Garažna vrata cena

  Koliko stanejo garažna vrata? Cena garažnih vrat je lahko zelo različna. Nanjo vplivajo dimenzije, proizvajalec, material, način odpiranja (mehansko, avtomatsko), izbor barve, debelina garažnih vrat oz. lamel in tip garažnih vrat (dvižna, krilna, rolo, sekcijska). Cena za dobavo in montažo avtomatskih sekcijskih garažnih vrat za en avtomobil, z motornim pogonom širine od 240 do 400cm, znaša med 730-1060 EUR. Dobavni rok običajno traja od 1 do 2 meseca. Za točno ceno pošljite povpraševanje našim preverjenim ponudnikom garažnih vrat in prejeli boste več ponudb. Za vas smo pripravili tudi nekaj nasvetov o garažnih vratih.

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE IZVAJALCEM >
  Garažna vrata, cenik

  Garažna vrata, cenik

  Garažna vrata omogočajo vstop vozil v objekt, hkrati pa jih varujejo in služijo kot toplotna zaščita. Glede na način odpiranja ločimo več vrste garažnih vrat: dvižna garažna vrata, sekcijska garažna vrata, rolo garažna vrata, dvokrilna garažna vrata in industrijska garažna vrata. Na ceno vpliva tudi material garažnih vrat, saj obstajajo pvc garažna vrata, alu garažna vrata in tudi lesena garažna vrata. Z montažo elektromotorja in senzorjev se lahko večino vrst garažnih vrat nadgradi v avtomatska garažna vrata.

  730 €/kpl

  MINIMALNA CENA
  1100 €/kpl

  SREDNJA CENA
  1400 €/kpl

  NAJVIŠJA CENA
  NAREDI SI IZRAČUN


  Potrebujete sekcijska garažna vrata?
  Cena za sekcijska garažna vrata je od 730 - 1060 €/kpl.
  • ...

   Cena za dobavo in montažo avtomatskih sekcijskih garažnih vrat za en avtomobil, z debelino lamele 40 mm in motornim pogonom z dvema daljinskima upravljalcema.

   kpl /
  • ...

   Cena za dobavo in montažo sekcijskih garažnih vrat z osebnim prehodom, z debelino lamele 40 mm, osebnim prehodom (nizek prag), samozapiralom, varnostnim stikalom in motornim pogonom z dvema daljinskima upravljalcema. Cena sekcijskih garažnih vrat, z vmesnim prehodom, dimenzij 2250 x 2125 mm ali 2375 x 2125 mm je 1250€.

   kpl /
  Potrebujete rolo garažna vrata?
  Cena za rolo garažna vrata je od 850 - 1400 €/kpl.
  • ...

   Cena za rolo garažna vrata. Cena rolo garažnih vrat. Cena za rolo garažna vrata s horizontalnim motivom bele barve. Cena za pogon garažnih vrat in montažo.

   kpl /
  Potrebujete dvižna garažna vrata?
  Cena za dvižna garažna vrata je od 550 - 1400 €/kpl.
  • ...

   Cena za dvižna garažna vrata. Cena dvižnih garažnih vrat. Cena za garažna vrata na nagib z motivom v imitaciji lesa. Cena za pogon garažnih vrat in montažo.

   kpl /
  Potrebujete industrijska garažna vrata?
  Cena za industrijska garažna vrata je od 900 - 1200 €/kpl in več.
  • ...

   Cena za inudstrijska garažna vrata. Cena industrijskih garažnih vrat. Cena za industrijska garažna vrata s sistemom za hitro odpiranje. Cena za pogon garažnih vrat in montažo.

   kpl /
  Potrebujete dvokrilna garažna vrata?
  Cena za industrijska garažna vrata je od 1000 - 1250 €/kpl.
  • ...

   Cena za dvokrilna garažna vrata. Cena dvokrilnih garažnih vrat. Cena za klasična krilna garažna vrata s z motivom v imitaciji lesa. Cena za pogon garažnih vrat in montažo.

   kpl /
  Garažna vrata cena

  DRUGE CENE ZA GARAŽNA VRATA

  vaša količina

  enota

  okvirna cena

  vaša cena

  Sekcijska garažna vrata, cena

  Cena za dobavo in montažo avtomatskih sekcijskih garažnih vrat za en avtomobil, z debelino lamele 40 mm in motornim pogonom z dvema daljinskima upravljalcema.  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl
  povpraševanje>

  Sekcijska garažna vrata z osebnim prehodom

  Cena za dobavo in montažo sekcijskih garažnih vrat z osebnim prehodom, z debelino lamele 40 mm, osebnim prehodom (nizek prag), samozapiralom, varnostnim stikalom in motornim pogonom z dvema daljinskima upravljalcema.

  Cena sekcijskih garažnih vrat, z vmesnim prehodom, dimenzij 2250 x 2125 mm ali 2375 x 2125 mm je 1250€.  €/kpl

  kpl
  povpraševanje>

  Rolo garažna vrata, cena

  Cena za rolo garažna vrata. Cena rolo garažnih vrat. Cena za rolo garažna vrata s horizontalnim motivom bele barve. Cena za pogon garažnih vrat in montažo.  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl
  povpraševanje>

  Dvižna garažna vrata, cena

  Cena za dvižna garažna vrata. Cena dvižnih garažnih vrat. Cena za garažna vrata na nagib z motivom v imitaciji lesa. Cena za pogon garažnih vrat in montažo.  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl
  povpraševanje>

  Dvokrilna garažna vrata, cena

  Cena za dvokrilna garažna vrata. Cena dvokrilnih garažnih vrat. Cena za klasična krilna garažna vrata s z motivom v imitaciji lesa. Cena za pogon garažnih vrat in montažo.  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl
  povpraševanje>

  Industrijska garažna vrata, cena

  Cena za inudstrijska garažna vrata. Cena industrijskih garažnih vrat. Cena za industrijska garažna vrata s sistemom za hitro odpiranje. Cena za pogon garažnih vrat in montažo.  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl  €/kpl

  kpl
  povpraševanje>
  SKUPAJ:
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE >

  Sekcijska garažna vrata


  Cena rolo garažnih vrat je odvisna od velikosti, materiala (aluminij, jeklo, PVC, les) in seveda od ...

  Preverite tudi: Sekcijska garažna vrata cena

  Rolo garažna vrata


  Koliko stanejo rolo garažna vrata? Cena rolo garažnih vrat je odvisna od velikosti, materiala in sev...

  Preverite tudi: Rolo garažna vrata cena

  Dvižna garažna vrata


  Koliko stanejo dvižna garažna vrata? Cena dvižnih garažnih vrat je odvisna od velikosti, materiala (...

  Preverite tudi: Dvižna garažna vrata cena

  Dvokrilna garažna vrata


  Koliko stanejo dvokrilna garažna vrata? Cena krilnih garažnih vrat je odvisna od velikosti, material...

  Preverite tudi: Dvokrilna garažna vrata cena

  Industrijska garažna vrata


  Cena industrijskih garažnih vrat je odvisna od dimenzije vrat, ponudnika ter od načina odpiranja, ki...

  Preverite tudi: Industrijska garažna vrata cena

  Kako so Vam koristile te informacije?

  Ideje za urejen dom

  Revija s svežimi idejami in nasveti naših avtorjev za urejanje doma.

  Garažna vrata, vse kar morate vedeti

  1. Kaj moramo vedeti pred nakupom garažnih vrat?

  1.1. Varnost pri garažnih vratih

  Glede na to, da garažna vrata lahko predstavljajo tudi dostop v notranjost naše hiše, moramo poskrbeti, da bodo varna. Sodobna garažna vrata varnost zagotavljajo z obstojnimi in trpežnimi materijali iz katerih so izdelana, poleg tega pa tudi z varnim načinom zaklepanja. Največjo varnost pred vlomilci nudijo jeklena vrata z dvojno steno in robustnimi tečaji ter daljinskim krmiljem z roling kodo, ki je varna pred manipulacijo. Bodite pozorni na to, da so vrata A-testirana proti vlomom.Garažna vrata

  1.2. Toplotna izolativnost, tesnenje in energijska varčnost

  Garažna vrata vplivajo na energijske izgube objekta. Na toplotno izolativnost garažnih vrat vplivajo sistem odpiranja, materijali iz katerih so vrata izdelana, debelina vrat in pa kakovostna montaža vrat. Če želite prišparati na kurjavi, vgradite garažna vrata z dvojno steno in dovolj debelim slojem izolacije. Pomembno je tudi dobro tesnjenje vrat. Zaželjena so obstojna tesnila na prekladi, na tleh, ob straneh ter med sekcijami, saj preprečujejo toplotne izgube in ščitijo pred vremenskimi vplivi. 

  1.3. Dvižna garažna vrata

  Zelo praktično je, da se vrata odpirajo dvižno, torej navzgor in nazaj pod strop garaže. Na ta način ostane veliko prostora tako pred garažo kot v garaži. Tako lahko parkirate neposredno pred garažnimi vrati.

  1.4. Preprečevanje poškodb

  Garažna vrata naj vsebujejo senzor, ki bo vrata ustavil brez dotika v kolikor se med odpiranjem ali zapiranjem pod njimi pojavi ovira, kot je denimo otrok ali domača žival. Obenem naj izvedba vrat preprečuje ukleščanje prstov od znotraj, zunaj in iz strani. Morebitne nesreče in poškodbe pri uporabi vrat preprečujejo tudi zaprte vzmeti, ki imajo tudi daljšo življenjsko dobo saj so zaščitene pred umazanijo in ostalimi vplivi iz okolja.

  2. Izbira ponudnikov in izvajalcev za garažna vrata

  2.1. Svetovanje pri nakupu garažnih vrat in vgradnja

  Dober ponudnik se vam bo posvetil, vam poglobljeno svetoval in z vami natančno dogovoril vse detajle. Vrata bo dobavil v dogovorjenem roku in vam nudil tudi možnost vgradnje. Le-ta mora biti izvedena v enem dnevu, da se zapre odprtina  vrat. Dober ponudnik ima na voljolastne, izkušene in strokovno usposobljene monterske ekipe, ki vam vrata ustrezno vgradijo in po potrebi izvedejo tudi dodatna dela.

  2.2. Garancija

  Prvi znak, ki kaže na kakovost izdelka je garancijski rok. Ponudniki kakovostnih garažnih vrat nudijo deset in več letno sistemsko garancijo na vrata ter vsaj 5 letno garancijo na pogone in elektroniko.V času garancije morajo biti garažna vrata brez vizualnih ali funkcionalnih napak. Tako dolgoživost omogočajo zgolj kakovostni materiali in izdelava. V primeru poškodb mora biti zagotovljena kompletna paleta nadomestnih delov. 

  2.3. Servis in vzdrževanje

  Za garažna vrata s pogonom je priporočljiv letni vdrževalni pregled s strani pooblaščenega in strokovno usposobljenega serviserja. Prav tako je pomemno, da je stranki vedno na voljo servisna  ekipa, ki poskrbi, da so morebitne okvare hitro in kakovostno odpravljene.  

  3. Kako se garažna vrata odpirajo?

  3.1 Avtomatska garažna vrata

  To so vsa garažna vrata, ki delujejo s pogonom na daljinsko upravljanje. Le-to nam prihrani vsakokratno stopanje iz avtomobila, sploh v dežju, kadar želimo v garažo parkirati svoj avtomobil. Prihrani nam tudi iskanje ključev, saj imamo daljinski upravljalnik vedno s seboj v avtomobilu.

  Dvižna garažna vrata
  Sekcijska garažna vrata so najbolj priljubljena

   

  3.2 Sekcijska dvižna garažna vrata, sekcijska stranska drsna garažna vrata

  Sekcijska vrata so najbolj pogosta izbira iskalcev garažnih vrat. To so v osnovi dvižna oz. drsna garažna vrata, ki pa so sestavljena iz več segmentov. Dvižna vrata se med dviganjem lomijo na lamele nato pa pod stropom spet sestavijo v celoto. Drsna stranska vrata pa se med odpiranjem po delih umaknejo na obe strani. Prednost tovrstnih vrat je, da za odpiranje potrebujejo zelo malo prostora in omogočajo maksimalno svetlo mero prehoda. Lahko so toplotno izolirana ali neizolirana. Lahko imajo tudi integrirano okno ali vrata za osebni prehod. Sekcijska garažna vrata običajno delujejo na pogon.

  3.3 Klasična dvižna garažna vrata

  Ta vrata se, v nasprotju z sekcijskimi, v enem kosu dvignejo pod strop, z ali brez pogona. Zaradi tega je tudi zmanjšana svetla prehodna mera. Slabost dvižnih vrat je slabše tesnenje, poleg tega pa običajno niso izolirana. Najbolj pogosto se uporabljajo za vrstne garaže, samostoječe garaže in prostore, ki ne zahtevajo posebnega tesnenja.

  3.4 Rolo garažna vrata

  Značilnost rolo oz. navojnih  garažnih vrat je, da so sestavljena iz tankih lamel (običajno iz aluminija), ki se med odpiranjem, zlagajo v rolo omarico. Lamele so najpogosteje izolirane. Prednost rolo garažnih vrat je, da sprostijo ves prostor garaže. Lahko so avtomatska ali ročna. Odlikujejo jih tudi enostavna vgradnja, lep izgled in tiho delovanje. 

  3.5 Dvokrilna garažna vrata

  Zaradi obilice boljših rešitev so vedno manj v uporabi dvokrilna garažna vrata. Uporabljajo se  pri specifičnih običajno starejših objektih, ki imajo denimo prenizek strop ali so ožji od garaž po današnjih standardih.Tudi dvokrilna garažna vrata so lahko avtomatična in toplotno izolirana. 

  3.6 Industrijska garažna vrata

  So večja garažna vrata, ki se uporabljajo povsod kjer imamo opravka z večjimi vozili (tovornjaki), denimo v tovarnah, na kmetijah, v skladiščih, gasilskih domovih itd. Imajo kompaktnejšo konstrukcijo in močnejši motor od običajnih vrat. Industrijska vrata imajo običajno integriran vhod za osebe, na voljo so v različnih barvah in dimenzijah.

  4. Garažna vrata glede na materijal

  Tako estetski videz kot uporabnost sta odvisna od materiala iz katerega so izdelana vhodna vrata. Možnost izbire različnih materialov in barv, omogočata, da videz vrat prilagodimo posamezni stavbi. Vsak material pa ima svoje prednosti in slabosti.

  4.1 Lesena garažna vrata

  Lesena garažna vrata so kljub zahtevnejšemu vzdrževanju, zaradi svojega lepega videza še vedno ena najbolj priljubljenih izbir. Videz garažnih vrat je nenazadnje zelo pomemben, saj bistveno vpliva na videz celotne hiše. Izbira barv in vrst lesa je široka. Lesena garažna vrata so tudi kvalitetna in vzdržljiva, a le, če jih pravilno vzdržujete. To pomeni, da jih bo potrebno vsaj 1x letno prepleskati, prelakirati oz. preoljiti, da preprečite obrabo zaradi vremenskih vplivov.

  4.2 PVC garžna vrata

  Pvc garažna vrata iz umetnih mas (PVC, ABS) so ena izmed najbolj priljubljenih predvsem zaradi svoje nizke cene, pa tudi zaradi dolgotrajnosti ter enostavnosti vgradnje in vzdrževanja. Tudi po videzu so lahko privlačna, saj posnemajo videz tako jeklenih kot lesenih vrat. Dražja različica garažnih vrat iz umetnih mas so vrata iz steklenih vlaken (fibreglass), ki so izredno vsestranska saj so odporna proti rji, trdna in praktično ne zahtevajo vzdrževanja.

  4.3 Aluminijasta garažna vrata

  Med vsemi tremi najpogostejšimi materijali, je aluminij najbolj cenjen, odporen in trajen. Garažna vrata iz aluminija so odlična izbira za obmorske kraje, saj je aluminij odporen na korozijo zaradi soli v zračnih hlapih. Odlikuje jih tudi to, da ne potrebujejo posebnega vzdrževanja. Garažna vrata iz aluminija spadajo v višji cenovni razred, vendar ohranjajo lep videz tudi po desetletju izpostavljenosti in uporabe. 

  5. Garažna vrata Akcija/Stili/Trendi 2019/2020

  5.1 Steklena garažna vrata

  Danes, ko so garaže tudi zaradi kakovostnejših vrat bolj toplotno izolirane, vaša garaža ni več zgolj prostor za vaš avto - lahko služi tudi kot pralnica, delavnica, prostor za vadbo ali domača pisarna. Toda več časa, kot preživite v svoji garaži, bolj pomembno je najti način, kako vanje spustiti čim več svetlobe. Najnovejši trend so zato garažna vrata z okni, ki polepšajo notranjost vaše garaže hkrati pa dajo slog tudi zunanjosti. Če želite svojo garažo preplaviti s še več svetlobe, pa razmislite o sodobnih steklenih garažnih vratih. Ta elegantna steklena vrata so ojačana z močnim aluminijastim okvirjem in omogočajo, da svojo garažo doživite kot še nikoli prej.

  5.2 Drzne barve

  Minili so dnevi standardnih belih garažnih vrat - danes so pri oblikovanju zunanjosti vašega doma v trendu drzne, temne barve!  Izberite barvo, ki se dobro ujema z zunanjostjo vašega doma, vendar je dovolj temna, da garažna vrata izstopajo. Razmislite tudi o črnih garažnih vratih, ki so trenutno eden vodilnih trendov v oblikovanju! 

  5.3 Najnovejše tehnologije

  Samo vprašanje časa je kdaj bomo vsi upravljali garažna vrata preko wifija in pametnih aplikacij na svojem telefonu.  Pametna garažna vrata lahko odpiramo na daljavo, spremljamo njihovo stanje, ko smo v službi ali na dopustu. Pametna tehnologija omogoča tudi ureditev začasnega dostopa osebam, kot so varuške, sprehajalci psov ali čistilke, tako da nam ni treba biti doma, da jih spustili notri.

  5.4 Sodobni materiali pri garažnih vratih

  V preteklosti so bila garažna vrata večinoma izdelana iz jekla, lesa ali aluminija, danes pa so nekateri najbolj priljubljeni izdelki iz sintetičnih materialov. Materiali, kot so PVC in fiberglass (steklena vlakna), postajajo vse bolj privlačni za lastnike domov, saj so lahki, cenovno ugodni in enostavni za vzdrževanje ob tem pa še trpežni, dobro izolativni in na voljo v širokem razponu stilov.

  MOJMOJSTER.NET, POMAGAMO PRI OCENI INVESTICIJE IN IZBORU IZVAJALCA ZA VAŠ DOM  POPRAVILO GARAŽNIH VRAT

  Pozdravljeni,

  pootrebujem popravilo garažnih vrat. Motor deluje, vendar se vrata ne odprejo.

  LP 180 € do 300 €


  ........

  SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA

  Pozdravljeni,

  potrebujem garažna sekcijska vrata v rjavi ali črni barvi - D.590cmxV 270cm.
  Lahko so ALU ali PVC odvisno od cene, dva daljinca.
  Varovalo če zmanka el. da lahko odpreš ročno.

  LP 900 € do 1500 €


  ........

  SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA

  Pozdravljeni,

  Prosim ponudbo za sekcijska garažna vrat, antracit barve in 5 oken. A so vrata prašno barvana?

  LP 900 € do 1500 €


  ........

  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV

  CENA, SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA, 2600 X 2360 MM
  Garažna vrata, Golnik

  900 € do 1500 €

  CENA, DOBAVA IN MONTAŽA SEKCIJSKIH GARAŽNIH VRAT, 264 X 200 CM
  Garažna vrata, Ajdovščina

  990 € do 1650 €

  CENA, DVIŽNA GARAZNA VRATA, 3M SIRINA 2M VISINA
  Garažna vrata, Ilirska Bistrica

  900 € do 1500 €

  CENA, SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA , 265 X 220 (ŠXV)
  Garažna vrata, Lendava

  990 € do 1650 €

  CENA, POPRAVILO GARAŽNIH VRAT (ROLETE), 1 KOM
  Garažna vrata, Grosuplje

  180 € do 300 €

  CENA, DEMONTAŽA IN MONTAŽA SEKCIJSKIH VRAT, 250X200CM
  Garažna vrata, Koper

  900 € do 1500 €

  CENA, POPRAVILO GARAŽNIH VRAT,
  Garažna vrata, Murska Sobota

  22.5 € do 37.5 €

  CENA, GARAŽNA VRATA Z DODATNIMI VRATI V SREDINI, DOLŽINA JE 282 MM, VIŠINA PA 235MM
  Garažna vrata, Tišina

  1125 € do 1875 €

  CENA, GARAŽNA VRATA , 2500 X 2000
  Garažna vrata, Maribor

  900 € do 1500 €

  CENA, ALUMINIJ DVOKRILNA VRATA + KLJUKA, 1 (2400X2100 MM)
  Garažna vrata, Stari Trg Pri Ložu

  900 € do 1500 €

  CENA, SERVIS GARAŽNIH VRAT, 2500X2100
  Garažna vrata, Domžale

  135 € do 225 €

  CENA, SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA , SIRINA234,5CM VISINA198,5CM
  Garažna vrata, Bled

  900 € do 1500 €

  CENA, DVIŽNA GARAŽNA VRATA, 237X207 M2
  Garažna vrata, Vodice

  900 € do 1500 €

  CENA, ZAMENJAVA GARAŽNIH VRAT, ŠIRINA 265, VIŠINA 203CM
  Garažna vrata, Ljubljana

  900 € do 1500 €

  CENA, SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA, 1 KOM
  Garažna vrata, Ljubljana

  900 € do 1500 €

  CENA, SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA, ŠIRINA 277 CM VIŠINA 241
  Garažna vrata, Stara Cerkev

  900 € do 1500 €

  CENA, GARAŽNA VRATA, V OPISU
  Garažna vrata, Sorica

  900 € do 1500 €

  CENA, GARAŽNA VRATA Z OSEBNIM PREHODOM, 275 X 225 CM
  Garažna vrata, Koper

  1080 € do 1800 €

  CENA, DVIŽNA GARAZNA VRATA, 320 X 210 CM
  Garažna vrata, Koper

  900 € do 1500 €

  CENA, DVOKRILNA GARAŽNA VRATA, 240X270CM
  Garažna vrata, Laze V Tuhinju

  900 € do 1500 €

  CENA, SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA, ŠIRINA 230CM IN VIŠINA 200CM
  Garažna vrata, Rače

  900 € do 1500 €

  CENA, ROLO GARAŽNA VRATA, 3X3,5 M
  Garažna vrata, Ptuj

  900 € do 1500 €

  CENA, GARAŽNA VRATA Z DODATNIMI VRATI, 1 KOM
  Garažna vrata, Leskovec pri Krškem

  900 € do 1500 €

  CENA, DVIŽNA VRATA NA ELEKTRIKO, 1 KOM
  Garažna vrata, Ljubljana

  891 € do 1485 €

  CENA, ELEKTRIČNA GARAŽNA VRATA Z DODATNIMI VRATI, ŠIRINA 3,15M IN VIŠINA 2,15M ODPRTINE
  Garažna vrata, Hoče

  900 € do 1500 €

  CENA, DVIŽNA GARAŽNA VRATA, ŠIRINA 3M VIŠINA 2,2 M
  Garažna vrata, Sodražica

  900 € do 1500 €

  CENA, DVOKRILNA VRATA, 1 KOS
  Garažna vrata, Kranj

  900 € do 1500 €

  CENA, DVOKRILNA GARAŽNA VRATA Z OKNOM, 1950MM×2250MM
  Garažna vrata, Begunje Na Gorenjskem

  900 € do 1500 €

  CENA, POPRAVILO GARAŽNIH VRAT, 1 KOM
  Garažna vrata, Medvode

  135 € do 225 €

  CENA, SEKCIJSKA IN ROLO VRATA NA GASILSKEM DOMUA, 3 KOSI
  Garažna vrata, Križevci Pri Ljutomeru

  0 € do 0 €

  CENA, ALU GARAŽNA VRATA, 1 KOM
  Garažna vrata, Mala Nedelja

  900 € do 1500 €

  CENA, DVOKRILNA GARAŽNA VRATA, CAA VIŠINA 220CM X ŠIRINA 260CMM
  Garažna vrata, Ljubljana

  900 € do 1500 €

  CENA, GARAŽNA VRATA, 6X3,5M
  Garažna vrata, Moravske Toplice

  900 € do 1500 €

  CENA, SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA , 1X 220X200 CM IN 1X 125X 200 CM
  Garažna vrata, Škofljica

  2700 € do 4500 €

  CENA, SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA Z DALJINSKIM UPRAVLJANJEM, CCA 230 X 200 CM
  Garažna vrata, Medvode

  1080 € do 1800 €

  CENA, NOVA GARAŽNA VRATA, DOLŽINA 2,30M IN VIŠINA 2,0 M.
  Garažna vrata, Slovenske Konjice

  900 € do 1500 €  Poglej druge končane projekte in cene

  GARAŽNA VRATA CENIK

  SODELUJEMO Z VEČ KOT 205 PODJETIJ ZA GARAŽNA VRATA


  BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
  IZBOR PODJETIJ, OCENE
  BREZ PROVIZIJ
  PRIDOBI PONUDBO

  IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE GARAŽNA VRATA?

 • Garažna vrata Ajdovščina
 • Garažna vrata Bled
 • Garažna vrata Bovec
 • Garažna vrata Celje
 • Garažna vrata Črna na Koroškem
 • Garažna vrata Črnomelj
 • Garažna vrata Domžale
 • Garažna vrata Gornja Radgona
 • Garažna vrata Gornji Grad
 • Garažna vrata Hrastnik
 • Garažna vrata Ilirska Bistrica
 • Garažna vrata Izola
 • Garažna vrata Jesenice
 • Garažna vrata Kamnik
 • Garažna vrata Kidričevo
 • Garažna vrata Kobarid
 • Garažna vrata Kočevje
 • Garažna vrata Koper
 • Garažna vrata Kranj
 • Garažna vrata Kranjska Gora
 • Garažna vrata Krško
 • Garažna vrata Laško
 • Garažna vrata Lendava
 • Garažna vrata Litija
 • Garažna vrata Ljubljana
 • Garažna vrata Ljutomer
 • Garažna vrata Maribor
 • Garažna vrata Metlika
 • Garažna vrata Mojstrana
 • Garažna vrata Mozirje
 • Garažna vrata Murska Sobota
 • Garažna vrata Nova Gorica
 • Garažna vrata Novo mesto
 • Garažna vrata Ormož
 • Garažna vrata Piran - Pirano
 • Garažna vrata Pivka
 • Garažna vrata Portorož
 • Garažna vrata Postojna
 • Garažna vrata Ptuj
 • Garažna vrata Radeče
 • Garažna vrata Radenci
 • Garažna vrata Radovljica
 • Garažna vrata Ravne Na Koroškem
 • Garažna vrata Ribnica
 • Garažna vrata Rogaška Slatina
 • Garažna vrata Sevnica
 • Garažna vrata Sežana
 • Garažna vrata Škofja Loka
 • Garažna vrata Slovenj Gradec
 • Garažna vrata Slovenska Bistrica
 • Garažna vrata Slovenske Konjice
 • Garažna vrata Šoštanj
 • Garažna vrata Štore
 • Garažna vrata Tolmin
 • Garažna vrata Trbovlje
 • Garažna vrata Tržič
 • Garažna vrata Trzin
 • Garažna vrata Velenje
 • Garažna vrata Vipava
 • Garažna vrata Vojnik
 • Garažna vrata Vransko
 • Garažna vrata Vrhnika
 • Garažna vrata Žalec
 • Garažna vrata Zreče
 • Garažna vrata Žužemberk
 • SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  KONTAKTI

  Povpraševanja: 051 216 651
  Podjetja: 040 145 800

  REGIONALNE STRANI

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane