Montažne hiše - Cena skeletne hiše / panelne hiše

Kakšna je cena montažne hiše? Cene montažnih hiš se razlikujejo od podjetja oz. proizvajalca montažnih hiš, velikosti montažne hiše in njene oblike, tipa montaže hiše in navsezadnje tudi konstrukcijskega sistema montažne hiše. Povprečna cena montažne hiše (120m2) na polni ključ je 800-1400€/m2. Pri ceni je upoštevana subvencija, ki znaša od 2500 do 11.250€, odvisno od ponudnika montažnih hiš. Cene montažnih hiš se seveda razlikujejo od različnih ponudnikov, kljub temu pa na splošno ne prihaja do prevelikih odklonov. Glede na cene se montažne hiše delijo v dva cenovna razreda. Razred standardnih montažnih hiš zajema montažne hiše, katerih cena se v povprečju giblje od 700 – 1000€/m2. V drugi oz. višji cenovni razred pa spadajo montažne hiše, katerih cene se v povprečju gibljejo nad 1200€/m2. Če pa želimo montažno hišo po meri, je lahko v primerjavi s tipsko montažno hišo, dražja za več kot 15%.

Komu zaupati postavitev montažne hiše? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim ponudnikom montažnih hiš v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

Pridobite ponudbo:
Pošlji povpraševanje

Cena montažne hiše na polni ključ


Cena enodružinske montažne hiše na ključ. Cena za klasično leseno montažno hišo 120 m2 v pritličju in mansardi z dvokapno streho.

960.00 €/m2

MINIMALNA CENA
€/m2

SREDNJA CENA
1680.00 €/m2

NAJVIŠJA CENA
Želim ponudbo izvajalcev

Montažne hiše na polni ključ - cenik

Montažne hiše predstavljajo najhitrejši način kvalitetne gradnje. Izvedba montažne hiše na ključ, pomeni, da izvajalec poskrbi za vse faze projekta, čemur na koncu sledi le še nakup pohištva in vselitev naročnika. Cena montažne hiše na ključ je odvisna od velikosti montažne hiše, njene oblike, tipa montaže hiše, konstrukcijskega sistema in ponudnika montažne hiše. Cena ne zajema gradbenih del pred postavitvijo montažne hiše. Odstopanje od tipskega načrta lahko gradnjo podraži za 30%.

1307 €/m2

MINIMALNA CENA
1393 €/m2

SREDNJA CENA
1478 €/m2

NAJVIŠJA CENA

Montažne hiše na delni ključ - cenik

Izdelava hiše na delni ključ naročniku omogoča, da izbere končni izgled talnih oblog in barve za pleskanje sten. Cena montažne hiše na delni ključ je odvisna od površine montažne hiše, oblike in tipa hiše, konstrukcijskega sistema ter proizvajalca montažnih hiš. Cena ne zajema gradbenih del pred postavitvijo montažne hiše. Spreminjanje tipske zasnove montažne hiše, lahko stroške poveča do 30%.

1130 €/m2

MINIMALNA CENA
1185 €/m2

SREDNJA CENA
1240 €/m2

NAJVIŠJA CENA

Montažne hiše do 3. podaljšane gradbene faze - cenik

Montažna hiša do 3. podaljšane gradbene, je na zunaj popolnoma končan objekt, pri katerem so potrebna še naslednja gradbena dela v notranjosti: električne inštalacije, strojne inštalacije, ogrevanje, prezračevanje in hlajenje, izvedba strojnih tlakov, suhomontažna dela, polaganje talnih oblog, pleskanje in montaža sanitarnega pohištva. Za dokončanje montažne hiše v 3. podaljšani gradbeni fazi morate prišteti še okoli 30% cene.

924 €/m2

MINIMALNA CENA
996 €/m2

SREDNJA CENA
1068 €/m2

NAJVIŠJA CENA
Montažne hiše - Cena skeletne hiše / panelne hiše

Druge cene za - Montažne hiše

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

Cena montažne hiše na delni ključ

Cena enodružinske montažne hiše na delni ključ oz. do 4. gradbene faze. Cena za klasično leseno montažno hišo 120 m2 v pritličju in mansardi z dvokapno streho.€/m2

m2
povpraševanje>

Cena za zunaj gotovo montažno hišo

Cena enodružinske zunaj gotove montažne hiše do 3. gradbene faze. Cena za klasično leseno montažno hišo 120 m2 v pritličju in mansardi z dvokapno streho.€/m2

m2
povpraševanje>
SKUPAJ:
Pošlji povpraševanje >

Kako so Vam koristile te informacije?

MojMojster
Revija Mojmojster

Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
Informativni mesečni obrok*
/mesec


Znesek kredita
EUR
Doba odplačevanja
let
Naprej
Izračun kredita >

*Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 2,5%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

Montažna hiša - vse kar morate vedeti

1. Montažna hiša

montazna-hisa.jpg
Montažne hiše so izdelane po sestavnih delih v tovarni in se nato prepeljejo na lokacijo, kjer jih sestavijo v celoto.

Pri klasični stanovanjski gradnji oziroma zidani ali mokri gradnji se objekt gradi na gradbeni parceli po posameznih gradbenih fazah. V nasprotju s tem je montažna hiša izdelana po sestavnih delih v tovarni, ti pa se nato prepeljejo na lokacijo kjer jih sestavijo v celoto. Tovrstni gradnji pravimo tudi suha gradnja.

1.1 Čas gradnje montažne hiše

Odvisno od velikosti in  lastnosti stanovanjske hiše se lahko montažna hiša izdela že v  treh mesecih. Gradnja večine montažnih hiš traja približno šest mesecev, kar je veliko hitrejše od klasične gradnje, ki običajno traja vsaj leto dni, lahko pa se zavleče tudi na več let. Zakaj je montažna hiša hitreje zgrajena? Izdelava montažne hiše poteka v delavniških prostorih z vsemi potrebnimi stroji in materiali ter v kontroliranih pogojih, ki so neodvisni na vremenske vplive. Tudi sama organizacija dela je učinkovitejša, saj je delo organizirano kot v tovarni. Tako odpadeta mučna koordinacija in čakanje na izvajalce posameznih faz oziroma del na objektu. V vsakem primeru pa je tako pri montažni gradnji kot pri klasični potrebno vračunati čas za načrtovanje ter pridobivanje vseh potrebnih dovoljenj. Prav tako je potrebno všteti čas za pripravo gradbišča, izkop gradbene jame, izdelavo temeljev oziroma temeljne plošče ter morebitno izdelavo kleti (klasična gradnja). Upoštevati je potrebno tudi, da ima izbrani ponudnik montažne hiše določeno čakalno vrsto oziroma, da je potrebno nekaj mesecev (tudi več kot pol leta) čakati na začetek izdelave vaše montažne hiše. 

1.2 Montaža hiša je ekološka in trajnostna

Montažna hiša in montažna gradnja na splošno velja za okolju prijaznejšo od klasično grajene hiše. Že sam postopek montažne gradnje proizvede manj odpadkov. Namesto da veliko različnih izvajalcev dostavlja različne materiale na lokacijo in proizvaja gradbene odpadke, so delavnice montažnih hiš učinkovitejše. V postopku gradnje so natančno predvidene količine potrebnih materialov, prav tako pa v delavnicah pogosto ponovno uporabijo ali reciklirajo večino odpadkov. Tovarniško zgrajeni domovi so lahko tudi bolje izolirani in zatesnjeni kot objekti klasične gradnje ​​zaradi česar sta ogrevanje in klimatizacija učinkovitejša. In ponudniki montažnih hiš so bolj usmerjeni v okolju prijazne pakete; večina graditeljev v sklopu gradnje ponuja energetsko učinkovite naprave, nekateri pa vključujejo tudi trajnostne materiale (denimo talne obloge iz bambusa) ter dodatke, kot so sončni paneli in sistemi za zbiranje deževnice. V času vse večjih podnebnih izzivov montažna hiša zaradi svoje prožnosti tako dosega dodatno točko. 

1.3 Montažna hiša po meri

Da! Odvisno od izbranega ponudnika, obstajajo različni načini, kako lahko prilagodite običajno tipski načrt montažne hiše svojim željam in potrebam. Večina ponudnikov ponuja različne končne pakete ali nadgradnje, nekateri pa omogočajo tudi različne prilagoditve ter konfiguracije po meri. Vendar pozor, te spremembe lahko bistveno zvišajo ceno vaše hiše. Poglavitna prednost, ki jo ima montažna hiša, je ravno njena nizka cena in hitrost izgradnje zaradi tipskih arhitekturnih zasnov. Če se te začnejo spreminjati, to vpliva na ceno.

2. Ponudniki montažne hiše

Proizvajalci montažnih hiš vsakodnevno obravnavajo in rešujejo težave, povezane z načrtovanjem objektov, logistiko izvedbe, montažo na lokaciji ter vodenjem projektov. Ko podpišete pogodbo z dobrim ponudnikom, ne kupujete samo montažne hiše, temveč pridobite tudi izjemno usposobljenega in izkušenega svetovalca, ki bo z vami skozi celotni projekt. Ali ne bi bilo potem pametno, da bi tega svetovalca čim prej dobili na svojo stran? Poglejmo, kako boste z izbiro ponudnika v zgodnji fazi pridobili res veliko, zaradi česar bo vaša montažna hiša cenovno ugodna, gradnja pa hitra.  

2.1 Gradbeni detajli montažne hiše

Medtem ko se arhitekti osredotočajo na geometrijo, prostorsko načrtovanje, estetiko..., se proizvajalci montažnih hiš osredotočajo na konstrukcijske podrobnosti gradnje. Ko se o svojem projektu prvič pogovarjate s proizvajalcem, ste lahko prepričani, da vam bo zastavil veliko vprašanj. Zakaj je to tako pomembno?  Preprosto zato, ker mora proizvajalec vašo hišo dejansko zgraditi. Montažne hiše ne vidijo kot življenjski prostor, vidijo jo kot skupek raznih materialov, ki jih morajo sestaviti v trdno stoječ objekt, ki kljubuje silam gravitacije, uporabe in naravnih elementov. Zavedati se morate tudi, da je pri določanju cen montažne hiše pomembno poznavanje teh detajlov, da ceno pravilno določite. Ko se obračate na več proizvajalcev, da dobite ceno, vse zgornje podrobnosti še niso opredeljene in vsak proizvajalec glede njih daje različne postavke, torej tudi različne cene. Prej kot določite te podrobnosti, bolj natančna je lahko ocena stroškov, ki jo zahteva vaša montažna hiša.

2.2 Pomoč pri tehničnih vprašanjih

Ponudnik oziroma izvajalec montažne gradnje je zelo koristen pri reševanju tehničnih zadev. Tipične situacije, ki zahtevajo njegovo strokovno mnenje so: energetska učinkovitosti hiše, inštalacije (ogrevanje, vodovod, elektrika, prezračevanje, ...), načrtovanje temeljev...Čimprej se vaš ponudnik montažne hiše poveže z drugimi izvajalci, lažje bo vaše življenje.

2.3 Prihranite čas 

Bolje kot so pripravljeni načrti, manj bo zamud in nevšečnosti med gradnjo. Čim več časa posvetite načrtovanju, hitreje bo vaša montažna hiša napredovala. V kolikor proizvajalca vključite pozno, bo potrebnih več revizij in naknadnih prilagoditev projektne dokumentacije. 

3. Stopnje in vrste izvedb montažnih hiš

3.1 Montažna hiša do 3. podaljšane gradbene faze

Zunanjost objekta je popolnoma končana. Notranjost pa je brez električnih in strojnih inštalacij, ogrevanja in prezračevanja ter hlajenja, strojnih tlakov ter suhomontažnih del. Manjkajo vse zaključne talne in stenske obloge, pleskarska dela, fino montaže...Tudi pohištvo seveda ni vključeno.

3.2 Montažna hiša do 4. gradbene faze (delni ključ)

Objekt zgrajen do četrte gradbene faze ima poleg zunanjosti (konstrukcija, fasada, kritina, stavbno pohištvo, kleparske elemente, balkon ter okenske police...) v notranjosti običajno vključena tudi stene, stropove in pode ter talne in stenske zaključne obloge in pleskarska dela ). Treba je opozoriti, da naročnik te vrste izvedbe preveri, kakšna zaključena dela vključuje ta faza. Med proizvajalci se namreč glede tega pojavljajo razlike.

3.3 Montažna hiša na ključ

Najdražja je seveda montažna hiša izdelana na ključ. Cena pa zavisi tudi od izbire posameznih zaključnih materialov in izvedb. Vključuje izbiro tudi talne in stenske zaključne obloge, notranja vrata, sanitarne elemente, lahko pa tudi vgradno pohištvo in svetila. V ceno ni vključeno premično pohištvo. 

3.4 Pritlične montažne hiše

Pritlične montažne hiše so najpogostejše in najbolj oglaševane montažne hiše. Zasnovane so kompaktno, njihova kvadratura pa običajno meri med 100 - 150 m2. Pritlične montažne hiše z dvokapnico imajo podsrešje namenjno shrambnim prostorom.

4. Postopek gradnje montažne hiše

4.1 ideja in arhitekturna zasnova

Vse se začne z idejo. Tudi montažna hiša potrebuje arhitekta, ki jo zasnuje. Nekega dne spoznate, da potrebujete prostor za svojo družino in začnete razmišljati, kako bi izgledal vaš sanjski dom. Če se osredotočite na vaše potrebe, navade in rutine, lahko hitro ugotovite koliko sob in prostora potrebujete. Po tem lahko pobrskate po internetu in poiščete nekaj primerov hiš, ki so vam všeč. 

Ko imate skico, kup vzorčnih fotografij ter grobo idejo o proračunu, se lahko obrnete na vašega arhitekta in začnete delati na projektu. Vključitev arhitekta v zgodnjih fazah je zelo pomembna iz treh razlogov:

- Arhitekt pozna lokalne predpise in delovanje upravnih enot (ti se lahko razlikujejo od občine do občine). Upoštevanje njegovih nasvetov vam bo prihranilo na tone časa in glavobolov.

- Arhitekt lahko predlaga ustrezne prostorske rešitve, ki bodo znatno izboljšale videz in funkcionalnost vaše hiše (ja, naredi sam načrt je na splošno slaba ideja).

- V vsakem primeru boste potrebovali arhitekta, za pridobitev gradbenega dovoljenja.

... torej, na podlagi zgornjih treh točk, prej boste na krov povabili arhitekta, bolje bo izpadla vaša montažna hiša!

4.2 Finančni proračun, ponudniki in izvajalci

Napačno je misliti, da vam proizvajalec montažno hišo dostavi v celoti dokončano in pripravljeno na vselitev. V resnici je le peščica proizvajalcev sposobnih ponuditi to storitev, velika večina pa vam bo hišo izdelala in jo vgradila delno izgotovljeno. To pušča veliko stvari, s katerimi se boste morali spopasti sami in, ki predstavljajo dodaten strošek. Poleg že pripravljenega izkopa in temeljenja morate običajno sami poskrbeti tudi za priključitve na omrežja (vodovod, kanalizacija, elektrika, plin, komunikacije, ...), ki se načrtujejo in izvedejo skupaj s temeljnimi deli. V določenih primerih morate poskrbeti tudi za notranje inštalacije: ogrevanje, elektrika, prezračevanje, vodovodne instalacije. To pomeni, da morate zanje pridobiti ponudbe in se povezati s številnimi podjetji in upravljalci, ki bodo opravili priklop, ko bo hiša postavljena. Pomembni postavki, na kateri ne smete pozabiti, so tudi zaključna obrtniška dela ter notranja oprema hiše.

Izbira pravega ponudnika oziroma proizvajalca je običajno zamudna operacija. Pomembno je, da ne glede na vse, čim bolj zgodaj v procesu izberemo ponudnika, ki nas bo strokovno usmerjal čez vse nadaljne korake. Več o tem smo zapisali v poglavju 2. Izbira ponudnika in izvajalcev. 

V primeru, da pri ponudniku ne boste naročili izdelave montažne hiše na ključ, svetujemo, da poiščete t.i. generalnega izvajalca, ki bo poskrbel za tista gradbeno obrtniška dela, za katera ne bo poskrbel ponudnik montažne hiše. Ko vključite generalnega izvajalca, ste lahko prepričani, da bo možnost napak pri delih zmanjšana na minimum. Prav tako razbremenite proizvajalca, kar povzroči lažje sodelovanje. Ko sodeluje generalni izvajalec, ima proizvajalec na gradbišču eno pristojno kontaktno osebo in pretok informacij je hiter, zanesljiv in učinkovit. Upoštevajte, da je v gradbeništvu dobra komunikacija pogosto tisto, kar projekt naredi ali zlomi. 

4.3 Načrti za izvedbo

Ko bodo vse vpletene strani sklenjene, je čas, da se lotimo inženirske zasnove za izdelavo hiše. Montažna hiša tako kot vsaka zahteva pripravo PZI načrtov oz. projekta za izvedbo. To je projekt, po katerem se hiša dejansko zgradi, saj poleg konstrukcijskih detajlov vključuje vse inštalacije in detajle vgradnje. Inženirska zasnova montažne hiše (delavniški načrti, ki jih pripravi ponudnik montažne hiše) je pomemben del postopka, ki vzame veliko časa in je eden temeljnih korakov pri gradnji montažnih domov. Glede na velikost hiše in zahtevnost arhitekture lahko ta faza traja tudi do 12 tednov. V tej fazi se hiša razgradi na osnovne dele kot v 3D-sestavljanki. Vsaka komponenta hiše je nato skrbno zasnovana. Pri načrtovanju sestavnih delov hiše projektanti upoštevajo postavitve električnih, prezračevalnih, vodovodnih in drugih inštalacij. Zato je pomembno, da so vsi potrebni načrti ostalih izvajalcev v tej fazi usklajeni. Na koncu te faze je celoten sklop PZI načrtov pripravljen. Prav tako je tej fazi pripravljen tudi načrt montaže na lokaciji.

4.4 Priprava terena in temeljev

Medtem, ko se pripravljajo delavniški načrti je potrebno pripraviti vse potrebno na lokaciji oziroma gradbišču. Opravi se izkop terena, utrditev terena, ter izvedba temeljev oziroma temeljne plošče. 

4.5 Izdelava sestavnih delov montažne hiše in transport

To je ena izmed krajših faz celotnega procesa (transport je najkrajši). Izdelava enodružinske hiše v delavnici traja okoli dva tedna.To je izjemno hitro. Da bi se to zgodilo brez napak, morajo biti delavniški načrti brezhibno pripravljeni. To je tudi razlog, zakaj je faza načrtovanja najpomembnejša in traja toliko dlje. Izjemna pozornost do detajlov je eden od vidikov, ki montažno hišo resnično ločuje od objektov, zgrajenih na klasičen način. Dober dizajn in kakovostna izvedba rezultirata v vrhunski kakovosti sestavnih delov hiše, ki so dostavljeni na gradbišče.

Montažna hiša sestoji iz zelo veliko sestavnih delov. Ko so sestavni deli vaše hiše izdelani jih s tovornajkom dostavijo na gradbišče.

4.6 Montaža na lokaciji

Čas, potreben za montažo, se razlikuje glede na lastnosti in velikost hiše običajno pa traja teden ali dva. 

Ko bo montažna hiša stala, bo montažna ekipa odšla in prepustila delo generalnemu izvajalcu, ki bo usklajeval dela podizvajalcev strojnih in elektroinštalacij. Običajno to vključuje vodovodne inštalacije, elektriko, prezračevanje, ogrevanje ter komunikacije. Ta dela lahko trajajo nekaj tednov.

4.7 Interier montažne hiše

V zadnji fazi bo generalni izvajalec (ali posamezni izvajalci gradbeno obrtniških del) izvedel notranja zaključna dela. Ta faza lahko traja od dva tedna do nekaj mesecev, odvisno od velikosti hiše in zahtevnosti del. Pomembno je, da se zaključna dela izvajajo brez naglice in natančno. Tudi če je struktura montažne hiše popolna, lahko slabo izvedena zaključna dela povzročijo razpoke na stenah ali druga neprijetna presenečenja.

4.8 Primopredaja montažne hiše

Po zaključku notranjih zaključnih del izdelovalec montažne, hiše generalni izvajalec opravita končni pregled skupaj z lastnikom in preverita, ali je vse zgrajeno po načrtu in pričakovanjih. Vsaka lastnikova pripomba glede kakovosti ali količine se zabeleži v pisni obliki in jo podpišeta obe strani za evidenco. Odprava morebitnih pomanjkljivosti ali napak se izdela pod garancijo, ki jo zagotovita tako proizvajalec montažne hiše kot tudi generalni izvajalec (za tista dela, ki jih je izvajal).

Montažna hiša je zdaj pripravljena za primopredajo.

Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš DomŽelim ponudbo izvajalcev
Zadnja povpraševanja

Pritlični paviljon

Pozdravljeni,

potrebujem pritlični paviljon, postavljen na predhodno izvedene betonske temelje, montažni, leseni skelet za stensko, stropno in talno (diagonalno zavetrovano) nosilno konstrukcijo iz lepljencev, polnilo mineralna volna. (izvajalec lahko predlaga alternativo). Sestave sten, tal, stropa so načrtovane v 28 cm in so v isti ravnini kot skelet iz lepljencev (28/28cm) iz smrekovega lesa z impregnacijo (Adler) v beljenem tonu po izboru.

Predračun vključuje:
-osnovno strešno lesena nosilna konstrukcija (lepljen les) : 2 x legi, 1 x slemenska lega s 5-imi podpornimi lesenimi stebri (po načrtu)
-strojne instalacije (gretje: električno talno) , brez ventilacij, odduhov
-elektro instalacije (vrisano v tlorisu)
-lesena okna (4-krilna steklena okna s slepim okvirjem z zunanje strani (detajl) s kljukami (hoppe amsterdam)
ob-fiksna stekla s po detajlu (tripan 10 x 135/250cm), vmes ograja fiksirana v slepi podboj -inox mreža kot npr carlstahl 80 x 80cm (5 x)
2 x leseno okno 60 x 60 cm (kopalnica, kuhinja)
- vhodna lesena vrata z ročajem iz ploščatega železa (30 x 5 x 0.2 cm)
Terasa : 12.25 m2 smrekov les, krtačen, toniran deb. 2.5 cm na podkonstrukciji iz lesenih moralov
ograja 2 x 350 cm inox mreža kot npr carlstahl na jeklenici vpeta med lesene stebre
-obloga betonskih stebrov z leseno škatlo 28/28 cm : 4 x 350 cm, 5 x 270 cm
-notranja vrata 3 x 250/90cm (brez podbojev, skrito okovje) s kljukami (hoppe amsterdam)
-steklena stena v tušu (prozorna, 115 x 250) vpeta v tla in strop s skritim profilom
Predračun ne vključuje:
- finalna strešna kritina s podkonstrukcijo (polikarbonat valovitka), finalna fasadna obloga (polikarbonat valovitka)
- finalna talna obloga*
- keramika v tušu (tla, stene)*
- kanaleta v tušu*
- sanitarna oprema*
svetila, stikala in vtičnice*

* vključuje vgradnjo

Lp
22500 € do 37500 €

........

Skeletna hiša

Pozdravljeni,

potrebujem izgradnjo skeletne lesene hiške na ključ.

Prosim za ponudbo.

Lp 67500 € do 112500 €

........

Lesena montažna hiša

Pozdravljeni.

Spodnja etaža naj bo cca 50€ (velik prostor - dnevna, kuhinja, jedilnica skupaj; en prostor sanitarije, en prostor kabinet). Zgoraj dve spalnici + kopalnica.

LP 72000 € do 120000 €

........

Želim ponudbo izvajalcev

Cena, Montažno mansardno hišo, 120-150 m2
Montažne hiše, Notranje Gorice

81000 € do 135000 €

Cena, Skeletna hiša, 180 m2
Montažne hiše, Cerklje na Gorenjskem

89100 € do 148500 €

Cena, Montažna hiša, 80-110 m2
Montažne hiše, Dramlje

63000 € do 105000 €

Cena, Manjša montažna hišo, 50 m2
Montažne hiše, Trbovlje

63000 € do 105000 €

Cena, Montažna hiša, 120 m2
Montažne hiše, Beltinci

81000 € do 135000 €

Cena, Dvonadstropna hiša, 160 m2
Montažne hiše, Lovrenc Na Dravskem Polju

76500 € do 127500 €

Cena, Lesena hiša, 100 m2
Montažne hiše, Novo mesto

81000 € do 135000 €

Cena, Montažna hiša na ključ, 120 m2
Montažne hiše, Cankova

76500 € do 127500 €

Cena, Družinsko montažno hišo, 100-140 m2
Montažne hiše, Rače

72000 € do 120000 €

Cena, Montažne hiše za nadaljnjo prodajo, 80-150 m2
Montažne hiše, Celje

76500 € do 127500 €

Cena, Montažna hiša na ključ, 130 m2
Montažne hiše, Rogašovci

63000 € do 105000 €

Cena, Montažna hiša na ključ, 140m2 neto bivalne površine
Montažne hiše, Spodnji Duplek

151200 € do 252000 €

Cena, Klasicna nizkoenergetska hisa, 200 m2
Montažne hiše, Novo mesto

216000 € do 360000 €

Cena, 3x Montažna hiša, 105m2
Montažne hiše, Jesenice

90000 € do 150000 €

Cena, Montažna enonadstropna hiša, 150 m2
Montažne hiše, Miklavž Na Dravskem Polju

81000 € do 135000 €

Cena, Izgradnja montažne hiše, 100 m2
Montažne hiše, Škocjan

108000 € do 180000 €

Cena, Montažno hišo, 120 m2
Montažne hiše, Ljutomer

129600 € do 216000 €

Cena, Izgradnja montažne hiše , 55 m2
Montažne hiše, Lendava

49500 € do 82500 €

Cena, Pritlična montažna hiša , 140-150 m2
Montažne hiše, Ljutomer

72000 € do 120000 €

Cena, Gradnja montažne hiše na ključ , 150m2 neto bivalne površine
Montažne hiše, Ljubljana

81000 € do 135000 €

Cena, Montažna hiša, 140 m2
Montažne hiše, Grosuplje

72000 € do 120000 €

Cena, Montažno hišo na ključ, 100 m2
Montažne hiše, Zgornja Kungota

63000 € do 105000 €

Cena, Pritlična hiša z mansardo, Okoli 120 m2
Montažne hiše, Kočevje

81000 € do 135000 €

Cena, Mansardna montažna hiša, do 120 m2
Montažne hiše, Ljubljana

129600 € do 216000 €

Cena, Montažni nadzidek nad garažo, 27 m2
Montažne hiše, Preserje

18000 € do 30000 €

Cena, Montažna hiša, Okoli 100 m2
Montažne hiše, Maribor

58500 € do 97500 €

Cena, Montažna hiša, 120 m2
Montažne hiše, Ig

76500 € do 127500 €

Cena, Pritlična montažna hiša, 45-55 m2
Montažne hiše, Moravske Toplice

31500 € do 52500 €

Cena, Pritlično montažno hišo na ključ, 100 m2
Montažne hiše, Naklo

67500 € do 112500 €

Cena, Večjo hišo za poslovno dejavnost, 250 m2
Montažne hiše, Celje

81000 € do 135000 €

Cena, Montažno hiško z enokapno streho, 40 m2
Montažne hiše, Miren

18000 € do 30000 €

Cena, Montažna hiša, 200 m/2
Montažne hiše, Kuzma

45000 € do 75000 €

Cena, Pritlično montažno hišo, 80 m2
Montažne hiše, Radovljica

58500 € do 97500 €

Cena, Montažno hišo na ključ , 80 m2
Montažne hiše, Murska Sobota

63000 € do 105000 €

Cena, Družinsko hišo , 140 m2
Montažne hiše, Tržič

45000 € do 75000 €

Cena, Montažna hiša, do 120 m2, do 5 oseb
Montažne hiše, Dolenjske Toplice

58500 € do 97500 €Poglej druge končane projekte in cene

Montažne hiše cenik

Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

167+ podjetij za Montažne hiše
Brezplačno povpraševanje
Brez provizij
Pridobi ponudbo

Iščete izvajalce, ponudbo za področje Montažne hiše?

 • Montažne hiše Ljubljana
 • Montažne hiše Maribor
 • Montažne hiše Celje
 • Montažne hiše Koper
 • Montažne hiše Kranj
 • Montažne hiše Ajdovščina
 • Montažne hiše Bled
 • Montažne hiše Bovec
 • Montažne hiše Črna na Koroškem
 • Montažne hiše Črnomelj
 • Montažne hiše Domžale
 • Montažne hiše Gornja Radgona
 • Montažne hiše Gornji Grad
 • Montažne hiše Hrastnik
 • Montažne hiše Ilirska Bistrica
 • Montažne hiše Izola
 • Montažne hiše Jesenice
 • Montažne hiše Kamnik
 • Montažne hiše Kidričevo
 • Montažne hiše Kobarid
 • Montažne hiše Kočevje
 • Montažne hiše Kranjska Gora
 • Montažne hiše Krško
 • Montažne hiše Laško
 • Montažne hiše Lendava
 • Montažne hiše Litija
 • Montažne hiše Ljutomer
 • Montažne hiše Metlika
 • Montažne hiše Mojstrana
 • Montažne hiše Mozirje
 • Montažne hiše Murska Sobota
 • Montažne hiše Nova Gorica
 • Montažne hiše Novo mesto
 • Montažne hiše Ormož
 • Montažne hiše Piran - Pirano
 • Montažne hiše Pivka
 • Montažne hiše Portorož
 • Montažne hiše Postojna
 • Montažne hiše Ptuj
 • Montažne hiše Radeče
 • Montažne hiše Radenci
 • Montažne hiše Radovljica
 • Montažne hiše Ravne Na Koroškem
 • Montažne hiše Ribnica
 • Montažne hiše Rogaška Slatina
 • Montažne hiše Sevnica
 • Montažne hiše Sežana
 • Montažne hiše Škofja Loka
 • Montažne hiše Slovenj Gradec
 • Montažne hiše Slovenska Bistrica
 • Montažne hiše Slovenske Konjice
 • Montažne hiše Šoštanj
 • Montažne hiše Štore
 • Montažne hiše Tolmin
 • Montažne hiše Trbovlje
 • Montažne hiše Tržič
 • Montažne hiše Trzin
 • Montažne hiše Velenje
 • Montažne hiše Vipava
 • Montažne hiše Vojnik
 • Montažne hiše Vransko
 • Montažne hiše Vrhnika
 • Montažne hiše Žalec
 • Montažne hiše Zreče
 • Montažne hiše Žužemberk
 • Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane