Potrebna je prijava ali registracija

Kontakt stranke lahko dobijo samo registrirani in preverjeni člani sistema Mojmojster.net. Če še niste registrirani v sistemu, se lahko pridružite tukaj:

brezplačna registracija

z MojMojster do pravega izvajalca

največje spletno mesto za gradnjo in prenovo v Sloveniji


brezplačno
brez provizij
ocenjeni izvajalci
vse na enem mestu

Kaj lahko naredimo za vas?

1. sprejmemo vaše povpraševanje


pregledamo kaj potrebujete in vas pokličemo, če potrebujemo dodatne informacije

2. predlagamo primerne izvajalce


glede na lokacijo in potrebe vašega projekta poiščemo izvajalce, ki so najprimernejši

3. kontakti, ogled in ponudbe


z izvajalci, ki so zainteresirani se dogovorite za ogled, dobite in primerjate ponudbo, vse na enem mestu

izbira pravega in ocena storitev


izberete pravega izvajalca in na koncu ocenite njegovo delo

Olajšamo vam vašo gradnjo in prenovo

prihranimo vam čas, zmanjšamo tveganje in poskrbimo
da kar najbolj uspešno izvedete svoj projekt


ne računamo
provizij

delamo samo s
preverjenimi izvajalci

storitev je
brezplačna

Za vas zbiramo ključne informacije o podjetjih

 • gradbena dela

  profil podjetja

  vsako podjetje se predstavi s svojim profilom

  poglej primer
 • gradbena dela

  ocena podjetja

  oceno sestavljajo priporočila strank, poslovanje, število let na trgu in reference

  poglej primer
 • gradbena dela

  reference

  gradimo zbirko referenc in izvedb gradbenih in projektantskih podjetij

  poglej primer
 • gradbena dela

  nasveti

  za vas smo pripravili več kot 400 strokovnih člankov

  poglej primer
 • gradbena dela

  izdelki

  v naši trgovini lahko pridobite ponudbe tudi za izdelke in material za gradnjo

  poglej primer
 • gradbena dela

  baza cen

  vodimo največjo evidenco cen za gradnjo in prenovo v Sloveniji

  poglej primer

Kako je sestavljena ocena izvajalca?


upoštevamo priporočila strank in partnerjev

po izvednih delih zbiramo ocene in mnenja strank glede izvedbe, odnosa, rokov in reklamacij


zbiramo reference in izvedbe

izpostavimo slike dobrih referenc, ki so ogledalo podjetja


spremljamo odzivnost in odnos

sistematično spremljamo hitrost odziva na poslana sporočila in odnos


upoštevamo število let na trgu

daljše poslovanje podjetja in tradicija pomenita večjo zanesljivost izvedbe


preverimo finančno poslovanje

finančno poslovanje je najpomembnejši pokazatelj zanesljivosti podjetja

 • Projektiranje in geodezija


  Za izvedbo enodružinskih hiš, prenovo, nadzidavo, dozidavo ali gradnjo večstanovanjskih objektov potrebujete projekt arhitekta in dokumentacijo, na podlagi katere lahko zaprosite za gradbeno dovoljenje - PGD. Pred pričetkom projektiranja boste potrebovali natančen geodetski posnetek vaše parcele, ki ga izvedejo geodeti. Dober arhitekt ali projektant bo pripravil projekt v skladu z vašimi željami in prostorskimi zahtevami. Kvalitetno pripravljena dokumentacija pomeni hitrejše postopke in manj težav pri pridobivanju gradbenega dovoljenja, ter manjša tveganja pri investiciji – bolj točne ponudbe izvajalcev in ugodnejšo izvedbo. Vsi pogoji za projektiranje so zapisani v lokacijski informaciji, ki jo lahko pridobite na lokalni upravni enoti. Če niste prepričani kaj, kje in kako lahko gradite, se lahko obrnete na našo brezplačno pomoč.Opišite vaše želje in zahteve v spodnji obrazec. Svetovali vam bomo in povpraševanje posredovali zanesljivim projektantom, da vas kontaktirajo in podajo ponudbe.


 • Izgradnja objektov


  Po pridobljeni dokumentaciji se lahko lotite zbiranja ponudb za izgradnjo vašega objekta. Glede na način gradnje montažna/klasična iščete izvajalca za gradnjo na ključ ali posamezne izvajalce za določene sklope del. Orodje Mojpopis vam omogoča, da hkrati pridobite ponudbe za gradnjo na ključ ali pa ponudbe za gradnjo z več posameznimi izvajalci. Za korektno napisano ponudbo potrebujete dober projekt in natančen popis del, ki ga mora pripraviti projektant. Če tega nimate, vam lahko pomagamo. Sistematičen popis del onemogoča špekulacije pri ceni gradnje in zmanjšuje investicijska tveganja. Pri izvajalcih ob ceni preverite tudi njihove reference in se z njimi pogovorite. Vedno ažuren pregled nad prejetimi ponudbami in izvajalci imate v orodju Mojprojekt, ki vam pomaga organizirati gradnjo.Opišite vaše želje in zahteve v spodnji obrazec. Priložite še slike, projekt ali popis del. Svetovali vam bomo in povpraševanje posredovali zanesljivim izvajalcem, ki ste jih izbrali.


 • Zemeljska dela, asfaltiranje in rušitve


  Cena izkopa je precej odvisna od vrste terena, velikosti izkopa, dostopnosti parcele in oddaljenosti deponije. Velikost in cena izkopa se podaja v m3 izkopanega materiala. Za točno ponudbo je potrebno natančno opisati situacijo in mere.Cena rušitve je odvisna od zahtevnosti objekta in količin materiala. Pred rušitvijo potrebujete projekt za rušitev, kje so popisane količine in ravnanje z odpadnim materialom. Cena ponudbe se poda glede na projekt za rušitev, vključevati pa mora vsa dela in odvoz materiala.Natančno opišite situacijo, dostop do terena, zahtevnost-vrsto tal, mere in količine izkopa. Priložite popis del, če ga imate. Za rušitev priložite popis del ali projekt. Lahko se odločite za ogled izvajalcev na terenu. Vaše povpraševanje bomo pregledali in ga posredovali izbranim izvajalcem, ki vam bodo pripravili ponudbe in vas kontaktirali.


 • Zaključna dela


  Zaključna dela se izvajajo po 3. gradbeni fazi in obsegajo izdelavo fasade, slikopleskarska dela, izdelava ometov, izvedba plavajočih podov in estrihov, polaganje ploščic in parketa ter druga fina gradbena obrtniška dela. Za dobro napisano ponudbo in točno ceno je potreben natančen popis del – površin v m2 in materialov, ki bodo uporabljeni. Opišite tudi situacijo, če je potrebno odstranjevati in odvažati stare materiale, urediti priklope (v kopalnicah) in druga dela, ki naj jih opravi izvajalec.Opišite vaše želje, količine, materiale in zahteve v spodnji obrazec. Priložite še slike, projekt ali popis del. Svetovali vam bomo in povpraševanje posredovali zanesljivim izvajalcem, ki ste jih izbrali.


 • Krovstvo, kleparstvo


  Med Krovska in kleparska dela spadajo polaganje kritine, izdelava in montaža strešnih žlebov, odtočnih cevi, obrob, strešnih oken, pokrivanje zunanjih okenskih polic, portalov in nameščanje snegolovov. Najpomembnejši pri strehi so zaključki, ki morajo biti vodotesni, saj drugače lahko pride do zamakanja. Zanesljiv izvajalec vam lahko izdela zaključke po meri, ali pa vgradi serijske, ki jih ponuja proizvajalec kritine. Šibke točke strehe, na katere je potrebno biti še posebej pozoren so sleme in obrobe strešnih oken.Za točno ponudbo natančno opišite vaše želj in dela, ki jih je potrebno opraviti, vrsto kritine, materiale in površine strehe. Preverite reference naših izvajalcev – krovcev ter kleparjev in izbranim posredujte povpraševanje.


 • Kovinske konstrukcije, stopnice in ograje


  Stopnice so eden od najpomembnejših elementov hiše ali stanovanja. Ob izgledu je najbolj pomembna njihova ergonomskost. Lahko so zaprte ali pa se odpirajo v prostor in postanejo njegov okras. Izbirate lahko med betonskimi, lesenimi ali kovinskimi stopnicami ter različnimi kombinacijami materialov. V večini primerov se stopnice izdelujejo po meri, za kar so potrebne natančne meritve na lokaciji, da pri montaži ne prihaja do problemov.Za točno ponudbo natančno opišite situacijo, želje in materiale. Izvajalec bo potreboval NATANČNE mere in si situacijo v večini primerov tudi osebno ogledal. Vaše želje bomo posredovali mojstrom, ki vam bodo poslali ponudbe in se z vami dogovorili za ogled. Izvajalca si izberite glede na material, ki ga želite in pretekle reference mojstra.


 • Stavbno pohištvo, okna in vrata


  Stavbno pohištvo bistveno vpliva na bivalno ugodje – osvetlitev in energetske izgube stavbe, zato je potrebno pri izbiri dobro premisliti. Različni proizvajalci ponujajo kvalitetna lesena okna in vrata, PVC okna in vrata ter aluminijasta okna in vrata. Izbira je odvisna bolj od osebnih preferenc, uporabnosti, možnosti reciklaže, prijaznosti do okolja in estetskih učinkov. Izbirate lahko med dvoslojnimi (toplotna prehodnost okoli 1,4 W/m2K) in nekoliko dražjimi troslojnimi okni (toplotna prehodnost okoli 0,8 W/m2K – lahko pridobite subvencijo ekosklada!), ki imajo različne toplotne prehodnosti. Nižja toplotna prehodnost pomeni manjši prehod energije, torej manj izgube toplote poleti, in manjše pregrevanje ter hladnejše prostore pozimi, zato se investicija v troslojna okna pogosto splača. Skozi neprimerna okna se lahko izgubi kar polovico energije! K stavbnem pohištvu spadajo tudi senčila in komarniki, pri čemer je ponovno velika izbira na trgu. Senčila lahko zagotovi ponudnik oken, lahko pa se namestijo posebej.Za točno ponudbo je potrebno narediti NATANČNO izmero odprtin, popisati količine ter določiti material, vrsto zasteklitve ter senčil. Podatki so v popisu del, ki ga naredi projektant, meritve pa lahko opravi tudi ponudnik oken in vrat ter nato napiše ponudbo. Za ponudbe naših zanesljivih izvajalcev pošljite opis želja, točne mere, materiale in količine ali popis del, če ga imate. Za brezplačno svetovanje se lahko vedno obrnete na nas. Če se odločate za pohištvo po meri, je priporočljivo najprej pridobiti idejni izris dnevne sobe, kuhinje, otroške sobe, spalnice oz. prostora, ki ga opremljate skupaj z vizualizacijo – realnim 3D prikazom vaše rešitve. Vse vam pripravi notranji arhitekt ali arhitekt, ki vas obišče, se pogovori o vaših željah in naredi izmere situacije. Ko ste zadovoljni, se izdela podrobne načrte z dimenzijami in navodila za mizarja. Načrti vsebujejo količine in dimenzije materialov, na podlagi česar vam lahko mizar izdela ponudbo. Pri kakšnih manjši kosih pohištva vam načrte lahko izdela tudi mizar.Za ponudbe in ogled natančno opišite vaše želje, priložite sliko situacije in po želji slike referenčnih primerov, kako bi si želeli urediti prostor. Če potrebujete kaj manjšega ali že imate načrte, jih priložite skupaj s popisi materialov, da bodo lahko izbrani izvajalca podali točne ponudbe.


 • Vodovod, ogrevanje in hlajenje


  Poznamo različne sisteme ogrevanja in hlajenja. Izbor je odvisen predvsem od kakovosti izolacije stavbe in višine toplotnih izgub, ki jih je potrebno nadomeščati. V sodobne, dobro izolirane stavbe se vgrajuje nizko-temperaturne sisteme ogrevanja, ki sestojijo iz talnega, stenskega ali stropnega gretja ter toplotne črpalke. Takšni sistemi prihranijo veliko energije, izboljšajo bivalno ugodje zaradi bolj enakomerne razporeditve toplote in so bolj varčni. Najbolj razširjen sistem ogrevanja je radiatorsko ogrevanje, ki je ponavadi visokotemperaturno z režimom 90/70°C. Možnost so tudi mešani sistemi, kjer so v nekaterih prostorih radiatorji, ponekod pa talno gretje, vendar to pomeni več postrojenja in višje stroške. Pred izbiro sistema se posvetujte s strokovnjakom, pri tem pa vam z pomagamo tudi mi.Za točno ponudbo je potreben natančen popis del in opis izbranega sistema. Potrebno je opredeliti tudi moč posameznih naprav, moč toplotne črpalke ali peči v kW. Potrebna moč je določena v projektu strojnih inštalacij oz. se preveri obstoječ sistem. Pošljite podatke našim izvajalcem in nam, svetovali vam bomo in pomagali do prave ponudbe. Dela, ki jih opravljajo inštalaterji obsegajo: Izvedba vodovodne napeljave, inštalacija pip, montaža wc školjk, inštalacija kotlička za WC, prenova in zamenjava odtočnih inštalacij, inštalacija tuš kabine ali kadi, zamenjava in inštalacija grelca za vodo, priklop pralnega stroja ter druga vodoinštalaterska dela. Cena ponudbe je odvisna od vrste izbranih materialov, tekočih metrov cevi, števila ur dela, odvoza odpadnega materiala.Elektroinštalacije vključujejo storitve, kot so načrtovanje in postavitev električnih mrež, telefonske inštalacije, računalniške mreže, inštalacije tehničnega varovanja (video nadzor, protipožarni alarm), antenske inštalacije, domofon ter montaža in vgradnja drugih električnih naprav. Elektroinštalater potrebuje natančen popis del ali projekt elektroinštalacij, razen pri manjši delih.Za točno ponudbo je potreben popis oz. izmere izvajalca ter natančen opis situacije. Opišite želje, priložite popis s količinami in vrstami materialov ter izberite izvajalce, da pripravijo svoje ponudbe.


 • Urejanje okolice, tlakovanje


  Okolico lahko z zanimivimi, izvirnimi idejami in primerno zasnovo izboljšamo, da nas navdihuje in spravlja v boljšo voljo in da se v njej dobro počutimo. Načrtovanje zunanje ureditve in vrtov lahko zaupate strokovnjaku. Dober načrtovalec bo glede na vaše želje in situacijo pripravil zasnovo, kjer bo upoštevana kompozicija zasaditvenih površin, izbor rastlin po velikosti, barvah, času cvetenja, specifiki lokalnega okolja in drugem. V zunanjo ureditev spadajo tudi ribniki, fontane, ureditev tlakov, bazen, nadstrešek, vrtna uta, skalnjaki. Vsi elementi zunanjosti skupaj z vašim domom pa tvorijo zaključeno celoto in omogočajo prijetno bivanje za vas in vašo družino tudi zunaj. Vrt lahko izvedete sami ali pa projekt v celoti prepustite zanesljivemu izvajalcu. Za urejeno okolico je potrebno tudi redno vzdrževanje, obrezovanje dreves, košenje in gnojenje.Za točne ponudbe je potrebno natančno opisati želje, priložiti sliko situacije in načrt. Izbrani izvajalci vam bodo poslali ponudbe oziroma se dogovorili z vami za sestanek. Oglejte se tudi uspešne izvedbe in reference izvajalcev, ter jim na primerih pokažite, kaj želite.pošlji povpraševanje