VRTNE HIŠKE, LOPE cena

Kakšna je cena vrtne ute? Odvisna je od tega ali želite tipsko vrtno lopo ali lopo po meri, materiala lope (les, opeka, kovina), temeljenja, opremljenosti lope, elektrifikacije in seveda od izvajalca. Dobava in postavitev lesene vrtne lope 200 x 200 cm tako znaša okoli 1000 - 2500 EUR/kos.

Komu zaupati postavitev vrtne hiške? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim ponudnikom vrtnih lop v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

Pridobite ponudbo:
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

CENA VRTNE LOPE


Cena za vrtno lopo. Dobava in postavitev lesene vrtne lope 200 x 200 cm

1200.00 €/kos

MINIMALNA CENA
€/kos

SREDNJA CENA
3000.00 €/kos

NAJVIŠJA CENA
ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV
Cena za izdelovalca vrtnih hišk

DRUGE CENE ZA VRTNE HIŠKE, LOPE

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

SKUPAJ:
POŠLJI POVPRAŠEVANJE >

Kako so Vam koristile te informacije?

MojMojster
Revija MojMojster

Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
Informativni mesečni obrok*
/mesec


Znesek kredita
EUR
Doba odplačevanja
let
NAPREJ
Izračun kredita >

*Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 2,5%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

Vrtna hiška, vrtna lopa - vse kar morate vedeti

Zdi se, da so vrtne ute trenutno v trendu, lahko pa bi trdili, da sploh nikoli niso šle iz mode. Torej, zakaj so vrtne hiške tako priljubljene? Imeti vrtno lopo je podobno kot imeti psa - ko ga enkrat imamo, ne vemo, kako nam je sploh uspelo živeti brez njega. Naše vrtne hiške postanejo naše zatočišče, naše svetišče - pobeg pred vsakdanji pritiski. Naj bo to kraj za lončarjenje, vrtnarjenje, meditiranje, ustvarjanje, igranje, kuhanje, branje ali preprosto pobeg od vsega...enostavno ne moremo zanikati, da je lopa mnogo več kot le štiri trhle lesene stene in streha na robu vrta. 

vrtna-lopa.jpg
Naše vrtne hiške postanejo naše zatočišče, naše svetišče - pobeg pred vsakdanji pritiski.

1. Vrtne hiške - kaj moramo vedeti?

1.1 Debelina sten lesene vrtne hiške

Na to kakšna bo velikost vaše vrtne ute vpliva nekaj dejavnikov. Prvi dejavnik je, za kakšen namen potrebujete vrtno hiško, Drugi dejavnik je koliko prostora imate na voljo za postavitev vrtne hiške, tretji dejavnik pa koliko sredstev ste temu namenili. Velikost lesenega objekta vpliva na potrebno debelino sten, ki morajo zagotoviti trdnost, varnost in stabilnost objekta. Debeline sten so na voljo v razponu od 28 pa vse do 70 mm. Manjša debelina sten do 34 mm ustreza majhnim sezonskim objektom, velikosti do 9 m2. Življenjska doba tanjših sten je krajša, prav tako pa objektu nudijo manj trdnosti. Zunanja temperatura, pri tanjših stenah bolj vpliva na notranjo temperaturo v objektu. Seveda pa je tovrsten objekt tudi cenejši od objekta z debelejšimi stenami. Srednja debelina sten od 40-50 mm je primerna za sezonske objekte, velikosti od 10 do 25 kvadratnih metrov. Običajno vsebujejo tudi okna in vrata z dvojno zasteklitvijo. Tovrstni objekt je trden in ima dolgo življenjsko dobo. Vrtne hiške velikosti 30 m2 in več zahtevajo debele masivne stene. 

1.2 Bomo vrtno hiško uporabljali zgolj sezonsko ali vse leto?  

Če želite vašo vrtno hiško uporabljati vse leto se je smotrno odločiti za debelejše stene, dvojno zasteklitev ter dodatno izolacijo. Hiško morate opremiti tudi z ogrevalnim sistemom. Toplotna izolacija, mineralna volna v rolah je potrebna predvsem za izolacijo strehe in tal. Za ogrevanje lahko uporabite električni radiator, vgradite kamin ali pa objekt opremite z sončnimi celicami. Pomembno je poskrbeti tudi za prezračevanje z zračniki, ki odvajajo vlago. Za izolacijo sten lahko uporabite poliamidne obloge, ki bodo preprečile tudi prepih. 

1.3 Slog vrtne hiške

Pri izbiri sloga vaše vrtne hiške se lahko odločite za slog, ki se bo ujemal z slogom vašega doma ali pa izberete slog, ki je popolnoma drugačen od sloga vašega doma. V tem drugem primeru, bodite pozorni na to, da bo slog vrtne ute res kontrasten in se ne bo tepel z slogom vašega doma.

1.4 Vrtna hiška narejena po meri?

Danes boste na trgu našli veliko ponudnikov vrtnih hišk, ki imajo v svoji ponudbi na stotine modelov standardnih montažnih hišk. To pomeni, da boste skoraj gotovo lahko našli model, ki ustreza vašim potrebam in željam. Nekateri ponudniki pa omogočajo tudi določene prilagoditve standardnih objektov. Če bi želeli denimo dvojno zasteklitev, namesto enojne, določene spremembe zunanjih dimenzij, spremembo sloga oken ali vrat, spremembo debeline sten itd, vam bodo gotovo lahko ugodili. V primeru, da se odločite za prilagoditve, bo cena objekta cca 20% višja, nekaj tednov daljši pa bo tudi rok dobave. Kljub temu pa bo rezultat vrtna hiška unikatnega videza po vaši meri.

2. Vrtna uta - naj jo zgradimo sami ali najamemo strokovnjaka?

V kolikor ste se odločili za nakup vrtne montažne hiške v kompletu, jo lahko, če imate nekaj predhodnih izkušenj denimo s sestavljanjem pohištva, zlahka postavite tudi sami. Vzelo vam bo nekaj dni do enega tedna. Za delo boste potrebovali dodaten par rok in nekaj orodja kot je ročna žaga, izvijač, gumijasto kladivo, kladivo, vodna tehtnica, merilni trak, vrtalnik, nož, klešče in lestev. Vse potrebne sestavne dele, podrobne načrte in priročna navodila za montažo vsebuje komplet vrtne hiške. V kolikor nimate potrebnih izkušenj ali časa, da bi se del lotili sami, lahko naročite strokovno izvedbo montaže pri izbranem ponudniku vaše montažne hišice. Dela, kljub vsemu, terjajo dobro splošno znanje. Pričakujete lahko, da boste morali vstaviti na stotine žebljev in vijakov, nivelirati, žagati določene sestavne dele na pravo velikost in podobno.

3. Katera vrtna hiška je najboljša za vas?

Mislili bi, da je nakup vrtne lope sila enostaven. Izberete tisto, ki vam je všeč, v velikosti, ki vam ustreza in že imate svojo vrtno hiško. Vendar obstaja nekaj dejstev, ki jih morate poznati, preden se ločite od svoje gotovine. 

3.1 Lesene vrtne hiške

Večina vrtnih hišk je narejenih iz lesa - najcenejše so tiste iz mehkega lesa, kot je borov ali smrekov les. Če pa želite, da vaša lopa zdrži dolgo in ne podleže gnitju, je vredno odšteti nekoliko več in se odločiti za visokokakovostni, obdelani les, kot je macesnov ali cedrin les. Prednost lesene lope je v tem, da je iz naravnega materiala in da je notranja temperatura lope ostaja stabilna tudi na vrhuncu poletja. Edina slabost lesa je, da se zaradi vlage v lesu in spreminjajočih se vremenskih razmer krči in širi. Dobra novica je, da so spremembe zgolj začasne in se les sčasoma vrne nazaj v svojo prvotno stanje. Če želite lopo, ki ni prepišna se odločite za takšno, ki ima obloge iz letev, ki imajo pero in utor.

3.2 Kovinske vrtne hiške

Kovinske lope so odporne na gnitje in so enostavne za vzdrževanje oziroma ga sploh ne potrebujejo. Nekatere so celo protipožarne ter odporne na rjavenje. V notranjosti pa bo poleti vroče, pozimi pa hladno. Možne so tudi težave z nabiranjem kondenza, ki lahko privede do korozije. 

3.3 Plastične vrtne hiške

Plastično lopo je na splošno najlažje sestaviti in ne bo zgnila, zarjavela ali potrebovala obnavljanja. Zagotoviti morate zgolj, da bo stabilna in je veter ne bo podrl. 

4. Postavitev vrtne ute

4.1 Dovoljenja za postavitev vrtne ute

V kolikor vaša vrtna uta ni večja od 20m2 in ni namenjena bivanju po zakonu spada med enostavne objekte za katere ne potrebujemo gradbenega dovoljenja. Kljub temu pa takega objekta ni dovoljeno postaviti v kolikor je to v nasprotju s prostorskimi akti. Pravila o umeščanju objektov v prostor določajo prostorski akti, ki jih lahko pridobite na pristojni upravni enoti. Tam lahko zaprosite tudi za lokacijsko informacijo iz katere bodo pravila razvidna. Nekatere občine svoje prostorske akte in druge predpise objavljajo tudi na spletnih straneh.

4.2 Lokacija vrtne ute

Če svojo lopo uporabljate kot poletno hiško, boste vrata in okna želeli obrniti proti jugu  saj boste tako dobili največ sončne svetlobe. V nasprotnem primeru je najbolje, da svojo lopo postavite v senco, da se poleti ne pregreva. Prav tako je vredno razmisliti, ali potrebujete elektriko v svoji lopi. Če je tako, jo postavite v bližino hiše in se tako izognite prekopavanju celega vrta s kanali za kable. Za napeljavo elektrike od vaše hiše do vrta in namestitev vtičnic in stikal potrebujete usposobljenega električarja.  

4.3 Podlaga vrtne ute

Pred postavitvijo lope poskrbite, da boste zemljišče očistili drevesnih korenin, štorov in drugih ostankov rastlin., Prepričajte se , da ima izbrano mesto dobro drenažo in da ni nagnjeno k poplavljanju. Če ste kupili majhno lopo, vam verjetno ne bo treba skrbeti za polaganje temeljev - lahko jo postavite naravnost na teraso ali obstoječo tlakovano površino. Za večje lope boste morali pripraviti suho, ravno in trdno podlago - na primer beton ali tlakovce.

4.4 Elektrika v vrtni uti 

Ne glede na to, ali nameravate v vrtni lopi shranjevati električno orodje ali boste v njej ustvarili pisarniški prostor, boste v svoji lopi potrebovali električno napeljavo. 

Tu je nekaj nasvetov:

- Ne rešujte problema elektrike z napeljavo podaljška za elektriko od vaše hiše do vaše lope. To je morda začasna rešitev  v suhem vremenu, na dolgi rok pa to ni varna ali praktična rešitev. 

- Premislite, za kakšen namen potrebujete elektriko v lopi. Če gre zgolj za razsvetljavo in vtičnico ali dve, potem boste potrebovali bistveno manjšo priklopno moč kot za potrebe popolnoma delujočo delavnice, ki potrebuje elektriko za razsvetljavo, ogrevanje in stroje oziroma orodja. 

- Spoštujte predpise, ki veljajo za vse domače električne inštalacije. To vključuje polaganje električnega kabla najmanj meter globoko od vaše hiše do vrtne hiške. 

- Električnih napeljav se raje ne lotite sami. Če želite, da je delo opravljeno strokovno in varno, najemite pooblaščenega električarja, ki bo ob koncu del priskrbel potrebna potrdila.  

- Razmislite tudi o alternativnih energetskih sistemih, kot so sončne celice ali vetrni generatorji, ki bodo napajali vašo vrtno hiško.

4.5 Zaščitite svojo vrtno lopo

Raziskave kažejo, da kar 20% vseh vrtnih lop ni zaklenjenih - zaradi česar so enostavne tarče tatov. Na srečo lahko z nekaj koraki poskrbite za zaščito pred tatovi: 

- Namestite debela in trpežna vrata lope, ki so odporna na udarce in fizični pritisk. 

- Uporabite dobro, močno ključavnico ali protivlomno kljuko pri akteri so vijaki pokriti in jih z izvijačem ni mogoče odviti. 

- Zagotovite tudi, da tečajev ni mogoče enostavno odviti, tako da jih pokrijete z varnostnimi čepi. 

- Če ima vaša lopa okna, jih ponoči pokrijte z roletami.

- Če je v vaši lopi hranite dragocene predmete, razmislite o namestitvi oken z lepljenim steklom za dodaten varnostni ukrep. 

- Predmete, kot so kolesa, lestve in kosilnice, privežite na močno sidrišče ali jih povežite z verigo in ključavnico. 

- Predmete, kot so orodja in kosilnice, označite z imenom in poštno številko, da odvrnete tatove.

4.6 Vzdrževanje lesene vrtne hiške 

Majhne razpoke in grče so običajen pojav pri lesenih objektih. Popolnoma pričakovano je tudi delno krčenje oziroma raztezanje sestavnih delov, ki pa se stabilizirajo v roku enega leta po montaži. takrat bo morda potrebno opraviti določene prilagoditve, kot je prilagajanje oken in vrat, da zagotovite  primerno delovanje in prileganje.

Vlaga zelo vpliva na les in mu lahko škoduje. Za zaščito vaše lesene vrtne ute pred plesnijo in trohnenjem, je potrebno zagotoviti nekaj pogojev: 

1. Pomembno je, da vrtno hiško postavite na ustrezno podlago, kar pomeni, da morajo biti  temeljne deske od tal dvignjene za nekaj centimetrov. To dosežete s polaganjem bitumenskih trakov med temeljne deske in podlago. S tem boste zagotovili, da se les ne bo dotikal trave in zemlje in bo dobro prezračevan in ne bo plesnil oziroma trohnel.  
2. V stenske deske je potrebno izvrtati nekaj lukenj pri tleh in pod stropom ter vanje namestiti plastično ali kovinsko rešetko. Tako boste poskrbeli za ustrezno prezračevanje vrtne hiške kar bo   preprečilo nabiranje vlage v vaši vrtni uti.
3. Pomembno je, da streho vrtne hiške ustrezno prekrijete s strešno lepenko, še bolje pa je, če na lepenko dodate še sloj strešnikov ali dodatni sloj strešne lepenke za dobro zaščito strehe.
4. Leseno vrtno uto je potrebno, takoj po končani montaži, prepleskati z več sloji barve ali zaščitnega premaza za les. V kolikor boste izbrali zaščitni premaz visoke kakovosti ga bo potrebno obnoviti šele čez 5-6 let.

MOJMOJSTER.NET, POMAGAMO PRI OCENI INVESTICIJE IN IZBORU IZVAJALCA ZA VAŠ DOMVRTNA HIŠKA, RAVNA STREHA

Pozdravljeni,

potrebujem izvajalca za dobavo in postavitev vrtne hiška/lope z ravno streho, 2 x drsna vrata in eno okno. Na zunaj obdelana s fasado.

LP 2250 do 3750 €


........

VRTNA HIŠKA, ZIDANA IZ YTONG 15 CM

Pozdravljeni,

potrebovala bi vrtno lopo, dim. 3,10 x 4,6 m, višine 2,3-2,4 m. Gradnja z ytong zidaki 15 cm debeline. Potrebno je zgolj zidanje in streha, notranja in zunanja obdelava bo v lastni režiji.
Streha bi bila ravna, pokrita s siko ali gumo.
Vrata in okna lahko nabavim posebej in se jih samo vgradi.


Lp 1080 do 1800 €


........

VRTNO LOPO ZA DRVA

Pozdravljeni,

potrebujem vrtno lopo, kamor bi lahko spravil kosilnico in drva, torej mora biti zračna in imeti vrata z zaklepanjem.

Lp 1350 do 2250 €


........

ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV

CENA, GRADNJA LOPE, RAVNA STREHA, ŠIRINA 2,5M, VIŠINA 3M, DOLŽINA 4,6M
Vrtne hiške, lope, Kranj

900 € do 1500 €

CENA, VRTNA UTA, 3X3X2,6 METRA
Vrtne hiške, lope, Stahovica

1620 € do 2700 €

CENA, NADSTREŠEK, LESEN, ZA LETNO KUHINJO, 3 X 3 X 2,5M
Vrtne hiške, lope, Celje

900 € do 1500 €

CENA, VRTNA UTA, LOPA ZA SHRANJEVANJE VRTNEGA ORODJA, 4 X 3 X 2
Vrtne hiške, lope, Ilirska Bistrica

1080 € do 1800 €

CENA, LOPA ZA ORODJE IN KMETIJSKE STROJE NA NJIVI, OKOLI 3M X2M
Vrtne hiške, lope, Koper

891 € do 1485 €

CENA, VRTNA LOPA ZA SHRANJEVANJE , 0,4 X 0,8 X 1,8
Vrtne hiške, lope, Ljubljana

225 € do 375 €

CENA, VRTNA LOPA - KOLESARNICA, 2,5X2X2,3
Vrtne hiške, lope, Orehova vas

810 € do 1350 €

CENA, IZDELAVA NADSTRESKA NAD MIZO S KLOPMI, 250 X 300 X 200 CM
Vrtne hiške, lope, Ilirska Bistrica

900 € do 1500 €

CENA, VRTNA LOPA, 3 X 3,5 X 2,3
Vrtne hiške, lope, Polzela

2700 € do 4500 €

CENA, VRTNO LOPO ZA ORODJE, 200X 200X220
Vrtne hiške, lope, Grosuplje

630 € do 1050 €

CENA, DOBAVA IN POSTAVITEV VRTNE HIŠKE, 4,5M X 2,5M + 1,5M POKRITE
Vrtne hiške, lope, Domžale

2700 € do 4500 €

CENA, DOBAVA VRTNE UTE , CCA 220X220 CM
Vrtne hiške, lope, Ljubljana

1620 € do 2700 €

CENA, VRTNA HIŠKA, 200X250 CCM CCA
Vrtne hiške, lope, Kamnik

900 € do 1500 €

CENA, LESENO LOPO, 2,5X3,5X2,5 M
Vrtne hiške, lope, Višnja Gora

810 € do 1350 €

CENA, VRTNO HIŠKO, 310X410 CM
Vrtne hiške, lope, Ajdovščina

900 € do 1500 €

CENA, VRTNO LOPO, CCA 20M, 6X3
Vrtne hiške, lope, Maribor

3600 € do 6000 €

CENA, IZOLIRANA LOPA Z VRATI IN OKNOM, 4M X 5M X 2,3-2,5M
Vrtne hiške, lope, Fram

900 € do 1500 €

CENA, LESENA VRTNA HISKA, 16 M2 + NADSTREŠEK (1 X 4 M2)
Vrtne hiške, lope, Ljubljana

2250 € do 3750 €

CENA, LOPA ZA SHRANJEVANJE KOLES IN VRTNEGA ORODJA, Š 2,5M X D 4M X V CCA 2,6M
Vrtne hiške, lope, Kamnik

4050 € do 6750 €

CENA, DOBAVA IN POSTAVITEV VRTNE UTE, CCA 8 M X 2,5 M
Vrtne hiške, lope, Braslovče

3150 € do 5250 €

CENA, VRTNA LOPA, 4M X 5M X 5M
Vrtne hiške, lope, Tišina

1800 € do 3000 €

CENA, VRTNO HIŠO, 1 KOM
Vrtne hiške, lope, Maribor

1800 € do 3000 €

CENA, DVE VRTNI HIŠKI DVOKAPNICI, 2 KOM 3 X 3
Vrtne hiške, lope, Hoče-Slivnica

3600 € do 6000 €

CENA, MONTAZA LESENE VRTNE LOPE, 2,80 X 2,80 X 2.30 M
Vrtne hiške, lope, Kranj

180 € do 300 €

CENA, MONTAŽA LESENE VRTNE HIŠKE, 1 KOM
Vrtne hiške, lope, Medvode

180 € do 300 €

CENA, VRTNA LOPA ZA SHRANJEVANJE , 1,5 X 2,,5 X 1,5 M
Vrtne hiške, lope, Celje

900 € do 1500 €

CENA, VRTNO LOPO, 3,5X3,7
Vrtne hiške, lope, Idrija

810 € do 1350 €

CENA, VRTNE UTE, VRTNA MALA HIŠKA, 800M DOLŽINA , ŠIRINA 4M, VIŠINA 5OOM
Vrtne hiške, lope, Prebold

1350 € do 2250 €

CENA, LOPA ZA SHRANJEVANJE STVARI, 4M X 5M X 2,3-2,5M
Vrtne hiške, lope, Fram

810 € do 1350 €

CENA, VRTNO LOPO ZA SHRANJEVANJE ORODJA, KOLES, 3X2X2,5-2,8M
Vrtne hiške, lope, Medvode

900 € do 1500 €

CENA, DOBAVA VRTNE LOPE, 4 X 3 X 2,3 M
Vrtne hiške, lope, Medvode

1620 € do 2700 €

CENA, POSTAVITEV VRTNE LOPE , 3 X 2 M
Vrtne hiške, lope, Žabnica

3150 € do 5250 €

CENA, LOPA ZA SHRANJEVANJE KOLES, D 300 X V 145 X G 75 CM
Vrtne hiške, lope, Ljubljana - Črnuče

1620 € do 2700 €

CENA, VRTNA LOPA, 3 X2,5 M
Vrtne hiške, lope, Kranj

2700 € do 4500 €

CENA, VRTNO LOPO, 1.6M X 3.5 X 2M ENOKAPNICA
Vrtne hiške, lope, Preserje

900 € do 1500 €

CENA, VRTNA UTA , 2 X 4 X 2,5 (DVOKAPNA STREHA)
Vrtne hiške, lope, Črnuče

900 € do 1500 €Poglej druge končane projekte in cene

VRTNE HIŠKE, LOPE CENIK

Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

290+ PODJETIJ ZA VRTNE HIŠKE, LOPE
BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
BREZ PROVIZIJ
PRIDOBI PONUDBO

IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE VRTNE HIŠKE, LOPE?

 • Vrtne hiške, lope Ljubljana
 • Vrtne hiške, lope Maribor
 • Vrtne hiške, lope Celje
 • Vrtne hiške, lope Koper
 • Vrtne hiške, lope Kranj
 • Vrtne hiške, lope Ajdovščina
 • Vrtne hiške, lope Bled
 • Vrtne hiške, lope Bovec
 • Vrtne hiške, lope Črna na Koroškem
 • Vrtne hiške, lope Črnomelj
 • Vrtne hiške, lope Domžale
 • Vrtne hiške, lope Gornja Radgona
 • Vrtne hiške, lope Gornji Grad
 • Vrtne hiške, lope Hrastnik
 • Vrtne hiške, lope Ilirska Bistrica
 • Vrtne hiške, lope Izola
 • Vrtne hiške, lope Jesenice
 • Vrtne hiške, lope Kamnik
 • Vrtne hiške, lope Kidričevo
 • Vrtne hiške, lope Kobarid
 • Vrtne hiške, lope Kočevje
 • Vrtne hiške, lope Kranjska Gora
 • Vrtne hiške, lope Krško
 • Vrtne hiške, lope Laško
 • Vrtne hiške, lope Lendava
 • Vrtne hiške, lope Litija
 • Vrtne hiške, lope Ljutomer
 • Vrtne hiške, lope Metlika
 • Vrtne hiške, lope Mojstrana
 • Vrtne hiške, lope Mozirje
 • Vrtne hiške, lope Murska Sobota
 • Vrtne hiške, lope Nova Gorica
 • Vrtne hiške, lope Novo mesto
 • Vrtne hiške, lope Ormož
 • Vrtne hiške, lope Piran - Pirano
 • Vrtne hiške, lope Pivka
 • Vrtne hiške, lope Portorož
 • Vrtne hiške, lope Postojna
 • Vrtne hiške, lope Ptuj
 • Vrtne hiške, lope Radeče
 • Vrtne hiške, lope Radenci
 • Vrtne hiške, lope Radovljica
 • Vrtne hiške, lope Ravne Na Koroškem
 • Vrtne hiške, lope Ribnica
 • Vrtne hiške, lope Rogaška Slatina
 • Vrtne hiške, lope Sevnica
 • Vrtne hiške, lope Sežana
 • Vrtne hiške, lope Škofja Loka
 • Vrtne hiške, lope Slovenj Gradec
 • Vrtne hiške, lope Slovenska Bistrica
 • Vrtne hiške, lope Slovenske Konjice
 • Vrtne hiške, lope Šoštanj
 • Vrtne hiške, lope Štore
 • Vrtne hiške, lope Tolmin
 • Vrtne hiške, lope Trbovlje
 • Vrtne hiške, lope Tržič
 • Vrtne hiške, lope Trzin
 • Vrtne hiške, lope Velenje
 • Vrtne hiške, lope Vipava
 • Vrtne hiške, lope Vojnik
 • Vrtne hiške, lope Vransko
 • Vrtne hiške, lope Vrhnika
 • Vrtne hiške, lope Žalec
 • Vrtne hiške, lope Zreče
 • Vrtne hiške, lope Žužemberk
 • SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  © 2022 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane