Nadstreški za avto, terase - cena in cenik ponudnikov za kovinski/jekleni nadstrešek

Cena kovinskega nadstreška je odvisna od številnih dejavnikov. Glede na namen ločimo jeklene nadstreške za avtomobile, nadstreške za terase, vhodne nadstreške, jeklene pergole idr. Večji kot bodo razponi (razdalje med stebri) in obremenitev strehe, močnejšo oz. dražjo konstrukcijo potrebujete. Konstrukcija je lahko stebrna ali konzolna. Točne dimenzije mora vedno preveriti in določiti izkušen inženir statike. Cena je odvisna tudi od antikorozijske zaščite: jeklo lahko zaščitite z vročim cinkanjem, prašnim barvanjem ali obema postopkoma, s čimer boste preprečili rjavenje. Cena za običajen jekleni nadstrešek površine 25m2 znaša okoli 5000 EUR.

Komu zaupati postavitev kovinskega nadstreška? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim ponudnikom kovinskih nadstreškov v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

Pridobite ponudbo:
Pošlji povpraševanje

Cena za kovinski nadstrešek


Cena kovinskega nadstreška. Cena za dobavo in montažo kovinskega nadstreška velikosti 4x4 m, kritega s polikarbonatno kritino.

216.00 €/m2

MINIMALNA CENA
€/m2

SREDNJA CENA
360.00 €/m2

NAJVIŠJA CENA
Želim ponudbo izvajalcev
Kovinski nadstrešek za avto - cena

Kovinski nadstrešek za avto - cena

Jekleni nadstrešek za avto omogoča pokrivanje velikih razponov z relativno lahko palično konstrukcijo. Cena jeklenega nadstreška je odvisna od konstrukcije (konzolni nadstrešek ali stebrni nadstrešek), velikosti (6x5m za dva avtomobila), materiala (vročecinkano jeklo ali inox) in strešne kritine (opečna, bitumenska, prozorna ...). Cena temeljev za nadstrešek znaša okoli 300 EUR. Upoštevajte tudi, da prostostoječi nadstrešek manjši od 30m2 velja za enostaven projekt, zato ne potrebujete gradbenega dovoljenja, s čimer prihranite veliko dodatnega časa in denarja.

180 €/m2

MINIMALNA CENA
200 €/m2

SREDNJA CENA
220 €/m2

NAJVIŠJA CENA
Nadstreški za avto, terase - cena in cenik ponudnikov za kovinski/jekleni nadstrešek

Druge cene za - Kovinski nadstreški

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

Jekleni nadstrešek, širine 250 cm

Cena za kovinski nadstrešek širine 250 cm, skupaj z jekleno vroče pocinkano konstrukcijo, polikarbonatno kritino in montažo ter prevozom do 100 km.€/m2

m2
povpraševanje>

Avtomobilski nadstrešek

Kovinski nadstrešek dimenzij 300 x 500 cm iz vroče cinkane in prašno barvanih jeklenih škatlastih profilov. Avtomobilski nadstrešek je pokrit s polikarbonatno kritino. Barva konstrukcije po izbiri investitorja. Točkovni temelji in priklop na odvodnjavanje streha nista predmet cene.€/m2

m2
povpraševanje>
SKUPAJ:
Pošlji povpraševanje >

Leseni nadstreški


Cene lesenih nadstreškov so odvisne od konstrukcije, velikosti. materiala in kritine nadstreška. Kon...

Preverite tudi: Leseni nadstreški cena

Inox nadstrešnice


Kakšna je cena inox nadstrešnice? Inox je veliko dražji od pocinkanega jekla. Cena izdelave inox nad...

Preverite tudi: Inox nadstrešnice cena

Kako so Vam koristile te informacije?

MojMojster
Revija Mojmojster

Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
Informativni mesečni obrok*
/mesec


Znesek kredita
EUR
Doba odplačevanja
let
Naprej
Izračun kredita >

*Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 2,5%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

Kovinski nadstreški

1. Kovinski nadstreški - kaj morate vedeti?

Kovinski nadstreški nudijo zaščito pred padavinami in soncem!

125619313_m.jpg

1.1 Cena izdelave

Izdelava kovinskega nadstreška ni zanemarljiva investicija zato velja pomisliti tudi na stroške. Izvajalci oziroma ponudniki kovinskih nadstreškov vam bodo lahko izdelali natančno ponudbo na podlagi vaših konkretnih želja in vizije, zato je pred povpraševanjem dobro imeti vsaj okvirno predstavo o končnem izdelku. Dober ponudnik vam bo nudil ogled na terenu, ki mu bo sledil pogovor in poglobljeno svetovanje na podlagi katerega bo izdelal končno ponudbo. Kljub upoštevanju cen in stroškov pa se je dobro osredotočiti tudi na kakovost končne rešitve in paziti, da ne prestopimo meje smiselnega kompromisa med ceno in kakovostjo. Kovinski nadstrešek bo namreč dolgo opravljal pomembno nalogo in nas pri tem ne sme razočarati zato se splača investirati vanj!

1.2 Vzdržljivost je ključnega pomena

V oziru kakovosti je najpomembnejša vzdržljivost kovinskega nadstreška. Pri tem je potrebno upoštevati več različnih dejavnikov, med drugimi tudi vremenske vplive in druge okoljske dejavnike, ki imajo vpliv na življenjsko dobo nadstreška. Kljub temu, da so konstrukcije iz jekla in aluminija precej odporne na okoljske obremenitve, niso neuničljive, prav tako tudi različne strešne kritine. Kovinske konstrukcije so najbolj občutljive na vlago, uv svetlobo in na velika nihanja temperature zraka, omeniti pa je potrebno še morebitne druge vplive, ki izhajajo iz načina uporabe. Pasji urin denimo zelo pospeši korozijo kovinskih stebrov...

1.3 Nosilnost kovinskega nadstreška

Druga pomembna lastnost nadstreškov je njihova nosilnost. Najpomembnejši faktor, ki ga moramo pri tem upoštevati je obremenitev s snegom. Če se zmotimo pri izračunu so posledice lahko katastrofalne! Pomemben je zlasti podatek snežne cone v kateri bo kovinski nadstrešek postavljen. Če živimo na območju z obilnimi snežnimi padavinami je potrebno izbrati temu primerno konstrukcijo nadstreška, saj sicer ne bo zdržal teže snega, posledično pa se bosta povesili nosilna konstrukcija oziroma strešna kritina. V tem primeru je potrebno načrtovati nadstrešek, ki bo imel večje in močnejše profile stebrov ter večje število, bolj na gosto postavljenih prečk.

1.4. Kakšne naj bodo dimenzije?

Pri določanju dimenzij nadstreška moramo najprej vedeti kaj želimo z nadstreškom varovati in koliko prostora potrebujemo za to. Odločitev o tem je običajno prepuščena naročniku. Če želimo denimo pod nadstreškom parkirati dva avtomobila se odločimo za nadstrešek velikosti 550 cm x 550 cm. Na vsaki strani avtomobila bo tako ostalo še slabega pol metra prostora za prehod. V kolikor imate vozila, ki so večja od običajnih je potrebno te mere seveda prilagoditi. Minimalna uporabna višina nadstreška je 210 cm pa vse do 270 cm. Ta višina omogoča parkiranje osebnega, terenskega ali kombiniranega vozila ter vozila z strešnim prtljažnikom. Za samostojno parkirano vozilo je dovolj že nadstrešek velikosti 320(do 400) cm x 500 cm. Za tri parkirana vozila boste potrebovali minimalno 750 cm x 550 cm. Bolj kot je nadstrešek nizek, bolj je zaščiteno vse kar je pod njim, saj je vpadni kot padavin oz. sončnih žarkov manjši. Priporočamo, da o velikosti nadstreška dobro premislite, da ne boste kasneje obžalovali, da ste preveč varčevali s površino.

2. Izbira ponudnikov in izvajalcev

2.1. Načrtovanje in izdelavo prepustite strokovnjakom

To je prvi ključni razmislek! Tudi, če gre zgolj za preprosto nadstrešnico nad vhodom ali za enostaven avtomobilski nadstrešek vam priporočamo, da se posvetujete s strokovnjakom. Izkušen strokovnjak vam bo pripravil optimalno rešitev za vaše specifične zahteve. Njegove izkušnje so neprecenljive. Preveč pogosto se zgodi, da se domači mojstri lotijo izdelave nadstreška, ki, kot se kmalu izkaže, ne zdrži niti minimalnih obremenitev in ne opravlja dobro svoje funkcije. Nedvomno se izplača vložiti nekaj več sredstev v izdelavo, ki bo kakovostna in nas bo poplačala z zadovoljstvom na dolgi rok.

2.2. Montaža in servis sta zelo pomembna

Na tržišču boste našli ogromno ponudnikov izdelave  nadstreškov. Priporočamo, da poiščete tiste izvajalce, ki bodo poskrbeli za celostno storitev. To pomeni, da bodo, poleg izdelave in montaže, predhodno opravili tudi izmero in svetovanje, kasneje pa bodo poskrbeli tudi za morebitna popravila. Ustrezna in kakovostno izvedena montaža je ključna za kakovost in dolgoživost vašega nadstreška. Danes je na trgu veliko ponudnikov, ki nudijo montažo preko zunanjih monterjev. Odgovornost za končni izdelek s tem prenesejo tudi na svoje podizvajalce. Ko se pojavijo težave lahko pride do izgovarjanja. Prodajalec pogosto svojega podizvajalca tudi slabo plača, ta pa posledično vgradi cenen material in nekakovostno opravi svoje delo. Seveda tudi nima interesa po odpravljanju morebitnih napak. Zato je zelo priporočljivo vedno preveriti, ali vam ponudnik lahko ponudi celostno storitev z lastnimi kadri.

2.3. Preverite uporabniške izkušnje

Preverite reference ponudnika in se morda dogovorite z njim za obisk objektov, podobnih vašim. Od drugih uporabnikov boste tako prejeli informacije o izvedbi, zanesljivosti servisa, stroških ter poprodajnih storitvah.

3. Različne vrste kovinskih nadstreškov

3.1. Serijsko izdelan nadstrešek ali nadstrešek po meri?

Kovinski nadstreški so lahko izdelani v tovarni serijsko ali pa narejeni po meri. Pri nadstrešku izdelanem serijsko je konstrukcija izdelana vnaprej. Velikost nadstreška, izbira materialov in ostale lastnosti so vnaprej določene in omejene. Montažo tovarniško izdelanega nadstreška lahko opravite v lastni režiji ali pa za to angažirate strokovnjaka. Kadar naročate kovinski nadstrešek izdelan po meri je del izvedbe tudi strokovna montaža nadstreška, ki lahko vključuje tudi vse predpriprave na terenu kot so temeljenje, tlakovanje itd. Prav tako vam izdelovalec nadstreška lahko priskrbi dovoljenje za gradnjo in druga dovoljenja v kolikor je to potrebno.

3.2. Glede na namen

Kovinski nadstrešek lahko služi več namenom. Lahko je nadstrešek terase, balkona ali pergola pod katero preživljamo čas zunaj hiše oziroma stanovanja varni pred padavinami in močnim soncem.  Lahko služi kot zaščita parkirnih mest za vozila ali pa kot nadstrešek pri vhodu v hišo. Kovinski nadstrešek je lahko obenem tudi dekorativen in olepša izgled zunanje okolice hiše. Z nadstreškom lahko zaščitimo letno kuhinjo, pokrijemo smeti (smetarniki) ali pokrijemo prostor za parkiranje koles...

3.3. Glede na material

3.3.1 Jeklo

Jekleni nadstreški so sodobnih in elegantnih oblik in zagotavljajo maksimalno funkcionalnost.Jeklo je vsestranski in zelo kakovosten ter trajen material katerega življenjska doba je lahko mnogo več kot 30 let. Postavitev jeklenega nadstreška je hitra in preprosta. Predpripravljeni elementi se na lokaciji kot sestavljanka zložijo skupaj zato postavitev jeklenega nadstreška traja zgolj nekaj ur. Način sestavljanja omogoča tudi, da nadstrešek kadarkoli razstavite in ponovno sestavite na drugi lokaciji. Možno je tudi naknadno dodajanje elementov s katerimi spremenite izgled, velikost ali uporabnost prostora pod nadstreškom. Jeklo ne rjavi saj se ga v procesu obdelave vroče cinka zaradi česar ni občutljiv na rjavenje. Konstrukcijo je možno še dodatno zaščititi in olepšati s prašnim barvanjem. Prednost le-tega je, da gre za barvo, ki je dolgo obstojna in se ne kruši, saj je bila zapečena na 200 stopinj celzija. Izbira barv je neomejena kar pomeni, da se gotovo najde odtenek, ki bo ravno pravšnji za vaše potrebe. Vzdrževanje kovinskega nadstreška je tako rekoč nepotrebno, razmerje med ceno in kakovostjo pa je odlično.

3.3.2 Aluminij

Aluminij kot konstrukcijski material je najbolj primeren za manjše nadstreške saj v primerjavi z jeklom in lesom dopušča manjše razpone. Najbolj pogosto se z nadstreški iz aluminija prekriva terase, balkone oziroma manjše bazene.  Konstrukcija iz aluminija je odporna na vremenske in druge zunanje obremenitve, odlikuje pa jo sestavljivost in prilagodljivost elementov. Glavne prednosti aluminijastih nadstreškov so odlično razmerje med cena/kakovost, trajnost, visoka obstojnost, enostavno vzdrževanje. Streha nadstreška iz aluminija je narejena po kotom 5 - 30 stopinj in prenese obremenitve do 220 kg/m2. Montaža ter demontaža nadstreška še posebej enostavna in hitra zaradi lahkosti materiala.

3.3. Prostostoječi ali vpeti nadstreški

Prostostoječi oziroma samostojni kovinski nadstreški so postavljeni na lastnih stebrih, vpeti nadstreški pa so z jeklenimi konzolami pričvrščeni na drug objekt. Običajno se za vpete nadstreške odločimo takrat, ko nosilni objekt še ni izoliran. V kolikor je objekt že izoliran je namreč potrebno izolacijo in zaključni sloj  izrezati na mestih pritrditve konzol kar nepopravljivo poškoduje toplotni ovoj hiše.

3.4. Različne vrste streh in strešnih kritin

Nadstreški imajo lahko enokapne, dvokapne ali večkapne nadstreške ter nadstreške z ravno streho (ki ima minimalni naklon 2%). Zelo priljubljeni kritini za nadstreške sta polikarbonatna in steklena, saj prepuščata svetlobo in sta  odporni na vremenske vplive. Še posebej sta uporabni pri nadkrivanju ob oknih, saj je tako vstop svetlobe v hišo oz. stanovanje ne bo omejen. V primerih, ko ni potrebe po svetlobi se lahko odločimo tudi za druge vrste kritin kot so pločevina, opečna kritina, tegola...

4. Top blagovne znamke kovinskih nadstreškov

Na trgu je veliko ponudnikov kovinskih nadstreškov. V nadaljevanju naštevamo nekaj večjih kakovostnih ponudnikov.

4.1. Armat

Armat je družinsko podjetje iz Novega mesta kjer se že od l. 1993 ukvarjajo s projektiranjem in izgradnjo kakovostnih sodobnih montažnih objektov. Izdelujejo kovinske nadstreške po meri.

4.2. Nadstreški Expert

Še eno družinsko podjetje z 28 letno poslovno tradicijo in več kot 1700 referencami. Nahajajo se v Laškem. Ukvarjajo se izključno z proizvodnjo jeklenih nadstreškov. Njihovi proizvodi so izdelani in pred. sestavljeni v delavnici tako, da je montaža na lokaciji zelo hitra. Projektiranje, izdelavo in montažo izvajajo z lastnimi izvajalci.

4.3. Far Tehnik

FAR Tehnik d.o.o. je mlado podjetje iz Straže pri Novem Mestu, ki izdeluje kovinske nadstreške po naročilu. Strankam nudijo brezplačni ogled in svetovanje ter opravijo vse od projektiranja do izvedbe in montaže. Odlikuje jih zanesljivost, strokovnost ter hiter odzivni čas.

4.4. Leeb

Leeb so serijsko izdelani nadstreški za avtomobile in terase enega vodilnih evropskih proizvajalcev iz Avstrije. Nadstrešek po vaših željah si izberete iz kataloga. Preko partnerskega podjetja poskrbijo tudi za strokovno montažo.

4.5. M Kaiser Nadstreški

Mariborsko podjetje z 10 letnimi izkušnjami strankam ponuja izdelavo in montažo vseh vrst nadstreškov - za terase, avtomobile, bazene...Vsak nadstrešek je narejen po meri in se prilagaja željam in potrebam stranke. Poskrbijo za celostno storitev od  – izmer in svetovanja do izdelave in montaže.

5. Postopek pred montažo

5.1. Priprava terena

Za izvedbo nadstreška so običajno potrebne določene predhodne priprave na terenu. Dobro je, če nadstrešek načrtujete v sklopu načrtovanja ostale okolice hiše oziroma stanovanja. To seveda velja v primeru, da gre za novogradnjo. Kako torej pripravimo teren? Kakšni naj bodo temelji, da bo nadstrešek prenesel vse obremenitve? Odgovor ni enoznačen. Pri konzolnih, vpetih nadstreških so potrebni pasovni armiranobetonski temelji saj ena stran prenaša večino obremenitev. Za samostoječe nadstreške na treh ali štirih stebrih bodo verjetno zadostovali točkovni betonski temelji. Velikost temeljev je odvisna od velikosti nadstreška. V vsakem primeru je bolje, da vam to izračunajo in izvedejo strokovnjaki. Pri nadstrešku, ki je z eno ali več stranicami vpet na drug objekt je priporočljivo montirati konzole predno se izdela fasada. Na ta način se izognete kasnejšim posegom v fasado, ki lahko povzročijo toplotne izgube. Potrebno je biti pozoren na to, da se prepreči pojav toplotnega mostu. Manjši nadstreški nad vhodnimi vrati ali nad balkonom pa se montirajo konzolno na hišo, brez stebrov.

5.2. Potrebna dovoljenja

Nadstreški največkrat spadajo med enostavne objekte za katere ni potrebno gradbeno dovoljenje. Enostavni objekti so tisti z eno etažo katere višina ne presega štirih metrov, njihov razpon pa ni večji od štirih metrov. Obenem enostavni objekti ne smejo presegati 20 kvadratnih metrov površine. Investitor je dolžan zagotoviti tudi, da je postavitev v skladu s prostorskim izvedbenim aktom, gradbenimi in drugimi predpisi. V kolikor predpisi to zahtevajo, je dolžan pridobiti mnenja in soglasja oz. druga dovoljenja. Denimo za nadstrešek tik ob regionalni cesti bomo morda morali pridobiti soglasje upravljalca cest, ki bo predpisal koliko mora biti nadstrešek oddaljen od roba ceste...

Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš DomŽelim ponudbo izvajalcev
Zadnja povpraševanja

Kovinski nadstrešek za dva avta, samostoječ

Pozdravljeni,

potrebuje kovinski nadstrešek za dva avta. Samostoječ na 4 nogah. Ravna streha z skritim žlebom. Dimenzija 5,5 m x 6 m.
Kovinski, cinkan in prašno barvan v antracit barvi.

Lp 7200 € do 12000 €

........

Kovinski ali leseni nadstrešek pri vikend hiši.

Pozdravljeni,

Nadstrešek pri vikend hiši, dimenzije 4 x 3 metre, betonski temelj je že izdelan.
Lp 2700 € do 4500 €

........

Nadstresek kovinski

Pozdravljeni,

potrebujem izvajalca za izvedbo kovinskega nadstreška dimenzij 4 × 2 m. Gre za pritličje pod balkonom od balkona ven približno 2.5 m.

Lp 1800 € do 3000 €

........

Želim ponudbo izvajalcev

Cena, Izdelava nadstreška za balkon, cca 3,5 m2
Kovinski nadstreški, Trebnje

900 € do 1500 €

Cena, Kovinski nastrešek z možnostjo montaže sončnih panelov., 8x5x3
Kovinski nadstreški, Murska Sobota

5400 € do 9000 €

Cena, Kovinski nadstrešek v antracit barvi, 6 x 5m višine 2.5m
Kovinski nadstreški, Kočevje

8100 € do 13500 €

Cena, Potrebujemo izdelavo kovinske zaprte lope za orodje., izdelava ene kovinske lope velikosti višina cca 2,20 in širine 2,5 in dolga 3,5 m.
Kovinski nadstreški, Koper

3150 € do 5250 €

Cena, Zamenjava lesne pergole s kovinsko, po opisu
Kovinski nadstreški, Notranje Gorice

540 € do 900 €

Cena, Nadstrešek za vhod, po opisu
Kovinski nadstreški, Radomlje

1350 € do 2250 €

Cena, Nadstrešek za teraso, 3,5 x 4 m
Kovinski nadstreški, Gornji Grad

3240 € do 5400 €

Cena, Nadstrešek nad vhodnimi vrati, D: 3.4 m, Š: 1m, V: 2.4m
Kovinski nadstreški, Šentjur

2250 € do 3750 €

Cena, Garažo z nadstreškom, kovinska izvedba, Garaža 3,5 x 4 m in nadstrešek 3,5 x 5 m
Kovinski nadstreški, Vojnik

4050 € do 6750 €

Cena, Manjši nastrešek nad garažnimi vrati., po opisu
Kovinski nadstreški, Novo mesto

1350 € do 2250 €

Cena, Pokritje terase, cca d 10 m x š 4 m x v 2.35 m
Kovinski nadstreški, Šentilj v Slovenskih goricah

2250 € do 3750 €

Cena, Kovinski nadstrešek po meri za teraso, 6x3x2,5
Kovinski nadstreški, Slovenska Bistrica

1800 € do 3000 €

Cena, Nadstrešek za teraso, 7,5 x 2,6 x 2,5
Kovinski nadstreški, Šentilj v Slovenskih goricah

4500 € do 7500 €

Cena, Nadstrešek za avto, 1x
Kovinski nadstreški, Zgornja Kungota

3600 € do 6000 €

Cena, Nadstrešek za avto, 5m x 6 m x 2,6m
Kovinski nadstreški, Maribor

2700 € do 4500 €

Cena, nadstrešek, V2300 D 4000 Š 4880
Kovinski nadstreški, Ptuj

3600 € do 6000 €

Cena, Nadstresek za solarne panele, 11x4x4,5
Kovinski nadstreški, Črnomelj

3600 € do 6000 €

Cena, Nadstrešek na balkonu v bloku,
Kovinski nadstreški, Maribor

900 € do 1500 €

Cena, Kovinski nadstrešek za teraso, 720 x 250 x 250 cm
Kovinski nadstreški, Domžale

4500 € do 7500 €

Cena, Nadstrešek za avto, dimenzije dveh ali treh parkirnih mest
Kovinski nadstreški, Komenda

4050 € do 6750 €

Cena, Lopa z nadstrešnico, po opisu
Kovinski nadstreški, Smlednik

5400 € do 9000 €

Cena, Konzolni nadstreški za 2 avtomobila, 5,5m x 5,5m x 230m
Kovinski nadstreški, Ljubljana - Dobrunje

2700 € do 4500 €

Cena, Zamenjava polikarbonatnih plošča na nadstreških, Glej opis.
Kovinski nadstreški, Ivančna Gorica

540 € do 900 €

Cena, Nadstrešek, 13m x 6,5 m
Kovinski nadstreški, Domžale

9000 € do 15000 €

Cena, Kovinski nadstrešek, 700 x 250 x 500 cm
Kovinski nadstreški, Šmartno Ob Paki

8100 € do 13500 €

Cena, Menjava kritine, 13,6m2 + obrobe 14m + žleb 8m + obroba v žleb 8m
Kovinski nadstreški, Ravne Na Koroškem

900 € do 1500 €

Cena, Enostaven nadstresek za 2 avta, D 6m
Kovinski nadstreški, Nova Gorica

3600 € do 6000 €

Cena, Nadstrešek za avto, 6x2,8x5
Kovinski nadstreški, Slovenj Gradec

3600 € do 6000 €

Cena, Nadstrešek za teraso, 7 x 3 m
Kovinski nadstreški, Pesnica Pri Mariboru

4050 € do 6750 €

Cena, Alu nadstreski, 15m2
Kovinski nadstreški, Koper

2700 € do 4500 €

Cena, Izdelava aluminijskega nadstreška, 2.5 m višina, 4 m dolžina, 3 m globina
Kovinski nadstreški, Koper

4050 € do 6750 €

Cena, Pergulo enostransko vpeto, dimenzija dolžine 5m x 3m rocno odpiranje, 5mx3m
Kovinski nadstreški, Šentilj v Slovenskih goricah

2700 € do 4500 €

Cena, Kovinski nadstrešek za kombi, 6 m x 2.15 m x3 m
Kovinski nadstreški, Slovenj Gradec

5400 € do 9000 €

Cena, Nadstrešek za avto, 700 x 490x 250
Kovinski nadstreški, Markovci

3600 € do 6000 €

Cena, Izdelava avtomobilskega nadstreška iz jekla, 600 x 550 cm; višina 250 cm
Kovinski nadstreški, Gabrovka

5400 € do 9000 €

Cena, Dvokapen kovinski nadstrešek, 8 x 8 m
Kovinski nadstreški, Kranj

7200 € do 12000 €Poglej druge končane projekte in cene

Kovinski nadstreški cenik

Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

758+ podjetij za Kovinski nadstreški
Brezplačno povpraševanje
Brez provizij
Pridobi ponudbo

Iščete izvajalce, ponudbo za področje Kovinski nadstreški?

 • Kovinski nadstreški Ljubljana
 • Kovinski nadstreški Maribor
 • Kovinski nadstreški Celje
 • Kovinski nadstreški Koper
 • Kovinski nadstreški Kranj
 • Kovinski nadstreški Ajdovščina
 • Kovinski nadstreški Bled
 • Kovinski nadstreški Bovec
 • Kovinski nadstreški Črna na Koroškem
 • Kovinski nadstreški Črnomelj
 • Kovinski nadstreški Domžale
 • Kovinski nadstreški Gornja Radgona
 • Kovinski nadstreški Gornji Grad
 • Kovinski nadstreški Hrastnik
 • Kovinski nadstreški Ilirska Bistrica
 • Kovinski nadstreški Izola
 • Kovinski nadstreški Jesenice
 • Kovinski nadstreški Kamnik
 • Kovinski nadstreški Kidričevo
 • Kovinski nadstreški Kobarid
 • Kovinski nadstreški Kočevje
 • Kovinski nadstreški Kranjska Gora
 • Kovinski nadstreški Krško
 • Kovinski nadstreški Laško
 • Kovinski nadstreški Lendava
 • Kovinski nadstreški Litija
 • Kovinski nadstreški Ljutomer
 • Kovinski nadstreški Metlika
 • Kovinski nadstreški Mojstrana
 • Kovinski nadstreški Mozirje
 • Kovinski nadstreški Murska Sobota
 • Kovinski nadstreški Nova Gorica
 • Kovinski nadstreški Novo mesto
 • Kovinski nadstreški Ormož
 • Kovinski nadstreški Piran - Pirano
 • Kovinski nadstreški Pivka
 • Kovinski nadstreški Portorož
 • Kovinski nadstreški Postojna
 • Kovinski nadstreški Ptuj
 • Kovinski nadstreški Radeče
 • Kovinski nadstreški Radenci
 • Kovinski nadstreški Radovljica
 • Kovinski nadstreški Ravne Na Koroškem
 • Kovinski nadstreški Ribnica
 • Kovinski nadstreški Rogaška Slatina
 • Kovinski nadstreški Sevnica
 • Kovinski nadstreški Sežana
 • Kovinski nadstreški Škofja Loka
 • Kovinski nadstreški Slovenj Gradec
 • Kovinski nadstreški Slovenska Bistrica
 • Kovinski nadstreški Slovenske Konjice
 • Kovinski nadstreški Šoštanj
 • Kovinski nadstreški Štore
 • Kovinski nadstreški Tolmin
 • Kovinski nadstreški Trbovlje
 • Kovinski nadstreški Tržič
 • Kovinski nadstreški Trzin
 • Kovinski nadstreški Velenje
 • Kovinski nadstreški Vipava
 • Kovinski nadstreški Vojnik
 • Kovinski nadstreški Vransko
 • Kovinski nadstreški Vrhnika
 • Kovinski nadstreški Žalec
 • Kovinski nadstreški Zreče
 • Kovinski nadstreški Žužemberk
 • Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane