x

  NAJEM KOMBIJA cena

  Kakšna je cena za najem kombija ali tovornjaka? Najem transportnega vozila se obračuna glede na urno ali dnevno postavko. Izbirate lahko med kratkoročnim in dolgoročnim najemom. Pri najemu tovornjaka bodite pozorni na nosilnost in katero vozniško dovoljenje potrebujete. Najem tovornjaka se običajno plača po uri, okoli 20 EUR/h ali na prevožene kilometre, okoli 1€/km. Tovorni kombi ima nosilnost 1.500 kg in je primeren za selitve. Potniški kombi ima običajno 9 sedežev, cena najema pa vključuje tudi zavarovanje in znaša 30 - 50 EUR/dan. Za točno ceno lahko pošljete povpraševanje našim preverjenim izposojevalcem kombijev in tovornjakov. Za vas smo pripravili tudi nekaj nasvetov o najemu tovornega vozila.

  NAJEM KOMBIJA


  Najem tovornega ali osebnega kombija. Tovorni kombi ima nosilnost 1.500 kg in je primeren za selitve. Potniški kombi ima običajno 9 sedežev. Cena najema kombija vključuje tudi zavarovanje.

  35.00 €/dan

  MINIMALNA CENA
  €/dan

  SREDNJA CENA
  65.00 €/dan

  NAJVIŠJA CENA
  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV
  Cena za Ponudnika za najem kombija

  DRUGE CENE ZA NAJEM KOMBIJA

  vaša količina

  enota

  okvirna cena

  vaša cena

  Najem, izposoja tovornega kombija

  Najem tovornega kombija, ki je primernega tudi selitve z nosilnostjo do 1500 kg in prilagojenim tovornim prostorom. Tovorni kombi za izposojo je podaljšan in povišan.


  EUR

  EUR/dan

  dan

  EUR


  EUR/dan

  dan

  EUR


  EUR/dan

  dan
  povpraševanje>

  Najem, izposoja potniškega kombija

  Najem potniškega kombija za prevoz oseb s tempomatom, klimatsko napravo in vključenim z zavarovanjem potnikov in kasko zavarovanjem.


  EUR

  EUR/dan

  dan

  EUR


  EUR/dan

  dan

  EUR


  EUR/dan

  dan
  povpraševanje>
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE >
  SKUPAJ:

  Kako so Vam koristile te informacije?