LESENE HIŠE, BRUNARICE cena

  Kakšna je cena lesene hiše? Odvisno od dostopnosti lesa, so lesene hiše lahko ugodnejše od zidanih. Lesene hiše so tudi bolj zdrave. V leseni brunarici se udobno počutimo že pri 18 °C, zato je za ogrevanje potrebno manj energije kot pri klasični gradnji. Prednost lesene gradnje je tudi v hitri izvedbi. Če želite leseno hišo in bi radi prihranili na času, se odločite za montažno. Lahko pa naročite tudi povsem unikatno hišo pri tesarju. Cena za leseno mansardno brunarico z izolacijo na notranji strani 700 - 1300 EUR/m2. Za točno ponudbo lahko pošljete povpraševanje našim izkušenim tesarjem. Za vas smo pripravili tudi nekaj nasvetov o lesenih hišah.

  Preverite tudi:
  Novogradnja, cena

  CENA MASIVNE LESENE HIŠE


  Cena brunarice z notranjo izolacijo. Cena za leseno mansardno brunarico z izolacijo na notranji strani.

  700.00 €/m2

  MINIMALNA CENA
  €/m2

  SREDNJA CENA
  1300.00 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV
  Cena brunarice na ključ

  Cena brunarice na ključ

  Cena lesene brunarice je odvisna od velikosti objekta, razgibanosti tlorisa, izbire lesa in drugih materialov ter seveda od ponudnika. Zaradi lahke konstrukcije so cenejši tudi temelji. Izdelava montažne hiše iz brun je lahko končana v dveh do treh tednih, hiša pa je vseljiva že po dveh 2 mesecih. Brunarica na ključ je na voljo že od 40.000 EUR naprej.

  850 €/m2

  MINIMALNA CENA
  950 €/m2

  SREDNJA CENA
  1000 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  Cena za izvajalca za leseno hišo ali brunarico

  DRUGE CENE ZA LESENE HIŠE, BRUNARICE

  vaša količina

  enota

  okvirna cena

  vaša cena

  SKUPAJ:
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE >

  Kako so Vam koristile te informacije?

  Ideje za urejen dom

  Revija s svežimi idejami in nasveti naših avtorjev za urejanje doma.

  Lesene hiše - vse kar morate vedeti

  Življenje v leseni hiši je izkušnja, ki jo ne morete primerjati z nobeno drugo vrsto bivanja. Stavbe iz lesa omogočajo sprostitev in uživanje v zdravem življenjskem okolju. Naj bo to v mestu, ali še bolje, na idiličnem podeželju, ima les, sam po sebi, več lastnosti, ki so koristne za človeka. Ta članek našteva nekatere.

  lesene-hise.jpg
  Lesene hiše so odporne na vremenske in druge naravne elemente, imajo dolgo življenjsko dobo, so energetsko in stroškovno učinkovite ter okolju prijazne.

  1. Lesene hiše- kaj moramo vedeti?

  Lesene hiše so bolj odporne na vremenske vplive in druge naravne elemente, imajo daljšo življenjsko dobo, so energetsko učinkovite, stroškovno učinkovite in okolju prijazne zato ponujajo odlično priložnost za mirno, srečno in zdravo bivalno okolje.

  1.1 Naravna izolacija

  Les je odličen naravni izolator. Tudi če je pozimi zunaj zelo hladno, ostane notranja temperatura v leseni hiši  (iz masivnega lesa) še precej časa na enaki ravni. Nenadni padci temperature nimajo vpliva na temperaturo notranjosti lesene stavbe. Nasprotno pa notranja temperatura betonskih konstrukcij takoj zaniha, ko se zunanja temperatura spremeni. Bivanje v okolju s stabilno temperaturo je zelo udobno in prijetno, poleg tega pa tudi zdravju prijazno. 

  1.2 Hiša iz lesa ima dobre toplotne lastnosti in odlično klimo

  Les ima odlične toplotne lastnosti. Na druge gradbene materiale kot so beton, cement in kovine zelo vplivajo zunanje temperature. Večina teh materialov (tudi les) se širi, ko se temperature dvignejo, vendar, v nasprotju z lesom, to vpliva na njihovo strukturno trdnost, kar povzroči škodo. Les pa diha, se širi in krči, brez da bi pri tem utrpel strukturno škodo. Lesene stavbe imajo zato daljšo življenjsko dobo in se zaradi sprememb temperature soočajo z manj poškodbami. Les je tudi naravno uravnava vlago v prostoru.

  1.3 Akustične prednosti lesene hiše

  Številna glasbila so narejena iz lesa. To je zaradi njegovih zvočnih lastnosti. Le te so tudi razlog, da glasbeni koncerti potekajo v dvoranah z lesenimi stenami. Les absorbira zvok in tako ublaži hrup in odmev. Te odlične akustične lastnosti se prenesejo tudi v leseno hišo, ki stanovalcem zagotavlja mirno in tiho bivalno okolje. 

  1.4 Energetska učinkovitost lesene hiše

  Lesene stavbe so energetsko zelo učinkovite. Zaradi svojih naravnih izolacijskih lastnosti je potrebno lesene stavbe manj ogrevati pozimi in manj hladiti poleti. Pozimi namreč ohranjajo toplejšo notranjost, poleti pa ostaja notranja temperatura razmeroma hladna. Na ta način se zmanjšuje odvisnost od grelnih in hladilnih teles, kot so grelniki ali klimatske naprave, ki porabljajo veliko energije. 

  1.5 Zaščita pred elektriko 

  Lesene hiše so varnejše v primerjavi z drugimi vrstami gradnje tudi v primeru elektrike. Les namreč ne prevaja elektrike. Zelo malo je možnosti, da bi v leseni hiši prišlo do požara zaradi kratkega stika. Enako velja v primeru strele. Les ponuja varnost, saj zaradi svoje odpornosti ščiti pred škodo zaradi elektrike. 

  1.6 Hiše iz lesa so lepe 

  Hiša iz lesa je na pogled bolj prijetna kot katerakoli druga vrsta zgradbe. Naravne oblike in struktura lesa naredijo leseno hišo naravno privlačno in lepo. Lesene hiše so na pogled sproščujoče, udobne in prijetne za bivanje. Leseno pohištvo in predmeti za dekoracijo se podajo slogu hiše in še poudarijo njeno   estetski in naraven izgled. 

  1.7 Lesene hiše so okolju prijazne 

  Zaradi varčnejše porabe energije puščajo lesene hiše manjši ogljični odtis. Lesena hiša je prava izbira za vse, ki vam ni vseeno za okolje. Tudi sam les kot gradbeni material je trajnosten in  pomaga ohranjati okolje čisto in varno. 

  1.8 Naravno okolje 

  Hiše iz lesa se še posebej podajo podeželskem okolju ali okolju v bližini gozdov, oddaljenem od onesnaženih in hrupnih urbanih območij. Življenje v takih lesenih domovih ima več zdravstvenih koristi. 

  1.9 Lahkost in enostavna montaža

  Les je lahek material, ki se ga enostavno in lepo obdeluje. Dostava in montaža hiše iz lesa je zato hitra in enostavna ter stroškovno učinkovita, še posebej v primerjavi z klasično in betonsko gradnjo. V primeru poškodb, lahko poškodovane dele iz lesa relativno enostavno zamenjamo z novimi. 

  1.10 Hiše iz lesa imajo dolgo življenjsko dobo

  Les je odporen na oksidacijo. Oksidacija je razlog za rjo in posledične poškodbe kovinskih delov konstrukcije. To omogoča lesenim stavbam daljšo živl

  jenjsko dobo, saj niso tako podvržene obrabi in jih je lažje vzdrževati in popraviti v primeru poškodbe. 

  2. Izberite kakovostnega ponudnika ali izvajalca lesenih hiš

  2.1 Stopnje dokončanja hiše

  Predno se odločite poiskati izvajalca za gradnjo lesene hiše se odločite do katere stopnje želite, da vam izvajalci končajo hišo. Običajno ponudniki nudijo tri stopnje dokončanja:

  - zunaj zaključen objekt: Hiša ima streho, okna vrata in fasado.

  - delni ključ: Poleg zgoraj naštetega še vse grobe napeljave, mavčnokartonske obloge sten in stropov ter tlaki.

  - ključ v roke: Popolnoma dokončan objekt v katerega je potrebno vseliti le še premično pohištvo. 

  V kolikor je to vaša prva izkušnja z gradnjo hiše ali pa se nimate časa ukvarjati z izvajalci in izvedbo, priporočamo, da se odločite za izvedbo na ključ. Tako bo vaša pot do novega domovanja hitra, stroškovno ugodna in predvsem z najmanj stresa. Sodelujete z enim samim izvajalcem, ki vam v celoti garantira za vse morebitne napake. .

  2.2 Zbiranje ponudb 

  Ko zožite izbor potencialnih ponudnikov na največ dva ali tri, lahko pričnete s pridobivanjem ponudb. Natančnost ponudbe je odvisna od tega kako natančno ste definirali vse parametre načrta. Pomembno je, da vsem ponudnikom date enako izhodišče. Ugotovili boste, da se bodo ponudbe kljub enakemu izhodišču med seboj zelo razlikovale. Boljša ponudba je tista, ki je najobširnejša s podrobnim opisom zajetih del in materialov. Dobra ponudba natančno opredeli tudi postavke, ki jih ponudba ne zajema. 

  Realno bodo razlike v ponudbah različnih izvajalcev za identičen izdelek nihale za kvečejmu za par tisočakov. V kolikor so razlike večje gre prav gotovo tudi za razliko v kakovosti. Pogosto ponudniki dosežejo nižjo ceno z vključevanjem cenejše opreme kot so PVC okna, brez senčil, radiatorsko ogrevanje na plinsko peč, minimalna debelina izolacije itd. Skrbno preverite, kaj vse vsebuje pogodba, predno jo podpišete. Nižjo ceno si izvajalci pogosto večkrat povrnejo z dodatnimi deli, ki niso bila vključena v ponudbo.

  Svetujemo, da si, v kolikor sami nimate izkušenj s tem, priskrbite nadzornika gradnje, ki bo strokovno primerjal ponudbe.   

  2.3 Izberite izkušenega izvajalca z dobrimi referencami!

  Izvajalcev, ki ponujajo nenavadno nizke cene se izogibajte. To so običajno začetniki, ki se zaženejo, nato pa kmalu spoznajo, da s tako nizkim poplačilom ne bodo mogli poravnati stroškov in pokriti izvedbe. Nekateri bankrotirajo, odprejo novo firmo...V vsakem primeru kratko potegne naročnik, ki ostane, v najboljšem primeru brez garancije. Vaša naložba je najbolj varna, če se odločite za podjetje z dolgo tradicijo in dobrimi referencami. Svetujemo pa, da tudi pri teh podjetjih preverite poslovanje zadnjih let. V kolikor se na te stvari ne spoznate, prosite za strokovno pomoč. Strošek nadzornika je zanemarljiv v primerjavi s tveganjem.

  2.4 Garancija in profesionalnost

  V končni fazi je odločitev pomembna tudi od našega občutka o profesionalnosti/strokovnosti izvajalca, njegovi iskrenosti ter kako nam je všeč njegov referenčni objekt. Seveda je pomembna tudi cena. Ko se vsi parametri sestavijo ste našli pravega izvajalca. Profesionalnost izvajalec najbolj izkaže z izdelavo natančne ponudbe, z strokovnim svetovanjem, z opozarjanjem na pomanjkljivosti v projektu. Pomembni so  tudi garancija fiksne cene, vsa potrebna zavarovanja in certifikati, strokovna usposobljenost zaposlenih, dolgoletno sodelovanje s podizvajalci ter kontinuirano pozitivno poslovanje podjetja. Cena je seveda pomembna, vendar ne, v kolikor to pomeni vgraditev nekakovostnih, cenenih materialov in nestrokovno opravljeno delo. Garancija pa je dvorezen meč. Običajno ponudniki nudijo garancijo na konstrukcijo (30 let), vendar so napake na konstrukciji zelo neobičajne oziroma jih praktično ni. Bolj pogoste so skrite napake za katere velja splošna 2 letna garancija. Vendar se največkrat v tako kratkem času te napake še ne pokažejo. Zato so v končni fazi najpomembnejša izkušenost, strokovnost in profesionalnost izvajalca ter kakovost vgrajenih materialov. Le- to lahko najlažje prepozna strokovnjak pri ogledu referenčnega objekta.

  3. Lesena hiša - montažna, skeletna ali masivna?

  3.1 Montažna hiša

  Najbolj razširjena vrsta lesene gradnje pri nas je montažna lesena hiša pri kateri se v delavnici izdela in predsestavi vse stene hiše. To pomeni, da se v stene že v tovarni vgradi vse okna, police, izolacijski sloj, fasadni sloj, notranje obloge. Pripravi se tudi elemente stropa z oblogami. Konstrukcija je leseni okvir z spodnjo pasnico, zgornjo pasnico in vmesnimi stebri. Stabilnost takšne konstrukcije se doseže z namestitvijo lesno-cementnih, OSB ali mavčno vlaknenih plošč na obe strani konstrukcije.  Te zagotavljajo tudi zaščito pri neurjih in v primeru potresa. Votli prostor med ploščami zapolni toplotna izolacija iz mineralne volne. Na zunanji del se nato namesti še plast stiroporja, ki se ga prekrije s tankoslojno fasado. Notranjo stran se običajno obloži z plastjo mavčno kartonskih plošč. Bolj kakovostne izvedbe pa imajo vmes še dodatno izoliran votli prostor namenjem razpeljavi inštalacij. Slabost montažnih hiš so parne zapore (polivinilna folija)., zaradi katerih hiša ne diha in so izničeni vsi pozitivni učinki lesa. Pri montažnih hišah je potrebno opozoriti tudi na to, da jih ni možno popravljati oziroma vnašati sprememb, ko je hiša že v proizvodnji. Zato je pomembno, da so vsi detajli dobro premišljeni in predhodno definirani. V kolikor želimo, da je montažna hiša varna pred potresom, je pomembno, da načrt obravnava statik, ki določi tudi sidranje in povezovanje konstrukcije. Potem pa moramo poskrbeti še, da se pri izvedbi dosledno sledi načrtu. 

  3.2 Skeletna lesena hiša

  Z razvojem novih tehnologij je skeletna lesena gradnja, ki je sicer že dolgo prisotna,  stopila v novo obdobje. Skeletna gradnja pomeni, da je ogrodje hiše skeletno (na stebrih), vendar je samostojno, brez uporabe plošč. To omogočajo diagonalne in križne povezave stebrov (zavetrovanje), ki preprečijo zibanje ali prevrnitev. Izdelava skeletne hiše se prične z računalniško izdelanimi delavniškimi načrti, ki se jih nato prenese v računalniško voden stroj za obdelovanje lesa (CNC stroj). Le ta izreže vse stavbne elemente natančno po načrtih. Te elemente se nato dostavi na lokacijo, kjer jih izkušeni monterji sestavijo in zložijo. Na ta način sestavijo obod hiše in vse notranje stene, vse do strehe objekta. Leseni elementi iz katerih so zunanje stene so največkrat pravokotnega prereza  80 x 180 mm. Na zunanji strani skeletne konstrukcije je običajno lesno vlaknena plošča, na notranji strani pa lepljena(osb)  plošča. Vmesni prostor se napolni z izolacijo iz celuloznih vlaken, lahko pa tudi z drugimi vrstami toplotne izolacije. Na notranji strani je še votel inštalacijski sloj, ki ga zaključi mavčno kartonska plošča. Notranje stene so v primeru skeletne konstrukcije nosilne, zato so sestavljene iz lesenih elementov z večjim prerezom, kot pri zunanjih stenah.   

  Odliki skeletne hiše sta moč konstrukcije in zavetrovanja, ki omogočata dobro odpornost na neurja in potres. Bivalno udobje dobro, saj tovrstne  stavbe nimajo parne zapore. Skeletne stavbe so zahtevne za izdelavo, saj je potrebno izjemno natančno konstruiranje, montaža izvedba zrakotesnosti, zaščita pred poškodbami itd. Izvedba zahteva izkušenega izvajalca.

  3.3 Masivna lesena hiša

  3.3.1 Lesena hiša iz križno lepljenih plošč

  Ta tehnologija se danes uporablja tako pri gradnji stanovanjskih hiš kot tudi pri zahtevnejših lesenih objektih kot so hotelske stavbe, večstanovanjske stavbe ter različni javni objekti.

  Tovrstna gradnja omogoča postavitev zunanjih sten brez izdelave parne zapore in parne ovire, brez lepljenja z lepilnimi trakovi. Torej omogoča zrakotesnost, ki je obenem difuzijsko odprta - diha. Osnovni gradnik tovrstnih masivnih lesenih hiš je troslojna križno lepljena plošča, debela kar 100 mm. V primerjavi s skeletno steno je volumen lesa v križno lepljeni steni 4x večji. Na zunanjih stenah je izolacijski sloj(mineralna volna, esena vlakna ali pluta) prevlečen z tankoslojnim ometom. Na notranji strani je votel inštalacijski sloj ter notranja stena iz mavčno kartonskih plošč. Plošča med etažami je sestavljena iz križno armiranih plošč s petimi ali več sloji, skupne debeline od 140 -240 mm. Mnogi investitorji se odločijo za odprt lesen strop, lahko pa se ga tudi zakrije z mavčnokartonskimi ploščami. Lesene stavbe iz križno lepljenih plošč imajo odlične statične lastnosti in so dobro odporne na obremenitve kot sta potres in požar. Poleg tega nudijo obilo možnosti za oblikovanje in zahtevne konstrukcijske izzive. Montaža hitra in enostavna. V primerjavi s skeletno gradnjo je debelina izolacije v stiku z zidano kletjo ali temeljno ploščo, večja. Možno je izvesti skrita senčila ter se izogniti jeklenim nosilcem. Na zidani kleti je sloj izolacije debelejši, lažja pa je tudi  izvedba skritih senčil. Toplotne lastnosti lesene stavbe iz križno lepljenih plošč so še boljše kot pri skeletnih zgradbah. Tudi prenos zvoka med prostori je manjši. Trajnost in življenjska doba lesene stavbe iz križno lepljenih plošč je daljša kot pri vseh drugih sistemih lesene gradnje. 

  3.3.2 Masivna lesena hiša iz lesnih debel - brunarica

  Brunarice, se danes gradi večinoma kot vikend hišice. Za vsakodnevno bivanje so manj primerne saj ne dosegajo predpisanih sodobnih energetskih standardov. V kolikor bi hoteli doseči stroge energetske parametre bi morali brunarico dodatno izolirati od zunaj ali od znotraj. V vsakem primeru se poruši naravna gradbena fizika brunarice in je potrebno izdelati parne ovire in zapore. Vsekakor pa se z vsemi omenjenimi posegi bistveno spremeni tako izgled, kot občutek bivanja v brunarici. Tehnologija lesene gradnje je sicer že precej naprednejša in omogoča tudi nekaj rešitev. Denimo, da bi preprečili prepih skozi špranje med bruni,, se vgrajujejo posebna penasta tesnila , ki to preprečijo. Prav tako je bruna danes možno izdelati iz lepljenih plošč, lesne zveze pa izrežejo računalniško vodeni stroji...

  4. Postopek montaže prefabricirane (montažne) lesene hiše

  Nakup montažne lesene hiše običajno vključuje tudi dobavo in montažo hiše. Po želji stranke lahko izbrani ponudnik montažnih hiš poskrbi tudi za vsa predhodna gradbena dela in storitve, ki so potrebna za namestitev hiše, kot so temeljna plošča, komunalni priključki itd. Seveda pa je možno ta dela naročiti tudi posebej, pri drugih specializiranih izvajalcih. Sestavni moduli lesene hiše so  izdelani v kontroliranem okolju delavnice. To pomeni, da so izdelani v idealnih razmerah, zato lahko proizvajalci jamčijo za pravočasno izvedbo in kakovosten izdelek. 

  4.1.Transport

  Ko so vsi deli končani se jih naloži na transportna vozila v skladu z vnaprej pripravljenim načrtom transporta / nakladanja. Le-ta je pripravljen v skladu z zaporedjem montaže stavbe, tako da elementi prispejo na lokacijo v pravilnem zaporedju in ravno takrat, ko so potrebni. 

  4.2 Montaža lesene hiše

  Montažo lesenega objekta opravijo izkušeni in strokovno usposobljeni izvajalci, s čimer ponudnik zagotovi, da je stavba sestavljena natančno tako, kot je predvideno v projektu. Zahvaljujoč sodobni in učinkoviti gradbeni tehnologiji je mogoče hiše iz lesenih plošč sestaviti v zelo kratkem času. Skupaj z zaključnimi deli montaža posamezne hiše običajno traja od enega do treh mesecev, odvisno od obsega del.  

  4.3 Zaključna dela

  Ko je stavba sestavljena, se začnejo zaključna dela: položi se strešna kritine, zaključi fasada, vgradijo se notranje napeljave, elektrika, vodovod, ogrevanje, prezračevanje. Opravi se tudi notranja zaključna dela in druga dela v skladu z naročilom oz. dogovorom s stranko. 

  4.4 Montaža lesene hiše na kompaktnih gradbiščih

  Tehnologija montaže danes omogoča izvedbo del tudi na sorazmerno kompaktnih gradbiščih, kjer je malo prostora. V tem primeru se moduli raztovarjajo neposredno iz transportnega vozila na mesto montaže. Tako se je mogoče izogniti skladiščenju materialov na gradbišču, kar pride prav na območjih s prostorsko stisko, kot je denimo središče mesta.

  MOJMOJSTER.NET, POMAGAMO PRI OCENI INVESTICIJE IN IZBORU IZVAJALCA ZA VAŠ DOM  GARAŽA, DRVARNICA, NADSTREŠEK

  Pozdravljeni.

  Zanimam se za nadomestno gradnjo sedaj na izgled precej grdega in tudi dotrajanega objekta, v katerem je trenutno garaža za osebni avto, motor in večjo koslinico (motorno, samohodno s sedežem), ter drvarnica s shrambo za različno vrtno orodje, tnalom za sekanje drva ipd - na fotki bela lesena podrtija. Trenutna izmera objekta je prbl 6 x 12 m, bistveno je, da gre avto lepo v garažo. Absolutno so zaželjeni ločeni vhodi v garažo in ločeno v drvarnico, lahko tudi ločen vhod v ropotarnico. Zaželjeno bi bilo, da bi iz objekta izpeljali še nekaj nadstreška (nad tlakovci ali pa na drugo stran, kjer je travnik), čimveč, kolikor bi pač bilo mogoče. Pobožna želja bi bil nadstrešek, ki pokrije tlakovce ??? Z višino objekta smo omojeni na 3 m, kolikor je višina trenutnega objekta. Zaželjeno je, da je garaža ločena (s steno) od drvarnice in ropotarnice (zaradi umazanije, prahu), ti dve enoti sta lahko med seboj tudi povezani ali pa ločeni, ni bistveno). Šlo bi torej za nadomestno gradnjo že obsotječega objekta.

  LP 18000 € do 30000 €


  ........

  GLAMPING HIŠKA

  Pozdravljeni,

  potrebujem glamping mobilno hiško 8x4x3,5m, iz sibirskega macesna, nameščena na betonsko ploščo.

  Prosim ce me kontaktirate na email.
  Hvala. 22500 € do 37500 €


  ........

  LESENI BIVALNI VIKEND

  Pozdravljeni,

  potrebujem leseni bivalni vikend. Na parceli stoji manjši montažni objekt 5x5. Dodelava obstoječega objekta ali izvedba na novo.

  Lp 36000 € do 60000 €


  ........

  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV

  CENA, PRENOVA STREHE, IZDELA NADSTEŠKA IN STREŠNIH OKEN, 50 M2
  Lesene hiše, brunarice, Nova Gorica

  18000 € do 30000 €

  CENA, LESENA POČITNIŠKA HIŠKA, 6X9X6 M
  Lesene hiše, brunarice, Vinica

  36000 € do 60000 €

  CENA, DRUŽINSKA BRUNARICA, 120 M2
  Lesene hiše, brunarice, Domžale

  89100 € do 148500 €

  CENA, IZDELAVA LESENE HIŠKE HONKA , 32 M2
  Lesene hiše, brunarice, Vrhnika

  27000 € do 45000 €

  CENA, VRTNA HIŠKA S TERASO , 6M X4M, PLUS TERASA
  Lesene hiše, brunarice, Murska Sobota

  10800 € do 18000 €

  CENA, VIKEND BRUNARICA, MAX 25 M2
  Lesene hiše, brunarice, Maribor

  20700 € do 34500 €

  CENA, PRITLIČNA LESENA HIŠA, 10 X 8 M ZUNANJE STENE
  Lesene hiše, brunarice, Preserje

  18000 € do 30000 €

  CENA, ENOSTAVNA LESENA HIŠA OZ. BRUNARICA, 70-80 M2
  Lesene hiše, brunarice, Bohinjsko jezero

  63000 € do 105000 €

  CENA, BRUNARICA NA KLJUČ , 40 -50 M2
  Lesene hiše, brunarice, Makole

  36000 € do 60000 €

  CENA, PRIZIDEK K OBSTOJEČI LESENI HIŠI, 3,5 X 11,00 METROV
  Lesene hiše, brunarice, Gornja Radgona

  27000 € do 45000 €

  CENA, HIŠO BRUNARICA, 80 - 90 M2
  Lesene hiše, brunarice, Grad

  72900 € do 121500 €

  CENA, BRUNARICA, 35 M2
  Lesene hiše, brunarice, Novo mesto

  28800 € do 48000 €

  CENA, LESENA LOPA, TLORIS 5,9X1,8M
  Lesene hiše, brunarice, Škofljica

  2250 € do 3750 €

  CENA, LESENA HIŠKA , 25 M2
  Lesene hiše, brunarice, Višnja Gora

  19800 € do 33000 €

  CENA, LESENA HIŠA, 120 M2
  Lesene hiše, brunarice, Trojane

  81000 € do 135000 €

  CENA, LESENI POMOŽNI OBJEKT, 13M X 6M, VIŠINA PRIBLIŽNO 5M
  Lesene hiše, brunarice, Velika Loka

  13500 € do 22500 €

  CENA, SKELETNA HIŠA, 160 M2
  Lesene hiše, brunarice, Radovljica

  81000 € do 135000 €

  CENA, BIVALNI VIKEND/HIŠA, 70-120 M2
  Lesene hiše, brunarice, Šentilj v Slovenskih goricah

  72000 € do 120000 €

  CENA, DOKUMENTACIJA ZA LESENO HIŠO, 131,6M2 NTP LESENI DEL, IN 65,80M2 BETONSKA KLET
  Lesene hiše, brunarice, Grosuplje

  3600 € do 6000 €

  CENA, GRADNJA BRUNARICE, 40 M2
  Lesene hiše, brunarice, Maribor

  32850 € do 54750 €

  CENA, MANJŠA LESENA KOČA, 40 M2
  Lesene hiše, brunarice, Cerklje na Gorenjskem

  32400 € do 54000 €

  CENA, LESENA PRITLIČNA HIŠA DO 3. GF, 56 M2
  Lesene hiše, brunarice, Križevci Pri Ljutomeru

  45000 € do 75000 €

  CENA, PRIZIDEK K SKELETNI HIŠI, 10 M2
  Lesene hiše, brunarice, Grosuplje

  8550 € do 14250 €

  CENA, PONUDBO ZA STANOVANJSKO LESENO HIŠO DIMENZIJ CCA 8X10,
  Lesene hiše, brunarice, Žiri

  99000 € do 165000 €

  CENA, LESENA MASIVNA HIŠA, 120 M2
  Lesene hiše, brunarice, Veliki Gaber

  90000 € do 150000 €

  CENA, MASIVNA LESENA HIŠA, 140 M2 NETO
  Lesene hiše, brunarice, Kranj

  81000 € do 135000 €

  CENA, LESENA HIŠA NA KLJUČ, 80 M2
  Lesene hiše, brunarice, Trebnje

  64800 € do 108000 €

  CENA, MANJŠA LESENA HIŠA, 30 M2
  Lesene hiše, brunarice, Dol Pri Ljubljani

  18000 € do 30000 €

  CENA, MOBILNO LESENO HIŠKO, 20-25M² BRUTO
  Lesene hiše, brunarice, Maribor

  14400 € do 24000 €

  CENA, LESENA HIŠA, DO 90 M2
  Lesene hiše, brunarice, Maribor

  72900 € do 121500 €

  CENA, LESENA HIŠA BREZ KLETI, 125 M2
  Lesene hiše, brunarice, Vrhnika

  90000 € do 150000 €

  CENA, BRUNARICA NA KLJUČ , 4 X 5 M
  Lesene hiše, brunarice, Rakek

  16200 € do 27000 €

  CENA, BRUNARICA (VIKEND), 30 M2
  Lesene hiše, brunarice, Sladki Vrh

  27000 € do 45000 €

  CENA, NADGRADNJA OBSTOJEČE BRUNARICE , 4,15 X 5,10 M
  Lesene hiše, brunarice, Velike Lašče

  8550 € do 14250 €

  CENA, GRADNJA ESENE HIŠKE ZA DVA, 80 M2
  Lesene hiše, brunarice, Maribor

  64800 € do 108000 €

  CENA, LESEN HLEV ZA KONJE, 28 M2
  Lesene hiše, brunarice, Grosuplje

  18000 € do 30000 €  Poglej druge končane projekte in cene

  LESENE HIŠE, BRUNARICE CENIK

  SODELUJEMO Z VEČ KOT 208 PODJETIJ ZA LESENE HIŠE, BRUNARICE


  BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
  IZBOR PODJETIJ, OCENE
  BREZ PROVIZIJ
  PRIDOBI PONUDBO

  IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE LESENE HIŠE, BRUNARICE?

 • Lesene hiše, brunarice Ajdovščina
 • Lesene hiše, brunarice Bled
 • Lesene hiše, brunarice Bovec
 • Lesene hiše, brunarice Celje
 • Lesene hiše, brunarice Črna na Koroškem
 • Lesene hiše, brunarice Črnomelj
 • Lesene hiše, brunarice Domžale
 • Lesene hiše, brunarice Gornja Radgona
 • Lesene hiše, brunarice Gornji Grad
 • Lesene hiše, brunarice Hrastnik
 • Lesene hiše, brunarice Ilirska Bistrica
 • Lesene hiše, brunarice Izola
 • Lesene hiše, brunarice Jesenice
 • Lesene hiše, brunarice Kamnik
 • Lesene hiše, brunarice Kidričevo
 • Lesene hiše, brunarice Kobarid
 • Lesene hiše, brunarice Kočevje
 • Lesene hiše, brunarice Koper
 • Lesene hiše, brunarice Kranj
 • Lesene hiše, brunarice Kranjska Gora
 • Lesene hiše, brunarice Krško
 • Lesene hiše, brunarice Laško
 • Lesene hiše, brunarice Lendava
 • Lesene hiše, brunarice Litija
 • Lesene hiše, brunarice Ljubljana
 • Lesene hiše, brunarice Ljutomer
 • Lesene hiše, brunarice Maribor
 • Lesene hiše, brunarice Metlika
 • Lesene hiše, brunarice Mojstrana
 • Lesene hiše, brunarice Mozirje
 • Lesene hiše, brunarice Murska Sobota
 • Lesene hiše, brunarice Nova Gorica
 • Lesene hiše, brunarice Novo mesto
 • Lesene hiše, brunarice Ormož
 • Lesene hiše, brunarice Piran - Pirano
 • Lesene hiše, brunarice Pivka
 • Lesene hiše, brunarice Portorož
 • Lesene hiše, brunarice Postojna
 • Lesene hiše, brunarice Ptuj
 • Lesene hiše, brunarice Radeče
 • Lesene hiše, brunarice Radenci
 • Lesene hiše, brunarice Radovljica
 • Lesene hiše, brunarice Ravne Na Koroškem
 • Lesene hiše, brunarice Ribnica
 • Lesene hiše, brunarice Rogaška Slatina
 • Lesene hiše, brunarice Sevnica
 • Lesene hiše, brunarice Sežana
 • Lesene hiše, brunarice Škofja Loka
 • Lesene hiše, brunarice Slovenj Gradec
 • Lesene hiše, brunarice Slovenska Bistrica
 • Lesene hiše, brunarice Slovenske Konjice
 • Lesene hiše, brunarice Šoštanj
 • Lesene hiše, brunarice Štore
 • Lesene hiše, brunarice Tolmin
 • Lesene hiše, brunarice Trbovlje
 • Lesene hiše, brunarice Tržič
 • Lesene hiše, brunarice Trzin
 • Lesene hiše, brunarice Velenje
 • Lesene hiše, brunarice Vipava
 • Lesene hiše, brunarice Vojnik
 • Lesene hiše, brunarice Vransko
 • Lesene hiše, brunarice Vrhnika
 • Lesene hiše, brunarice Žalec
 • Lesene hiše, brunarice Zreče
 • Lesene hiše, brunarice Žužemberk
 • SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  KONTAKTI

  Povpraševanja: 051 216 651
  Podjetja: 040 145 800

  REGIONALNE STRANI

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane