ZUNANJA SENČILA cena

  Kakšna je cena zunanjih senčil? Strošek senčil lahko zmanjšamo tudi tako, da pametno oblikujemo že samo obliko hiše: z nadstreški, napušči, konzolami, itd. S senčili boste v prostoru ustvarili bolj ugodno svetlobo za dejavnosti, na primer delo v pisarni, v poletnih mesecih pa boste privarčevali tudi pri stroških hlajenja. Cene notranjih senčil se razlikujejo po vrsti senčila, materialu in dimenzijah posameznih senčil. Za rolete, komarnike, tende, markize ali žaluzije boste odšteli med 33-220 EUR/m2. Fiksna senčila, kot so pergole in brisoleji pa so dražja. Za brisolej boste odšteli okrog 200 - 300 EUR/m2. Posvetujte se s svojim arhitektom, katera senčila so najbolj primerna za vaš dom. Za točno ceno pa lahko pošljete povpraševanje našim preverjenim monterjem zunanjih senčil in prejeli boste več ponudb. Za vas smo pripravili tudi nekaj nasvetov o zunanjih senčilih.

  CENA ZA ROLETE


  Za klasične PVC rolete s širino lamel 45mm boste odšteli 33,50€/m2, PVC rolete s širino lamel 37mm stanejo okrog 40€/m2, za ALU rolete s širino lamel 37mm pa boste odšteli 55€/m2.

  33.50 €/m2

  MINIMALNA CENA
  €/m2

  SREDNJA CENA
  55.00 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV
  Cena za ponudnika, montažerja senčil

  DRUGE CENE ZA ZUNANJA SENČILA

  vaša količina

  enota

  okvirna cena

  vaša cena

  Protivlomne žaluzije

  Cena za ojačano protivlomno žaluzijo.  €/m2

  m2
  povpraševanje>

  Pogon za žaluzije ali rolete

  Cena motorja za žaluzije ali rolete, brez krmiljenja in stikala.  €/m2

  m2
  povpraševanje>

  Montaža žaluzije

  Cena za montažo podometne žaluzije.  €/m2

  m2
  povpraševanje>

  Podometne žaluzije

  Cena za podometne žaluzije. Cena podometnih žaluzij. Cena za podometne žaluzije, skupaj z izoliranimi ALU omaricami in klasičnimi ALU lamelami do širine 40 mm, ročno upravljanje s trakom.  €/m2

  m2
  povpraševanje>

  PVC polkna, fiksne lamele

  Cena za PVC polkna. Cena PVC polken. Cena za PVC polkna s fiksnimi lamelami, skupaj z montažo. Cena za okno dimenzij 80 x 120 cm.  €/m2

  m2
  povpraševanje>

  PVC polkna, pomične lamele

  Cena za PVC polkna. Cena PVC polken. Cena za PVC polkna s pomičnimi lamelami, skupaj z montažo. Cena za okno dimenzij 80 x 120 cm.  €/m2

  m2
  povpraševanje>

  Lesena polkna, fiksne lamele

  Cena za lesena polkna. Cena lesenih polken. Cena za lesena smrekova polkna s fiksnimi lamelami, skupaj z montažo. Cena za okno dimenzij 80 x 120 cm.  €/m2

  m2
  povpraševanje>

  ALU polkna, pomične lamele

  Cena za aluminijasta polkna. Cena aluminijastih polken. Cena za aluminijasta polkna s pomičnimi lamelami standardne RAL barve, skupaj z montažo. Cena za okno dimenzij 80 x 120 cm.  €/m2

  m2
  povpraševanje>

  ALU polkna, fiksne lamele

  Cena za aluminijasta polkna. Cena aluminijastih polken. Cena za aluminijasta polkna s pomičnimi lamelami standardne RAL barve, skupaj z montažo. Cena za okno dimenzij 80 x 120 cm.  €/m2

  m2
  povpraševanje>

  Podometne rolete

  Cena za podometne rolete. Cena podometnih rolet. Cena za podometne rolete, skupaj z izoliranimi ALU omaricami in klasičnimi ALU lamelami do širine 40 mm, ročno upravljanje s trakom. Cena za rolete skupaj z montažo.  €/m2

  m2
  povpraševanje>

  Lesena polkna, pomične lamele

  Cena za lesena polkna. Cena lesenih polken. Cena za lesena smrekova polkna s pomičnimi lamelami, skupaj z montažo. Cena za okno dimenzij 80 x 120 cm.  €/m2

  m2
  povpraševanje>
  SKUPAJ:
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE >

  Rolete


  Cena rolet za okna ali vrata je odvisna od vrste rolet oz. žaluzij (klasične, podometne, v omarici, ...

  Preverite tudi: Rolete cena

  Žaluzije


  Cena žaluzij za okna ali vrata je odvisna od vrste žaluzij (klasične, podometne, v omarici), materia...

  Preverite tudi: Žaluzije - cena in cenik ponudnika, montažerja

  Screen, roloji


  Kakšna je cena screen roloja? Zunanji screen rolo je odlično senčilo za velike steklene površine. St...

  Preverite tudi: Screen, roloji cena

  Komarniki


  Kakšna je cena komarnikov? Komarniki vam bodo prihranili marsikatero neprespano noč zaradi nadležneg...

  Preverite tudi: Komarniki cena

  Tende, markize


  Cena tende, pergole ali markize je odvisna od velikosti, vrste konstrukcije, platna, načina zapiranj...

  Preverite tudi: Tende, markize cena

  Kako so Vam koristile te informacije?

  Ideje za urejen dom

  Revija s svežimi idejami in nasveti naših avtorjev za urejanje doma.

  Zunanja senčila - vse kar morate vedeti

  1. Kaj vse morate vedeti o zunanjih senčilih?

  kasetne-tende.jpg
  Kasetne tende za terase in balkone omogočajo prijetno senco tudi v vročih poletnih mesecih.

  Sodobni bivalni trendi narekujejo velike zastekljene površine. Dnevna svetloba dokazano ugodno vpliva na naše počutje. Vendar velika okna predstavljajo dvojno težavo. Po eni strani skozi steklene površine v zimskem času izgubimo velike količine energije, kar pa delno kompenziramo s sončnimi pribitiki. Vendar ravno slednji postanejo problem v poletnem času, ko je toplote preveč in se prostor začne pregrevati. Temu se lahko delno izognemo že s premišljeno zasnovo arhitekture. S pravilno dimenzioniranimi okni, s premišljeno orientacijo, konzolnimi deli objekta, ki nanje mečejo poletno senco in z zunanjo ozelenitvijo, se lahko izognemo večini težav s pregrevanjem. Lahko pa pregrevanje, bleščanje in blokiranje neželenih pogledov rešujemo z notranjimi ali zunanjimi senčili, vendar so zunanja senčila veliko učinkovitejša, saj sončno sevanje prestrežejo še pred prostorom. Obstaja veliko vrst zunanjih senčil: rolete, žaluzije, tende, markize, pergole, komarniki in brisoleji. Nekatera senčila so fiksna, druga pomična. Lahko jih nastavljate ročno ali pa si omislite električni pogon za senčila. V povezavi s pametnimi sistemi se lahko senčila tudi avtomatsko prilagajajo poti sonca.

  2. Kako izbrati izvajalca?

  Če ne veste kakšno senčilo izbrati obiščite salon senčil. Na trgu so številni ponudniki senčil, ki ponujajo vse vrste senčil različne kvalitete in različnih cen. Najprej premislite za kakšen namen potrebujete senčila. Želite le senco ali tudi preprečevati nezaželene poglede. Želite fiksna ali premična senčila? Pomembno pa je tudi s kakšnim cenovnim rangom se spogledujete. Na portalu Mojmojster lahko med seboj primerjate številne ponudnike zunanjih senčil. Preverite fotografije izvedenih del in mnenja prejšnjih strank. Izbranim izvajalcem lahko enostavno pošljete povpraševanje in prejeli boste več ponudb, ki jih lahko primerjate med seboj. Tako boste najenostavneje našli zunanja senčila, ki vam ustrezajo.

  3. Zunanje rolete za okna

  Rolete so najbolj razširjena zunanja senčila za okna. Z roletami preprečujemo pregrevanje in nezaželene poglede v prostor. Zunanje rolete so tudi odlična zaščita pred vetrom, dežjem in celo pred vlomilci. Nudijo tudi toplotno zaščito, ki zmanjša toplotne izgube tudi do 25% ter zvočno zaščito do 10dB. Izberete lahko pvc rolete, alu rolete ali lesene rolete. Montaža rolet je preprosta in hitra. Glede na način vgradnje ločimo:

  3.1 Nadokenske rolete

  Nadokenske rolete je potrebno montirati skupaj z okni, zato so primerne za novogradnje ali prenove. Roletna omarica se pritrdi neposredno na okenski okvir. Rolete tega tipa imajo visoko izolativnost in dobro ščitijo okno. Vzdrževanje in servisiranje je preprosto.

  3.2 Predokenske rolete

  Najširše uporabljane rolete so predokenske rolete, saj jih je mogoče namestiti tudi naknadno, zato so primerne tako za nove, kot stare objekte. Takšne rolete bodo sicer vidne na fasadi, vendar pestra izvira barv in oblik omogoča, da vedno najdete takšne, ki se skladajo z izgledom hiše. Omogočajo polno funkcionalnost rolet: pvc ali alu lamele, ročno ali avtomatsko upravljanje in vgrajeni rolo komarnik.

  3.3 Podometne rolete

  Podometne rolete so najbolj priljubljene pri modernih novogradnjah, saj so skrite pod ometom, zato omogočajo izčiščen izgled fasade. Podometna omarica se vgradi v nišo v nadokenski prekladi ali pa nad okno, kadar je to vgrajeno na zunanji rob nosilne konstrukcije. 

  3.4 Poševne rolete

  S poševnimi roletami je mogoče zakriti okna nepravilnih oblik s koti do 45°. Primerne so za trikotna okna, okrogla okna, šestkotna okna in tudi asimetrična okna. Za večjo trdnost se uporabljajo le aluminijaste lamele za rolete.

  3.5 Rolete za strešna okna

  Rolete so primerne tudi za strešna okna. Strešna okna so še posebej izpostavljena sončni pripeki, zato je učinkovito senčenje nujno. Rolete za strešna okna so odporna na dež in obtežbo snega.

  3.6 Električne rolete

  Rolete je mogoče upravljati ročno. Za to se uporabljajo različne krmilne palice za rolete. Senčenje prostorov pa si lahko olajšate z roletami na električni pogon. Tega je tudi mogoče povezati s pametnim sistemom, ki bo senčenje prilagajal glede na čas dneva ali vreme.

  3.7 Protivlomne rolete

  Velika prednost rolet je, da nudijo tudi protivlomno zaščito. Protivlomnost zagotavljajo varnostne vzmeti, zaklepalni sistem ali posebne protivlomne vzmeti, ki onemogočajo dvigovanje rolet z zunanje strani.

  4. Zunanje žaluzije za okna

  Zunanje žaluzije so najbolj pogosto uporabljena zunanja senčila. Žaluzije so narejene iz odpornih alu lamel, ki omogočajo različne stopnje zatemnitve, so trdne, odporne na vročino in umazanijo, so enostavne za uporabo in imajo dolgo življenjsko dobo. Lamele širine 50, 65, 80 mm ali več, odbijajo sončno sevanje in toploto zadržujejo izven prostorov. Žaluzije se lahko uporabljajo na zunanji in notranji strani oken, z njimi pa lahko tudi zapiramo prostore, balkone in terase. Nameščene so lahko nadometno ali pa se jih skrije v podometne omarice. Najtrpežnejša vodila za žaluzije so iz žice, cenejše različice pa imajo tudi pvc vodila ali aluminijeva vodila. Žaluzije se upravljajo z vrvico, krmilno palico, trakom ali elektromotorjem. Žaluzije so na voljo v vseh RAL barvah, s čimer lahko videz prilagodite svojim željam.

  4.1 Predokenske zunanje žaluzije

  Predokenske žaluzije so priljubljeno senčilo za vsako gradnjo. Odlično ščitijo pred vročino in poudarjajo okenske površine. Glavna prednost predokenskih žaluzij je, da jih je mogoče vgraditi kadarkoli, saj je mogoča tako podometna, kot nadometna vgradnja.

  4.2 Nadokenske zunanje žaluzije

  Nadokenske žaluzije se uporabljajo predvsem za novogradnje, saj se vgrajujejo skupaj z okni in z njimi tvorijo enoten element. Nadokenske rolete so skrite očem, zato so še posebej primerne za moderne minimalistične fasade. Izolirana nadokenska omarica je ustrezna tudi za nizkoenergetske objekte. Integrirane žaluzije se lahko odpirajo ročno ali s pomočjo elektromotorja.

  4.3 Poševne zunanje žaluzije

  Najnovejše tehnologije omogočajo uporabo žaluzij tudi za poševna okna, ki so priljubljena v sodobni arhitekturi. Na voljo so žaluzije za trikotna okna, večkotna okna in tudi asimetrična okna. Poševne žaluzije so lahko vgrajene pod ometom ali na ometu. Uporabljajo se lahko ročno ali z elektromotorjem za žaluzije.

  5. Tende in markize

  Tende in markize so konzolna senčila s katerimi se zaščitimo tako pred sončno pripeko, kot tudi pred padavinami. Zaradi tega se tende najpogosteje uporabljajo za terase in balkone. Tenda je sestavljena iz kasete, profilov, nosilcev in trpežnega akrilnega platna. Konstrukcija je iz lahkega in odpornega aluminija, ki je na voljo v vseh barvah po RAL lestvici. Odpiranje tend je lahko ročno, najpogosteje pa se ljudje odločajo za tende na električni pogon.

  5.1 Klasične tende

  Klasične tende so najpogostejša vrsta tend. Za razliko od polkasetnih in kasetnih tend, se platno hitreje suši, konstrukcija in vzdrževanje je manj zahtevno, odpiranje pa je zelo preprosto. Ugodna je tudi cena, vendar je klasična tenda bolj izpostavljena vlagi ter je estetsko manj privlačna.

  5.2 Polkasetne tende

  V polkasetnih tendah je platno zaščiteno v kaseti, roke pa ostanejo zunaj. Pri pospravljanju moramo paziti, da je blago suho, saj lahko v nasprotnem primeru pride do plesnenja blaga.

  5.3 Kasetne tende

  Kasetne tende so zaradi izčiščenega in elegantnega videza priljubljene pri modernih gradnjah. Pri kasetnih tendah se blago in roke zložijo v ohišje. Na ta način so vsi elementi zaščiteni pred vremenskimi vplivi. Potrebno pa je paziti, da je platno suho, saj se na vlažnem platnu lahko razvije plesen.

  5.4 Navpične tende

  Z navpičnimi tendami se lahko prostori zaščitijo od strani, s čimer ustavimo tako sonce, kot veter ali nezaželene poglede.

  5.5 Polkrožne tende

  Polkrožna tenda ima nekoliko klasičen videz. Vajeni smo jih predvsem pred trgovinami in izložbami. Polkrožne tende so lahko fiksne ali zložljive.

  6. Komarniki za okna

  Komarniki so odlična rešitev, kadar želimo v prostoru svež zrak, a hkrati preprečiti vstop nadležnemu mrčesu. Komarniki so sestavljeni iz pvc ali alu okvirja v vseh RAL barvah in fine zaščitne mrežice iz steklenih vlaken. Obstaja več vrst komarnikov. Nekatere je možno na okna vgraditi naknadno, obstajajo pa tudi integrirani komarniki. Komarniki so uporabni tako za stanovanjske, kot javne objekte. Še posebej jih uporabljamo v prostorih z višjo higieno, kot so kuhinje, kopalnice, bolnišnice ali lokali. Komarniki imajo ob pravilni uporabi dolgo življenjsko dobo, čiščenje pa je izredno enostavno.

  6.1 Rolo komarniki za okna

  Rolo komarniki so namenjeni frekventnejšim odprtinam, kot so vrata ali okna z rožami. Njihova prednost je hitro in enostavno odpiranje in zapiranje. To lahko poteka ročno z vrvico, verižico ali na električni pogon. Rolo komarnike je mogoče vgraditi naknadno ali pa so integrirani v okenski okvir.

  6.2 Rolo komarniki za vrata

  Komarniki za okna ne pomagajo, če se mrčes v prostor vtihotapi skozi vrata, ki jih pogosto uporabljamo. Rolo komarniki za vrata zagotavljajo stoodstotno oviro mrčesu. Zaradi rolo sistema je komarnik mogoče hitro odpreti in zapreti, s čimer je primeren tudi za vrata, ki jih pogosto uporabljamo. Rolo komarniki so prijazni tudi otrokom in invalidom, saj ima spodnje vodilo višino le 3 mm.

  6.3 Drsni komarniki

  Drsni komarniki se uporabljajo za velike odprtine. Namestimo jih lahko na panoramska okna, zimske vrtove ali dostope na balkone in terase. Drsni komarniki so lahko enokrilni, dvokrilni ali trokrilni. Zaradi močnega in stabilnega okvirja notranje prečke niso potrebne, s čimer je zagotovljen nemoten pogled skozi komarnik. Drsni komarniki se odpirajo ročno, namestite pa lahko tudi posebne ročaje za odpiranje z nogo.

  6.4 Plise komarniki

  Plise komarniki se uporabljajo za večje panoramske stene in balkonska vrata. Lahko so enotni ali iz dveh kosov. Ker je spodnje vodilo visoko le 4mm so plise komarniki primerni tudi za prehode brez praga. Plise komarnik je mogoče odpirati vertikalno ali horizontalno.

  6.5 Krilni komarniki

  Krilni komarniki so namenjeni predvsem za odprtine, skozi katere pogosto prehajamo. Na primer: komarniki za balkon ali komarniki za teraso. Zaradi tankih alu profilov je možna vgradnja z roletami ali žaluzijami. Okvirji komarnikov so na voljo v vseh RAL barvah. Večinoma so krilni komarniki nameščeni na zunanji strani vrat in se odpirajo navzven, možna pa je tudi notranja vgradnja ali izvedba nihajnih komarnikov.

  6.6 Fiksni komarniki

  Fiksni komarniki so najpreprostejši in najugodnejši. Možno jih je vgraditi na vsako okno. Namenjeni so predvsem odprtinam, skozi katere ne potrebujemo dostopa. Komarniki so lahko nameščeni trajno, večino izvedb pa omogoča snemljivost.

  6.7 Integrirani komarniki

  Integrirani komarniki so skriti v okenskem okvirju. V pospravljeni poziciji so popolnoma neopazni, delujejo pa lahko hkrati z različnimi senčili. Slabost vgrajenih komarnikov je, da jih je potrebno predvideti skupaj z okni, zato so primerni za prenove ali novogradnje.

  7. Pergole

  Pergole za terase so že od nekdaj priljubljen hišni dodatek, ki omogočajo koriščenje teras v vročih poletnih mesecih. Pergole so samostoječe konstrukcije namenjene zaščiti pred soncem, dežjem ali močnimi vetrovi. Poznamo lesene pergole, jeklene pergole in sodobne alu pergole. Streha za pergole je lahko polna, platnena, ozelenjena, iz fiksnih lamel ali iz premičnih lamel. Pomične lamele omogočajo nastavljanje optimalnega senčenja v skrajni pozicija pa tudi pretvorbo v neprepustno streho. V povezavi s pametnim sistemom in elektromotorjem za pergole lahko senčenje sledi soncu. Največja prednost pergol je njihova trdnost, saj so odporne tudi na orkanski veter.

  8. Brisoleji

  Brisoleji so trdna senčila za okna, balkone ali terase. So priljubljen dodatek k sodobnim zgradbam, zaradi estetskega videza in za zagotavljanje primernega senčenja. Glede na usmeritev lamel obstajajo vertikalni brisoleji in horizontalni brisoleji. Najpogostejši so alu brisoleji, za vrtove in zasebne zgradbe pa se uporabljajo tudi leseni brisoleji, ki pa zahtevajo nekoliko več vzdrževanja. Brisoleji so lahko fiksni, v povezavi z elektromotorjem pa se uporabljajo tudi gibljivi brisoleji.

  9. Montaža senčil

  Montaža zunanjih senčil poteka na dva načina. Integrirana senčila se vgradijo skupaj z okni, zato so ti sistemi primerni le za prenove in novogradnje. Na voljo so integrirane žaluzije, integrirane rolete in integrirani komarniki. Preostala zunanja senčila se lahko montirajo naknadno na okvir oken ali vrat ali neposredno v steno nad odprtino. Pred montažo bo monter senčil vzel natančne mere na podlagi katerih se izdelajo rolete. Za plise in žaluzije je potrebno odvzeti notranjo širino stekla, za rolo komarnike pa zunanjo mero med zidovi. Montaža senčil se lahko izvede že v nekaj urah.

  10. Popravilo rolet, žaluzij in drugih senčil

  Zunanja senčila so na velikem udaru sonca, vetra, dežja. Okvare lahko povzroči tudi nepravilno rokovanje s senčili ali napačno vzdrževanje. Pogosta uporaba lahko načne mehanizme in dotraja materiale. Večina senčil ima dolgo življenjsko dobo, kljub temu pa lahko pride do poškodb in okvar. V takem primeru se najprej pozanimajte ali se bolj splača popravilo senčil ali nakup novih. Zamenjava vodil ali letev je veliko cenejša od nakupa celotnega novega sistema. Večina mojstrov za rolete nudi tudi popravila rolet, popravila žaluzij, popravila tend ter popravila komarnikov in drugih senčil.

  MOJMOJSTER.NET, POMAGAMO PRI OCENI INVESTICIJE IN IZBORU IZVAJALCA ZA VAŠ DOM  ZUNANJA ROLETA

  Pozdravljeni.

  Zunanja roleta, ALU lamele, nadometna, ročno vodenje. Okno je dimenzije 240x160 cm, razdeljeno 1/4, 1/2, 1/4.

  Lahko enojno roleto čez celo ali pa ločene lamele (vmesna vodila) na dva ali tri dele (prilagam sliko okna).

  Možnost komarnika dobrodošla, ni pa nujno.

  Lp 315 € do 525 €


  ........

  ROLETE ZA PLASTIČNA OKNA NADOMETNE

  Pozdravljeni,

  potrebujem zunanje nadometne rolete na PVC oknih velikosti 2 kosa 120x120 ter 2 kosa oken 140x120. Dve po dve okni sta skupaj montirani ena zraven druge.

  Lp 162 € do 270 €


  ........

  ROLETE IN KOMARNIKI

  Pozdravljeni,

  potrebujem 2x alu rolete in komarnike na balkonskih vratih, dimenzije cca 90 širina in 214 višina.

  Lp 315 € do 525 €


  ........

  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV

  CENA, ZAMENJAVA PLATNA NA TENDI, 1X 4 METRE ŠIRINE
  Zunanja senčila, Trzin

  180 € do 300 €

  CENA, SENČILO NA BALKONU, 333 X 125CM
  Zunanja senčila, Domžale

  450 € do 750 €

  CENA, ALU ROLETE Z MONTAŽO, V OPISU
  Zunanja senčila, Ljubljana - Šentvid

  630 € do 1050 €

  CENA, ZUNANJE ŽALUZIJE TIPA KRPAN, PO OPISU
  Zunanja senčila, Ljubljana - Črnuče

  360 € do 600 €

  CENA, MONTAŽA TENDE, 1 KOM
  Zunanja senčila, Šmarje pri Jelšah

  180 € do 300 €

  CENA, SENČILO NA BALKONU, 199 X 158
  Zunanja senčila, Ljubljana

  297 € do 495 €

  CENA, ALU ROLETE Z MOTORČKOM, 2 KOSA, ŠIRINA CCA 91 CM X VIŠINA CCA 214 CM
  Zunanja senčila, Kamnik

  450 € do 750 €

  CENA, ZUNANJE ŽALUZIJE IN KOMARNIKE, 5 KOM
  Zunanja senčila, Domžale

  990 € do 1650 €

  CENA, DOBAVO IN MONTAŽO ZUNANJIH ŽALUZIJ , 4 KOS 170CM IN 4 KOS 270 CM, VIŠINA 270 CM
  Zunanja senčila, Dobrova

  900 € do 1500 €

  CENA, FIKSNI ALI GIBLJIVI BRISOLEJI, CCA 17 M2
  Zunanja senčila, Dol Pri Ljubljani

  315 € do 525 €

  CENA, ZUNANJE ROLETE, 3 KOM
  Zunanja senčila, Maribor

  540 € do 900 €

  CENA, ZUNANJE ROLO ZIP SENČILA, 5 KOM
  Zunanja senčila, Dol pri Hrastniku

  1080 € do 1800 €

  CENA, ZUNANJE ŽALUZIJE ZA OKNO, 1 OKNO - Š: 210CM X V: 170CM
  Zunanja senčila, Novo mesto

  270 € do 450 €

  CENA, ZUNANJE ROLETE, 6 KOM
  Zunanja senčila, Sežana

  891 € do 1485 €

  CENA, ZUNANJE ROLETE NA OKNIH , V OPISU
  Zunanja senčila, Ljubljana

  891 € do 1485 €

  CENA, POLKNA Z GIBLJIVIMI LAMELAMI, 3 KOS
  Zunanja senčila, Koper

  774 € do 1290 €

  CENA, ZUNANJE ŽALUZIJE , 3 KOM (KVADRATURA ZA VSE TRI KOM JE 6,73 M2)
  Zunanja senčila, Dolenjske Toplice

  495 € do 825 €

  CENA, ZUNANJE ŽALUZIJE ZA ZIMSKI VRT, 14 M2
  Zunanja senčila, Turnišče

  720 € do 1200 €

  CENA, ZUNANJE ROLETE, 2 KOS
  Zunanja senčila, Maribor

  180 € do 300 €

  CENA, PREDOKENSKE ROLETE, 4 X 89 X 109 CM
  Zunanja senčila, Jesenice

  144 € do 240 €

  CENA, MENJAVA ALU ROLETE IN AVTOMATA S TRAKOM, NA OBSTOJECE VODILO., 172,5 X 160 CM
  Zunanja senčila, Ljubljana

  135 € do 225 €

  CENA, ZUNANJA KOVINSKA SENČILA IN KOMARNIKE, 2 KOMADA V MERAH 108X125 ROČNA
  Zunanja senčila, Ljubljana

  180 € do 300 €

  CENA, ROLO + KOMARNIK, 7 KOM + 1 KOM KOMARNIK
  Zunanja senčila, Velenje

  630 € do 1050 €

  CENA, ZUNANJE ŽALUZIJE IN KOMARNIKI, 14 ŽALUZIJ, 13 KOMARNIKOV
  Zunanja senčila, Kranj

  2250 € do 3750 €

  CENA, BIOKLIMATSKA PERGOLA, 1 KOM
  Zunanja senčila, Vrhnika

  540 € do 900 €

  CENA, ZUNANJE ŽALUZIJE, 2 (ZA BALKON)
  Zunanja senčila, Ljubljana

  315 € do 525 €

  CENA, BALKONSKE ROLETE, 160 CM X 130 CM 2 KOM.
  Zunanja senčila, Maribor

  360 € do 600 €

  CENA, PLEKSI STEKLO ALI ZUNANJE ROLO ŽALUZIJE, 2
  Zunanja senčila, Dol Pri Ljubljani

  450 € do 750 €

  CENA, ZUNANJE ŽALUZIJE , 3 KOM
  Zunanja senčila, Komen

  495 € do 825 €

  CENA, NOVO PLATNO ZA SENČNIK, 1 KOM
  Zunanja senčila, Starše

  180 € do 300 €

  CENA, ZUNANJE REOLETE, 3
  Zunanja senčila, Trbovlje

  360 € do 600 €

  CENA, KRPANKE ZA ZAPRTJE BALKONA, V OPISU
  Zunanja senčila, Grosuplje

  450 € do 750 €

  CENA, ZAMENJAVA ROLET NA OKNIH, 4 KOM; CA. 3,9 M2
  Zunanja senčila, Maribor

  405 € do 675 €

  CENA, ROLO KOMARNIKI, 7 KOM
  Zunanja senčila, Krka

  720 € do 1200 €

  CENA, ZUNANJE ŽALUZIJE, VIDNA MASKA, 3 OKNA
  Zunanja senčila, Ljubljana

  540 € do 900 €

  CENA, ALU ROLETE Z MONTAŽO, 4KOM 165,00 X220,00 CM
  Zunanja senčila, Križe

  720 € do 1200 €  Poglej druge končane projekte in cene

  ZUNANJA SENČILA CENIK

  SODELUJEMO Z VEČ KOT 317 PODJETIJ ZA ZUNANJA SENČILA


  BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
  IZBOR PODJETIJ, OCENE
  BREZ PROVIZIJ
  PRIDOBI PONUDBO

  IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE ZUNANJA SENČILA?

 • Zunanja senčila Ajdovščina
 • Zunanja senčila Bled
 • Zunanja senčila Bovec
 • Zunanja senčila Celje
 • Zunanja senčila Črna na Koroškem
 • Zunanja senčila Črnomelj
 • Zunanja senčila Domžale
 • Zunanja senčila Gornja Radgona
 • Zunanja senčila Gornji Grad
 • Zunanja senčila Hrastnik
 • Zunanja senčila Ilirska Bistrica
 • Zunanja senčila Izola
 • Zunanja senčila Jesenice
 • Zunanja senčila Kamnik
 • Zunanja senčila Kidričevo
 • Zunanja senčila Kobarid
 • Zunanja senčila Kočevje
 • Zunanja senčila Koper
 • Zunanja senčila Kranj
 • Zunanja senčila Kranjska Gora
 • Zunanja senčila Krško
 • Zunanja senčila Laško
 • Zunanja senčila Lendava
 • Zunanja senčila Litija
 • Zunanja senčila Ljubljana
 • Zunanja senčila Ljutomer
 • Zunanja senčila Maribor
 • Zunanja senčila Metlika
 • Zunanja senčila Mojstrana
 • Zunanja senčila Mozirje
 • Zunanja senčila Murska Sobota
 • Zunanja senčila Nova Gorica
 • Zunanja senčila Novo mesto
 • Zunanja senčila Ormož
 • Zunanja senčila Piran - Pirano
 • Zunanja senčila Pivka
 • Zunanja senčila Portorož
 • Zunanja senčila Postojna
 • Zunanja senčila Ptuj
 • Zunanja senčila Radeče
 • Zunanja senčila Radenci
 • Zunanja senčila Radovljica
 • Zunanja senčila Ravne Na Koroškem
 • Zunanja senčila Ribnica
 • Zunanja senčila Rogaška Slatina
 • Zunanja senčila Sevnica
 • Zunanja senčila Sežana
 • Zunanja senčila Škofja Loka
 • Zunanja senčila Slovenj Gradec
 • Zunanja senčila Slovenska Bistrica
 • Zunanja senčila Slovenske Konjice
 • Zunanja senčila Šoštanj
 • Zunanja senčila Štore
 • Zunanja senčila Tolmin
 • Zunanja senčila Trbovlje
 • Zunanja senčila Tržič
 • Zunanja senčila Trzin
 • Zunanja senčila Velenje
 • Zunanja senčila Vipava
 • Zunanja senčila Vojnik
 • Zunanja senčila Vransko
 • Zunanja senčila Vrhnika
 • Zunanja senčila Žalec
 • Zunanja senčila Zreče
 • Zunanja senčila Žužemberk
 • SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  KONTAKTI

  Povpraševanja: 051 216 651
  Podjetja: 040 145 800

  REGIONALNE STRANI

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane