Za področje

  Prenova kopalnice, cena 2024

  Kakšna je cena prenove kopalnice? Cena kompletne obnove kopalnice se začne od 2000 EUR in je lahko v odvisnosti od velikosti tudi do 6000 EUR in več. Pri tem cena ne narašča premočrtno, torej je cena manjše kopalnice na m2 dražja od večje.

  Konkretno se cena prenove kopalnice na m2, v katero je vključena zamenjava keramike, instalacij in sanitarne opreme, giblje okrog 600€/m2. Ravno zato predstavlja prenova kopalnice v sklopu celovite prenove stanovanja enega izmed največjih stroškov nasploh.

  Cena prenove kopalnice je odvisna od obsega del, ki so zajeta v prenovo: odstranjevanje ploščic in demontaža opreme, odvoz gradbenega materiala, groba vodovodna dela, zidarska dela, ustrezna priprava podlage za polaganje, polaganje keramičnih ploščic, fugiranje ploščic in suhomontažna dela. Prenova vodovodnih instalacij in sanitarne opreme, še posebej v primeru morebitne premestitve odtokov in ostalih cevi lahko predstavlja večji del stroškov prenove. Po potrebi je v prenovo kopalnice lahko vključena tudi instalacija cevi za talno gretje, kar stroške prenove kopalnice poviša. Nasvet: če boste material vzeli preko poštenega izvajalca, boste zanj plačali nižjo stopnjo DDV.

  Komu zaupati prenovo kopalnice? Enostavno in hitro najdite dobrega izvajalca za prenovo kopalnice v svoji okolici. Kako? Z obrazcem spodaj lahko popolnoma brezplačno in nezavezujoče pošljete povprševanje in nato izbirate med zainteresiranimi in dobro ocenjenimi izvajalci prenove kopalnic!

  Pridobite ponudbo:
  Pošlji povpraševanje

  Cena prenove kopalnice


  Celotna prenova kopalnice, ki vključuje, zamenjavo keramike, inštalacij in sanitarne kerammike.

  600.00 €/m2

  MINIMALNA CENA
  720.00 €/m2

  SREDNJA CENA
  1800.00 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  Želim ponudbo izvajalcev

  Cena: prenova kopalnice

  Cena kopalnice je odvisna predvsem od kvalitete vgrajene opreme. Za nizkocenovne ploščice boste odšteli 10€/m2, medtem, ko visokocenovne ploščice lahko stanejo tudi 30€ in več po kvadratu. Pred prenovo je najprej potrebna odstranitev stare keramike, predelnih sten in demontaža sanitarne opreme. Sledi polaganje novih vodovodnih in elektroinštalacij, izravnava površin ter polaganje ploščic. Na koncu se izvede še montaža sanitarne opreme in priklopi. Z našim interaktivnim kalkulatorjem si enostavno izračunajte okvirno ceno prenove kopalnice:

  Cena: prenova kopalnice
  140 €/m2

  MINIMALNA CENA
  300 €/m2

  SREDNJA CENA
  1500 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  Naredi si izračun

  Cena: izris kopalnice

  Izris kopalnice omogoča lažje načrtovanje nove kopalnice ali prenove kopalnice. Še posebej prikladen je za majhne kopalnice, saj se lahko izdela optimalen izkoristek prostora. 3D izris kopalnice se izdela s pomočjo računalniškega programa, s čimer lahko hitro preverite več različic postavitev kopalniške opreme in kombinacij materialov. Izris kopalnice je tudi podlaga za podrobne načrte inštalacij, pregradnih sten in vgradne opreme. Cena za izris kopalnice je odvisna od velikosti kopalnice, števila sanitarne opreme, pestrosti materialov in od kvadrature. Če boste arhitektu mere posredovali sami, je cena izrisa kopalnice med 30 - 50 €. Izmera na domu, svetovanje in 3D izris kopalnice pa stane okoli 100 €.

  Cena: izris kopalnice
  30 €/kpl

  MINIMALNA CENA
  65 €/kpl

  SREDNJA CENA
  100 €/kpl

  NAJVIŠJA CENA

  Druge cene za - Prenova kopalnice

  vaša količina

  enota

  Okvirna cena

  vaša cena

  Bide


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kos

  €/kos

  Bojler


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl

  Demontaža stare sanitarne opreme


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl

  Električna napeljava za kopalnice

  Izvedba celotne električne napeljave pri prenovi kopalnice, skupaj z dolbljenjem, jakim tokom in fino montažo po opravljenih pleskarskih delih.


  m2

  €/m2

  Električna napeljava za kopalnice

  Cena za globljenje in instalacijo Cu kabelskih vodnikov v nosilcih in delno na kabelskih policah, skupaj z delom in materialom.


  m2

  €/m2

  Kopalna kad


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kos

  €/kos

  Kopalniške omarice


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl

  Montaža stikal in vtičnic

  Vgradnja stikal in vtičnic v kopalnici ter vezava na električno napeljavo.


  kpl

  €/kpl

  Montaža stikal in vtičnic

  Vgradnja stikal in vtičnic ter vezava na električno napeljavo.


  kpl

  €/kpl

  Montaža svetil

  Vgradnja luči v kopalnici in vezava na električno napeljavo.


  kpl

  €/kpl

  Montaža svetil

  Vgradnja luči in vezava na električno napeljavo do višine stropa 300cm.


  kpl

  €/kpl

  Odstranjevanje starih ploščic

  Odbijanje stare keramike in poda, ter odvoz materiala na deponijo. Ob polaganju keramike na obstoječe ploščice obvezna uporaba lepila, obogatenega z vlakni Ceresit CM16 superflexible.


  m2

  €/m2

  Pipa


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl

  Pisoar


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kos

  €/kos

  Pleskanje sten in stropa v kopalnici s/z:


  m2

  €/m2


  m2

  €/m2


  m2

  €/m2

  Polaganje ploščic

  Polaganje stenskih in talnih notranjih ploščic standardnih dimenzij v lepilo Ceresit CM 9 na stene pri cca. 50m2. Fugiranje ploščic s Ceresit CE 40, odporno na plesen in obrabo.


  m2

  €/m2


  m2

  €/m2


  m2

  €/m2


  m2

  €/m2


  m2

  €/m2

  Pralni stroj


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl

  Radiator (600 x 1800 mm)


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kos

  €/kos

  Rušenje tlaka in pozidav

  Odbijanje estriha, rušenje obzidane banje, rušenje obzidanega umivalnika ipd in odvoz na deponijo.


  m2

  €/m2

  So ploščice večjega formata?

  Doplačilo za polaganje ploščic večjih dimenzij od 50 x 50 cm. Na primer: 40x40, 60x60, 90x90, 30x90 itd. Priporočena uporaba lepila Ceresit CM 17 superflexible za velike keramične ploščice.


  m2

  €/m2

  Tuš - kad


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kos

  €/kos

  Tuš - kanaleta (700mm)


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kos

  €/kos

  Umivalnik


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kos

  €/kos


  kos

  €/kos

  Vgradni kotliček GEBERIT + tipka


  kpl

  €/kpl


  kos

  €/kos


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kos

  €/kos

  WC školjka


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kos

  €/kos

  Zaščita površin pred pričetkom del

  Zaščita tal in sten na poti do kopalnice in pred kopalnico.


  kpl

  €/kpl

  Okvirna cena
  Pošlji povpraševanje >

  Kako so Vam koristile te informacije?

  Prenova kopalnice

  1. Kaj moramo vedeti predno se lotimo prenove kopalnice?

  1.1. V kakšnem obsegu naj poteka obnova kopalnice

  Predno začnete s kakršnim koli načrtovanjem si morate odgovoriti na nekatera vprašanja. Ali želite v kopalnico zgolj umestiti novo kad ali zamenjati umivalnik ali želite celostno prenovo prostora? Odločite se, (če sploh) kateri od starih elementov vaše kopalnice ostane. Je vodovodno kanalizacijsko in električno napeljavo potrebno zamenjati ? V celoti ali delno? Bi želeli spremeniti aktualno postavitev elementov kopalnice? Prav tako boste želeli določiti, katere elemente bi želeli imeti v vaši novi kopalnici (bide, dvojni umivalnik, nova prha, savna....). Od vaših odgovorov je odvisen obseg del potrebnih za prenovo in posledično tudi strošek prenove. 

  1.2. Navdih pri prenovi kopalnice

  Izgled vaše kopalnice je zelo osebna izbira. Preden začnete z načrtovanjem oziroma preden se naročite pri arhitektu ali v salonu kopalniške opreme je dobro imeti vsaj površno izdelano predstavo o tem, kakšna naj bi bila podoba vaše kopalnice po prenovi. Pri navdihu zelo pomaga listanje revij in spletnih strani ter zbiranje všečnih materijalov v kolažu ali t.i. mood-boardu. 

  Kopalnica postaja vedno bolj tudi izkustveni prostor
  Kopalnica postaja vedno bolj tudi izkustveni prostor

   

  1.3. Sosedski vidik

  V večstanovanjskih stavbah, še posebej starejših, je dobro, če o delih prijazno in pravočasno obvestite upravnika in sosede. Zagotovo bodo dela povzročila nekaj hrupa in prašnosti. Poleg tega bo morda ob zamenjavi vodovodne inštalacije potrebno za kratek čas zapreti glavni vodovodni ventil v hiši. Kakorkoli, potrebovali boste nekaj razumevanja s strani sosedov. Seveda je priporočljivo, da se pozanimate kje je glavni ventil za vodo in si priskrbite dostop do njega. 

  1.4. Nepredvidena dela pri kopalnici

  Prenove kopalnic so lahko nepredvidljive. Včasih je določeno okoliščino težko predvideti vnaprej in se pojavi šele po začetku del, ko zidarji odprejo stene in tla. Naj navedemo nekaj primerov. Včasih se izkaže, še posebej v starejših stanovanjskih blokih, da imajo stanovanja skupne odtočne cevi. To žal pomeni, da je potreben poseg tudi v sosedovo kopalnico, s čimer pa ni nujno, da bo sosed soglašal  Če se pokaže, da so nosilna tla pod kopalnico lesena, je obvezno izdelati samonosilno armirano betonsko ploščo, sicer tvegamo, da bomo nekega dne med tuširanjem padli spodnjemu sosedu v naročje. Pogosto se zgodi tudi, da so stene v katere se napelje inštalacije prhke, oslabljene in se sesedajo itd.

  Staro spoznava novo v sodobnem izrazu klasičnega sloga
  Staro spoznava novo v sodobnem izrazu klasičnega sloga

   

  1.5. Načrtovanje in predpriprava

  Tudi zaradi zgoraj opisanih primerov je pri prenovi kopalnic izjemno pomembno načrtovanje in predpriprava. Pri tem je zelo pomembno, da sodelujete z dobrimi in izkušenimi arhitekti in izvajalci. Predno izvajalci pričnejo z deli, pa je dobro tudi, da imate, poleg detajlnih načrtov, izbrane in po možnosti tudi že dobavljene vse vgradne (podometne in nadometne materijale). 

  2. Adaptacija kopalnice in izbira izvajalcev

  Pri prenovi kopalnice je izjemno pomembno sodelovanje z dobrimi izvajalci, ki bodo znali predvideti čimveč okoliščin vnaprej, v kolikor pa pride do nepredvidenih situacij se bodo znali hitro in pravilno odzvati.

  Kopalnica je danes odprt in fluiden prostor
  Kopalnica je danes odprt in fluiden prostor

   

  2.1. Arhitekt ali salon

  2.1.1 Svetovanje in izris kopalnice v salonu

  V salonu keramike in kopalniške opreme bodo izris kopalnice za vas izdelali brezplačno oziroma za nekaj deset evrov, ki bodo upoštevani kot predplačilo v primeru nakupa. Načrt z merami obstoječega stanja kopalnice morate izdelati sami in prinesti s seboj. Dobro je tudi, da imate vsaj grobo izdelano predstavo izgleda vaše nove kopalnice. Svetovalec vam bo namreč izrisal kopalnico izključno z opremo in elementi, ki jih ponujajo trgovini, torej je vaša izbira precej omejena. Treba je dodati tudi, da prodajalci v salonih običajno niso posebej šolani v oblikovanju.

  2.1.2 Arhitekt/notranji oblikovalec za kopalnico

  Za optimalno rešitev prenove kopalnice vam priporočamo, da se obrnete na arhitekta ali notranjega oblikovalca. Njegov interes ni vam prodati najdražjo keramiko in opremo, temveč se bo potrudil za vas poiskati čim bolj inovativno rešitev, ki bo obenem  uporabna in v skladu z vašimi željami, okusom in, kar je zelo pomembno, vašim proračunom. V salonu vam bodo najbrž svetovali ploščice od tal do stropa, čeprav to ni v skladu s sodobnimi oblikovalskimi smernicami. Z rešitvami po meri bo arhitekt izkoristil vsak del kopalnice, z dobro načrtovano osvetlitvijo pa boste dobili kopalnico, ki bo doživetje. Poleg načrtovanja pa bo arhitekt poskrbel tudi, da se bodo načrti pravilno prelili tudi v izvedbo, saj bo nadzoroval dela izvajalcev in skrbel, da se držijo načrtov do zadnjega detajla. Ključ dobrega oblikovanja pa je v detajlih!

  2.2. Izvajalci za prenovo kopalnice

  Prenova kopalnice je zahteven projekt, saj vključuje skoraj vse faze faze gradnje in torej tudi veliko različnih profilov izvajalcev. Le-ti morajo biti med seboj tudi dobro usklajeni, tako časovno kot tudi izvedbeno. Kar pomeni, da mora biti njihovo delovanje skrbno načrtovano in koordinirano. 

  Zidar opravi rušitvena dela, izreže odprtine v stenah za inštalacije, polaga estrih, zida stene, izravnava stene in tla, izvede hidroizolacijo tal in sten itd.


  Vodovodar razpelje vodovodne in kanalizacijske cevi, vgradi kotliček za wc, talni sifon, podometne dele armatur, na koncu pa tudi priklopi in montira vso sanitarno keramiko in armature. Vodovodar specializiran za centralno ogrevanje, položi talno gretje ali cevi in radiatorje.

  Električar razpelje električno napeljavo in montira svetila in druge elemente.

  Keramičar položi keramiko.

  Drugi finalni sloji
  Namesto keramike so danes na voljo tudi drugi materiali in rešitve za finalne sloje. Tako lahko npr. namesto keramike, tako na tleh kot na stenah kopalnice izvedemo t.i. microtopping, ali pa na tla položimo parket namesto ploščic. Stene lahko, tudi v tušu, oblečemo v posebne vodoodporne tapete... V teh primerih potrebujemo ustrezne izvajalce za ta dela.

  Mizar
  V kolikor niste naročili opreme iz salona vam bo pohištvo kopalnice izdelal in zmontiral mizar.


  Steklar
  Izdela in montira stekleno steno ali vrata tuša, ogledala ali pa vrata v kopalnico, če so steklena.

  Pleskar
  Prvi in drugi sloj barve bo nanesel že pred zaključkom del, zadnji sloj pa, ko so vsa dela končana.

  2.3. Prenova kopalnice na ključ

  Različni izvajalci, tudi nekateri arhitekti, ponujajo izvedbo kopalnice na ključ. To pomeni, da prevzamejo vso odgovornost za izvedbo kopalnice. Prevzamejo odgovornost, da so dela izvedena strokovno in kakovostno, v dogovorjenem časovnem roku in za vnaprej dogovorjeno ceno. Izvedba na ključ je, z vidika stranke, zagotovo najbolj udoben način prenove kopalnice. Razen dogovora z izvajalcem, s katerim dogovorita vse podrobnosti, vam ni potrebno narediti čisto nič drugega...razen na koncu plačati račun seveda! Ta je v primeru izvedbe na ključ dražji od običajne izvedbe, kar je seveda tudi razumljivo. Izvajalec namreč priskrbi načrte, dobavi vso opremo, naroči podizvajalce, jih koordinira in nadzira, skrbi za varnost in red na delovišču, skrbi za odvoz odpadkov...na koncu poskrbi tudi, da se prostor počisti.

  3. Različne vrste prenove kopalnic

  3.1. Površinski oz. Kozmetični popravki

  Včasih lahko že z enostavno, površinsko obnovo ali zamenjavo določenih elementov kopalnice dosežemo velik učinek v prostoru. Takšen poseg je denimo zamenjava umivalniškega pulta ali pa zamenjava umivalnika in omarice pod umivalnikom ali pa umestitev novega kopalniškega ogledala. Malo večji, a še vedno enostaven poseg je tudi preplastitev ploščic na stenah in tleh, nov oplesk sten in stropov, ali celo pohištva. Mnogokrat se lastniki odločijo zamenjati tudi wc školjko in bide. Ob predpostavki, da se ne spreminja obstoječe postavitve elementov, ne menja inštalacij in ne ruši sten oz. odstranjuje ploščic, so to vse relativno enostavni in nepotratni posegi, s katerimi pa bistveno izboljšamo izgled kopalnice.

  3.2. Delna prenova kopalnice

  V kolikor je vaša vodovodna napeljava novejša in kakovostno izvedena in bi želeli denimo na mesto obstoječe vgradne kadi umestiti tuš kabino ali obratno, ali pa bi želeli dodati še en umivalnik k obstoječemu, ali pa dodati bide...potem bo potrebno delno prilagoditi obstoječo vodovodno napeljavo. Ne bo pa potrebno, če tega ne želite, v celoti zamenjati talnih in stenskih oblog, obstoječega pohištva, obstoječe sanitarne keramike in armatur, osvetlitve prostora...V veliko pomoč vam bo, če se obrnete na arhitekta, ki vam bo znal poiskati optimalno rešitev, ki bo terjala čim manj posegov. 

  3.3. Celovita  prenova kopalnice

  Celovita prenova kopalnice vključuje praktično vse faze gradnje in prenove. Prične se z odstranitvijo vseh obstoječih nadometnih in podometnih elementov v kopalnici: keramike, sanitarne keramike armatur, pohištvenih elementov, vodovodne in odtočne inštalacije, svetila in elektro inštalacije, nadaljuje pa z napeljavo  se nove inštalacije in vgradnjo novih podometnih in nadometnih elementov. Zaključi se z polaganjem finalnih slojev, montažo in priklopom. Ob celoviti obnovi kopalnice je možno popolnoma spremeniti tloris obstoječe kopalnice, lahko tudi dodajamo elemente, ki jih prej ni bilo, denimo bide ali, kopalno kad…Bolj podrobno posamezne faze celovite prenove opišemo v 4. poglavju Postopek.

  3.4. Kopalnica iz nič

  V določenih primerih je potrebno kopalnico zgraditi iz nič, torej na mestu, kjer prej ni bilo kopalnice. Razlogi za to so lahko številni. Družina se poveča, starejši in gibalno ovirane osebe ne morejo po stopnicah in potrebujejo kopalnico v pritličju, večje stanovanje ali hiša se razdeli v dve samostojni stanovanjski enoti...Kopalnico lahko “zgradimo”v katerem koli prostoru s predpostavko, da je čim bližje vertikali odtoka in kanalizacije. Pravilo sicer je, da se odtočno in kanalizacijsko cev polaga s padcem minimalno 1%, kar pomeni, da mora biti padec 1 cm na meter dolžine cevi. Tako je možno postaviti kopalnico tudi dlje od vertikale v kolikor lahko zagotovimo zadosten padec. Zaradi povečane možnosti zamašitve pa svetujemo, da se takim rešitvam rajši izognete. Kopalnico lahko zgradimo tudi na podstrehi, v kleti ali kot prizidek k hiši. V primeru prizidka bomo za tak poseg potrebovali tudi gradbeno dovoljenje.

  4. Obnova kopalnice - Postopek

  4.1. Načrtovanje in predpriprava

  Vsaka kakovostna prenova kopalnice, naj bo proračun velik ali zelo majhen, se začne z detajlno izdelanim načrtom! Načrt sicer lahko izdelate tudi sami, vendar vam v primeru kopalnice svetujemo, da se, zaradi kompleksnosti načrtovanja, rajši obrnete na arhitekta. Načrtovanje kopalnice namreč zahteva tudi sodelovanje z drugimi strokovnjaki (vodovodar, električar, keramičar, zidar...), za katere je potrebno pripraviti detajlne načrte in popise, ki so podlaga za izdelavo predračuna in obenem tudi podlaga za izvedbo. 

  4.2. Rušitvena dela v kopalnici

  Prenova kopalnice se prične z demontažo obstoječih elementov v prostoru in po navadi se odstrani tudi stara vodovodna in elektro inštalacija. V tej fazi se odstranijo tudi keramične ploščice, po želji oziroma po potrebi se ruši tudi katera od sten, če gre v projektu tudi za razširitev prostora. Uredi se tudi zbiranje odpadnega materiala na objektu in odvoz na deponijo. Pri rušitvenih delih je potrebno paziti, da se ne prebije katera od vodovodnih ali kanalizacijskih cevi, ki so skrite v stenah.

  4.3. Napeljava inštalacij v kopalnici

  Naslednji korak je izdelava vodovodne in odtočne napeljave (sem spada tudi vgradnja podometnih kotličkov in podometnih delov armatur,) predelava napeljave ogrevanja, izdelava vodnega talnega ogrevanja iz centralne napeljave ali električnega talnega ogrevanja ter izvedbo električne napeljave. Pri polaganju cevi je pomembno paziti na tesnjenje in točnost postavitve priklopnih elementov, pri električnih delih pa na vse predpise, s katerimi se zagotavlja varnost v mokrih prostorih. 

  4.4. Zidarska dela v kopalnici

  Ko so inštalacije v stenah razpeljane se odprtine v steni grobo zazida in stene izravna. V tej fazi se izvede hidroizolacija tal in sten, pozida se morebitne predelne stene in vgradi ter pozida kadi oz. tuš kadi.

  4.5. Polaganje keramike/finalnih slojev

  Nato je čas za postavitev morebitnih mavčno kartonskih predelnih sten, ali stropov. Polaganje keramike po stenah in tleh ter fugiranje oziroma polaganje drugih finalnih slojev denimo microtoppinga. Pri tem je zelo pomembna natančnost polaganja in obdelave raznih robov.

  4.6. Pleskanje, montaža in priklop

  Nazadnje se zvrstijo še pleskanje, montaža stekla za tuš oz. tuš kabine, montaža pohištvenih elementov, montaža in priklop armatur ter sanitarne keramike, montaža radiatorjev, ventilatorjev in svetil. 

  5. Prenova kopalnice na ključ - Trendi 2019/2020

  5.1. Drzna črna kopalnica

  Trend kopalnic, ki so ga je navdihnili luksuzni hoteli in zdravilišča, se je uradno vrnil. Tokrat gre za drzne, temne, bleščeče modele kopalnic, ki zanesljivo ustvarjajo ambient za vrhunsko izkušnjo. Ljudje kopalnice ne dojemamo več kot zgolj utilitarni prostor, temveč vedno bolj kot izkustveni prostor. Iščemo nekakšno gledališko lepoto za tisto, kar je bilo nekoč zelo introvertiran, zaseben prostor.

  5.2. Sodobna klasična kopalnica

  Kopalnica v klasičnem stilu je vedno v trendu. Sodoben pridih ji vdahnemo z uporabo enobarvnih elementov v nevtralnih paletah po vsem prostoru. To je lahko zgolj ena barva ali en material (npr. marmor). 

  5.3. Koncept odprtosti

  Časi, ko smo se urejali v kopalnici skriti za steno ali vrati, so minili. Danes je priljubljen odprt koncept kopalniških prostorov, ki se vedno bolj prelivajo v spalnice in tudi druge prostore doma. 

  5.4. Bel in siv marmor v kopalnici

  Beli in sivi marmorji ostajajo zelo priljubljen material v kopalnicah. So klasični in brezčasni, z estetskega vidika se podajo tako tradicionalnim kot modernim zasnovam. Kremenčeve in porcelanske ploščice, ki so videti kot naravni kamen, pa so tudi zelo obstojne in zagotavljajo, da bo vaša kopalnica dolgo obdržala lep videz.

  Marmor se poda tako modernim kot klasičnim zasnovam
  Marmor se poda tako modernim kot klasičnim zasnovam

   

  Iščete izvajalce, ponudbo za področje Prenova kopalnice?
  Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
  Informativni mesečni obrok*
  /mesec


  Znesek kredita
  EUR
  Doba odplačevanja
  let
  Naprej
  Izračun kredita >

  *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

  Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš Dom  Želim ponudbo izvajalcev
  Zadnja povpraševanja

  Menjava tuš kabine

  Pozdravljeni,


  potrebujemo menjavo 20 let stare tuš kabine, pušča nekje pod tuš kadjo, verjetno pri odtoku iz kadi. Želeli bi kompletno zamenjavo tuš kabine in kadi z novima. Dimenzije stare tuš kabine je 90x90x185cm - oblika polkrožna. Kad je dvignjena na podstavku višine cca 12cm zaradi odtoka. Sliki v prilogi. Prosim za kontakt, izvedbo.

  Lep pozdrav. 1350 € do 2250 €

  ........

  Prenova kopalnice

  Pozdravljeni,

  potrebujem izvajalca za komplet prenovo kopalnice 3 x 2.2 x 1.4 m in prestavitev vodovodnih cevi za radiator v dolžini 3 m.

  Lp 3600 € do 6000 €

  ........

  Prenova kopalnice

  Pozdravljeni,

  potrebujem menjava banje za tuš kabino, zaradi prilagoditve prostora za starejšo osebo. Prosim za kontakt, ogled, izvedbo.

  Lep pozdrav. 2250 € do 3750 €

  ........

  Želim ponudbo izvajalcev

  Cena, Polaganje ploščic, 3 m2
  Prenova kopalnice, Škofljica

  450 € do 750 €

  Cena, Kompletna prenova kopalnice v stanovanju v bloku, Po opisu
  Prenova kopalnice, Ljubljana

  4050 € do 6750 €

  Cena, Obnova kopalnice, 30 m2
  Prenova kopalnice, Loče

  7200 € do 12000 €

  Cena, Prenova kopalnice, 2,6 x 2 m
  Prenova kopalnice, Lukovica

  2250 € do 3750 €

  Cena, Zamenjava vgrajene kopalne kadi s tuš kabino, po opisu
  Prenova kopalnice, Kranj

  315 € do 525 €

  Cena, Prenova kopalnice v celoti vbloku, 3 x 2,5 m
  Prenova kopalnice, Sežana

  4500 € do 7500 €

  Cena, Prenova kopalnice, cca 12m2 keramike, tloris 3,5m2
  Prenova kopalnice, Maribor

  2250 € do 3750 €

  Cena, Prenova kopalnice, cca 3x1
  Prenova kopalnice, Maribor

  1800 € do 3000 €

  Cena, Popolna adaptacija kopalnice in WCja, kopalnica 2,08x1,80x2,60m WC 1,05x1,1x2,60m
  Prenova kopalnice, Ljubljana

  4050 € do 6750 €

  Cena, Obnova kopalnice, keramika, vodovod, elektrika, tuš kabina 70 x 90 cm, umivalnik 60 cm in WC 60 cm
  Prenova kopalnice, Velenje

  2250 € do 3750 €

  Cena, Popolna prenova kopalnice z talnim gretjem, 3,4m x 2,2m x 2,5mTo so približne mere
  Prenova kopalnice, Domžale

  4770 € do 7950 €

  Cena, Celovita obnova kopalnice, 4 m2, širine cca. 2 m, dolžina cca. 1,9 m.
  Prenova kopalnice, Maribor

  2700 € do 4500 €

  Cena, Prenova dveh kopalnic, 1,6 x 3,15
  Prenova kopalnice, Ljubljana

  8100 € do 13500 €

  Cena, Prenova kopalnice, Dolžina 202 cm X višina 254 cm X širina 157 cm
  Prenova kopalnice, Ljubljana - Šentvid

  1980 € do 3300 €

  Cena, Menjava korita, menjava WC školjke, sanacija, 3
  Prenova kopalnice, Ljubljana

  540 € do 900 €

  Cena, Prenova kopalnice in wc-ja, kopalnica 2 x 2 m, ločeni wc 108 x 83 cm
  Prenova kopalnice, Ptuj

  3150 € do 5250 €

  Cena, Adaptacija kopalnice, 6m2
  Prenova kopalnice, Celje

  4500 € do 7500 €

  Cena, Prenova kopalnice v hiši, 3×2×2.3
  Prenova kopalnice, Trebnje

  5400 € do 9000 €

  Cena, Obnova kopalnice in WC-ja, 1
  Prenova kopalnice, Koper

  2700 € do 4500 €

  Cena, Prenova kopalnive, 3,40 m x 2,50 m x 2,60 m
  Prenova kopalnice, Rimske Toplice

  4950 € do 8250 €

  Cena, Menjava tuš kabine in umivalnika v kopalnici, Širina umivalnika 65 cm, kabino še zmerim
  Prenova kopalnice, Ljubljana - Črnuče

  360 € do 600 €

  Cena, Izvedba nove kopalnice, 2 m x 1,8 m
  Prenova kopalnice, Vitomarci

  2250 € do 3750 €

  Cena, Prenove kopalnice z menjavo kadi za tuš, 5,5 m2
  Prenova kopalnice, Ljubljana - Šentvid

  3150 € do 5250 €

  Cena, Prenova kopalnice, cca 4 m x 4 m x 2,5 m
  Prenova kopalnice, Vipava

  8100 € do 13500 €

  Cena, Zamenjava plastične kadi z tuš kadjo in kabino ter montaža opreme, 1
  Prenova kopalnice, Gornji Grad

  450 € do 750 €

  Cena, Menjava tuš kadi,nasvet glede ogrevanja, Ena tuš kad
  Prenova kopalnice, Postojna

  540 € do 900 €

  Cena, Delna rekonstrukcija kopalnice, cca 5,5 m2 tlorisa
  Prenova kopalnice, Maribor

  2700 € do 4500 €

  Cena, Prenova kopalnice, menjava kadi, za tuš kabino, Po opisu
  Prenova kopalnice, Pivka

  1530 € do 2550 €

  Cena, Prenova kopalnice, 2,50 x 1,60 m (cca 5m2)
  Prenova kopalnice, Ljubljana

  3150 € do 5250 €

  Cena, Obnova kopalnice, 3,2 x 2, 6 x 2,5
  Prenova kopalnice, Tržič

  4050 € do 6750 €

  Cena, Prenova kopalniškega prostora, dolžina 4 m, širina 2,5 ena dolžina ima nagib strehe.
  Prenova kopalnice, Miklavž Na Dravskem Polju

  5850 € do 9750 €

  Cena, Prenova dveh kopalnic in stranišča, Po opisu
  Prenova kopalnice, Laško

  4500 € do 7500 €

  Cena, Prenova 55 let stare kopalnice, 310 x 170 x 230
  Prenova kopalnice, Vrhnika

  3330 € do 5550 €

  Cena, Odstranitev banje, za novo tuš kabino, Po opisu
  Prenova kopalnice, Ljubljana

  630 € do 1050 €

  Cena, Prenova 2 kopalnic, Po opisu
  Prenova kopalnice, Rovte

  4500 € do 7500 €

  Cena, Obnova kopalnice, 2,50 x 1.60 m, višina 2.45 m
  Prenova kopalnice, Nova Gorica

  2520 € do 4200 €  Revija Mojmojster

  Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Prenova kopalnice cenik

  Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

  1518+ podjetij za Prenova kopalnice
  Brezplačno povpraševanje
  Brez provizij
  Pridobi ponudbo
  Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2024 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane