Keramičar, Keramičarstvo cena

Cena keramičarskih del je lahko zelo različna. Odvisna je predvsem od velikosti površine, izbranih ploščic, lepila za keramiko in seveda od keramičarja. Za vas smo pripravili cenik, v katerem lahko enostavno izračunate ceno polaganja ploščic.

Komu zaupati keramičarska dela? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim keramičarjem v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

Pridobite ponudbo:
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

CENA ZA POLAGANJE KERAMIČNIH PLOŠČIC


Cena polaganja keramičnih ploščic. Cena za polaganje keramike standardnih dimenzij, na pripravljeno podlago, brez dobave materiala.

15.60 €/m2

MINIMALNA CENA
€/m2

SREDNJA CENA
21.60 €/m2

NAJVIŠJA CENA
ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV
Cena za keramičarja

DRUGE CENE ZA KERAMIČAR, KERAMIČARSTVO

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

Prenova kopalnice

Cena za kompletno prenovo kopalnice z vodovodom, elektriko, polaganjem keramike in montažo sanitarne opreme, skupaj z dobavo materiala in sanitarne opreme.€/m2

m2
povpraševanje>

Polaganje keramičnih ploščic, pravokotno na stene

Okvirna cena za polaganje keramičnih ploščic standardnih dimenzij v lepilo z vzorcem pravokotno na stene pri cca. 50m2.€/m2

m2
povpraševanje>

Polaganje keramičnih ploščic, poševno na stene

Cena za polaganje keramičnih ploščic v lepilo z vzorcem poševno na stene.€/m2

m2
povpraševanje>

Polaganje keramičnih ploščic, večje dimenzije - formati

Cena za polaganje keramičnih ploščic večjih formatov v lepilo.€/m2

m2
povpraševanje>

Polaganje bordure

Cena za polaganje bordure višine do 15 cm.€/m1

m1
povpraševanje>

Oblaganje ravnih stopnic

Cena za oblaganje ravnih stopnic s keramičnimi ploščicami.€/m1

m1
povpraševanje>

Oblaganje okroglih stopnic

Cena za oblaganje okroglih stopnic s keramičnimi ploščicami.€/m1

m1
povpraševanje>

Obzidavanje kopalne kadi

Cena za obzidavanje kopalne kadi standardnih dimenzij.€/kpl

kpl
povpraševanje>

Obzidavanje vgradnega wc kotlička

Cena za obzidavanje vgradnega wc kotlička standardnih dimenzij.€/kpl

kpl
povpraševanje>

Izdelava horizontalne hidroizolacije, s fleksibilno polimercementno vodotesno maso (npr

HIDROSTOP ELASTIK AB - proizvajalca KEMA Puconci ali enakovredno) z zaključkom na zid do višine 20 cm. Postavka zajema: Priprava površine z odstranitvijo raznih nečistoč, prahu, slabo sprijetih delcev... - Nanos prvega sloja HIDROSTOP ELASTIK AB. - Po zadostni površinski trdnosti prvega sloja nanesemo drugi sloj v smeri pravokotno na predhodnega. Po nanosu 1. sloja v vogale namestimo KEMABAND trakove - Po potrebi nanesemo še tretji sloj.€/m2

m2
povpraševanje>

Dobava in polaganje talne keramike v notranjih prostorih, ploščice so I

kvalitete, srednjega cenovnega razreda, polaganje v cement - akrilatno lepilo deb. 0,50 cm, s fugiranjem.€/m2

m2
povpraševanje>

Dobava in oblaganje sten sanitarij/kopalnic/wc, s stensko keramiko, ploščice so I

kvalitete, srednjega cenovnega razreda, z lepljenjem in fugiranjem in uporabo kovinskih vogalnikov in stenske zaokrožnice.€/m2

m2
povpraševanje>

Polaganje keramike, 60/30 cm

Izvedba dobave in polaganje stenske keramike cca 60/30cm ipd. do stropa, s fugiranjem stikov v barvi po izbiri investitorja; vse s pomožnim in veznim materialom ter PVC vogalniki po izboru glede na izbrano keramiko.€/m2

m2
povpraševanje>

Polaganje talne keramike, 60/60 cm

Izvedba dobave in polaganje talne nedrseče odporne keramike cca 60/60 ipd., polaganje s fugiranjem in vsem pomožnim in veznim materialom (N.C. keramike do 14€ po izboru investitorja in nadzora, v izbranem salonu - dobavitelju).€/m2

m2
povpraševanje>
SKUPAJ:
POŠLJI POVPRAŠEVANJE >

Polaganje ploščic


Kakšna je cena polaganja ploščic? Ko kupujete keramične ploščice upoštevajte odpad zaradi rezanja, z...

Preverite tudi: Polaganje ploščic cena

Ploščice


Kakšna je cena keramičnih ploščic? Ploščice imajo dolgo življenjsko dobo, so enostavne za vzdrževanj...

Preverite tudi: Keramične ploščice za kopalnico, kuhinjo (talne, stenske): Cena

Kako so Vam koristile te informacije?

MojMojster
Revija MojMojster

Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
Informativni mesečni obrok*
/mesec


Znesek kredita
EUR
Doba odplačevanja
let
NAPREJ
Izračun kredita >

*Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 2,5%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

Keramičarji - vse kar morate vedeti

1. Keramičarstvo - kaj morate vedeti preden se odločite za keramične ploščice?

Keramične ploščice so že tisočletja del človeških prebivališč. Tehnologija je napredovala, zato današnje ploščice niso primerne zgolj za kopalnice, kuhinje in hodnike, pač pa se uporabljajo v vseh prostorih, kot tudi zunaj.

keramicarji.jpg
Pravilno polaganje ploščic zahteva kvalitetne materiale, orodje in izredno natančnost.

1.1 Kakšne prednosti imajo keramične ploščice?

Kaj dela ploščice tako vsestransko uporabne? Če jih primerjamo z drugimi talnimi in stenskimi oblogami, imajo številne prednosti: ploščice so odporne na vremenske vplive, temperaturne razlike, vlago in kemikalije. Poleg tega so na voljo v številnih barvah, teksturah in vzorcih, velikosti pa segajo vse od mozaičnih ploščic, do velikoformatnih ploščic. Poleg tega dobro akumulirajo toploto, zato so idealen tlak v kombinaciji s talnim gretjem. Čiščenje je enostavno, ploščice pa imajo praktično neomejeno življenjsko dobo.

1.2 Kakšne so slabosti keramike?

Kadar govorimo o tako trpežnih in kvalitetnih materialih, kot so keramične ploščice, je skoraj vedno vprašanje cena. Kvalitetne keramične ploščice imajo nekoliko višjo ceno, kot cenejši tlaki, vendar se poplačajo na dolgi rok, saj so ob primernem ravnanju praktično neuničljive. Ena izmed redkih fizičnih lastnosti keramičnih ploščic je ta, da niso odporne na udarce s trdimi predmeti, saj lahko počijo. Na razpoke in druge poškodbe je potrebno biti še posebej pozoren pri zunanjih ploščicah, saj lahko zamrzovanje vlage v razpokah le te poveča.

2. Vrste ploščic

Ploščice se razlikujejo po številnih lastnostih. Imajo različne fizikalne in kemijske lastnosti, večinoma dobro odbijajo vodo, različno pa prenašajo temperaturo, obrabo, udarce, upogib, raztezke, umazanijo, kemikalije in druge dejavnike. Glede na velikost ločimo klasične ploščice, ploščice za mozaik in velike ploščice. Prav tako ni vseeno za katero površino so namenjene, saj imajo notranje ploščice, zunanje pločice, talne ploščice in stenske ploščice, različne lastnosti. Glede na material so najbolj razširjene keramične ploščice, polagajo pa se tudi kamnite ploščice, gres ploščice, lesene ploščice ipd. Napredek v tehnologiji keramike dandanes omogoča uporabo ploščic v številne namene, zato lahko izberete tudi ploščice za kopalnico, ploščice za kuhinjo, ploščice za teraso in številne druge.

3. Keramičarji - kako do dobrega izvajalca?

Keramičarstvo na prvi pogled izgleda kot preprosto opravilo, vendar kvalitetno polaganje ploščic ni mačji kašelj. Na trgu je veliko število izvajalcev, ki pa se močno razlikujejo po kvaliteti, ceni in zanesljivosti. Izbira pravega izvajalca je zato ključna, da vam bodo ploščice služile še dolgo časa. Popis vaših želj ali del pošljite mojstrom in ko pridobite več ponudb, jih lahko primerjate med seboj. Zanimive izvajalce prosite za reference in kontakte njihovih strank. Ko se odločite, z izvajalcem podpišite pogodbo in delo se lahko prične. Na mojmojster boste na enem mestu našli na tisoče preverjenih izvajalcev, skupaj z referencami, ocenami in mnenji strank.

4. Kako poteka polaganje ploščic?

Polaganje ploščic ni tehnološko zapleteno, vendar zahteva potrpljenje in natančnost. Že ob sami nabavi upoštevajte, da potrebujete okoli 10% več ploščic, kot je končne površine, saj bo številne ploščice potrebno razrezati. Ključ do uspeha je dobro pripravljena površina. Za polaganje keramike je potrebna trdna, ravna, suha in čista podlaga. Prav tako je pomemben vzorec polaganja, zaradi česar je potrebno določiti začetno točko. To storite tako, da med seboj povežete sredine nasprotnih sten. Na podlagi tega navideznega križa lahko narišete skico polaganja ploščic ali pa ploščice celo položite na suho in preverite učinek. Poskušajte ohranjate cele ploščice na mestih kjer bodo najbolj vidne npr. pri vratih. Stenske ploščice začnite polagati spodaj. Kadar ne oblagate celih tal ali sten, takrat cele ploščice položite na zunanje robove in jih razrežite le na notranjih. Dober keramičar bo položil optimalno število celih ploščic.

Preden pričnete s polaganjem preverite, da imate ves potreben material in opremo, kot so: keramične ploščice, lepilo za ploščice, zobata gladilka, temeljni premaz, izravnalna masa, meter, žična krtača, vedro za maso, gumijasto kladivo za poravnavo ploščic, vodna tehtnica, fugirna malta, rezalni stroj za ploščice, vrtalni stroj, plastični distančniki, silikon in čistilo za cement. 

Za boljši oprijem lepila za ploščice se podlago premaže z emulzijo za boljši oprijem, ki se mora dobro posušiti. Nato se na podlago enakomerno nanese lepilo za ploščice. Ker se to hitro suši, se vedno nanaša po največ 1 m2 naenkrat. Na lepilo se položijo ploščica, ki se jo uravna z gumijastim kladivom, enakomerno distanco od ostalih ploščic pa držijo distančniki. Kjer je potrebno se izvede rezanje ploščic z diamantnim rezilom. Lepilo za ploščice se suši okoli en dan. Na koncu se izvede še fugiranje ploščic s fugirno maso, ki se suši okoli pol dneva. Kotne, dilatacijske in priključne fuge pa se zatesnijo s silikonom. Po generalnem mokrem čiščenju je prostor pripravljen na uporabo.

5. Kako pravilno položiti zunanje ploščice ali ploščice za kopalnico?

Polaganje zunanjih ploščic ali ploščic v mokrih prostorih zahteva dodatno pozornost. Pri zunanjih plošćicah je potrebno upoštevati velike temperaturne spremembe med dnevom in nočjo ter med letnimi časi. Prav tako so prisotne padavine, vlaga, zmrzal, umazanija ter alge in lišaji. Prvi korak je, da izberete ploščice, ki so namenjene za zunanjo uporabo. Kot drugo, je po celotni površini potrebno zagotoviti naklon do 2%, ki bo omogočal lažje odtekanje vode. Kot zadnja zaščita pa se pod ploščicami nanese vodoodporen sloj hidroizolacije. Tega priporočamo tudi v kopalnicah in kuhinjah. Zaradi temperaturnih raztezkov uporabljajte le najbolj elastične fugirne mase. Možna je tudi uporaba silikona, vendar nima dolge življenjske dobe.

6. Keramičarska dela

6.1 Prenova kopalnice

Najbolj razširjena uporaba ploščic je v kopalnicah, kuhinjah in drugih mokrih prostorih. Ti prostori se zaradi pogoste uporabe hitreje obrabijo. Prenova kopalnice je gradbeni poseg, ki ga ob skrbnem načrtovanju lahko opravite v enem do štirih tednih. Prenova kopalnice zajema rušitev kopalnice, demontažo stare sanitarne opreme, odbijanje ploščic in odstranjevanje stare vodovodne in fekalne napeljave. Sledi nova vodovodna napeljava, montaža odtokov in opcionalno tudi montaža, talnega, stenskega, stropnega gretja ali radiatorjev. Slediji postavljanje predelnih sten in izravnava površin za kasnejše polaganje ploščic. Za zaključek sledijo še suhomontažna, slikopleskarska dela in fina montaža tuš kabine, wc školjke, radiatorjev, omaric in drugih kopalniških elementov.

6.2 Polaganje kamna

Polaganje kamenja poteka podobno, kot polaganje keramike, vendar z določenimi posebnostmi. Za polaganje naravnega ali umetnega kamna je potrebna ravna, čista in nosilna podlaga. Obstaja veliko vrst kamnin z različnimi lastnostmi: od marmorja, granita ali umetnega kamna, zato je potrebno izbrati tudi primerno lepilo in fugirno maso. Zaradi nepravilnih oblik posameznih kamnov, je polaganje kamna veliko zahtevnejše od polaganja ploščic, zato ga zaupajte le izkušenim mojstrom.

6.3 Polaganje mozaika

Mozaične ploščice zahtevajo dobro pripravljeno podlago in natančnosti pri polaganju. Ker je mozaik sestavljen iz manjših ploščic je ključnega pomena dobro pripravljena ravna podlaga. Glede na material in obliko obstaja več vrst mozaikov: keramični mozaik, stekleni mozaik, mozaik iz naravnega ali umetnega kamna, kovinski mozaik ter lesni mozaik. Polaganje mozaičnih ploščic zahteva izredno natančnost, zato ga zaupajte le izkušenim izvajalcem.

MOJMOJSTER.NET, POMAGAMO PRI OCENI INVESTICIJE IN IZBORU IZVAJALCA ZA VAŠ DOMODSTRANITEV PLOŠČIČ

Pozdravljeni,

potrebujemo izvajalca, ki bo odstranil stenske ploščice v kuhinjski nisi in izravnal steno. Gre za cca 6 m2.

Lp 108 1 do 180 €


........

POLAGANJE KERAMIKE 42M2 + 18 STOPNIC

Pozdravljeni,

potrebujem polaganje keramike na cca 42 m2 ravnih površin in 18 stopnic skupno 60 m2. Gre za notranje stopnišče, garaža in hodnik . Samo polaganje, ploščice bomo kupili sami.

Lp 1080 1 do 1800 €


........

POLAGANJE KERAMIČNIH PLOŠČIC V KOPALNICI IN KUHINJI

Pozdravljeni,

potrebujem izvajalca za polaganje cca 20m2 keramičnih ploščic v kopalnici in kuhinji. Tla - cca 3m2, stene cca 17 m2 in oblaganje podometnega kotlička, ploščice so srednje (20x25) večje (30x60) in manjše (10x20).

Lp 324 1 do 540 €


........

ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV

CENA, RENOVACIJA KOPALNICE, 12 M2
Keramičar, Keramičarstvo, Kranj

450 € do 750 €

CENA, POLAGANJE PLOŠČIC V HIŠI , CCA 180 M2
Keramičar, Keramičarstvo, Raka

2970 € do 4950 €

CENA, POLAGANJE PLOŠČIC, 30 M2
Keramičar, Keramičarstvo, Nova Cerkev

720 € do 1200 €

CENA, POLAGANJE PLOŠČIC V KUHINJI, 8 M2
Keramičar, Keramičarstvo, Podnanos

135 € do 225 €

CENA, POLAGANJE KERAMIKE V NOVOGRADNJI, 120 M2
Keramičar, Keramičarstvo, Postojna

1800 € do 3000 €

CENA, POLAGANJE PLOŠČIC, 20 M2
Keramičar, Keramičarstvo, Bled

324 € do 540 €

CENA, ADAPTACIJO WC- KERAMIČAR, 12 M2
Keramičar, Keramičarstvo, Vrhnika

900 € do 1500 €

CENA, POLAGANJE PLOSCIC, CA 60 M2
Keramičar, Keramičarstvo, Maribor

1350 € do 2250 €

CENA, POLAGANJE PLOŠČIC , CCA 127 M2 2X KOPALNICA IN SPODNJE NADSTROPJE
Keramičar, Keramičarstvo, Brezovica Pri Ljubljani

3600 € do 6000 €

CENA, POLAGANJE PLOŠČIC, ODSTRANITEV STARIH, 14M2 ALI MORDA VEČ
Keramičar, Keramičarstvo, Ljubljana

225 € do 375 €

CENA, FUGIRANJE PLOŠČIC S SIKA 11C KITOM, PO OPISU
Keramičar, Keramičarstvo, Ljubljana - Šmartno

90 € do 150 €

CENA, POLAGANJE KERAMIKE , 48M2 TLA IN 20M2 STENSKE
Keramičar, Keramičarstvo, Murska Sobota

54 € do 90 €

CENA, POLAGANJE KERAMIKE V KOPALNICI, 69 M2
Keramičar, Keramičarstvo, Medvode

1350 € do 2250 €

CENA, POTREBUJEMO IZVAJALCA ZA KERAMIKO, 80M2
Keramičar, Keramičarstvo, Oplotnica

1440 € do 2400 €

CENA, POLAGANJE KERAMIKE V KOPALNICI, WC, HODNIKU IN PRALNICI., 70 M2
Keramičar, Keramičarstvo, Kranj

1170 € do 1950 €

CENA, POLAGANJE TALNE IN STENSKE KERAMIKE, 75 M2
Keramičar, Keramičarstvo, Hoče

1260 € do 2100 €

CENA, POLAGANJE PLOŠČIC, STENSKE CCA 20 M2 IN TALNE CCA 7 M2
Keramičar, Keramičarstvo, Maribor

450 € do 750 €

CENA, SANACIJA PLOŠČIC V WC-JU, CCA 3 M2
Keramičar, Keramičarstvo, Ajdovščina

81 € do 135 €

CENA, POLAGANJE KERAMIKE, 35 M2
Keramičar, Keramičarstvo, Ptuj

450 € do 750 €

CENA, PRENOVA TERASE - ODSTRANITEV STARIH PLOŠČIC IN POLAGANJE NOVIH, CCA. 40 M2
Keramičar, Keramičarstvo, Kamnik

1440 € do 2400 €

CENA, POLAGANJE PLOŠČIC, 12 M2
Keramičar, Keramičarstvo, Koper

198 € do 330 €

CENA, POLAGANJE KERAMIKE V KOPALNICI, 20 M2
Keramičar, Keramičarstvo, Ljubljana

324 € do 540 €

CENA, ZAMENJAVA TALNE KERAMIKE V NOVI KOPALNICI, 10
Keramičar, Keramičarstvo, Dol Pri Ljubljani

450 € do 750 €

CENA, POLAGANJE KERAMIKE, 3 M2
Keramičar, Keramičarstvo, Ljubljana

180 € do 300 €

CENA, POLAGANJE KAMNA NA ZUNANJE STOPNICE, 10 M2
Keramičar, Keramičarstvo, Laško

270 € do 450 €

CENA, POLAGANJE KERAMIKE V KOPALNICI IN NA BALKONU, 60M2
Keramičar, Keramičarstvo, Maribor

810 € do 1350 €

CENA, ZAMENJAVA PLOŠČIC V KOPALNICI, 20M2
Keramičar, Keramičarstvo, Koper

450 € do 750 €

CENA, KVALITETNEGA KERAMIČARJA, 40 M2
Keramičar, Keramičarstvo, Šempeter V Savinjski Dolini

720 € do 1200 €

CENA, POLAGANJE KERAMIKE, 60 M2
Keramičar, Keramičarstvo, Ljubljana

900 € do 1500 €

CENA, POLAGANJE KERAMIKE, 70 M2
Keramičar, Keramičarstvo, Smlednik

990 € do 1650 €

CENA, BETONIRANJE TAL IN KERAMIKO V KOPALNICI, 2.35*2.35*2.4 M
Keramičar, Keramičarstvo, Visoko

360 € do 600 €

CENA, POLAGANJE PLOŠČIC NA TERASI IN BALKONU, 35 M2
Keramičar, Keramičarstvo, Komen

450 € do 750 €

CENA, POLAGANJE PLOŠČIC, CCA 80 M2 (POTREBNA IZMERA)
Keramičar, Keramičarstvo, Ptuj

900 € do 1500 €

CENA, POLAGANJE KERAMIKE, 200 M2
Keramičar, Keramičarstvo, Medvode

2250 € do 3750 €

CENA, POLAGANJE KERAMIKE V KOPALNICI, CCA 25 M2
Keramičar, Keramičarstvo, Ptuj

495 € do 825 €

CENA, MENJAVA FUG V KOPALNICI, 5.8 M2
Keramičar, Keramičarstvo, Ljubljana

270 € do 450 €Poglej druge končane projekte in cene

Keramičar, Keramičarstvo CENIK

Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

1550+ PODJETIJ ZA KERAMIČAR, KERAMIČARSTVO
BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
BREZ PROVIZIJ
PRIDOBI PONUDBO

IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE KERAMIČAR, KERAMIČARSTVO?

 • Keramičar, Keramičarstvo Ljubljana
 • Keramičar, Keramičarstvo Maribor
 • Keramičar, Keramičarstvo Celje
 • Keramičar, Keramičarstvo Koper
 • Keramičar, Keramičarstvo Kranj
 • Keramičar, Keramičarstvo Ajdovščina
 • Keramičar, Keramičarstvo Bled
 • Keramičar, Keramičarstvo Bovec
 • Keramičar, Keramičarstvo Črna na Koroškem
 • Keramičar, Keramičarstvo Črnomelj
 • Keramičar, Keramičarstvo Domžale
 • Keramičar, Keramičarstvo Gornja Radgona
 • Keramičar, Keramičarstvo Gornji Grad
 • Keramičar, Keramičarstvo Hrastnik
 • Keramičar, Keramičarstvo Ilirska Bistrica
 • Keramičar, Keramičarstvo Izola
 • Keramičar, Keramičarstvo Jesenice
 • Keramičar, Keramičarstvo Kamnik
 • Keramičar, Keramičarstvo Kidričevo
 • Keramičar, Keramičarstvo Kobarid
 • Keramičar, Keramičarstvo Kočevje
 • Keramičar, Keramičarstvo Kranjska Gora
 • Keramičar, Keramičarstvo Krško
 • Keramičar, Keramičarstvo Laško
 • Keramičar, Keramičarstvo Lendava
 • Keramičar, Keramičarstvo Litija
 • Keramičar, Keramičarstvo Ljutomer
 • Keramičar, Keramičarstvo Metlika
 • Keramičar, Keramičarstvo Mojstrana
 • Keramičar, Keramičarstvo Mozirje
 • Keramičar, Keramičarstvo Murska Sobota
 • Keramičar, Keramičarstvo Nova Gorica
 • Keramičar, Keramičarstvo Novo mesto
 • Keramičar, Keramičarstvo Ormož
 • Keramičar, Keramičarstvo Piran - Pirano
 • Keramičar, Keramičarstvo Pivka
 • Keramičar, Keramičarstvo Portorož
 • Keramičar, Keramičarstvo Postojna
 • Keramičar, Keramičarstvo Ptuj
 • Keramičar, Keramičarstvo Radeče
 • Keramičar, Keramičarstvo Radenci
 • Keramičar, Keramičarstvo Radovljica
 • Keramičar, Keramičarstvo Ravne Na Koroškem
 • Keramičar, Keramičarstvo Ribnica
 • Keramičar, Keramičarstvo Rogaška Slatina
 • Keramičar, Keramičarstvo Sevnica
 • Keramičar, Keramičarstvo Sežana
 • Keramičar, Keramičarstvo Škofja Loka
 • Keramičar, Keramičarstvo Slovenj Gradec
 • Keramičar, Keramičarstvo Slovenska Bistrica
 • Keramičar, Keramičarstvo Slovenske Konjice
 • Keramičar, Keramičarstvo Šoštanj
 • Keramičar, Keramičarstvo Štore
 • Keramičar, Keramičarstvo Tolmin
 • Keramičar, Keramičarstvo Trbovlje
 • Keramičar, Keramičarstvo Tržič
 • Keramičar, Keramičarstvo Trzin
 • Keramičar, Keramičarstvo Velenje
 • Keramičar, Keramičarstvo Vipava
 • Keramičar, Keramičarstvo Vojnik
 • Keramičar, Keramičarstvo Vransko
 • Keramičar, Keramičarstvo Vrhnika
 • Keramičar, Keramičarstvo Žalec
 • Keramičar, Keramičarstvo Zreče
 • Keramičar, Keramičarstvo Žužemberk
 • SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  © 2022 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane