x

  KOMARNIKI cena

  Kakšna je cena komarnikov? Komarniki vam bodo prihranili marsikatero neprespano noč zaradi nadležnega brenčanja. Cena komarnikov za okna ali vrata je odvisna od vrste komarnika (fiksni, krilni, plise, rolo, drsni, integrirani), materiala okvirja (PVC, aluminij), površine komarnika in seveda od izvajalca. Za običajno rolo mrežo proti komarjem, skupaj z vodili in montažo boste odšteli med 60-100 EUR/m2. Za točno ceno lahko pošljete povpraševanje našim preverjenim monterjem komarnikov in prejeli boste več ponudb. Za vas smo pripravili tudi nekaj nasvetov o komarnikih.

  Preverite tudi:
  Zunanja senčila, cena

  CENA ZA ROLO KOMARNIKE


  Cena za rolo komarnike. Cena rolo komarnikov. Cena za rolo komarnike, skupaj z vodili in montažo.

  60.00 €/m2

  MINIMALNA CENA
  €/m2

  SREDNJA CENA
  100.00 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV
  Fiksni komarniki - cenik

  Fiksni komarniki - cenik

  Montaža fiksnih komarnikov je hitra in preprosta metoda, s katero preprečimo vdor nadlenega marčesa v stanovanje. Fiksni komarnik je mogoče vgraditi na vse vrste oken in vrat in jih kadarkoli tudi preprosto umakniti. Cena fiksnega komarnika je odvisna od kvalitete mrežice, tipa okvirja (PVC ali alu) ter seveda proizvajalca.

  30 €/m2

  MINIMALNA CENA
  43 €/m2

  SREDNJA CENA
  55 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  Rolo komarniki - cena

  Rolo komarniki - cena

  Rolo komarnik lahko enostavno spuščamo in dvigamo, s čimer predstavlja idealno rešitev za balkonska vrata ali panoramske stene. Cena rolo komarnika je odvisna od kvalitete mrežice, proizvajalca in še nekaj drugih parametrov: ločimo samostojne rolo komarnike in integrirane rolo komarnike, ki so vgrajeni v omarico skupaj z roletami. Drsni komarniki veljajo za obstojne in trpežne in imajo ob pravilni uporabi dolgo življenjsko dobo.

  50 €/m2

  MINIMALNA CENA
  60 €/m2

  SREDNJA CENA
  70 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  Cena za ponudnika, montažerja komarnikov

  DRUGE CENE ZA KOMARNIKI

  vaša količina

  enota

  okvirna cena

  vaša cena

  Cena za integrirani rolo komarnik

  Cena za integrirani rolo komarnik, podometna izvedba s klik sistemom v kaseti za žaluzije. Cena z dobavo in montažo.  €/kos

  kos
  povpraševanje>

  Cena za plise komarnik

  Plise komarnik, nadometna montaža z kaseto. Vetikalno zapiranje na klik. Srebrna RAL 7011 maska. Cena skupaj z montažo.  €/kos

  kos
  povpraševanje>

  Cena za fiksni komarnik

  Cena za fiksni komarnik z alu okvirjem in gosto mušjo tkanino. Cena skupaj z montažo komarnika.  €/kos

  kos
  povpraševanje>
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE >
  SKUPAJ:

  Kako so Vam koristile te informacije?

  Komarniki, vse kar morate vedeti

  1. Kaj morate vedeti pred nakupom komarnikov?

  1.1. Prava tehnična rešitev za vse tipe oken in balkonskih vrat

  Na trgu obstaja več vrst komarnikov oz. posebnih mrež zato se najde rešitev za vse oblike in dimenzije oken in balkonskih vrat. V primeru, da so komarniki integrirani v zunanjom žaluzijo ali pa z roleto v roletno omarico, je treba to predvideti že takrat, ko okna opremljamo s senčili, oz. ko kupujemo nova okna oz. vrata.  Druga možnost pa je, da se komarniki namestijo naknadno, kot samostojni elementi, kar lahko storimo kadarkoli.

  Komarniki omogočajo brezskrbno zračenje prostorov, ki je neprecenljivo
  Komarniki omogočajo brezskrbno zračenje prostorov, ki je neprecenljivo

   

  1.2. Komarniki niso zgolj zaščita pred komarji

  S komarniki se obvarujemo pred komarji pa tudi pred vsem nadležnim mrčesom oz. vsem kar lahko prileze ali prileti skozi odprta okna in vrata. Obstajajo tudi izvedbe komarnikov, ki nas obvarujejo pred cvetnim prahom, kar je v veliko pomoč vsem, ki jih muči seneni nahod. S komarniki bomo lahko zračili prostore, jih ponoči ohlajali na naraven način, mirno spali in se izognili uporabi kemičnih sredstev za zaščito pred mrčesom. Res pa je, da je prehod svežega zraka skozi mrežo komarnika nekoliko manjši kot če bi bila okenska in vratna odprtina brez njega.

  1.3. Barve komarnikov

  Aluminijasti profili so običajno na voljo v beli in rjavi barvi, kar zadovolji večino potreb kupcev. Mreža pa je sivkaste barve, ki omogoča, da je pogled navzven pri spuščenem komarniku skoraj nemoten. Mrežo opazimo le, če stojimo blizu okna.

  1.4. Komarniki vsaj v spalnici

  Če so finančna sredstva omejena priporočamo, da komarnike namestite vsaj na okna v spalnici. Brezskrbno zračenje prostorov v katerih spimo je neprecenljivo.

  1.5. Kakovost

  Pri nakupu komarnikov bodimo pozorni na kakovost. Odsvetujemo nakup fiksnih komarnikov, katerih pritrdilne elemente je potrebno lepiti na okenski okvir. Taki komarniki so praviloma nekakovostni in ne zdržijo dolgo. Čez nekaj časa lepilo mestoma popusti, drugje pa ga je praktično nemogoče. Zagotovo pa odsvetujemo mrežo brez okvirja nalepljeno na okna.

  1.6. Življenjska doba in vzdrževanje

  Življenjska doba komarnika je v veliki meri odvisna od kakovosti izdelka pa tudi od uporabnika. S pravilno uporabo in vzdrževanjem je življenjska doba komarnika lahko bistveno daljša od garancijske dobe, ki je običajno dve leti. Največkrat se zgodi, da je potrebno zamenjati mrežo. V kolikor so druge komponente iz aluminija, vzdrževanja skoraj ni, razen mehanskih poškodb, ki so običajno posledica nepravilne uporabe.

  2. Ponudniki in izvajalci - pomembna je kakovost

  Da bi lahko iskali informacije na trgu se moramo najprej odločiti na katera okna in vrata želimo namestiti komarnike. Nadalje je pomembno, da iščemo kakovostne izdelke, saj nam morajo komarniki služiti dobro in čim dlje. Priporočljivo se je pozanimati pri več ponudnikih, pri tem pa si komarnike tudi ogledati in jih otipati. Na otip namreč najbolje ločimo razliko v kakovosti. Vsi sestavni deli komarnika naj bodo izdelani iz izbranih, kakovostnih, nerjavnih materijalov. Pri tem je še posebej pomemben materijal mrežice. Le-ta naj bo iz steklenih vlaken, ki najbolje prenašajo vremenske vplive. In nenazadnje moramo pri izbiri komarnika upoštevati tudi izgled stavbe ter izbrati barvo komarnika, ki najbolj ustreza obstoječim oz. novim oknom in vratom.

  3. Različne vrste komarnikov

  Obstaja več vrst komarnikov, ki jih lahko prilagodimo tipu oken ali balkonskih vrat.

  3.1. Fiksni komarniki

  Fiksne komarnike lahko enostavno pritrdimo neposredno na okenski okvir ali v steno. Po potrebi takšne komarnike lahko snamemo. To je dobra izbira za tista okna, kjer redko ali nikoli ne segamo ven in lahko mreža ostane nemoteno pritrjena od pomladi do jeseni, kot so denimo okna v kleti.

  3.2. Rolo komarniki

  Rolo komarnik se navija v rolo omarico skupaj z žaluzijo. Ob strani ima vodila s ščetkami, ki preprečujejo vdor mrčesa. Možno ga je namestiti na zunanjo stran oken in vrat ali pa neposredno na zid. Če imamo lončnice na zunanji okenski polici je tak tip komarnika idealen, saj lončnic ni potrebno umikati. Rolo komarnik lahko upravljamo ročno z verižico, obstaja pa tudi električno krmiljenje z možnostjo daljinskega upravljanja. Ko komarnik odpremo se navije v omarico. Odpremo ga lahko vertikalno ali horizontalno.

  3.3. Integrirani komarniki

  Ta tip komarnika se vgrajuje skupaj z roletami v omarice oziroma omarice zunanjih žaluzij. Komarnik mora biti umeščen med okno in roleto, saj ga edino tako lahko odpiramo in zapiramo tudi, ko je roleta spuščena. Obenem ga tako roleta ščiti pred zunanjimi vplivi. Ko komarnik dvignemo, se zarola v omarico in je popolnoma neviden.

  3.4. Krilni komarniki

  Krilni komarnik se odpira/zapira na isti način kot vrata oz. okno na katerega je pritrjen. Lahko ga vgradimo na vse vrste oken in vrat, še posebej pa je primeren za prehode. Možne so izvedbe s pantom z vzmetjo ali brez. Krilo ima tudi magnetni sistem, ki preprečuje, da bi se odprlo kadar piha veter. Med krilne komarnike spada tudi nihajni komarnik, ki omogoča radius odpiranja 240 stopinj. Tako lahko, tudi kadar imamo zasedeni obe roki, odpremo komarnik, zapre pa se sam od sebe.

  3.5. Drsni komarniki

  Še ena rešitev, ki je primerna za zaščito prehodov na vrt, balkon ali teraso, so drsni komarniki. Le-ti se lahko vgradijo na vse vrste vrat. Odpira in zapira se lahko tako iz notranje, kot iz zunanje strani. Obstajajo drsni komarniki z enojnim ali pa dvojnim drsnim krilom.

  3.6. Plise komarniki

  Najnovejši sistem samostojnih komarnikov za prehode na vrt, balkon ali teraso so plise komarniki. Mrežica komarnika se zlaga in odpira kot harmonika. Tudi plise komarniki se lahko vgradijo na vse vrste vrat. Odpirajo se tako iz notranje kot zunanje smeri. Prednost plise komarnikov napram drsnim ali krilnim je ta, da zavzamejo zelo malo prostora ob vratih.

  4. Postopek

  Glede pravilne izbire in vgradnje komarnika je najbolje zaupati strokovnjakom. Vgradnja je, v kolikor imamo prakso, sicer dokaj enostavna in čista. Komarnike se običajno vgradi kar na samo okno oziroma vrata. Druga pogosta možnost pa je vgradnja v špaleto. Obstajajo pa tudi izvedbe za primere, ko ne enega ne drugega ni možno narediti. Če bomo istočasno menjali oz. montirali tudi rolete ali žaluzije, je najbolje, da izberemo take, ki imajo možnost integriranja komarnika oziroma imajo komarnik že vgrajen.

  MOJMOJSTER.NET, POMAGAMO PRI OCENI INVESTICIJE IN IZBORU IZVAJALCA ZA VAŠ DOM  KOMARNIKI ZA OKNA

  Pozdravljeni,

  potrebna je nabava in montaža komarnika, zanima me še komarnik za strešno okno.

  LP 495 € do 825 €


  ........

  ROLO KOMARNIK

  Pozdravljeni

  potrebuje rolo komarnike za 2.okna in ena balkonska vrata - cca 60x125(2 okna)balkonska vrata 75x200.

  LP 216 € do 360 €


  ........

  FIKSNI KOMARNIK ZA OKNO

  Pozdravljeni,

  potrebujem fiksni komarnik za okno 71 x 83 cm.

  LP 180 € do 300 €


  ........

  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV

  CENA, KRILNI KOMARNIK,
  Komarniki, Marjeta na Dravskem polju

  207 € do 345 €

  CENA, POPRAVILO KOMARNIKOV,
  Komarniki, Kostanjevica Na Krasu

  171 € do 285 €

  CENA, KOMARNIKI,
  Komarniki, Dobrovo v Brdih

  1080 € do 1800 €

  CENA, KOMARNIKI ZA BALKONSKA VRATA,
  Komarniki, Kozina

  315 € do 525 €

  CENA, FIKSNI KOMARNIK ZA OKNO,
  Komarniki, Deskle

  180 € do 300 €

  CENA, ROLO KOMARNIKI,
  Komarniki, Ljubljana - Šmartno

  180 € do 300 €

  CENA, KOMARNIKI, ZUNANJE ŽALUZIJE,
  Komarniki, Ptuj

  900 € do 1500 €

  CENA, DRSNI KOMARNIK ,
  Komarniki, Maribor

  315 € do 525 €

  CENA, MENJAVA MREŽE ROLO KOMARNIK,
  Komarniki, Slovenj Gradec

  72 € do 120 €

  CENA, ROLETE NA OBSTOJEČA OKNA + KOMARNIKI,
  Komarniki, Dol Pri Ljubljani

  540 € do 900 €

  CENA, ROLO IN FIKSNI KOMARNIKI ,
  Komarniki, Murska Sobota

  315 € do 525 €

  CENA, POPRAVILO ROLETE + ZAMENJAVA KOMARNIKA,
  Komarniki, Ljubljana

  216 € do 360 €

  CENA, ZUNANJE ŽALUZIJE + KOMARNIKI,
  Komarniki, Ljubljana

  891 € do 1485 €

  CENA, KOMARNIKI,
  Komarniki, Moravče

  306 € do 510 €

  CENA, KRILNI KOMARNIK,
  Komarniki, Preddvor

  180 € do 300 €

  CENA, VERTIKALNI ROLO KOMARNIK Z ZAVORO ZAPIRANJA,
  Komarniki, Škofja Loka

  270 € do 450 €

  CENA, ROLO KOMARNIKI,
  Komarniki, Maribor

  810 € do 1350 €

  CENA, PLISE KOMARNIK VRATA,
  Komarniki, Škofljica

  180 € do 300 €

  CENA, ROLO KOMARNIK,
  Komarniki, Prebold

  180 € do 300 €

  CENA, KOMARNIK ZA VRATA,
  Komarniki, Ljubljana

  180 € do 300 €

  CENA, KOMARNIK ZA BALKONSKA VRATA IN OKNO,
  Komarniki, Vipava

  261 € do 435 €

  CENA, FIKSNE KOVINSKE KOMARNIKE,
  Komarniki, Dobje pri Planini

  225 € do 375 €

  CENA, NAKUP IN MONTAŽA KOMARNIKOV,
  Komarniki, Celje

  450 € do 750 €

  CENA, ROLO KOMARNIKI,
  Komarniki, Pragersko

  270 € do 450 €

  CENA, KOMARNIKI,
  Komarniki, Grobelno

  540 € do 900 €

  CENA, KOMARNIKI + MONTAŽA,
  Komarniki, Bohinjska Bistrica

  765 € do 1275 €

  CENA, KOMARNIK,
  Komarniki, Moravče

  180 € do 300 €

  CENA, KOMARNIKI,
  Komarniki, Medvode

  900 € do 1500 €

  CENA, ROLO KOMARNIKI,
  Komarniki, Kranj

  765 € do 1275 €

  CENA, PLISE KOMARNIK ZA BALKONSKA VRATA,
  Komarniki, Ljubljana

  135 € do 225 €

  CENA, ROLO KOMARNIK,
  Komarniki, Ljubljana

  180 € do 300 €

  CENA, MENJAVA DRSNEGA KOMARNIKA,
  Komarniki, Cirkulane

  180 € do 300 €

  CENA, MENJAVA MREŽIC NA KOMARNIKIH,
  Komarniki, Dobrovo v Brdih

  135 € do 225 €

  CENA, KOMARNIK ZA DRSNA VRATA. ,
  Komarniki, Murska Sobota

  211.5 € do 352.5 €

  CENA, KOMARNIKE ZA OKNO,
  Komarniki, Izola

  450 € do 750 €

  CENA, ROLO KOMARNIKI ,
  Komarniki, Ljubljana

  720 € do 1200 €  Poglej druge končane projekte in cene

  KOMARNIKI CENIK

  SODELUJEMO Z VEČ KOT 133 PODJETIJ ZA KOMARNIKI


  BREZPLAČNA STORITEV
  IŠČEMO LOKALNO
  BREZ PROVIZIJ
  PRIDOBI PONUDBO

  IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE KOMARNIKI?

  SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  KONTAKTI

  Povpraševanja: 051 216 651
  Podjetja: 040 145 800

  REGIONALNE STRANI

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2020 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane