Za področje

  Garažna vrata cena

  Koliko stanejo garažna vrata? Cena garažnih vrat je lahko zelo različna. Nanjo vplivajo dimenzije, proizvajalec, material, način odpiranja (mehansko, avtomatsko), izbor barve, debelina garažnih vrat oz. lamel in tip garažnih vrat (dvižna, krilna, rolo, sekcijska). Cena za dobavo in montažo avtomatskih sekcijskih garažnih vrat za en avtomobil, z motornim pogonom širine od 240 do 400cm, znaša med 730-1060 EUR. Dobavni rok običajno traja od 1 do 2 meseca.

  Komu zaupati montažo garažnih vrat? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim ponudnikom garažnih vrat v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

  Pridobite ponudbo:
  Pošlji povpraševanje

  Garažna vrata, cenik

  Garažna vrata omogočajo vstop vozil v objekt, hkrati pa jih varujejo in služijo kot toplotna zaščita. Glede na način odpiranja ločimo več vrste garažnih vrat: dvižna garažna vrata, sekcijska garažna vrata, rolo garažna vrata, dvokrilna garažna vrata in industrijska garažna vrata. Na ceno vpliva tudi material garažnih vrat, saj obstajajo pvc garažna vrata, alu garažna vrata in tudi lesena garažna vrata. Z montažo elektromotorja in senzorjev se lahko večino vrst garažnih vrat nadgradi v avtomatska garažna vrata.

  Garažna vrata, cenik
  730 €/kpl

  MINIMALNA CENA
  1100 €/kpl

  SREDNJA CENA
  1400 €/kpl

  NAJVIŠJA CENA
  Naredi si izračun

  Druge cene za - Garažna vrata

  vaša količina

  enota

  okvirna cena

  vaša cena

  Dvižna garažna vrata, cena

  Cena za dvižna garažna vrata. Cena dvižnih garažnih vrat. Cena za garažna vrata na nagib z motivom v imitaciji lesa. Cena za pogon garažnih vrat in montažo.


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl

  Dvokrilna garažna vrata, cena

  Cena za dvokrilna garažna vrata. Cena dvokrilnih garažnih vrat. Cena za klasična krilna garažna vrata s z motivom v imitaciji lesa. Cena za pogon garažnih vrat in montažo.


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl

  Industrijska garažna vrata, cena

  Cena za inudstrijska garažna vrata. Cena industrijskih garažnih vrat. Cena za industrijska garažna vrata s sistemom za hitro odpiranje. Cena za pogon garažnih vrat in montažo.


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl

  Rolo garažna vrata, cena

  Cena za rolo garažna vrata. Cena rolo garažnih vrat. Cena za rolo garažna vrata s horizontalnim motivom bele barve. Cena za pogon garažnih vrat in montažo.


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl

  Sekcijska garažna vrata z osebnim prehodom

  Cena za dobavo in montažo sekcijskih garažnih vrat z osebnim prehodom, z debelino lamele 40 mm, osebnim prehodom (nizek prag), samozapiralom, varnostnim stikalom in motornim pogonom z dvema daljinskima upravljalcema.

  Cena sekcijskih garažnih vrat, z vmesnim prehodom, dimenzij 2250 x 2125 mm ali 2375 x 2125 mm je 1250€.


  kpl

  €/kpl

  Sekcijska garažna vrata, cena

  Cena za dobavo in montažo avtomatskih sekcijskih garažnih vrat za en avtomobil, z debelino lamele 40 mm in motornim pogonom z dvema daljinskima upravljalcema.


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl

  SKUPAJ:
  Pošlji povpraševanje >

  Sekcijska garažna vrata


  Cena rolo garažnih vrat je odvisna od velikosti, materiala (aluminij, jeklo, PVC, les) in seveda od ...

  Preverite tudi: Sekcijska garažna vrata cena

  Rolo garažna vrata


  Koliko stanejo rolo garažna vrata? Cena rolo garažnih vrat je odvisna od velikosti, materiala in sev...

  Preverite tudi: Rolo garažna vrata cena

  Dvižna garažna vrata


  Koliko stanejo dvižna garažna vrata? Cena dvižnih garažnih vrat je odvisna od velikosti, materiala (...

  Preverite tudi: Dvižna garažna vrata cena

  Dvokrilna garažna vrata


  Koliko stanejo dvokrilna garažna vrata? Cena krilnih garažnih vrat je odvisna od velikosti, material...

  Preverite tudi: Dvokrilna garažna vrata cena

  Industrijska garažna vrata


  Cena industrijskih garažnih vrat je odvisna od dimenzije vrat, ponudnika ter od načina odpiranja, ki...

  Preverite tudi: Industrijska garažna vrata cena

  Kako so Vam koristile te informacije?

  Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
  Informativni mesečni obrok*
  /mesec


  Znesek kredita
  EUR
  Doba odplačevanja
  let
  Naprej
  Izračun kredita >

  *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

  Garažna vrata, vse kar morate vedeti

  1. Kaj moramo vedeti pred nakupom garažnih vrat?

  1.1. Varnost pri garažnih vratih

  Glede na to, da garažna vrata lahko predstavljajo tudi dostop v notranjost naše hiše, moramo poskrbeti, da bodo varna. Sodobna garažna vrata varnost zagotavljajo z obstojnimi in trpežnimi materijali iz katerih so izdelana, poleg tega pa tudi z varnim načinom zaklepanja. Največjo varnost pred vlomilci nudijo jeklena vrata z dvojno steno in robustnimi tečaji ter daljinskim krmiljem z roling kodo, ki je varna pred manipulacijo. Bodite pozorni na to, da so vrata A-testirana proti vlomom.Garažna vrata

  1.2. Toplotna izolativnost, tesnenje in energijska varčnost

  Garažna vrata vplivajo na energijske izgube objekta. Na toplotno izolativnost garažnih vrat vplivajo sistem odpiranja, materijali iz katerih so vrata izdelana, debelina vrat in pa kakovostna montaža vrat. Če želite prišparati na kurjavi, vgradite garažna vrata z dvojno steno in dovolj debelim slojem izolacije. Pomembno je tudi dobro tesnjenje vrat. Zaželjena so obstojna tesnila na prekladi, na tleh, ob straneh ter med sekcijami, saj preprečujejo toplotne izgube in ščitijo pred vremenskimi vplivi. 

  1.3. Dvižna garažna vrata

  Zelo praktično je, da se vrata odpirajo dvižno, torej navzgor in nazaj pod strop garaže. Na ta način ostane veliko prostora tako pred garažo kot v garaži. Tako lahko parkirate neposredno pred garažnimi vrati.

  1.4. Preprečevanje poškodb

  Garažna vrata naj vsebujejo senzor, ki bo vrata ustavil brez dotika v kolikor se med odpiranjem ali zapiranjem pod njimi pojavi ovira, kot je denimo otrok ali domača žival. Obenem naj izvedba vrat preprečuje ukleščanje prstov od znotraj, zunaj in iz strani. Morebitne nesreče in poškodbe pri uporabi vrat preprečujejo tudi zaprte vzmeti, ki imajo tudi daljšo življenjsko dobo saj so zaščitene pred umazanijo in ostalimi vplivi iz okolja.

  2. Izbira ponudnikov in izvajalcev za garažna vrata

  2.1. Svetovanje pri nakupu garažnih vrat in vgradnja

  Dober ponudnik se vam bo posvetil, vam poglobljeno svetoval in z vami natančno dogovoril vse detajle. Vrata bo dobavil v dogovorjenem roku in vam nudil tudi možnost vgradnje. Le-ta mora biti izvedena v enem dnevu, da se zapre odprtina  vrat. Dober ponudnik ima na voljolastne, izkušene in strokovno usposobljene monterske ekipe, ki vam vrata ustrezno vgradijo in po potrebi izvedejo tudi dodatna dela.

  2.2. Garancija

  Prvi znak, ki kaže na kakovost izdelka je garancijski rok. Ponudniki kakovostnih garažnih vrat nudijo deset in več letno sistemsko garancijo na vrata ter vsaj 5 letno garancijo na pogone in elektroniko.V času garancije morajo biti garažna vrata brez vizualnih ali funkcionalnih napak. Tako dolgoživost omogočajo zgolj kakovostni materiali in izdelava. V primeru poškodb mora biti zagotovljena kompletna paleta nadomestnih delov. 

  2.3. Servis in vzdrževanje

  Za garažna vrata s pogonom je priporočljiv letni vdrževalni pregled s strani pooblaščenega in strokovno usposobljenega serviserja. Prav tako je pomemno, da je stranki vedno na voljo servisna  ekipa, ki poskrbi, da so morebitne okvare hitro in kakovostno odpravljene.  

  3. Kako se garažna vrata odpirajo?

  3.1 Avtomatska garažna vrata

  To so vsa garažna vrata, ki delujejo s pogonom na daljinsko upravljanje. Le-to nam prihrani vsakokratno stopanje iz avtomobila, sploh v dežju, kadar želimo v garažo parkirati svoj avtomobil. Prihrani nam tudi iskanje ključev, saj imamo daljinski upravljalnik vedno s seboj v avtomobilu.

  Dvižna garažna vrata
  Sekcijska garažna vrata so najbolj priljubljena

   

  3.2 Sekcijska dvižna garažna vrata, sekcijska stranska drsna garažna vrata

  Sekcijska vrata so najbolj pogosta izbira iskalcev garažnih vrat. To so v osnovi dvižna oz. drsna garažna vrata, ki pa so sestavljena iz več segmentov. Dvižna vrata se med dviganjem lomijo na lamele nato pa pod stropom spet sestavijo v celoto. Drsna stranska vrata pa se med odpiranjem po delih umaknejo na obe strani. Prednost tovrstnih vrat je, da za odpiranje potrebujejo zelo malo prostora in omogočajo maksimalno svetlo mero prehoda. Lahko so toplotno izolirana ali neizolirana. Lahko imajo tudi integrirano okno ali vrata za osebni prehod. Sekcijska garažna vrata običajno delujejo na pogon.

  3.3 Klasična dvižna garažna vrata

  Ta vrata se, v nasprotju z sekcijskimi, v enem kosu dvignejo pod strop, z ali brez pogona. Zaradi tega je tudi zmanjšana svetla prehodna mera. Slabost dvižnih vrat je slabše tesnenje, poleg tega pa običajno niso izolirana. Najbolj pogosto se uporabljajo za vrstne garaže, samostoječe garaže in prostore, ki ne zahtevajo posebnega tesnenja.

  3.4 Rolo garažna vrata

  Značilnost rolo oz. navojnih  garažnih vrat je, da so sestavljena iz tankih lamel (običajno iz aluminija), ki se med odpiranjem, zlagajo v rolo omarico. Lamele so najpogosteje izolirane. Prednost rolo garažnih vrat je, da sprostijo ves prostor garaže. Lahko so avtomatska ali ročna. Odlikujejo jih tudi enostavna vgradnja, lep izgled in tiho delovanje. 

  3.5 Dvokrilna garažna vrata

  Zaradi obilice boljših rešitev so vedno manj v uporabi dvokrilna garažna vrata. Uporabljajo se  pri specifičnih običajno starejših objektih, ki imajo denimo prenizek strop ali so ožji od garaž po današnjih standardih.Tudi dvokrilna garažna vrata so lahko avtomatična in toplotno izolirana. 

  3.6 Industrijska garažna vrata

  So večja garažna vrata, ki se uporabljajo povsod kjer imamo opravka z večjimi vozili (tovornjaki), denimo v tovarnah, na kmetijah, v skladiščih, gasilskih domovih itd. Imajo kompaktnejšo konstrukcijo in močnejši motor od običajnih vrat. Industrijska vrata imajo običajno integriran vhod za osebe, na voljo so v različnih barvah in dimenzijah.

  4. Garažna vrata glede na materijal

  Tako estetski videz kot uporabnost sta odvisna od materiala iz katerega so izdelana vhodna vrata. Možnost izbire različnih materialov in barv, omogočata, da videz vrat prilagodimo posamezni stavbi. Vsak material pa ima svoje prednosti in slabosti.

  4.1 Lesena garažna vrata

  Lesena garažna vrata so kljub zahtevnejšemu vzdrževanju, zaradi svojega lepega videza še vedno ena najbolj priljubljenih izbir. Videz garažnih vrat je nenazadnje zelo pomemben, saj bistveno vpliva na videz celotne hiše. Izbira barv in vrst lesa je široka. Lesena garažna vrata so tudi kvalitetna in vzdržljiva, a le, če jih pravilno vzdržujete. To pomeni, da jih bo potrebno vsaj 1x letno prepleskati, prelakirati oz. preoljiti, da preprečite obrabo zaradi vremenskih vplivov.

  4.2 PVC garžna vrata

  Pvc garažna vrata iz umetnih mas (PVC, ABS) so ena izmed najbolj priljubljenih predvsem zaradi svoje nizke cene, pa tudi zaradi dolgotrajnosti ter enostavnosti vgradnje in vzdrževanja. Tudi po videzu so lahko privlačna, saj posnemajo videz tako jeklenih kot lesenih vrat. Dražja različica garažnih vrat iz umetnih mas so vrata iz steklenih vlaken (fibreglass), ki so izredno vsestranska saj so odporna proti rji, trdna in praktično ne zahtevajo vzdrževanja.

  4.3 Aluminijasta garažna vrata

  Med vsemi tremi najpogostejšimi materijali, je aluminij najbolj cenjen, odporen in trajen. Garažna vrata iz aluminija so odlična izbira za obmorske kraje, saj je aluminij odporen na korozijo zaradi soli v zračnih hlapih. Odlikuje jih tudi to, da ne potrebujejo posebnega vzdrževanja. Garažna vrata iz aluminija spadajo v višji cenovni razred, vendar ohranjajo lep videz tudi po desetletju izpostavljenosti in uporabe. 

  5. Garažna vrata Akcija/Stili/Trendi

  5.1 Steklena garažna vrata

  Danes, ko so garaže tudi zaradi kakovostnejših vrat bolj toplotno izolirane, vaša garaža ni več zgolj prostor za vaš avto - lahko služi tudi kot pralnica, delavnica, prostor za vadbo ali domača pisarna. Toda več časa, kot preživite v svoji garaži, bolj pomembno je najti način, kako vanje spustiti čim več svetlobe. Najnovejši trend so zato garažna vrata z okni, ki polepšajo notranjost vaše garaže hkrati pa dajo slog tudi zunanjosti. Če želite svojo garažo preplaviti s še več svetlobe, pa razmislite o sodobnih steklenih garažnih vratih. Ta elegantna steklena vrata so ojačana z močnim aluminijastim okvirjem in omogočajo, da svojo garažo doživite kot še nikoli prej.

  5.2 Drzne barve

  Minili so dnevi standardnih belih garažnih vrat - danes so pri oblikovanju zunanjosti vašega doma v trendu drzne, temne barve!  Izberite barvo, ki se dobro ujema z zunanjostjo vašega doma, vendar je dovolj temna, da garažna vrata izstopajo. Razmislite tudi o črnih garažnih vratih, ki so trenutno eden vodilnih trendov v oblikovanju! 

  5.3 Najnovejše tehnologije

  Samo vprašanje časa je kdaj bomo vsi upravljali garažna vrata preko wifija in pametnih aplikacij na svojem telefonu.  Pametna garažna vrata lahko odpiramo na daljavo, spremljamo njihovo stanje, ko smo v službi ali na dopustu. Pametna tehnologija omogoča tudi ureditev začasnega dostopa osebam, kot so varuške, sprehajalci psov ali čistilke, tako da nam ni treba biti doma, da jih spustili notri.

  5.4 Sodobni materiali pri garažnih vratih

  V preteklosti so bila garažna vrata večinoma izdelana iz jekla, lesa ali aluminija, danes pa so nekateri najbolj priljubljeni izdelki iz sintetičnih materialov. Materiali, kot so PVC in fiberglass (steklena vlakna), postajajo vse bolj privlačni za lastnike domov, saj so lahki, cenovno ugodni in enostavni za vzdrževanje ob tem pa še trpežni, dobro izolativni in na voljo v širokem razponu stilov.

  Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš Dom  Želim ponudbo izvajalcev
  Zadnja povpraševanja

  Garažna vrata

  Pozdravljeni,

  potrebujem dvižna garažna vrata, s pogonom.

  Lep pozdrav. 1242 € do 2070 €

  ........

  Dvokrilna garažna vrata

  Pozdravljen

  Potrebujem menjavo garažnih vrat. vrata naj bodo približno takšna kot na sliki.

  LP 630 € do 1050 €

  ........

  Garažna vrata

  Pozdravljeni,

  potrebujem sekcijska ali rolo vrata. V=195 cm, Š 230cm. Zdaj so gor dvokrilna vrata, ki so precej dotrajana. Prosim za kontakt.

  Lep pozdrav. 900 € do 1500 €

  ........

  Želim ponudbo izvajalcev

  Cena, Rolo garažna vrata, 2 m x 2 m
  Garažna vrata, Pesnica Pri Mariboru

  1170 € do 1950 €

  Cena, Sekcijska garažna vrata, 2 kosa
  Garažna vrata, Poljane Nad škofjo Loko

  2250 € do 3750 €

  Cena, Predlog, izdelava, montaža garažnih vrat, 200 x 200 mm
  Garažna vrata, Log pri Brezovici

  990 € do 1650 €

  Cena, Popravilo zagona garažnih vrat, 1 vrata
  Garažna vrata, Velenje

  315 € do 525 €

  Cena, Garažna vrata, 1
  Garažna vrata, Ljubljana

  1080 € do 1800 €

  Cena, Rolo dvižna garažna vrata, Po opisu
  Garažna vrata, Cerklje na Gorenjskem

  1530 € do 2550 €

  Cena, Garažna vrata, 5000 x 2500 mm minus estrih 120 mm
  Garažna vrata, Slovenska Bistrica

  990 € do 1650 €

  Cena, Enokrilna kovinska dvižna garažna vrata, 300 x 210 cm
  Garažna vrata, Tolmin

  1260 € do 2100 €

  Cena, Električna dvižna garažna vrata z osebnim prehodom, 235 x 200 cm
  Garažna vrata, Slovenj Gradec

  1440 € do 2400 €

  Cena, Rolo garažna vrata, 260 x 260 cm
  Garažna vrata, Šmartno Pri Litiji

  1260 € do 2100 €

  Cena, Dvokrilna garažna vrata, aluminij, 220 x 205 cm
  Garažna vrata, Ljubljana - Polje

  1080 € do 1800 €

  Cena, Demontažo, podaljšanje stropnih distančnikov, ponovno namestitev,.., 4300x 3000cca
  Garažna vrata, Kranj

  72 € do 120 €

  Cena, Servis rolo garažnih vrat, 300cm×275cm
  Garažna vrata, Murska Sobota

  450 € do 750 €

  Cena, Dvokrilna alu garažna vrata, 220 x 200 cm
  Garažna vrata, Bohinjska Bistrica

  1440 € do 2400 €

  Cena, Dvokrilna garažna vrata (antracit), 230 x 210 cm
  Garažna vrata, Murska Sobota

  2250 € do 3750 €

  Cena, Dvižna garažna vrata, Po opisu
  Garažna vrata, Maribor

  630 € do 1050 €

  Cena, Sekcijska dvižna vrata z osebnim prehodom na sredini, Odprtina dolžina- 470cm, višina 276 cm
  Garažna vrata, Dol pri Hrastniku

  1620 € do 2700 €

  Cena, Dvokrilna garažna vrata, 4 kom 285 x 225
  Garažna vrata, Žiri

  4500 € do 7500 €

  Cena, Rolo ali sekcijska garažna vrata, 1500 mm x 2100 mm
  Garažna vrata, Radenci

  630 € do 1050 €

  Cena, Sekcijska garažna vrata, 4420x2250
  Garažna vrata, Pesnica Pri Mariboru

  1170 € do 1950 €

  Cena, Sekcijska garažna vrata z osebnim prehodom, 3200 x 2000 (en kos)
  Garažna vrata, Slovenska Bistrica

  1530 € do 2550 €

  Cena, Popravilo ključavnice na garažnih vratih, 1 kom
  Garažna vrata, Ljubljana

  108 € do 180 €

  Cena, Dvižna garažna vrata, 2 m × 2m
  Garažna vrata, Zdole

  1170 € do 1950 €

  Cena, Servis, popravilo garažnih vrat, Po opisu
  Garažna vrata, Ljubljana - Črnuče

  135 € do 225 €

  Cena, Zastekljena garažna vrata, 2 x 5,9m x 2,45m in 1x3,5 mx2,45m
  Garažna vrata, Malečnik

  5400 € do 9000 €

  Cena, Popravilo rolo garažnih vrat, 1 kos
  Garažna vrata, Ankaran

  72 € do 120 €

  Cena, Dvižna rolo garažna vrata, 1 kos
  Garažna vrata, Mokronog

  990 € do 1650 €

  Cena, Garažna vrata, 1 kom
  Garažna vrata, Murska Sobota

  360 € do 600 €

  Cena, Popravilo garažnih vrat, 1 kom
  Garažna vrata, Sečovlje

  108 € do 180 €

  Cena, Sekcijska garažna vrata,, š:350 x v:320 cm
  Garažna vrata, Petrovci

  1170 € do 1950 €

  Cena, Sekcijska garažna vrata z vmesnim prehodom, 300x320
  Garažna vrata, Borovnica

  1800 € do 3000 €

  Cena, Sekcijska garažna vrata z osebni prehodom, 228 x 200 cm
  Garažna vrata, Sodražica

  1170 € do 1950 €

  Cena, Dvokrilna garažna vrata, 2360 x 2070
  Garažna vrata, Ljubljana

  1080 € do 1800 €

  Cena, PVC dvokrilna garažna vrata, 1 kos
  Garažna vrata, Idrija

  1080 € do 1800 €

  Cena, Sekcijska garažna vrata, 2800 x 2300 mm
  Garažna vrata, Ptuj

  1800 € do 3000 €

  Cena, Dvokrilna garažna vrata, 2460 x 2180 mm
  Garažna vrata, Ormož

  2700 € do 4500 €  Iščete izvajalce, ponudbo za področje Garažna vrata?
  Revija Mojmojster

  Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Garažna vrata cenik

  Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

  239+ podjetij za Garažna vrata
  Brezplačno povpraševanje
  Brez provizij
  Pridobi ponudbo
  https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate
  Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane