Za področje

  Toplotna črpalka, cena 2024 - za ogrevanje in sanitarno vodo

  Kakšna je cena toplotne črpalke? Cena za toplotno črpalko zrak-voda in sicer za dobavo in montažo toplotne črpalke povprečne moči 8kW, ki zadostuje za dobro izolirano stanovanjsko hišo, boste odšteli od 6.000 EUR naprej. Cena sistema toplotne črpalke voda-voda ali zemlja-voda se giblje od 8.000 EUR - 18.000 EUR (brez investicije v razvodni sistem, talno ali radiatorsko gretje). Kolikšen pa je prihranek pri ogrevanju? Trikraten!

  Preden se lotite vgradnje toplotne črpalke natančno primerjajte lastnosti svoje hiše in lastnosti naprave. Naj vas ne zavede zgolj višina cene toplotne črpalke, saj brez dobrega premisleka, toplotno črpalko lahko preplačate, še slabše pa je, da kupite prešibko in so prihranki veliko manjši. Cena ne sme biti glavno merilo, saj je toplotna črpalka investicija za 20 let in tudi več. Glavno merilo naj bo kakovost toplotne črpalke in strokovno svetovanje glede njene izbire, načina inštalacije in regulacije sistema ter sama izvedba inštalacije. Toplotna črpalka je lahko sama za sebe zelo dobra naprava, vendar če ni ustrezno vgrajena v sistem, ne bo delovala pravilno in energijska učinkovitost bo nižja.

  Komu zaupati postavitev toplotne črpalke? Enostavno in hitro najdite dobrega ponudnika toplotnih črpalk v svoji okolici. Kako? Z obrazcem spodaj lahko popolnoma brezplačno in nezavezujoče pošljete povpraševanje in nato izbirate med zainteresiranimi in dobro ocenjenimi ponudniki toplotnih črpalk!

  Hitro povpraševanje - enostavno in brezplačno do dobrih mojstrov!
  Pošlji povpraševanje

  Toplotna črpalka zrak-voda : cena z vgradnjo


  Cena toplotne črpalke. Cena za dobavo in vgradnjo toplotne črpalke zrak-voda na družinski hiši, moči po izbiri investitorja.

  6000.00 €/kos

  MINIMALNA CENA
  9000.00 €/kos

  SREDNJA CENA
  12000.00 €/kos

  NAJVIŠJA CENA
  Želim ponudbo izvajalcev

  Toplotna črpalka ZRAK-VODA

  Toplotna črplaka zrak voda je najugodnejša rešitev ogrevanja s toplotno črpalko v primerjavi z drugimi vrstami toplotnih črpalk. Montaža je manj zahtevna, saj je potrebno samo namestiti zunanjo enoto, brez dodatnih posegov v zemljišče. Omogoča tudi enostavno in ugodno vzdrževanje. Vir toplote je zrak, s toplotno črpalko zrak voda pa lahko samostojno ogrevate objekt do zunanje temparature -5°C, deluje pa lahko tudi do -20°C, ko pokrijemo do 90% toplotnih izgub, za ostalo pa je potrebno dogrevanje, najpogosteje z električnim grelnikom. Hranilnik toplote je nujen pri toplotni črpalki zrak-voda, z njim pa se izognemo prepogostim vklopom toplotne črpalke.

  Toplotna črpalka ZRAK-VODA
  4000 €/kos

  MINIMALNA CENA
  manj zmogljiva
  6000 €/kos

  SREDNJA CENA
  srednje zmogljiva
  10000 €/kos

  NAJVIŠJA CENA
  zelo zmogljiva
  Naredi si izračun
  1
  kos


  Toplotna črpalka VODA-VODA

  Toplotna črpalka voda izkorišča toploto podtalnice, ki jo pridobi s pomočje sistema zanke, kjer tekočina kroži po ceveh, ki segajo do podtalnice in tako prenaša toploto v naš dom. Za izvedbo vrtine je potrebno vodno dovoljenje, potrebna je geološka preiskava, vrtino pa mora izvesti strokovnjak. Podtalna voda je idelana za izkoriščanje energije, saj njena temparatura niha minimalno med 5°C in 15°C. Investija je zaradi potrebnih dodatnih posegov in dovoljenj višja, kot pri drugih vrstah toplotnih črpalk.

  Toplotna črpalka VODA-VODA
  8000 €/kos

  MINIMALNA CENA
  brez vrtine
  12500 €/kos

  SREDNJA CENA
  z vrtino
  18000 €/kos

  NAJVIŠJA CENA
  visoka zmogljivost

  Toplotna črpalka ZEMLJA-VODA

  Toplotna črpalka zemja voda izkorišča stabilno temparaturo pod zemljo tako, da prečrpava vodo skozi cevi, položene na zadostni globini. Za namestitev toplotne črplake zemlja voda je potrebna namestitev celotnega sistema cevi, horiznotalno, pri čemer je potrebna večja površina zemljišča ali vertikalno, pri čemer je potrebno vrtanje v globino. Začetna investija je zato višja, vendar imajo geotermalne črplake imajo dolgo življensko dobo, saj nimajo veliko mehanskih delov, potrevno je minimalno vzdrževanje. Prednost je tudi zelo tiho delovanje, saj ne potrebujejo kondenzacijske enote, kot klime ali druge toplotne črpalke.

  10000 €/kos

  MINIMALNA CENA
  minimalna zmogljivost
  13000 €/kos

  SREDNJA CENA
  srednja zmogljivost
  18000 €/kos

  NAJVIŠJA CENA
  visoka zmogljivost

  Toplotna črpalka za sanitarno vodo

  S toplotno črpalko za sanitarno vodo lahko prihranimo do 70% stroškov za ogrevanje vode, napram električnim grelnikom vode ali klasičnim oblikam ogrevanja sanitarne vode. Toplotna črpalka za sanitarno vodo mora ponavadi biti postavljena v prostor, kjer temperatura ne pade pod 7°C (nekatere delujejo tudi do -10°C). Pri novih objektih je najbolj smiselno, da ima toplotna črpalka že vgrajen bojler. Pri izbiri velikosti bojlerja računajte na porabo 50l/dan na osebo.

  Toplotna črpalka za sanitarno vodo
  800 €/kos

  MINIMALNA CENA
  1200 €/kos

  SREDNJA CENA
  1800 €/kos

  NAJVIŠJA CENA
  Naredi si izračun
  1
  kos


  Toplotne črpalke Daikin

  Toplotna črpalka Daikin je plod več desetletij razvoja japonskega tehnološkega koncerna Daikin. Njena pomembna prednost je monoblok izvedba. To pomeni, da so vse komponente toplotne črpalke združene v zunanji enoti. Najbolj prodajan je model toplotne črpalke Daikin Atherma z značilnim dizajnom, sicer pa podjetje nudi širok spekter kvalitetnih toplotnih črpalk za gretje sanitarne vode, visokotemparaturno in nizkotemparaturno ogrevanje. Vgradnja toplotne črpalke Daikin je hitra, njena uporaba preko preglednega vmesnika pa enostavna za uporabnika.

  Toplotne črpalke Daikin
  5300 €/kos

  MINIMALNA CENA
  6500 €/kos

  SREDNJA CENA
  12000 €/kos

  NAJVIŠJA CENA
  Naredi si izračun
  1
  kos


  Toplotna črpalka Mitsubishi

  Toplotna črpalka Mitsubishi je moderna ogrevalna naprava priznanega japonskega podjetja Mitsubishi Electric, ki velja kot vodilni proizvajalec klimatskih naprav. Svoje znanje hladile tehnike so takoj s pojavom toplotnih črpalk prenesli tudi na to področje. Toplotne črpalke Mitsubishi odlikuje dolga življenjska doba, izjemna zanesljivost in učinkovitost. Za optimalno ceno dobite tehnološko zelo dovršen produkt, ki se ne bo veliko kvaril, v primeru težav pa imate na voljo široko servisno mrežo. Toplotne črpalke Mitsibishi so kompaktne izvedbe z bojlerjem v eni notranji enoti ali brez boljlerja – zalogovnika vode.

  Toplotna črpalka Mitsubishi
  5000 €/kos

  MINIMALNA CENA
  7000 €/kos

  SREDNJA CENA
  10000 €/kos

  NAJVIŠJA CENA
  Naredi si izračun
  1
  kos


  Toplotna črpalka Kronoterm

  Toplotna črpalka Kronoterm je plod slovenskih in evropskih znanj. Vso testiranje in razvoj se izvaja v lastnem laboratoriju in ustreza najstrožjim evropskim merilom. Razvoj toplotnih črpalk v podjetju Kronoterm poteka več kot 35 let, vgradili pa so več kot 60.000 naprav. Prav zato se za toplotne črpalke Kronoterm odloča vse več Slovencev. Poleg nagrad na švicarskem WPZ so Kronoterm toplotne črpalke večkrat osvojile naslov najbolj učinkovite toplotne črpalke v Evropi. Kronoterm prednjači po vgradnji sanirarnih toplotnih črpalk, ogrevalne toplotne črpalke pa množično vgrajujejo v veliko slovenskih novogradenj. Na voljo je povezljivost v oblaku, nove zunanje enote pa prepričajo še tako zahtevno stranko, saj so oblikovalski produkt, ne več samo zunanja enota. Na voljo so moči od ogromnih 31 kW do 4 kW.

  Toplotna črpalka Kronoterm
  1500 €/kos

  MINIMALNA CENA
  8000 €/kos

  SREDNJA CENA
  15000 €/kos

  NAJVIŠJA CENA
  Naredi si izračun
  1
  kos


  Toplotna črpalka Gorenje

  Toplotne črpalke Gorenje so plod 30 letnega razvoja in izkušenj vrhunskih strokovnjakov. Toplotne črpalke Gorenje ustrezajo najvišjim evropskim standardom in ponujajo sisteme voda/voda (Aquagor), zemlja/voda (Terragor) in zrak/voda (Aerogor). Glede na temperaturo vira ali višjo temperaturo ogrevanja, obstajajo tudi geotermalne toplotne črpalke Gorenje in visokotemperaturne toplotne črpalke Gorenje.

  Toplotna črpalka Gorenje
  1300 €/kos

  MINIMALNA CENA
  1825 €/kos

  SREDNJA CENA
  2350 €/kos

  NAJVIŠJA CENA
  Naredi si izračun
  1
  kos


  Toplotna črpalka Orca

  Toplotne črpalke za ogrevanje Orca zrak-voda zadostujejo in celo presegajo najstrožje evropske standarde. Specializirane za sistem zrak-voda, so primerne tako za novogradnje s talnim gretjem kot za starejše objekte z radiatorskim ogrevanjem. Kombinirajo se z nizkotemperaturnimi ali visokotemperaturnimi zunanjimi enotami Mitsubishi Electric in skupaj dosegajo grelna števila vse do 5,2. Posebnost Orca toplotnih črpalk je vgrajen elektro grelec, ki zagotavlja dodatno varnost delovanja v primeru ekstremnega mraza ali ob okvari zunanje enote. Z aplikacijo pa lahko Orca toplotno črpalko spremljate in upravljate tudi na daljavo.

  Toplotna črpalka Orca
  1800 €/kos

  MINIMALNA CENA
  7650 €/kos

  SREDNJA CENA
  13500 €/kos

  NAJVIŠJA CENA
  Naredi si izračun
  1
  kos


  Fujitsu toplotne črpalke - cenik

  Toplotne črpalke Fujitsu Waterstage, spadajo med najzanesljivejše toplotne črpalke tipa zrak-voda na trgu. Na voljo do eno do tri fazni modeli moči do 16 kW. Fujitsu toplotne črpalke so visoko učinkovite vse do temperature -15 °C, imajo nizke obratovalne stroške, so tihe, enostavne za vzdrževanje in okolju prijazne.

  Fujitsu toplotne črpalke - cenik
  6000 €/kos

  MINIMALNA CENA
  7425 €/kos

  SREDNJA CENA
  8850 €/kos

  NAJVIŠJA CENA
  Naredi si izračun
  1
  kos


  Bosch toplotna črpalka

  Podjetje Bosch se ponaša t 280 leti izkušenj s področja ogrevalnih tehnologij. Izdelujejo toplotne črpalke Bosch za ogrevanje, toplotne črpalke Boch za sanitarno vodo in toplotne črpalke Bosch večjih moči.

  Bosch toplotna črpalka
  6950 €/kos

  MINIMALNA CENA
  10100 €/kos

  SREDNJA CENA
  13250 €/kos

  NAJVIŠJA CENA
  Naredi si izračun
  1
  kos


  Hitachi toplotne črpalke

  Toplotna črpalka Hitachi serije Yutaki je primerna za kakršnokoli gospodinjstvo, saj omogoča ogrevanje in hlajenje, tako za nizkotemperaturno talno gretje kot visokotemperaturno radiatorsko ogrevanje ali ventilatorske konvektorje. Hitachi toplotne črpalke odlikuje izreden temperaturni razpon, saj delujejo pri temperaturi zraka od - 25 do +46 °C.

  Hitachi toplotne črpalke
  3550 €/kpl

  MINIMALNA CENA
  6825 €/kpl

  SREDNJA CENA
  10100 €/kpl

  NAJVIŠJA CENA
  Naredi si izračun
  1
  kpl


  LG toplotne črpalke

  Toplotne črpalke LG spadajo med naprave v energijskem razredu A+++, z najnovejšimi tehnologijami, ki izboljšujejo zmogljivost in olajšujejo uprabljanje: zaslon na dotik in aplikacija LG ThinQ. Primerne so tako za talno ogrevanje pri 35°C kot visokotemperaturno radiatorsko ogrevanje med 50 - 60 °C. LG toplotne črpalke so na voljo v monoblok ali split izvedbi, med najbolj priljubljene modele pa spada LG toplotna črpalka THERMA.

  LG toplotne črpalke
  3100 €/kos

  MINIMALNA CENA
  4900 €/kos

  SREDNJA CENA
  6700 €/kos

  NAJVIŠJA CENA
  Naredi si izračun
  1
  kos


  Panasonic toplotne črpalke

  Toplotne črpalke Panasonic so visokotehnološke naprave, ki jih je mogoče upravljati preko internetnega omrežja. Kombinirajo se lahko s solarnim sistemom, ogrevanjem sanitarne vode, radiatorji ali s talnim gretjem. Sistem Aquarea T-CAP odlikuje delovanje v ekstremnih vremenskih pogojih vse do -20°C brez pomoči zunanjega grelnika.

  Panasonic toplotne črpalke
  5900 €/kos

  MINIMALNA CENA
  6425 €/kos

  SREDNJA CENA
  9650 €/kos

  NAJVIŠJA CENA
  Naredi si izračun
  1
  kos


  Toshiba toplotne črpalke

  ...

  4000 €/kos

  MINIMALNA CENA
  6625 €/kos

  SREDNJA CENA
  9250 €/kos

  NAJVIŠJA CENA
  Naredi si izračun
  1
  kos


  Vodič po povprečnih cenah: Toplotna črpalka (2024)

  vaša količina

  enota

  Okvirna cena

  vaša cena

  Toplotna črpalka za povprečno hišo

  Cena inverterske nizkotemperaturne toplotne črpalke s priklopno močjo od 8 do 10 kW, kot naprimer Toshiba Estio ali Daikin Thermo, skupaj s priklopom na omrežje in zalogovnik - bojler z zagonom in testiranjem.


  kpl

  €/kpl

  Celoten sistem ogrevanja s toplotno črpalko

  Cena za sistem ogrevanja s toplotno črpalko 8KW zalogovnik s sanitarno vodo 300 l, priklopi in montaža.


  kpl

  €/kpl

  Celoten sistem ogrevanja in hlajenja z toplim zrakom in toplotno črpalko

  Cena za toplozračno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje z centralnim razvodom, rekuperatorjem, ogrevalno napravo, toplotno črpalko zrak-voda in zalogovnikom za 200 l.


  kpl

  €/kpl

  Cena za toplotno črpalko voda-voda

  Cena za dobavo in vgradnjo toplotne črpalke voda-voda za enodružinsko hišo.


  kos

  €/kos

  Cena za toplotno črpalko zemlja-voda

  Cena za dobavo in vgradnjo toplotne črpalke zemlja-voda na družinski hiši, vključno z izkopom in namestitvijo toplotne črpalke.


  kos

  €/kos

  Daikin Atherma 3 H visokotemperaturna

  Daikin Atherma 3 H HT je tretja generacija visokotemperaturnih toplotnih črpalk. S svojim dovršenm izgledom pokaže, da je toplotna črpalka lahko tudi lepa. Odlikujejo je najvišji nivo energetske učinkovitosti. V sistemu uporablja hladilno sredstvo R32. Komplet sestavlja zunanjo enoto v značilni črni barvi minimalističnega videza in notranjo enoto. Lahko jo uporabite v kombinaciji z radiatorskim gretjem.


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos

  Daikin Atherma 3 nizkoteperaturna z zalogovnikom

  Nova generacija Daikin Atherma toplotne črpalke je vas bo prepričala tako z energetsko učinkovitostjo, kakor tudi privlačnim izgledom notranje enote. Pregleden sistem za upravljanje je enostavne za uporabo za vsakogar. Tehnologija gretja ali hlajenja bazira na visoko učinkovitem grelnem plinu R32, ki vašo bodočo toplotno črpalko uvršča v najvišji energetski razred. Temeraturne izhodne vode lahko dosege do 65 stopinj Celzija in delovanje do -25 stopinj Celzija brez uporabe grelnika. Za naše okolje to pravzaprav nemoteno delovanje 356 dni v letu. Zunanja enota Daikin Atherme je lahka in tiha, močno podobna klimatski, in jo lahko vgradite tudi na ravno streho ali celo balkon vaše hiše ali stanovanja.


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos

  Daikin Atherma 3 nizkoteperaturna brez zalogovnika

  Nova generacija Daikin Atherma toplotne črpalke je vas bo prepričala tako z energetsko učinkovitostjo, kakor tudi privlačnim izgledom notranje enote. Pregleden sistem za upravljanje je enostavne za uporabo za vsakogar. Tehnologija gretja ali hlajenja bazira na visoko učinkovitem grelnem plinu R32, ki vašo bodočo toplotno črpalko uvršča v najvišji energetski razred. Temeraturne izhodne vode lahko dosege do 65 stopinj Celzija in delovanje do -25 stopinj Celzija brez uporabe grelnika. Za naše okolje to pravzaprav nemoteno delovanje 356 dni v letu. Zunanja enota Daikin Atherme je lahka in tiha, močno podobna klimatski, in jo lahko vgradite tudi na ravno streho ali celo balkon vaše hiše ali stanovanja.


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos

  Dobava toplotne črpalke


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos

  Enofazna toplotna črpalka Panasonic

  Panasonic toplotna črpalka, enofazna, moč od 9 - 12 kW.


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos

  Enofazna toplotna črpalka Panasonic z bojlerjem

  Panasonic toplotna črpalka, enofazna, bojler 200L, moč od 9 - 12 kW.


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos

  Kronoterm toplotna črpalka nizkotemperaturna z zalogovnikom

  Toplotna črpalke Kronoterm modeli WPLV je na voljo v zunanji enoti in notranjim hidravličnim modulom. Notranja enota toplotne črpalke ima 200 l bojler za sanitarno vodo in 50 l zalogovnik. Delovanja toplotne črpalke skoraj ne boste zaznali, saj obratuje izjemno tiho. Na voljo je tudi WEB modul za daljinsko upravljanje. Varčnost je potrjena s TÜV certifikatom, naprava pa spada v razred A++.


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos

  Kronoterm toplotna črpalka visokotemperaturna brez zalogovnika

  Toplotna črpalka Kronoterm model WPL-13 je visokotemperaturna toplotna črpalka brez zalogovnika vode. Priklopite jo lahko neposredno na že obstoječ ogrevalni sistem v vaši kurilnici preko krmilnika Termotronic. Ker deluje na visokotemperaturnem nivoju, jo lahko uporabite za gretje z obstoječimi radiatorji. Toplotna črpalka je opremljena s kompresorjem Scroll z visoko življenjsko dobo brez potrebnih servisov.


  kos

  €/kos

  Kronoterm toplotna črpalka visokotemperaturna brez zalogovnika, za večje objekte

  Toplotna črpalka Kronoterm WPL K1 so modeli toplotnih črpalk za ogrevanje večjih objektov. Visokotemperaturne črpalke je mogoče priključiti na radiatorsko gretje. Velike moči omogočajo ogrevanje objektov 300 m2 ali več, zato so primerni za vgradnjo v poslovne in gospodarske objekte. S krmilnikom Termotronic je mogoče zunanjo enoto priklopiti neposredno na obstoječ ogrevalni sistem. Na ta način lahko z minimalnim posegom prihranite tudi do 70% stroška za ogrevanje. Na voljo so moči tudi do 31 kW.


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos

  Kronoterm toplotna črpalka visokotemperaturna z zalogovnikom

  Toplotna črpalka Kronoterm model WPL-13 je visokotemperaturna toplotna črpalka, ki je primerna za priklop na radiatorje. Sestavlja jo notranja in zunanja enota, povezani s plinom R407C. Prednost naprave je, da ima hidravlični modul vgrajen tudi 50 litrski zalogovnik in vse ostale potrebne komponente v enem kompaktnem ohišju. Toplotna črpalka se ponaša s kompresorjem Scroll, ki ima zelo dolgo življenjsko dobo. Na voljo je tudi zunanja enota, ki omogoča hlajenje.


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos

  Monoblok enofazna Hitachi toplotna črpalka

  Toplotna črpalka Hitachi v monoblok izvedbi, enofazna, moči 4,3 - 7,5 kW.


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos

  Monoblok LG toplotna črpalka, enofazna

  LG toplotna črpalka, monoblok izvedba, enofazna. Moč 5 - 9 kw.


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos

  Monoblok LG toplotna črpalka, trofazna

  LG toplotna črpalka, monoblok izvedba, trofazna. Moč 12 -16 kW.


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos

  Monoblok trofazna Hitachi toplotna črpalka

  Toplotna črpalka Hitachi v monoblok izvedbi, trofazna, moči 11 - 16 kW.


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos

  Montaža toplotne črpalke

  Montaža topolotne črpalke do 10kW z vsem potrebnim materialom za povezavo in pritrditev do 10m, višina do 3m, 1 preboj do 40cm opečnega zidu, dovod električne energije do 5m


  kos

  €/kos

  Cena montaže toplotne črpalke za sanitarno vodo

  Namestitev in priklop toplotne črpalke na želeno lokacijo, priklop hladne in tople sanitarne vode na obstoječi sistem do 3m, kompletna strojna vezava elementov: varnostni ventil, kroglični ventil, raztezna posoda ter nepovratni ventil. Nastavitev in zagon sistema.


  kos

  €/kos

  Nizkotemparaturna toplotna črpalka zrak voda

  Cena za dobavo toplotne črpalke zrak voda.


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos

  Nizkotemperaturna toplotna črpalka Bosch z bojlerjem

  Bosch nizkotemperaturne toplotne črpalke zrak/voda z vgrajenim električnim grelnikom in boljlerjem velikosti 190 L, trofazna, moči od 6 do 15 kW.


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos

  Orca Mono toplotna črpalka brez vgrajenega grelnika sanitarne vode

  Ogrevalne toplotne črpalke Orca Mono so na voljo v klasični in XL različici za moči zunanjih enot do 23 kW. Enote Mono se lahko povežejo v kaskade, na katere je mogoče priklopiti do štiri zunanje enote različnih grelnih moči. S to konfiguracijo je mogoče ogrevati tudi do 2.500 m2 velike površine.


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos

  Orca sanitarna toplotna črpalka Zeus

  Serija Orca Zeus zniža stroške ogrevanja sanitarne vode tudi do 75 %. Poleg dobrih grelnih lastnosti sta na voljo dve velikosti zalogovnika za vodo: 230L ali 300L.


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos

  Redni servis toplotne črpalke

  Redni servis toplotne črpalke do 16 kW.


  kos

  €/kos

  Sanitarna toplotna črpalka Kronoterm za stanovanje

  Sanitarne toplotne črpalke modeli WP1 so idealne za manjše objekte ali stanovanja, kjer bi želeli prenoviti sistem ogrevanja sanitarne vode in občutno prihraniti pri stroških. Sanitarna toplotna črpalka ima 100 l bojler, kar zadostuje za 4 člansko družino. Z malim stroškom lahko enostavno spremenite način ogrevanja vaše vode v stanovanju. Za priklop potrebujete le dovod zraka iz okolice.


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos

  Sanitarna toplotna črpalka Kronoterm za večje objekte

  Sanitarne toplotne črpalke modeli WP2 so namenjene gretju sanitarne vode. Kompaktna samostoječa enota se lahko vgradi v obstoječo kurilnico, shrambo ali klet. Če imate veliko porabo vode, ta toplotna črpalka pokrije vaše potrebe, saj zmore segreti med 300 in 1300 litri vode na dan. Na ta način lahko prihranite tudi več kot 70% za stroške gretja vode. Primerna je za vgradnjo v večje družinske hiše ali v gospodarske objekte, nastanitvene objekte in za objekte s storitvenimi dejavnostmi.


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos

  Split enofazna Hitachi toplotna črpalka

  Split toplotna črpalka Hitachi, enofazna, moči 4,3 - 16 kW.


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos

  Split LG toplotna črpalka, trofazna

  LG toplotna črpalka, split izvedba, trofazna. Moč 12kw.


  kos

  €/kos


  kos