Za področje

  Notranja vrata - cena ponudnikov za notranja vrata s podbojem ali montažo

  Cene drsnih notranjih vrat se gibljejo v razponu od približno 150-750€, odvisno od vrste drsnih vrat, načinov odpiranja in materialov. Cena za notranja furnirana vrata skupaj s podboji znaša med 150-650 EUR/kos. Višjo ceno boste odšteli za drsna vrata ob steni, še višjo pa s sistemom odpiranja drsnih vrat v steno ali z uporabo kaljenega stekla na vratih. Najmanj boste odšteli za PVC notranja vrata standardnih dimenzij, katerih cena se giblje okoli 150 EUR/kos. Največji strošek vsekakor predstavljajo ALU notranja vrata, katerih cene se gibljejo okrog 700€/kos. Dobavni rok vrat je običajno od 1 do 2 meseca.

  Komu zaupati postavitev notranjih vrat? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim ponudnikom notranjih vrat v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

  Pridobite ponudbo:
  Pošlji povpraševanje
  Preverite tudi:
  Drsna vrata, cena

  Cena za notranja furnirna vrata


  Cena notranjih furniranih vrat. Cena za notranja vrata, furnirana, klasične dimenzije skupaj s podboji.

  180.00 €/kos

  MINIMALNA CENA
  €/kos

  SREDNJA CENA
  780.00 €/kos

  NAJVIŠJA CENA
  Želim ponudbo izvajalcev

  Druge cene za - Notranja vrata

  vaša količina

  enota

  okvirna cena

  vaša cena

  ALU notranja vrata

  Cena za dobavo in montažo notranjih ALU vrat, standardnih dimenzij.


  kos

  €/kos

  Masivna lesena notranja vrata

  Cena za dobavo in montažo notranjih masivnih lesenih vrat, standardnih dimenzij.


  kos

  €/kos

  Najcenejša notranja vrata

  Najcenejša notranja vrata: pvc notranja vrata. PVC podboj in pvc vratno krilo.


  kos

  €/kos

  Notranja drsna vrata

  Cena za dobavo in montažo notranjih drsnih vrat, standardnih dimenzij.


  kos

  €/kos

  PVC notranja vrata

  Cena za dobavo in montažo notranjih PVC vrat, standardnih dimenzij.


  kos

  €/kos

  Zložljiva (harmonika) notranja vrata

  Cena za dobavo in montažo notranjih zložljivih vrat, standardnih dimenzij. Najcenejša varianta so PVC zložljive lamele z okvirno ceno 45€, sledijo plastične lamele v imitaciji lesa (bukev), za katere boste odšteli približno 100€, najdražja varianta so plastične lamele v imitaciji aluminija, za katere boste odšteli približno 200€.


  kos

  €/kos

  SKUPAJ:
  Pošlji povpraševanje >

  Drsna vrata


  Koliko stanejo drsna vrata? Cena drsnih vrat se razlikuje in je odvisna od velikosti vratnega krila,...

  Preverite tudi: Drsna vrata cena

  Kako so Vam koristile te informacije?

  https://vsebovredu.triglav.si/prirocniki/zavarovanje-doma?p=01&utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate
  Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
  Informativni mesečni obrok*
  /mesec


  Znesek kredita
  EUR
  Doba odplačevanja
  let
  Naprej
  Izračun kredita >

  *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

  Vrata, notranja - vse kar morate vedeti

  1. Vrata iz lesa, aluminija ali plastična vrata

  Pri izbiri materiala je na voljo les, aluminij, PVC in kombinacije teh materialov s steklom. Izbira je popolnoma prepuščena vam. Material za vrata izberite hkrati z izbiro materiala za tla (parket, laminat) in notranjih sten, saj tako najlažje uskladite barve in materiale, da se bodo ti vizualno dopolnjevali in usklajevali. Med materiali so na voljo: les (javor, breza, smreka, mahagonij, bukev, hrast,...), kombinacija les-steklo, kombinacija les-aluminij in kombinacija aluminij-steklo.

  2.jpg
  Elegantna moderna lesena vrata dajo prostoru poseben karakter.

  1.1 Lesena notranja vrata

  Les je najpogostejši material notranjih vrat. Že samo dejstvo, da je naravni material, ki daje notranjosti doma pridih domačnosti in topline, je zadosten razlog za to izbiro. Pri lesenih notranjih vratih je na voljo ogromna izbira barvnih dekorjev, okvirjev, ki se glede na različne želje, izvrstno podajo prav vsakemu stanovanju. Sem prištevamo različice lesa furnir, beli lak, dekor. Pri leseni izvedbi ločimo klasična in masivna notranja vrata.

  Masivna notranja vrata se izdelajo iz troslojnega, križno lepljenega panela debeline cca. 4 cm. Poleg križno lepljenega panela se uporabljajo tudi druge variante: leseni lepljenci ali lepljene letvice iz smreke in furnirne plasti.

  1.2 Furnir vrata

  Furnirana notranja vrata pa veljajo za kombinacijo izgleda masivnih lesenih vrat in lahkotnosti vratnega krila. Na voljo je velika izbira furnirjev, najbolj pa sta v uporabi hrast in oreh, predvsem zaradi trdote in večje obstojnosti. Furnirana vrata so (lesena) vrata, prelepljena s posebno folijo, ki daje vratom moderen, estetski videz. Omogočajo enostavno vzdrževanje in obenem izgledajo še vedno masivna in lepega videza.

  1.3 Leseno-steklena vrata

  Kombinacija lesa in stekla velja za pogosto izbiro materialov, če hočete popestriti izgled vaših notranjih vrat in prostorov. Stekleni paneli v lesenih vratih še dodatno pripomorejo k prehodu svetlobe v prostor, tudi ob popolnem zaprtju vratnega krila. Kombinacija les-steklo je najbolj pogosta pri drsnih notranjih vratih. Uporabljeno je kvalitetno, varnostno steklo različnih tipov in vzorcev.

  1.4 Steklena notranja vrata

  Steklena vrata se uporabljajo za posebne primere, kjer želimo ohraniti vizualni prehod oz. prehajanje svetlobe, hkrati pa ne želimo prehoda hrupa ali prepiha. V osnovi ločimo med klasičnimi vrati, ki imajo vgrajeno stekleno površino, vrata z stranskimi oz. nadsvetlobniki ter med vrati, ki so v celoti iz stekla. Zaradi varnosti so vsa vratna stekla kaljena, možno pa jih je tudi peskati, obarvati, gravirati, oblepiti s folijo in tako dobiti različne vizualne učinke. 

  1.5 Alu notranja vrata

  Aluminij se, bolj kot za notranja vrata, uporablja za zunanja, vhodna vrata na račun svoje trdnosti in protivlomne zaščite. Pri notranjih vratih enostavno ni potrebe po materialu, kot je aluminij, saj velja za veliko dražjo investicijo v primerjavi z lesom. Uporablja pa se lahko za okvirje steklenih drsnih notranjih vrat.

  1.6 PVC notranja vrata

  Čeprav nudi les ugodno bivalno klimo, toplino in večjo domačnost, pa velja za dražji material od PVC-ja. Notranja vrata iz umetne mase (PVC) so tako vse bolj popularna izbira. Omogočajo enostavno montažo, lažje in cenejše vzdrževanje, imajo majhno težo in obenem omogočajo večjo svobodo oz. izbiro glede dimenzij, oblik in tipa vrat. S pomočjo raznih barv, premazov in dekorjev pa lahko PVC vrata ustvarimo v naravni podobi lesa. Posebej so narejeni tudi podboji PVC vrat, tako da se PVC vrata lahkotno, neslišno zapirajo in odpirajo. Na račun nizke cene umetne mase si lahko privoščimo mnogo dodatkov za PVC notranja vrata, kot so protihrupna zaščita, oblika, barva, itd..

  1.7 Filc vrata

  Plastika (PVC) sodi med pogosto uporabljen material zložljivih notranjih vrat. Pri zložljivih notranjih vratih pa se uporablja kot dodatek še filc, ki se ga namesti na notranji strani vrat. Filc poskrbi za dobro toplotno in zvočno izolativnost.

  2. Odpiranje vrat

  Po jasni določitvi dimenzij in materiala je tretji pomembni faktor način odpiranja notranjih vrat. Odločitev o načinu odpiranja notranjih vrat sloni na dejstvu, kakšna je razporeditev notranje opreme in nasploh prostorov, da nam vratno krilo ne bo omejevalo našega gibanja in se zabijalo v kose pohištva. 

  2.1 Krilna vrata

  Krilna notranja vrata sodijo med najbolj pogosto izbiro notranjih vrat v stanovanju oz. hiši. Gre za enostaven sistem odpiranja s pomočjo kljuke. Kot že prej omenjeno, moramo pri krilnih vratih paziti na prostor za vrati, kamor se bo krilo odpiralo. Vsako nameščeno pohištvo ali neprimerna pozicija notranjih vrat bo polno odpiranje onemogočilo. Nepogrešljiv element notranjih vrat je vratni podboj, kamor so vrata pritrjena. Vratni podboj ima širino med 85 mm in 175 mm, možno ga je razširiti tudi do 300 mm. Premikanje oz. odpiranje krilnih notranjih vrat je omogočeno s pomočjo tečajev, kamor so vrata nasajena. Najpogostejši uporabljen material za krilna notranja vrata je les v kombinaciji s steklom. Več informacij o materialih sledi v nadaljevanju članka.

  1.jpg
  Krilna vrata so klasična izbira, sploh kadar imamo prostor za odpiranje.

  2.2 Drsna vrata

  Drsna notranja vrata so primerna za manjša stanovanja oz. prostore, kjer bi z namestitvijo krilnih notranjih vrat izgubili še nekaj več dodatnega prostora v že tako majhnem stanovanju. Zato so pomična vrata najboljša rešitev za stanovanja, kjer primanjkuje prostora. Drsna notranja vrata veljajo za bolj umirjeno in tiho varianto v primerjavi z navadnimi, krilnimi notranjimi vrati, obenem pa se prav tako dobijo v različnih možnih izvedbah atraktivnega videza. Drsna notranja vrata se premikajo po vodilih. Vodila za drsna vrata so lahko nameščena zgoraj, v tem primeru gre za viseča drsna vrata, ali pa je okovje za drsna vrata zgoraj in spodaj. Odpiranje drsnih notranjih vrat je lahko izvedeno neposredno v steno ali ob njo. Med pomanjkljivosti drsnih vrat sodi slabše tesnjenje, še posebej drsnih vrat montiranih ob steno.

  3.jpg
  Drsna vrata zavzamejo izjemno malo prostora in so še posebno praktična za majhne prostore.

  2.3 Harmonika vrata

  Vrata na harmoniko se odpirajo oz. zapirajo po zložljivem principu. V zadnjem času se zložljiva notranja vrata vse bolj uporabljajo pri sodobnih, modernih hišah kot predelne stene oz. prepreke med kuhinjo in dnevnim prostorom, da ustavijo vonj, ki prihaja iz kuhinje. Harmonika notranja vrata ne zahtevajo posebno napredne montaže in niso omejena glede dimenzij. Nameščajo se lahko tudi v dolžino 18 m.

  4.jpg
  Vrata na harmoniko se uporabljajo za omare ali pregradne stene.

  3. Dodatne lastnosti

  3.1 Kljuke za vrata

  Kljuka za vrata ni le funkcionalna oprema, temveč tudi estetski dodatek. Kljuke ločimo glede na material, obliko, tip in stil. Najobičajnejši material za kljuke je aluminij, sledijo pa še medenina, nerjaveče jeklo, pvc in včasih tudi les. Glede na obliko ročaja ločimo L kljuke in okrogle kljuke, ki so lahko fiksne ali vrtljive. Okrogle kljuke se večinoma uporabljajo za vhodna vrata, pri katerih želimo otežen vstop in posledično večjo varnost. Obstaja tudi več tipov kljuk, kot so: deljene kljuke, z ločenim ročajem in ključavnico, kljuke s ščitom, varnostne kljuke, zaustavljalci vrat in ročaji za vrata.

  3.2 Podboji za vrata

  Podboji za vrata so okvirji, ki se vgradijo v vratno odprtino, skupaj z nasadili pa se nanj obesi vratno krilo. Podboj služi tako tehnični kot estetski funkciji, zato naj se sklada z vratnim krilom, naj bo odporen na mehanske obremenitve in temperaturne spremembe in vlago. Najpogosteje se za podboje uporablja masiven les in iverne plošče, obstajajo pa tudi pvc, kovinski (alu) in kombinirane različice podbojev.

  Poseben moderen učinek nudijo vrata s skritimi podboji pri katerih je podboj poravnan z ravnino stene in ravnino vratnega krila. Tako je vidna le tanka reža med vrati in steno podboj pa je popolnoma skrit za ometom oz. mavčno-kartonsko ploščo. Alu okvir vrat in skrita nasadila je potrebno vgraditi še pred izvedbo ometov in slikopleskarskimi deli, da lahko stike med vrati in steno izvajalec fino obdela in napravi nevidne. 

  3.3 Stili vrat

  Glede na želeni učinek in estetsko skladnost s prostorom skrbno izberite primeren stil vrat. Najprej premislite o okolju v katerega vgrajujete vrata: je hiša nova ali stara? Klasična ali moderna? Stanovanjska ali poslovna? Katere barve in materiali prevladujejo? Želite vrata skriti ali poudariti? Naj bodo visoka ali široka? Odgovori na ta vprašanja naj vam bodo v pomoč.

  Klasična vrata imajo stroge, poudarjene okvirje, ornamente, vitraže, ki dajejo vtis vhoda v graščino. Moderna vrata so bolj umirjena s poudarkom na čistih linijah ali ploskovnih kompozicijah. Ponavadi so v aluminijasti ali leseni izvedbi. S pridihom sodobnega minimalizma so nekatera vrata popolnoma brez značilnost, celo s skritimi podboji, poudarek pa je na ploskvi, ki je lahko nevtralna ali z bogato teksturo oz. grafiko. Zagotovo pa ne boste zgrešili, če se najprej posvetujete z notranjim oblikovalcem in naročite vrata po meri.

  3.4 Požarna vrata

  Požarna vrata uporabljamo med prostori, kadar želimo preprečiti oz. upočasniti širitev požara. To je v stanovanjskih hišah predvsem prehod med kotlovnico in domovanjem. Izbiramo lahko med jeklenimi ognjevarnimi vrati, alu požarnimi vrati ali lesenimi varnostnimi vrati. Požarna vrata morajo biti med neuporabo stalno zaprta in preprečevati uhajanje dima. Običajna požarna vrata imajo čas zaščite pred požarom 30 min (EI30), dražje različice pa tudi do 90 min (EI90). Pri nakupu požarnih vrat bodite pozorni na identifikacijsko nalepko, na kateri morajo biti navedeni certifikacijski organ, ognjevarnost, proizvajalec in številka dokumenta.

  4. Dimenzije notranjih vrat

  Pred nakupom notranjih vrat in nadaljnjimi postopki moramo jasno poznati dimenzije vrat. Za širino notranjih vrat se upošteva celotna zidarska-gradbena odprtina. Širine notranjih vrat se razlikujejo glede na namembnost prostora v stanovanju. Servisne prostore kot so wc, kopalnica, shramba in utility ponavadi ločujemo z notranjimi vrati širine 75-80 cm, dimenzije širin notranjih vrat bivalnih prostorov pa lahko segajo vse do 120 cm. Vrata za invalide morajo biti široka vsaj 90 cm.

  5. Projekti

  5.1 Montaža notranjih vrat

  Vgradnja notranjih vrat je postopek, ki zahteva natančno izvedbo, če želimo gladko odpiranje vrat, brez povešanja vrat ali pokanja podbojev. Najprej preverimo pripravljenost zidne odprtine, ki mora bit pravilna, z ravnimi tlemi ter za 3-4 širša in 1-2 cm višja od zunanje višine podboja. V pripravljeno odprtino vstavimo podboj v pokončen pravilen položaj ter ga zagozdimo z distančnimi letvami. Sledi namestitev vratnega krila, polnjenje reže z izolacijo, obrezovanje odvečne pene, odstranitev zagozd ter finalna namestitev vratnega krila in montaža kljuke za vrata.

  5.2 Notranja vrata po meri

  Kadar imamo posebne želje po izgledu vrat, načinu odpiranja ali nestandardnih dimenzijah vrat, si lahko omislimo vrata po naročilu. Opišite svoje želje mizarju in priložite skico. Vrata po naročilu bodo tako popolnoma prilagojene vašim željam in izgledu prostora. Prepustite domišljiji prosto pot.

  5.3 Popravilo notranjih vrat

  S pogosto uporabo, zaradi mehanskih obremenitev ali vpliva vlage se lahko vrata pokvarijo. Vratno krilo se lahko povesi ali ukrivi, podboji se lahko napihnejo, panti škripajo, kovinski deli začnejo rjaveti ipd. V takšnih primerih je potreben vzdrževalni servis vrati ali kar popravilo vrat. Serviser za vrata bo poskrbel za popravilo lesenih vrat, popravilo zapaha, popravilo drsnih vrat, popravilo tesnila, oljenje pantov, rezervne dele za vrata, popravilo razbitega stekla in podobna manjša popravila. V skrajnih primerih pa razmislite o menjavi vrat.

  6. Kakšne so cene notranjih vrat?

  Cene notranjih vrat so odvisne od dimenzij, načina odpiranja, tehnološke izvedbe, materiala in proizvajalcev stavbnega pohištva. PVC notranja vrata so praviloma najcenejša. Podane cene so povprečne in se razlikujejo od proizvajalcev stavbnega pohištva. Cene ne vključujejo DDV in stroškov montaže!

  6.1 Krilna vrata - cena

  Za PVC notranja vrata boste odšteli najmanjšo vsoto denarja, cene se gibljejo v razponu 150-300€. Lesena notranja vrata so lahko dražja tudi do 100%, cene se gibljejo med 350-700€. Največ boste odšteli za ALU notranja vrata, katerih cene dosegajo tudi 1000€.

  Cene za masivna lesena notranja vrata osnovne izvedbe se začnejo pri približno 300€ in dosegajo vrednosti tudi do 600€, odvisno od vrste lesa, izvedbe, nasadil in ostalih karakteristik. Za notranja furnirana vrata osnovne različice boste odšteli približno 250€, nekje do 650€ pa boste odšteli za furnirana vrata prestižnejših različic.

  6.2 Drsna vrata - cena

  Cene drsnih notranjih vrat se gibljejo v razponu od približno 450-750€, odvisno od vrste drsnih vrat, načinov odpiranja in materialov. Ponavadi so dražja drsna vrata, ki vsebujejo kaljeno steklo.

  6.3 Harmonika vrata - cena

  Zložljiva (harmonika) notranja vrata veljajo za cenovno ugodno izbiro. Uporablja se jih kot začasne predelne stene, lamele so največkrat iz plastike. Cene zložljivih notranjih vrat se gibljejo v razponu od 45-200€. Najcenejša varianta so PVC zložljive lamele – cca. 45€, sledijo plastične lamele v imitaciji lesa (bukev), za katere boste odšteli približno 100€, najdražja varianta pa so plastične lamele v imitaciji aluminija. Za te boste odšteli približno 200€.

  6.4 Primerjava cen vrat

  Vrsta vrat Material Okvirna cena
  Krilna notranja vrata PVC 150-300€
    Les-furnir 250-650€
    Masivni les 350-700€
    Alu do 1000€
  Drsna notranja vrata   450-750€
  Zložljiva notranja vrata PVC od 45€
    PVC imitacija lesa od 100€
    PVC imitacija aluminija od 200€

  6.5 Najcenejša notranja vrata

  Notranja vrata lahko dobite izredno ugodno. Najcenejša notranja vrata so na voljo že od 90 EUR naprej, kar znaša 30 EUR za vrtano krilo in 60 EUR za podboj. Nizkocenovna vrata imajo sicer slabost, da so na voljo zgolj v standardnih modelih ter se zaradi cenenih materialov tudi hitreje obrabijo ali poškodujejo.

  Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš Dom  Želim ponudbo izvajalcev
  Zadnja povpraševanja

  Lesena notranja vrata

  Pozdravljeni,

  potrebujem izvajalca za izvedbo dobave in vgradnje treh lesenih vrat 203x96cm, 203x84cm.

  Lp 1080 € do 1800 €

  ........

  Menjava vhodnih in notranjih vrat

  Pozdravljeni,

  potrebna menjava vhodnih vrat v hišo, treh notranjih stanovanjskih vrat in dveh standardnih notranjih vrat. Detajli po popisu

  Lp 2700 € do 4500 €

  ........

  Drsna vrata z kaseto za zidano steno

  Pozdravljeni,

  potrebujem drsna vrata z kaseto na zidano steno100x210 2x, 90x210 2x. Prosim za kontakt, izvedbo.

  Lep pozdrav. 2250 € do 3750 €

  ........

  Želim ponudbo izvajalcev

  Cena, Notranja vrata, Po opisu
  Notranja vrata, Celje

  540 € do 900 €

  Cena, Pametne ključavnice za 11 vrat v podjetju, Po opisu
  Notranja vrata, Škofja Loka

  1800 € do 3000 €

  Cena, Notranja sobna vrata, po opisu
  Notranja vrata, Grosuplje

  810 € do 1350 €

  Cena, Notranja vrata do stropa, 3 kom
  Notranja vrata, Velenje

  450 € do 750 €

  Cena, Nova notranja vrata in menjava starih, 4 kom
  Notranja vrata, Ljubljana

  180 € do 300 €

  Cena, Vhodna vrata v stzanovanje v večstanovanjski stavbi, 90x220
  Notranja vrata, Tržič

  630 € do 1050 €

  Cena, Notranja vrata, furnir hrast grče, 6 kom
  Notranja vrata, Maribor

  1800 € do 3000 €

  Cena, Montaža vrat, troje vrat, dimenzija 2x višina 2 m, širina 80 cm, 1x višina 2m, širina 70 cm
  Notranja vrata, Koper

  810 € do 1350 €

  Cena, Dobava in montaža notranjih vrat s podboji, 4 kosi
  Notranja vrata, Kamnik

  1080 € do 1800 €

  Cena, Nova notranja lesena vrata, 7 kosov
  Notranja vrata, Ljubljana

  1980 € do 3300 €

  Cena, Standardna notranja vrata, bela pleskana, 8 kosov
  Notranja vrata, Medvode

  2160 € do 3600 €

  Cena, Notranja vrata, 4 kom
  Notranja vrata, Zavrč

  1350 € do 2250 €

  Cena, Notranja vrata, drsna, dolžine 150 cm, 1
  Notranja vrata, Maribor

  450 € do 750 €

  Cena, Drsna notranja vrata, 1 kom
  Notranja vrata, Rogaška Slatina

  315 € do 525 €

  Cena, Notranja vrata s podboji po meri, 7 kom
  Notranja vrata, Videm Pri Ptuju

  2700 € do 4500 €

  Cena, Notranja vrata po meri, 8 kom
  Notranja vrata, Prevalje

  2700 € do 4500 €

  Cena, Notranja vrata, 2 kom
  Notranja vrata, Lenart v Slovenskih Goricah

  540 € do 900 €

  Cena, Notranja vrata in montaža, 4 ali z vhodnimi vrati 5
  Notranja vrata, Mengeš

  1800 € do 3000 €

  Cena, Notranja vrata, 8 kom
  Notranja vrata, Ljubljana - Šmartno

  2700 € do 4500 €

  Cena, Protivlomna vhodna in notranja vrata, Skupaj 5
  Notranja vrata, Postojna

  2700 € do 4500 €

  Cena, Notranja vrata, 2 kom
  Notranja vrata, Vrhnika

  540 € do 900 €

  Cena, Notranja vrata z montažo, 3 kom
  Notranja vrata, Kranj

  1170 € do 1950 €

  Cena, Notranja vhodna vrata-demontaža in montaža, 840x2000
  Notranja vrata, Muta

  450 € do 750 €

  Cena, Notranja vrata s podboji, 6 kom
  Notranja vrata, Laporje

  2250 € do 3750 €

  Cena, Notranja vrata, bela, skriti panti, 4 kom
  Notranja vrata, Stahovica

  1980 € do 3300 €

  Cena, Notranja vrata, 6 kom
  Notranja vrata, Šmartno na Pohorju

  1620 € do 2700 €

  Cena, Notranja vrata in podboje z montažo, 6 kosov
  Notranja vrata, Črni Vrh nad Idrijo

  1620 € do 2700 €

  Cena, Notranja vrata, 75 x 200 cm - 2x, 85 x 200 cm - 4x (od teh 1x s steklom)
  Notranja vrata, Kropa

  1620 € do 2700 €

  Cena, Notranja vrata, 6 kosov
  Notranja vrata, Mengeš

  1620 € do 2700 €

  Cena, Notranja vrata iz masivni les, 7 kosov
  Notranja vrata, Kamnik

  3150 € do 5250 €

  Cena, Notranja vrata, 9 kosov
  Notranja vrata, Limbuš

  2430 € do 4050 €

  Cena, Drsna vrata, 4 kom
  Notranja vrata, Nova Gorica

  1800 € do 3000 €

  Cena, Nova notranja vrata z montažo, 8 kosov
  Notranja vrata, Višnja Gora

  2160 € do 3600 €

  Cena, Menjava vhodnih in dveh notranjih vrat, 3 kom
  Notranja vrata, Šmartno Pri Litiji

  1080 € do 1800 €

  Cena, Vgradna drsna vrata, 3
  Notranja vrata, Kranj

  540 € do 900 €

  Cena, Drsna vrata s kaseto, 3 kom
  Notranja vrata, Kranj

  1350 € do 2250 €  Iščete izvajalce, ponudbo za področje Notranja vrata?
  Revija Mojmojster

  Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Notranja vrata cenik

  Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

  659+ podjetij za Notranja vrata
  Brezplačno povpraševanje
  Brez provizij
  Pridobi ponudbo
  Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane