Za področje

  Montažne hiše - Cena skeletne hiše / panelne hiše

  Kakšna je cena montažne hiše? Cene montažnih hiš se razlikujejo od podjetja oz. proizvajalca montažnih hiš, velikosti montažne hiše in njene oblike, tipa montaže hiše in navsezadnje tudi konstrukcijskega sistema montažne hiše. Povprečna cena montažne hiše (120m2) na polni ključ je 800-1400€/m2. Pri ceni je upoštevana subvencija, ki znaša od 2500 do 11.250€, odvisno od ponudnika montažnih hiš. Cene montažnih hiš se seveda razlikujejo od različnih ponudnikov, kljub temu pa na splošno ne prihaja do prevelikih odklonov. Glede na cene se montažne hiše delijo v dva cenovna razreda. Razred standardnih montažnih hiš zajema montažne hiše, katerih cena se v povprečju giblje od 700 – 1000€/m2. V drugi oz. višji cenovni razred pa spadajo montažne hiše, katerih cene se v povprečju gibljejo nad 1200€/m2. Če pa želimo montažno hišo po meri, je lahko v primerjavi s tipsko montažno hišo, dražja za več kot 15%.

  Komu zaupati postavitev montažne hiše? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim ponudnikom montažnih hiš v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

  Hitro povpraševanje - enostavno in brezplačno do dobrih mojstrov!
  Pošlji povpraševanje

  Cena montažne hiše na polni ključ


  Cena enodružinske montažne hiše na ključ. Cena za klasično leseno montažno hišo 120 m2 v pritličju in mansardi z dvokapno streho.

  960.00 €/m2

  MINIMALNA CENA
  1200.00 €/m2

  SREDNJA CENA
  1680.00 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  Želim ponudbo izvajalcev

  Montažne hiše na polni ključ - cenik

  Montažne hiše predstavljajo najhitrejši način kvalitetne gradnje. Izvedba montažne hiše na ključ, pomeni, da izvajalec poskrbi za vse faze projekta, čemur na koncu sledi le še nakup pohištva in vselitev naročnika. Cena montažne hiše na ključ je odvisna od velikosti montažne hiše, njene oblike, tipa montaže hiše, konstrukcijskega sistema in ponudnika montažne hiše. Cena ne zajema gradbenih del pred postavitvijo montažne hiše. Odstopanje od tipskega načrta lahko gradnjo podraži za 30%.

  1307 €/m2

  MINIMALNA CENA
  1393 €/m2

  SREDNJA CENA
  1478 €/m2

  NAJVIŠJA CENA

  Montažne hiše na delni ključ - cenik

  Izdelava hiše na delni ključ naročniku omogoča, da izbere končni izgled talnih oblog in barve za pleskanje sten. Cena montažne hiše na delni ključ je odvisna od površine montažne hiše, oblike in tipa hiše, konstrukcijskega sistema ter proizvajalca montažnih hiš. Cena ne zajema gradbenih del pred postavitvijo montažne hiše. Spreminjanje tipske zasnove montažne hiše, lahko stroške poveča do 30%.

  1130 €/m2

  MINIMALNA CENA
  1185 €/m2

  SREDNJA CENA
  1240 €/m2

  NAJVIŠJA CENA

  Montažne hiše do 3. podaljšane gradbene faze - cenik

  Montažna hiša do 3. podaljšane gradbene, je na zunaj popolnoma končan objekt, pri katerem so potrebna še naslednja gradbena dela v notranjosti: električne inštalacije, strojne inštalacije, ogrevanje, prezračevanje in hlajenje, izvedba strojnih tlakov, suhomontažna dela, polaganje talnih oblog, pleskanje in montaža sanitarnega pohištva. Za dokončanje montažne hiše v 3. podaljšani gradbeni fazi morate prišteti še okoli 30% cene.

  924 €/m2

  MINIMALNA CENA
  996 €/m2

  SREDNJA CENA
  1068 €/m2

  NAJVIŠJA CENA

  Vodič po povprečnih cenah: Montažne hiše (2024)

  vaša količina

  enota

  Okvirna cena

  vaša cena

  Cena montažne hiše na delni ključ

  Cena enodružinske montažne hiše na delni ključ oz. do 4. gradbene faze. Cena za klasično leseno montažno hišo 120 m2 v pritličju in mansardi z dvokapno streho.


  m2

  €/m2

  Cena za zunaj gotovo montažno hišo

  Cena enodružinske zunaj gotove montažne hiše do 3. gradbene faze. Cena za klasično leseno montažno hišo 120 m2 v pritličju in mansardi z dvokapno streho.


  m2

  €/m2

  Okvirna cena
  Pošlji povpraševanje >

  Kako so Vam koristile te informacije?

  Montažna hiša - vse kar morate vedeti

  1. Montažna hiša

  montazna-hisa.jpg
  Montažne hiše so izdelane po sestavnih delih v tovarni in se nato prepeljejo na lokacijo, kjer jih sestavijo v celoto.

  Pri klasični stanovanjski gradnji oziroma zidani ali mokri gradnji se objekt gradi na gradbeni parceli po posameznih gradbenih fazah. V nasprotju s tem je montažna hiša izdelana po sestavnih delih v tovarni, ti pa se nato prepeljejo na lokacijo kjer jih sestavijo v celoto. Tovrstni gradnji pravimo tudi suha gradnja.

  1.1 Čas gradnje montažne hiše

  Odvisno od velikosti in  lastnosti stanovanjske hiše se lahko montažna hiša izdela že v  treh mesecih. Gradnja večine montažnih hiš traja približno šest mesecev, kar je veliko hitrejše od klasične gradnje, ki običajno traja vsaj leto dni, lahko pa se zavleče tudi na več let. Zakaj je montažna hiša hitreje zgrajena? Izdelava montažne hiše poteka v delavniških prostorih z vsemi potrebnimi stroji in materiali ter v kontroliranih pogojih, ki so neodvisni na vremenske vplive. Tudi sama organizacija dela je učinkovitejša, saj je delo organizirano kot v tovarni. Tako odpadeta mučna koordinacija in čakanje na izvajalce posameznih faz oziroma del na objektu. V vsakem primeru pa je tako pri montažni gradnji kot pri klasični potrebno vračunati čas za načrtovanje ter pridobivanje vseh potrebnih dovoljenj. Prav tako je potrebno všteti čas za pripravo gradbišča, izkop gradbene jame, izdelavo temeljev oziroma temeljne plošče ter morebitno izdelavo kleti (klasična gradnja). Upoštevati je potrebno tudi, da ima izbrani ponudnik montažne hiše določeno čakalno vrsto oziroma, da je potrebno nekaj mesecev (tudi več kot pol leta) čakati na začetek izdelave vaše montažne hiše. 

  1.2 Montaža hiša je ekološka in trajnostna

  Montažna hiša in montažna gradnja na splošno velja za okolju prijaznejšo od klasično grajene hiše. Že sam postopek montažne gradnje proizvede manj odpadkov. Namesto da veliko različnih izvajalcev dostavlja različne materiale na lokacijo in proizvaja gradbene odpadke, so delavnice montažnih hiš učinkovitejše. V postopku gradnje so natančno predvidene količine potrebnih materialov, prav tako pa v delavnicah pogosto ponovno uporabijo ali reciklirajo večino odpadkov. Tovarniško zgrajeni domovi so lahko tudi bolje izolirani in zatesnjeni kot objekti klasične gradnje ​​zaradi česar sta ogrevanje in klimatizacija učinkovitejša. In ponudniki montažnih hiš so bolj usmerjeni v okolju prijazne pakete; večina graditeljev v sklopu gradnje ponuja energetsko učinkovite naprave, nekateri pa vključujejo tudi trajnostne materiale (denimo talne obloge iz bambusa) ter dodatke, kot so sončni paneli in sistemi za zbiranje deževnice. V času vse večjih podnebnih izzivov montažna hiša zaradi svoje prožnosti tako dosega dodatno točko. 

  1.3 Montažna hiša po meri

  Da! Odvisno od izbranega ponudnika, obstajajo različni načini, kako lahko prilagodite običajno tipski načrt montažne hiše svojim željam in potrebam. Večina ponudnikov ponuja različne končne pakete ali nadgradnje, nekateri pa omogočajo tudi različne prilagoditve ter konfiguracije po meri. Vendar pozor, te spremembe lahko bistveno zvišajo ceno vaše hiše. Poglavitna prednost, ki jo ima montažna hiša, je ravno njena nizka cena in hitrost izgradnje zaradi tipskih arhitekturnih zasnov. Če se te začnejo spreminjati, to vpliva na ceno.

  2. Ponudniki montažne hiše

  Proizvajalci montažnih hiš vsakodnevno obravnavajo in rešujejo težave, povezane z načrtovanjem objektov, logistiko izvedbe, montažo na lokaciji ter vodenjem projektov. Ko podpišete pogodbo z dobrim ponudnikom, ne kupujete samo montažne hiše, temveč pridobite tudi izjemno usposobljenega in izkušenega svetovalca, ki bo z vami skozi celotni projekt. Ali ne bi bilo potem pametno, da bi tega svetovalca čim prej dobili na svojo stran? Poglejmo, kako boste z izbiro ponudnika v zgodnji fazi pridobili res veliko, zaradi česar bo vaša montažna hiša cenovno ugodna, gradnja pa hitra.  

  2.1 Gradbeni detajli montažne hiše

  Medtem ko se arhitekti osredotočajo na geometrijo, prostorsko načrtovanje, estetiko..., se proizvajalci montažnih hiš osredotočajo na konstrukcijske podrobnosti gradnje. Ko se o svojem projektu prvič pogovarjate s proizvajalcem, ste lahko prepričani, da vam bo zastavil veliko vprašanj. Zakaj je to tako pomembno?  Preprosto zato, ker mora proizvajalec vašo hišo dejansko zgraditi. Montažne hiše ne vidijo kot življenjski prostor, vidijo jo kot skupek raznih materialov, ki jih morajo sestaviti v trdno stoječ objekt, ki kljubuje silam gravitacije, uporabe in naravnih elementov. Zavedati se morate tudi, da je pri določanju cen montažne hiše pomembno poznavanje teh detajlov, da ceno pravilno določite. Ko se obračate na več proizvajalcev, da dobite ceno, vse zgornje podrobnosti še niso opredeljene in vsak proizvajalec glede njih daje različne postavke, torej tudi različne cene. Prej kot določite te podrobnosti, bolj natančna je lahko ocena stroškov, ki jo zahteva vaša montažna hiša.

  2.2 Pomoč pri tehničnih vprašanjih

  Ponudnik oziroma izvajalec montažne gradnje je zelo koristen pri reševanju tehničnih zadev. Tipične situacije, ki zahtevajo njegovo strokovno mnenje so: energetska učinkovitosti hiše, inštalacije (ogrevanje, vodovod, elektrika, prezračevanje, ...), načrtovanje temeljev...Čimprej se vaš ponudnik montažne hiše poveže z drugimi izvajalci, lažje bo vaše življenje.

  2.3 Prihranite čas 

  Bolje kot so pripravljeni načrti, manj bo zamud in nevšečnosti med gradnjo. Čim več časa posvetite načrtovanju, hitreje bo vaša montažna hiša napredovala. V kolikor proizvajalca vključite pozno, bo potrebnih več revizij in naknadnih prilagoditev projektne dokumentacije. 

  3. Stopnje in vrste izvedb montažnih hiš

  3.1 Montažna hiša do 3. podaljšane gradbene faze

  Zunanjost objekta je popolnoma končana. Notranjost pa je brez električnih in strojnih inštalacij, ogrevanja in prezračevanja ter hlajenja, strojnih tlakov ter suhomontažnih del. Manjkajo vse zaključne talne in stenske obloge, pleskarska dela, fino montaže...Tudi pohištvo seveda ni vključeno.

  3.2 Montažna hiša do 4. gradbene faze (delni ključ)

  Objekt zgrajen do četrte gradbene faze ima poleg zunanjosti (konstrukcija, fasada, kritina, stavbno pohištvo, kleparske elemente, balkon ter okenske police...) v notranjosti običajno vključena tudi stene, stropove in pode ter talne in stenske zaključne obloge in pleskarska dela ). Treba je opozoriti, da naročnik te vrste izvedbe preveri, kakšna zaključena dela vključuje ta faza. Med proizvajalci se namreč glede tega pojavljajo razlike.

  3.3 Montažna hiša na ključ

  Najdražja je seveda montažna hiša izdelana na ključ. Cena pa zavisi tudi od izbire posameznih zaključnih materialov in izvedb. Vključuje izbiro tudi talne in stenske zaključne obloge, notranja vrata, sanitarne elemente, lahko pa tudi vgradno pohištvo in svetila. V ceno ni vključeno premično pohištvo. 

  3.4 Pritlične montažne hiše

  Pritlične montažne hiše so najpogostejše in najbolj oglaševane montažne hiše. Zasnovane so kompaktno, njihova kvadratura pa običajno meri med 100 - 150 m2. Pritlične montažne hiše z dvokapnico imajo podsrešje namenjno shrambnim prostorom.

  4. Postopek gradnje montažne hiše

  4.1 ideja in arhitekturna zasnova

  Vse se začne z idejo. Tudi montažna hiša potrebuje arhitekta, ki jo zasnuje. Nekega dne spoznate, da potrebujete prostor za svojo družino in začnete razmišljati, kako bi izgledal vaš sanjski dom. Če se osredotočite na vaše potrebe, navade in rutine, lahko hitro ugotovite koliko sob in prostora potrebujete. Po tem lahko pobrskate po internetu in poiščete nekaj primerov hiš, ki so vam všeč. 

  Ko imate skico, kup vzorčnih fotografij ter grobo idejo o proračunu, se lahko obrnete na vašega arhitekta in začnete delati na projektu. Vključitev arhitekta v zgodnjih fazah je zelo pomembna iz treh razlogov:

  - Arhitekt pozna lokalne predpise in delovanje upravnih enot (ti se lahko razlikujejo od občine do občine). Upoštevanje njegovih nasvetov vam bo prihranilo na tone časa in glavobolov.

  - Arhitekt lahko predlaga ustrezne prostorske rešitve, ki bodo znatno izboljšale videz in funkcionalnost vaše hiše (ja, naredi sam načrt je na splošno slaba ideja).

  - V vsakem primeru boste potrebovali arhitekta, za pridobitev gradbenega dovoljenja.

  ... torej, na podlagi zgornjih treh točk, prej boste na krov povabili arhitekta, bolje bo izpadla vaša montažna hiša!

  4.2 Finančni proračun, ponudniki in izvajalci

  Napačno je misliti, da vam proizvajalec montažno hišo dostavi v celoti dokončano in pripravljeno na vselitev. V resnici je le peščica proizvajalcev sposobnih ponuditi to storitev, velika večina pa vam bo hišo izdelala in jo vgradila delno izgotovljeno. To pušča veliko stvari, s katerimi se boste morali spopasti sami in, ki predstavljajo dodaten strošek. Poleg že pripravljenega izkopa in temeljenja morate običajno sami poskrbeti tudi za priključitve na omrežja (vodovod, kanalizacija, elektrika, plin, komunikacije, ...), ki se načrtujejo in izvedejo skupaj s temeljnimi deli. V določenih primerih morate poskrbeti tudi za notranje inštalacije: ogrevanje, elektrika, prezračevanje, vodovodne instalacije. To pomeni, da morate zanje pridobiti ponudbe in se povezati s številnimi podjetji in upravljalci, ki bodo opravili priklop, ko bo hiša postavljena. Pomembni postavki, na kateri ne smete pozabiti, so tudi zaključna obrtniška dela ter notranja oprema hiše.

  Izbira pravega ponudnika oziroma proizvajalca je običajno zamudna operacija. Pomembno je, da ne glede na vse, čim bolj zgodaj v procesu izberemo ponudnika, ki nas bo strokovno usmerjal čez vse nadaljne korake. Več o tem smo zapisali v poglavju 2. Izbira ponudnika in izvajalcev. 

  V primeru, da pri ponudniku ne boste naročili izdelave montažne hiše na ključ, svetujemo, da poiščete t.i. generalnega izvajalca, ki bo poskrbel za tista gradbeno obrtniška dela, za katera ne bo poskrbel ponudnik montažne hiše. Ko vključite generalnega izvajalca, ste lahko prepričani, da bo možnost napak pri delih zmanjšana na minimum. Prav tako razbremenite proizvajalca, kar povzroči lažje sodelovanje. Ko sodeluje generalni izvajalec, ima proizvajalec na gradbišču eno pristojno kontaktno osebo in pretok informacij je hiter, zanesljiv in učinkovit. Upoštevajte, da je v gradbeništvu dobra komunikacija pogosto tisto, kar projekt naredi ali zlomi. 

  4.3 Načrti za izvedbo

  Ko bodo vse vpletene strani sklenjene, je čas, da se lotimo inženirske zasnove za izdelavo hiše. Montažna hiša tako kot vsaka zahteva pripravo PZI načrtov oz. projekta za izvedbo. To je projekt, po katerem se hiša dejansko zgradi, saj poleg konstrukcijskih detajlov vključuje vse inštalacije in detajle vgradnje. Inženirska zasnova montažne hiše (delavniški načrti, ki jih pripravi ponudnik montažne hiše) je pomemben del postopka, ki vzame veliko časa in je eden temeljnih korakov pri gradnji montažnih domov. Glede na velikost hiše in zahtevnost arhitekture lahko ta faza traja tudi do 12 tednov. V tej fazi se hiša razgradi na osnovne dele kot v 3D-sestavljanki. Vsaka komponenta hiše je nato skrbno zasnovana. Pri načrtovanju sestavnih delov hiše projektanti upoštevajo postavitve električnih, prezračevalnih, vodovodnih in drugih inštalacij. Zato je pomembno, da so vsi potrebni načrti ostalih izvajalcev v tej fazi usklajeni. Na koncu te faze je celoten sklop PZI načrtov pripravljen. Prav tako je tej fazi pripravljen tudi načrt montaže na lokaciji.

  4.4 Priprava terena in temeljev

  Medtem, ko se pripravljajo delavniški načrti je potrebno pripraviti vse potrebno na lokaciji oziroma gradbišču. Opravi se izkop terena, utrditev terena, ter izvedba temeljev oziroma temeljne plošče. 

  4.5 Izdelava sestavnih delov montažne hiše in transport

  To je ena izmed krajših faz celotnega procesa (transport je najkrajši). Izdelava enodružinske hiše v delavnici traja okoli dva tedna.To je izjemno hitro. Da bi se to zgodilo brez napak, morajo biti delavniški načrti brezhibno pripravljeni. To je tudi razlog, zakaj je faza načrtovanja najpomembnejša in traja toliko dlje. Izjemna pozornost do detajlov je eden od vidikov, ki montažno hišo resnično ločuje od objektov, zgrajenih na klasičen način. Dober dizajn in kakovostna izvedba rezultirata v vrhunski kakovosti sestavnih delov hiše, ki so dostavljeni na gradbišče.

  Montažna hiša sestoji iz zelo veliko sestavnih delov. Ko so sestavni deli vaše hiše izdelani jih s tovornajkom dostavijo na gradbišče.

  4.6 Montaža na lokaciji

  Čas, potreben za montažo, se razlikuje glede na lastnosti in velikost hiše običajno pa traja teden ali dva. 

  Ko bo montažna hiša stala, bo montažna ekipa odšla in prepustila delo generalnemu izvajalcu, ki bo usklajeval dela podizvajalcev strojnih in elektroinštalacij. Običajno to vključuje vodovodne inštalacije, elektriko, prezračevanje, ogrevanje ter komunikacije. Ta dela lahko trajajo nekaj tednov.

  4.7 Interier montažne hiše

  V zadnji fazi bo generalni izvajalec (ali posamezni izvajalci gradbeno obrtniških del) izvedel notranja zaključna dela. Ta faza lahko traja od dva tedna do nekaj mesecev, odvisno od velikosti hiše in zahtevnosti del. Pomembno je, da se zaključna dela izvajajo brez naglice in natančno. Tudi če je struktura montažne hiše popolna, lahko slabo izvedena zaključna dela povzročijo razpoke na stenah ali druga neprijetna presenečenja.

  4.8 Primopredaja montažne hiše

  Po zaključku notranjih zaključnih del izdelovalec montažne, hiše generalni izvajalec opravita končni pregled skupaj z lastnikom in preverita, ali je vse zgrajeno po načrtu in pričakovanjih. Vsaka lastnikova pripomba glede kakovosti ali količine se zabeleži v pisni obliki in jo podpišeta obe strani za evidenco. Odprava morebitnih pomanjkljivosti ali napak se izdela pod garancijo, ki jo zagotovita tako proizvajalec montažne hiše kot tudi generalni izvajalec (za tista dela, ki jih je izvajal).

  Montažna hiša je zdaj pripravljena za primopredajo.

  Iščete izvajalce, ponudbo za področje Montažne hiše?
  Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
  Informativni mesečni obrok*
  /mesec


  Znesek kredita
  EUR
  Doba odplačevanja
  let
  Naprej
  Izračun kredita >

  *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

  Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš Dom  Želim ponudbo izvajalcev
  Zadnja povpraševanja

  Montažna hiša do 100m2

  Pozdravljeni.

  Želim montažno hišo do 100m2, z dvema spalnicama, eno kopalnico in povezano kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo.

  Lp 108000 € do 180000 €

  ........

  Skeletna oziroma montažna gradnja

  Pozdravljeni,

  na ključ, prilagodljivost na dodatne želje (betonska plata, dvokapnica, terasa, greznica, talno gretje, toplotna črpalka). Površina cca 100 m2.

  Lp 108000 € do 180000 €

  ........

  Pritlična montažna hiša

  Pozdravljeni,

  potrebujem izvajalca za gradnjo montažne hiše do 120 m, za 4 osebe. Potrebujem veliki dnevni prostor, spalnico, dve otroški sobi, kopalnico, utility, prostor za toplotno črpalko in teraso.

  Lp 90000 € do 150000 €

  ........

  Želim ponudbo izvajalcev

  Cena, Montažna hiša, 110-150m2
  Montažne hiše, Lendava

  117000 € do 195000 €

  Cena, Pritlična montažna hiša, 50 m2
  Montažne hiše, Koper

  31500 € do 52500 €

  Cena, Montažna hiša na ključ, 100m2
  Montažne hiše, Maribor

  31500 € do 52500 €

  Cena, Postavitev montažne hiše, namesto obstoječe stare (nadomestna gradnj, cca 150m2
  Montažne hiše, Logatec

  31500 € do 52500 €

  Cena, Montažno hišo na ključ, 50m2
  Montažne hiše, Lendava

  54000 € do 90000 €

  Cena, Montažni prizidek, 150m2
  Montažne hiše, Komen

  4500 € do 7500 €

  Cena, Montažno hišo, P+M 120-140m2
  Montažne hiše, Cerklje na Gorenjskem

  126000 € do 210000 €

  Cena, Tipsko montažno hišo, 80m2
  Montažne hiše, Tržišče

  67500 € do 112500 €

  Cena, Ponudbo še za nizko energijsko hišo, 100 m2
  Montažne hiše, Gornja Radgona

  108000 € do 180000 €

  Cena, Montažna hisa, 160 m2
  Montažne hiše, Podnanos

  81000 € do 135000 €

  Cena, Kvalitetna monažna hiša, 120 m2
  Montažne hiše, Videm Pri Ptuju

  129600 € do 216000 €

  Cena, Izvedba montažne hiše, 90 m2
  Montažne hiše, Sežana

  108000 € do 180000 €

  Cena, Lesena montažna hiša, do 150 m2
  Montažne hiše, Ljubljana

  135000 € do 225000 €

  Cena, Izgradnja montažne hiše, 80 m2
  Montažne hiše, Metlika

  72000 € do 120000 €

  Cena, Montažna hiša do 100 m2., 90 m2
  Montažne hiše, Ljubljana

  81000 € do 135000 €

  Cena, Pritlični paviljon, 82m2
  Montažne hiše, Ljubljana

  22500 € do 37500 €

  Cena, Skeletna hiša, 72 m2
  Montažne hiše, Lenart v Slovenskih Goricah

  67500 € do 112500 €

  Cena, Lesena montažna hiša, 60 - 70 m2 (pritličje cca 50m2)
  Montažne hiše, Dramlje

  72000 € do 120000 €

  Cena, Montažno mansardno hišo, 120-150 m2
  Montažne hiše, Notranje Gorice

  81000 € do 135000 €

  Cena, Skeletna hiša, 180 m2
  Montažne hiše, Cerklje na Gorenjskem

  89100 € do 148500 €

  Cena, Montažna hiša, 80-110 m2
  Montažne hiše, Dramlje

  63000 € do 105000 €

  Cena, Manjša montažna hišo, 50 m2
  Montažne hiše, Trbovlje

  63000 € do 105000 €

  Cena, Montažna hiša, 120 m2
  Montažne hiše, Beltinci

  81000 € do 135000 €

  Cena, Dvonadstropna hiša, 160 m2
  Montažne hiše, Lovrenc Na Dravskem Polju

  76500 € do 127500 €

  Cena, Lesena hiša, 100 m2
  Montažne hiše, Novo mesto

  81000 € do 135000 €

  Cena, Montažna hiša na ključ, 120 m2
  Montažne hiše, Cankova

  76500 € do 127500 €

  Cena, Družinsko montažno hišo, 100-140 m2
  Montažne hiše, Rače

  72000 € do 120000 €

  Cena, Montažne hiše za nadaljnjo prodajo, 80-150 m2
  Montažne hiše, Celje

  76500 € do 127500 €

  Cena, Montažna hiša na ključ, 130 m2
  Montažne hiše, Rogašovci

  63000 € do 105000 €

  Cena, Montažna hiša na ključ, 140m2 neto bivalne površine
  Montažne hiše, Spodnji Duplek

  151200 € do 252000 €

  Cena, Klasicna nizkoenergetska hisa, 200 m2
  Montažne hiše, Novo mesto

  216000 € do 360000 €

  Cena, 3x Montažna hiša, 105m2
  Montažne hiše, Jesenice

  90000 € do 150000 €

  Cena, Montažna enonadstropna hiša, 150 m2
  Montažne hiše, Miklavž Na Dravskem Polju

  81000 € do 135000 €

  Cena, Izgradnja montažne hiše, 100 m2
  Montažne hiše, Škocjan

  108000 € do 180000 €

  Cena, Montažno hišo, 120 m2
  Montažne hiše, Ljutomer

  129600 € do 216000 €

  Cena, Izgradnja montažne hiše , 55 m2
  Montažne hiše, Lendava

  49500 € do 82500 €  Revija Mojmojster

  Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Montažne hiše cenik

  Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

  175+ podjetij za Montažne hiše
  Brezplačno povpraševanje
  Brez provizij
  Pridobi ponudbo
  Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2024 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane