PRAŠNO BARVANJE cena

Kakšna je cena za prašno barvanje? Cena prašnega barvanja ali prašnega lakiranja je odvisna od velikosti izdelka, zapletenosti površine izdelka, vrste barve in načina prašnega barvanja (ročno ali strojno) in seveda od izvajalca. Ročno prašno barvanje unikatnega izdelka je dražje, od strojnega prašnega barvanja serijskih izdelkov. Za pranje kovine, nanos prašne barve in žganje v peči, boste odšteli med 8 - 15 EUR/m2.

Komu zaupati prašno barvanje? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim ponudnikom prašnega barvanja v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

Pridobite ponudbo:
POŠLJI POVPRAŠEVANJE IZVAJALCEM

CENA ZA PRAŠNO BARVANJE


Cena prašnega barvanja kovine. Cena za pranje kovine v pralni komori, nanosu prašne barve in žganju v peči.

8.00 €/m2

MINIMALNA CENA
€/m2

SREDNJA CENA
15.00 €/m2

NAJVIŠJA CENA
ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV
Cena za izvajalca za prašno barvanje

DRUGE CENE ZA PRAŠNO BARVANJE

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

SKUPAJ:
POŠLJI POVPRAŠEVANJE >

Kako so Vam koristile te informacije?

DAIBAU MAGAZIN

V vaš nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

Prašno barvanje - kaj morate vedeti?

1. Prašno barvanje ali navadno barvanje?

Kateri je najboljši premaz za vaš kovinski izdelek? Zakaj izbrati prašno barvanje? Barvanje je tradicionalni pristop, ki ima številne omejitve, prašno barvanje pa je naprednejši pristop. Prinaša izboljšano vzdržljivost, manjši vpliv na okolje in kakovostnejši videz.

prasno-barvanje.jpg
Prašno nanašanje je postopek suhega nanašanja barve, ki se običajno uporablja za obdelavo kovin, večinoma industrijske opreme pa tudi pohištva.

 

1.1 Kaj je prašno barvanje?

Prašno nanašanje je postopek suhega nanašanja barve, ki se običajno uporablja za obdelavo kovin, večinoma industrijske opreme. Prašno barvo se na kovino nanese kot suh prah z elektrostatičnim postopkom, nato se jo utrdi s toplotno obdelavo. Prašno barvanje je znano po tem, da zagotavlja visokokakovostni končni rezultat tako glede funkcionalnosti kot celotnega videza. Prašno barvana površina ni le trpežna, temveč tudi prilagodljiva. Uporablja se lahko na različnih površinah, vključno s kovino, betonom, jeklom in plastiko. Prašno barvanje je primerno tako za notranje kot zunanje aplikacije in je eno izmed stroškovno najučinkovitejših finalnih obdelav.

1.2 Kako vzdržljiv je prašni premaz?

To je eden najtrajnejših premazov, ki ga lahko uporabimo kot zaščito različnih površin, ne samo kovinskih. Kemijske vezi omogočajo vrhunsko finalno plast, ki je primerna tako za stroje v industriji kot za vsakdanje izdelke. Dobro se drži v ekstremnih vremenskih pogojih in izdrži težke fizične vplive, kar pomeni, da je odporen na praske, odrgnine in lupljenje.

1.3 Kako trajno je prašno barvanje?

Dolgoživost izdelka je močno odvisna od več dejavnikov. Ti dejavniki vključujejo kakovost priprave, vrsto uporabljenega prašnega premaza in okolje kateremu je izdelek izpostavljen. Zaščitne plasti s prašnim premazom lahko trajajo do 20 let, vendar se lahko zaradi nedosledne uporabe, izpostavljenosti UV-svetlobi in zunanjemu okolju hitreje razgradijo. Različni premazi imajo tudi različno življenjsko dobo. Na primer premazi s fluoropolimeri in uretani lahko zdržijo dlje. Zasnovani so tako, da prenesejo ekstremne pogoje in so primernejši za izdelke na prostem. Epoksidni premazi pa lahko zdržijo zelo dolgo v zaprtih prostorih, a ko so enkrat izpostavljeni zunanjim pogojem se veliko hitreje razgradijo.

1.4 Druge prednosti prašnega barvanja

Prašni premazi imajo več prednosti, zaradi česar so odlična izbira za zaščito kovin. Poleg legendarne vzdržljivosti je tu še nekaj prednosti, ki jih boste morda želeli upoštevati pri izbiri obdelave.

Je okolju prijazna izbira: saj jo je mogoče ponovno uporabiti in reciklirati. Za razliko od termosetov je mogoče termoplastične prevleke zelo enostavno preoblikovati. Puder se uporablja tudi zelo natančno z minimalni izgubo, za razliko od klasičnega barvanja. Lahko pričakujete približno 5% ali manj izgube materiala Tudi dejstvo, da ne potrebuje topil, je velik plus. Prašna barva ne sprošča hlapov organskih spojin, ki bi lahko škodovale okolju. Poleg tega je varnejša za uporabo in čeprav je še vedno priporočljivo nošenje zaščitne opreme, ne predstavlja toliko nevarnosti za zdravje kot drugi načini barvanja in nanašanja zaščitnih premazov.

Je stroškovno učinkovita izbira : Z zaključki s prašnimi premazi se bo vnaprejšnja izkušnja zdela pomembna in za nekatere morda izjemna. Sčasoma pa je plašč precej nižji v primerjavi z drugimi različnimi vrstami zaključkov.

Poliran izgled: S prašni barvanjem je enostavno doseči lep poliran izgled površine. Dejstvo, da odbija kemikalije, vlago in druge elemente, pa omogoča tudi zelo enostavno čiščenje.

1.5 Kaj pa pomanjkljivosti prašnega barvanja?

Kljub dejstvu, da se prašno barvanje ponaša z obilico prednosti, ne smemo spregledati njegovih pomanjkljivosti. Stvar je v tem, da je za doseganje učinkovitosti in funkcionalnosti treba uporabiti pravo vrsto in način aplikacije prašne barve. Pri prašnem barvanju imamo slabši nadzor nad končno debelino barve. Lahko se celo zgodi, da je debelina barve neenakomerna, kar vpliva na celotno teksturo barve. V tem primeru je treba postopek prašnega lakiranja ponoviti. Čeprav je ena od številnih prednosti prašnega barvanja recikliranje in ponovna uporaba, lahko pride do tudi navzkrižne kontaminacije barve. To preprosto pomeni, da se barvanje ne bo izšlo po predvidevanjih, kar bo zmanjšalo učinkovitost in povzročilo neusklajenosti. Temu se lahko izognete tako, da praške skrbno hranite zapakirane, kadar jih ne uporabljate.

2. Prašno barvanje - izbira pravega ponudnika

Izbira pravega ponudnika storitev prašnega barvanja je odvisna od posameznih potreb vašega projekta. Nobeno podjetje, mi se ukvarja s prašnim barvanjem ne bo popolno za vsakega. Pred izbiro ponudnika prašnega barvanja si zastavite teh 8 vprašanj.

2.1 Ali je vaš izdelek sploh primeren za prašno barvanje?

Najprej morate vedeti, ali je prašno barvanje najboljša izbira za vaš izdelek oz. projekt. Verjetno ste že ugotovili, da les, guma, plastika in drugi materiali, ki imajo nizko toplotno odpornost, ne smejo biti prašno barvani. Prašni premaz je potrebno zapeči na površino, pečica pa doseže temperature nad 400 stopinj Celzija, kar lahko zlahka stopi in zažge številne običajne materiale. Če niste prepričani, se pri ponudniku najprej prepričajte ali je vaš izdelek primeren za prašno barvanje.

2.2 Ali vaš izdelek potrebuje predpriprave?

Ali je treba površino vašega izdelka peskati, predno ga lahko pripeljete na prašno barvanje? Številni ponudniki nudijo tudi storitve površinske priprave pred prašnim barvanjem - ne glede na to ali gre za peskanje s kroglicami, peskom, vodo ali drugimi vrstami peskanja. Nekateri ponudniki pa se ukvarjajo izključno s prašnim barvanjem. Preden se zavežete, preverite, ali zmogljivosti vašega ponudnika ustrezajo vašim potrebam. Če potrebujete predpripravo površine, vam priporočamo, da jo opravi ponudnik, ki bo opravil tudi prašno barvanje. Peskanje z abrazivom s kovine odstrani vso umazanijo in stare zaščitne premaze. Zaradi tega bo površina občutljiva na rjo in druge težave, zlasti kadar bo predmet v transportu ali bo kako drugače čakal na barvanje. Premikanje predmeta neposredno s peskanja na prašno barvanje pa zagotavlja čisto površino in maksimalen oprijem barve.

2.3 Ali potrebujete dodatne storitve?

Ali bo vaš izdelek zahteval sestavljanje po zaključku in pred dostavo? Potrebujete dodatno obdelavo kovinskih površin? Prepričajte se, da je ponudnik pripravljen in sposoben zagotoviti te dodatne storitve.

2.4 Se vam mudi?

Čakalni čas za prašno barvanje je odvisen od nekaj dejavnikov: Kako zaposlen je vaš ponudnik prašnega barvanja, ali je pripravljen opravljati hitra dela (in če ste pripravljeni to plačati) Čas namestitve Priprava površin in sekundarne storitve Čas pošiljanja Običajno so dobavni roki za naročanje praškastih premazov nekaj tednov.

2.5 Ali potrebujete več barv?

Preverite, katere znamke prašne barve ponuja vaš proizvajalec. Nekateri proizvajalci sodelujejo z več dobavitelji, drugi pa zgolj z enim dobaviteljem barv. Nekateri lahko vaš izdelek obarvajo v različne barve in teksture. Če na izdelku potrebujete več barv ali, da določeni deli ostanejo nepobarvani, o tem vprašajte vašega ponudnika. Nekateri to lahko naredijo drugi ne. Vaše konkretne potrebe pomembno vplivajo na izbiro ponudnika.

2.6 Ali potrebujete napise ali posebne grafične učinke?

Nekatere naprave, ki jih imajo v delavnicah za prašno barvanje ponujajo vse, o čemer bi lahko sanjali glede barv, učinkov, tekstur itd. Druge delavnice lahko prevzamejo le preprosta, običajna naročila.

2.7 Ali je vaš izdelek majhen ali velik?

Ugotovite kakšne velikosti izdelkov lahko ponudnik sprejme. Nekateri predmeti so lahko preveliki za prostore, ki jih ima na voljo. V tem primeru boste morda morali izdelek razstaviti, da ga bodo lahko pobarvali. Manjše predmete pa je možno tudi potopiti v prah, če ima delavnica to v ponudbi.

2.8 Je velikost vašega naročila majhna ali velika?

Nekateri ponudniki ne bodo sprejemali majhnih naročil. V mnogih primerih pa vam za majhne količine zaračunajo visoko ceno saj morajo pokriti stroške tako majhnih operacij. Večina ponudnikov pa z veseljem prevzame velika naročila - večja naročila so ponavadi tudi stroškovno ugodnejša za vas.

3. Prašno barvanje - vrste premazov

Obstajata dve vrsti prašnih premazov, termoseti in termoplastika.

3.1 Termoplasti

Termoplastični premazi v prahu postanejo tekoči in zelo mehki pri segrevanju. To odpravlja kemične vezi. Ta postopek naredi prašno prevleko tako reverzibilno kot tudi za večkratno uporabo. Termoplastične prevleke so ponavadi debelejše in s tem bolj trpežne v primerjavi s termoplastičnimi prevlekami. Iz tega razloga jih je mogoče uporabiti za številne stvari iz kovine, avtomobilskih delov in celo hladilnikov.

3.2 Termoseti

Po drugi strani pa se termosetni prah precej razlikuje po tem, da tvori kemične vezi, ko je enkrat utrjen, zaradi česar ga ni mogoče reciklirati. Primerni so za območja z visoko vročino, ker vezi preprečujejo, da bi se stopili. Ta vrsta prašnega barvanja je v primerjavi s termoplastiko veliko cenejša.

4. Prašno barvanje - postopek

Prašno barvanje temelji na polimerni smoli v kombinaciji s pigmenti, kurativom, modifikatorji pretoka, izravnalnimi sredstvi in ​​številnimi drugimi dodatki. Vse sestavine stopimo skupaj, nato ohladimo in zmeljemo v prah. Predgrevanje doseže enakomeren zaključek, hlajenje pa pomaga pri oblikovanju trdne prevleke. Postopek nanosa s prahom odpravlja prekomerno razprševanje, ki bi se lahko pojavilo pri barvah na osnovi topil. Prašni premazi se od klasične barve razlikujejo po tem, da za delovanje potrebujejo električni naboj, medtem ko barva potrebuje lepilo. Za postopek nanosa se uporablja elektrostatični razpršilec barve. Prahu daje pozitiven električni naboj in ga z elektrostatičnim nabojem potiska proti komponentam. Postopek kemične vezave krepi prašno prevleko, saj se po strjevanju vezi strdijo. Ena najpomembnejših prednosti uporabe prašnih premazov je, da se jim po strjevanju lahko doda več plasti, odvisno od želene končne debeline plašča. Debelejši premazi pomenijo daljšo življenjsko dobo in večjo zaščito. Prašni premazi so primerni zaščito za kovin, ker odganjajo jedke materiale, kot so kemikalije in voda.

4.1 Priprava

Ko se določi vrsta prevleke, je prvi korak v postopku prašnega barvanja priprava. To je morda najpomembnejši del postopka, ki vpliva na to, kako dobro se bo prašna barva oprijela površine, ki jo želimo zaščititi. Priprava lahko vključuje peskanje in uporabo temeljnega premaza pred nanosom prašne barve.

4.2 Barvanje

Prašno barvo običajno nanašamo na površine s pomočjo elektrostatične pištole, napolnjenez barvnim prahom. Le- tega s pomočjo stisnjenega zraka razpršimo po želeni površini. Ko prah prekrije površino predmeta, se lahko začne strjevanje. V tem času se površina segreje tako, da se prah stopi in tvori film. Ko se površina ohladi, se prevleka strdi in postopek je končan.

4.3 Drugi načini prašnega barvanja

Obstajajo tudi drugi načini nanašanja prašne barve, čeprav so lahko problematični ali pa so primerni samo za nekatere vrste projektov. Na primer, kovinsko površino lahko pred nanosom prevleke segrejemo, kar omogoča, da se prah stopi ob stiku. Tukaj je težava v tem, da lahko pride do odtekanja odvečnega prahu, kar ustvarja dodatno delo ali pa bo potrebna celo ponovitev postopka. Elektrostatično nanašanje prahu v tekočem stanju je še ena metoda nanosa. Primerna je za barvanje manjših kosov, ki jih potopimo v barvo.

4.4 Kako dolgo traja prašno barvanje?

Kako dolgo traja postopek prašnega barvanja je odvisno od projekta. Večji kosi zahtevajo več časa, saj je treba tako pri nanašanju kot tudi pri strjevanju pokriti več površin. Na primer, barvanje avtomobilskih platišč: posamezno platišče ne sme vzeti več kot dve uri. Postopek je mogoče končati v enem dnevu. Dokaj dosleden del postopka je čas strjevanja. Kosi se sušijo v posebni peči za strjevanje v prahu. To je zadnji korak postopka prašnega barvanja. Pečica segreva izdelek pri 162-204 ℃ 10 do 30 minut. Čas, potreben za strjevanje, je odvisen od velikosti izdelka in debeline barvnega sloja.

 

MOJMOJSTER.NET, POMAGAMO PRI OCENI INVESTICIJE IN IZBORU IZVAJALCA ZA VAŠ DOMPRAŠNO BARVANJE ŽELEZNIH PLOŠČ

Pozdravljeni,


potrebujem prašno barvanje železnih plošč v zeleni barvi. Gre za 6 plošč dimenzije 240 x 100 x 5 mm.

Lp 45 € do 75 €


........

PRAŠNO BARVANJE

Pozdravljeni,

potrebujem prašno barvanje podnožja mize površine cca 5 m2.

Lp 45 € do 75 €


........

PRAŠNO BARVANJE ALU PLOŠČ

Pozdravljeni,

potrebujem prašno barvanje ALU plošč (ral 5011).

Lp 270 € do 450 €


........

ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV

CENA, PRAŠNO BARVANJE KONSTRUKCIJE NADSTREŠKA, 16 M2
Prašno barvanje, Murska Sobota

360 € do 600 €

CENA, PRAŠNO BARVANJE 2 ARTIKLOV, 4 M2
Prašno barvanje, Maribor

36 € do 60 €

CENA, SUHO PRAŠNO BARVANJE CEVI , 40X40 L=2400MM
Prašno barvanje, Celje

630 € do 1050 €

CENA, PRAŠNO BARVANJE ALU PROFILOV, 65 M2
Prašno barvanje, Slovenj Gradec

630 € do 1050 €

CENA, PRAŠNO BARVANJE , 6 KUHINJSKIH LESENIH STOLOV (MASIVNI LES)
Prašno barvanje, Ljubljana

225 € do 375 €

CENA, BARVANJE ALU PODKONSTRUKCIJE, 50TM PROFILOV
Prašno barvanje, Vodice

630 € do 1050 €

CENA, BARVANJE KOVINSKE OGRAJE, 60 M
Prašno barvanje, Pesnica Pri Mariboru

360 € do 600 €

CENA, PRAŠNO BARVANJE ALUMINIJASTEGA OKVIRJA DRSNIH VRAT, OKVIR VRAT
Prašno barvanje, Ljubljana

18 € do 30 €

CENA, PRAŠNO BARVANJE PEČI, 2 M2
Prašno barvanje, Ptuj

18 € do 30 €

CENA, BARVANJE OKROGLEGA OKVIRJA, GLOBINA 5 CM, PREMER 1 METER
Prašno barvanje, Ljubljana

22.5 € do 37.5 €

CENA, BARVANJE MIZE IN KLOPI, 10 M2
Prašno barvanje, Novo mesto

225 € do 375 €

CENA, BARVANJE PLOŠČ ZA ZUNANJO OGRAJO, 28 M2
Prašno barvanje, Razkrižje

450 € do 750 €

CENA, POLIRANJE IN BARVANJE ŽELEZNIH OKVIRJEV ZA OGLEDALA, 3 KOM
Prašno barvanje, Ljubljana

135 € do 225 €

CENA, PRAŠNO BARVANJE KOVINSKEGA OGRODJA, PO OPISU
Prašno barvanje, Velenje

180 € do 300 €

CENA, PESKANJE, CINKANJE, PRAŠNO BARVANJE, OGRAJA IZ KVADRATNEGA PROFILA 30X30X2MM, 50 KG, 4M2
Prašno barvanje, Vrhnika

360 € do 600 €

CENA, PLESKANJE OGRAJE , OGRAJA BALKONSKA 2 KOSA 100X100CM 1 KOS 240X100 CM
Prašno barvanje, Miren

45 € do 75 €

CENA, PRAŠNO BARVANJE DVORIŠČNE OGRAJE, 10,4 M
Prašno barvanje, Cerklje na Gorenjskem

90 € do 150 €

CENA, PRAŠNO BARVANJE ZUNANJE OGRAJE, 92X 88 4 KOSI
Prašno barvanje, Rogaška Slatina

31.5 € do 52.5 €

CENA, PRAŠNO BARVANJE ALU CEVI, 20 CEVI DIMENZIJE 2910X80X45 MM
Prašno barvanje, Ljubljana

234 € do 390 €

CENA, PRAŠNO LAKIRANJE POCINKANE BALKONSKE OGRAJE, V OPISU
Prašno barvanje, Horjul

225 € do 375 €

CENA, PRAŠNO BARVANJE REŠETK DVORIŠČNIH KANALET, 1 KOM
Prašno barvanje, Ljubljana

270 € do 450 €

CENA, BARVANJE OGRAJE, 60 TM
Prašno barvanje, Jesenice

297 € do 495 €

CENA, PESKANJE IN PRAŠNO BARVANJE, LESA 4;5 M
Prašno barvanje, Ptuj

261 € do 435 €

CENA, PRAŠNO BARVANJE KLOPI, 2 M2
Prašno barvanje, Velenje

144 € do 240 €

CENA, PRAŠNO BARVANJE NADSTREŠKA , 6X3M
Prašno barvanje, Trbovlje

225 € do 375 €

CENA, BARVANJE MEDIAPANA V VISOKEM SIJAJU, FRONTE 20 M2
Prašno barvanje, Ljubljana

180 € do 300 €

CENA, PRAŠNO LAKIRANJE, 200.000 KOS
Prašno barvanje, Trbovlje

900 € do 1500 €

CENA, ALU PRAŠNO BARVANJE, CCA 10M2
Prašno barvanje, Maribor

90 € do 150 €

CENA, ČIŠČENJE IN BARVANJE KONSTRUKCIJE, V OPISU
Prašno barvanje, Ljubljana - Šentvid

180 € do 300 €

CENA, PESKANJE IN BARVANJE RADIATORJA, 2
Prašno barvanje, Ljubljana

180 € do 300 €

CENA, PRAŠNO BARVANJE, 1 OKVIR
Prašno barvanje, Škofja Loka

45 € do 75 €

CENA, BRUŠENJE IN BARVANJE RADIATORJEV, 7 KOS , CCA. 4,5 M DOLŽINA VSEH RADIJATORJEV
Prašno barvanje, Materija

180 € do 300 €

CENA, PESKANJE IN BARVANJE RADIATORJEV, 10 KOS
Prašno barvanje, Radenci

54 € do 90 €

CENA, PESKANJE IN PRAŠNO BARVANJE Z BELO BARVO KOVINSKIH OHIŠIJ, DIMENZIJA OHIŠIJ: 205 X 60 X 40 CM
Prašno barvanje, Slovenska Bistrica

72 € do 120 €

CENA, BARVANJE KONSTRUKCIJE ZA TENDO, PROFIL 100 X 100 CCA 20 M
Prašno barvanje, Ljubljana

135 € do 225 €

CENA, PRAŠNO BARVANJE ALUMINIJASTIH LESTVIC OZ. LAMELE OGRAJE, 30 M2
Prašno barvanje, Slovenska Bistrica

270 € do 450 €Poglej druge končane projekte in cene

PRAŠNO BARVANJE CENIK

Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

81+ PODJETIJ ZA PRAŠNO BARVANJE
BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
BREZ PROVIZIJ
PRIDOBI PONUDBO

IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE PRAŠNO BARVANJE?

 • Prašno barvanje Ajdovščina
 • Prašno barvanje Bled
 • Prašno barvanje Bovec
 • Prašno barvanje Celje
 • Prašno barvanje Črna na Koroškem
 • Prašno barvanje Črnomelj
 • Prašno barvanje Domžale
 • Prašno barvanje Gornja Radgona
 • Prašno barvanje Gornji Grad
 • Prašno barvanje Hrastnik
 • Prašno barvanje Ilirska Bistrica
 • Prašno barvanje Izola
 • Prašno barvanje Jesenice
 • Prašno barvanje Kamnik
 • Prašno barvanje Kidričevo
 • Prašno barvanje Kobarid
 • Prašno barvanje Kočevje
 • Prašno barvanje Koper
 • Prašno barvanje Kranj
 • Prašno barvanje Kranjska Gora
 • Prašno barvanje Krško
 • Prašno barvanje Laško
 • Prašno barvanje Lendava
 • Prašno barvanje Litija
 • Prašno barvanje Ljubljana
 • Prašno barvanje Ljutomer
 • Prašno barvanje Maribor
 • Prašno barvanje Metlika
 • Prašno barvanje Mojstrana
 • Prašno barvanje Mozirje
 • Prašno barvanje Murska Sobota
 • Prašno barvanje Nova Gorica
 • Prašno barvanje Novo mesto
 • Prašno barvanje Ormož
 • Prašno barvanje Piran - Pirano
 • Prašno barvanje Pivka
 • Prašno barvanje Portorož
 • Prašno barvanje Postojna
 • Prašno barvanje Ptuj
 • Prašno barvanje Radeče
 • Prašno barvanje Radenci
 • Prašno barvanje Radovljica
 • Prašno barvanje Ravne Na Koroškem
 • Prašno barvanje Ribnica
 • Prašno barvanje Rogaška Slatina
 • Prašno barvanje Sevnica
 • Prašno barvanje Sežana
 • Prašno barvanje Škofja Loka
 • Prašno barvanje Slovenj Gradec
 • Prašno barvanje Slovenska Bistrica
 • Prašno barvanje Slovenske Konjice
 • Prašno barvanje Šoštanj
 • Prašno barvanje Štore
 • Prašno barvanje Tolmin
 • Prašno barvanje Trbovlje
 • Prašno barvanje Tržič
 • Prašno barvanje Trzin
 • Prašno barvanje Velenje
 • Prašno barvanje Vipava
 • Prašno barvanje Vojnik
 • Prašno barvanje Vransko
 • Prašno barvanje Vrhnika
 • Prašno barvanje Žalec
 • Prašno barvanje Zreče
 • Prašno barvanje Žužemberk
 • SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  KONTAKTI

  Povpraševanja: 051 216 651
  Podjetja: 040 145 800

  REGIONALNE STRANI

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane