Zunanja senčila cena

Kakšna je cena zunanjih senčil? Strošek senčil lahko zmanjšamo tudi tako, da pametno oblikujemo že samo obliko hiše: z nadstreški, napušči, konzolami, itd. S senčili boste v prostoru ustvarili bolj ugodno svetlobo za dejavnosti, na primer delo v pisarni, v poletnih mesecih pa boste privarčevali tudi pri stroških hlajenja. Cene notranjih senčil se razlikujejo po vrsti senčila, materialu in dimenzijah posameznih senčil. Za rolete, komarnike, tende, markize ali žaluzije boste odšteli med 33-220 EUR/m2. Fiksna senčila, kot so pergole in brisoleji pa so dražja. Za brisolej boste odšteli okrog 200 - 300 EUR/m2. Posvetujte se s svojim arhitektom, katera senčila so najbolj primerna za vaš dom.

Komu zaupati montažo zunanjih senčil? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim ponudnikom zunanjih senčil v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

Pridobite ponudbo:
Pošlji povpraševanje

Cena za rolete


Za klasične PVC rolete s širino lamel 45mm boste odšteli 33,50€/m2, PVC rolete s širino lamel 37mm stanejo okrog 40€/m2, za ALU rolete s širino lamel 37mm pa boste odšteli 55€/m2.

40.20 €/m2

MINIMALNA CENA
€/m2

SREDNJA CENA
66.00 €/m2

NAJVIŠJA CENA
Želim ponudbo izvajalcev

Druge cene za - Zunanja senčila

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

ALU polkna, fiksne lamele

Cena za aluminijasta polkna. Cena aluminijastih polken. Cena za aluminijasta polkna s pomičnimi lamelami standardne RAL barve, skupaj z montažo. Cena za okno dimenzij 80 x 120 cm.


m2

€/m2

ALU polkna, pomične lamele

Cena za aluminijasta polkna. Cena aluminijastih polken. Cena za aluminijasta polkna s pomičnimi lamelami standardne RAL barve, skupaj z montažo. Cena za okno dimenzij 80 x 120 cm.


m2

€/m2

Lesena polkna, fiksne lamele

Cena za lesena polkna. Cena lesenih polken. Cena za lesena smrekova polkna s fiksnimi lamelami, skupaj z montažo. Cena za okno dimenzij 80 x 120 cm.


m2

€/m2

Lesena polkna, pomične lamele

Cena za lesena polkna. Cena lesenih polken. Cena za lesena smrekova polkna s pomičnimi lamelami, skupaj z montažo. Cena za okno dimenzij 80 x 120 cm.


m2

€/m2

Montaža žaluzije

Cena za montažo podometne žaluzije.


m2

€/m2

Podometne rolete

Cena za podometne rolete. Cena podometnih rolet. Cena za podometne rolete, skupaj z izoliranimi ALU omaricami in klasičnimi ALU lamelami do širine 40 mm, ročno upravljanje s trakom. Cena za rolete skupaj z montažo.


m2

€/m2

Podometne žaluzije

Cena za podometne žaluzije. Cena podometnih žaluzij. Cena za podometne žaluzije, skupaj z izoliranimi ALU omaricami in klasičnimi ALU lamelami do širine 40 mm, ročno upravljanje s trakom.


m2

€/m2

Pogon za žaluzije ali rolete

Cena motorja za žaluzije ali rolete, brez krmiljenja in stikala.


m2

€/m2

Protivlomne žaluzije

Cena za ojačano protivlomno žaluzijo.


m2

€/m2

PVC polkna, fiksne lamele

Cena za PVC polkna. Cena PVC polken. Cena za PVC polkna s fiksnimi lamelami, skupaj z montažo. Cena za okno dimenzij 80 x 120 cm.


m2

€/m2

PVC polkna, pomične lamele

Cena za PVC polkna. Cena PVC polken. Cena za PVC polkna s pomičnimi lamelami, skupaj z montažo. Cena za okno dimenzij 80 x 120 cm.


m2

€/m2

SKUPAJ:
Pošlji povpraševanje >

Rolete


Cena rolet za okna ali vrata je odvisna od vrste rolet oz. žaluzij (klasične, podometne, v omarici, ...

Preverite tudi: Rolete cena

Žaluzije


Cena žaluzij za okna ali vrata je odvisna od vrste žaluzij (klasične, podometne, v omarici), materia...

Preverite tudi: Žaluzije - cena in cenik ponudnika, montažerja

Screen, roloji


Kakšna je cena screen roloja? Zunanji screen rolo je odlično senčilo za velike steklene površine. St...

Preverite tudi: Screen, roloji cena

Komarniki


Kakšna je cena komarnikov? Komarniki vam bodo prihranili marsikatero neprespano noč zaradi nadležneg...

Preverite tudi: Komarniki cena

Tende, markize


Cena tende, pergole ali markize je odvisna od velikosti, vrste konstrukcije, platna, načina zapiranj...

Preverite tudi: Tende, markize cena

Kako so Vam koristile te informacije?

Revija Mojmojster

Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
Informativni mesečni obrok*
/mesec


Znesek kredita
EUR
Doba odplačevanja
let
Naprej
Izračun kredita >

*Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 2,5%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

Zunanja senčila - vse kar morate vedeti

1. Kaj vse morate vedeti o zunanjih senčilih?

kasetne-tende.jpg
Kasetne tende za terase in balkone omogočajo prijetno senco tudi v vročih poletnih mesecih.

Sodobni bivalni trendi narekujejo velike zastekljene površine. Dnevna svetloba dokazano ugodno vpliva na naše počutje. Vendar velika okna predstavljajo dvojno težavo. Po eni strani skozi steklene površine v zimskem času izgubimo velike količine energije, kar pa delno kompenziramo s sončnimi pribitiki. Vendar ravno slednji postanejo problem v poletnem času, ko je toplote preveč in se prostor začne pregrevati. Temu se lahko delno izognemo že s premišljeno zasnovo arhitekture. S pravilno dimenzioniranimi okni, s premišljeno orientacijo, konzolnimi deli objekta, ki nanje mečejo poletno senco in z zunanjo ozelenitvijo, se lahko izognemo večini težav s pregrevanjem. Lahko pa pregrevanje, bleščanje in blokiranje neželenih pogledov rešujemo z notranjimi ali zunanjimi senčili, vendar so zunanja senčila veliko učinkovitejša, saj sončno sevanje prestrežejo še pred prostorom. Obstaja veliko vrst zunanjih senčil: rolete, žaluzije, tende, markize, pergole, komarniki in brisoleji. Nekatera senčila so fiksna, druga pomična. Lahko jih nastavljate ročno ali pa si omislite električni pogon za senčila. V povezavi s pametnimi sistemi se lahko senčila tudi avtomatsko prilagajajo poti sonca.

2. Kako izbrati izvajalca?

Če ne veste kakšno senčilo izbrati obiščite salon senčil. Na trgu so številni ponudniki senčil, ki ponujajo vse vrste senčil različne kvalitete in različnih cen. Najprej premislite za kakšen namen potrebujete senčila. Želite le senco ali tudi preprečevati nezaželene poglede. Želite fiksna ali premična senčila? Pomembno pa je tudi s kakšnim cenovnim rangom se spogledujete. Na portalu Mojmojster lahko med seboj primerjate številne ponudnike zunanjih senčil. Preverite fotografije izvedenih del in mnenja prejšnjih strank. Izbranim izvajalcem lahko enostavno pošljete povpraševanje in prejeli boste več ponudb, ki jih lahko primerjate med seboj. Tako boste najenostavneje našli zunanja senčila, ki vam ustrezajo.

3. Zunanje rolete za okna

Rolete so najbolj razširjena zunanja senčila za okna. Z roletami preprečujemo pregrevanje in nezaželene poglede v prostor. Zunanje rolete so tudi odlična zaščita pred vetrom, dežjem in celo pred vlomilci. Nudijo tudi toplotno zaščito, ki zmanjša toplotne izgube tudi do 25% ter zvočno zaščito do 10dB. Izberete lahko pvc rolete, alu rolete ali lesene rolete. Montaža rolet je preprosta in hitra. Glede na način vgradnje ločimo:

3.1 Nadokenske rolete

Nadokenske rolete je potrebno montirati skupaj z okni, zato so primerne za novogradnje ali prenove. Roletna omarica se pritrdi neposredno na okenski okvir. Rolete tega tipa imajo visoko izolativnost in dobro ščitijo okno. Vzdrževanje in servisiranje je preprosto.

3.2 Predokenske rolete

Najširše uporabljane rolete so predokenske rolete, saj jih je mogoče namestiti tudi naknadno, zato so primerne tako za nove, kot stare objekte. Takšne rolete bodo sicer vidne na fasadi, vendar pestra izvira barv in oblik omogoča, da vedno najdete takšne, ki se skladajo z izgledom hiše. Omogočajo polno funkcionalnost rolet: pvc ali alu lamele, ročno ali avtomatsko upravljanje in vgrajeni rolo komarnik.

3.3 Podometne rolete

Podometne rolete so najbolj priljubljene pri modernih novogradnjah, saj so skrite pod ometom, zato omogočajo izčiščen izgled fasade. Podometna omarica se vgradi v nišo v nadokenski prekladi ali pa nad okno, kadar je to vgrajeno na zunanji rob nosilne konstrukcije. 

3.4 Poševne rolete

S poševnimi roletami je mogoče zakriti okna nepravilnih oblik s koti do 45°. Primerne so za trikotna okna, okrogla okna, šestkotna okna in tudi asimetrična okna. Za večjo trdnost se uporabljajo le aluminijaste lamele za rolete.

3.5 Rolete za strešna okna

Rolete so primerne tudi za strešna okna. Strešna okna so še posebej izpostavljena sončni pripeki, zato je učinkovito senčenje nujno. Rolete za strešna okna so odporna na dež in obtežbo snega.

3.6 Električne rolete

Rolete je mogoče upravljati ročno. Za to se uporabljajo različne krmilne palice za rolete. Senčenje prostorov pa si lahko olajšate z roletami na električni pogon. Tega je tudi mogoče povezati s pametnim sistemom, ki bo senčenje prilagajal glede na čas dneva ali vreme.

3.7 Protivlomne rolete

Velika prednost rolet je, da nudijo tudi protivlomno zaščito. Protivlomnost zagotavljajo varnostne vzmeti, zaklepalni sistem ali posebne protivlomne vzmeti, ki onemogočajo dvigovanje rolet z zunanje strani.

4. Zunanje žaluzije za okna

Zunanje žaluzije so najbolj pogosto uporabljena zunanja senčila. Žaluzije so narejene iz odpornih alu lamel, ki omogočajo različne stopnje zatemnitve, so trdne, odporne na vročino in umazanijo, so enostavne za uporabo in imajo dolgo življenjsko dobo. Lamele širine 50, 65, 80 mm ali več, odbijajo sončno sevanje in toploto zadržujejo izven prostorov. Žaluzije se lahko uporabljajo na zunanji in notranji strani oken, z njimi pa lahko tudi zapiramo prostore, balkone in terase. Nameščene so lahko nadometno ali pa se jih skrije v podometne omarice. Najtrpežnejša vodila za žaluzije so iz žice, cenejše različice pa imajo tudi pvc vodila ali aluminijeva vodila. Žaluzije se upravljajo z vrvico, krmilno palico, trakom ali elektromotorjem. Žaluzije so na voljo v vseh RAL barvah, s čimer lahko videz prilagodite svojim željam.

4.1 Predokenske zunanje žaluzije

Predokenske žaluzije so priljubljeno senčilo za vsako gradnjo. Odlično ščitijo pred vročino in poudarjajo okenske površine. Glavna prednost predokenskih žaluzij je, da jih je mogoče vgraditi kadarkoli, saj je mogoča tako podometna, kot nadometna vgradnja.

4.2 Nadokenske zunanje žaluzije

Nadokenske žaluzije se uporabljajo predvsem za novogradnje, saj se vgrajujejo skupaj z okni in z njimi tvorijo enoten element. Nadokenske rolete so skrite očem, zato so še posebej primerne za moderne minimalistične fasade. Izolirana nadokenska omarica je ustrezna tudi za nizkoenergetske objekte. Integrirane žaluzije se lahko odpirajo ročno ali s pomočjo elektromotorja.

4.3 Poševne zunanje žaluzije

Najnovejše tehnologije omogočajo uporabo žaluzij tudi za poševna okna, ki so priljubljena v sodobni arhitekturi. Na voljo so žaluzije za trikotna okna, večkotna okna in tudi asimetrična okna. Poševne žaluzije so lahko vgrajene pod ometom ali na ometu. Uporabljajo se lahko ročno ali z elektromotorjem za žaluzije.

5. Tende in markize

Tende in markize so konzolna senčila s katerimi se zaščitimo tako pred sončno pripeko, kot tudi pred padavinami. Zaradi tega se tende najpogosteje uporabljajo za terase in balkone. Tenda je sestavljena iz kasete, profilov, nosilcev in trpežnega akrilnega platna. Konstrukcija je iz lahkega in odpornega aluminija, ki je na voljo v vseh barvah po RAL lestvici. Odpiranje tend je lahko ročno, najpogosteje pa se ljudje odločajo za tende na električni pogon.

5.1 Klasične tende

Klasične tende so najpogostejša vrsta tend. Za razliko od polkasetnih in kasetnih tend, se platno hitreje suši, konstrukcija in vzdrževanje je manj zahtevno, odpiranje pa je zelo preprosto. Ugodna je tudi cena, vendar je klasična tenda bolj izpostavljena vlagi ter je estetsko manj privlačna.

5.2 Polkasetne tende

V polkasetnih tendah je platno zaščiteno v kaseti, roke pa ostanejo zunaj. Pri pospravljanju moramo paziti, da je blago suho, saj lahko v nasprotnem primeru pride do plesnenja blaga.

5.3 Kasetne tende

Kasetne tende so zaradi izčiščenega in elegantnega videza priljubljene pri modernih gradnjah. Pri kasetnih tendah se blago in roke zložijo v ohišje. Na ta način so vsi elementi zaščiteni pred vremenskimi vplivi. Potrebno pa je paziti, da je platno suho, saj se na vlažnem platnu lahko razvije plesen.

5.4 Navpične tende

Z navpičnimi tendami se lahko prostori zaščitijo od strani, s čimer ustavimo tako sonce, kot veter ali nezaželene poglede.

5.5 Polkrožne tende

Polkrožna tenda ima nekoliko klasičen videz. Vajeni smo jih predvsem pred trgovinami in izložbami. Polkrožne tende so lahko fiksne ali zložljive.

6. Komarniki za okna

Komarniki so odlična rešitev, kadar želimo v prostoru svež zrak, a hkrati preprečiti vstop nadležnemu mrčesu. Komarniki so sestavljeni iz pvc ali alu okvirja v vseh RAL barvah in fine zaščitne mrežice iz steklenih vlaken. Obstaja več vrst komarnikov. Nekatere je možno na okna vgraditi naknadno, obstajajo pa tudi integrirani komarniki. Komarniki so uporabni tako za stanovanjske, kot javne objekte. Še posebej jih uporabljamo v prostorih z višjo higieno, kot so kuhinje, kopalnice, bolnišnice ali lokali. Komarniki imajo ob pravilni uporabi dolgo življenjsko dobo, čiščenje pa je izredno enostavno.

6.1 Rolo komarniki za okna

Rolo komarniki so namenjeni frekventnejšim odprtinam, kot so vrata ali okna z rožami. Njihova prednost je hitro in enostavno odpiranje in zapiranje. To lahko poteka ročno z vrvico, verižico ali na električni pogon. Rolo komarnike je mogoče vgraditi naknadno ali pa so integrirani v okenski okvir.

6.2 Rolo komarniki za vrata

Komarniki za okna ne pomagajo, če se mrčes v prostor vtihotapi skozi vrata, ki jih pogosto uporabljamo. Rolo komarniki za vrata zagotavljajo stoodstotno oviro mrčesu. Zaradi rolo sistema je komarnik mogoče hitro odpreti in zapreti, s čimer je primeren tudi za vrata, ki jih pogosto uporabljamo. Rolo komarniki so prijazni tudi otrokom in invalidom, saj ima spodnje vodilo višino le 3 mm.

6.3 Drsni komarniki

Drsni komarniki se uporabljajo za velike odprtine. Namestimo jih lahko na panoramska okna, zimske vrtove ali dostope na balkone in terase. Drsni komarniki so lahko enokrilni, dvokrilni ali trokrilni. Zaradi močnega in stabilnega okvirja notranje prečke niso potrebne, s čimer je zagotovljen nemoten pogled skozi komarnik. Drsni komarniki se odpirajo ročno, namestite pa lahko tudi posebne ročaje za odpiranje z nogo.

6.4 Plise komarniki

Plise komarniki se uporabljajo za večje panoramske stene in balkonska vrata. Lahko so enotni ali iz dveh kosov. Ker je spodnje vodilo visoko le 4mm so plise komarniki primerni tudi za prehode brez praga. Plise komarnik je mogoče odpirati vertikalno ali horizontalno.

6.5 Krilni komarniki

Krilni komarniki so namenjeni predvsem za odprtine, skozi katere pogosto prehajamo. Na primer: komarniki za balkon ali komarniki za teraso. Zaradi tankih alu profilov je možna vgradnja z roletami ali žaluzijami. Okvirji komarnikov so na voljo v vseh RAL barvah. Večinoma so krilni komarniki nameščeni na zunanji strani vrat in se odpirajo navzven, možna pa je tudi notranja vgradnja ali izvedba nihajnih komarnikov.

6.6 Fiksni komarniki

Fiksni komarniki so najpreprostejši in najugodnejši. Možno jih je vgraditi na vsako okno. Namenjeni so predvsem odprtinam, skozi katere ne potrebujemo dostopa. Komarniki so lahko nameščeni trajno, večino izvedb pa omogoča snemljivost.

6.7 Integrirani komarniki

Integrirani komarniki so skriti v okenskem okvirju. V pospravljeni poziciji so popolnoma neopazni, delujejo pa lahko hkrati z različnimi senčili. Slabost vgrajenih komarnikov je, da jih je potrebno predvideti skupaj z okni, zato so primerni za prenove ali novogradnje.

7. Pergole

Pergole za terase so že od nekdaj priljubljen hišni dodatek, ki omogočajo koriščenje teras v vročih poletnih mesecih. Pergole so samostoječe konstrukcije namenjene zaščiti pred soncem, dežjem ali močnimi vetrovi. Poznamo lesene pergole, jeklene pergole in sodobne alu pergole. Streha za pergole je lahko polna, platnena, ozelenjena, iz fiksnih lamel ali iz premičnih lamel. Pomične lamele omogočajo nastavljanje optimalnega senčenja v skrajni pozicija pa tudi pretvorbo v neprepustno streho. V povezavi s pametnim sistemom in elektromotorjem za pergole lahko senčenje sledi soncu. Največja prednost pergol je njihova trdnost, saj so odporne tudi na orkanski veter.

8. Brisoleji

Brisoleji so trdna senčila za okna, balkone ali terase. So priljubljen dodatek k sodobnim zgradbam, zaradi estetskega videza in za zagotavljanje primernega senčenja. Glede na usmeritev lamel obstajajo vertikalni brisoleji in horizontalni brisoleji. Najpogostejši so alu brisoleji, za vrtove in zasebne zgradbe pa se uporabljajo tudi leseni brisoleji, ki pa zahtevajo nekoliko več vzdrževanja. Brisoleji so lahko fiksni, v povezavi z elektromotorjem pa se uporabljajo tudi gibljivi brisoleji.

9. Montaža senčil

Montaža zunanjih senčil poteka na dva načina. Integrirana senčila se vgradijo skupaj z okni, zato so ti sistemi primerni le za prenove in novogradnje. Na voljo so integrirane žaluzije, integrirane rolete in integrirani komarniki. Preostala zunanja senčila se lahko montirajo naknadno na okvir oken ali vrat ali neposredno v steno nad odprtino. Pred montažo bo monter senčil vzel natančne mere na podlagi katerih se izdelajo rolete. Za plise in žaluzije je potrebno odvzeti notranjo širino stekla, za rolo komarnike pa zunanjo mero med zidovi. Montaža senčil se lahko izvede že v nekaj urah.

10. Popravilo rolet, žaluzij in drugih senčil

Zunanja senčila so na velikem udaru sonca, vetra, dežja. Okvare lahko povzroči tudi nepravilno rokovanje s senčili ali napačno vzdrževanje. Pogosta uporaba lahko načne mehanizme in dotraja materiale. Večina senčil ima dolgo življenjsko dobo, kljub temu pa lahko pride do poškodb in okvar. V takem primeru se najprej pozanimajte ali se bolj splača popravilo senčil ali nakup novih. Zamenjava vodil ali letev je veliko cenejša od nakupa celotnega novega sistema. Večina mojstrov za rolete nudi tudi popravila rolet, popravila žaluzij, popravila tend ter popravila komarnikov in drugih senčil.

Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš DomŽelim ponudbo izvajalcev
Zadnja povpraševanja

Tenda

Pozdravljeni

Neurje je uničilo dve " roki " tende 5x3m. Radi bi jo zamenjali.

LP 1350 € do 2250 €

........

Zunanje žaluzije

Pozdra

št. Prostor širina višina žaluzija komarnik

1. Soba Luka 118 120 DA DA
2. Soba Ema 135 113 DA DA
3. B.vrata zgoraj 86 185 DA NE
4. Dnevna soba 170 130 DA DA
5. Kuhinja 172 130 DA NE
6. Vetrolov 226 132 DA NE
7. Spalnica 170 130 DA DA 1800 € do 3000 €

........

Zunanje žaluzije in komarniki

Pozdravljeni,

potrebujem žaluzije in komarnike:

11 kom. 135x100 cm+3 komarniki, 4 kom. 135x120 cm+ 4 komarniki, 3 kom. 200x80 cm, 2 kom. 80x60 cm, 2 kom. 120x100 cm.

Lp 4050 € do 6750 €

........

Želim ponudbo izvajalcev

Cena, Izvedba dobave in montaže ALU rolete, Za dve okni dimenzije: 108x150cm in ena balkonska vrata 94x233cm
Zunanja senčila, Ljubljana

405 € do 675 €

Cena, Zunanje žaluzije, 5 oken ,mere približno 80 x 170 , 160 x 170 , 90 x 170 , 140 x 135 , 60 x 220 Mere so približne.
Zunanja senčila, Velenje

540 € do 900 €

Cena, Zunanje žaluzije, 10 kosov
Zunanja senčila, Griže

900 € do 1500 €

Cena, Zunanje rolete s trakom znotraj okna, 1 okno cca. višine 120 cm in širine 100 cm
Zunanja senčila, Koper

360 € do 600 €

Cena, Izvedba PVC rolet, 2x širina 170cm in višina do koluta 160cm in 2x šširina 130cm in višina do koluta 160cm
Zunanja senčila, Miren

405 € do 675 €

Cena, zunanje rolete, 2
Zunanja senčila, Krško

270 € do 450 €

Cena, popravilo polken štirih oken, štiri okna, dve na podstrehi in po eno v pritličju in eno v nadstropju.
Zunanja senčila, Renče

225 € do 375 €

Cena, Dobav in montaža podometnih rolet, 13 kosov
Zunanja senčila, Lenart v Slovenskih Goricah

4050 € do 6750 €

Cena, Rolete s komarniki, 12 oken
Zunanja senčila, Dobrna

1800 € do 3000 €

Cena, ALU rolete z integriranimi komarniki, za pvc okna št.1 106,5x124cm št.2 122x124 cm št.3 98x129cm št.4 83x85cm št.5 107x135cm
Zunanja senčila, Pivka

720 € do 1200 €

Cena, Zamenjava nadometnih PVC rolet, Roleta nadometna 1080x1500 - 2x,1080x 1800 -1x
Zunanja senčila, Krško

216 € do 360 €

Cena, Zunanjo žaluzijo za odprtino širine 270 cm in višine 240 cm, 1
Zunanja senčila, Rogaška Slatina

288 € do 480 €

Cena, Zunanje rolete, 5 kosov
Zunanja senčila, Ljubljana

450 € do 750 €

Cena, Zamenjava rolet, 3x dim.1080 x 1500 ideal pvc
Zunanja senčila, Krško

450 € do 750 €

Cena, zunanje žaluzije nadometne, 2
Zunanja senčila, Turjak

270 € do 450 €

Cena, Dobava in montaža brisoleja, 1
Zunanja senčila, Orehova vas

540 € do 900 €

Cena, Žaluzije za balkon, 1x
Zunanja senčila, Slovenj Gradec

180 € do 300 €

Cena, Žaluzije, 8
Zunanja senčila, Šentjur

450 € do 750 €

Cena, Izdelava in montaža brisoleja, 1
Zunanja senčila, Maribor

1800 € do 3000 €

Cena, Zunanje žaluzije, po opisu
Zunanja senčila, Celje

450 € do 750 €

Cena, Senčila za streho terase, 6 kosov
Zunanja senčila, Šempeter Pri Gorici

621 € do 1035 €

Cena, Zunanje senčilo, 1
Zunanja senčila, Postojna

1620 € do 2700 €

Cena, Predokenske rolete, 12 m2
Zunanja senčila, Murska Sobota

522 € do 870 €

Cena, nadometne rolete,
Zunanja senčila, Hoče-Slivnica

315 € do 525 €

Cena, Aluminijska polkna, 4 dvokrilna., 1 enokrilna., 1 vrata
Zunanja senčila, Branik

4500 € do 7500 €

Cena, Zunanje rolete, okna 2,10mx1,65m 4kom in 110,5x144,5 2kom
Zunanja senčila, Maribor

765 € do 1275 €

Cena, Predokenske rolete, 3 kosi
Zunanja senčila, Podvelka

540 € do 900 €

Cena, Brisoleji pri nadstrešku, 3 kosi
Zunanja senčila, Pragersko

900 € do 1500 €

Cena, Montaža podometnih žaluzij na montažni gradnji, 8
Zunanja senčila, Ljubljana

3600 € do 6000 €

Cena, Montažo treh tunanjih in treh notranjih senčil, 3 okna, 80/140
Zunanja senčila, Ljubljana

270 € do 450 €

Cena, Nove vrvice, 3 kosi
Zunanja senčila, Ljubljana

135 € do 225 €

Cena, Montaža in dobava zunanjih žaluzij, po opisu
Zunanja senčila, Videm-Dobropolje

810 € do 1350 €

Cena, Rolete za okna, 8 m2
Zunanja senčila, Ljubljana

360 € do 600 €

Cena, Senčilo za na pergolo, 2
Zunanja senčila, Begunje Na Gorenjskem

450 € do 750 €

Cena, Rolete na balkonskih vratih, 2 x 4 m2
Zunanja senčila, Podčetrtek

405 € do 675 €

Cena, Brisolej za teraso, ena stran, 1 kos
Zunanja senčila, Šentilj v Slovenskih goricah

315 € do 525 €Poglej druge končane projekte in cene

Zunanja senčila cenik

Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

366+ podjetij za Zunanja senčila
Brezplačno povpraševanje
Brez provizij
Pridobi ponudbo

Iščete izvajalce, ponudbo za področje Zunanja senčila?

 • Zunanja senčila Ljubljana
 • Zunanja senčila Maribor
 • Zunanja senčila Celje
 • Zunanja senčila Koper
 • Zunanja senčila Kranj
 • Zunanja senčila Ajdovščina
 • Zunanja senčila Bled
 • Zunanja senčila Bovec
 • Zunanja senčila Črna na Koroškem
 • Zunanja senčila Črnomelj
 • Zunanja senčila Domžale
 • Zunanja senčila Gornja Radgona
 • Zunanja senčila Gornji Grad
 • Zunanja senčila Hrastnik
 • Zunanja senčila Ilirska Bistrica
 • Zunanja senčila Izola
 • Zunanja senčila Jesenice
 • Zunanja senčila Kamnik
 • Zunanja senčila Kidričevo
 • Zunanja senčila Kobarid
 • Zunanja senčila Kočevje
 • Zunanja senčila Kranjska Gora
 • Zunanja senčila Krško
 • Zunanja senčila Laško
 • Zunanja senčila Lendava
 • Zunanja senčila Litija
 • Zunanja senčila Ljutomer
 • Zunanja senčila Metlika
 • Zunanja senčila Mojstrana
 • Zunanja senčila Mozirje
 • Zunanja senčila Murska Sobota
 • Zunanja senčila Nova Gorica
 • Zunanja senčila Novo mesto
 • Zunanja senčila Ormož
 • Zunanja senčila Piran - Pirano
 • Zunanja senčila Pivka
 • Zunanja senčila Portorož
 • Zunanja senčila Postojna
 • Zunanja senčila Ptuj
 • Zunanja senčila Radeče
 • Zunanja senčila Radenci
 • Zunanja senčila Radovljica
 • Zunanja senčila Ravne Na Koroškem
 • Zunanja senčila Ribnica
 • Zunanja senčila Rogaška Slatina
 • Zunanja senčila Sevnica
 • Zunanja senčila Sežana
 • Zunanja senčila Škofja Loka
 • Zunanja senčila Slovenj Gradec
 • Zunanja senčila Slovenska Bistrica
 • Zunanja senčila Slovenske Konjice
 • Zunanja senčila Šoštanj
 • Zunanja senčila Štore
 • Zunanja senčila Tolmin
 • Zunanja senčila Trbovlje
 • Zunanja senčila Tržič
 • Zunanja senčila Trzin
 • Zunanja senčila Velenje
 • Zunanja senčila Vipava
 • Zunanja senčila Vojnik
 • Zunanja senčila Vransko
 • Zunanja senčila Vrhnika
 • Zunanja senčila Žalec
 • Zunanja senčila Zreče
 • Zunanja senčila Žužemberk
 • Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane