Protivlomna vrata - cena in cenik ponudnika za varnostna vrata

  Cena protivlomnih vhodnih vrat je odvisna od materiala, dodatkov in varnostne opreme. Cena protivlomnih vhodnih vrat se tako giblje okoli 1000-1500 EUR, z dodatki pa se lahko hitro povzpne tudi do 2500€. Cene protivlomnih vrat so primerljive z navadnimi lesenimi vhodnimi vrati, ki v povprečju stanejo okrog 1100€ ter navadnimi ALU vhodnimi vrati, za katere boste odšteli približno 1500€. Glede na to, bi rekli, da se nakup protivlomnih vrat splača. Gre namreč za dolgoročno investicijo v varnost in zaščito doma. Za točne cene protivlomnih vrat lahko pošljete povpraševanje našim preverjenim ponudnikom protivlomnih vrat in prejeli boste več ponudb. Za vas smo pripravili tudi nekaj nasvetov o protivlomnih vratih.

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE IZVAJALCEM >

  CENA ZA PROTIVLOMNA VRATA


  Cena protivlomnih vrat. Cena za protivlomna vrata odporna na toplotne spremembe, požar in zvočno izolirana.

  1500.00 €/kos

  MINIMALNA CENA
  €/kos

  SREDNJA CENA
  2500.00 €/kos

  NAJVIŠJA CENA
  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV
  Protivlomna vrata - cena in cenik ponudnika za varnostna vrata

  DRUGE CENE ZA PROTIVLOMNA VRATA

  vaša količina

  enota

  okvirna cena

  vaša cena

  SKUPAJ:
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE >

  Kako so Vam koristile te informacije?

  Ideje za urejen dom

  Revija s svežimi idejami in nasveti naših avtorjev za urejanje doma.

  Protivlomna vrata - vse kar morate vedeti

  1. Protivlomna vrata - kaj morate vedeti

  Pri nakupu protivlomnih vhodnih vrat je potrebno biti pazljiv. Na trgu so številni ceneni ponaredki, kot so čisto navadna vhodna vrata za katere pa ponudniki trdijo, da so protivlomna vrata. Zgolj kakovostna protivlomna vrata z ustreznimi certifikati predstavljajo ustrezno zaščito doma. 

  protivlomna-vrata.jpg
  Poleg zaščite pred vlomilci, nam sodobna varnostna vrata nudijo tudi zaščito pred požarom ter pred zunanjimi vplivi.

  1.1 Ustrezni standardi

  Pri protivlomnih vratih morate biti pozorni na ustrezne standarde varnosti. Protivlomna vrata za stanovanjske namene morajo zagotoviti standard vsaj III. razred varnostnega standarda ali višji. 

  1.2 Protivlomna vrata - sestava

  Protivlomna vrata morajo imeti ustrezno kakovost jeklene konstrukcije vratnih kril in podbojev odporno proti poskusom vloma. Konstrukcija je lahko obložena s paneli iz lesa ali drugih materialov, ter vgrajeno toplotno in zvočno izolacijo. Običajno so visokokakovostna protivlomna vrata izdelana s pomočjo robotskega varjenja ali laserskih meritev odstopanj.  Zelo pomembno pa je tudi, da imajo polno varnostno opremo in okovja, denimo večtočkovno ključavnico.  Pri poskusu vloma se taka ključavnica blokira ima pa tudi kakovosten cilinder z varnostnim ščitom, ki ga je nemogoče prevrtati ali zlomiti. Pomembni dodatki protivlomnih vrat so še širokokotna kukala, omejilci odpiranja itd.

  1.3 Toplotna in zvočna izolacija

  Bodite pozorni, da je toplotna in zvočna izolacija vrat ustrezna. Več plasti toplotne in zvočne izolacije zatesnjene s kakovostnimi tesnili zagotavlja ohranjanje toplote v notranjosti, zmanjšuje hrup s hodnika ali iz zunanjosti ter onemogoča uhajanje zraka in vdor vlage. 

  1.4 Certifikati

  Priloga vsakih kakovostnih protivlomnih vrat so ustrezni certifikati in znak CE. Le ti zagotavljajo, da je kakovost protivlomnih vrat  skladna. V primeru protivlomnih vrat za hiše, ki so izpostavljeni vremenskim vplivom, pa je potrebno biti pozoren na to, da so vrata tudi ustrezno zaščitena pred zunanjimi vplivi. 

  2. Kako zase izbrati najboljša protivlomna vrata?

  Ko gre za naš dom, je varnost zagotovo na prvem mestu. Eden pomembnejših dejavnikov varnosti pa so gotovo protivlomna vrata. Poleg zaščite pred vlomilci, nam sodobna varnostna vrata nudijo tudi zaščito pred požarom ter pred zunanjimi vplivi (mraz, vročina). Kako se odločiti katera protivlomna vrata so prava za nas? Pred nakupom preberite nekaj nasvetov :

  2.1 Analizirajte svoje varnostne potrebe

  Prvi in ​​najpomembnejši korak je razmisliti o svojih varnostnih potrebah, tako boste lažje ugotovili, katera vrata vam najbolj ustrezajo. Če živite v varni skupnosti, potrebujete zgolj osnovna varnosta vrata, ki so cenovno ugodnejša. V kolikor pa so v vaši soseski pogosti vlomi, razmislite o nakupu najbolj kakovostnih protivlomnih vrat. 

  2.2 Kakovost ponudnika je pomembna

  Izbira kakovostnega in zanesljivega ponudnika protivlomnih vrat, je ključnega pomena. Varnosti in zaščite svojega doma ne želite zaupati podjetju, ki na trgu ni prepoznavno in priznano. Prepričajte se, da ima ponudnik dobre reference  ter izpolnjuje vse kriterije slovenskih standardov. 

  2.3 Aluminij ali jeklo

  Najbolj kakovostna varnostna vrata vrsta so iz aluminija ali jekla. Številni strokovnjaki menijo, da so jeklena protivlomna vrata najbolj zanesljiva in najboljša izbira, so pa precej dražja od aluminijastih. Če je cena za vas težava je se odločite za aluminijasto različico, ki je cenovno bolj dostopna in ima, prav tako,odlične karakteristike.  

  2.4 Polnilo protivlomnih vrat

  Polnilo vrat je precej pomembno merilo pri učinkovitosti varnostnih vrat in ga je dobro preveriti pred nakupom. Lahko je iz strukturnega aluminija, jeklenih palic, aluminijastih rešetk ali jeklene mreže. Najboljša izbira sta perforirana pločevina iz aluminija ali mreža iz nerjavečega jekla. 

  2.5 Protivlomna ključavnica

  Izbira kakovostne ključavnice daje dodatno mero varnosti vašemu domu. Odločite za ključavnico, ki ima tri točke zaklepanja. Običajna ključavnica z eno točko zaklepanja je enostavna za vdreti. 

  2.6 Tečaji vrat 

  Prepričajte se, da imajo vaša varnostna vrata vsaj tri tečaje, ki jih ni mogoče odstraniti. Večja kot je velikost zatiča, bolj varen je vaš dom. Najbolje je, da se odločite za vrata, ki imajo pokrite tečaje do katerih ni možno dostopati. 

  2.7 Protivlomna vrata-cena

  Zadnja in najpomembnejša točka na tem seznamu je, da ste seznanjeni s ceno vrat, ki jih nameravate kupiti. Če je vaša soseska varna, se lahko odločite za bolj osnovne modele varnostnih vrat, ki so tudi cenejši, sicer pa se rajši odločite, da pri varnosti vašega doma, ne boste šparali. 

  2.8 Protivlomna vrata izdelana po meri

  Poiščite prodajalce, ki lahko po meri izdelajo vaša varnostna vrata. Tako lahko izberete posamezne materiale vrat in jih prilagoditye slogu vašega doma. Tako ne boste zagotovili zgolj več varnosti in zaščite vašega doma, temveč boste imeli tudi popoln nadzor nad izgledom vrat.

  3. Protivlomna vrata iz kovine ali lesa?

  Velikokrat se ljudje težko odločijo ali bi izbrali protivlomna vrata iz kovine ali iz masivnega lesa. Vsaka od izvedb ima svoje pluse in minuse.   

  3.1 Prednosti kovinskih protivlomnih vrat

  Iz vidika varnosti so protivlomna vrata iz kovine robustnejša in omogočajo večjo varnostno zaščito, kot lesena. Kovinska varnostna vrata omogočajo tudi več kot 5 točkovni sistem zapiranja. Raziskave so pokazale, da tatovi za vlom najrajši izbirajo  stanovanja ali hiše s starejšimi vhodnimi vrati, zaklepanje na eno točkovni sistem ter imajo običajno vratno kljuko. Novejša vhodna vrata imajo praviloma večtočkovne ključavnice.

  3.2 Prednosti lesenih protivlomnih vrat

  Včasih pa lahko pomeni visoka varnostna stopnja protivlomnih vrat tudi velik problem. Mnogokrat se namreč zgodi, da se okvari mehanizem vrat, izgubijo ključi ali, da pride do kakšne osebne nesreče v stanovanju. V tem primeru je edini način, da lahko lastnik vstopi v stanovanje tak, da pokliče gasilce, ki morajopri vdiranju visokokakovostnih varnostnih vrat poškodovati tako vrata, kot tudi stene okoli okvirja in podbojev vrat. Iz tega vidika so lesena varnostna vrata lahko boljša odločitev. 

  4. Postopek vgradnje in servis protivlomnih vrat

  Najbolje je, da za menjavo oziroma vgradnjo novih vrat angažirate strokovno usposobljenega izvajalca. Običajno montažo vsi kakovostni ponudniki protivlomnih vhodnih vrat, ob nakupu vrat, nudijo brezplačno. 

  Monterji bodo na licu mesta opravili izmere in vam obenem svetovali glede izbire vrat ter dodatkov. Ko bodo vaša protivlomna vrata izdelana, jih bodo dostavili. Takrat bodo odstranili vaša stara vrata ter istočasno vgradili nova. Po opravljenem delu bodo za sabo tudi pospravili ter odpeljali stara vrata na ustrezno deponijo. Poskrebeli bodo torej za vse. Vi morate zgolj odkleniti vrata ob njihovem prihodu. Če so bila stara vhodna vrata iz lesa morajo monterji zamenjati tudi podboje vrat, da se zagotovi zadostno stopnjo zaščite. Nekatera protivlomna vrata so izdelana tako, da ob prenovi stanovanja, beljenju itd. ni potrebno zamenjati celotnega vratnega krila protivlomnih vrat (če vam več ne ustreza njihov videz). Monterji vam lahko zamenjajo zgolj leseno oblogo vrat in ta bodo izgledala kot nova.

  Montaža protivlomnih vrat ni enostaven postopek temveč zahteva strokovno znanje in izkušnje. Obenem predstavlja pravilna montaža bistven del pri zagotavljanju učinkovitosti protivlomnih vrat. Priporočamo, da se zato, sami rajši ne lotite montaže. Tudi za servis protivlomnih vrat se raje obrnite na pooblaščen servis vašega ponudnika. Pri nakupu vrat preverite tudi, če vaš ponudnik nudi servis tudi v primerih intervencije. Tak servis mora biti na voljo 24 ur na dan.

  MOJMOJSTER.NET, POMAGAMO PRI OCENI INVESTICIJE IN IZBORU IZVAJALCA ZA VAŠ DOM  PROTIVLOMNA VRATA

  Pozdravljeni,

  Potrebujem standardna vhodna vrata.

  Lp 900 € do 1500 €


  ........

  PROTIVLOMNA VRATA

  Pozdravljeni,

  potrebujemo protivlomna vrata dimenzij: 100x200 v beli barvi ali v odtenkih sive.
  Po sredini lahko ima kakšne steklene dekoracije.

  LP 900 € do 1500 €


  ........

  MENJAVA VHODNIH VRAT NA HIŠI

  Pozdravljeni,

  potrebujem protivlomna vrata (s stekli na sredini) 2200x1000 vrata desni pant (gledano iz zunanje strani) odpiranje na noter.
  Najugodnejši cenovni razred.

  LP 900 € do 1500 €


  ........

  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV

  CENA, VARNOSTNA VRATA ZA STANOVANJE V BLOKU, 1 KOS
  Protivlomna vrata, Kranj

  1800 € do 3000 €

  CENA, VHODNA VRATA V BLOKU., 1
  Protivlomna vrata, Ljubljana

  1800 € do 3000 €

  CENA, PROTIVLOMNA VHODNA VRATA, PO OPISU
  Protivlomna vrata, Ljubljana

  1800 € do 3000 €

  CENA, NOTRANJA IN VHODNA PROTIVLOMNA VRATA, 5+1 KOM
  Protivlomna vrata, Lesce

  1710 € do 2850 €

  CENA, PROTIVLOMNA VHODNA VRATA ZA STANOVANJE , 1 KOM
  Protivlomna vrata, Ljubljana

  900 € do 1500 €

  CENA, LESENA VARNOSTNA VRATA, 90X200 CM
  Protivlomna vrata, Grosuplje

  1800 € do 3000 €

  CENA, ZAMENJAVA VRAT OD STANOVANJA, 2 KOS
  Protivlomna vrata, Maribor

  900 € do 1500 €

  CENA, STANOVANJSKA VRATA Z MONTAŽO, 1 KOM
  Protivlomna vrata, Ig

  900 € do 1500 €

  CENA, VRATA ZA V BLOK, 1 KOM
  Protivlomna vrata, Ljubljana

  900 € do 1500 €

  CENA, PROTIVLOMNA VRATA , 1 KOM
  Protivlomna vrata, Trbovlje

  1620 € do 2700 €

  CENA, VHODNA PROTIVLOMNA VRATA, 1 KOM
  Protivlomna vrata, Ljubljana

  900 € do 1500 €

  CENA, PROTIVLOMNA VRATA IN MONTAŽA, 1 KOM
  Protivlomna vrata, Maribor

  891 € do 1485 €

  CENA, MENJAVA CILINDERSKEGA VLOŽKA PROTIVLOMNA VRATA, 1
  Protivlomna vrata, Ljubljana

  54 € do 90 €

  CENA, PROTIVLOMNA VRATA V BLOKU, 85 X 200 CM
  Protivlomna vrata, Koper

  1800 € do 3000 €

  CENA, VHODNA VRATA ZA STANOVANJE, 1 KOM
  Protivlomna vrata, Jesenice

  900 € do 1500 €

  CENA, PROTIVLOMNA VHODNA VRATA ZA HIŠO, 1 KOM
  Protivlomna vrata, Maribor

  900 € do 1500 €

  CENA, MENJAVA VHODNIH VRAT, 1 KOM
  Protivlomna vrata, Celje

  900 € do 1500 €

  CENA, PROTIVLOMNA VRATA ZA STANOVANJE, 1 KOM
  Protivlomna vrata, Ljubljana

  900 € do 1500 €

  CENA, PROTIVLOMNA VHODNA VRATA V STANOVANJE BLOKA, 1 KOM
  Protivlomna vrata, Slovenska Bistrica

  900 € do 1500 €

  CENA, PROTIVLOMNA VRATA V STANOVANJE, 1 KOM
  Protivlomna vrata, Kranj

  900 € do 1500 €

  CENA, PROTIVLOMNA VRATA, 1 KOM
  Protivlomna vrata, Trzin

  900 € do 1500 €

  CENA, PROTIVLOMNA VRATA, 1 KOM
  Protivlomna vrata, Begunje Na Gorenjskem

  900 € do 1500 €

  CENA, PROTIVLOMNA STANOVANJSKA VRATA, 2 KOM
  Protivlomna vrata, Piran - Pirano

  900 € do 1500 €

  CENA, PROTIVLOMNA KOVINSKA VHODNA VRATA, VIŠINA 213 CM, ŠIRINA 92 CM
  Protivlomna vrata, Kočevje

  900 € do 1500 €

  CENA, PROTIVLOMNA VRATA, 1 KOM
  Protivlomna vrata, Celje

  900 € do 1500 €

  CENA, PROTIVLOMNA VRATA, 1 KOM
  Protivlomna vrata, Celje

  900 € do 1500 €

  CENA, PROTIVLOMNA VRATA V BLOKU, 1
  Protivlomna vrata, Koper

  1620 € do 2700 €

  CENA, VRATA ZA STANOVANJE V BLOKU, 1 KOM
  Protivlomna vrata, Slovenska Bistrica

  900 € do 1500 €

  CENA, MENJAVO STARIH VRAT S PROTIVLOMNIMI, 1 KOM
  Protivlomna vrata, Ljubljana

  900 € do 1500 €

  CENA, PROTIVLOMNA VRATA V BLOKU, 1 KOM
  Protivlomna vrata, Celje

  900 € do 1500 €

  CENA, PROTIVLOMNA VRATA , 1, KRILO 80 CM
  Protivlomna vrata, Pesnica Pri Mariboru

  1800 € do 3000 €

  CENA, SERVIS PROTIVLOMNIH VRATA VAL, 1
  Protivlomna vrata, Ljubljana

  180 € do 300 €

  CENA, PROTIVLOMNA LESENA VHODNA VRATA ZA VHOD V STANOVANJE, 1 KOS
  Protivlomna vrata, Ljubljana

  1350 € do 2250 €

  CENA, PROTIVLOMNA VRATA ZA STANOVANJE, 1 KOM
  Protivlomna vrata, Ljubljana

  900 € do 1500 €

  CENA, PROTIVLOMNA VRATA, 1 KOM
  Protivlomna vrata, Ptuj

  900 € do 1500 €

  CENA, ZAMENJAVA VHODNIH VRAT V BLOKU, 1 KOM
  Protivlomna vrata, Ljubljana

  900 € do 1500 €  Poglej druge končane projekte in cene

  PROTIVLOMNA VRATA CENIK

  SODELUJEMO Z VEČ KOT 83 PODJETIJ ZA PROTIVLOMNA VRATA


  BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
  IZBOR PODJETIJ, OCENE
  BREZ PROVIZIJ
  PRIDOBI PONUDBO

  IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE PROTIVLOMNA VRATA?

 • Protivlomna vrata Ajdovščina
 • Protivlomna vrata Bled
 • Protivlomna vrata Bovec
 • Protivlomna vrata Celje
 • Protivlomna vrata Črna na Koroškem
 • Protivlomna vrata Črnomelj
 • Protivlomna vrata Domžale
 • Protivlomna vrata Gornja Radgona
 • Protivlomna vrata Gornji Grad
 • Protivlomna vrata Hrastnik
 • Protivlomna vrata Ilirska Bistrica
 • Protivlomna vrata Izola
 • Protivlomna vrata Jesenice
 • Protivlomna vrata Kamnik
 • Protivlomna vrata Kidričevo
 • Protivlomna vrata Kobarid
 • Protivlomna vrata Kočevje
 • Protivlomna vrata Koper
 • Protivlomna vrata Kranj
 • Protivlomna vrata Kranjska Gora
 • Protivlomna vrata Krško
 • Protivlomna vrata Laško
 • Protivlomna vrata Lendava
 • Protivlomna vrata Litija
 • Protivlomna vrata Ljubljana
 • Protivlomna vrata Ljutomer
 • Protivlomna vrata Maribor
 • Protivlomna vrata Metlika
 • Protivlomna vrata Mojstrana
 • Protivlomna vrata Mozirje
 • Protivlomna vrata Murska Sobota
 • Protivlomna vrata Nova Gorica
 • Protivlomna vrata Novo mesto
 • Protivlomna vrata Ormož
 • Protivlomna vrata Piran - Pirano
 • Protivlomna vrata Pivka
 • Protivlomna vrata Portorož
 • Protivlomna vrata Postojna
 • Protivlomna vrata Ptuj
 • Protivlomna vrata Radeče
 • Protivlomna vrata Radenci
 • Protivlomna vrata Radovljica
 • Protivlomna vrata Ravne Na Koroškem
 • Protivlomna vrata Ribnica
 • Protivlomna vrata Rogaška Slatina
 • Protivlomna vrata Sevnica
 • Protivlomna vrata Sežana
 • Protivlomna vrata Škofja Loka
 • Protivlomna vrata Slovenj Gradec
 • Protivlomna vrata Slovenska Bistrica
 • Protivlomna vrata Slovenske Konjice
 • Protivlomna vrata Šoštanj
 • Protivlomna vrata Štore
 • Protivlomna vrata Tolmin
 • Protivlomna vrata Trbovlje
 • Protivlomna vrata Tržič
 • Protivlomna vrata Trzin
 • Protivlomna vrata Velenje
 • Protivlomna vrata Vipava
 • Protivlomna vrata Vojnik
 • Protivlomna vrata Vransko
 • Protivlomna vrata Vrhnika
 • Protivlomna vrata Žalec
 • Protivlomna vrata Zreče
 • Protivlomna vrata Žužemberk
 • SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  KONTAKTI

  Povpraševanja: 051 216 651
  Podjetja: 040 145 800

  REGIONALNE STRANI

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane