Za področje

  Bivalni kontejnerji cena

  Kakšna je cena bivalnega kontejnerja? Cena bivalnega kontejnerja je odvisna od velikosti kontejnerja (max. 8m x 2,5m x 2,8m), namembnosti (za mobilno hiško, za pisarno, za sanitarije ...), števila kontejnerjev (enojni, dvojni ...) debeline izolacije, števila oken in vrat, inštalacij (elektrika, vodovod, gretje, prezračevanje ...) ter notranje opreme. Kuhinja in sanitarije seveda podražijo bivalni kontejner. Izdelava kontejnerja po meri pa je za okoli 30% dražja. Cena bivalnih kontejnerjev se giblje od 2200 EUR naprej. Če potrebujete ladijski kontejner za krajši čas, na primer, kot pisarno na gradbišču, je možen tudi najem kontejnerja.

  Komu zaupati izdelavo bivalnega kontejnerja? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim ponudnikom bivalnih kontejnerjev v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

  Hitro povpraševanje - enostavno in brezplačno do dobrih mojstrov!
  Pošlji povpraševanje

  Cena bivalnega kontejnerja


  Cena izdelave bivalnega kontejnerja 6m x 2,3m x 2,3m, iz pocinkane pločevine, s 5cm izolacije, električnimi napeljavami, vodovodnimi napeljavami in sanitarijami.

  4200.00 €/kpl

  MINIMALNA CENA
  6300.00 €/kpl

  SREDNJA CENA
  8400.00 €/kpl

  NAJVIŠJA CENA
  Želim ponudbo izvajalcev

  Vodič po povprečnih cenah: Bivalni kontejnerji (2024)

  Kako so Vam koristile te informacije?

  https://vsebovredu.triglav.si/prirocniki/zavarovanje-doma?p=01&utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate

  Bivalni kontejnerji - vse kar morate vedeti

  1. Bivalni kontejnerji 

  Bivalni kontejnerji zapolnjujejo ključno nišo v svetovnem gospodarstvu. So dovolj prostorni in trpežni, da lahko v njih varno prevažamo blago obenem pa dovolj majhni, da jih lahko namestimo na tovornjake ter dovolj lahki, da jih lahko dvigujemo z žerjavi in viličarji. Vendar se pa se je čez čas pojavil izziv: presežek rabljenih kontejnerjev. Kjer nekateri vidijo težavo, inovativni arhitekti vidijo okolju prijazno priložnost. Arhitekti in oblikovalci so tako začeli preurejati zabojnike v široko paleto stavb. Nekatere zasnove so lahko preproste - en kompaktni ladijski zabojnik, ki je primeren za bivanje, medtem ko so druge bolj zapletene in uporabljajo več zabojnikov, združenih z drugimi strukturnimi komponentami. Torej, za kaj natančno gre pri preureditvi ladijskega kontejnerja v dom, pisarno, sanitarije ali drug pomožni prostor? In ali so bivalni kontejnerji varčni, trajnostni in primerni za bivanje?

  Arhitekti in oblikovalci so začeli preurejati zabojnike v široko paleto stavb kot okolju prijazno možnost gradnje.
  Arhitekti in oblikovalci so začeli preurejati zabojnike v široko paleto stavb kot okolju prijazno možnost gradnje.

   

  1.1 Kaj je bivalni kontejner?

  Bivalni kontejner je vsako bivališče, izdelano iz ladijskega kontejnerja, vendar so zasnove, lahko zelo raznolike. Ladijski zabojniki so običajno v dveh velikostih, 6 x cca. 2,4 metra (višina cca.2,6 metra) in 12 x 2,4 metra (višina cca. 2,6 metra). Obstajajo pa tudi različice z večjo višino (cca 2,9 metra). Manjši od obeh ima približno 14,4 kvadratnih metrov bivalne površine, večji zabojnik pa vam prinese 28.8 kvadratnih metrov. V nekaterih primerih se zasnova tu konča in te kompaktne prostore uporabniki uporabljajo kot samostojne majhne domove, vikende, pisarne ali pomožne sanitarije, skladišča... Velikokrat pa uporabniki kombinirajo več kontejnerjev in tako ustvarijo večje bivalne površine. V domovih iz več bivalnih kontejnerjev se pogosto odstranijo določene stene zabojnikov, da se ustvari prostornejša notranjost. Prav tako se zunanjost kontejnerjev lahko obloži z bolj tradicionalnimi načini gradnje in se tako kompoziciji doda še dodatne prostore. Nekateri kontejnerje zložijo drug na drugega, da bi ustvarili večnadstropne bivalne prostore. Možne pa so tudi vse druge, tudi presenetljive, postavitve, ki spominjajo že na prave pravcate arhitekturne mojstrovine.

  1.2 Od kod izvirajo ladijski zabojniki in kako jih kupite?

  Če kupite prazen, popolnoma nov ladijski zabojnik, bo verjetno prišel od proizvajalcev s Kitajske; kitajsko podjetje CIMC proizvede približno 82 odstotkov svetovnih jeklenih ladijskih zabojnikov. Rabljeni ladijski zabojniki so okolju in proračunu prijaznejša možnost, vendar morate skrbno pregledati njihovo stanje. Bodite pozorni na različne certifikate. Strožji certifikati veljajo za zabojnike, ki ne puščajo vetra in vode. Nekateri zabojniki pa so namenjeni za prevoz blaga samo v eno smer. Ti ponujajo dobro razmerje med ceno in kakovostjo. Zabojniki z oznako "As is - takšni kot so" so bili morda uporabljeni za prevoz nevarnih kemikalij ali pa imajo rjo, vrata, ki ne tesnijo, ali luknje; ti niso priporočljivi za gradnjo stanovanj. Rabljeni zabojniki so na voljo pri različnih domačih in tujih prodajalcih. Medtem ko imajo večji trgovci veliko zalog in jih lahko dostavijo na večino lokacij, imajo lokalni prodajalci pogosto boljše cene, vendar ne ponujajo dostave. Šest metrske kontejnerje je mogoče premikati s standardnim viličarjem in vleči na vlečnih vozičkih, večji kontejnerji pa običajno zahtevajo žerjav. Obstajajo pa tudi podjetja, ki ponujajo že izdelane domove, pisarne itd., ki vam jih pripeljejo na lokacijo. take bivalne kontejnerje lahko kupite ali pa zgolj najamete za določen čas, ko jih potrebujete.

  1.3 Kakšna dovoljenja potrebujete ?

  Arhitektura iz ladijskih zabojnikov je še vedno razmeroma nova, zato je najpomembnejše pred začetkom gradnje raziskati lokalne zakone in predpise. Zagotoviti morate dve stvari: prvič, da se bo vaša stavba iz bivalnih kontejnerjev prilegala zemljišču, in drugič, da bo ustrezala obstoječim gradbenim predpisom in omejitvam na območju. Gradbeni predpisi določajo standarde, ki jih morajo imeti strukture, da dobijo uporabno dovoljenje. Območni predpisi medtem narekujejo, kje je mogoče postaviti dom.

  1.4 Katere so slabosti gradnje z bivalnimi kontejnerji?

  Kljub svojim bivanju prijaznimi lastnostmi lahko ladijski zabojniki predstavljajo izziv, če jih uporabljamo za domove. Najprej ne pozabite, da so skoraj vsi ladijski zabojniki široki 2,4 metra z notranjo širino prostora, ki je še manjša od tega. To je precej ozko, tudi za ljudi, ki so navajeni živeti v tesnih stanovanjih. Če želite širše prostore, boste morali uporabiti več ladijskih zabojnikov z odstranjenimi stenami ali pa zapreti območje med dvema vzporednima, a ločenima zabojnikoma. Druga potencialna pomanjkljivost je, da lahko jekleni plašč zabojnikov oteži namestitev toplotne izolacije. Za obsežnejše zasnove z več zabojniki, bo morda potrebno izdelati tudi močno nosilno konstrukcijo , kar bo povečalo potencialne stroške.

  1.5 So bivališča iz ladijskih kontejnerjev bolj trajnostna od tradicionalno zgrajenih domov?

  Zagovorniki ladijskih zabojnikov vam bodo ploskali, ker ste neželenim zabojnikom dali novo življenje. Po večini ocen je na svetu na milijone neuporabljenih ladijskih zabojnikov. Pogosto je ceneje kupiti nove ladijske zabojnike, kot pa jih poslati nazaj dobaviteljem, kar pomeni, da nekatere zabojnike zavržemo že po enem potovanju. Ponovna uporaba ladijskega kontejnerja je odličen primer gradnje z recikliranimi materiali, bivališča iz ladijskih kontejnerjev pa imajo tudi manjši ogljični odtis ter manjšo uporabo drugih gradbenih materialov, kot so les, beton itd. Lastniki, ki so odprti ideji alternativnih bivalnih prostorov, kot so kontejnerski domovi, pogosto uporabljajo in vključujejo tudi druge okolju prijazne sisteme, kot so sončni kolektorji, vetrna energija, sistemi za recikliranje vode in sistemi za zbiranje deževnice. Kljub temu nekateri rabljeni zabojniki niso okolju prijazni - morda imajo v sebi strupene kemikalije ali so bili obdelani, da med tranzitom preprečijo korozijo, kar vodi do visokih ravni kemičnih ostankov. Izbira pravega kontejnerja je ključnega pomena. nasprotniki bivalnih kontejnerjev pa trdijo, da energija, ki je potrebna za ogrevanje bivalnih kontejnerjev, izbriše vse prednosti recikliranja.

  1.6 So bivalni kontejnerji cenovno ugodnejši od drugih vrst bivališč?

  Bivalni kontejnerji niso vedno cenejši od tradicionalnih domov, zgrajenih iz lesa, opeke ali betona, vendar so lahko. Obstaja veliko število spremenljivk, ki vplivajo na stroške projekta, kot so lokacija, velikost, zasnova in notranja obdelava. Stroški nakupa samega zabojnika se lahko gibljejo od 1.400 eur za manjše zabojnike do 6000 eur za večje, povsem nove zabojnike. Novejši zabojniki bodo seveda stali več kot starejši. Ladijski zabojnik ima ravno kovinsko streho, zunanje stene in kovinski okvir, ki lahko deluje kot temelj - ti elementi so pogosto navedeni kot prihranek stroškov. A vseeno boste morali plačati za prevoz kontejnerja na vašo lokacijo, izolacijo, inštalacije ter notranje obloge. Prav tako boste še vedno morali plačati za zemljo. Kontejnerske domove pa je pogosto mogoče graditi na zemljišču, ki morda ni primerno za običajno gradnjo. Če je zemljišče skalnato ali strmo, lahko kontejnerje dvignete na trpežne stebre, namesto da bi plačevali drag izkop. Cena že izdelanega kontejnerskega bivališča je seveda višja in se za najmanjše, najosnovnejše enote giblje od 3000 eur dalje. Seveda pa je vse odvisno od velikosti ter izbranih materialov ter opreme.

  1.7 Ali se bivališče iz ladijskega kontejnerja zgradi hitreje kot tradicionalno bivališče

  Domove za ladijske kontejnerje je pogosto možno hitreje zgraditi kot tradicionalne hiše. Najenostavnejši in najmanjši kontejnerski domovi so lahko zgrajeni v nekaj dneh ali tednih, odvisno od tega, koliko zaključnih del zahteva vaša zasnova. Za bolj zapletene domove gradnja še vedno traja vsaj nekaj mesecev in upoštevajte, da tudi v tem primeru lahko prihaja do zamud pri gradnji. Za najhitrejši izid poiščite podjetja, ki večino del opravijo v delavnici, preden jih odpeljejo na vaše zemljišče. Ta bivališča iz kontejnerjev v montažnem slogu so ponavadi manjša, vendar so vnaprej zgrajena z večino vsega, kar potrebujete, da se takoj vselite.

  2. Za izdelavo vašega bivalnega kontejnerja poiščite generalnega izvajalca

  Za izdelavo in opremo vašega kontejnerja je priporočljivo, da poiščete enega izvajalca, ki lahko nadzira celoten postopek, namesto da bi se ukvarjali z številnimi izvajalci za posamezna dela. Ker je gradnja iz ladijskih zabojnikov še vedno razmeroma nova niša v gradbeni industriji, je težko najti izvajalce z ustreznimi izkušnjami.

  3. Bivalni kontejnerji -vrste

  3.1 Kontejnerji za skladišča

  To je najbolj osnovna oblika bivalnega kontejnerja. Je v več velikostih in je primeren za skladiščenje ali kot priročna delavnica. V njem lahko shranjujete razno sezonsko opremo ali stroje ter orodje kot je denimo kosilnica. Lahko si v njem uredite priročno delavnico za mizarjenje in druga dela. Niso pa ti kontejnerji toplotno izolirani zato niso primerni za delo pozimi ali v vročini. Tovrstni kontejner lahko uporabite tudi kot pisarno v proizvodni hali.

  3.2 Kontejnerji za gostinsko ali trgovinsko dejavnost

  Bivalni kontejner lahko uporabite za gostinsko ali trgovinsko dejavnost.

  3.3 Kontejnerji za bivanje

  Med prenavljanjem ali gradnjo hiše, lahko uporabite bivalni kontejner za začasno bivanje v bližini vaše stanovanjske hiše ali vikenda. Bivalni kontejner lahko uredite v preprost počitniški objekt ali kot bivak v hribih, ob morju ali na drugih privlačnih lokacijah. Mnogi ponudniki ponujajo tudi bivalne kontejnerje, ki so že delno ali v celoti opremljeni. Več bivalnih kontejnerjev lahko sestavite tudi v večji objekt, pravo hišo, ki ima vse potrebne prostore od dnevnega, jedilnice ter kuhinje, ločene kopalnice z tušem, WC školjko in kopalniškim umivalnikom.

  3.4 Kontejnerji za pisarne

  Gradbenikom bo prišla prav mobilna pisarna na lokaciji oziroma na gradbišču. Tako bodo poskrbeli, za hitrejše delo na gradbišču in za zaščito izvajalcev pred vremenskimi vplivi. Pisarniški kontejner je lahko dobra odločitev tudi za mlade podjetnike ali tiste, ki širijo svojo dejavnost. Prednost takšne pisarne je, da jo lahko preprosto prestavimo, če želimo preseliti svojo dejavnost na drugo lokacijo.

  3.5 Kontejnerji za sanitarije

  Mobilni sanitarni kontejnerji so zelo uporabni v primeru večjih javnih dogodkov in prireditev na prostem. So odlična rešitev v kampih in industrijskih objektih. Poleg toalet, so na voljo tudi sanitarni kontejnerji s kompletnimi kopalnicami s tuš kabinami, umivalniki itd.

  4. Postopek gradnje z bivalnimi kontejnerji

  Pred gradnjo z bivalnimi kontejnerji morate poznati nekaj dejstev, da zagotovite, da bo vaš dom strukturno zanesljiv, trajnosten in lep.

  4.1 Pregled pred nakupom

  Nikoli ne bi kupili rabljenega avtomobila, ne da bi ga prej pregledali in odpeljali na testno vožnjo. Pri nakupu rabljenega ladijskega zabojnika najverjetneje ne boste mogli narediti celostnega pregleda. Še posebej, če se le-ta nahaja nekje na drugem koncu sveta. Prodajalca pa lahko zaprosite za podrobne slike in natančen opis kontejnerja. Zlasti starejši ladijski kontejnerji imajo lahko več udrtin, težave z rjo ali druge strukturne težave. Zabojniki, ki so bili izdelani zgolj za eno smer potovanja so nekoliko dražji, vendar so v odlični formi. Morda so vredni naložbe, če se želite izogniti delu in stroškom popravljanja kontejnerja.

  4.2 Preverite predpise

  Ker je gradnja z ladijskimi kontejnerji še precej v povojih lahko obstajajo določene omejitve glede gradnje. Preden vložite nekaj tisoč evrov v rabljene zabojnike, preverite lokalno in splošno gradbeno zakonodajo oziroma se obrnite na pooblaščenega arhitekta.

  4.3 Izolacija bivalnega kontejnerja

  Nedokončan kontejner bo poleti nevzdržno vroč in pozimi hladen, razen če imate dober načrt za potrebno toplotno izolacijo. O tem vprašajte arhitekte ali izvajalce. Potrebna bo izdatna izolacija vseh ploskev kontejnerja. Za izolacijo v obliki obloge boste morali izdelati še notranje stene, izolacijo iz pene pa lahko razpršite neposredno na steno. Če raziskujete bolj zelene ali trajnostne alternative, razmislite o ovčji volni ali celo dodajte zeleno streho na vrh vašega bivalnega kontejnerja.

  4.4 Poiščite generalnega izvajalca

  Za izdelavo vašega kontejnerja je priporočljivo, da poiščete enega izvajalca, ki lahko nadzira celoten postopek, namesto da bi se ukvarjali z številnimi izvajalci za posamezna dela. Ker je gradnja iz ladijskih zabojnikov še vedno razmeroma nova niša v gradbeni industriji, je težko najti izvajalce z ustreznimi izkušnjami.

  4.5 Zaščita pred škodljivimi kemikalijami

  Če kupujete rabljene ladijske kontejnerje za svoj dom, je pomembno vedeti, da so bili ti kontejnerji zasnovani za življenje na morju. Lesena tla pri večini ladijskih zabojnikov vsebujejo strupene pesticide, ki odvračajo podgane in glodalce. Poleg tega barva na kontejnerjih vsebuje kemikalije za zaščito pred učinki slane vode iz morja. Če se želite izogniti škodljivim kemikalijam v vašem zabojniku, lahko kupite nov zabojnik, sicer pa boste morali opraviti nekaj prilagoditev. Razmislite o odstranitvi lesenih tal, okuženih s pesticidi, in namestitvi novih. Izolacija s peno na notranji strani transportnega zabojnika bo zaščitila pred plini in škodljivimi kemikalijami barv.

  4.6 Izogibajte se rezanju kontejnerjev

  Ladijski zabojniki so izjemno močni in trdni, saj so zgrajeni iz jekla. Stene so zagotovo nosilne, če postaviti eden zabojnik na drugega. Vendar pa se morate zavedati, da vsakič, ko v zabojnik zarežete odprtino za dodatna vrata ali okna, oslabite strukturno celovitost zabojnika in boste najverjetneje morali poskrbeti za ojačitev. Več kot boste zarezali kontejner, več ojačitve bo potreboval in višji bo vaš strošek.

  4.7 Načrtujte inštalacije

  Pri izvedbi bivalnega kontejnerja je potrebno natančno in vnaprej opredeliti kje bodo potekale vse potrebne inštalacije (električne, vodovodne, ogrevanje, prezračevanje...) Pomembno je, da je prebojev skozi kontejner čim manj. S tem se boste izognili potrebi po premikanju kuhinjskih omar ali dodatnim izrezom za napeljavo cevi na katere ste pozabili.

  4.8 Spoznajte razliko med zabojniki

  Niso vsi ladijski zabojniki enaki. Medtem ko so tradicionalni ladijski kontejnerji visoki cca 2.6 metra, obstajajo tudi višji (cca 2.9 metra). Če nameravate močno izolirati tla ali strop, se vam lahko hitro zgodi, da bo vaša hiška izgledala kot prebivališče za hobite. Medtem ko so zabojniki z višjimi stropi okoli 1000 evrov dražji od običajnih, vam bo dodatna višina nedvomno prišla prav.

  4.9 Veter in hrup

  Bivalni kontejnerji, postavljeni na vetrovnih območjih, bodo najverjetneje precej hrupni. Zaradi svoje pravokotne oblike so takšni domovi nasprotje aerodinamike. Močni sunki vetra po stenah takšne strukture bodo povzročili hrup v notranjosti objekta. Če živite na vetrovnem območju, razmislite o tem, da bi , bivalni kontejner postavili za vetrolov ali na zatišno območje.

  4.10 Izogibajte se pretiranemu varjenju, da zmanjšate stroške

  En ladijski kontejner je mogoče preurediti v majhen dom, če pa boste želeli dodatno kvadraturo, boste morali sestaviti več kontejnerjev. V tem primeru je potrebno za večjo strukturno celovitost zabojnike zvariti skupaj. Težava je seveda v tem, da je varjenje drago, zato poskusite omejiti količino varjenja, ki ga je treba opraviti.

  4.11 Najprej razmislite o lokalnih in domačih možnostih

  Čeprav se mnogi zanimajo za prevoz kontejnerjev iz oddaljenih krajev, je iz trajnostnega vidika najbolje, da najprej začnemo z lokalnimi možnostmi. Ladijski zabojniki so težki in prevoz, potreben za njihovo selitev iz oddaljenega pristanišča do vas, lahko močno vpliva na okolje. Gradnja z ladijskimi zabojniki je bolj trajnostna, če lahko najdete rabljen zabojnik sorazmerno blizu vas, zlasti če živite v bližini pristanišča. Poleg tega razmislite o kombiniranju vernakularne gradnje z gradnjo s kontejnerji z uporabo naravnih materialov in ometov za notranjo izolacijo in stene.

  4.12 Bodite pripravljeni zapraviti dodaten dolar

  Veliko ljudi privlači gradnja z kontejnerji zaradi domnevne cenovne dostopnosti. Pomembno je razumeti, da lahko zaključna dela na zunanjosti in notranjosti ladijskega kontejnerja povečajo stroške. Kot pri vsaki gradnji, večji kot bo vaš dom, dražji bo. Dodatni stroški, povezani z varjenjem, izolacijo in dodelavo več kontejnerskega doma, so lahko na koncu enako dragi kot klasično grajena hiša.

  Iščete izvajalce, ponudbo za področje Bivalni kontejnerji?
  Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
  Informativni mesečni obrok*
  /mesec


  Znesek kredita
  EUR
  Doba odplačevanja
  let
  Naprej
  Izračun kredita >

  *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

  Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš Dom  Želim ponudbo izvajalcev
  Zadnja povpraševanja

  3 x bivalni kontejner 6x2.5m (združen v celoto)

  Pozdravljeni,

  potrebujem 3 x bivalni kontejner 6 x 2.5m (združen v celoto). Skupaj površina 6 x 7.5m. Opremljen s kuhinjo in kopalnico + 3 sobe brez pohištva.

  Lep pozdrav. 13500 € do 22500 €

  ........

  Pisarniški kontajner

  Pozdravljeni,

  zanimam se za kontejner - pisarna.
  Velikost je lahko najmanjša, saj ga potrebujemo samo za shrambo in pregled dokumentacije na gradbišču.
  Prosim pošljite nam ponudbe, kaj imate trenutno na voljo in po kakšni ceni.
  Hvala.

  Lep pozdrav. 1800 € do 3000 €

  ........

  Bivalni kontejner

  Pozdravljeni,

  potrebujem izvajalca za dobavo in postavitev dvojnega bivalnega kontejnerja z kopalnico in WC.

  Lp 9000 € do 15000 €

  ........

  Želim ponudbo izvajalcev

  Cena, Bivalni kontejner za 2 osebi in dodaten za pse, Po opisu
  Bivalni kontejnerji, Komenda

  10800 € do 18000 €

  Cena, Pisarniški kontejner, 12-18m2
  Bivalni kontejnerji, Koper

  5670 € do 9450 €

  Cena, Bivalni kontejner, 60m2
  Bivalni kontejnerji, Ljubljana

  5670 € do 9450 €

  Cena, Bivalni kontejner 6m x 2,5m x 2,3m (D x Š x V), Po opisu
  Bivalni kontejnerji, Krško

  5400 € do 9000 €

  Cena, Gostinski montažni objekt, 2x kiosk, dimenzije 4x6m, narejen po meri
  Bivalni kontejnerji, Postojna

  3240 € do 5400 €

  Cena, Nakup bivalnega kontejnerja, 2,5 x 10 m
  Bivalni kontejnerji, Kranj

  7200 € do 12000 €

  Cena, Bivalni kontejner, 30m2
  Bivalni kontejnerji, Maribor

  5670 € do 9450 €

  Cena, Bivalni kontejner za 2 osebi, cca 15m2
  Bivalni kontejnerji, Kobarid

  5400 € do 9000 €

  Cena, Ponudba bivalne hiše iz kontejnerja, 100m2
  Bivalni kontejnerji, Kamnik

  630 € do 1050 €

  Cena, Bivalni kontejner, 1 kom
  Bivalni kontejnerji, Tržič

  5670 € do 9450 €

  Cena, Bivalni kontejner, Po opisu
  Bivalni kontejnerji, Prevalje

  5670 € do 9450 €

  Cena, Bivalni kontejner, 80m2
  Bivalni kontejnerji, Preserje

  4950 € do 8250 €

  Cena, Bivalni kontejner, 100m2
  Bivalni kontejnerji, Veržej

  5670 € do 9450 €

  Cena, Bivalni kontejner za savno, wc, tuš in umivalnik, Cca. 5x4 m
  Bivalni kontejnerji, Moravske Toplice

  5400 € do 9000 €

  Cena, izdelava pisarniškega kontejnerja na obstoječi kovinski konstrukciji., 1 kos
  Bivalni kontejnerji, Postojna

  5850 € do 9750 €

  Cena, Bivalni kontejner, 2 kom
  Bivalni kontejnerji, Kranj

  5400 € do 9000 €

  Cena, Bivalni kontejner za savno in jacuzzi, 1 kontejner cca. 2,5 x 7,5 m
  Bivalni kontejnerji, Nova Gorica

  4500 € do 7500 €

  Cena, Bivalni kontejner, 40-50 m2
  Bivalni kontejnerji, Višnja Gora

  4500 € do 7500 €

  Cena, Kontejnerski hišo, 200
  Bivalni kontejnerji, Šentilj v Slovenskih goricah

  4500 € do 7500 €

  Cena, Bivalni kontejner v velikosti cca 15 m2, 1
  Bivalni kontejnerji, Brežice

  5670 € do 9450 €

  Cena, Pisarniški kontejner, do 20 m2
  Bivalni kontejnerji, Žalec

  5400 € do 9000 €

  Cena, Bivalni kontejner, 1
  Bivalni kontejnerji, Lendava

  5670 € do 9450 €

  Cena, Bivalni kontejner, 24 m2
  Bivalni kontejnerji, Ljubljana - Polje

  5400 € do 9000 €

  Cena, Bivalni kontejner, 3,50 x 2,50 m
  Bivalni kontejnerji, Portorož - Portorose

  5400 € do 9000 €

  Cena, Kontejner za pisarno z majhno kopalnico, po opisu
  Bivalni kontejnerji, Beltinci

  5400 € do 9000 €

  Cena, Kontejner cca. 6x2,5, 14 do 15 m2
  Bivalni kontejnerji, Brusnice

  2250 € do 3750 €

  Cena, Bivalni kontejner s sanitarijami, , 1 kom x 6 m x 2,3 m
  Bivalni kontejnerji, Ajdovščina

  5670 € do 9450 €

  Cena, Kontajner 6mx2,5m, 1
  Bivalni kontejnerji, Šoštanj

  4500 € do 7500 €

  Cena, Bivalni kontejner 6mx3m ali 7mx3m,
  Bivalni kontejnerji, Prevalje

  5670 € do 9450 €

  Cena, Stanovanjski osnovni kontejner, 6x3m
  Bivalni kontejnerji, Prevalje

  5670 € do 9450 €

  Cena, Ličen odlagalni prostor pred hišo., 2,5 × 3m
  Bivalni kontejnerji, Jurovski Dol

  5850 € do 9750 €

  Cena, Dva skupno povezana bivalna kontejnerja z instalacijami, po opisu
  Bivalni kontejnerji, Krško

  11700 € do 19500 €

  Cena, Bivalni kontejner, 50M2 (5,95 x 8;40)
  Bivalni kontejnerji, Brusnice

  7200 € do 12000 €

  Cena, Bivalno enoto, 20 m2
  Bivalni kontejnerji, Ljubljana

  5850 € do 9750 €

  Cena, Bivalne kontejnerje, 60 - 80m2
  Bivalni kontejnerji, Celje

  5400 € do 9000 €

  Cena, Pisarniški kontejnar, 6x3 m
  Bivalni kontejnerji, Novo mesto

  5670 € do 9450 €  Revija Mojmojster

  Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Bivalni kontejnerji cenik

  Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

  39+ podjetij za Bivalni kontejnerji
  Brezplačno povpraševanje
  Brez provizij
  Pridobi ponudbo
  Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2024 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane