NAJEM KOMBIJA cena

Kakšna je cena za najem kombija ali tovornjaka? Najem transportnega vozila se obračuna glede na urno ali dnevno postavko. Izbirate lahko med kratkoročnim in dolgoročnim najemom. Pri najemu tovornjaka bodite pozorni na nosilnost in katero vozniško dovoljenje potrebujete. Najem tovornjaka se običajno plača po uri, okoli 20 EUR/h ali na prevožene kilometre, okoli 1€/km. Tovorni kombi ima nosilnost 1.500 kg in je primeren za selitve. Potniški kombi ima običajno 9 sedežev, cena najema pa vključuje tudi zavarovanje in znaša 30 - 50 EUR/dan.

Komu zaupati najem kombija ali tovornjaka? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim izposojevalcem kombijev in tovornjakov v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

Pridobite ponudbo:
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

NAJEM KOMBIJA


Najem tovornega ali osebnega kombija. Tovorni kombi ima nosilnost 1.500 kg in je primeren za selitve. Potniški kombi ima običajno 9 sedežev. Cena najema kombija vključuje tudi zavarovanje.

42.00 €/dan

MINIMALNA CENA
€/dan

SREDNJA CENA
78.00 €/dan

NAJVIŠJA CENA
ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV
Cena za Ponudnika za najem kombija

DRUGE CENE ZA NAJEM KOMBIJA

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

Najem, izposoja tovornega kombija

Najem tovornega kombija, ki je primernega tudi selitve z nosilnostjo do 1500 kg in prilagojenim tovornim prostorom. Tovorni kombi za izposojo je podaljšan in povišan.€/dan

dan€/dan

dan€/dan

dan
povpraševanje>

Najem, izposoja potniškega kombija

Najem potniškega kombija za prevoz oseb s tempomatom, klimatsko napravo in vključenim z zavarovanjem potnikov in kasko zavarovanjem.€/dan

dan€/dan

dan€/dan

dan
povpraševanje>
SKUPAJ:
POŠLJI POVPRAŠEVANJE >

Kako so Vam koristile te informacije?

MojMojster
Revija MojMojster

Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
Informativni mesečni obrok*
/mesec


Znesek kredita
EUR
Doba odplačevanja
let
NAPREJ
Izračun kredita >

*Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 2,5%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

Izposoja kombija - vse kar morate vedeti

1. Najem kombijev - kaj morate vedeti?

Potrebujete prevoz potnikov ali prevoz večje količine materiala pa sami v osebnem avtomobilu preprosto nimate dovolj prostora? V tem primeru se lahko odločite za najem potniškega kombija ali najem tovornega kombija. Glavna prednost izposoje kombijev je, da potrebujete le vozniški izpit B kategorije - enako kot za vožnjo osebnega avtomobila. Običajen potniški kombi ima na voljo 9 sedežev, tovorni kombi pa lahko poleg potnikov prevaža še okoli 1500 kilogramov dodatnega tovora. Pa poglejmo kako poteka najem kombija.

izposoja-kombija.jpg
Glede na potrebe, si lahko izposodite potniško ali tovorno vozilo ustrezne velikosti.

2. Kako poteka izposoja kombija?

Izposoja kombija ni zapletena. Najprej morate vedeti za kakšen namen si izposojate kombi in kakšne lastnosti vozila potrebujete, saj to močno vpliva na ceno izposoje.

2.1 Kakšne lastnosti ima potniški kombi ali tovorni kombi?

Na voljo so kombiji različnih dimenzij in avtomobilskih znamk. Dovoljena skupna masa kombija je omejena na 3,5 tone, kar vključuje vozilo, potnike in tovor. Za vožnjo potrebujete le vozniško dovoljenje b-kategorije, vendar nekateri izposojevalci zahtevajo tudi izkušnje z vožnjo kombija. Nekateri v ceno najema vključujejo tudi kratko učno vožnjo, kjer vas naučijo varne vožnje kombija. 

2.2 Pogodba za najem kombija

Pred prevzemom vozila boste primorani podpisati pogodbo o najemu vozila. Vsaka izposojevalnica ima svoje specifične pogoje, ki lahko zajemajo vse in še več od naslednjih pogojev: plačilo varščine (100-300 EUR), pranje oz. čiščenje vozila (do 100 EUR), dodatno plačilo za prekoračeno prevoženo razdaljo (npr. 0,1 EUR/km nad 400km), dodatno plačilo za vožnjo v tujini, plačilo za dotočenje goriva, če ste vrnili vozilo s praznim rezervoarjem in morebitno dodatno opremo npr. GPS. V kolikor pogoje pogodbe prekršite, ste primorani najem ustrezno doplačati.

2.3 Najcenejši najem kombija

Cene med različnimi ponudniki kombijev se razlikujejo, praviloma pa na ceno najbolj vpliva velikost vozila, ki določa tudi možno število potnikov oz. količino tovora. Cena je odvisna tudi od dolžine najema in razdalje, ki jo prevozite z vozilom, saj kilometre nad določeno razdaljo plačate dodatno. V kolikor nimate vozniškega izpita ali dovolj izkušenj, lahko poleg vozila najamete tudi profesionalnega voznika. Kombi lahko prevzamete neposredno v izposojevalnici ali pa se dogovorite za prevzem na določeni lokaciji. Delno se cena najema prilagaja tudi sezoni, pri čemer je povpraševanje po potniških in tovornih kombijih največje sredi pomladi in najnižje pozimi. Koliko torej stane najcenejši najem kombija? Za uro najema kombija boste odšteli okoli 15 - 20 EUR/h, vendar se splača kombi najeti za daljše obdobje, saj dan najema stane 30 - 50 EUR/dan, mesec pa 700 - 1200 EUR/mesec.

3. Izposoja kombijev, poltovornjakov in tovornjakov

3.1 Najem tovornega kombija

Za prevoz gradbenega materiala ali večjih kosov pohištva, je priporočljivo najeti tovorni kombi. Tako boste opravili manj voženj in privarčevali precej živcev. Za selitev lahko najamete tudi profesioni selitveni servis in tako privarčujete precej časa. Pri natovarjanju kombija se prepričajete, da je tovor enakomerno razporejen in dobro pritrjen ter da njegova skupna teža ne presega 1500 kg. Cena za najem tovornega kombija znaša med 30 - 40 EUR/dan.

3.2 Najem potniškega kombija

Najem kombija za prevoz oseb pride prav pri potovanju v tujino, za pot na letališče ali pa za kakšne večje dogodke, kot so rojstni dnevi, poroke, koncerti ipd. Glede na tip vozila je v kombiju prostor za 6 - 12 potnikov. Večje vozilo ima seveda višjo ceno. Cena za najem potniškega kombija znaša med 45 - 70 EUR na dan. Za doplačilo lahko najamete tudi profesionalnega voznika, ki vas bo dostavil in pobral na želeni lokaciji.

3.3 Najem poltovornjaka

Tudi za najem poltovornjaka potrebujete le vozniško dovoljenje B-kategorije. Poltovornjak je primeren za prevoz razsutega tovora, grobega tovora, ki bi poškodovalo vozilo ali tovora, ki ga zaradi dimenzij ni mogoče peljati v zaprtem kombiju. Pri natovarjanju bodite še posebej pozorni, da je tovor trdno pritrjen. Najem poltovornjaka je nekoliko cenejši od najema tovornega kombija. Cena za najem poltovornjaka znaša med 25 - 35 EUR/dan.

3.4 Najem tovornjaka

Najem kamiona je bolj zapleten od najema kombija, saj potrebujete vozniško dovoljenje za vožnjo večjih vozil. Svetujemo vam, da poleg izposoje tovornjaka, najamete tudi profesionalnega voznika, ki bo tovor varno pripeljal do vaših vrat. Ker se tovornjaki močno razlikujejo po velikosti in nosilnosti, je nemogoče podati okvirno oceno. Za točno ponudbo se obrnite na naše ponudnike tovornjakov.

4. Kaj potrebujete za najem vozila?

Najem vozila ni zapleten. Danes si lahko že na spletu pogledate vso ponudbo različnih vozil, ustrezno vozilo rezervirate in se dogovorite za dodatne pogoje in za termin prevzema vozila Za najem kombija potrebujete veljavno vozniško dovoljenje ustrezne kategorije, osebni dokument in ponavadi tudi kreditno kartico ali gotovino za položitev varščine.

MOJMOJSTER.NET, POMAGAMO PRI OCENI INVESTICIJE IN IZBORU IZVAJALCA ZA VAŠ DOMNAJEM KOMBIJA ZA PREVOZ OKNA

Pozdravljeni,

potrebujem kombi za prevoz oken iz Bihaća v Novo mest.

LP 261 do 435 €


........

NAJEM KOMBIJA

Pozdravljeni,

potrebujem prevoz/najem kombija.

Prosim za ponudbo.

LP 180 do 300 €


........

TOVORNI KOMBI Z VLEČNO KLJUKO

Pozdravljeni,

kombi mora nujno imeti vlečno kljuko.

LP 180 do 300 €


........

ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV

CENA, NAJEM KOMBIJA ZA SELITEV, PO POPISU
Najem kombija, Ljubno ob Savinji

90 € do 150 €

CENA, KOMBI ZA PREVOZ SEDEŽNE GARNITURE, PO POPISU
Najem kombija, Loški Potok

180 € do 300 €

CENA, NAJEM TOVORNEGA KOMBIJA, PO POPISU
Najem kombija, Velenje

180 € do 300 €

CENA, KOMBI ZA SELITEV, PO POPISU
Najem kombija, Hajdina

180 € do 300 €

CENA, PREVOZ DRV, 6 M, 70KM
Najem kombija, Ljubljana

180 € do 300 €

CENA, KOMBI ZA SELITEV ZA EN DAN, RELACIJA RADOVLJICA - ŠENTJUR, PO POPISU
Najem kombija, Radovljica

54 € do 90 €

CENA, NAJEM POTNIŠKEGA KOMBIJA, PO POPISU
Najem kombija, Vodice

315 € do 525 €

CENA, NAJEM POTNIŠKEGA KOMBIJA , 6 OSEB
Najem kombija, Šoštanj

54 € do 90 €

CENA, PREVOZ PAR KOSOV POHIŠTVA, PO POPISU
Najem kombija, Celje

54 € do 90 €

CENA, NAJEM KOMBIJA, PO POPISU
Najem kombija, Tabor

180 € do 300 €

CENA, NAJEM TOVORNEGA KOMBIJA, PO POPISU
Najem kombija, Novo mesto

43.2 € do 72 €

CENA, NAJEM KOMBIJA, PO POPISU
Najem kombija, Koper

54 € do 90 €

CENA, KOMBI ZA SELITEV , PO POPISU
Najem kombija, Celje

180 € do 300 €

CENA, MANJŠI TOVORNI KOMBI, PO POPISU
Najem kombija, Krško

180 € do 300 €

CENA, NAJEM KOMBIJA ZA PREVOZ MEŠALCA BETONA, PO POPISU
Najem kombija, Krško

180 € do 300 €

CENA, NAJEM KOMBIJA KOMBI ZA PREVOZ SCENE IN POTNIKOV, PO POPISU
Najem kombija, Medvode

45 € do 75 €

CENA, NAJEM KOMBIJA ZA SELITEV, PO POPISU
Najem kombija, Slovenske Konjice

270 € do 450 €

CENA, NAJEM KOMBIJA, PO POPISU
Najem kombija, Vrhnika

360 € do 600 €

CENA, PREVOZ TOVORA S KOMBIJEM, PO POPISU
Najem kombija, Celje

225 € do 375 €

CENA, PREVOZ KOSILNICE, PO POPISU
Najem kombija, Ormož

90 € do 150 €

CENA, NAJEM POTNIŠKEGA KOMBIJA , PO POPISU
Najem kombija, Maribor

252 € do 420 €

CENA, KOMBI ALI POLTOVORNJAK ZA PREVOZ LESA, 1 KOM
Najem kombija, Maribor

270 € do 450 €

CENA, NAJEM KOMBIJA, PO POPISU
Najem kombija, Trebnje

0 € do 0 €

CENA, KOMBI NAJEM, PO POPISU
Najem kombija, Sežana

270 € do 450 €

CENA, NAJEM TOVORNEGA KOMBIJA, PO POPISU
Najem kombija, Gorenja vas

270 € do 450 €

CENA, TOVORNI KOMBI, PO POPISU
Najem kombija, Logatec

270 € do 450 €

CENA, POTNIŠKI KOMBI, V OPISU
Najem kombija, Celje

225 € do 375 €

CENA, DOSTAVA POHIŠTVA, PO POPISU
Najem kombija, Ljubljana

90 € do 150 €

CENA, NAJEM KOMBIJA, PO POPISU
Najem kombija, Grosuplje

297 € do 495 €

CENA, NAJEM POTNIŠKEGA KOMBIJA , PO POPISU
Najem kombija, Novo mesto

243 € do 405 €

CENA, NAJEM TOVORNEGA KOMBIJA, PO POPISU
Najem kombija, Ljubljana

162 € do 270 €

CENA, NAJEM KOMBIJA , V OPISU
Najem kombija, Mengeš

225 € do 375 €

CENA, NAJEM TOVORNEGA KOMBIJA, PO POPISU
Najem kombija, Ljubljana - Polje

108 € do 180 €

CENA, NAJEM POTNIŠKEGA KOMBIJA , PO POPISU
Najem kombija, Ljubljana

144 € do 240 €

CENA, NAJEM TOVORNEGA KOMBIJA ZA PREVOZ SKUTERJA, PO POPISU
Najem kombija, Ljubljana

45 € do 75 €

CENA, NAJEM POTNISKEGA KOMBIJA, PO POPISU
Najem kombija, Maribor

378 € do 630 €Poglej druge končane projekte in cene

NAJEM KOMBIJA CENIK

Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

47+ PODJETIJ ZA NAJEM KOMBIJA
BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
BREZ PROVIZIJ
PRIDOBI PONUDBO

IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE NAJEM KOMBIJA?

SLOVENIA
MOJMOJSTER.NET

Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
2000 Maribor

00386 40 145 800

© 2022 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane