Dobra dela ustvarjajo heroje


Heroji se ne rojevajo, ampak to postajajo zahvaljujoč svojim dejanjem v življenju. Da bi to postali, so dovolj že majhna, a dobra dejanja - saj velikosti dejanja ne meri tisti, ki pomaga, ampak tisti, ki pomoč potrebuje.

Danes vam dajemo priložnost, da vsaj za trenutek postanete heroj tistim, ki potrebujejo vaša dobra dejanja!

Svet lahko spremenite na bolje!

Pri Mojmojster.net se vsak dan trudimo, da bi vam pomagali pri renovaciji vaših domov in poslovnih prostorov. Toda življenjski prostor vsakega od nas je mnogo večji od njegovega doma in pisarne.

Naš življenjski prostor sestavljata narava, ki jo imamo radi, in mesto, v katerem živimo, pa tudi vsi ljudje, ki jih srečujemo. Naš življenjski prostor sestavljajo tudi soljudje, ki jih mnogokrat prezremo – ogroženi ljudje, ki si sami ne zmorejo izboriti dostojnega življenja. Izboljševanje kakovosti našega okolja in življenja vseh ljudi, ki živijo v njem, je odgovornost vsakega od nas.

Zato vas sedaj pozivamo, da združimo moči in skupaj pomagajmo dobrodelnim organizacijam, ki skrbijo za najbolj ogrožene!

V zameno bodo te neprofitne organizacije nadaljevale svoje delo – izboljševanje našega življenjskega okolja in kakovosti življenja naših soljudi.


Organizacije in društva, ki pomagajo ljudem v težavah

Kliknite na logotip priznanih organizacij, ki smo jih izbrali za vas, pišite jim, kako lahko pomagate, ali jim pošljite donacijo in neposredno naredite ta svet boljši:


Izbrana organizacija dneva


O projektu

Partnerstvo za dobrobit družbe je dobrodelen projekt, ki je nastal pod okriljem portala Mojmojster. Zavedamo se namreč pomena dobrodelnosti za družbo in čutimo odgovornost, da kot eden vodilnih predstavnikov gradbene industrije podpremo pozitivne spremembe v družbi. Cilj vseh partnerjev pri projektu (investitorjev, podjetij in organizacij) je ustvarjanje sinergije, ki naj doseže in pomaga vse več ljudem, ki potrebujejo pomoč.

Hvala vsem, ki prispevate svoj delež in s tem delate svet boljši za vse nas.

Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
© 2024 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane