VRTNE HIŠKE, LOPE cena

  Kakšna je cena vrtne ute? Odvisna je od tega ali želite tipsko vrtno lopo ali lopo po meri, materiala lope (les, opeka, kovina), temeljenja, opremljenosti lope, elektrifikacije in seveda od izvajalca. Dobava in postavitev lesene vrtne lope 200 x 200 cm tako znaša okoli 1000 - 2500 EUR/kos. Za točno ceno lahko pošljete povpraševanje našim preverjenim ponudnikom vrtnih lop. Za vas smo pripravili tudi nekaj nasvetov o vrtnih hiškah.

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE IZVAJALCEM >

  CENA VRTNE LOPE


  Cena za vrtno lopo. Dobava in postavitev lesene vrtne lope 200 x 200 cm

  1000.00 €/kos

  MINIMALNA CENA
  €/kos

  SREDNJA CENA
  2500.00 €/kos

  NAJVIŠJA CENA
  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV
  Cena za izdelovalca vrtnih hišk

  DRUGE CENE ZA VRTNE HIŠKE, LOPE

  vaša količina

  enota

  okvirna cena

  vaša cena

  SKUPAJ:
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE >

  Kako so Vam koristile te informacije?

  Ideje za urejen dom

  Revija s svežimi idejami in nasveti naših avtorjev za urejanje doma.

  Vrtna hiška, vrtna lopa - vse kar morate vedeti

  Zdi se, da so vrtne ute trenutno v trendu, lahko pa bi trdili, da sploh nikoli niso šle iz mode. Torej, zakaj so vrtne hiške tako priljubljene? Imeti vrtno lopo je podobno kot imeti psa - ko ga enkrat imamo, ne vemo, kako nam je sploh uspelo živeti brez njega. Naše vrtne hiške postanejo naše zatočišče, naše svetišče - pobeg pred vsakdanji pritiski. Naj bo to kraj za lončarjenje, vrtnarjenje, meditiranje, ustvarjanje, igranje, kuhanje, branje ali preprosto pobeg od vsega...enostavno ne moremo zanikati, da je lopa mnogo več kot le štiri trhle lesene stene in streha na robu vrta. 

  vrtna-lopa.jpg
  Naše vrtne hiške postanejo naše zatočišče, naše svetišče - pobeg pred vsakdanji pritiski.

  1. Vrtne hiške - kaj moramo vedeti?

  1.1 Debelina sten lesene vrtne hiške

  Na to kakšna bo velikost vaše vrtne ute vpliva nekaj dejavnikov. Prvi dejavnik je, za kakšen namen potrebujete vrtno hiško, Drugi dejavnik je koliko prostora imate na voljo za postavitev vrtne hiške, tretji dejavnik pa koliko sredstev ste temu namenili. Velikost lesenega objekta vpliva na potrebno debelino sten, ki morajo zagotoviti trdnost, varnost in stabilnost objekta. Debeline sten so na voljo v razponu od 28 pa vse do 70 mm. Manjša debelina sten do 34 mm ustreza majhnim sezonskim objektom, velikosti do 9 m2. Življenjska doba tanjših sten je krajša, prav tako pa objektu nudijo manj trdnosti. Zunanja temperatura, pri tanjših stenah bolj vpliva na notranjo temperaturo v objektu. Seveda pa je tovrsten objekt tudi cenejši od objekta z debelejšimi stenami. Srednja debelina sten od 40-50 mm je primerna za sezonske objekte, velikosti od 10 do 25 kvadratnih metrov. Običajno vsebujejo tudi okna in vrata z dvojno zasteklitvijo. Tovrstni objekt je trden in ima dolgo življenjsko dobo. Vrtne hiške velikosti 30 m2 in več zahtevajo debele masivne stene. 

  1.2 Bomo vrtno hiško uporabljali zgolj sezonsko ali vse leto?  

  Če želite vašo vrtno hiško uporabljati vse leto se je smotrno odločiti za debelejše stene, dvojno zasteklitev ter dodatno izolacijo. Hiško morate opremiti tudi z ogrevalnim sistemom. Toplotna izolacija, mineralna volna v rolah je potrebna predvsem za izolacijo strehe in tal. Za ogrevanje lahko uporabite električni radiator, vgradite kamin ali pa objekt opremite z sončnimi celicami. Pomembno je poskrbeti tudi za prezračevanje z zračniki, ki odvajajo vlago. Za izolacijo sten lahko uporabite poliamidne obloge, ki bodo preprečile tudi prepih. 

  1.3 Slog vrtne hiške

  Pri izbiri sloga vaše vrtne hiške se lahko odločite za slog, ki se bo ujemal z slogom vašega doma ali pa izberete slog, ki je popolnoma drugačen od sloga vašega doma. V tem drugem primeru, bodite pozorni na to, da bo slog vrtne ute res kontrasten in se ne bo tepel z slogom vašega doma.

  1.4 Vrtna hiška narejena po meri?

  Danes boste na trgu našli veliko ponudnikov vrtnih hišk, ki imajo v svoji ponudbi na stotine modelov standardnih montažnih hišk. To pomeni, da boste skoraj gotovo lahko našli model, ki ustreza vašim potrebam in željam. Nekateri ponudniki pa omogočajo tudi določene prilagoditve standardnih objektov. Če bi želeli denimo dvojno zasteklitev, namesto enojne, določene spremembe zunanjih dimenzij, spremembo sloga oken ali vrat, spremembo debeline sten itd, vam bodo gotovo lahko ugodili. V primeru, da se odločite za prilagoditve, bo cena objekta cca 20% višja, nekaj tednov daljši pa bo tudi rok dobave. Kljub temu pa bo rezultat vrtna hiška unikatnega videza po vaši meri.

  2. Vrtna uta - naj jo zgradimo sami ali najamemo strokovnjaka?

  V kolikor ste se odločili za nakup vrtne montažne hiške v kompletu, jo lahko, če imate nekaj predhodnih izkušenj denimo s sestavljanjem pohištva, zlahka postavite tudi sami. Vzelo vam bo nekaj dni do enega tedna. Za delo boste potrebovali dodaten par rok in nekaj orodja kot je ročna žaga, izvijač, gumijasto kladivo, kladivo, vodna tehtnica, merilni trak, vrtalnik, nož, klešče in lestev. Vse potrebne sestavne dele, podrobne načrte in priročna navodila za montažo vsebuje komplet vrtne hiške. V kolikor nimate potrebnih izkušenj ali časa, da bi se del lotili sami, lahko naročite strokovno izvedbo montaže pri izbranem ponudniku vaše montažne hišice. Dela, kljub vsemu, terjajo dobro splošno znanje. Pričakujete lahko, da boste morali vstaviti na stotine žebljev in vijakov, nivelirati, žagati določene sestavne dele na pravo velikost in podobno.

  3. Katera vrtna hiška je najboljša za vas?

  Mislili bi, da je nakup vrtne lope sila enostaven. Izberete tisto, ki vam je všeč, v velikosti, ki vam ustreza in že imate svojo vrtno hiško. Vendar obstaja nekaj dejstev, ki jih morate poznati, preden se ločite od svoje gotovine. 

  3.1 Lesene vrtne hiške

  Večina vrtnih hišk je narejenih iz lesa - najcenejše so tiste iz mehkega lesa, kot je borov ali smrekov les. Če pa želite, da vaša lopa zdrži dolgo in ne podleže gnitju, je vredno odšteti nekoliko več in se odločiti za visokokakovostni, obdelani les, kot je macesnov ali cedrin les. Prednost lesene lope je v tem, da je iz naravnega materiala in da je notranja temperatura lope ostaja stabilna tudi na vrhuncu poletja. Edina slabost lesa je, da se zaradi vlage v lesu in spreminjajočih se vremenskih razmer krči in širi. Dobra novica je, da so spremembe zgolj začasne in se les sčasoma vrne nazaj v svojo prvotno stanje. Če želite lopo, ki ni prepišna se odločite za takšno, ki ima obloge iz letev, ki imajo pero in utor.

  3.2 Kovinske vrtne hiške

  Kovinske lope so odporne na gnitje in so enostavne za vzdrževanje oziroma ga sploh ne potrebujejo. Nekatere so celo protipožarne ter odporne na rjavenje. V notranjosti pa bo poleti vroče, pozimi pa hladno. Možne so tudi težave z nabiranjem kondenza, ki lahko privede do korozije. 

  3.3 Plastične vrtne hiške

  Plastično lopo je na splošno najlažje sestaviti in ne bo zgnila, zarjavela ali potrebovala obnavljanja. Zagotoviti morate zgolj, da bo stabilna in je veter ne bo podrl. 

  4. Postavitev vrtne ute

  4.1 Dovoljenja za postavitev vrtne ute

  V kolikor vaša vrtna uta ni večja od 20m2 in ni namenjena bivanju po zakonu spada med enostavne objekte za katere ne potrebujemo gradbenega dovoljenja. Kljub temu pa takega objekta ni dovoljeno postaviti v kolikor je to v nasprotju s prostorskimi akti. Pravila o umeščanju objektov v prostor določajo prostorski akti, ki jih lahko pridobite na pristojni upravni enoti. Tam lahko zaprosite tudi za lokacijsko informacijo iz katere bodo pravila razvidna. Nekatere občine svoje prostorske akte in druge predpise objavljajo tudi na spletnih straneh.

  4.2 Lokacija vrtne ute

  Če svojo lopo uporabljate kot poletno hiško, boste vrata in okna želeli obrniti proti jugu  saj boste tako dobili največ sončne svetlobe. V nasprotnem primeru je najbolje, da svojo lopo postavite v senco, da se poleti ne pregreva. Prav tako je vredno razmisliti, ali potrebujete elektriko v svoji lopi. Če je tako, jo postavite v bližino hiše in se tako izognite prekopavanju celega vrta s kanali za kable. Za napeljavo elektrike od vaše hiše do vrta in namestitev vtičnic in stikal potrebujete usposobljenega električarja.  

  4.3 Podlaga vrtne ute

  Pred postavitvijo lope poskrbite, da boste zemljišče očistili drevesnih korenin, štorov in drugih ostankov rastlin., Prepričajte se , da ima izbrano mesto dobro drenažo in da ni nagnjeno k poplavljanju. Če ste kupili majhno lopo, vam verjetno ne bo treba skrbeti za polaganje temeljev - lahko jo postavite naravnost na teraso ali obstoječo tlakovano površino. Za večje lope boste morali pripraviti suho, ravno in trdno podlago - na primer beton ali tlakovce.

  4.4 Elektrika v vrtni uti 

  Ne glede na to, ali nameravate v vrtni lopi shranjevati električno orodje ali boste v njej ustvarili pisarniški prostor, boste v svoji lopi potrebovali električno napeljavo. 

  Tu je nekaj nasvetov:

  - Ne rešujte problema elektrike z napeljavo podaljška za elektriko od vaše hiše do vaše lope. To je morda začasna rešitev  v suhem vremenu, na dolgi rok pa to ni varna ali praktična rešitev. 

  - Premislite, za kakšen namen potrebujete elektriko v lopi. Če gre zgolj za razsvetljavo in vtičnico ali dve, potem boste potrebovali bistveno manjšo priklopno moč kot za potrebe popolnoma delujočo delavnice, ki potrebuje elektriko za razsvetljavo, ogrevanje in stroje oziroma orodja. 

  - Spoštujte predpise, ki veljajo za vse domače električne inštalacije. To vključuje polaganje električnega kabla najmanj meter globoko od vaše hiše do vrtne hiške. 

  - Električnih napeljav se raje ne lotite sami. Če želite, da je delo opravljeno strokovno in varno, najemite pooblaščenega električarja, ki bo ob koncu del priskrbel potrebna potrdila.  

  - Razmislite tudi o alternativnih energetskih sistemih, kot so sončne celice ali vetrni generatorji, ki bodo napajali vašo vrtno hiško.

  4.5 Zaščitite svojo vrtno lopo

  Raziskave kažejo, da kar 20% vseh vrtnih lop ni zaklenjenih - zaradi česar so enostavne tarče tatov. Na srečo lahko z nekaj koraki poskrbite za zaščito pred tatovi: 

  - Namestite debela in trpežna vrata lope, ki so odporna na udarce in fizični pritisk. 

  - Uporabite dobro, močno ključavnico ali protivlomno kljuko pri akteri so vijaki pokriti in jih z izvijačem ni mogoče odviti. 

  - Zagotovite tudi, da tečajev ni mogoče enostavno odviti, tako da jih pokrijete z varnostnimi čepi. 

  - Če ima vaša lopa okna, jih ponoči pokrijte z roletami.

  - Če je v vaši lopi hranite dragocene predmete, razmislite o namestitvi oken z lepljenim steklom za dodaten varnostni ukrep. 

  - Predmete, kot so kolesa, lestve in kosilnice, privežite na močno sidrišče ali jih povežite z verigo in ključavnico. 

  - Predmete, kot so orodja in kosilnice, označite z imenom in poštno številko, da odvrnete tatove.

  4.6 Vzdrževanje lesene vrtne hiške 

  Majhne razpoke in grče so običajen pojav pri lesenih objektih. Popolnoma pričakovano je tudi delno krčenje oziroma raztezanje sestavnih delov, ki pa se stabilizirajo v roku enega leta po montaži. takrat bo morda potrebno opraviti določene prilagoditve, kot je prilagajanje oken in vrat, da zagotovite  primerno delovanje in prileganje.

  Vlaga zelo vpliva na les in mu lahko škoduje. Za zaščito vaše lesene vrtne ute pred plesnijo in trohnenjem, je potrebno zagotoviti nekaj pogojev: 

  1. Pomembno je, da vrtno hiško postavite na ustrezno podlago, kar pomeni, da morajo biti  temeljne deske od tal dvignjene za nekaj centimetrov. To dosežete s polaganjem bitumenskih trakov med temeljne deske in podlago. S tem boste zagotovili, da se les ne bo dotikal trave in zemlje in bo dobro prezračevan in ne bo plesnil oziroma trohnel.  
  2. V stenske deske je potrebno izvrtati nekaj lukenj pri tleh in pod stropom ter vanje namestiti plastično ali kovinsko rešetko. Tako boste poskrbeli za ustrezno prezračevanje vrtne hiške kar bo   preprečilo nabiranje vlage v vaši vrtni uti.
  3. Pomembno je, da streho vrtne hiške ustrezno prekrijete s strešno lepenko, še bolje pa je, če na lepenko dodate še sloj strešnikov ali dodatni sloj strešne lepenke za dobro zaščito strehe.
  4. Leseno vrtno uto je potrebno, takoj po končani montaži, prepleskati z več sloji barve ali zaščitnega premaza za les. V kolikor boste izbrali zaščitni premaz visoke kakovosti ga bo potrebno obnoviti šele čez 5-6 let.

  MOJMOJSTER.NET, POMAGAMO PRI OCENI INVESTICIJE IN IZBORU IZVAJALCA ZA VAŠ DOM  KOVINSKA LOPA

  Pozdravljeni,

  zanimam se za nakup kovinske lope, dimenzije cca 3,90m x 4,90m (s kovinskimi vrati, na katerih bi bilo eno okno). Zanima me, če imate to in če ja, kakšna je okvirna cena in terminski plan.
  Temeljno plošćo imava že narejeno.

  HVala in lp

  P.S.: Za lažjo predstavo pošiljam slikco, katera sluzi samo za orientacijo, saj bi npr vrata bila drugačna. 900 € do 1500 €


  ........

  VRTNA LOPA

  Pozdravljeni.

  Želim leseno vrtno lopo z nadstreškom za shranjevanje orodja. V njej ne bo elektrike ali vode. Debelina lesa vsaj 25mm. Dimenzije lahko tudi deloma odstopajo, velikost tlorisa do 10m2.
  Potrebujem kompletno uslugo, izdelavo podlage za postavitev in montažo ute.

  LP 630 € do 1050 €


  ........

  VRTNA LOPA Z NADSTRESKOM (PAVILJON)

  Pozdravljeni,

  potrebujem lopo iz macesna z ravno streho, zaprti del 3x3, ostalo odprti del z nadstreškom kot paviljon.

  Lp 2250 € do 3750 €


  ........

  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV

  CENA, LESENO DRVARNICO, 350X220X250
  Vrtne hiške, lope, Zreče

  900 € do 1500 €

  CENA, POSTAVITEV OGRODJA S STREHO, 4M Š, 6M D, VIŠINA SLEMENA 4
  Vrtne hiške, lope, Maribor

  900 € do 1500 €

  CENA, VRTNO UTO ŠKRLATICA, 2,5X3,5X2,5 M
  Vrtne hiške, lope, Brezovica Pri Ljubljani

  900 € do 1500 €

  CENA, LESENA HIŠKA ZA HLEV , 5*3 VIŠINA 2-2.5
  Vrtne hiške, lope, Ljutomer

  1350 € do 2250 €

  CENA, VRTNA LOPA, 2MX2MX2M
  Vrtne hiške, lope, Lukovica

  900 € do 1500 €

  CENA, KOVINSKA UTA/HIŠKA, MERE PRIBLIŽNO 320X270, VIŠINA (ČE JE STREHA RAVNA) 240CM
  Vrtne hiške, lope, Grosuplje

  540 € do 900 €

  CENA, LOPO ZA SHRANJEVANJE MOTORJA IN ORODJA, 3M,2,7M,1,8M
  Vrtne hiške, lope, Pragersko

  900 € do 1500 €

  CENA, LESENA LOPA, 2,7X4,5X2,5M / BREZ STREHE
  Vrtne hiške, lope, Maribor

  900 € do 1500 €

  CENA, VRTNA LOPA, 3.5 X 3.5 M
  Vrtne hiške, lope, Apače

  1350 € do 2250 €

  CENA, VRTNA LOPA, 4M X 5M
  Vrtne hiške, lope, Odranci

  2250 € do 3750 €

  CENA, VRTNO LOPO ZA ORODJE IN DRVA, 3MX2MX2M
  Vrtne hiške, lope, Polenšak

  1170 € do 1950 €

  CENA, PODIRANJE HIŠKE IN IZGRADNJA NOVE, 6X6X2,5M PLUS TERASA 2,5MX6M
  Vrtne hiške, lope, Veržej

  2700 € do 4500 €

  CENA, LESENO LOPO NA TERASI OD LOKALA, 3MX2,5M - 7,5 M2
  Vrtne hiške, lope, Ljubljana

  900 € do 1500 €

  CENA, VRTNA LOPA ZA SHRANJEVANJE ORODJA, KOSILNICE IN KOLES, DIMENZIJE LOPE: ŠIRINA 1,2 M X DOLŽINA 3,8 M, VIŠINA 2-2,30 M
  Vrtne hiške, lope, Vrhnika

  1350 € do 2250 €

  CENA, IZDELAVA VRTNE LOPE , 2200MMX 800MMX 1700MM
  Vrtne hiške, lope, Brezovica Pri Ljubljani

  900 € do 1500 €

  CENA, VRTNO LOPO, 3X2 VIŠINA 2M
  Vrtne hiške, lope, Ljubljana

  1350 € do 2250 €

  CENA, LESENO VRTNO UTO ZA ORODJE, 2,5M X 3M X (VISINA MED 2,00 IN 2,50)
  Vrtne hiške, lope, Trzin

  900 € do 1500 €

  CENA, VRTNO HIŠKO, 4X4X1.8
  Vrtne hiške, lope, Komen

  1350 € do 2250 €

  CENA, VRTNO BRUNARICO, 16 M2
  Vrtne hiške, lope, Bistrica ob Sotli

  1800 € do 3000 €

  CENA, LESENO LOPO, DOLŽINA 5M, ŠIRINA 3 M, VIŠINA STANDARD
  Vrtne hiške, lope, Ljutomer

  1800 € do 3000 €

  CENA, VRTNO LOPO Z NADSTREŠKOM, ZAPRTI DEL 2,5 X 3 X 2,20(2,50) + ODPRTI DEL ( 2,5 X 2 X 2,20 (2,50)
  Vrtne hiške, lope, Trzin

  1170 € do 1950 €

  CENA, LESEN KUHINJSKI KIOSK, 3,5M X 2M
  Vrtne hiške, lope, Ljubljana

  2250 € do 3750 €

  CENA, LOPA Z NADSTREŠKOM, NADSTRESEK CCA 6×3M, VISINA 2.50M, OD TEGA 3X3M ZAPRTI DEL
  Vrtne hiške, lope, Mengeš

  2700 € do 4500 €

  CENA, VRTNA LOPA Z BETONSKO PLOŠČO, 3M, 7M, 2,5M
  Vrtne hiške, lope, Cirkovce

  900 € do 1500 €

  CENA, UTA ENOKAPNICA, 335X275X250CM
  Vrtne hiške, lope, Log pri Brezovici

  1350 € do 2250 €

  CENA, VRTNA UTA ZA ORODJE, 2M X 3M VIŠINA 2.5M
  Vrtne hiške, lope, Šempeter V Savinjski Dolini

  900 € do 1500 €

  CENA, VRTNO LOPO POD NADSTREŠKOM, 3*3M, VIŠINA 4 METRE
  Vrtne hiške, lope, Tolmin

  810 € do 1350 €

  CENA, MAJHNO BRUNARICO, 20 M2
  Vrtne hiške, lope, Tržič

  4500 € do 7500 €

  CENA, BRUNARICA ZA ORODJA, 25 M2
  Vrtne hiške, lope, Brezovica Pri Ljubljani

  2700 € do 4500 €

  CENA, DRVARNICA, Š:4M, D:6M, V: 3,8M
  Vrtne hiške, lope, Zg. Gorje

  2700 € do 4500 €

  CENA, KOKOŠNJAK, DOLŽINA 2 METRA VIŠINA 1,5 ŠIRINA 1 METER
  Vrtne hiške, lope, Divača

  315 € do 525 €

  CENA, LESENA VRSTNA LOPA, 3 X 4 M ALI 3,5 X 3,5 M
  Vrtne hiške, lope, Cerklje na Gorenjskem

  1980 € do 3300 €

  CENA, LESENO VRTNO UTO, 2 X 3 M
  Vrtne hiške, lope, Domžale

  1170 € do 1950 €

  CENA, VRTNO LOPO RAVNA STREHA, 7M X 3M
  Vrtne hiške, lope, Polzela

  4500 € do 7500 €

  CENA, VRTNO HIŠKO Z NADSTREŠKOM, 9 M2
  Vrtne hiške, lope, Ljubljana

  891 € do 1485 €

  CENA, VRTNO HIŠKO, 3X5M, 3M
  Vrtne hiške, lope, Poljčane

  990 € do 1650 €  Poglej druge končane projekte in cene

  VRTNE HIŠKE, LOPE CENIK

  SODELUJEMO Z VEČ KOT 267 PODJETIJ ZA VRTNE HIŠKE, LOPE


  BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
  IZBOR PODJETIJ, OCENE
  BREZ PROVIZIJ
  PRIDOBI PONUDBO

  IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE VRTNE HIŠKE, LOPE?

 • Vrtne hiške, lope Ajdovščina
 • Vrtne hiške, lope Bled
 • Vrtne hiške, lope Bovec
 • Vrtne hiške, lope Celje
 • Vrtne hiške, lope Črna na Koroškem
 • Vrtne hiške, lope Črnomelj
 • Vrtne hiške, lope Domžale
 • Vrtne hiške, lope Gornja Radgona
 • Vrtne hiške, lope Gornji Grad
 • Vrtne hiške, lope Hrastnik
 • Vrtne hiške, lope Ilirska Bistrica
 • Vrtne hiške, lope Izola
 • Vrtne hiške, lope Jesenice
 • Vrtne hiške, lope Kamnik
 • Vrtne hiške, lope Kidričevo
 • Vrtne hiške, lope Kobarid
 • Vrtne hiške, lope Kočevje
 • Vrtne hiške, lope Koper
 • Vrtne hiške, lope Kranj
 • Vrtne hiške, lope Kranjska Gora
 • Vrtne hiške, lope Krško
 • Vrtne hiške, lope Laško
 • Vrtne hiške, lope Lendava
 • Vrtne hiške, lope Litija
 • Vrtne hiške, lope Ljubljana
 • Vrtne hiške, lope Ljutomer
 • Vrtne hiške, lope Maribor
 • Vrtne hiške, lope Metlika
 • Vrtne hiške, lope Mojstrana
 • Vrtne hiške, lope Mozirje
 • Vrtne hiške, lope Murska Sobota
 • Vrtne hiške, lope Nova Gorica
 • Vrtne hiške, lope Novo mesto
 • Vrtne hiške, lope Ormož
 • Vrtne hiške, lope Piran - Pirano
 • Vrtne hiške, lope Pivka
 • Vrtne hiške, lope Portorož
 • Vrtne hiške, lope Postojna
 • Vrtne hiške, lope Ptuj
 • Vrtne hiške, lope Radeče
 • Vrtne hiške, lope Radenci
 • Vrtne hiške, lope Radovljica
 • Vrtne hiške, lope Ravne Na Koroškem
 • Vrtne hiške, lope Ribnica
 • Vrtne hiške, lope Rogaška Slatina
 • Vrtne hiške, lope Sevnica
 • Vrtne hiške, lope Sežana
 • Vrtne hiške, lope Škofja Loka
 • Vrtne hiške, lope Slovenj Gradec
 • Vrtne hiške, lope Slovenska Bistrica
 • Vrtne hiške, lope Slovenske Konjice
 • Vrtne hiške, lope Šoštanj
 • Vrtne hiške, lope Štore
 • Vrtne hiške, lope Tolmin
 • Vrtne hiške, lope Trbovlje
 • Vrtne hiške, lope Tržič
 • Vrtne hiške, lope Trzin
 • Vrtne hiške, lope Velenje
 • Vrtne hiške, lope Vipava
 • Vrtne hiške, lope Vojnik
 • Vrtne hiške, lope Vransko
 • Vrtne hiške, lope Vrhnika
 • Vrtne hiške, lope Žalec
 • Vrtne hiške, lope Zreče
 • Vrtne hiške, lope Žužemberk
 • SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  KONTAKTI

  Povpraševanja: 051 216 651
  Podjetja: 040 145 800

  REGIONALNE STRANI

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane