KOMARNIKI cena

  Kakšna je cena komarnikov? Komarniki vam bodo prihranili marsikatero neprespano noč zaradi nadležnega brenčanja. Cena komarnikov za okna ali vrata je odvisna od vrste komarnika (fiksni, krilni, plise, rolo, drsni, integrirani), materiala okvirja (PVC, aluminij), površine komarnika in seveda od izvajalca. Za običajno rolo mrežo proti komarjem, skupaj z vodili in montažo boste odšteli med 60-100 EUR/m2. Za točno ceno lahko pošljete povpraševanje našim preverjenim monterjem komarnikov in prejeli boste več ponudb. Za vas smo pripravili tudi nekaj nasvetov o komarnikih.

  Preverite tudi:
  Zunanja senčila, cena
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE IZVAJALCEM >

  CENA ZA ROLO KOMARNIKE


  Cena za rolo komarnike. Cena rolo komarnikov. Cena za rolo komarnike, skupaj z vodili in montažo.

  60.00 €/m2

  MINIMALNA CENA
  €/m2

  SREDNJA CENA
  100.00 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV
  Fiksni komarniki - cenik

  Fiksni komarniki - cenik

  Montaža fiksnih komarnikov je hitra in preprosta metoda, s katero preprečimo vdor nadlenega marčesa v stanovanje. Fiksni komarnik je mogoče vgraditi na vse vrste oken in vrat in jih kadarkoli tudi preprosto umakniti. Cena fiksnega komarnika je odvisna od kvalitete mrežice, tipa okvirja (PVC ali alu) ter seveda proizvajalca.

  30 €/m2

  MINIMALNA CENA
  43 €/m2

  SREDNJA CENA
  55 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  Rolo komarniki - cena

  Rolo komarniki - cena

  Rolo komarnik lahko enostavno spuščamo in dvigamo, s čimer predstavlja idealno rešitev za balkonska vrata ali panoramske stene. Cena rolo komarnika je odvisna od kvalitete mrežice, proizvajalca in še nekaj drugih parametrov: ločimo samostojne rolo komarnike in integrirane rolo komarnike, ki so vgrajeni v omarico skupaj z roletami. Drsni komarniki veljajo za obstojne in trpežne in imajo ob pravilni uporabi dolgo življenjsko dobo.

  50 €/m2

  MINIMALNA CENA
  60 €/m2

  SREDNJA CENA
  70 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  Cena za ponudnika, montažerja komarnikov

  DRUGE CENE ZA KOMARNIKI

  vaša količina

  enota

  okvirna cena

  vaša cena

  Cena za integrirani rolo komarnik

  Cena za integrirani rolo komarnik, podometna izvedba s klik sistemom v kaseti za žaluzije. Cena z dobavo in montažo.  €/kos

  kos
  povpraševanje>

  Cena za plise komarnik

  Plise komarnik, nadometna montaža z kaseto. Vetikalno zapiranje na klik. Srebrna RAL 7011 maska. Cena skupaj z montažo.  €/kos

  kos
  povpraševanje>

  Cena za fiksni komarnik

  Cena za fiksni komarnik z alu okvirjem in gosto mušjo tkanino. Cena skupaj z montažo komarnika.  €/kos

  kos
  povpraševanje>
  SKUPAJ:
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE >

  Kako so Vam koristile te informacije?

  Ideje za urejen dom

  Revija s svežimi idejami in nasveti naših avtorjev za urejanje doma.

  Komarniki, vse kar morate vedeti

  1. Kaj morate vedeti pred nakupom komarnikov?

  1.1. Prava tehnična rešitev za vse tipe oken in balkonskih vrat

  Na trgu obstaja več vrst komarnikov oz. posebnih mrež zato se najde rešitev za vse oblike in dimenzije oken in balkonskih vrat. V primeru, da so komarniki integrirani v zunanjom žaluzijo ali pa z roleto v roletno omarico, je treba to predvideti že takrat, ko okna opremljamo s senčili, oz. ko kupujemo nova okna oz. vrata.  Druga možnost pa je, da se komarniki namestijo naknadno, kot samostojni elementi, kar lahko storimo kadarkoli.

  Komarniki omogočajo brezskrbno zračenje prostorov, ki je neprecenljivo
  Komarniki omogočajo brezskrbno zračenje prostorov, ki je neprecenljivo

   

  1.2. Komarniki niso zgolj zaščita pred komarji

  S komarniki se obvarujemo pred komarji pa tudi pred vsem nadležnim mrčesom oz. vsem kar lahko prileze ali prileti skozi odprta okna in vrata. Obstajajo tudi izvedbe komarnikov, ki nas obvarujejo pred cvetnim prahom, kar je v veliko pomoč vsem, ki jih muči seneni nahod. S komarniki bomo lahko zračili prostore, jih ponoči ohlajali na naraven način, mirno spali in se izognili uporabi kemičnih sredstev za zaščito pred mrčesom. Res pa je, da je prehod svežega zraka skozi mrežo komarnika nekoliko manjši kot če bi bila okenska in vratna odprtina brez njega.

  1.3. Barve komarnikov

  Aluminijasti profili so običajno na voljo v beli in rjavi barvi, kar zadovolji večino potreb kupcev. Mreža pa je sivkaste barve, ki omogoča, da je pogled navzven pri spuščenem komarniku skoraj nemoten. Mrežo opazimo le, če stojimo blizu okna.

  1.4. Komarniki vsaj v spalnici

  Če so finančna sredstva omejena priporočamo, da komarnike namestite vsaj na okna v spalnici. Brezskrbno zračenje prostorov v katerih spimo je neprecenljivo.

  1.5. Kakovost

  Pri nakupu komarnikov bodimo pozorni na kakovost. Odsvetujemo nakup fiksnih komarnikov, katerih pritrdilne elemente je potrebno lepiti na okenski okvir. Taki komarniki so praviloma nekakovostni in ne zdržijo dolgo. Čez nekaj časa lepilo mestoma popusti, drugje pa ga je praktično nemogoče. Zagotovo pa odsvetujemo mrežo brez okvirja nalepljeno na okna.

  1.6. Življenjska doba in vzdrževanje

  Življenjska doba komarnika je v veliki meri odvisna od kakovosti izdelka pa tudi od uporabnika. S pravilno uporabo in vzdrževanjem je življenjska doba komarnika lahko bistveno daljša od garancijske dobe, ki je običajno dve leti. Največkrat se zgodi, da je potrebno zamenjati mrežo. V kolikor so druge komponente iz aluminija, vzdrževanja skoraj ni, razen mehanskih poškodb, ki so običajno posledica nepravilne uporabe.

  2. Ponudniki in izvajalci - pomembna je kakovost

  Da bi lahko iskali informacije na trgu se moramo najprej odločiti na katera okna in vrata želimo namestiti komarnike. Nadalje je pomembno, da iščemo kakovostne izdelke, saj nam morajo komarniki služiti dobro in čim dlje. Priporočljivo se je pozanimati pri več ponudnikih, pri tem pa si komarnike tudi ogledati in jih otipati. Na otip namreč najbolje ločimo razliko v kakovosti. Vsi sestavni deli komarnika naj bodo izdelani iz izbranih, kakovostnih, nerjavnih materijalov. Pri tem je še posebej pomemben materijal mrežice. Le-ta naj bo iz steklenih vlaken, ki najbolje prenašajo vremenske vplive. In nenazadnje moramo pri izbiri komarnika upoštevati tudi izgled stavbe ter izbrati barvo komarnika, ki najbolj ustreza obstoječim oz. novim oknom in vratom.

  3. Različne vrste komarnikov

  Obstaja več vrst komarnikov, ki jih lahko prilagodimo tipu oken ali balkonskih vrat.

  3.1. Fiksni komarniki

  Fiksne komarnike lahko enostavno pritrdimo neposredno na okenski okvir ali v steno. Po potrebi takšne komarnike lahko snamemo. To je dobra izbira za tista okna, kjer redko ali nikoli ne segamo ven in lahko mreža ostane nemoteno pritrjena od pomladi do jeseni, kot so denimo okna v kleti.

  3.2. Rolo komarniki

  Rolo komarnik se navija v rolo omarico skupaj z žaluzijo. Ob strani ima vodila s ščetkami, ki preprečujejo vdor mrčesa. Možno ga je namestiti na zunanjo stran oken in vrat ali pa neposredno na zid. Če imamo lončnice na zunanji okenski polici je tak tip komarnika idealen, saj lončnic ni potrebno umikati. Rolo komarnik lahko upravljamo ročno z verižico, obstaja pa tudi električno krmiljenje z možnostjo daljinskega upravljanja. Ko komarnik odpremo se navije v omarico. Odpremo ga lahko vertikalno ali horizontalno.

  3.3. Integrirani komarniki

  Ta tip komarnika se vgrajuje skupaj z roletami v omarice oziroma omarice zunanjih žaluzij. Komarnik mora biti umeščen med okno in roleto, saj ga edino tako lahko odpiramo in zapiramo tudi, ko je roleta spuščena. Obenem ga tako roleta ščiti pred zunanjimi vplivi. Ko komarnik dvignemo, se zarola v omarico in je popolnoma neviden.

  3.4. Krilni komarniki

  Krilni komarnik se odpira/zapira na isti način kot vrata oz. okno na katerega je pritrjen. Lahko ga vgradimo na vse vrste oken in vrat, še posebej pa je primeren za prehode. Možne so izvedbe s pantom z vzmetjo ali brez. Krilo ima tudi magnetni sistem, ki preprečuje, da bi se odprlo kadar piha veter. Med krilne komarnike spada tudi nihajni komarnik, ki omogoča radius odpiranja 240 stopinj. Tako lahko, tudi kadar imamo zasedeni obe roki, odpremo komarnik, zapre pa se sam od sebe.

  3.5. Drsni komarniki

  Še ena rešitev, ki je primerna za zaščito prehodov na vrt, balkon ali teraso, so drsni komarniki. Le-ti se lahko vgradijo na vse vrste vrat. Odpira in zapira se lahko tako iz notranje, kot iz zunanje strani. Obstajajo drsni komarniki z enojnim ali pa dvojnim drsnim krilom.

  3.6. Plise komarniki

  Najnovejši sistem samostojnih komarnikov za prehode na vrt, balkon ali teraso so plise komarniki. Mrežica komarnika se zlaga in odpira kot harmonika. Tudi plise komarniki se lahko vgradijo na vse vrste vrat. Odpirajo se tako iz notranje kot zunanje smeri. Prednost plise komarnikov napram drsnim ali krilnim je ta, da zavzamejo zelo malo prostora ob vratih.

  4. Postopek

  Glede pravilne izbire in vgradnje komarnika je najbolje zaupati strokovnjakom. Vgradnja je, v kolikor imamo prakso, sicer dokaj enostavna in čista. Komarnike se običajno vgradi kar na samo okno oziroma vrata. Druga pogosta možnost pa je vgradnja v špaleto. Obstajajo pa tudi izvedbe za primere, ko ne enega ne drugega ni možno narediti. Če bomo istočasno menjali oz. montirali tudi rolete ali žaluzije, je najbolje, da izberemo take, ki imajo možnost integriranja komarnika oziroma imajo komarnik že vgrajen.

  MOJMOJSTER.NET, POMAGAMO PRI OCENI INVESTICIJE IN IZBORU IZVAJALCA ZA VAŠ DOM  KOMARNIK

  Pozdravljeni,

  potrebujem komarnik bel za eno okno 50 x 60.

  LP 135 € do 225 €


  ........

  IZMERA IN VGRADNJA KOMARNIKOV

  Pozdravljeni,

  Imam 1 balkonska vrata in 8 oken
  Če je možno bi imela rolo komarnike. Potrebna izmera in vgradnja.

  Lp 1260 € do 2100 €


  ........

  KOMARNIKI S SENČILI

  Pozdravljeni,

  potrebujem 4 komarnike s senčilom imela bi fiksni komarnik.

  LP 315 € do 525 €


  ........

  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV

  CENA, ROLO KOMARNIK, 108CM X 124CM
  Komarniki, Domžale

  90 € do 150 €

  CENA, DRSNI KOMARNIK ZA BALKONSKA VRATA, 130X200CM
  Komarniki, Stara Cerkev

  135 € do 225 €

  CENA, ROLO KOMARNIK, 1M×1.50M
  Komarniki, Ljubljana

  90 € do 150 €

  CENA, KOMARNIK ZA OKNA IN BALKONSKA VRATA, 70X1000: OKNA 70X 2000 : VRATA
  Komarniki, Komenda

  270 € do 450 €

  CENA, ROLO KOMARNIKI, 7 KOM
  Komarniki, Kranj

  360 € do 600 €

  CENA, KOMARNIK ZA BALKONSKA VRATA, 1 KOS
  Komarniki, Domžale

  207 € do 345 €

  CENA, KOMARNIKE NA KLIK ZA OKNA, 2 OKNI Z 84 X 117 CM IN 2 OKNI 60 X 80 CM
  Komarniki, Kidričevo

  270 € do 450 €

  CENA, KOMARNIK ZA BALKONSKA VRATA, 71,5 X 200, 86,00 X 200
  Komarniki, Kranj

  225 € do 375 €

  CENA, MENJAVA KOMARNIKOV, V OPISU
  Komarniki, Domžale

  135 € do 225 €

  CENA, KOMARNIKA ZA DVOJNA BALKONSKA VRATA, 175,80X236,00 IN 184,50X233
  Komarniki, Ljubljana

  270 € do 450 €

  CENA, KOMARNIKE IN ZUNANJE ROLETE, CCA 80X160 CM
  Komarniki, Kamnica

  900 € do 1500 €

  CENA, PLISE KOMARNIK ZA OKNO, DIMENZIJE: 850 X 1260 MM
  Komarniki, Škofije

  225 € do 375 €

  CENA, KRILNI KOMARNIK, 79X219
  Komarniki, Maribor

  198 € do 330 €

  CENA, MONTAŽA KOMARNIKOV, 4 KOM
  Komarniki, Šentjernej

  90 € do 150 €

  CENA, KOMARNIKI, RAZLIČNO / POTREBNO IZMERITI
  Komarniki, Ljubljana

  306 € do 510 €

  CENA, ROLO KOMARNIKI ZA OKNA, CCA 6M2
  Komarniki, Medvode

  360 € do 600 €

  CENA, PLISE KOMARNIK ZA TERASO IN BALKONSKE VRATE, V OPISU
  Komarniki, Rogaška Slatina

  225 € do 375 €

  CENA, KOMARNIKI, 2X Š: 127, V: 140, KRAJŠI DEL 100 (1X LEVO. 1.X DESNO) 1X Š: 78 V: 78)
  Komarniki, Planina pri Sevnici

  225 € do 375 €

  CENA, KOMARNIK ZA DRSNA VRATA, CCA.225X205
  Komarniki, Koper

  180 € do 300 €

  CENA, KOMARNIK ZA BALKON, 4M X 1,5M
  Komarniki, Radlje Ob Dravi

  270 € do 450 €

  CENA, VGRADNE, NIHAJNE IN FIKSNE KOMARNIKE, 4 VGRADNE, 2 NIHAJNA + FIKSNE
  Komarniki, Juršinci

  630 € do 1050 €

  CENA, FIKSNI KOMARNIK, 2 KOM
  Komarniki, Kozina

  270 € do 450 €

  CENA, MONTAŽA BALKONSKEGA KOMARNIKA, 1 KOM
  Komarniki, Gornja Radgona

  135 € do 225 €

  CENA, KOMARNIKI ZA BALKONSKA VRATA, 240 CM X 111 CM IN 180 CM X 80 CM
  Komarniki, Ruše

  162 € do 270 €

  CENA, MENJAVA MREŽICE NA DRSNIH VRATIH, 85X195 CM
  Komarniki, Maribor

  36 € do 60 €

  CENA, KOMARNIKE IN ROLETE , 140X140 IN 140X120
  Komarniki, Kranj

  360 € do 600 €

  CENA, POPRAVILO DVEH KOMARNIKOV, 145 X 195
  Komarniki, Ljubljana

  90 € do 150 €

  CENA, FIKSNI KOMARNIK, 147X82 IN 119X106
  Komarniki, Velenje

  315 € do 525 €

  CENA, FIKSNE KOMARNIKE , 9 KOM
  Komarniki, Hoče

  900 € do 1500 €

  CENA, KOMARNIKI, PO OPISU
  Komarniki, Idrija

  270 € do 450 €

  CENA, KOMARNIK ZA BALKONSKA VRATA, 2,4 M2
  Komarniki, Dobrovnik

  180 € do 300 €

  CENA, KOMARNIKI ZA OKNO IN VRATA, 2 KOM
  Komarniki, Škofja Loka

  270 € do 450 €

  CENA, DOBAVA, MONTAŽA KOMARNIKOV, 3 KOM
  Komarniki, Prosenjakovci

  270 € do 450 €

  CENA, PLISE KOMARNIK , 100X230 CM
  Komarniki, Ljubljana

  270 € do 450 €

  CENA, KOMARNIKI, 6 OKEN 120X89 IN 1 OKNO 80X80
  Komarniki, Žetale

  450 € do 750 €

  CENA, ROLO KOMARNIKA, V 140CM X Š 120CM IN V 120CM X Š 80CM
  Komarniki, Brezje

  198 € do 330 €  Poglej druge končane projekte in cene

  KOMARNIKI CENIK

  SODELUJEMO Z VEČ KOT 146 PODJETIJ ZA KOMARNIKI


  BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
  IZBOR PODJETIJ, OCENE
  BREZ PROVIZIJ
  PRIDOBI PONUDBO

  IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE KOMARNIKI?

  SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  KONTAKTI

  Povpraševanja: 051 216 651
  Podjetja: 040 145 800

  REGIONALNE STRANI

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane