Za področje

  Komarniki cena

  Kakšna je cena komarnikov? Komarniki vam bodo prihranili marsikatero neprespano noč zaradi nadležnega brenčanja. Cena komarnikov za okna ali vrata je odvisna od vrste komarnika (fiksni, krilni, plise, rolo, drsni, integrirani), materiala okvirja (PVC, aluminij), površine komarnika in seveda od izvajalca. Za običajno rolo mrežo proti komarjem, skupaj z vodili in montažo boste odšteli med 60-100 EUR/m2.

  Komu zaupati montažo komarnikov? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim ponudnikom komarnikov v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

  Pridobite ponudbo:
  Pošlji povpraševanje

  Cena za rolo komarnike


  Cena za rolo komarnike. Cena rolo komarnikov. Cena za rolo komarnike, skupaj z vodili in montažo.

  72.00 €/m2

  MINIMALNA CENA
  96.00 €/m2

  SREDNJA CENA
  120.00 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  Želim ponudbo izvajalcev

  Fiksni komarniki - cenik

  Montaža fiksnih komarnikov je hitra in preprosta metoda, s katero preprečimo vdor nadlenega marčesa v stanovanje. Fiksni komarnik je mogoče vgraditi na vse vrste oken in vrat in jih kadarkoli tudi preprosto umakniti. Cena fiksnega komarnika je odvisna od kvalitete mrežice, tipa okvirja (PVC ali alu) ter seveda proizvajalca.

  Fiksni komarniki - cenik
  30 €/m2

  MINIMALNA CENA
  43 €/m2

  SREDNJA CENA
  55 €/m2

  NAJVIŠJA CENA

  Rolo komarniki - cena

  Rolo komarnik lahko enostavno spuščamo in dvigamo, s čimer predstavlja idealno rešitev za balkonska vrata ali panoramske stene. Cena rolo komarnika je odvisna od kvalitete mrežice, proizvajalca in še nekaj drugih parametrov: ločimo samostojne rolo komarnike in integrirane rolo komarnike, ki so vgrajeni v omarico skupaj z roletami. Drsni komarniki veljajo za obstojne in trpežne in imajo ob pravilni uporabi dolgo življenjsko dobo.

  Rolo komarniki - cena
  50 €/m2

  MINIMALNA CENA
  60 €/m2

  SREDNJA CENA
  70 €/m2

  NAJVIŠJA CENA

  Druge cene za - Komarniki

  vaša količina

  enota

  Okvirna cena

  vaša cena

  Cena za fiksni komarnik

  Cena za fiksni komarnik z alu okvirjem in gosto mušjo tkanino. Cena skupaj z montažo komarnika.


  kos

  €/kos

  Cena za plise komarnik

  Plise komarnik, nadometna montaža z kaseto. Vetikalno zapiranje na klik. Srebrna RAL 7011 maska. Cena skupaj z montažo.


  kos

  €/kos

  Cena za integrirani rolo komarnik

  Cena za integrirani rolo komarnik, podometna izvedba s klik sistemom v kaseti za žaluzije. Cena z dobavo in montažo.


  kos

  €/kos

  Okvirna cena
  Pošlji povpraševanje >

  Kako so Vam koristile te informacije?

  https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate

  Komarniki, vse kar morate vedeti

  1. Kaj morate vedeti pred nakupom komarnikov?

  1.1. Prava tehnična rešitev za vse tipe oken in balkonskih vrat

  Na trgu obstaja več vrst komarnikov oz. posebnih mrež zato se najde rešitev za vse oblike in dimenzije oken in balkonskih vrat. V primeru, da so komarniki integrirani v zunanjom žaluzijo ali pa z roleto v roletno omarico, je treba to predvideti že takrat, ko okna opremljamo s senčili, oz. ko kupujemo nova okna oz. vrata.  Druga možnost pa je, da se komarniki namestijo naknadno, kot samostojni elementi, kar lahko storimo kadarkoli.

  Komarniki omogočajo brezskrbno zračenje prostorov, ki je neprecenljivo
  Komarniki omogočajo brezskrbno zračenje prostorov, ki je neprecenljivo

   

  1.2. Komarniki niso zgolj zaščita pred komarji

  S komarniki se obvarujemo pred komarji pa tudi pred vsem nadležnim mrčesom oz. vsem kar lahko prileze ali prileti skozi odprta okna in vrata. Obstajajo tudi izvedbe komarnikov, ki nas obvarujejo pred cvetnim prahom, kar je v veliko pomoč vsem, ki jih muči seneni nahod. S komarniki bomo lahko zračili prostore, jih ponoči ohlajali na naraven način, mirno spali in se izognili uporabi kemičnih sredstev za zaščito pred mrčesom. Res pa je, da je prehod svežega zraka skozi mrežo komarnika nekoliko manjši kot če bi bila okenska in vratna odprtina brez njega.

  1.3. Barve komarnikov

  Aluminijasti profili so običajno na voljo v beli in rjavi barvi, kar zadovolji večino potreb kupcev. Mreža pa je sivkaste barve, ki omogoča, da je pogled navzven pri spuščenem komarniku skoraj nemoten. Mrežo opazimo le, če stojimo blizu okna.

  1.4. Komarniki vsaj v spalnici

  Če so finančna sredstva omejena priporočamo, da komarnike namestite vsaj na okna v spalnici. Brezskrbno zračenje prostorov v katerih spimo je neprecenljivo.

  1.5. Kakovost

  Pri nakupu komarnikov bodimo pozorni na kakovost. Odsvetujemo nakup fiksnih komarnikov, katerih pritrdilne elemente je potrebno lepiti na okenski okvir. Taki komarniki so praviloma nekakovostni in ne zdržijo dolgo. Čez nekaj časa lepilo mestoma popusti, drugje pa ga je praktično nemogoče. Zagotovo pa odsvetujemo mrežo brez okvirja nalepljeno na okna.

  1.6. Življenjska doba in vzdrževanje

  Življenjska doba komarnika je v veliki meri odvisna od kakovosti izdelka pa tudi od uporabnika. S pravilno uporabo in vzdrževanjem je življenjska doba komarnika lahko bistveno daljša od garancijske dobe, ki je običajno dve leti. Največkrat se zgodi, da je potrebno zamenjati mrežo. V kolikor so druge komponente iz aluminija, vzdrževanja skoraj ni, razen mehanskih poškodb, ki so običajno posledica nepravilne uporabe.

  2. Ponudniki in izvajalci - pomembna je kakovost

  Da bi lahko iskali informacije na trgu se moramo najprej odločiti na katera okna in vrata želimo namestiti komarnike. Nadalje je pomembno, da iščemo kakovostne izdelke, saj nam morajo komarniki služiti dobro in čim dlje. Priporočljivo se je pozanimati pri več ponudnikih, pri tem pa si komarnike tudi ogledati in jih otipati. Na otip namreč najbolje ločimo razliko v kakovosti. Vsi sestavni deli komarnika naj bodo izdelani iz izbranih, kakovostnih, nerjavnih materijalov. Pri tem je še posebej pomemben materijal mrežice. Le-ta naj bo iz steklenih vlaken, ki najbolje prenašajo vremenske vplive. In nenazadnje moramo pri izbiri komarnika upoštevati tudi izgled stavbe ter izbrati barvo komarnika, ki najbolj ustreza obstoječim oz. novim oknom in vratom.

  3. Različne vrste komarnikov

  Obstaja več vrst komarnikov, ki jih lahko prilagodimo tipu oken ali balkonskih vrat.

  3.1. Fiksni komarniki

  Fiksne komarnike lahko enostavno pritrdimo neposredno na okenski okvir ali v steno. Po potrebi takšne komarnike lahko snamemo. To je dobra izbira za tista okna, kjer redko ali nikoli ne segamo ven in lahko mreža ostane nemoteno pritrjena od pomladi do jeseni, kot so denimo okna v kleti.

  3.2. Rolo komarniki

  Rolo komarnik se navija v rolo omarico skupaj z žaluzijo. Ob strani ima vodila s ščetkami, ki preprečujejo vdor mrčesa. Možno ga je namestiti na zunanjo stran oken in vrat ali pa neposredno na zid. Če imamo lončnice na zunanji okenski polici je tak tip komarnika idealen, saj lončnic ni potrebno umikati. Rolo komarnik lahko upravljamo ročno z verižico, obstaja pa tudi električno krmiljenje z možnostjo daljinskega upravljanja. Ko komarnik odpremo se navije v omarico. Odpremo ga lahko vertikalno ali horizontalno.

  3.3. Integrirani komarniki

  Ta tip komarnika se vgrajuje skupaj z roletami v omarice oziroma omarice zunanjih žaluzij. Komarnik mora biti umeščen med okno in roleto, saj ga edino tako lahko odpiramo in zapiramo tudi, ko je roleta spuščena. Obenem ga tako roleta ščiti pred zunanjimi vplivi. Ko komarnik dvignemo, se zarola v omarico in je popolnoma neviden.

  3.4. Krilni komarniki

  Krilni komarnik se odpira/zapira na isti način kot vrata oz. okno na katerega je pritrjen. Lahko ga vgradimo na vse vrste oken in vrat, še posebej pa je primeren za prehode. Možne so izvedbe s pantom z vzmetjo ali brez. Krilo ima tudi magnetni sistem, ki preprečuje, da bi se odprlo kadar piha veter. Med krilne komarnike spada tudi nihajni komarnik, ki omogoča radius odpiranja 240 stopinj. Tako lahko, tudi kadar imamo zasedeni obe roki, odpremo komarnik, zapre pa se sam od sebe.

  3.5. Drsni komarniki

  Še ena rešitev, ki je primerna za zaščito prehodov na vrt, balkon ali teraso, so drsni komarniki. Le-ti se lahko vgradijo na vse vrste vrat. Odpira in zapira se lahko tako iz notranje, kot iz zunanje strani. Obstajajo drsni komarniki z enojnim ali pa dvojnim drsnim krilom.

  3.6. Plise komarniki

  Najnovejši sistem samostojnih komarnikov za prehode na vrt, balkon ali teraso so plise komarniki. Mrežica komarnika se zlaga in odpira kot harmonika. Tudi plise komarniki se lahko vgradijo na vse vrste vrat. Odpirajo se tako iz notranje kot zunanje smeri. Prednost plise komarnikov napram drsnim ali krilnim je ta, da zavzamejo zelo malo prostora ob vratih.

  4. Postopek

  Glede pravilne izbire in vgradnje komarnika je najbolje zaupati strokovnjakom. Vgradnja je, v kolikor imamo prakso, sicer dokaj enostavna in čista. Komarnike se običajno vgradi kar na samo okno oziroma vrata. Druga pogosta možnost pa je vgradnja v špaleto. Obstajajo pa tudi izvedbe za primere, ko ne enega ne drugega ni možno narediti. Če bomo istočasno menjali oz. montirali tudi rolete ali žaluzije, je najbolje, da izberemo take, ki imajo možnost integriranja komarnika oziroma imajo komarnik že vgrajen.

  Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
  Informativni mesečni obrok*
  /mesec


  Znesek kredita
  EUR
  Doba odplačevanja
  let
  Naprej
  Izračun kredita >

  *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

  Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš Dom  Želim ponudbo izvajalcev
  Zadnja povpraševanja

  Zunanja roleta z komarnikom

  Pozdravljeni,

  potrebujem zunanjo roleto na obstoječe okno 130x130, ter komarnik. Slika v prilogi. Prosim za kontakt, dogovor, izvedbo.

  Lep pozdrav. 405 € do 675 €

  ........

  Izdelava in montaža notranjih in zunanjih žaluzij in komarnikov

  Pozdravljeni.

  Mere za okna:

  - 2 okni (200x220 cm, zunanje žaluzije-antracit in komarnik), 8,8

  - 1 okno (100x160, zunanje žaluzije-antracit, brez komarnika, ker je fiksno okno), 1,6

  - 2 okni (66x181cm, notranje žaluzije, antracit in komarnik) 720 € do 1200 €

  ........

  Komarnik

  Pozdravljeni,

  potrebujem komarnik po meri za dva okna. Prosim za kontakt, izmero, izvedbo.

  Lep pozdrav. 270 € do 450 €

  ........

  Želim ponudbo izvajalcev

  Cena, Dobava in montaža treh komarnikov, 2 x 910/2290 in 1 x 845/1170
  Komarniki, Slovenska Bistrica

  540 € do 900 €

  Cena, Plise komarnik, 100x220
  Komarniki, Ljubljana

  270 € do 450 €

  Cena, Komarnike za okna in balkonska vrata, Po opisu
  Komarniki, Ljubljana

  540 € do 900 €

  Cena, Rolo komarniki, 4 okna 1400 x 1500 mm, 2 okna 1400 x 800 mm
  Komarniki, Komen

  720 € do 1200 €

  Cena, Komarnik vrata za balkonska vrata, fiksni za okno, 100x210 vrata, 150x150 okno
  Komarniki, Domžale

  360 € do 600 €

  Cena, Komarnik za balkonska vrata, samozapiranje, 218/85
  Komarniki, Murska Sobota

  180 € do 300 €

  Cena, Dobava in vgradnja komarnikov, po opisu
  Komarniki, Kamnik

  225 € do 375 €

  Cena, Plise komarnik (bele barve), cca. 140cm x 220cm
  Komarniki, Brezovica Pri Ljubljani

  270 € do 450 €

  Cena, Komarniki za okna, 5 komarnikov za okna (dimenzije):- 2 sta dimenzije: ~115x63 cm- 2 sta dimenzije: ~124x124 cm- okenska vrata dimenzije: ~60x200 cm
  Komarniki, Ljubljana

  900 € do 1500 €

  Cena, Komarniki, Po opisu
  Komarniki, Škofljica

  1080 € do 1800 €

  Cena, Vgradnja komarnika na sistem MULTI-ROLLBOX, 150x120
  Komarniki, Domžale

  180 € do 300 €

  Cena, Rolo komarniki in roleti, Po opisu
  Komarniki, Miklavž Na Dravskem Polju

  1800 € do 3000 €

  Cena, Pvc okna, rolete, komarniki, 3 kom
  Komarniki, Prevalje

  2250 € do 3750 €

  Cena, Komarniki za hišo, Po opisu
  Komarniki, Notranje Gorice

  630 € do 1050 €

  Cena, Drsna vrata komarnik, 220 cm x 140 cm (višina x širina)
  Komarniki, Škofljica

  135 € do 225 €

  Cena, Rolo komarnik, 97x121,5 74x76
  Komarniki, Kranj

  144 € do 240 €

  Cena, Komarniki, 91cm x 91cm
  Komarniki, Bohinjsko jezero

  135 € do 225 €

  Cena, Menjava obstoječih komarnikov na 3 oknih, Enojna okna
  Komarniki, Ljubljana

  270 € do 450 €

  Cena, Dobava in vgradnja komarnikov, po opisu
  Komarniki, Brezovica Pri Ljubljani

  450 € do 750 €

  Cena, Na oknih bi radi menjali komarnike, ker so dotrajani., 4 x 120 cm x 100 cm
  Komarniki, Šentjernej

  360 € do 600 €

  Cena, Zunanje rolete s komarniki, Po opisu
  Komarniki, Velenje

  630 € do 1050 €

  Cena, Komarniki, Po opisu
  Komarniki, Ljubljana

  270 € do 450 €

  Cena, Menjava oken in vrat z komarniki in polkni, Po opisu
  Komarniki, Solkan

  4050 € do 6750 €

  Cena, Komarniki, Po opisu
  Komarniki, Grosuplje

  1350 € do 2250 €

  Cena, Popravilo ali menjava komarnika, 180x200
  Komarniki, Ljubljana

  225 € do 375 €

  Cena, Izdelava dveh večjih komarnikov, Po opisu
  Komarniki, Ljubljana

  405 € do 675 €

  Cena, Komarniki, 15 kom
  Komarniki, Maribor

  630 € do 1050 €

  Cena, Screen zip rolo-senčila in komarniki, Po opisu
  Komarniki, Bovec

  630 € do 1050 €

  Cena, Polkna z komarniki, 6 kom
  Komarniki, Nova Gorica

  1080 € do 1800 €

  Cena, Dvokrilno leseno okno s komarnikom in polkni, 1 kom
  Komarniki, Koper

  990 € do 1650 €

  Cena, Komarniki, Po opisu
  Komarniki, Cerklje na Gorenjskem

  270 € do 450 €

  Cena, Rolo komarnik, 140 x 140
  Komarniki, Renče

  135 € do 225 €

  Cena, Plise, komarnik, Po opisu
  Komarniki, Velenje

  225 € do 375 €

  Cena, Rolo komarniki za strešna okna, Po opisu
  Komarniki, Maribor

  630 € do 1050 €

  Cena, Drsni komarnik za drsna vrata, cca 1,5 x 2,2 m
  Komarniki, Ljubljana - Šmartno

  180 € do 300 €

  Cena, Komarniki in notranje žaluzije, Po opisu
  Komarniki, Črenšovci

  540 € do 900 €  Revija Mojmojster

  Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Komarniki cenik

  Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

  207+ podjetij za Komarniki
  Brezplačno povpraševanje
  Brez provizij
  Pridobi ponudbo
  Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2024 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane