MONTAŽNE HIŠE cena

  Kakšna je cena montažne gradnje? Cene montažnih hiš se razlikujejo od podjetja oz. proizvajalca montažnih hiš, velikosti montažne hiše in njene oblike, tipa montaže hiše in navsezadnje tudi konstrukcijskega sistema montažne hiše. Povprečna cena montažne hiše (120m2) na polni ključ je 800-1400€/m2. Pri ceni je upoštevana subvencija, ki znaša od 2500 do 11. 250€, odvisno od ponudnika montažnih hiš. Cene montažnih hiš se seveda razlikujejo od različnih ponudnikov, kljub temu pa na splošno ne prihaja do prevelikih odklonov. Glede na cene se montažne hiše delijo v dva cenovna razreda. Razred standardnih montažnih hiš zajema montažne hiše, katerih cena se v povprečju giblje od 700 – 1000€/m2. V drugi oz. višji cenovni razred pa spadajo montažne hiše, katerih cene se v povprečju gibljejo nad 1200€/m2. Če pa želimo montažno hišo po meri, je lahko v primerjavi s tipsko montažno hišo, dražja za več kot 15%. Za točno ceno lahko pošljete povpraševanje našim preverjenim ponudnikom montažnih hiš. Za vas smo pripravili tudi nekaj nasvetov o montažnih hišah. Srečno gradnjo!

  Preverite tudi:
  Novogradnja, cena

  CENA MONTAŽNE HIŠE NA POLNI KLJUČ


  Cena enodružinske montažne hiše na ključ. Cena za klasično leseno montažno hišo 120 m2 v pritličju in mansardi z dvokapno streho.

  800.00 €/m2

  MINIMALNA CENA
  €/m2

  SREDNJA CENA
  1400.00 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV

  Montažne hiše na polni ključ - cenik

  Montažne hiše predstavljajo najhitrejši način kvalitetne gradnje. Izvedba montažne hiše na ključ, pomeni, da izvajalec poskrbi za vse faze projekta, čemur na koncu sledi le še nakup pohištva in vselitev naročnika. Cena montažne hiše na ključ je odvisna od velikosti montažne hiše, njene oblike, tipa montaže hiše, konstrukcijskega sistema in ponudnika montažne hiše. Cena ne zajema gradbenih del pred postavitvijo montažne hiše. Odstopanje od tipskega načrta lahko gradnjo podraži za 30%.

  1307 €/m2

  MINIMALNA CENA
  1393 €/m2

  SREDNJA CENA
  1478 €/m2

  NAJVIŠJA CENA

  Montažne hiše na delni ključ - cenik

  Izdelava hiše na delni ključ naročniku omogoča, da izbere končni izgled talnih oblog in barve za pleskanje sten. Cena montažne hiše na delni ključ je odvisna od površine montažne hiše, oblike in tipa hiše, konstrukcijskega sistema ter proizvajalca montažnih hiš. Cena ne zajema gradbenih del pred postavitvijo montažne hiše. Spreminjanje tipske zasnove montažne hiše, lahko stroške poveča do 30%.

  1130 €/m2

  MINIMALNA CENA
  1185 €/m2

  SREDNJA CENA
  1240 €/m2

  NAJVIŠJA CENA

  Montažne hiše do 3. podaljšane gradbene faze - cenik

  Montažna hiša do 3. podaljšane gradbene, je na zunaj popolnoma končan objekt, pri katerem so potrebna še naslednja gradbena dela v notranjosti: električne inštalacije, strojne inštalacije, ogrevanje, prezračevanje in hlajenje, izvedba strojnih tlakov, suhomontažna dela, polaganje talnih oblog, pleskanje in montaža sanitarnega pohištva. Za dokončanje montažne hiše v 3. podaljšani gradbeni fazi morate prišteti še okoli 30% cene.

  924 €/m2

  MINIMALNA CENA
  996 €/m2

  SREDNJA CENA
  1068 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  Cena za ponudnika za montažno hišo

  DRUGE CENE ZA MONTAŽNE HIŠE

  vaša količina

  enota

  okvirna cena

  vaša cena

  Cena montažne hiše na delni ključ

  Cena enodružinske montažne hiše na delni ključ oz. do 4. gradbene faze. Cena za klasično leseno montažno hišo 120 m2 v pritličju in mansardi z dvokapno streho.  €/m2

  m2
  povpraševanje>

  Cena za zunaj gotovo montažno hišo

  Cena enodružinske zunaj gotove montažne hiše do 3. gradbene faze. Cena za klasično leseno montažno hišo 120 m2 v pritličju in mansardi z dvokapno streho.  €/m2

  m2
  povpraševanje>
  SKUPAJ:
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE >

  Kako so Vam koristile te informacije?

  Ideje za urejen dom

  Revija s svežimi idejami in nasveti naših avtorjev za urejanje doma.

  Montažna hiša - vse kar morate vedeti

  1.Kaj morate vedeti o montažnih hišah?

  montazna-hisa.jpg
  Montažne hiše so izdelane po sestavnih delih v tovarni in se nato prepeljejo na lokacijo, kjer jih sestavijo v celoto.

  Pri klasični stanovanjski gradnji oziroma zidani ali mokri gradnji se objekt gradi na gradbeni parceli po posameznih gradbenih fazah. V nasprotju s tem so montažne hiše izdelane po sestavnih delih v tovarni in se nato prepeljejo na lokacijo kjer jih sestavijo v celoto. Tovrstni gradnji pravimo tudi suha gradnja.

  1.1 Koliko časa traja gradnja montažne hiše?

  Odvisno od velikosti in  lastnosti stanovanjske hiše se lahko montažna hiša izdela že v  treh mesecih. Gradnja večine montažnih hiš traja približno šest mesecev, kar je veliko hitrejše od klasične gradnje, ki običajno traja vsaj leto dni, lahko pa se zavleče tudi na več let. Zakaj je gradnja montažne hiše hitrejša? Izdelava montažne hiše poteka v delavniških prostorih z vsemi potrebnimi stroji in materiali ter v kontroliranih pogojih, ki so neodvisni na vremenske vplive. Tudi sama organizacija dela je učinkovitejša, saj je delo organizirano kot v tovarni. Tako odpadeta mučna koordinacija in čakanje na izvajalce posameznih faz oziroma del na objektu. V vsakem primeru pa je tako pri montažni gradnji kot pri klasični potrebno vračunati čas za načrtovanje ter pridobivanje vseh potrebnih dovoljenj. Prav tako je potrebno všteti čas za pripravo gradbišča, izkop gradbene jame, izdelavo temeljev oziroma temeljne plošče ter morebitno izdelavo kleti (klasična gradnja). Upoštevati je potrebno tudi, da ima izbrani ponudnik montažnih hiš določeno čakalno vrsto oziroma, da je potrebno nekaj mesecev (tudi več kot pol leta) čakati na začetek izdelave vaše montažne hiše. 

  1.2 Je montaža hiša bolj ekološka in trajnostna od klasično grajene hiše?

  Montažna gradnja na splošno velja za okolju prijaznejšo od klasično grajene hiše. Že sam postopek montažne gradnje proizvede manj odpadkov. Namesto da veliko različnih izvajalcev dostavlja različne materiale na lokacijo in proizvaja gradbene odpadke, so delavnice montažnih hiš učinkovitejše. V postopku gradnje so natančno predvidene količine potrebnih materialov, prav tako pa v delavnicah pogosto ponovno uporabijo ali reciklirajo večino odpadkov. Tovarniško zgrajeni domovi so lahko tudi bolje izolirani in zatesnjeni kot objekti klasične gradnje ​​zaradi česar sta ogrevanje in klimatizacija učinkovitejša. In ponudniki montažnih hiš so bolj usmerjeni v okolju prijazne pakete; večina graditeljev v sklopu gradnje ponuja energetsko učinkovite naprave, nekateri pa vključujejo tudi trajnostne materiale (denimo talne obloge iz bambusa) ter dodatke, kot so sončni paneli in sistemi za zbiranje deževnice. V času vse večjih podnebnih izzivov montažna gradnja zaradi svoje prožnosti tako dosega dodatno točko. 

  1.3 Je mogoča montažna hiša po meri?

  Da! Odvisno od izbranega ponudnika, obstajajo različni načini, kako lahko prilagodite običajno tipski načrt montažne hiše svojim željam in potrebam. Večina ponudnikov ponuja različne končne pakete ali nadgradnje, nekateri pa omogočajo tudi različne prilagoditve ter konfiguracije po meri. Vendar pozor, te spremembe lahko bistveno zvišajo ceno vaše hiše.

  2. Čim prej v načrtovanje vključite ponudnika montažnih hiš 

  Proizvajalci montažnih hiš vsakodnevno obravnavajo in rešujejo težave, povezane z načrtovanjem objektov, logistiko izvedbe, montažo na lokaciji ter vodenjem projektov. Ko podpišete pogodbo z dobrim ponudnikom, ne kupujete samo hiše, temveč pridobite tudi izjemno usposobljenega in izkušenega svetovalca, ki bo z vami skozi celotni projekt. Ali ne bi bilo potem pametno, da bi tega svetovalca čim prej dobili na svojo stran? Poglejmo, kako boste z izbiro ponudnika v zgodnji fazi pridobili res veliko.  

  2.1 Gradbeni detajli

  Medtem ko se arhitekti osredotočajo na geometrijo, prostorsko načrtovanje, estetiko..., se proizvajalci montažnih hiš osredotočajo na konstrukcijske podrobnosti gradnje. Ko se o svojem projektu prvič pogovarjate s proizvajalcem, ste lahko prepričani, da vam bo zastavil veliko vprašanj. Zakaj je to tako pomembno?  Preprosto zato, ker mora proizvajalec vašo hišo dejansko zgraditi. Hiše ne vidijo kot življenjski prostor, vidijo jo kot skupek raznih materialov, ki jih morajo sestaviti v trdno stoječ objekt, ki kljubuje silam gravitacije, uporabe in naravnih elementov. Zavedati se morate tudi, da je pri določanju cen hiše pomembno poznavanje teh detajlov, da ceno pravilno določite. Ko se obračate na več proizvajalcev, da dobite ceno, vse zgornje podrobnosti še niso opredeljene in vsak proizvajalec glede njih daje različne postavke, torej tudi različne cene. Prej kot določite te podrobnosti, bolj natančna je lahko ocena stroškov.

  2.2 Pomoč pri tehničnih vprašanjih

  Ponudnik oziroma izvajalec montažne gradnje je zelo koristen pri reševanju tehničnih zadev. Tipične situacije, ki zahtevajo njegovo strokovno mnenje so: energetska učinkovitosti hiše, inštalacije (ogrevanje, vodovod, elektrika, prezračevanje, ...), načrtovanje temeljev...Čimprej se vaš ponudnik montažne hiše poveže z drugimi izvajalci lažje bo vaše življenje.

  2.3 Prihranite čas

  Bolje kot so pripravljeni načrti, manj bo zamud in nevšečnosti med gradnjo. Čim več časa posvetite načrtovanju, hitreje bo vaš projekt napredoval. V kolikor proizvajalca vključite pozno bo potrebnih več revizij in naknadnih prilagoditev projektne dokumentacije. 

  3. Stopnje oziroma vrste izvedb montažnih hiš

  3.1 Montažna hiša do 3. podaljšane gradbene faze

  Zunanjost objekta je popolnoma končana. Notranjost pa je brez električnih in strojnih inštalacij, ogrevanja in prezračevanja ter hlajenja, strojnih tlakov ter suhomontažnih del. Manjkajo vse zaključne talne in stenske obloge, pleskarska dela, fino montaže...Tudi pohištvo seveda ni vključeno.

  3.2 Montažna hiša do 4. gradbene faze (delni ključ)

  Objekt zgrajen do četrte gradbene faze ima poleg zunanjosti( konstrukcija, fasada, kritina, stavbno pohištvo, kleparske elemente, balkon ter okenske police...) v notranjosti običajno vključena tudi stene, stropove in pode ter talne in stenske zaključne obloge in pleskarska dela ). Treba je opozoriti, da naročnik te vrste izvedbe preveri, kakšna zaključena dela vključuje ta faza. Med proizvajalci se namreč glede tega pojavljajo razlike.

  3.3 Montažna hiša na ključ

  Najdražja je seveda montažna hiša izdelana na ključ. Cena pa zavisi tudi od izbire posameznih zaključnih materialov in izvedb. Vključuje izbiro tudi talne in stenske zaključne obloge, notranja vrata, sanitarne elemente, lahko pa tudi vgradno pohištvo in svetila. V ceno ni vključeno premično pohištvo. 

  4. Postopek gradnje montažne hiše

  4.1 Ideja

  Vse se začne z idejo. Nekega dne spoznate, da potrebujete prostor za svojo družino in začnete razmišljati, kako bi izgledal vaš sanjski dom. Če se osredotočite na vaše potrebe, navade in rutine, lahko hitro ugotovite koliko sob in prostora potrebujete. Po tem lahko pobrskate po internetu in poiščete nekaj primerov hiš, ki so vam všeč. 

  4.2 Izdelava arhitekturne zasnove

  Ko imate skico, kup vzorčnih fotografij ter grobo idejo o proračunu, se lahko obrnete na vašega arhitekta in začnete delati na projektu. Vključitev arhitekta v zgodnjih fazah je zelo pomembna iz treh razlogov:

  - Arhitekt pozna lokalne predpise in delovanje upravnih enot (ti se lahko razlikujejo od občine do občine). Upoštevanje njegovih nasvetov vam bo prihranilo na tone časa in glavobolov.

  - Arhitekt lahko predlaga ustrezne prostorske rešitve, ki bodo znatno izboljšale videz in funkcionalnost vaše hiše (ja, naredi sam načrt je na splošno slaba ideja).

  - V vsakem primeru boste potrebovali arhitekta, za pridobitev gradbenega dovoljenja.

  ... torej, na podlagi zgornjih treh točk, prej boste na krov povabili arhitekta bolje!

  4.3 Finančna konstrukcija

  Napačno je misliti, da vam proizvajalec montažno hišo dostavi v celoti dokončano in pripravljeno na vselitev. V resnici je le peščica proizvajalcev sposobnih ponuditi to storitev, velika večina pa vam bo hišo izdelala in jo vgradila delno izgotovljeno. To pušča veliko stvari, s katerimi se boste morali spopasti sami in, ki predstavljajo dodaten strošek. Poleg že pripravljenega izkopa in temeljenja morate običajno sami poskrbeti tudi za priključitve na omrežja (vodovod, kanalizacija, elektrika, plin, komunikacije, ...), ki se načrtujejo in izvedejo skupaj s temeljnimi deli. V določenih primerih morate poskrbeti tudi za notranje inštalacije: ogrevanje, elektrika, prezračevanje, vodovodne instalacije. To pomeni, da morate zanje pridobiti ponudbe in se povezati s številnimi podjetji in upravljalci, ki bodo opravili priklop, ko bo hiša postavljena. Pomembni postavki na kateri ne smete pozabiti sta tudi zaključna obrtniška dela ter notranja oprema hiše.

  4.4 Izbira ponudnika

  Izbira pravega ponudnika oziroma proizvajalca je običajno zamudna operacija. Na tej stopnji ima kupec veliko odprtih vprašanj in je bombardiran s številnimi informacijami s strani različnih ponudnikov. Pomembno je, da ne glede na vse, čim bolj zgodaj v procesu izberemo ponudnika, ki nas bo strokovno usmerjal čez vse nadaljne korake. Več o tem smo zapisali v poglavju 2. Izbira ponudnika in izvajalcev. 

  4.5 Izbira ostalih izvajalcev

  V primeru, da pri ponudniku ne boste naročili izdelave montažne hiše na ključ, svetujemo, da poiščete t.i. generalnega izvajalca, ki bo poskrbel za tista gradbeno obrtniška dela za katera ne bo poskrbel ponudnik montažne hiše. Ko vključite generalnega izvajalca, ste lahko prepričani, da bo možnost napak pri delih zmanjšana na minimum. Prav tako razbremenite proizvajalca, kar povzroči lažje sodelovanje. Ko sodeluje generalni izvajalec, ima proizvajalec na gradbišču eno pristojno kontaktno osebo in pretok informacij je hiter, zanesljiv in učinkovit. Upoštevajte, da je v gradbeništvu dobra komunikacija pogosto tisto, kar projekt naredi ali zlomi.Tako boste stroške znižali na minimum, hkrati pa kakovost dvignili na najboljše, kar si lahko privoščite.

  4.6 Delavniški načrti 

  Ko bodo vse vpletene strani sklenjene, je čas, da se loti inženirske zasnove za izdelavo hiše.Inženirska zasnova montažne hiše (delavniški načrti, ki jih pripravi ponudnik montažne hiše) je pomemben del postopka, ki vzame veliko časa in je eden temeljnih korakov pri gradnji montažnih domov. Glede na velikost hiše in zahtevnost arhitekture lahko ta faza traja tudi do 12 tednov. V tej fazi se hiša razgradi na osnovne dele kot v 3D-sestavljanki. Vsaka komponenta hiše je nato skrbno zasnovana. Pri načrtovanju sestavnih delov hiše projektanti upoštevajo postavitve električnih, prezračevalnih, vodovodnih in drugih inštalacij. Zato je pomembno, da so vsi potrebni načrti ostalih izvajalcev v tej fazi usklajeni.  Na koncu te faze je celoten sklop delavniških risb za izdelavo pripravljen. Prav tako je  tej fazi pripravljen tudi načrt montaže na lokaciji.

  4.7 Priprava terena in temeljev

  Medtem, ko se pripravljajo delavniški načrti je potrebno pripraviti vse potrebno na lokaciji oziroma gradbišču. Opravi se izkop terena, utrditev terena, ter izvedba temeljev oziroma temeljne plošče. 

  4.8. Izdelava sestavnih delov hiše

  To je ena izmed krajših faz celotnega procesa (transport je najkrajši). Izdelava enodružinske hiše v delavnici traja okoli dva tedna.To je izjemno hitro. Da bi se to zgodilo brez napak, morajo biti delavniški načrti brezhibno pripravljeni. To je tudi razlog, zakaj je faza načrtovanja najpomembnejša in traja toliko dlje. Izjemna pozornost do detajlov je eden od vidikov, ki montažno hišo resnično ločuje od objektov, zgrajenih na klasičen način. Dober dizajn in kakovostna izvedba rezultirata v vrhunski kakovosti sestavnih delov hiše, ki so dostavljeni na gradbišče.

  4.9 Transport

  Ko so sestavni deli vaše hiše izdelani jih dostavijo na gradbišče.

  4.10 Montaža na lokaciji

  Čas, potreben za montažo, se razlikuje glede na lastnosti in velikost hiše običajno pa traja teden ali dva. 

  4.11. Inštalacije

  Ko bo objekt postavljen, bo montažna ekipa odšla in prepustila delo generalnemu izvajalcu, ki bo usklajeval dela podizvajalcev strojnih in elektroinštalacij. Običajno to vključuje vodovodne inštalacije, elektriko, prezračevanje, ogrevanje ter komunikacije. Ta dela lahko trajajo nekaj tednov.

  4.12 Interier

  V zadnji fazi bo generalni izvajalec (ali posamezni izvajalci gradbeno obrtniških del) izvedel notranja zaključna dela. Ta faza lahko traja od dva tedna do nekaj mesecev, odvisno od velikosti hiše in zahtevnosti del. Pomembno je, da se zaključna dela izvajajo brez naglice in natančno. Tudi če je struktura hiše popolna, lahko slabo izvedena zaključna dela povzročijo razpoke na stenah ali druga neprijetna presenečenja.

  4.13 Primopredaja hiše

  Po zaključku notranjih zaključnih del izdelovalec montažne, hiše generalni izvajalec opravita končni pregled skupaj z lastnikom in preverita, ali je vse zgrajeno po načrtu in pričakovanjih. Vsaka lastnikova pripomba glede kakovosti ali količine se zabeleži v pisni obliki in jo podpišeta obe strani za evidenco. Odprava morebitnih pomanjkljivosti ali napak se izdela pod garancijo, ki jo zagotovita tako proizvajalec montažne hiše kot tudi generalni izvajalec (za tista dela, ki jih je izvajal).

  Hiša je zdaj pripravljena za primopredajo.

  MOJMOJSTER.NET, POMAGAMO PRI OCENI INVESTICIJE IN IZBORU IZVAJALCA ZA VAŠ DOM  MONTAŽNA HIŠA NA KLJUČ

  Pozdravljeni,

  sva mlad par, ki sva se odločila za gradnjo montažne hiše. Zanima naju predvsem, kateri materiali so vgrajeni, ter cena na ključ objekta cca. 120m2. Hiša naj bi bila mansardna, dvokapnica z vidnimi zaprtimi napušči.

  Lp 108000 € do 180000 €


  ........

  MONTAŽNA HIŠA

  Pozdravljeni,

  potrebujemo izvajalca za izgradnjo montažne hiše, v izmeri cca 130 m2. Želimo klasično, tipsko in nizkoenergetsko hišo na delni ključ.

  Lp 90000 € do 150000 €


  ........

  MONTAŽNA MANSARDNA HIŠA

  Pozdravljeni,

  zanimava se za izdelavo mansardne montažne hiše na ključ ki bi imela cca 130 m2 in bi bila nad kletjo.

  Všeč nam je hiša s tretjim čelom in razmerjem stranic saj 1:1.4.

  Lep dan še naprej.

  63000 € do 105000 €


  ........

  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV

  CENA, ENODRUŽINSKA MONTAŽNA HIŠA, 65-75 M2
  Montažne hiše, Videm Pri Ptuju

  58500 € do 97500 €

  CENA, GRADNJA MONTAŽNE HIŠE , 120 M2
  Montažne hiše, Radeče

  76500 € do 127500 €

  CENA, MONTAŽNA HIŠA NA KLJUČ, 120 M2
  Montažne hiše, Novo mesto

  81000 € do 135000 €

  CENA, MONTAŽNA HIŠA, DELNI KLJUČ, P+1, TALNO OGREVNJE, STREHA KOREC, 2X54 M2
  Montažne hiše, Koper

  76500 € do 127500 €

  CENA, MONTAŽNA HIŠA, 100 M2
  Montažne hiše, Ljubljana

  72000 € do 120000 €

  CENA, MONTAŽNA HIŠA, 100-130 M2
  Montažne hiše, Stari Trg Pri Ložu

  99000 € do 165000 €

  CENA, MONTAŽNA HIŠA, 9X12 OKOLI 140M2 ALI MALO VEČ
  Montažne hiše, Komenda

  72000 € do 120000 €

  CENA, MONTAZNA HIŠA NA KLJUČ, DO 120 M2
  Montažne hiše, Trbovlje

  90000 € do 150000 €

  CENA, PRITLIČNA MONTAŽNA HIŠA, 100M2
  Montažne hiše, Šmarješke Toplice

  67500 € do 112500 €

  CENA, PRITLIČNA HIŠA, 70M2
  Montažne hiše, Slovenska Bistrica

  45000 € do 75000 €

  CENA, DOKONČANJE MONTAŽNE HISE OD 3 PGF DO NA KLJUČ., 150 M2
  Montažne hiše, Ljubljana - Šmartno

  40500 € do 67500 €

  CENA, DVONADSTROPNA MONTAŽNA HIŠA, 200 M2
  Montažne hiše, Postojna

  85500 € do 142500 €

  CENA, MONTAŽNA HIŠA, DO 90 M2
  Montažne hiše, Murska Sobota

  72000 € do 120000 €

  CENA, MONTAŽNA HIŠE NA POLNI KLJUČ , 95-150 M2
  Montažne hiše, Velenje

  81000 € do 135000 €

  CENA, DVE MONTAŽNI HIŠI, 2 OBJEKTA PO 360M²
  Montažne hiše, Ljubljana

  135000 € do 225000 €

  CENA, MONTAŽNA HIŠA, 120 M2
  Montažne hiše, Lukovica

  81000 € do 135000 €

  CENA, MONTAŽNA HIŠA, 200 M2
  Montažne hiše, Domžale

  81000 € do 135000 €

  CENA, MONTAŽNA HIŠA NA KLJUČ S PLOŠČO, 90 M2
  Montažne hiše, Dol Pri Ljubljani

  64800 € do 108000 €

  CENA, KLASIČNA DRUŽINSKA MONTAŽNA HIŠA, 120 M2
  Montažne hiše, Rače

  108000 € do 180000 €

  CENA, PRITLIČNO MONTAŽNO HIŠO, 100/150 M2
  Montažne hiše, Maribor

  89100 € do 148500 €

  CENA, MONTAŽNO HIŠO, 120-140 M2
  Montažne hiše, Murska Sobota

  81000 € do 135000 €

  CENA, MONTAŽNA PRITLIČNA HIŠA, 80 M2
  Montažne hiše, Begunje Na Gorenjskem

  63000 € do 105000 €

  CENA, MONTAŽNA HIŠA, 120 M2
  Montažne hiše, Ig

  108000 € do 180000 €

  CENA, MONTAŽNA PRITLIČNA HIŠA, MAX 100 M2
  Montažne hiše, Slovenj Gradec

  85500 € do 142500 €

  CENA, GRADNJA MONTAŽNE HIŠE , 140 M2
  Montažne hiše, Pesnica Pri Mariboru

  81000 € do 135000 €

  CENA, KLASIČNA MONTAŽNA HIŠA, 120 M2
  Montažne hiše, Slovenska Bistrica

  76500 € do 127500 €

  CENA, GRADNJA MANSARDNE MONTAŽNE HIŠE, CCA 130 M2 NETO BIVALNE POVRŠINE
  Montažne hiše, Maribor

  81000 € do 135000 €

  CENA, MANSARDNA HIŠA, 180 NETO
  Montažne hiše, Komenda

  81000 € do 135000 €

  CENA, MONTAŽNO HIŠO ZA 5 ČLANSKO DRUŽINO, 100-120 M2
  Montažne hiše, Koper

  85500 € do 142500 €

  CENA, SKELETNO MANSARDNO DVOKAPNICO Z GALERIJO, 140 M2
  Montažne hiše, Bohinjska Bistrica

  63000 € do 105000 €

  CENA, HIŠA NA KLJUČ, 211 M2
  Montažne hiše, Tišina

  193500 € do 322500 €

  CENA, MONTAŽNA HIŠA, 60 M2
  Montažne hiše, Grosuplje

  54000 € do 90000 €

  CENA, MONTAŽNA HIŠA NA KLJUČ, 80-100M2; ZEMLJA CCA800M2
  Montažne hiše, Loški Potok

  72000 € do 120000 €

  CENA, MONTAŽNI VIKEND, 32 M2
  Montažne hiše, Novo mesto

  27000 € do 45000 €

  CENA, PONUDNIKA ZA MONTAŽNO HIŠO, 220 M2
  Montažne hiše, Ljubljana - Šentvid

  99000 € do 165000 €

  CENA, LESENA MONTAŽNA HIŠA, 160 M2
  Montažne hiše, Grosuplje

  72000 € do 120000 €  Poglej druge končane projekte in cene

  MONTAŽNE HIŠE CENIK

  SODELUJEMO Z VEČ KOT 147 PODJETIJ ZA MONTAŽNE HIŠE


  BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
  IZBOR PODJETIJ, OCENE
  BREZ PROVIZIJ
  PRIDOBI PONUDBO

  IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE MONTAŽNE HIŠE?

 • Montažne hiše Ajdovščina
 • Montažne hiše Bled
 • Montažne hiše Bovec
 • Montažne hiše Celje
 • Montažne hiše Črna na Koroškem
 • Montažne hiše Črnomelj
 • Montažne hiše Domžale
 • Montažne hiše Gornja Radgona
 • Montažne hiše Gornji Grad
 • Montažne hiše Hrastnik
 • Montažne hiše Ilirska Bistrica
 • Montažne hiše Izola
 • Montažne hiše Jesenice
 • Montažne hiše Kamnik
 • Montažne hiše Kidričevo
 • Montažne hiše Kobarid
 • Montažne hiše Kočevje
 • Montažne hiše Koper
 • Montažne hiše Kranj
 • Montažne hiše Kranjska Gora
 • Montažne hiše Krško
 • Montažne hiše Laško
 • Montažne hiše Lendava
 • Montažne hiše Litija
 • Montažne hiše Ljubljana
 • Montažne hiše Ljutomer
 • Montažne hiše Maribor
 • Montažne hiše Metlika
 • Montažne hiše Mojstrana
 • Montažne hiše Mozirje
 • Montažne hiše Murska Sobota
 • Montažne hiše Nova Gorica
 • Montažne hiše Novo mesto
 • Montažne hiše Ormož
 • Montažne hiše Piran - Pirano
 • Montažne hiše Pivka
 • Montažne hiše Portorož
 • Montažne hiše Postojna
 • Montažne hiše Ptuj
 • Montažne hiše Radeče
 • Montažne hiše Radenci
 • Montažne hiše Radovljica
 • Montažne hiše Ravne Na Koroškem
 • Montažne hiše Ribnica
 • Montažne hiše Rogaška Slatina
 • Montažne hiše Sevnica
 • Montažne hiše Sežana
 • Montažne hiše Škofja Loka
 • Montažne hiše Slovenj Gradec
 • Montažne hiše Slovenska Bistrica
 • Montažne hiše Slovenske Konjice
 • Montažne hiše Šoštanj
 • Montažne hiše Štore
 • Montažne hiše Tolmin
 • Montažne hiše Trbovlje
 • Montažne hiše Tržič
 • Montažne hiše Trzin
 • Montažne hiše Velenje
 • Montažne hiše Vipava
 • Montažne hiše Vojnik
 • Montažne hiše Vransko
 • Montažne hiše Vrhnika
 • Montažne hiše Žalec
 • Montažne hiše Zreče
 • Montažne hiše Žužemberk
 • SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  KONTAKTI

  Povpraševanja: 051 216 651
  Podjetja: 040 145 800

  REGIONALNE STRANI

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane