x

  MONTAŽNE HIŠE cena

  Kakšna je cena montažne gradnje? Cene montažnih hiš se razlikujejo od podjetja oz. proizvajalca montažnih hiš, velikosti montažne hiše in njene oblike, tipa montaže hiše in navsezadnje tudi konstrukcijskega sistema montažne hiše. Povprečna cena montažne hiše (120m2) na polni ključ je 800-1400€/m2. Pri ceni je upoštevana subvencija, ki znaša od 2500 do 11. 250€, odvisno od ponudnika montažnih hiš. Cene montažnih hiš se seveda razlikujejo od različnih ponudnikov, kljub temu pa na splošno ne prihaja do prevelikih odklonov. Glede na cene se montažne hiše delijo v dva cenovna razreda. Razred standardnih montažnih hiš zajema montažne hiše, katerih cena se v povprečju giblje od 700 – 1000€/m2. V drugi oz. višji cenovni razred pa spadajo montažne hiše, katerih cene se v povprečju gibljejo nad 1200€/m2. Če pa želimo montažno hišo po meri, je lahko v primerjavi s tipsko montažno hišo, dražja za več kot 15%. Za točno ceno lahko pošljete povpraševanje našim preverjenim ponudnikom montažnih hiš. Za vas smo pripravili tudi nekaj nasvetov o montažnih hišah. Srečno gradnjo!

  Preverite tudi:
  Novogradnja, cena

  CENA MONTAŽNE HIŠE NA POLNI KLJUČ


  Cena enodružinske montažne hiše na ključ. Cena za klasično leseno montažno hišo 120 m2 v pritličju in mansardi z dvokapno streho.

  800.00 €/m2

  MINIMALNA CENA
  €/m2

  SREDNJA CENA
  1400.00 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV

  Montažne hiše na polni ključ - cenik

  Montažne hiše predstavljajo najhitrejši način kvalitetne gradnje. Izvedba montažne hiše na ključ, pomeni, da izvajalec poskrbi za vse faze projekta, čemur na koncu sledi le še nakup pohištva in vselitev naročnika. Cena montažne hiše na ključ je odvisna od velikosti montažne hiše, njene oblike, tipa montaže hiše, konstrukcijskega sistema in ponudnika montažne hiše. Cena ne zajema gradbenih del pred postavitvijo montažne hiše. Odstopanje od tipskega načrta lahko gradnjo podraži za 30%.

  1307 €/m2

  MINIMALNA CENA
  1393 €/m2

  SREDNJA CENA
  1478 €/m2

  NAJVIŠJA CENA

  Montažne hiše na delni ključ - cenik

  Izdelava hiše na delni ključ naročniku omogoča, da izbere končni izgled talnih oblog in barve za pleskanje sten. Cena montažne hiše na delni ključ je odvisna od površine montažne hiše, oblike in tipa hiše, konstrukcijskega sistema ter proizvajalca montažnih hiš. Cena ne zajema gradbenih del pred postavitvijo montažne hiše. Spreminjanje tipske zasnove montažne hiše, lahko stroške poveča do 30%.

  1130 €/m2

  MINIMALNA CENA
  1185 €/m2

  SREDNJA CENA
  1240 €/m2

  NAJVIŠJA CENA

  Montažne hiše do 3. podaljšane gradbene faze - cenik

  Montažna hiša do 3. podaljšane gradbene, je na zunaj popolnoma končan objekt, pri katerem so potrebna še naslednja gradbena dela v notranjosti: električne inštalacije, strojne inštalacije, ogrevanje, prezračevanje in hlajenje, izvedba strojnih tlakov, suhomontažna dela, polaganje talnih oblog, pleskanje in montaža sanitarnega pohištva. Za dokončanje montažne hiše v 3. podaljšani gradbeni fazi morate prišteti še okoli 30% cene.

  924 €/m2

  MINIMALNA CENA
  996 €/m2

  SREDNJA CENA
  1068 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  Cena za ponudnika za montažno hišo

  DRUGE CENE ZA MONTAŽNE HIŠE

  vaša količina

  enota

  okvirna cena

  vaša cena

  Cena montažne hiše na delni ključ

  Cena enodružinske montažne hiše na delni ključ oz. do 4. gradbene faze. Cena za klasično leseno montažno hišo 120 m2 v pritličju in mansardi z dvokapno streho.  €/m2

  m2
  povpraševanje>

  Cena za zunaj gotovo montažno hišo

  Cena enodružinske zunaj gotove montažne hiše do 3. gradbene faze. Cena za klasično leseno montažno hišo 120 m2 v pritličju in mansardi z dvokapno streho.  €/m2

  m2
  povpraševanje>
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE >
  SKUPAJ:

  Kako so Vam koristile te informacije?

  Montažna hiša - vse kar morate vedeti

  1.Kaj morate vedeti o montažnih hišah?

  montazna-hisa.jpg
  Montažne hiše so izdelane po sestavnih delih v tovarni in se nato prepeljejo na lokacijo, kjer jih sestavijo v celoto.

  Pri klasični stanovanjski gradnji oziroma zidani ali mokri gradnji se objekt gradi na gradbeni parceli po posameznih gradbenih fazah. V nasprotju s tem so montažne hiše izdelane po sestavnih delih v tovarni in se nato prepeljejo na lokacijo kjer jih sestavijo v celoto. Tovrstni gradnji pravimo tudi suha gradnja.

  1.1 Koliko časa traja gradnja montažne hiše?

  Odvisno od velikosti in  lastnosti stanovanjske hiše se lahko montažna hiša izdela že v  treh mesecih. Gradnja večine montažnih hiš traja približno šest mesecev, kar je veliko hitrejše od klasične gradnje, ki običajno traja vsaj leto dni, lahko pa se zavleče tudi na več let. Zakaj je gradnja montažne hiše hitrejša? Izdelava montažne hiše poteka v delavniških prostorih z vsemi potrebnimi stroji in materiali ter v kontroliranih pogojih, ki so neodvisni na vremenske vplive. Tudi sama organizacija dela je učinkovitejša, saj je delo organizirano kot v tovarni. Tako odpadeta mučna koordinacija in čakanje na izvajalce posameznih faz oziroma del na objektu. V vsakem primeru pa je tako pri montažni gradnji kot pri klasični potrebno vračunati čas za načrtovanje ter pridobivanje vseh potrebnih dovoljenj. Prav tako je potrebno všteti čas za pripravo gradbišča, izkop gradbene jame, izdelavo temeljev oziroma temeljne plošče ter morebitno izdelavo kleti (klasična gradnja). Upoštevati je potrebno tudi, da ima izbrani ponudnik montažnih hiš določeno čakalno vrsto oziroma, da je potrebno nekaj mesecev (tudi več kot pol leta) čakati na začetek izdelave vaše montažne hiše. 

  1.2 Je montaža hiša bolj ekološka in trajnostna od klasično grajene hiše?

  Montažna gradnja na splošno velja za okolju prijaznejšo od klasično grajene hiše. Že sam postopek montažne gradnje proizvede manj odpadkov. Namesto da veliko različnih izvajalcev dostavlja različne materiale na lokacijo in proizvaja gradbene odpadke, so delavnice montažnih hiš učinkovitejše. V postopku gradnje so natančno predvidene količine potrebnih materialov, prav tako pa v delavnicah pogosto ponovno uporabijo ali reciklirajo večino odpadkov. Tovarniško zgrajeni domovi so lahko tudi bolje izolirani in zatesnjeni kot objekti klasične gradnje ​​zaradi česar sta ogrevanje in klimatizacija učinkovitejša. In ponudniki montažnih hiš so bolj usmerjeni v okolju prijazne pakete; večina graditeljev v sklopu gradnje ponuja energetsko učinkovite naprave, nekateri pa vključujejo tudi trajnostne materiale (denimo talne obloge iz bambusa) ter dodatke, kot so sončni paneli in sistemi za zbiranje deževnice. V času vse večjih podnebnih izzivov montažna gradnja zaradi svoje prožnosti tako dosega dodatno točko. 

  1.3 Je mogoča montažna hiša po meri?

  Da! Odvisno od izbranega ponudnika, obstajajo različni načini, kako lahko prilagodite običajno tipski načrt montažne hiše svojim željam in potrebam. Večina ponudnikov ponuja različne končne pakete ali nadgradnje, nekateri pa omogočajo tudi različne prilagoditve ter konfiguracije po meri. Vendar pozor, te spremembe lahko bistveno zvišajo ceno vaše hiše.

  2. Čim prej v načrtovanje vključite ponudnika montažnih hiš 

  Proizvajalci montažnih hiš vsakodnevno obravnavajo in rešujejo težave, povezane z načrtovanjem objektov, logistiko izvedbe, montažo na lokaciji ter vodenjem projektov. Ko podpišete pogodbo z dobrim ponudnikom, ne kupujete samo hiše, temveč pridobite tudi izjemno usposobljenega in izkušenega svetovalca, ki bo z vami skozi celotni projekt. Ali ne bi bilo potem pametno, da bi tega svetovalca čim prej dobili na svojo stran? Poglejmo, kako boste z izbiro ponudnika v zgodnji fazi pridobili res veliko.  

  2.1 Gradbeni detajli

  Medtem ko se arhitekti osredotočajo na geometrijo, prostorsko načrtovanje, estetiko..., se proizvajalci montažnih hiš osredotočajo na konstrukcijske podrobnosti gradnje. Ko se o svojem projektu prvič pogovarjate s proizvajalcem, ste lahko prepričani, da vam bo zastavil veliko vprašanj. Zakaj je to tako pomembno?  Preprosto zato, ker mora proizvajalec vašo hišo dejansko zgraditi. Hiše ne vidijo kot življenjski prostor, vidijo jo kot skupek raznih materialov, ki jih morajo sestaviti v trdno stoječ objekt, ki kljubuje silam gravitacije, uporabe in naravnih elementov. Zavedati se morate tudi, da je pri določanju cen hiše pomembno poznavanje teh detajlov, da ceno pravilno določite. Ko se obračate na več proizvajalcev, da dobite ceno, vse zgornje podrobnosti še niso opredeljene in vsak proizvajalec glede njih daje različne postavke, torej tudi različne cene. Prej kot določite te podrobnosti, bolj natančna je lahko ocena stroškov.

  2.2 Pomoč pri tehničnih vprašanjih

  Ponudnik oziroma izvajalec montažne gradnje je zelo koristen pri reševanju tehničnih zadev. Tipične situacije, ki zahtevajo njegovo strokovno mnenje so: energetska učinkovitosti hiše, inštalacije (ogrevanje, vodovod, elektrika, prezračevanje, ...), načrtovanje temeljev...Čimprej se vaš ponudnik montažne hiše poveže z drugimi izvajalci lažje bo vaše življenje.

  2.3 Prihranite čas

  Bolje kot so pripravljeni načrti, manj bo zamud in nevšečnosti med gradnjo. Čim več časa posvetite načrtovanju, hitreje bo vaš projekt napredoval. V kolikor proizvajalca vključite pozno bo potrebnih več revizij in naknadnih prilagoditev projektne dokumentacije. 

  3. Stopnje oziroma vrste izvedb montažnih hiš

  3.1 Montažna hiša do 3. podaljšane gradbene faze

  Zunanjost objekta je popolnoma končana. Notranjost pa je brez električnih in strojnih inštalacij, ogrevanja in prezračevanja ter hlajenja, strojnih tlakov ter suhomontažnih del. Manjkajo vse zaključne talne in stenske obloge, pleskarska dela, fino montaže...Tudi pohištvo seveda ni vključeno.

  3.2 Montažna hiša do 4. gradbene faze (delni ključ)

  Objekt zgrajen do četrte gradbene faze ima poleg zunanjosti( konstrukcija, fasada, kritina, stavbno pohištvo, kleparske elemente, balkon ter okenske police...) v notranjosti običajno vključena tudi stene, stropove in pode ter talne in stenske zaključne obloge in pleskarska dela ). Treba je opozoriti, da naročnik te vrste izvedbe preveri, kakšna zaključena dela vključuje ta faza. Med proizvajalci se namreč glede tega pojavljajo razlike.

  3.3 Montažna hiša na ključ

  Najdražja je seveda montažna hiša izdelana na ključ. Cena pa zavisi tudi od izbire posameznih zaključnih materialov in izvedb. Vključuje izbiro tudi talne in stenske zaključne obloge, notranja vrata, sanitarne elemente, lahko pa tudi vgradno pohištvo in svetila. V ceno ni vključeno premično pohištvo. 

  4. Postopek gradnje montažne hiše

  4.1 Ideja

  Vse se začne z idejo. Nekega dne spoznate, da potrebujete prostor za svojo družino in začnete razmišljati, kako bi izgledal vaš sanjski dom. Če se osredotočite na vaše potrebe, navade in rutine, lahko hitro ugotovite koliko sob in prostora potrebujete. Po tem lahko pobrskate po internetu in poiščete nekaj primerov hiš, ki so vam všeč. 

  4.2 Izdelava arhitekturne zasnove

  Ko imate skico, kup vzorčnih fotografij ter grobo idejo o proračunu, se lahko obrnete na vašega arhitekta in začnete delati na projektu. Vključitev arhitekta v zgodnjih fazah je zelo pomembna iz treh razlogov:

  - Arhitekt pozna lokalne predpise in delovanje upravnih enot (ti se lahko razlikujejo od občine do občine). Upoštevanje njegovih nasvetov vam bo prihranilo na tone časa in glavobolov.

  - Arhitekt lahko predlaga ustrezne prostorske rešitve, ki bodo znatno izboljšale videz in funkcionalnost vaše hiše (ja, naredi sam načrt je na splošno slaba ideja).

  - V vsakem primeru boste potrebovali arhitekta, za pridobitev gradbenega dovoljenja.

  ... torej, na podlagi zgornjih treh točk, prej boste na krov povabili arhitekta bolje!

  4.3 Finančna konstrukcija

  Napačno je misliti, da vam proizvajalec montažno hišo dostavi v celoti dokončano in pripravljeno na vselitev. V resnici je le peščica proizvajalcev sposobnih ponuditi to storitev, velika večina pa vam bo hišo izdelala in jo vgradila delno izgotovljeno. To pušča veliko stvari, s katerimi se boste morali spopasti sami in, ki predstavljajo dodaten strošek. Poleg že pripravljenega izkopa in temeljenja morate običajno sami poskrbeti tudi za priključitve na omrežja (vodovod, kanalizacija, elektrika, plin, komunikacije, ...), ki se načrtujejo in izvedejo skupaj s temeljnimi deli. V določenih primerih morate poskrbeti tudi za notranje inštalacije: ogrevanje, elektrika, prezračevanje, vodovodne instalacije. To pomeni, da morate zanje pridobiti ponudbe in se povezati s številnimi podjetji in upravljalci, ki bodo opravili priklop, ko bo hiša postavljena. Pomembni postavki na kateri ne smete pozabiti sta tudi zaključna obrtniška dela ter notranja oprema hiše.

  4.4 Izbira ponudnika

  Izbira pravega ponudnika oziroma proizvajalca je običajno zamudna operacija. Na tej stopnji ima kupec veliko odprtih vprašanj in je bombardiran s številnimi informacijami s strani različnih ponudnikov. Pomembno je, da ne glede na vse, čim bolj zgodaj v procesu izberemo ponudnika, ki nas bo strokovno usmerjal čez vse nadaljne korake. Več o tem smo zapisali v poglavju 2. Izbira ponudnika in izvajalcev. 

  4.5 Izbira ostalih izvajalcev

  V primeru, da pri ponudniku ne boste naročili izdelave montažne hiše na ključ, svetujemo, da poiščete t.i. generalnega izvajalca, ki bo poskrbel za tista gradbeno obrtniška dela za katera ne bo poskrbel ponudnik montažne hiše. Ko vključite generalnega izvajalca, ste lahko prepričani, da bo možnost napak pri delih zmanjšana na minimum. Prav tako razbremenite proizvajalca, kar povzroči lažje sodelovanje. Ko sodeluje generalni izvajalec, ima proizvajalec na gradbišču eno pristojno kontaktno osebo in pretok informacij je hiter, zanesljiv in učinkovit. Upoštevajte, da je v gradbeništvu dobra komunikacija pogosto tisto, kar projekt naredi ali zlomi.Tako boste stroške znižali na minimum, hkrati pa kakovost dvignili na najboljše, kar si lahko privoščite.

  4.6 Delavniški načrti 

  Ko bodo vse vpletene strani sklenjene, je čas, da se loti inženirske zasnove za izdelavo hiše.Inženirska zasnova montažne hiše (delavniški načrti, ki jih pripravi ponudnik montažne hiše) je pomemben del postopka, ki vzame veliko časa in je eden temeljnih korakov pri gradnji montažnih domov. Glede na velikost hiše in zahtevnost arhitekture lahko ta faza traja tudi do 12 tednov. V tej fazi se hiša razgradi na osnovne dele kot v 3D-sestavljanki. Vsaka komponenta hiše je nato skrbno zasnovana. Pri načrtovanju sestavnih delov hiše projektanti upoštevajo postavitve električnih, prezračevalnih, vodovodnih in drugih inštalacij. Zato je pomembno, da so vsi potrebni načrti ostalih izvajalcev v tej fazi usklajeni.  Na koncu te faze je celoten sklop delavniških risb za izdelavo pripravljen. Prav tako je  tej fazi pripravljen tudi načrt montaže na lokaciji.

  4.7 Priprava terena in temeljev

  Medtem, ko se pripravljajo delavniški načrti je potrebno pripraviti vse potrebno na lokaciji oziroma gradbišču. Opravi se izkop terena, utrditev terena, ter izvedba temeljev oziroma temeljne plošče. 

  4.8. Izdelava sestavnih delov hiše

  To je ena izmed krajših faz celotnega procesa (transport je najkrajši). Izdelava enodružinske hiše v delavnici traja okoli dva tedna.To je izjemno hitro. Da bi se to zgodilo brez napak, morajo biti delavniški načrti brezhibno pripravljeni. To je tudi razlog, zakaj je faza načrtovanja najpomembnejša in traja toliko dlje. Izjemna pozornost do detajlov je eden od vidikov, ki montažno hišo resnično ločuje od objektov, zgrajenih na klasičen način. Dober dizajn in kakovostna izvedba rezultirata v vrhunski kakovosti sestavnih delov hiše, ki so dostavljeni na gradbišče.

  4.9 Transport

  Ko so sestavni deli vaše hiše izdelani jih dostavijo na gradbišče.

  4.10 Montaža na lokaciji

  Čas, potreben za montažo, se razlikuje glede na lastnosti in velikost hiše običajno pa traja teden ali dva. 

  4.11. Inštalacije

  Ko bo objekt postavljen, bo montažna ekipa odšla in prepustila delo generalnemu izvajalcu, ki bo usklajeval dela podizvajalcev strojnih in elektroinštalacij. Običajno to vključuje vodovodne inštalacije, elektriko, prezračevanje, ogrevanje ter komunikacije. Ta dela lahko trajajo nekaj tednov.

  4.12 Interier

  V zadnji fazi bo generalni izvajalec (ali posamezni izvajalci gradbeno obrtniških del) izvedel notranja zaključna dela. Ta faza lahko traja od dva tedna do nekaj mesecev, odvisno od velikosti hiše in zahtevnosti del. Pomembno je, da se zaključna dela izvajajo brez naglice in natančno. Tudi če je struktura hiše popolna, lahko slabo izvedena zaključna dela povzročijo razpoke na stenah ali druga neprijetna presenečenja.

  4.13 Primopredaja hiše

  Po zaključku notranjih zaključnih del izdelovalec montažne, hiše generalni izvajalec opravita končni pregled skupaj z lastnikom in preverita, ali je vse zgrajeno po načrtu in pričakovanjih. Vsaka lastnikova pripomba glede kakovosti ali količine se zabeleži v pisni obliki in jo podpišeta obe strani za evidenco. Odprava morebitnih pomanjkljivosti ali napak se izdela pod garancijo, ki jo zagotovita tako proizvajalec montažne hiše kot tudi generalni izvajalec (za tista dela, ki jih je izvajal).

  Hiša je zdaj pripravljena za primopredajo.

  MOJMOJSTER.NET, POMAGAMO PRI OCENI INVESTICIJE IN IZBORU IZVAJALCA ZA VAŠ DOM  KLASIČNA MONTAŽNA HIŠA

  Pozdravljeni,

  prosim ponudbo tipskih hiš klasične arhitekture, v zgoraj omenjeni kvadraturi. V hisi bo živela tudi invalidna oseba, zato bi želela tudi ponudbe pritličnih hiš.

  LP 76500 € do 127500 €


  ........

  SKELETNO MANSARDNO DVOKAPNICO Z GALERIJO

  Pozdravljeni,

  zanimamo se za skeletno mansardno hišo cca 140 m2, za par v najlepših 50 letih.
  Na žalost pri tipskih hišah opažam, da vsem nekako zmanjka idej pri klasični mansardni hiši.
  Postavitev objekta v smeri vzhod - zahod, na jug je daljša stran, zato naj bo veliko steklenih površin.
  Spodaj prostorni bivalni prostor, kabinet (z možnostjo spalnice uporabe za pomožno spalnico), kopalnico in tehničnim prostorom.
  Želiva tloris z galerijo in večjim panoramskim strešnim oknom.
  Bistven element je tudi pokrita terasa vsaj v velikosti za stalno postavljeno zunanjo mizo. Terasa naj bi bila čim bolj vključena v samo osnovo hiše.
  Glede na lokacijo (Bohinj) naj bi imela hiša vsaj nekaj lesa na fasadi, možne opcije, ideje, saj še nisva našla ravno pravega izgleda.
  Dodatno še nadstrešek za 2 avtomobila + servisni prostor - ravna streha, se pa mora držati glavnega objekta (zahteve OPN).

  Že vnaprej hvala za dobre osnovne ideje in ponudbe.

  LP 63000 € do 105000 €


  ........

  MONTAŽNA HIŠA NA KLJUČ

  Pozdravljeni,

  imam parcelo ki rahlo visi na gornjem delu je dostop z ceste tako da bi imel dostop direktno iz ceste. Spodnja etaža ki bi bila pod nivojem ceste ureditev dostopa ni probleme pa bi bila garaža tako da bi objekt vseboval spodnjo etažo in stanovanje v zgornji etaži
  ker gre v bistvu za nadomestno gradnjo zaradi porušitve obstoječe hiše zaradi rekonstrukcije ceste se mi kar malo mudi.

  LP 72000 € do 120000 €


  ........

  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV

  CENA, PONUDNIKA ZA MONTAŽNO HIŠO,
  Montažne hiše, Ljubljana - Šentvid

  99000 € do 165000 €

  CENA, LESENA MONTAŽNA HIŠA,
  Montažne hiše, Grosuplje

  72000 € do 120000 €

  CENA, MONTAŽNA HIŠA NA KLJUČ,
  Montažne hiše, Novo mesto

  90000 € do 150000 €

  CENA, MONTAŽNO HIŠO NA KLJUČ,
  Montažne hiše, Grosuplje

  45000 € do 75000 €

  CENA, MONTAŽNA HIŠA,
  Montažne hiše, Grosuplje

  58500 € do 97500 €

  CENA, MANJŠA MONTAŽNA HIŠA,
  Montažne hiše, Murska Sobota

  40500 € do 67500 €

  CENA, MONTAŽNA HIŠA,
  Montažne hiše, Dol Pri Ljubljani

  49500 € do 82500 €

  CENA, DRUŽINSKO TIPSKO HIŠO,
  Montažne hiše, Ljubljana

  67500 € do 112500 €

  CENA, MONTAŽNA HIŠA NA KLJUČ,
  Montažne hiše, Brežice

  81000 € do 135000 €

  CENA, MONTAŽNA HIŠA,
  Montažne hiše, Velika Loka

  117000 € do 195000 €

  CENA, MONTAŽNO HIŠO NA KLJUČ ,
  Montažne hiše, Velenje

  45000 € do 75000 €

  CENA, MONTAŽNA HIŠA,
  Montažne hiše, Portorož

  27000 € do 45000 €

  CENA, MONTAŽNA HIŠA NA KLJUČ,
  Montažne hiše, Smlednik

  63000 € do 105000 €

  CENA, MONTAŽNA HIŠA,
  Montažne hiše, Rimske Toplice

  81000 € do 135000 €

  CENA, LESEN/STEKLEN PRIZIDEK K STARI KAMNITI HIŠI,
  Montažne hiše, Logatec

  9900 € do 16500 €

  CENA, MONTAŽNA HIŠA NA KLJUČ,
  Montažne hiše, Brezje

  90000 € do 150000 €

  CENA, MONTAŽNA HIŠA,
  Montažne hiše, Šentjernej

  108000 € do 180000 €

  CENA, MONTAŽNA DRUŽINSKA HIŠA,
  Montažne hiše, Medvode

  135000 € do 225000 €

  CENA, PRITLIČNO MONTAŽNO HIŠO,
  Montažne hiše, Dornberk

  45000 € do 75000 €

  CENA, MONTAŽNO HIŠO NA KLJUČ,
  Montažne hiše, Domžale

  130500 € do 217500 €

  CENA, MONTAŽNA MANSARDNA HIŠA NA KLJUČ ,
  Montažne hiše, Kranj

  12600 € do 21000 €

  CENA, IZDELAVA TIPSKE, LESENE BRUNARICE (C.C.A 150M2),
  Montažne hiše, Laško

  135000 € do 225000 €

  CENA, IZDELAVA MONTAŽNE HIŠE,
  Montažne hiše, Rogaška Slatina

  108000 € do 180000 €

  CENA, IZDELAVA ZIDANE ALI MONTAŽNE HIŠE ,
  Montažne hiše, Krško

  108000 € do 180000 €

  CENA, MONTAŽNA HIŠA,
  Montažne hiše, Makole

  126000 € do 210000 €

  CENA, PRITLIČNA MONTAŽNA HIŠA,
  Montažne hiše, Ig

  90000 € do 150000 €

  CENA, PASIVNA MONTAŽNA HIŠA NA KLJUČ,
  Montažne hiše, Sv. Trojica V Slovenskih Goricah

  117000 € do 195000 €

  CENA, NAČRT IN PROJEKTO MAPO ZA GRADNJO,
  Montažne hiše, Trnovska Vas

  72000 € do 120000 €

  CENA, MONTAŽNA HIŠA - PROJEKT ZA GRADBENO DOVOLJENJE,
  Montažne hiše, Ljubljana

  3150 € do 5250 €

  CENA, GRADNJA PODKLETENE -MONTAŽNE ENOSTANOVANJSKE HIŠE,
  Montažne hiše, Mežica

  79200 € do 132000 €

  CENA, GRADNJA MONTAŽNEGA PRIZIDKA,
  Montažne hiše, Spodnji Duplek

  27000 € do 45000 €

  CENA, NIZKOENERGETSKO/PASIVNA MONTAŽNA ALI SKELETNA ENODRUŽINSKA HIŠO,
  Montažne hiše, Ljubljana

  108000 € do 180000 €

  CENA, ZANIMA ME CENA MONTAŽNE HIŠE NA KLJUČ. - V IZRISU JE ŽE NAČRT.,
  Montažne hiše, Murska Sobota

  135000 € do 225000 €

  CENA, GRADNJA HIŠE,
  Montažne hiše, Novo mesto

  90000 € do 150000 €

  CENA, POTREBUJEMO DVIGALO ZA POSTAVITEV MONTAŽNE HIŠE,
  Montažne hiše, Jakobski Dol

  1350 € do 2250 €

  CENA, MANSARDNA MONTAŽNA HIŠA Z ENOSTRANSKO FRČADO + ZIDANA KLET,
  Montažne hiše, Ljubljana

  145800 € do 243000 €  Poglej druge končane projekte in cene

  MONTAŽNE HIŠE CENIK

  SODELUJEMO Z VEČ KOT 143 PODJETIJ ZA MONTAŽNE HIŠE


  BREZPLAČNA STORITEV
  IŠČEMO LOKALNO
  BREZ PROVIZIJ
  PRIDOBI PONUDBO

  IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE MONTAŽNE HIŠE?

 • Montažne hiše Ajdovščina
 • Montažne hiše Bled
 • Montažne hiše Bovec
 • Montažne hiše Celje
 • Montažne hiše Črna na Koroškem
 • Montažne hiše Črnomelj
 • Montažne hiše Domžale
 • Montažne hiše Gornja Radgona
 • Montažne hiše Gornji Grad
 • Montažne hiše Hrastnik
 • Montažne hiše Ilirska Bistrica
 • Montažne hiše Izola
 • Montažne hiše Jesenice
 • Montažne hiše Kamnik
 • Montažne hiše Kidričevo
 • Montažne hiše Kobarid
 • Montažne hiše Kočevje
 • Montažne hiše Koper
 • Montažne hiše Kranj
 • Montažne hiše Kranjska Gora
 • Montažne hiše Krško
 • Montažne hiše Laško
 • Montažne hiše Lendava
 • Montažne hiše Litija
 • Montažne hiše Ljubljana
 • Montažne hiše Ljutomer
 • Montažne hiše Maribor
 • Montažne hiše Metlika
 • Montažne hiše Mojstrana
 • Montažne hiše Mozirje
 • Montažne hiše Murska Sobota
 • Montažne hiše Nova Gorica
 • Montažne hiše Novo mesto
 • Montažne hiše Ormož
 • Montažne hiše Piran - Pirano
 • Montažne hiše Pivka
 • Montažne hiše Portorož
 • Montažne hiše Postojna
 • Montažne hiše Ptuj
 • Montažne hiše Radeče
 • Montažne hiše Radenci
 • Montažne hiše Radovljica
 • Montažne hiše Ravne Na Koroškem
 • Montažne hiše Ribnica
 • Montažne hiše Rogaška Slatina
 • Montažne hiše Sevnica
 • Montažne hiše Sežana
 • Montažne hiše Škofja Loka
 • Montažne hiše Slovenj Gradec
 • Montažne hiše Slovenska Bistrica
 • Montažne hiše Slovenske Konjice
 • Montažne hiše Šoštanj
 • Montažne hiše Štore
 • Montažne hiše Tolmin
 • Montažne hiše Trbovlje
 • Montažne hiše Tržič
 • Montažne hiše Trzin
 • Montažne hiše Velenje
 • Montažne hiše Vipava
 • Montažne hiše Vojnik
 • Montažne hiše Vransko
 • Montažne hiše Vrhnika
 • Montažne hiše Žalec
 • Montažne hiše Zreče
 • Montažne hiše Žužemberk
 • SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  KONTAKTI

  Povpraševanja: 051 216 651
  Podjetja: 040 145 800

  REGIONALNE STRANI

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2020 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane