KOMARNIKI cena

  Kakšna je cena komarnikov? Komarniki vam bodo prihranili marsikatero neprespano noč zaradi nadležnega brenčanja. Cena komarnikov za okna ali vrata je odvisna od vrste komarnika (fiksni, krilni, plise, rolo, drsni, integrirani), materiala okvirja (PVC, aluminij), površine komarnika in seveda od izvajalca. Za običajno rolo mrežo proti komarjem, skupaj z vodili in montažo boste odšteli med 60-100 EUR/m2. Za točno ceno lahko pošljete povpraševanje našim preverjenim monterjem komarnikov in prejeli boste več ponudb. Za vas smo pripravili tudi nekaj nasvetov o komarnikih.

  Preverite tudi:
  Zunanja senčila, cena

  CENA ZA ROLO KOMARNIKE


  Cena za rolo komarnike. Cena rolo komarnikov. Cena za rolo komarnike, skupaj z vodili in montažo.

  60.00 €/m2

  MINIMALNA CENA
  €/m2

  SREDNJA CENA
  100.00 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV
  Fiksni komarniki - cenik

  Fiksni komarniki - cenik

  Montaža fiksnih komarnikov je hitra in preprosta metoda, s katero preprečimo vdor nadlenega marčesa v stanovanje. Fiksni komarnik je mogoče vgraditi na vse vrste oken in vrat in jih kadarkoli tudi preprosto umakniti. Cena fiksnega komarnika je odvisna od kvalitete mrežice, tipa okvirja (PVC ali alu) ter seveda proizvajalca.

  30 €/m2

  MINIMALNA CENA
  43 €/m2

  SREDNJA CENA
  55 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  Rolo komarniki - cena

  Rolo komarniki - cena

  Rolo komarnik lahko enostavno spuščamo in dvigamo, s čimer predstavlja idealno rešitev za balkonska vrata ali panoramske stene. Cena rolo komarnika je odvisna od kvalitete mrežice, proizvajalca in še nekaj drugih parametrov: ločimo samostojne rolo komarnike in integrirane rolo komarnike, ki so vgrajeni v omarico skupaj z roletami. Drsni komarniki veljajo za obstojne in trpežne in imajo ob pravilni uporabi dolgo življenjsko dobo.

  50 €/m2

  MINIMALNA CENA
  60 €/m2

  SREDNJA CENA
  70 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  Cena za ponudnika, montažerja komarnikov

  DRUGE CENE ZA KOMARNIKI

  vaša količina

  enota

  okvirna cena

  vaša cena

  Cena za integrirani rolo komarnik

  Cena za integrirani rolo komarnik, podometna izvedba s klik sistemom v kaseti za žaluzije. Cena z dobavo in montažo.  €/kos

  kos
  povpraševanje>

  Cena za plise komarnik

  Plise komarnik, nadometna montaža z kaseto. Vetikalno zapiranje na klik. Srebrna RAL 7011 maska. Cena skupaj z montažo.  €/kos

  kos
  povpraševanje>

  Cena za fiksni komarnik

  Cena za fiksni komarnik z alu okvirjem in gosto mušjo tkanino. Cena skupaj z montažo komarnika.  €/kos

  kos
  povpraševanje>
  SKUPAJ:
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE >

  Kako so Vam koristile te informacije?

  Ideje za urejen dom

  Revija s svežimi idejami in nasveti naših avtorjev za urejanje doma.

  Komarniki, vse kar morate vedeti

  1. Kaj morate vedeti pred nakupom komarnikov?

  1.1. Prava tehnična rešitev za vse tipe oken in balkonskih vrat

  Na trgu obstaja več vrst komarnikov oz. posebnih mrež zato se najde rešitev za vse oblike in dimenzije oken in balkonskih vrat. V primeru, da so komarniki integrirani v zunanjom žaluzijo ali pa z roleto v roletno omarico, je treba to predvideti že takrat, ko okna opremljamo s senčili, oz. ko kupujemo nova okna oz. vrata.  Druga možnost pa je, da se komarniki namestijo naknadno, kot samostojni elementi, kar lahko storimo kadarkoli.

  Komarniki omogočajo brezskrbno zračenje prostorov, ki je neprecenljivo
  Komarniki omogočajo brezskrbno zračenje prostorov, ki je neprecenljivo

   

  1.2. Komarniki niso zgolj zaščita pred komarji

  S komarniki se obvarujemo pred komarji pa tudi pred vsem nadležnim mrčesom oz. vsem kar lahko prileze ali prileti skozi odprta okna in vrata. Obstajajo tudi izvedbe komarnikov, ki nas obvarujejo pred cvetnim prahom, kar je v veliko pomoč vsem, ki jih muči seneni nahod. S komarniki bomo lahko zračili prostore, jih ponoči ohlajali na naraven način, mirno spali in se izognili uporabi kemičnih sredstev za zaščito pred mrčesom. Res pa je, da je prehod svežega zraka skozi mrežo komarnika nekoliko manjši kot če bi bila okenska in vratna odprtina brez njega.

  1.3. Barve komarnikov

  Aluminijasti profili so običajno na voljo v beli in rjavi barvi, kar zadovolji večino potreb kupcev. Mreža pa je sivkaste barve, ki omogoča, da je pogled navzven pri spuščenem komarniku skoraj nemoten. Mrežo opazimo le, če stojimo blizu okna.

  1.4. Komarniki vsaj v spalnici

  Če so finančna sredstva omejena priporočamo, da komarnike namestite vsaj na okna v spalnici. Brezskrbno zračenje prostorov v katerih spimo je neprecenljivo.

  1.5. Kakovost

  Pri nakupu komarnikov bodimo pozorni na kakovost. Odsvetujemo nakup fiksnih komarnikov, katerih pritrdilne elemente je potrebno lepiti na okenski okvir. Taki komarniki so praviloma nekakovostni in ne zdržijo dolgo. Čez nekaj časa lepilo mestoma popusti, drugje pa ga je praktično nemogoče. Zagotovo pa odsvetujemo mrežo brez okvirja nalepljeno na okna.

  1.6. Življenjska doba in vzdrževanje

  Življenjska doba komarnika je v veliki meri odvisna od kakovosti izdelka pa tudi od uporabnika. S pravilno uporabo in vzdrževanjem je življenjska doba komarnika lahko bistveno daljša od garancijske dobe, ki je običajno dve leti. Največkrat se zgodi, da je potrebno zamenjati mrežo. V kolikor so druge komponente iz aluminija, vzdrževanja skoraj ni, razen mehanskih poškodb, ki so običajno posledica nepravilne uporabe.

  2. Ponudniki in izvajalci - pomembna je kakovost

  Da bi lahko iskali informacije na trgu se moramo najprej odločiti na katera okna in vrata želimo namestiti komarnike. Nadalje je pomembno, da iščemo kakovostne izdelke, saj nam morajo komarniki služiti dobro in čim dlje. Priporočljivo se je pozanimati pri več ponudnikih, pri tem pa si komarnike tudi ogledati in jih otipati. Na otip namreč najbolje ločimo razliko v kakovosti. Vsi sestavni deli komarnika naj bodo izdelani iz izbranih, kakovostnih, nerjavnih materijalov. Pri tem je še posebej pomemben materijal mrežice. Le-ta naj bo iz steklenih vlaken, ki najbolje prenašajo vremenske vplive. In nenazadnje moramo pri izbiri komarnika upoštevati tudi izgled stavbe ter izbrati barvo komarnika, ki najbolj ustreza obstoječim oz. novim oknom in vratom.

  3. Različne vrste komarnikov

  Obstaja več vrst komarnikov, ki jih lahko prilagodimo tipu oken ali balkonskih vrat.

  3.1. Fiksni komarniki

  Fiksne komarnike lahko enostavno pritrdimo neposredno na okenski okvir ali v steno. Po potrebi takšne komarnike lahko snamemo. To je dobra izbira za tista okna, kjer redko ali nikoli ne segamo ven in lahko mreža ostane nemoteno pritrjena od pomladi do jeseni, kot so denimo okna v kleti.

  3.2. Rolo komarniki

  Rolo komarnik se navija v rolo omarico skupaj z žaluzijo. Ob strani ima vodila s ščetkami, ki preprečujejo vdor mrčesa. Možno ga je namestiti na zunanjo stran oken in vrat ali pa neposredno na zid. Če imamo lončnice na zunanji okenski polici je tak tip komarnika idealen, saj lončnic ni potrebno umikati. Rolo komarnik lahko upravljamo ročno z verižico, obstaja pa tudi električno krmiljenje z možnostjo daljinskega upravljanja. Ko komarnik odpremo se navije v omarico. Odpremo ga lahko vertikalno ali horizontalno.

  3.3. Integrirani komarniki

  Ta tip komarnika se vgrajuje skupaj z roletami v omarice oziroma omarice zunanjih žaluzij. Komarnik mora biti umeščen med okno in roleto, saj ga edino tako lahko odpiramo in zapiramo tudi, ko je roleta spuščena. Obenem ga tako roleta ščiti pred zunanjimi vplivi. Ko komarnik dvignemo, se zarola v omarico in je popolnoma neviden.

  3.4. Krilni komarniki

  Krilni komarnik se odpira/zapira na isti način kot vrata oz. okno na katerega je pritrjen. Lahko ga vgradimo na vse vrste oken in vrat, še posebej pa je primeren za prehode. Možne so izvedbe s pantom z vzmetjo ali brez. Krilo ima tudi magnetni sistem, ki preprečuje, da bi se odprlo kadar piha veter. Med krilne komarnike spada tudi nihajni komarnik, ki omogoča radius odpiranja 240 stopinj. Tako lahko, tudi kadar imamo zasedeni obe roki, odpremo komarnik, zapre pa se sam od sebe.

  3.5. Drsni komarniki

  Še ena rešitev, ki je primerna za zaščito prehodov na vrt, balkon ali teraso, so drsni komarniki. Le-ti se lahko vgradijo na vse vrste vrat. Odpira in zapira se lahko tako iz notranje, kot iz zunanje strani. Obstajajo drsni komarniki z enojnim ali pa dvojnim drsnim krilom.

  3.6. Plise komarniki

  Najnovejši sistem samostojnih komarnikov za prehode na vrt, balkon ali teraso so plise komarniki. Mrežica komarnika se zlaga in odpira kot harmonika. Tudi plise komarniki se lahko vgradijo na vse vrste vrat. Odpirajo se tako iz notranje kot zunanje smeri. Prednost plise komarnikov napram drsnim ali krilnim je ta, da zavzamejo zelo malo prostora ob vratih.

  4. Postopek

  Glede pravilne izbire in vgradnje komarnika je najbolje zaupati strokovnjakom. Vgradnja je, v kolikor imamo prakso, sicer dokaj enostavna in čista. Komarnike se običajno vgradi kar na samo okno oziroma vrata. Druga pogosta možnost pa je vgradnja v špaleto. Obstajajo pa tudi izvedbe za primere, ko ne enega ne drugega ni možno narediti. Če bomo istočasno menjali oz. montirali tudi rolete ali žaluzije, je najbolje, da izberemo take, ki imajo možnost integriranja komarnika oziroma imajo komarnik že vgrajen.

  MOJMOJSTER.NET, POMAGAMO PRI OCENI INVESTICIJE IN IZBORU IZVAJALCA ZA VAŠ DOM  KOMARNIK ZA BALKONSKA VRATA

  Pozdravljeni.

  Potrebujem komarnik za balkonska vrata, velikosti cca 100x230 cm, Mislim, da pride v poštev rolo - vertikala ali plise komarnik. Zanima me čas dobave in cena.

  Hvala in lep pozdrav. 270 € do 450 €


  ........

  KOMARNIK Z OKVIRJEM

  Pozdravljeni,

  potrebujem dva komarnika fiksna 65cm x 135cm brez vgradnje, dostava na dom.

  LP 180 € do 300 €


  ........

  FIKSNI KOMARNIK Z GOSTO MREŽICO

  Pozdravljeni,

  potrebujem fiksni komarnik za okno, z kar relativno gosto mrežico (rad bi bil brez mrčesa) ter da se ga da ročno namestiti s tistimi zaponkami brez kakršnih koli "ježkov". Dimenzije 86,5cm x 136,4 cm.

  Lp 108 € do 180 €


  ........

  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV

  CENA, KOMARNIKI ZA OKNA IN VRATA, 6 KOM
  Komarniki, Podnart

  540 € do 900 €

  CENA, NAMESTITEV MREŽE ZA KOMARJE, CCA 70 X 130 4 KOM
  Komarniki, Ljubljana

  450 € do 750 €

  CENA, KRILNI KOMARNIK ZA BALKONSKA VRATA, 185 X 80 CM
  Komarniki, Ljubljana-Zalog

  288 € do 480 €

  CENA, KOMARNIK ZA BALKONSKA VRATA, CCA 115X220 CM
  Komarniki, Kamnik

  162 € do 270 €

  CENA, KRILNI, DRSNI ALI PLISE KOMARNIK, BALKONSKA DVOKRILNA VRATA 133X215
  Komarniki, Ljubljana

  108 € do 180 €

  CENA, POZDRAVLJENI.....POTRBUJEM KOMARNIKE,
  Komarniki, Šoštanj

  432 € do 720 €

  CENA, KOMARNIKI, 115X115 170X125 100X100
  Komarniki, Brezovica Pri Ljubljani

  315 € do 525 €

  CENA, ROLO KOMARNIKI, 2X 120*120, 1X 100*100
  Komarniki, Trbovlje

  225 € do 375 €

  CENA, FIKSNA KOMARNIKA ZA OKNO, 85,5 X 103,5 CM, 84 X 102 CM
  Komarniki, Maribor

  216 € do 360 €

  CENA, KOMARNIKE ZA CELO HIŠO, 14X7
  Komarniki, Lesično

  630 € do 1050 €

  CENA, DRSNI KOMARNIK NA BALKONSKA VRATA, 90 X 200 CM
  Komarniki, Maribor

  180 € do 300 €

  CENA, KOMARNIK ZA VRATA , 90 X 200 CM
  Komarniki, Kamnik

  90 € do 150 €

  CENA, ZUNANJE ŽALUZIJE IN KOMARNIKE, 5 KOM
  Komarniki, Domžale

  990 € do 1650 €

  CENA, KOMARNIK ZA VRATA, 90X210
  Komarniki, Trebnje

  135 € do 225 €

  CENA, KOMARNIKI ZA OKNA IN VRATA, PO OPISU
  Komarniki, Šentjur

  720 € do 1200 €

  CENA, KOMARNIKI, 6X RAZLIČNA OKNA, 2X VRATA
  Komarniki, Ljubljana

  630 € do 1050 €

  CENA, ROLO KOMARNIKE, V OPISU
  Komarniki, Kranj

  495 € do 825 €

  CENA, KOMARNIK ZA BALKONSKA VRATA, 1,80 X 2,20 M
  Komarniki, Domžale

  126 € do 210 €

  CENA, DRSNI KOMARNIK VRATA TERASE, 135CM/220CM
  Komarniki, Škofljica

  306 € do 510 €

  CENA, KOMARNIKI, 5KOM 80X90 IN 3KOM 90X110
  Komarniki, Polhov Gradec

  720 € do 1200 €

  CENA, PLISE KOMARNIKI, 4 KOM
  Komarniki, Ljubljana

  720 € do 1200 €

  CENA, KOMARNIK, 4 KOM, 70X210CM
  Komarniki, Ptuj

  360 € do 600 €

  CENA, ROLO KOMARNIK, 5 KOMADOV , CCA 10M2
  Komarniki, Ljubljana

  360 € do 600 €

  CENA, PLISE KOMARNIK ZA BALKONSKA VRATA , 1 KOS, 260/149
  Komarniki, Kamnik

  207 € do 345 €

  CENA, KOMARNIK ZA BALKONSKA VRATA, 2M2
  Komarniki, Ptuj

  108 € do 180 €

  CENA, ZUNANJI ROLO KOMARNIK M1 - KLIK, 76 X 118 CM
  Komarniki, Ljubljana

  45 € do 75 €

  CENA, DOBAVA IN MONTAŽA KOMARNIKOV, 5 KOS
  Komarniki, Celje

  720 € do 1200 €

  CENA, FIKSNI KOMARNIKI KI SE SNAMEJO, 109×101CM IN 144×127CM ODPRTINE OKEN
  Komarniki, Ljubljana

  540 € do 900 €

  CENA, ROLO KOMARNIK ZA VRATA, 1 KOM
  Komarniki, Šenčur

  135 € do 225 €

  CENA, KOMARNIKI, 2 FIKSNA, 1 PLISE, 2 ROLO
  Komarniki, Cerkvenjak

  540 € do 900 €

  CENA, ROLETE , SKUPAJ 35M2
  Komarniki, Renče

  1800 € do 3000 €

  CENA, ROLO ALI DRSNI KOMARNIK, 1 XBALKONSKA VRATA 80 (90) X 200, 2 X OKNO 80(90) X 120
  Komarniki, Trbovlje

  297 € do 495 €

  CENA, KOMARNIKI ZA OKNA IN VRATA, 8 KOM
  Komarniki, Velenje

  900 € do 1500 €

  CENA, PREDOKENSKA ALU ROLETA S KOMARNIKOM, 1X TANDEM OKNO 218 X 136
  Komarniki, Litija

  405 € do 675 €

  CENA, ROLO KOMARNIK, 2 OKNA PO 120X1OO CM
  Komarniki, Ptuj

  162 € do 270 €

  CENA, KOMARNIKI, 7X FIKSNO SNEMLJIVIH KOMARNIKOV ZA OKNA DIMENZIJE CCA 1 M2
  Komarniki, Velenje

  720 € do 1200 €  Poglej druge končane projekte in cene

  KOMARNIKI CENIK

  SODELUJEMO Z VEČ KOT 140 PODJETIJ ZA KOMARNIKI


  BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
  IZBOR PODJETIJ, OCENE
  BREZ PROVIZIJ
  PRIDOBI PONUDBO

  IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE KOMARNIKI?

  SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  KONTAKTI

  Povpraševanja: 051 216 651
  Podjetja: 040 145 800

  REGIONALNE STRANI

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane