Lesene hiše, brunarice cena

Kakšna je cena lesene hiše? Odvisno od dostopnosti lesa, so lesene hiše lahko ugodnejše od zidanih. Lesene hiše so tudi bolj zdrave. V leseni brunarici se udobno počutimo že pri 18 °C, zato je za ogrevanje potrebno manj energije kot pri klasični gradnji. Prednost lesene gradnje je tudi v hitri izvedbi. Če želite leseno hišo in bi radi prihranili na času, se odločite za montažno. Lahko pa naročite tudi povsem unikatno hišo pri tesarju. Cena za leseno mansardno brunarico z izolacijo na notranji strani 700 - 1300 EUR/m2.

Komu zaupati postavitev lesene hiše? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim ponudnikom lesenih hiš v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

Pridobite ponudbo:
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

CENA MASIVNE LESENE HIŠE


Cena brunarice z notranjo izolacijo. Cena za leseno mansardno brunarico z izolacijo na notranji strani.

840.00 €/m2

MINIMALNA CENA
€/m2

SREDNJA CENA
1560.00 €/m2

NAJVIŠJA CENA
ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV
Cena brunarice na ključ

Cena brunarice na ključ

Cena lesene brunarice je odvisna od velikosti objekta, razgibanosti tlorisa, izbire lesa in drugih materialov ter seveda od ponudnika. Zaradi lahke konstrukcije so cenejši tudi temelji. Izdelava montažne hiše iz brun je lahko končana v dveh do treh tednih, hiša pa je vseljiva že po dveh 2 mesecih. Brunarica na ključ je na voljo že od 40.000 EUR naprej.

850 €/m2

MINIMALNA CENA
950 €/m2

SREDNJA CENA
1000 €/m2

NAJVIŠJA CENA
Cena za izvajalca za leseno hišo ali brunarico

DRUGE CENE ZA LESENE HIŠE, BRUNARICE

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

SKUPAJ:
POŠLJI POVPRAŠEVANJE >

Kako so Vam koristile te informacije?

MojMojster
Revija MojMojster

Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
Informativni mesečni obrok*
/mesec


Znesek kredita
EUR
Doba odplačevanja
let
NAPREJ
Izračun kredita >

*Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 2,5%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

Lesene hiše - vse kar morate vedeti

Življenje v leseni hiši je izkušnja, ki jo ne morete primerjati z nobeno drugo vrsto bivanja. Stavbe iz lesa omogočajo sprostitev in uživanje v zdravem življenjskem okolju. Naj bo to v mestu, ali še bolje, na idiličnem podeželju, ima les, sam po sebi, več lastnosti, ki so koristne za človeka. Ta članek našteva nekatere.

lesene-hise.jpg
Lesene hiše so odporne na vremenske in druge naravne elemente, imajo dolgo življenjsko dobo, so energetsko in stroškovno učinkovite ter okolju prijazne.

1. Lesene hiše- kaj moramo vedeti?

Lesene hiše so bolj odporne na vremenske vplive in druge naravne elemente, imajo daljšo življenjsko dobo, so energetsko učinkovite, stroškovno učinkovite in okolju prijazne zato ponujajo odlično priložnost za mirno, srečno in zdravo bivalno okolje.

1.1 Naravna izolacija

Les je odličen naravni izolator. Tudi če je pozimi zunaj zelo hladno, ostane notranja temperatura v leseni hiši  (iz masivnega lesa) še precej časa na enaki ravni. Nenadni padci temperature nimajo vpliva na temperaturo notranjosti lesene stavbe. Nasprotno pa notranja temperatura betonskih konstrukcij takoj zaniha, ko se zunanja temperatura spremeni. Bivanje v okolju s stabilno temperaturo je zelo udobno in prijetno, poleg tega pa tudi zdravju prijazno. 

1.2 Hiša iz lesa ima dobre toplotne lastnosti in odlično klimo

Les ima odlične toplotne lastnosti. Na druge gradbene materiale kot so beton, cement in kovine zelo vplivajo zunanje temperature. Večina teh materialov (tudi les) se širi, ko se temperature dvignejo, vendar, v nasprotju z lesom, to vpliva na njihovo strukturno trdnost, kar povzroči škodo. Les pa diha, se širi in krči, brez da bi pri tem utrpel strukturno škodo. Lesene stavbe imajo zato daljšo življenjsko dobo in se zaradi sprememb temperature soočajo z manj poškodbami. Les je tudi naravno uravnava vlago v prostoru.

1.3 Akustične prednosti lesene hiše

Številna glasbila so narejena iz lesa. To je zaradi njegovih zvočnih lastnosti. Le te so tudi razlog, da glasbeni koncerti potekajo v dvoranah z lesenimi stenami. Les absorbira zvok in tako ublaži hrup in odmev. Te odlične akustične lastnosti se prenesejo tudi v leseno hišo, ki stanovalcem zagotavlja mirno in tiho bivalno okolje. 

1.4 Energetska učinkovitost lesene hiše

Lesene stavbe so energetsko zelo učinkovite. Zaradi svojih naravnih izolacijskih lastnosti je potrebno lesene stavbe manj ogrevati pozimi in manj hladiti poleti. Pozimi namreč ohranjajo toplejšo notranjost, poleti pa ostaja notranja temperatura razmeroma hladna. Na ta način se zmanjšuje odvisnost od grelnih in hladilnih teles, kot so grelniki ali klimatske naprave, ki porabljajo veliko energije. 

1.5 Zaščita pred elektriko 

Lesene hiše so varnejše v primerjavi z drugimi vrstami gradnje tudi v primeru elektrike. Les namreč ne prevaja elektrike. Zelo malo je možnosti, da bi v leseni hiši prišlo do požara zaradi kratkega stika. Enako velja v primeru strele. Les ponuja varnost, saj zaradi svoje odpornosti ščiti pred škodo zaradi elektrike. 

1.6 Hiše iz lesa so lepe 

Hiša iz lesa je na pogled bolj prijetna kot katerakoli druga vrsta zgradbe. Naravne oblike in struktura lesa naredijo leseno hišo naravno privlačno in lepo. Lesene hiše so na pogled sproščujoče, udobne in prijetne za bivanje. Leseno pohištvo in predmeti za dekoracijo se podajo slogu hiše in še poudarijo njeno   estetski in naraven izgled. 

1.7 Lesene hiše so okolju prijazne 

Zaradi varčnejše porabe energije puščajo lesene hiše manjši ogljični odtis. Lesena hiša je prava izbira za vse, ki vam ni vseeno za okolje. Tudi sam les kot gradbeni material je trajnosten in  pomaga ohranjati okolje čisto in varno. 

1.8 Naravno okolje 

Hiše iz lesa se še posebej podajo podeželskem okolju ali okolju v bližini gozdov, oddaljenem od onesnaženih in hrupnih urbanih območij. Življenje v takih lesenih domovih ima več zdravstvenih koristi. 

1.9 Lahkost in enostavna montaža

Les je lahek material, ki se ga enostavno in lepo obdeluje. Dostava in montaža hiše iz lesa je zato hitra in enostavna ter stroškovno učinkovita, še posebej v primerjavi z klasično in betonsko gradnjo. V primeru poškodb, lahko poškodovane dele iz lesa relativno enostavno zamenjamo z novimi. 

1.10 Hiše iz lesa imajo dolgo življenjsko dobo

Les je odporen na oksidacijo. Oksidacija je razlog za rjo in posledične poškodbe kovinskih delov konstrukcije. To omogoča lesenim stavbam daljšo živl

jenjsko dobo, saj niso tako podvržene obrabi in jih je lažje vzdrževati in popraviti v primeru poškodbe. 

2. Izberite kakovostnega ponudnika ali izvajalca lesenih hiš

2.1 Stopnje dokončanja hiše

Predno se odločite poiskati izvajalca za gradnjo lesene hiše se odločite do katere stopnje želite, da vam izvajalci končajo hišo. Običajno ponudniki nudijo tri stopnje dokončanja:

- zunaj zaključen objekt: Hiša ima streho, okna vrata in fasado.

- delni ključ: Poleg zgoraj naštetega še vse grobe napeljave, mavčnokartonske obloge sten in stropov ter tlaki.

- ključ v roke: Popolnoma dokončan objekt v katerega je potrebno vseliti le še premično pohištvo. 

V kolikor je to vaša prva izkušnja z gradnjo hiše ali pa se nimate časa ukvarjati z izvajalci in izvedbo, priporočamo, da se odločite za izvedbo na ključ. Tako bo vaša pot do novega domovanja hitra, stroškovno ugodna in predvsem z najmanj stresa. Sodelujete z enim samim izvajalcem, ki vam v celoti garantira za vse morebitne napake. .

2.2 Zbiranje ponudb 

Ko zožite izbor potencialnih ponudnikov na največ dva ali tri, lahko pričnete s pridobivanjem ponudb. Natančnost ponudbe je odvisna od tega kako natančno ste definirali vse parametre načrta. Pomembno je, da vsem ponudnikom date enako izhodišče. Ugotovili boste, da se bodo ponudbe kljub enakemu izhodišču med seboj zelo razlikovale. Boljša ponudba je tista, ki je najobširnejša s podrobnim opisom zajetih del in materialov. Dobra ponudba natančno opredeli tudi postavke, ki jih ponudba ne zajema. 

Realno bodo razlike v ponudbah različnih izvajalcev za identičen izdelek nihale za kvečejmu za par tisočakov. V kolikor so razlike večje gre prav gotovo tudi za razliko v kakovosti. Pogosto ponudniki dosežejo nižjo ceno z vključevanjem cenejše opreme kot so PVC okna, brez senčil, radiatorsko ogrevanje na plinsko peč, minimalna debelina izolacije itd. Skrbno preverite, kaj vse vsebuje pogodba, predno jo podpišete. Nižjo ceno si izvajalci pogosto večkrat povrnejo z dodatnimi deli, ki niso bila vključena v ponudbo.

Svetujemo, da si, v kolikor sami nimate izkušenj s tem, priskrbite nadzornika gradnje, ki bo strokovno primerjal ponudbe.   

2.3 Izberite izkušenega izvajalca z dobrimi referencami!

Izvajalcev, ki ponujajo nenavadno nizke cene se izogibajte. To so običajno začetniki, ki se zaženejo, nato pa kmalu spoznajo, da s tako nizkim poplačilom ne bodo mogli poravnati stroškov in pokriti izvedbe. Nekateri bankrotirajo, odprejo novo firmo...V vsakem primeru kratko potegne naročnik, ki ostane, v najboljšem primeru brez garancije. Vaša naložba je najbolj varna, če se odločite za podjetje z dolgo tradicijo in dobrimi referencami. Svetujemo pa, da tudi pri teh podjetjih preverite poslovanje zadnjih let. V kolikor se na te stvari ne spoznate, prosite za strokovno pomoč. Strošek nadzornika je zanemarljiv v primerjavi s tveganjem.

2.4 Garancija in profesionalnost

V končni fazi je odločitev pomembna tudi od našega občutka o profesionalnosti/strokovnosti izvajalca, njegovi iskrenosti ter kako nam je všeč njegov referenčni objekt. Seveda je pomembna tudi cena. Ko se vsi parametri sestavijo ste našli pravega izvajalca. Profesionalnost izvajalec najbolj izkaže z izdelavo natančne ponudbe, z strokovnim svetovanjem, z opozarjanjem na pomanjkljivosti v projektu. Pomembni so  tudi garancija fiksne cene, vsa potrebna zavarovanja in certifikati, strokovna usposobljenost zaposlenih, dolgoletno sodelovanje s podizvajalci ter kontinuirano pozitivno poslovanje podjetja. Cena je seveda pomembna, vendar ne, v kolikor to pomeni vgraditev nekakovostnih, cenenih materialov in nestrokovno opravljeno delo. Garancija pa je dvorezen meč. Običajno ponudniki nudijo garancijo na konstrukcijo (30 let), vendar so napake na konstrukciji zelo neobičajne oziroma jih praktično ni. Bolj pogoste so skrite napake za katere velja splošna 2 letna garancija. Vendar se največkrat v tako kratkem času te napake še ne pokažejo. Zato so v končni fazi najpomembnejša izkušenost, strokovnost in profesionalnost izvajalca ter kakovost vgrajenih materialov. Le- to lahko najlažje prepozna strokovnjak pri ogledu referenčnega objekta.

3. Lesena hiša - montažna, skeletna ali masivna?

3.1 Montažna hiša

Najbolj razširjena vrsta lesene gradnje pri nas je montažna lesena hiša pri kateri se v delavnici izdela in predsestavi vse stene hiše. To pomeni, da se v stene že v tovarni vgradi vse okna, police, izolacijski sloj, fasadni sloj, notranje obloge. Pripravi se tudi elemente stropa z oblogami. Konstrukcija je leseni okvir z spodnjo pasnico, zgornjo pasnico in vmesnimi stebri. Stabilnost takšne konstrukcije se doseže z namestitvijo lesno-cementnih, OSB ali mavčno vlaknenih plošč na obe strani konstrukcije.  Te zagotavljajo tudi zaščito pri neurjih in v primeru potresa. Votli prostor med ploščami zapolni toplotna izolacija iz mineralne volne. Na zunanji del se nato namesti še plast stiroporja, ki se ga prekrije s tankoslojno fasado. Notranjo stran se običajno obloži z plastjo mavčno kartonskih plošč. Bolj kakovostne izvedbe pa imajo vmes še dodatno izoliran votli prostor namenjem razpeljavi inštalacij. Slabost montažnih hiš so parne zapore (polivinilna folija)., zaradi katerih hiša ne diha in so izničeni vsi pozitivni učinki lesa. Pri montažnih hišah je potrebno opozoriti tudi na to, da jih ni možno popravljati oziroma vnašati sprememb, ko je hiša že v proizvodnji. Zato je pomembno, da so vsi detajli dobro premišljeni in predhodno definirani. V kolikor želimo, da je montažna hiša varna pred potresom, je pomembno, da načrt obravnava statik, ki določi tudi sidranje in povezovanje konstrukcije. Potem pa moramo poskrbeti še, da se pri izvedbi dosledno sledi načrtu. 

3.2 Skeletna lesena hiša

Z razvojem novih tehnologij je skeletna lesena gradnja, ki je sicer že dolgo prisotna,  stopila v novo obdobje. Skeletna gradnja pomeni, da je ogrodje hiše skeletno (na stebrih), vendar je samostojno, brez uporabe plošč. To omogočajo diagonalne in križne povezave stebrov (zavetrovanje), ki preprečijo zibanje ali prevrnitev. Izdelava skeletne hiše se prične z računalniško izdelanimi delavniškimi načrti, ki se jih nato prenese v računalniško voden stroj za obdelovanje lesa (CNC stroj). Le ta izreže vse stavbne elemente natančno po načrtih. Te elemente se nato dostavi na lokacijo, kjer jih izkušeni monterji sestavijo in zložijo. Na ta način sestavijo obod hiše in vse notranje stene, vse do strehe objekta. Leseni elementi iz katerih so zunanje stene so največkrat pravokotnega prereza  80 x 180 mm. Na zunanji strani skeletne konstrukcije je običajno lesno vlaknena plošča, na notranji strani pa lepljena(osb)  plošča. Vmesni prostor se napolni z izolacijo iz celuloznih vlaken, lahko pa tudi z drugimi vrstami toplotne izolacije. Na notranji strani je še votel inštalacijski sloj, ki ga zaključi mavčno kartonska plošča. Notranje stene so v primeru skeletne konstrukcije nosilne, zato so sestavljene iz lesenih elementov z večjim prerezom, kot pri zunanjih stenah.   

Odliki skeletne hiše sta moč konstrukcije in zavetrovanja, ki omogočata dobro odpornost na neurja in potres. Bivalno udobje dobro, saj tovrstne  stavbe nimajo parne zapore. Skeletne stavbe so zahtevne za izdelavo, saj je potrebno izjemno natančno konstruiranje, montaža izvedba zrakotesnosti, zaščita pred poškodbami itd. Izvedba zahteva izkušenega izvajalca.

3.3 Masivna lesena hiša

3.3.1 Lesena hiša iz križno lepljenih plošč

Ta tehnologija se danes uporablja tako pri gradnji stanovanjskih hiš kot tudi pri zahtevnejših lesenih objektih kot so hotelske stavbe, večstanovanjske stavbe ter različni javni objekti.

Tovrstna gradnja omogoča postavitev zunanjih sten brez izdelave parne zapore in parne ovire, brez lepljenja z lepilnimi trakovi. Torej omogoča zrakotesnost, ki je obenem difuzijsko odprta - diha. Osnovni gradnik tovrstnih masivnih lesenih hiš je troslojna križno lepljena plošča, debela kar 100 mm. V primerjavi s skeletno steno je volumen lesa v križno lepljeni steni 4x večji. Na zunanjih stenah je izolacijski sloj(mineralna volna, esena vlakna ali pluta) prevlečen z tankoslojnim ometom. Na notranji strani je votel inštalacijski sloj ter notranja stena iz mavčno kartonskih plošč. Plošča med etažami je sestavljena iz križno armiranih plošč s petimi ali več sloji, skupne debeline od 140 -240 mm. Mnogi investitorji se odločijo za odprt lesen strop, lahko pa se ga tudi zakrije z mavčnokartonskimi ploščami. Lesene stavbe iz križno lepljenih plošč imajo odlične statične lastnosti in so dobro odporne na obremenitve kot sta potres in požar. Poleg tega nudijo obilo možnosti za oblikovanje in zahtevne konstrukcijske izzive. Montaža hitra in enostavna. V primerjavi s skeletno gradnjo je debelina izolacije v stiku z zidano kletjo ali temeljno ploščo, večja. Možno je izvesti skrita senčila ter se izogniti jeklenim nosilcem. Na zidani kleti je sloj izolacije debelejši, lažja pa je tudi  izvedba skritih senčil. Toplotne lastnosti lesene stavbe iz križno lepljenih plošč so še boljše kot pri skeletnih zgradbah. Tudi prenos zvoka med prostori je manjši. Trajnost in življenjska doba lesene stavbe iz križno lepljenih plošč je daljša kot pri vseh drugih sistemih lesene gradnje. 

3.3.2 Masivna lesena hiša iz lesnih debel - brunarica

Brunarice, se danes gradi večinoma kot vikend hišice. Za vsakodnevno bivanje so manj primerne saj ne dosegajo predpisanih sodobnih energetskih standardov. V kolikor bi hoteli doseči stroge energetske parametre bi morali brunarico dodatno izolirati od zunaj ali od znotraj. V vsakem primeru se poruši naravna gradbena fizika brunarice in je potrebno izdelati parne ovire in zapore. Vsekakor pa se z vsemi omenjenimi posegi bistveno spremeni tako izgled, kot občutek bivanja v brunarici. Tehnologija lesene gradnje je sicer že precej naprednejša in omogoča tudi nekaj rešitev. Denimo, da bi preprečili prepih skozi špranje med bruni,, se vgrajujejo posebna penasta tesnila , ki to preprečijo. Prav tako je bruna danes možno izdelati iz lepljenih plošč, lesne zveze pa izrežejo računalniško vodeni stroji...

4. Postopek montaže prefabricirane (montažne) lesene hiše

Nakup montažne lesene hiše običajno vključuje tudi dobavo in montažo hiše. Po želji stranke lahko izbrani ponudnik montažnih hiš poskrbi tudi za vsa predhodna gradbena dela in storitve, ki so potrebna za namestitev hiše, kot so temeljna plošča, komunalni priključki itd. Seveda pa je možno ta dela naročiti tudi posebej, pri drugih specializiranih izvajalcih. Sestavni moduli lesene hiše so  izdelani v kontroliranem okolju delavnice. To pomeni, da so izdelani v idealnih razmerah, zato lahko proizvajalci jamčijo za pravočasno izvedbo in kakovosten izdelek. 

4.1.Transport

Ko so vsi deli končani se jih naloži na transportna vozila v skladu z vnaprej pripravljenim načrtom transporta / nakladanja. Le-ta je pripravljen v skladu z zaporedjem montaže stavbe, tako da elementi prispejo na lokacijo v pravilnem zaporedju in ravno takrat, ko so potrebni. 

4.2 Montaža lesene hiše

Montažo lesenega objekta opravijo izkušeni in strokovno usposobljeni izvajalci, s čimer ponudnik zagotovi, da je stavba sestavljena natančno tako, kot je predvideno v projektu. Zahvaljujoč sodobni in učinkoviti gradbeni tehnologiji je mogoče hiše iz lesenih plošč sestaviti v zelo kratkem času. Skupaj z zaključnimi deli montaža posamezne hiše običajno traja od enega do treh mesecev, odvisno od obsega del.  

4.3 Zaključna dela

Ko je stavba sestavljena, se začnejo zaključna dela: položi se strešna kritine, zaključi fasada, vgradijo se notranje napeljave, elektrika, vodovod, ogrevanje, prezračevanje. Opravi se tudi notranja zaključna dela in druga dela v skladu z naročilom oz. dogovorom s stranko. 

4.4 Montaža lesene hiše na kompaktnih gradbiščih

Tehnologija montaže danes omogoča izvedbo del tudi na sorazmerno kompaktnih gradbiščih, kjer je malo prostora. V tem primeru se moduli raztovarjajo neposredno iz transportnega vozila na mesto montaže. Tako se je mogoče izogniti skladiščenju materialov na gradbišču, kar pride prav na območjih s prostorsko stisko, kot je denimo središče mesta.

MOJMOJSTER.NET, POMAGAMO PRI OCENI INVESTICIJE IN IZBORU IZVAJALCA ZA VAŠ DOMGRADNJA LESENEGA VIKENDA

Pozdravljeni,

potrebujem izvajalca za izvedbo lesenega vikenda 4 x 4 m, zaprt z notranjo izolacijo in nadstreškom 4 x 4, vse v enem kosu. Sami bomo poskrbeli za temelj o ploščo.

Lp.
28800 1 do 48000 €


........

VIKEND HIŠKA

Pozdravljeni,

potrebujemo hiško za kamp. Velikost približna 5x5 notranja mera višina 2.2m.

Lp 18000 1 do 30000 €


........

LESENA HIŠKA - BRUNARICA

Pozdravljeni,

potrebna lesena hiška, brunarica, postavljena na točkovnih temeljnih,
-tlorisne površine 40m2 (8x5m), ločena na 2 dela, eden 5x3 in večji del 5x5, dvoja zunanja vrata
-streha dvokapnica
-max. višina na slemenu 3,5m


Lp 36000 1 do 60000 €


........

ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV

CENA, SKELET ZA HIŠO, 37 M2
Lesene hiše, brunarice, Ljubljana

13500 € do 22500 €

CENA, IZVEDBO LESENE HIŠE, 28 M2
Lesene hiše, brunarice, Ljubljana - Polje

27000 € do 45000 €

CENA, MALI KOZOLCI, BRUNARICE IN LESENE HIŠKE ZA V GOZD, DO 100 M2
Lesene hiše, brunarice, Slovenj Gradec

81000 € do 135000 €

CENA, LESENA BRUNARICA, 30 M2
Lesene hiše, brunarice, Črni Vrh nad Idrijo

24300 € do 40500 €

CENA, LESENA SKELETNA HIŠA, 190 M2
Lesene hiše, brunarice, Ljubljana - Šmartno

72000 € do 120000 €

CENA, BRUNARICO Z MANSARDO, 35 M2
Lesene hiše, brunarice, Nova Gorica

27000 € do 45000 €

CENA, LESENA HIŠA, 100 M2
Lesene hiše, brunarice, Novo mesto

81000 € do 135000 €

CENA, LESENA BRUNARICA OZIROMA GARAŽA, 5 X 3 M
Lesene hiše, brunarice, Laško

5400 € do 9000 €

CENA, LESENO LOPO ZA SHRANJEVANJE ORODJA,…, 16M2
Lesene hiše, brunarice, Ljubljana

2250 € do 3750 €

CENA, VRTNA HIŠKA, RAVNA STREHA, 530 X 320CM
Lesene hiše, brunarice, Ig

2250 € do 3750 €

CENA, LESENO MODERNO HIŠO ZA ODDAJANJE, 130 M2
Lesene hiše, brunarice, Kamnik

115200 € do 192000 €

CENA, LESENA BRUNARICA TURIZEM, 30M2
Lesene hiše, brunarice, Mojstrana

15300 € do 25500 €

CENA, BRUNARICA, 42-48 M2
Lesene hiše, brunarice, Ilirska Bistrica

34200 € do 57000 €

CENA, MONTAŽA LESENEGA IGRALNEGA STOLPA S PLASTIČNIM CEVNIM TOBOGANOM, DIMENSIONS (CM): 317.3 X 213.51 X 273.99
Lesene hiše, brunarice, Ig

135 € do 225 €

CENA, LESENO BRUNARICO, 30 M2
Lesene hiše, brunarice, Grosuplje

18000 € do 30000 €

CENA, GRADNJA HIŠE IZ BRUN, 150 M2
Lesene hiše, brunarice, Škofljica

135000 € do 225000 €

CENA, MANJŠA HIŠA VIKEND, DO 60 M2
Lesene hiše, brunarice, Škofljica

27000 € do 45000 €

CENA, IZVAJALCA ZA GRADNJO BRUNARICE, 75 M2
Lesene hiše, brunarice, Ljubljana

72900 € do 121500 €

CENA, MASIVNO HIŠO IZ BRUN , DO 100 M2
Lesene hiše, brunarice, Zgornje Gorje

90000 € do 150000 €

CENA, LESENA HIŠA, 100 M2
Lesene hiše, brunarice, Zgornje Gorje

54000 € do 90000 €

CENA, HIŠA IZ HLODOV, 50 M2, 8,5X6,5 M
Lesene hiše, brunarice, Grosuplje

45000 € do 75000 €

CENA, OBNOVA LESENEGA OBJEKTA V CELOTI, 25 M2
Lesene hiše, brunarice, Krško

900 € do 1500 €

CENA, LESENO HIŠO, DO 30M2
Lesene hiše, brunarice, Vrhnika

24300 € do 40500 €

CENA, LESENA VRTNA HISKA, 16 M2 + NADSTREŠEK (1 X 4 M2)
Lesene hiše, brunarice, Ljubljana

2250 € do 3750 €

CENA, MONTAŽNI NADZIDEK NAD GARAŽO, 27 M2
Lesene hiše, brunarice, Preserje

18000 € do 30000 €

CENA, MAJHNA, BIVANJSKA BRUNARICA, CCA 100M2
Lesene hiše, brunarice, Slovenj Gradec

72000 € do 120000 €

CENA, LESENA HIŠA IZ HLODOV, 60 M2
Lesene hiše, brunarice, Grosuplje

48600 € do 81000 €

CENA, BRUNARICA (VIKEND), 60 M2
Lesene hiše, brunarice, Bovec

67500 € do 112500 €

CENA, LESENE GLAMPING HIŠKE/BRUNARICE, DO 25M2
Lesene hiše, brunarice, Metlika

40500 € do 67500 €

CENA, LESENO BRUNARICO, DO 80 M2
Lesene hiše, brunarice, Šentilj v Slovenskih goricah

64800 € do 108000 €

CENA, POTREBUJEMO MANSARDNO HIŠO BRUNARICO, 100 M2
Lesene hiše, brunarice, Begunje Na Gorenjskem

72900 € do 121500 €

CENA, MANJŠA GRADNJA LESENE HIŠE, 30 M2
Lesene hiše, brunarice, Celje

24300 € do 40500 €

CENA, LESENA HIŠO Z IZOLACIJO, CCA 25-30M2 TER
Lesene hiše, brunarice, Postojna

7200 € do 12000 €

CENA, CELOTNO IZDELAVO LESENE HIŠE , MED 110 - 140 M2
Lesene hiše, brunarice, Slovenske Konjice

63000 € do 105000 €

CENA, LESENA HIŠA IZ BRUN, 600 M2
Lesene hiše, brunarice, Laško

49950 € do 83250 €

CENA, GLAMPING LESENA HIŠA, 20 M2
Lesene hiše, brunarice, Laško

13500 € do 22500 €Poglej druge končane projekte in cene

Lesene hiše, brunarice CENIK

Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

235+ PODJETIJ ZA LESENE HIŠE, BRUNARICE
BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
BREZ PROVIZIJ
PRIDOBI PONUDBO

IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE LESENE HIŠE, BRUNARICE?

 • Lesene hiše, brunarice Ljubljana
 • Lesene hiše, brunarice Maribor
 • Lesene hiše, brunarice Celje
 • Lesene hiše, brunarice Koper
 • Lesene hiše, brunarice Kranj
 • Lesene hiše, brunarice Ajdovščina
 • Lesene hiše, brunarice Bled
 • Lesene hiše, brunarice Bovec
 • Lesene hiše, brunarice Črna na Koroškem
 • Lesene hiše, brunarice Črnomelj
 • Lesene hiše, brunarice Domžale
 • Lesene hiše, brunarice Gornja Radgona
 • Lesene hiše, brunarice Gornji Grad
 • Lesene hiše, brunarice Hrastnik
 • Lesene hiše, brunarice Ilirska Bistrica
 • Lesene hiše, brunarice Izola
 • Lesene hiše, brunarice Jesenice
 • Lesene hiše, brunarice Kamnik
 • Lesene hiše, brunarice Kidričevo
 • Lesene hiše, brunarice Kobarid
 • Lesene hiše, brunarice Kočevje
 • Lesene hiše, brunarice Kranjska Gora
 • Lesene hiše, brunarice Krško
 • Lesene hiše, brunarice Laško
 • Lesene hiše, brunarice Lendava
 • Lesene hiše, brunarice Litija
 • Lesene hiše, brunarice Ljutomer
 • Lesene hiše, brunarice Metlika
 • Lesene hiše, brunarice Mojstrana
 • Lesene hiše, brunarice Mozirje
 • Lesene hiše, brunarice Murska Sobota
 • Lesene hiše, brunarice Nova Gorica
 • Lesene hiše, brunarice Novo mesto
 • Lesene hiše, brunarice Ormož
 • Lesene hiše, brunarice Piran - Pirano
 • Lesene hiše, brunarice Pivka
 • Lesene hiše, brunarice Portorož
 • Lesene hiše, brunarice Postojna
 • Lesene hiše, brunarice Ptuj
 • Lesene hiše, brunarice Radeče
 • Lesene hiše, brunarice Radenci
 • Lesene hiše, brunarice Radovljica
 • Lesene hiše, brunarice Ravne Na Koroškem
 • Lesene hiše, brunarice Ribnica
 • Lesene hiše, brunarice Rogaška Slatina
 • Lesene hiše, brunarice Sevnica
 • Lesene hiše, brunarice Sežana
 • Lesene hiše, brunarice Škofja Loka
 • Lesene hiše, brunarice Slovenj Gradec
 • Lesene hiše, brunarice Slovenska Bistrica
 • Lesene hiše, brunarice Slovenske Konjice
 • Lesene hiše, brunarice Šoštanj
 • Lesene hiše, brunarice Štore
 • Lesene hiše, brunarice Tolmin
 • Lesene hiše, brunarice Trbovlje
 • Lesene hiše, brunarice Tržič
 • Lesene hiše, brunarice Trzin
 • Lesene hiše, brunarice Velenje
 • Lesene hiše, brunarice Vipava
 • Lesene hiše, brunarice Vojnik
 • Lesene hiše, brunarice Vransko
 • Lesene hiše, brunarice Vrhnika
 • Lesene hiše, brunarice Žalec
 • Lesene hiše, brunarice Zreče
 • Lesene hiše, brunarice Žužemberk
 • SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  © 2022 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane