x

  NAJEM KOMBIJA cena

  Kakšna je cena za najem kombija ali tovornjaka? Najem transportnega vozila se obračuna glede na urno ali dnevno postavko. Izbirate lahko med kratkoročnim in dolgoročnim najemom. Pri najemu tovornjaka bodite pozorni na nosilnost in katero vozniško dovoljenje potrebujete. Najem tovornjaka se običajno plača po uri, okoli 20 EUR/h ali na prevožene kilometre, okoli 1€/km. Tovorni kombi ima nosilnost 1.500 kg in je primeren za selitve. Potniški kombi ima običajno 9 sedežev, cena najema pa vključuje tudi zavarovanje in znaša 30 - 50 EUR/dan. Za točno ceno lahko pošljete povpraševanje našim preverjenim izposojevalcem kombijev in tovornjakov. Za vas smo pripravili tudi nekaj nasvetov o najemu tovornega vozila.

  NAJEM KOMBIJA


  Najem tovornega ali osebnega kombija. Tovorni kombi ima nosilnost 1.500 kg in je primeren za selitve. Potniški kombi ima običajno 9 sedežev. Cena najema kombija vključuje tudi zavarovanje.

  35.00 €/dan

  MINIMALNA CENA
  €/dan

  SREDNJA CENA
  65.00 €/dan

  NAJVIŠJA CENA
  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV
  Cena za Ponudnika za najem kombija

  DRUGE CENE ZA NAJEM KOMBIJA

  vaša količina

  enota

  okvirna cena

  vaša cena

  Najem, izposoja tovornega kombija

  Najem tovornega kombija, ki je primernega tudi selitve z nosilnostjo do 1500 kg in prilagojenim tovornim prostorom. Tovorni kombi za izposojo je podaljšan in povišan.  €/dan

  dan  €/dan

  dan  €/dan

  dan
  povpraševanje>

  Najem, izposoja potniškega kombija

  Najem potniškega kombija za prevoz oseb s tempomatom, klimatsko napravo in vključenim z zavarovanjem potnikov in kasko zavarovanjem.  €/dan

  dan  €/dan

  dan  €/dan

  dan
  povpraševanje>
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE >
  SKUPAJ:

  Kako so Vam koristile te informacije?

  Izposoja kombija - vse kar morate vedeti

  1. Najem kombijev - kaj morate vedeti?

  Potrebujete prevoz potnikov ali prevoz večje količine materiala pa sami v osebnem avtomobilu preprosto nimate dovolj prostora? V tem primeru se lahko odločite za najem potniškega kombija ali najem tovornega kombija. Glavna prednost izposoje kombijev je, da potrebujete le vozniški izpit B kategorije - enako kot za vožnjo osebnega avtomobila. Običajen potniški kombi ima na voljo 9 sedežev, tovorni kombi pa lahko poleg potnikov prevaža še okoli 1500 kilogramov dodatnega tovora. Pa poglejmo kako poteka najem kombija.

  izposoja-kombija.jpg
  Glede na potrebe, si lahko izposodite potniško ali tovorno vozilo ustrezne velikosti.

  2. Kako poteka izposoja kombija?

  Izposoja kombija ni zapletena. Najprej morate vedeti za kakšen namen si izposojate kombi in kakšne lastnosti vozila potrebujete, saj to močno vpliva na ceno izposoje.

  2.1 Kakšne lastnosti ima potniški kombi ali tovorni kombi?

  Na voljo so kombiji različnih dimenzij in avtomobilskih znamk. Dovoljena skupna masa kombija je omejena na 3,5 tone, kar vključuje vozilo, potnike in tovor. Za vožnjo potrebujete le vozniško dovoljenje b-kategorije, vendar nekateri izposojevalci zahtevajo tudi izkušnje z vožnjo kombija. Nekateri v ceno najema vključujejo tudi kratko učno vožnjo, kjer vas naučijo varne vožnje kombija. 

  2.2 Pogodba za najem kombija

  Pred prevzemom vozila boste primorani podpisati pogodbo o najemu vozila. Vsaka izposojevalnica ima svoje specifične pogoje, ki lahko zajemajo vse in še več od naslednjih pogojev: plačilo varščine (100-300 EUR), pranje oz. čiščenje vozila (do 100 EUR), dodatno plačilo za prekoračeno prevoženo razdaljo (npr. 0,1 EUR/km nad 400km), dodatno plačilo za vožnjo v tujini, plačilo za dotočenje goriva, če ste vrnili vozilo s praznim rezervoarjem in morebitno dodatno opremo npr. GPS. V kolikor pogoje pogodbe prekršite, ste primorani najem ustrezno doplačati.

  2.3 Najcenejši najem kombija

  Cene med različnimi ponudniki kombijev se razlikujejo, praviloma pa na ceno najbolj vpliva velikost vozila, ki določa tudi možno število potnikov oz. količino tovora. Cena je odvisna tudi od dolžine najema in razdalje, ki jo prevozite z vozilom, saj kilometre nad določeno razdaljo plačate dodatno. V kolikor nimate vozniškega izpita ali dovolj izkušenj, lahko poleg vozila najamete tudi profesionalnega voznika. Kombi lahko prevzamete neposredno v izposojevalnici ali pa se dogovorite za prevzem na določeni lokaciji. Delno se cena najema prilagaja tudi sezoni, pri čemer je povpraševanje po potniških in tovornih kombijih največje sredi pomladi in najnižje pozimi. Koliko torej stane najcenejši najem kombija? Za uro najema kombija boste odšteli okoli 15 - 20 EUR/h, vendar se splača kombi najeti za daljše obdobje, saj dan najema stane 30 - 50 EUR/dan, mesec pa 700 - 1200 EUR/mesec.

  3. Izposoja kombijev, poltovornjakov in tovornjakov

  3.1 Najem tovornega kombija

  Za prevoz gradbenega materiala ali večjih kosov pohištva, je priporočljivo najeti tovorni kombi. Tako boste opravili manj voženj in privarčevali precej živcev. Za selitev lahko najamete tudi profesioni selitveni servis in tako privarčujete precej časa. Pri natovarjanju kombija se prepričajete, da je tovor enakomerno razporejen in dobro pritrjen ter da njegova skupna teža ne presega 1500 kg. Cena za najem tovornega kombija znaša med 30 - 40 EUR/dan.

  3.2 Najem potniškega kombija

  Najem kombija za prevoz oseb pride prav pri potovanju v tujino, za pot na letališče ali pa za kakšne večje dogodke, kot so rojstni dnevi, poroke, koncerti ipd. Glede na tip vozila je v kombiju prostor za 6 - 12 potnikov. Večje vozilo ima seveda višjo ceno. Cena za najem potniškega kombija znaša med 45 - 70 EUR na dan. Za doplačilo lahko najamete tudi profesionalnega voznika, ki vas bo dostavil in pobral na želeni lokaciji.

  3.3 Najem poltovornjaka

  Tudi za najem poltovornjaka potrebujete le vozniško dovoljenje B-kategorije. Poltovornjak je primeren za prevoz razsutega tovora, grobega tovora, ki bi poškodovalo vozilo ali tovora, ki ga zaradi dimenzij ni mogoče peljati v zaprtem kombiju. Pri natovarjanju bodite še posebej pozorni, da je tovor trdno pritrjen. Najem poltovornjaka je nekoliko cenejši od najema tovornega kombija. Cena za najem poltovornjaka znaša med 25 - 35 EUR/dan.

  3.4 Najem tovornjaka

  Najem kamiona je bolj zapleten od najema kombija, saj potrebujete vozniško dovoljenje za vožnjo večjih vozil. Svetujemo vam, da poleg izposoje tovornjaka, najamete tudi profesionalnega voznika, ki bo tovor varno pripeljal do vaših vrat. Ker se tovornjaki močno razlikujejo po velikosti in nosilnosti, je nemogoče podati okvirno oceno. Za točno ponudbo se obrnite na naše ponudnike tovornjakov.

  4. Kaj potrebujete za najem vozila?

  Najem vozila ni zapleten. Danes si lahko že na spletu pogledate vso ponudbo različnih vozil, ustrezno vozilo rezervirate in se dogovorite za dodatne pogoje in za termin prevzema vozila Za najem kombija potrebujete veljavno vozniško dovoljenje ustrezne kategorije, osebni dokument in ponavadi tudi kreditno kartico ali gotovino za položitev varščine.

  MOJMOJSTER.NET, POMAGAMO PRI OCENI INVESTICIJE IN IZBORU IZVAJALCA ZA VAŠ DOM  KOMBI ZA PREVOZ POŠILJK

  Pozdravljeni,

  potrebujem najem kombija za 17.12.2020.

  Lp 108 € do 180 €


  ........

  PREVOZ SEDEŽNE

  Pozdravljeni.

  Najel bi kombi za par ur, lahko tudi za 1 dan če ne gre za manj, prevzel bi ga seveda v Ljutomeru v dopoldanskem času, če je izvedljivo.

  Hvala.

  LP 180 € do 300 €


  ........

  PREVOZ RABLJENEGA POHIŠTVA

  Pozdravljeni.

  Gre za prevoz rabljenega pohištva iz Ljubljane do doma Brežice, zato me zanima koliko bi me prišel stati tak prevoz ali najem kombija.

  LP 180 € do 300 €


  ........

  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV

  CENA, NAJEM KOMBIJA ZA PREVOZ OSEBNIH STVARI,
  Najem kombija, Zagorje ob Savi

  225 € do 375 €

  CENA, PREVOZ SKUTERJA V KOMBIJU,
  Najem kombija, Celje

  72 € do 120 €

  CENA, PREVOZ JABOLK,
  Najem kombija, Most Na Soči

  45 € do 75 €

  CENA, POTREBUJEM TOVORNI KOMBI ZA PREVOZ ŠTIRIKOLESNIKA NA SERVIS V MARIBOR,
  Najem kombija, Ptuj

  72 € do 120 €

  CENA, NAJEM KOMBIJA ZA SELITEV,
  Najem kombija, Sežana

  45 € do 75 €

  CENA, KOMBI ZA PREVOZ KLIMA NAPRAVE,
  Najem kombija, Ormož

  72 € do 120 €

  CENA, PREVOZ HIŠKE ZA RACE,
  Najem kombija, Murska Sobota

  45 € do 75 €

  CENA, NAJEM KOMBIJA,
  Najem kombija, Ajdovščina

  306 € do 510 €

  CENA, PREVOZ KOPALNIŠKE OPREME V HR,
  Najem kombija, Nova Gorica

  360 € do 600 €

  CENA, NAJEM TOVORNEGA KOMBIJA ZA SELITEV,
  Najem kombija, Ljubljana

  72 € do 120 €

  CENA, PREVOZ MIZE IN KLOPI ,
  Najem kombija, Novo mesto

  36 € do 60 €

  CENA, NAJEM KOMBIJA,
  Najem kombija, Trebnje

  180 € do 300 €

  CENA, KOMBI,
  Najem kombija, Krško

  90 € do 150 €

  CENA, NAJEM KOMBIJA ZA PREVOZ SEDEZNE,
  Najem kombija, Zagorje ob Savi

  81 € do 135 €

  CENA, KOMBI Z VLEČNO NAPRAVO,
  Najem kombija, Novo mesto

  108 € do 180 €

  CENA, KOMBI ZA PREVOZ GRADBENEGA MATERIALA,
  Najem kombija, Polzela

  270 € do 450 €

  CENA, KOMBI ZA SELITEV POHIŠTVA,
  Najem kombija, Maribor

  36 € do 60 €

  CENA, NAJEM KOMBIJA,
  Najem kombija, Ljubečna

  45 € do 75 €

  CENA, PREVOZ STRUŽNICE,
  Najem kombija, Slovenj Gradec

  45 € do 75 €

  CENA, NAJEM KOMBIJA ZA PREVOZ,
  Najem kombija, Ajdovščina

  36 € do 60 €

  CENA, NAJEM KOMBIJA,
  Najem kombija, Krško

  45 € do 75 €

  CENA, NAJEM KOMBIJA ZA ODVOZ POHIŠTVA,
  Najem kombija, Ljubljana - Šmartno

  315 € do 525 €

  CENA, ODVOZ SEDEZNE GARNITURE,
  Najem kombija, Ptuj

  225 € do 375 €

  CENA, SELITEV POHIŠTVA,
  Najem kombija, Nova Gorica

  270 € do 450 €

  CENA, NAJEM KOMBIJA, NUJNO,
  Najem kombija, Ljutomer

  45 € do 75 €

  CENA, PREVOZ MOTORJA,
  Najem kombija, Škofja Loka

  40.5 € do 67.5 €

  CENA, PREVOZ PELETOV,
  Najem kombija, Domžale

  225 € do 375 €

  CENA, NAJEM KOMBIJA ZA PREVOZ STVARI,
  Najem kombija, Črnomelj

  252 € do 420 €

  CENA, NAJEM KOMBIJA,
  Najem kombija, Središče ob Dravi

  36 € do 60 €

  CENA, PREVOZ POHIŠTVA NA HRVAŠKO,
  Najem kombija, Novo mesto

  270 € do 450 €

  CENA, PREVOZ POHIŠTVA,
  Najem kombija, Črnomelj

  270 € do 450 €

  CENA, TOVORNI KOMBI ZA PREVOZ KAMENJA,
  Najem kombija, Nova Gorica

  270 € do 450 €

  CENA, PREVOZ BLAGA V GORIŠKI REGIJI,
  Najem kombija, Nova Gorica

  45 € do 75 €

  CENA, PREVOZ TOVORA,
  Najem kombija, Ljutomer

  225 € do 375 €

  CENA, PREVOZ,
  Najem kombija, Ormož

  207 € do 345 €

  CENA, PREVOZ TLAKOVCEV,
  Najem kombija, Novo mesto

  270 € do 450 €  Poglej druge končane projekte in cene

  NAJEM KOMBIJA CENIK

  SODELUJEMO Z VEČ KOT 27 PODJETIJ ZA NAJEM KOMBIJA


  BREZPLAČNA STORITEV
  IŠČEMO LOKALNO
  BREZ PROVIZIJ
  PRIDOBI PONUDBO

  IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE NAJEM KOMBIJA?

  SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  KONTAKTI

  Povpraševanja: 051 216 651
  Podjetja: 040 145 800

  REGIONALNE STRANI

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2020 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane