Partnerstvo za dobrobit družbe

Cilj sodelujočih partnerjev, podjetij in organizacij v okviru projekta »Partnerstvo za dobrobit družbe« je ustvarjanje sinergije, ki bo pozitivna vplivala na življenja ljudi, družbo ter naravo.

Menimo, da je spodbujanje družbene odgovornosti podjetij lahko ključ do kakovostnega sobivanja ljudi v zdravem in vključujočem okolju.POMAGAJMO ZDAJ

Družbena odgovornost in so-delovanje

Podjetja in organizacije se lahko medsebojno dopolnjujejo in tako dosegajo sinergijske učinke, ki vodijo v optimalno uporabo obstoječih sredstev za skupno dobro. Podjetja in obrtniki lahko namenijo finančna ali druga sredstva, ki jih imajo na voljo. Organizacije po drugi strani bolje poznajo potrebe in želje ljudi, ter znajo sredstva najbolje uporabiti za največji učinek v družbi. Za podjetja pomenijo družbeno odgovorni projekti tudi priložnost za večjo vključenost v širšo družbo, večjo možnost sodelovanja s partnerji, povečanje ugleda blagovne znamke in povečanje privlačnosti za najbolj kakovostne kadre.

Organizacije, ki delujejo v dobrobit družbe s katerimi sodelujemo so:
a) Neprofitne organizacije in društva, ki skrbijo za pomoč ljudem v stiski.
b) Kulturne in izobraževalne organizacije, ki skrbijo za našo kulturno ozaveščenost in promocijo znanja.
c) Športna društva, ki skrbijo za zdrav razvoj otrok ter promovirajo zdrav način življenja.
d) Gasilska in reševalna društva, katerih pomena se zavemo, ko jih res potrebujemo.
e) Vse druge organizacije, ki imajo pozitivno vlogo v družbi.


Podjetja - kako donirati?

Kot podjetje morda že donirate ali pa bi to želeli začeti zdaj? Donirate lahko tako, da kontaktirate katerokoli od organizacij, ki ustreza pogojem in se z njimi dogovorite za donacijo. Če želite Vam lahko pri tem pomaga tudi naša ekipa MojMojster. Ko je donacija izvedena, nam pošljete potrdilo o nakazilu. Potrdilo nam lahko pošljete tukaj: Pomagajmo zdaj


Certifikat - Družbeno odgovorno podjetje

Podjetja, ki donirajo v okviru partnerskega programa Partnerstvo za dobrobit družbe v skupni višini najmanj 100eur pridobijo certifikat Družbeno odgovorno podjetje za čas 1 leta. Donacija se dokazuje s potrdilom o nakazilu ali donacijsko pogodbo.

Certifikat bo viden na straneh sistema MojMojster, podjetja pa lahko pridobljen certifikat uporabijo tudi na svojih spletnih straneh in v publikacijah. Seznam donatorjev bo tudi javno objavljen na naših spletnih straneh.


Naši partnerji pri projektu

Povezujemo se predvsem z neprofitnimi organizacijami in društvi, ki skrbijo za pomoč ljudem v stiski, gasilskimi in reševalnimi društvi, ki vedno priskočijo na pomoč in organizacijami ki imajo pozitivno vlogo v družbi. Nekateri partnerji so že z nami, pridružite se nam tudi Vi.


SLOVENIA
MOJMOJSTER.NET

Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
2000 Maribor

00386 40 145 800

KONTAKTI

Povpraševanja: 051 216 651
Podjetja: 040 145 800

REGIONALNE STRANI

www.daibau.com
www.daibau.at
www.mojmojster.net
www.emajstor.hr
www.daibau.rs
www.daibau.sk
www.daibau.ro
© 2021 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane