x

  Alarmni sistemi - cena in cenik inštalaterja

  Cena alarmnega sistema je zelo različna, odvisno od vrste (žični, brezžični), kvalitete, števila varnostnih naprav in od ponudnika. Vgradnja povprečnega protivlomnega sistema, z glavno enoto, senzorji in kamero, znaša okoli 500-1000 EUR. Ni potrebno reči, da vam bo prva preprečena kraja prihranila veliko več denarja, kot pa ste ga investirali v varnostni nadzorni sistem. Za točno ceno alarmnega sistema lahko pošljete povpraševanje našim izkušenim monterjem alarmnih sistemov in prejeli boste več ponudb. Za vas smo pripravili tudi nekaj nasvetov o alarmnih sistemih.

  CENA ZA ALARMNI SISTEM


  Cena alarmnega sistema. Dobava in vgradnja alarmnega sistema z glavno enoto, senzorji in kamero.

  300.00 €/kos

  MINIMALNA CENA
  €/kos

  SREDNJA CENA
  700.00 €/kos

  NAJVIŠJA CENA
  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV
  Brezzčični alarmni sistem za hišo

  Brezzčični alarmni sistem za hišo

  Brezžični alarmni sistem vam omogoča vgradnjo brez gradbenih posegov. Odločite se lahko za nadzor premikanja oziroma gibanja, dodate pa lahko tudi številne druge komponente kot so magnetni senzorji za vrata in okna, senzorji za CO2, dim ali izliv vode. Sistem lahko integrirate z žičnimi komponentami.

  1000 €/kpl

  MINIMALNA CENA
  1500 €/kpl

  SREDNJA CENA
  2500 €/kpl

  NAJVIŠJA CENA
  NAREDI SI IZRAČUN

  kpl
  Osnovne komponente alarmnega sistema
  Osnovni sistem stane med 800 in 1000 EUR.
  • ...

   Centralna enota za priklop komponent brezžičinega alarmnega sistema z integriranim LAN in GSM/GPRS komunikatorjem, omogoča dodajanje in delovanje do 100 brezžičnih elementov in maksimalno 50 uporabnikov. Vgrajena je pomožna baterija.

   kpl /
  • ...

   Brezžična tipkovnica, ki je občutljiva na dotik. Omogoča vklop, delni vklop, izklop brezzžičnega alarmnega sistema in javljanje panik alarma. Vključena je LED signalizacija.

   kos /
  • ...

   Brezžični daljinski upravljalnik, 4 funkcijske tipke. LED notifikacija delovanja alarma.

   kos /
  • ...

   Brezžični detektor gibanja, domet 12m, neobčutljiv na hišne ljubljenčke in detektor loma stekla, dometa 9m.

   kpl /
  Želite tudi senzorje za detekcijo plina ali izliva vode?
  Cena senzorja je med 50 in 120 EUR
  • ...

   Brezžični detektor dima, plina CO, fiksne temperature in hitrega povečanja temperature z vgrajeno piezzo sireno 85dB@1m.

   kpl /
  • ...

   Brezžični detektor izliva vode in drugih negorljivih tekočin, IP65.

   kpl /
  • ...

   Brezžični detektor dima, fiksne temperature in hitrega povečanja temperature z vgrajeno piezzo sireno 85dB@1m.

   kpl /
  Alarmni sistemi - cena in cenik inštalaterja

  DRUGE CENE ZA ALARMNI SISTEMI

  vaša količina

  enota

  okvirna cena

  vaša cena

  Brezžični senzor gibanja

  Cena za brezžični senzor gibanja. Cena brezžičnega senzorja gibanja, z dometom do 100 m, dosegom zaznavanja 10-12 m, z vgrajenim tamper stikalom, možnost nadometne stenske ali stropne montaže.  €/kos

  kos
  povpraševanje>

  Brezžični daljinski upravljalnik s 4 tipkami

  Cena za brezžični daljinski upravljalnik alarmnega sistema. Cena brezžičnega daljinskega upravljalnika s 4 tipkami, vodoodpornega, z možnostjo do 5 različnih operacij.  €/kos

  kos
  povpraševanje>

  Brezžični daljinski upravljalnik s 15 tipkami

  Cena za brezžični daljinski upravljalnik alarmnega sistema. Cena brezžičnega daljinskega upravljalnika s 15 tipkami, vodoodporen, z možnostjo do 6 različnih operacij, prikazom statusa sistema, testiranje nivoja signala in šuma na mestu predajnika.  €/kos

  kos
  povpraševanje>

  Videonadzorni sistem

  Cena za videonadzorni sistem. Cena videonadzornega sistema s snemalnikom, kamerami in IR dometom 20 m.  €/kos

  kos
  povpraševanje>

  Centralna enota

  Centralna enota za priklop komponent brezžičinega alarmnega sistema z integriranim LAN in GSM/GPRS komunikatorjem, omogoča dodajanje in delovanje do 100 brezžičnih elementov in maksimalno 50 uporabnikov. Vgrajena je pomožna baterija.  €/kpl

  kpl
  povpraševanje>

  Tipkovnica za upravljanje

  Brezžična tipkovnica, ki je občutljiva na dotik. Omogoča vklop, delni vklop, izklop brezzžičnega alarmnega sistema in javljanje panik alarma. Vključena je LED signalizacija.  €/kos

  kos
  povpraševanje>

  Tipkovnica za daljinsko upravljanje

  Brezžični daljinski upravljalnik, 4 funkcijske tipke. LED notifikacija delovanja alarma.  €/kos

  kos
  povpraševanje>

  Dvojni senzor premikanja

  Brezžični detektor gibanja, domet 12m, neobčutljiv na hišne ljubljenčke in detektor loma stekla, dometa 9m.  €/kpl

  kpl
  povpraševanje>

  Detektor dima

  Brezžični detektor dima, plina CO, fiksne temperature in hitrega povečanja temperature z vgrajeno piezzo sireno 85dB@1m.  €/kpl

  kpl
  povpraševanje>

  Detektor plina

  Brezžični detektor dima, fiksne temperature in hitrega povečanja temperature z vgrajeno piezzo sireno 85dB@1m.  €/kpl

  kpl
  povpraševanje>

  Detektor izliva vode

  Brezžični detektor izliva vode in drugih negorljivih tekočin, IP65.  €/kpl

  kpl
  povpraševanje>
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE >
  SKUPAJ:

  Kako so Vam koristile te informacije?

  Alarmni sistemi - vse kar morate vedeti

  1. Kaj morate vedeti o alarmnih sistemih?

  Dandanes si zaradi vse večjega števila vlomov v poslovne objekte in stanovanjske hiše težko predstavljamo varnost na objektih brez dobro načrtovanega tehničnega varovanja. Alarmni sistem je skupek naprav za zaznavanje sprememb dogodkov na varovanem objektu. Posebno pozornost je potrebno posvetiti v času naše odsotnosti, še posebej kadar gremo na dopust za daljši čas. Vlomilci si za kaznivo dejanje raje izberejo stanovanje, hišo ali poslovni prostor, kjer bodo imeli manj ovir in bo manjše tveganje, da jih odkrijejo. Veliko lahko na tem storimo že sami. Upoštevamo lahko ukrepe, s katerimi zmanjšamo možnost pritegnitve pozornosti vlomilcev. Z montažo kvalitetnega alarmnega sistema, ki prenaša alarmne signale na varnostno nadzorni center v povezavi z intervencijsko službo, si zagotovimo večjo varnost.

  hisni-alarm.jpg
  Ob vse večjem številu vlomov postaja dobro načrtovano tehnično varovanje domovanj vse pomembnejše.

  1.1 Vsaka protivlomna zaščita ni alarmni oz. varnostni sistem 

  Obstajajo precejšne razlike med protivlomno zaščito in celovitim varnostnim sistemom doma; slednje nudi dodatno zaščito vas in vaše družine, zato je morda tudi boljša naložba. Predno se odločite za ponudnika alarmnega sistema, je pomembno, da se dobro pozanimate kakšno zaščito nudi, kaj je zaščiteno in kako sistem deluje. Protivlomna zaščita je najosnovnejša vrsta alarmnega sistema s senzorji na vratih in oknih. Vas ali varnostno službo (odvisno od vaših nastavitev) opozori, da je vsiljivec vstopil v vaš dom. To je zelo koristno - vendar pa vas tovrstni sistem ne bo opozoril v primeru drugih neželenih dogodkov kot je požar, uhajanje ogljikovega monoksida, izliva vode itd.

  1.2 Alarmni sistem deluje tudi med izpadi električne energije

  Mnoge lastnike domov skrbi električno napajanje alarmnega sistema. Recimo, da ste na dopustu v vaši soseščini pa nevihta povzroči izpad elektrike. Je vaš varnostni sistem še vedno vklopljen? Je vaš dom zaščiten? Bi se morali vrniti domov? Skrbi so v tem primeru odveč. Ne glede na to, kakšen varnostni sistem imate, bo še naprej deloval, tudi brez električnega napajanja. Klasični sistem, ki se napaja z električno energijo, je običajno nizko napetostni, kar pomeni, da za zagon sistema dejansko ne potrebuje veliko energije. Tovrstni varnostni sistemi so opremljeni z baterijo, ki napaja sistem tudi v primeru izpada elektrike. Obstajajo pa tudi varnostni sistemi na sončni pogon. Le-ta je malo dražji od običajnega, vendar če iščete "zeleno" rešitev, ki vam zagotavlja varnost tudi, ko električne energije ni, je to najboljša možnost.

  1.3 Varnostni sistem je potrebno prilagoditi velikosti hiše ali stanovanja ter vašim potrebam

  Čeprav nekateri ponudniki trdijo, da obstaja samo ena vrsta varnostnih sistemov za vse, to ne drži. Pravzaprav je na voljo več vrst in velikosti, od katerih lahko vsako prilagodite glede na svoje potrebe. Seveda bo to dražje vendar pa vam bo zagotovilo tudi višjo raven varnosti, saj bo zasnovano posebej za vaš dom in vaš način življenja. Če imate večji dom, boste potrebovali sistem, ki lahko upravlja z večjo količino informacij in nadzora. 

  1.4 Mnogi sistemi nudijo tudi osebno zaščito

  Predpostavimo, da zdrsnete med hojo po stopnicah in ne morete do telefona. Koliko časa bi trajalo, da bi vas nekdo našel? Mnogi sodobni varnostni sistemi za dom so opremljeni s tehnologijo, ki lahko pomaga tudi pri tovrstnih  nujnih primerih. Obesek ali zapestnica vam omogoča, da pritisnete gumb in takoj vzpostavite stik z osebjem za nujno pomoč, ki vam ej na voljo 24 ur na dan. Ta rešitev je odlična za starejše, pa tudi za tiste, ki živijo sami ali nimajo bližnjih sosedov.

  1.5 Znižanje premije zavarovalnih polic in drugi pozitivni učinki 

  Poleg občutka varnosti in prepričanja, da je vaše osebno premoženje zaščiteno, ima namestitev kakovostnega alarmnega sistema doma tudi druge pozitivne učinke. Na primer, številne zavarovalnice ponujajo znižanje premij lastnikom stanovanj, ki imajo nameščen varnostni sistem. Poleg tega vas lahko naprednejši varnostni sistemi za dom opozorijo na napako pri delovanju hišnih aparatov , ki bi lahko povzročili škodo na vašem domu. Poleg tega varnostni sistemi zagotavljajo brezskrbnost obiskovalcev, varušk in otrok, saj vedo, da so varni.

  2. Ponudniki alarmnih sistemov

  Ker je učinkovita varnostna zaščita doma zelo pomembna svetujemo, da se dobro pozanimate o različnih vrstah alarmnih sistemov in skrbno izberete ponudnika. Najprej se pozanimajte, kako dolgo podjetje posluje. Priporočamo vam, da izberete podjetje, ki deluje vsaj 10 let, a ima posodobljeno, sodobno opremo. Pomembno je tudi, da upoštevate razdaljo med vami in nadzornim centrom varnostne službe, ki naj bo čim bližje lokaciji vašega objekta.  Kolikor dlje ste od lokacije za spremljanje, dlje bo trajalo, da bo varnostna služba prispela do vas v primeru sprožitve alarma.

  3. Vrste alarmnih sistemov

  3.1 Žični alarmni sistem za dom

  Žični alarmni sistem opravi prvi del komunikacije med senzorji in nadzorno ploščo, z mrežo žic, nameščenih znotraj sten in tal vašega doma. Uporablja nizkonapetostni električni tokokrog, ki teče med dvema točkama skozi vrata in okna doma ali drugih senzorjev v hiši. Tok se zlahka pretaka, ko so vrata in okna zaprta. Ko pa se vrata ali okno nenadejano odprejo ali pa senzorji zaznajo gibanje, se tokokrog prekine in sproži alarm.

  3.2 Brezžični alarmni sistem za dom

  Brezžična tehnologija povezuje senzorje in nadzorno ploščo s pomočjo radiofrekvenčne tehnologije in mobilnih podatkov. Ko senzorji zaznajo gibanje, se vaš alarmni sistem sproži in pošlje signal nadzorni plošči, ki aktivira alarm.

  3.3 Protivlomni sistem brez priklopa na varnostno nadzorni center 

  Tovrstni sistemi se zanašajo na vas ali nekoga v vaši hiši (morda soseda), da bo v primeru sprožitve alarma ustrezno urgiral oziroma opozoril organe v sili. Sistem sproži tudi zvočne in vizualne alarme, vendar nadzorni center varnostnega podjetja ni avtomatično obveščen. Nenadzorovani sistemi so običajno cenejša možnost v primerjavi z nadzorovanimi sistemi, vendar obenem ne zagotavljajo enake stopnje zaščite. Zavedati se je potrebno, da tudi, če je opozorilo o alarmu, poslano neposredno na vaš telefon, se morda ne boste mogli odzvati zaradi slabega mobilnega signala ali pa, ker telefona v tistem trenutku ne boste imeli ob sebi. 

  3.4 Protivlomni sistem priklopljen na varnostno-nadzorni center 

  Imeti zaupanja vredno profesionalno varnostno službo, ki skrbi za vas, je vsekakor pomirjujoče. 

  Alarmni sistem, v primeru izrednega dogodka ne opozori zgolj vas ampak pozove tudi operaterje nadzornega centra, da v vaše domovanje nemudoma pošljejo nujne službe.

  3.5 Alarmni sistemi glede na vrsto varovanja

  Alarmni sistemi se razlikujejo tudi glede na to, pred čim varujemo objekte ali premoženje. Varujemo jih lahko pred požari, poplavami, spremembami temperatur v prostoru. Razlikujejo se tudi glede na to, pred kom varujemo. In sicer pred vlomilci, roparji, nepooblaščenimi vstopi ...

  Po teh kriterijih so alarmni sistemi naslednji:

  -  protivlomni alarmni sistemi

  -  protiropni alarmni sistemi

  -  protipožarni alarmni sistemi in meritve uhajanja plinov,

  -  sistemi pristopnih kontrol

  -  video nadzorni sistemi

  4. Kako vgraditi hišni alarm?

  Postopek vgradnje vašega varnostnega sistema je odvisen od vrste sistema, ki ste ga kupili. Običajni žični sistem bo moral vsekakor vgraditi strokovnjak električar. Tovrstna vgradnja vključuje tudi vrtanje ter rezanje kanalov v steno po katerih se nato razpelje senzorje po prostorih in se jih poveže z glavno nadzorno ploščo sistema. Po drugi strani je brezžični hišni alarm veliko lažje namestiti, saj vrtanje ni potrebno. V večini primerov se brezžični sistemi napajajo preko baterije, nekateri pa tudi s sončnimi paneli.  Za neposredno povezavo z varnostno službo ali nujnim osebjem bo morda potrebna posebna oprema. Priporočamo, da se pred začetkom del pozanimate kaj le ta zajemajo, da boste lahko prostore ustrezno pripravili 

  4.1 Alarm za novogradnje

  Ponudnik alarmnega sistema se bo pred samo vgradnjo sistema pozanimal o lastnostih objekta in okolice (načrti objekta)  ter se, glede na način uporabe stanovanja oz. hiše,  z vami dogovoril o najustreznejši vrsti alarmnega sistema.  Pri načrtovanju alarmnega sistema  je potrebno biti pozoren na to, da so lokacije senzorjev primerne glede na kasnejšo postavitev pohištva, klimatskih naprav itd.  Ko je načrt izdelan se podometno položi cevi od posameznega senzorja do do alarmne centrale ter predvidi dovod napajanja in cev za dovod komunikacijskega kabla. Najbolje je to narediti pred ometom zidov, tako da bo vsa inštalacija za alarmni sistem podometna. Po montaži je potrebno alarmno centralo še pravilno sprogramirati in opraviti temeljit preizkus sistema. 

  4.2 Alarm za obstoječe gradnje

  V obstoječih objektih se inštalacija alarmnega sistema največkrat, v izogib vrtanju in rezanju v zidove, opravi nadometno oziroma se za napeljavo uporabi morebitne proste cevi v elektro inštalaciji. V smislu izgleda nadometna napeljava sicer ni optimalna rešitev. Je pa prednost vgradnje v obstoječem objektu, znana postavitev pohištva, kar pomeni, da je možno senzorje optimalno razporediti po stanovanju oz. hiši. Kompleten alarmni sistem se zmontira naenkrat, vključno z izvedbo inštalacije.

  MOJMOJSTER.NET, POMAGAMO PRI OCENI INVESTICIJE IN IZBORU IZVAJALCA ZA VAŠ DOM  VARNOSTNE KAMERE

  Pozdravljeni.

  Potrebujem vsaj 3 do 4 varnostne kamere z montažo na stanovanjski hiši, zaželjeno svetovanje.

  LP 450 € do 750 €


  ........

  VARNOSTNE KAMERE ZA GOSTILNO

  Pozdravljeni,

  potrebujem nakup in montažo varnostnih kamer v gostinskem lokalu zunaj in notri.

  LP 540 € do 900 €


  ........

  PROTIVLOMNI ALARMNI BREZŽIČNI / ŽIČNI SISTEM

  Pozdravljeni,

  potrebujem protivlomni alarmni brezžični / žični sistem. Sprejemam vse ideje o katerih bom sam odločal ali so ustrezne.

  LP 450 € do 750 €


  ........

  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV

  CENA, SERVIS SISTEMA DSC.,
  Alarmni sistemi, Ljubljana

  135 € do 225 €

  CENA, DOBAVA IN MONTAŽA NADZORNEGA SISTEMA,
  Alarmni sistemi, Polzela

  675 € do 1125 €

  CENA, VIDEO NADZORNI SISTEM NA OBSTOJEČIH OBJEKTIH,
  Alarmni sistemi, Šempeter V Savinjski Dolini

  540 € do 900 €

  CENA, VIDEONADZORNI SISTEM ZA HIŠO,
  Alarmni sistemi, Šentilj v Slovenskih goricah

  450 € do 750 €

  CENA, SERVIS NA DSC SISTEMU,
  Alarmni sistemi, Kočevje

  180 € do 300 €

  CENA, ALARMNI SISTEM ZA STANOVANJSKO HIŠO,
  Alarmni sistemi, Lendava

  450 € do 750 €

  CENA, NADGRADNJA VARNOSTNEGA SISTEMA ZA OBJEKT,
  Alarmni sistemi, Ptuj

  405 € do 675 €

  CENA, BREZŽIČNI ALARMNI SISTEM,
  Alarmni sistemi, Žiri

  450 € do 750 €

  CENA, ALARMNI SISTEM ZA HIŠO,
  Alarmni sistemi, Novo mesto

  450 € do 750 €

  CENA, ALARMNI SISTEM,
  Alarmni sistemi, Medvode

  495 € do 825 €

  CENA, VIDEONADZORNI SISTEM,
  Alarmni sistemi, Kranj

  225 € do 375 €

  CENA, ALARMNI SISTEM V HIŠI IN KAMERE,
  Alarmni sistemi, Maribor

  495 € do 825 €

  CENA, MONTAŽA KAMER NA HIŠI ,
  Alarmni sistemi, Kuzma

  900 € do 1500 €

  CENA, BREZŽIČNE KAMERE ZA HIŠO,
  Alarmni sistemi, Ptuj

  450 € do 750 €

  CENA, ALARMNI SISTEM ZA INDIVIDUALNO HIŠO,
  Alarmni sistemi, Spodnji Duplek

  495 € do 825 €

  CENA, NASTAVITEV ALARMNEGA SISTEMA,
  Alarmni sistemi, Sežana

  540 € do 900 €

  CENA, ALARMNI SISTEM,
  Alarmni sistemi, Ljubljana

  450 € do 750 €

  CENA, VIDEO NADZOR DOMA,
  Alarmni sistemi, Jesenice

  360 € do 600 €

  CENA, VEZAVA DSC ALARMNEGA SISTEMA,
  Alarmni sistemi, Moravče

  225 € do 375 €

  CENA, POPRAVILO ALARMNEGA SISTEMA DCS,
  Alarmni sistemi, Brezovica Pri Ljubljani

  90 € do 150 €

  CENA, VIDEO NADZOR OKOLICE ENODRUŽINSKE HIŠE,
  Alarmni sistemi, Celje

  270 € do 450 €

  CENA, VIDEO NADZOR ZA STANOVANJSKI OBJEKT,
  Alarmni sistemi, Senožeče

  720 € do 1200 €

  CENA, MENJAVA BATERIJE PRI ALARMNEM SISTEMU,
  Alarmni sistemi, Domžale

  315 € do 525 €

  CENA, ALARM ZA HIŠO,
  Alarmni sistemi, Brezje

  495 € do 825 €

  CENA, ALARM ZA ENOSTANOVANJSKO HIŠO,
  Alarmni sistemi, Bled

  450 € do 750 €

  CENA, NAMESTITEV VIDEO NADZORA,
  Alarmni sistemi, Maribor

  315 € do 525 €

  CENA, UREDITEV ALARMNEGA SISTEMA ZA NOVOGRADNJO,
  Alarmni sistemi, Starše

  450 € do 750 €

  CENA, ALARMNI SISTEM,
  Alarmni sistemi, Dobrova

  450 € do 750 €

  CENA, INŠTALACIJA ALARMNEGA SISTEM + DOMOFONA,
  Alarmni sistemi, Ljubljana

  405 € do 675 €

  CENA, ALARM ZA HIŠO,
  Alarmni sistemi, Ankaran

  450 € do 750 €

  CENA, ALARM IN MONTAŽO,
  Alarmni sistemi, Celje

  306 € do 510 €

  CENA, POSTAVITEV ALARMNEGA SISTEMA ,
  Alarmni sistemi, Ankaran

  315 € do 525 €

  CENA, ODPRAVA NAPAKE NA DOMAČEM ALARMNEM SISTEMU - OBČASNO PISKA,
  Alarmni sistemi, Ljubljana

  90 € do 150 €

  CENA, MENJAVA VIDEO NADZORNE KAMERE,
  Alarmni sistemi, Koper

  225 € do 375 €

  CENA, IZVEDBA ALARMNEGA SISTEMA ENOSTANOVANJSKE HIŠE,
  Alarmni sistemi, Celje

  450 € do 750 €

  CENA, ALARMNI SISTEM,
  Alarmni sistemi, Grosuplje

  450 € do 750 €  Poglej druge končane projekte in cene

  ALARMNI SISTEMI CENIK

  SODELUJEMO Z VEČ KOT 499 PODJETIJ ZA ALARMNI SISTEMI


  BREZPLAČNA STORITEV
  IŠČEMO LOKALNO
  BREZ PROVIZIJ
  PRIDOBI PONUDBO

  IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE ALARMNI SISTEMI?

 • Alarmni sistemi Ajdovščina
 • Alarmni sistemi Bled
 • Alarmni sistemi Bovec
 • Alarmni sistemi Celje
 • Alarmni sistemi Črna na Koroškem
 • Alarmni sistemi Črnomelj
 • Alarmni sistemi Domžale
 • Alarmni sistemi Gornja Radgona
 • Alarmni sistemi Gornji Grad
 • Alarmni sistemi Hrastnik
 • Alarmni sistemi Ilirska Bistrica
 • Alarmni sistemi Izola
 • Alarmni sistemi Jesenice
 • Alarmni sistemi Kamnik
 • Alarmni sistemi Kidričevo
 • Alarmni sistemi Kobarid
 • Alarmni sistemi Kočevje
 • Alarmni sistemi Koper
 • Alarmni sistemi Kranj
 • Alarmni sistemi Kranjska Gora
 • Alarmni sistemi Krško
 • Alarmni sistemi Laško
 • Alarmni sistemi Lendava
 • Alarmni sistemi Litija
 • Alarmni sistemi Ljubljana
 • Alarmni sistemi Ljutomer
 • Alarmni sistemi Maribor
 • Alarmni sistemi Metlika
 • Alarmni sistemi Mojstrana
 • Alarmni sistemi Mozirje
 • Alarmni sistemi Murska Sobota
 • Alarmni sistemi Nova Gorica
 • Alarmni sistemi Novo mesto
 • Alarmni sistemi Ormož
 • Alarmni sistemi Piran - Pirano
 • Alarmni sistemi Pivka
 • Alarmni sistemi Portorož
 • Alarmni sistemi Postojna
 • Alarmni sistemi Ptuj
 • Alarmni sistemi Radeče
 • Alarmni sistemi Radenci
 • Alarmni sistemi Radovljica
 • Alarmni sistemi Ravne Na Koroškem
 • Alarmni sistemi Ribnica
 • Alarmni sistemi Rogaška Slatina
 • Alarmni sistemi Sevnica
 • Alarmni sistemi Sežana
 • Alarmni sistemi Škofja Loka
 • Alarmni sistemi Slovenj Gradec
 • Alarmni sistemi Slovenska Bistrica
 • Alarmni sistemi Slovenske Konjice
 • Alarmni sistemi Šoštanj
 • Alarmni sistemi Štore
 • Alarmni sistemi Tolmin
 • Alarmni sistemi Trbovlje
 • Alarmni sistemi Tržič
 • Alarmni sistemi Trzin
 • Alarmni sistemi Velenje
 • Alarmni sistemi Vipava
 • Alarmni sistemi Vojnik
 • Alarmni sistemi Vransko
 • Alarmni sistemi Vrhnika
 • Alarmni sistemi Žalec
 • Alarmni sistemi Zreče
 • Alarmni sistemi Žužemberk
 • SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  KONTAKTI

  Povpraševanja: 051 216 651
  Podjetja: 040 145 800

  REGIONALNE STRANI

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2020 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane