša pozicija v imeniku in na seznamu priporočenih izvajalcev, ko se stranka odloča. Naši uporabniki oceni pripisujejo pomembno vrednost.

Kdo je priporočeni izvajalec?


Priporočeni izvajalci so podjetja, s katerimi sodelujemo že več kot dve leti in so v tem času dosegla oceno nad 8,5. Za priporočene izvajalce lahko jamčimo, da bodo svoje delo opravili kakovostno in korektno. Značko podeljujemo na podlagi objektivnih dejavnikov in individualni presoji. Prejemniki značke lahko dobijo tudi aktualno nalepko za avtomobil.

Kaj pomenijo ostale Mojmojster značke?


Na podlagi izstopajočih kvalitet podelimo in javno izpostavimo tudi druge prednosti. Dobite lahko značko za odzivnost, če je podjetje odgovorilo na vsaj 70% naših pozivov za projekte. Značko za izkušenost podelimo podjetjem z več kot 10 let izkušnjami na trgu. Če je vaše podjetje doseglo oceno nad 9, podelimo posebno značko za visoko skupno oceno.

Kaj naredimo v primeru, da je stranka oddala negativno mnenje?


Mojmojster sicer ne odgovarja za delo, ki so ga opravili izvajalci (pogoji uporabe). V skladu s spremljanjem kakovosti pa vsako pisno reklamacijo preverimo na strani izvajalca in stranke. Če ugotovimo, da je izvajalec prejel dve upravičeni reklamaciji, ki jih ni rešil, ga za nedoločen čas izključimo iz sistema.

Sodelovanje

Zakaj postati del mreže Mojmojster?


Mojmojster omogoča dostop do novih strank in projektov ter skrbi za promocijo vaše kvalitete. Zaupa nam več tisoč projektantskih, obrtnih in gradbenih podjetij. Delujemo na več trgih in omogočamo številne podporne storitve za naše partnerje. Postali smo dolgoročni partner vsem, ki so aktivni na Slovenskem gradbenem trgu.

Kdo lahko postane del mreže Mojmojster?


Ker zagovarjamo kakovost, imamo za vpis določena merila. Pridružijo se lahko podjetja, ki imajo registrirano dejavnost, imajo vsaj 1 leto delovnih izkušenj in najmanj 15.000 EUR letnih prihodkov ter neblokirane račune. Z vsakim podjetjem opravimo osebni intervju, da pridobimo ključne informacije o vašem delu. Kakovost naših partnerjev redno preverjamo.

Kaj je brezplačno preskusno obdobje?


V znak zaupanja vsakemu podjetju v sistemu podarimo nekaj brezplačnih projektov. Na ta način lahko preizkusite naše delovanje in se prepričate o legitimnosti projektov, ki jih prejmemo. Dvakrat tedensko vam na vaš e-poštni naslov pošljemo seznam zanimivih projektov, kjer lahko tako stopite v stik s strankami. Po izteku preizkusnega obdobja lahko kadarkoli razširite svoj dostop do strank.

Zakaj bi sklenil plačljivi paket?


Plačljivi paketi imajo številne prednosti pred preizkusnim obdobjem. Pri sklenitvi naročnine vam omogočimo razširjen dostop do veliko večjega števila projektov. Prav tako lahko izberete, katere dejavnosti in v katerih regijah bi želeli delati. Če postanete naš naročnik, se vam odpre dostop tudi do večjih projektov in do strank, za katere smo ugotovili, da so resnejše. Partnerje sistema o novem projektu obvestimo takoj, ko prejmemo projekt, med tem ko so v preizkusnem obdobju projekti stari nekaj dni. Sklenitev naročnine vam omogoča tudi številne druge prednosti, ki so predstavljeni v rubriki paketi.

Kako lahko sklenem naročnino?


Za sklenitev naročnine se obrnete na prodajni oddelek za podporo partnerjem, ki vam bodo pomagali pri oblikovanju ponudbe po vaši meri. Za izbrani paket vam bodo izstavili predračun ali poslali naročniško pogodbo. Prvi delovni dan, ko prejmemo potrdilo o plačilu predračuna, aktiviramo naročnino.

Kako dolgo je veljavna naročnina na Mojmojster?


Veljavnost vaše naročnine je odvisna od tega, kakšen paket ste sklenili. Letna naročnina velja od datuma plačila do istega datuma naslednje leto. Pri mesečni naročnini vam vsak mesec izstavimo račun za pretekli mesec.

Kakšne so možnosti naročnin za Mojmojster?


Aktualno ponudbo paketov in cen si lahko ogledate tukaj: Mojmojster, partnerski paketi. Ponujamo vam pakete na podlagi mesečne in letne naročnine. Na voljo so posebne ugodnosti za sklenitev sodelovanja za daljši čas.

Trenutno ne moremo sprejemati projektov, kaj lahko naredim?


Če imate trenutno prezasedene kapacitete, lahko to sporočite svojemu skrbniku in za želeno obdobje bomo ustavili obveščanje. Po preteku tega obdobja se bo obveščanje avtomatsko aktiviralo. V tem času naročnine ni mogoče zamrzniti.

Kaj naredim, če dejavnosti ne opravljam več?


V primeru, da opuščate dejavnost, nam lahko sporočite, če še opravljate katere izmed 220 dejavnosti na Mojmojster. V primeru, da zapirate podjetje, vas v sistemu deaktiviramo.

Stranke in priložnosti po vaši izbiri!
Brezplačno se registrirajte in preizkusite sistem Mojmojster

Brezplačno vpiši podjetje Aktualna dela
Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
© 2024 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane