Z nekaj kliki do
preverjenih izvajalcevVsekakor se bodo obrtniki počasi morali zavedati, da je konkurenca zdrava in da delajo zato, da so stranke zadovoljne in ne obratno. Vsekakor vsaka čast svetlim izjemam. Kar se pa vas tiče, pa še enkrat čestitke za profesionalen odnos. Ste lahko zgled ostalim in vsekakor vas bom priporočal prijateljem in znancem. - Aleš


Kontakte posredujemo v enem dnevu

Kateri izvajalec je pravi? Ali imajo priporočena podjetja interes ali proste kapacitete? Kako priti do kontaktov preverjenih podjetij? Kljub poplavi informacij je danes najprimernejšega ponudnika težko najti. Tukaj smo za to, da vam skrajšamo dolgo pot iskanja in zmanjšamo tveganje pri izbiri.

1

Oddaja in potrditev projekta

Ko izpolnite in oddate vprašalnik in dobro opišete kaj potrebujete, vaš projekt potrdimo takoj ali naslednji delovni dan.

Podrobnosti preverimo tudi po telefonu. Če niste odgovorili na vsa vprašanja, vas prosimo da dodatne podatke. V primeru, da za vaš projekt nismo uspeli najti izvajalcev, vas o tem obvestimo.

2

Povežemo vas s primernimi izvajalci

Takoj ko potrdimo projekt, vas povežemo z vsaj tremi izvajalci. Dogovorite se lahko še isti dan.

Na voljo vam damo vse podatke in kontaktne informacije. V tedni dni se vašemu projektu navadno pridruži še več izvajalcev. Spremljate lahko, kateri se zanimajo za projekt, svetujemo pa, da tudi telefonsko preverite njihove kapacitete v želenem terminu izvedbe.

3

Dogovorite se za ogled in ponudbo

Ko uskladite vse podrobnosti projekta, se z izvajalce dogovorite za ponudbo.

Z izvajalci lahko organizirate ogled, sestanek ali ponudbo. Izvajalce lahko primerjate in izberete najboljšega glede na oceno, reference ali ceno.

4

Izvedba in ocena

Sledi izbira izvajalca. Svetujemo, da izvajalca ne izberete na podlagi najnižje cene, temveč ste pozorni tudi na ceno in reference.

Po podpisu ponudbe oziroma pogodbe, ki jo sklenete z izbranim podjetjem, izvedete projekt. Ko je izvajalec storitev zaključilo vas prosimo za oceno njegove kvalitete in korektnosti. S podano oceno skupnosti pomagate pri izbiri podjetja in vašemu uporabniškemu ugledu.

Vse uredite na enem mestu

V eni nadzorni plošči lahko vaš projekt spremljate od ideje do zadnjih pleskarskih zaključkov in opreme.
Na enem mestu lahko primerjate ponudbe in izvajalce, si izmenjujete datoteke in se z njimi dogovarjate.

Iščete izvajalce
za vašo gradnjo ali prenovo?

Brezplačno pošljite povpraševanje za lokalne preverjene izvajalce

   SLOVENIA
   MOJMOJSTER.NET

   Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
   2000 Maribor

   00386 40 145 800

   KONTAKTI

   Povpraševanja: 051 216 651
   Podjetja: 040 145 800

   REGIONALNE STRANI

   www.daibau.com
   www.daibau.at
   www.mojmojster.net
   www.emajstor.hr
   www.daibau.rs
   www.daibau.sk
   www.daibau.ro
   © 2021 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane