Strešna okna cena

Cena strešnega okna je odvisna od velikosti okna, materiala okvirja, števila stekel, načina odpiranja (nizko, sredinsko ali visoko odpiranje oz. vpetje) in seveda od proizvajalca. Pri strešnem oknu je zelo pomembna montaža, saj boste potrebovali tudi suhomontažna in pleskarska dela. Dobavni rok oken je običajno od 7 do 30 dni. Cena okna se giblje med 250 in 400 EUR/m2, tako boste za okno velikosti 80 x 160 cm odšteli okoli 350 EUR. Za montažo in dobavo okna boste odšteli še dodatnih 100 – 120€, za izvedbo obrobe pa še okoli 100€.

Komu zaupati montažo strešnega okna? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim monterjem za strešna okna v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

Pridobite ponudbo:
Pošlji povpraševanje

Cena za strešno okno


Cena strešnega okna. Cena za dobavo in vgradnjo strešnega okna 80 x 160 cm.

480.00 €/kos

MINIMALNA CENA
€/kos

SREDNJA CENA
840.00 €/kos

NAJVIŠJA CENA
Želim ponudbo izvajalcev

Druge cene za - Strešna okna

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

Strešno okno, montaža na položeni strehi

Cena za RAL montažo okna po standarhih z vsem ustreznim tesnilnim materialom, na streho, ki ni vijačena na letve, Bramac, Decra.


kpl

€/kpl

Strešno okno, montaža na vijačeni strehi

Cena za RAL montažo okna po standarhih z vsem ustreznim tesnilnim materialom, na streho, ki ni vijačena na letve, Bramac, Decra.


kpl

€/kpl

Strešno okno, demontaža

Cena za demontažo strešnega okna za streho, ki ni vijačena na letve, Bramac, Decra.


kpl

€/kpl

Cena svetlobnika za ravno streho

Cena svetlobnika. 1x svetlobnik s fiksno povezavo za ravno streho, naklona 0-15°, TCR, ø 14.


kpl

€/kpl

Cena svetlobnika za strmo (poševno) streho

Cena za svetlobnik. 1x svetlobnik s fiksno povezavo za strmo (poševno) streho naklona 35-45°, z ravno kritino TLR, ø 14.


kpl

€/kpl

Cena za klasično leseno strešno okno

Cena za klasično leseno strešno okno, dimenzij 78 x 98 cm, standardno sredinsko vpeto strešno okno s prezračevalno režo, končno lakirano z lakom na vodni osnovi, Thermo plus (kaljeno zunanje steklo).


kos

€/kos

Cena za klasično PVC strešno okno z leseno sredico

Cena za klasično plastificirano strešno okno z leseno sredico, dimenzij 78 x 98 cm, standardno sredinsko vpeto plastificirano strešno okno s prezračevalno režo, končno lakirano z lakom na vodni osnovi, Thermo plus (kaljeno zunanje steklo).


kos

€/kos

Cena za klasično PVC strešno okno z leseno sredico

Cena za klasično plastificirano strešno okno z leseno sredico, dimenzij 78 x 98 cm, standardno sredinsko vpeto plastificirano strešno okno s prezračevalno režo, končno lakirano z lakom na vodni osnovi, Safety plus (standardna varna zasteklitev).


kos

€/kos

Cena za klasično PVC strešno okno z leseno sredico

Cena za klasično plastificirano strešno okno z leseno sredico, dimenzij 78 x 98 cm, standardno sredinsko vpeto plastificirano strešno okno s prezračevalno režo, končno lakirano z lakom na vodni osnovi, Energy star (troslojna zasteklitev).


kos

€/kos

Cena za panoramsko leseno strešno okno, standardna

Cena za panoramsko leseno strešno okno, dimenzij 78 x 140 cm, sredinsko in zgoraj vpeto strešno okno z odpiranjem spodaj, brezbarven lak, Safety plus (standardna varna zasteklitev).


kos

€/kos

Cena za panoramsko leseno strešno okno, troslojna

Cena za panoramsko leseno strešno okno, dimenzij 78 x 140 cm, sredinsko in zgoraj vpeto strešno okno z odpiranjem spodaj, brezbarven lak, Energy star (troslojna zasteklitev).


kos

€/kos

Cena za panoramsko PVC strešno okno z leseno sredi

Cena za panoramsko plastificirano strešno okno z leseno sredico, dimenzij 78 x 140 cm, sredinsko in zgoraj vpeto strešno okno z odpiranjem spodaj, brezbarven lak, Safety plus (standardna varna zasteklitev).


kos

€/kos

Cena za panoramsko PVC strešno okno z leseno sredi

Cena za panoramsko plastificirano strešno okno z leseno sredico, dimenzij 78 x 140 cm, sredinsko in zgoraj vpeto strešno okno z odpiranjem spodaj, brezbarven lak, Energy star (troslojna zasteklitev).


kos

€/kos

SKUPAJ:
Pošlji povpraševanje >

Kako so Vam koristile te informacije?

Revija Mojmojster

Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
Informativni mesečni obrok*
/mesec


Znesek kredita
EUR
Doba odplačevanja
let
Naprej
Izračun kredita >

*Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 2,5%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

Strešno okno - vse kar morate vedeti

1. Kaj morate vedeti o strešnih oknih?

Ne glede na to ali boste v vaš mansardni prostor namestili nova strešna okna ali boste stara zamenjali z novimi, bodo le-ta močno vplivala na dokončan videz, energijsko učinkovitost in celo na vrednost vašega doma, zato je pomembno razumeti različne možnosti, ki so na voljo.

stresno-okno.jpg
Strešna okna v prostor prepustijo tudi do 30% več svetlobe kot običajna okna!

1.1 Naklon strehe

Glede na plitek ali strm naklon svaše strehe bodo za montažo oken uporabljeni različni vgradni seti in postopki namestitve. Vgradni set zagotavlja neprepustno tesnenje med strešnim oknom in streho. Vaš pogodbeni izvajalec bo ustrezno presodil kakšen vgradni set in kakšno strešno okno je najprimernejše glede na naklon vaše strehe,konstrukcijo ter strešno kritino ter se odločil kakšen je najustreznejši postopek za montažo okna. 

1.2 Usmeritev strešnega okna

Ko izbirate primerno mesto za vaše strešno okno, pomislite, kje bo čez dan sonce. V kolikor pa glede umestitve nimate izbire pa izberite pravo okno za optimizacijo dnevne svetlobe. Okna, ki so obrnjena proti severu, ne bodo nikoli deležna neposredne sončne svetlobe, zato izberite večje okno, da zajamete čim več dnevne svetlobe. Okna proti vzhodu bodo zjutraj dobila direktno sončno svetlobo, kar je lahko lepo za kuhinjo in spalnico, odvisno od vaših preferenc. Okna na zahod bodo prepuščala sončne žarke popoldne in zvečer, zaradi česar so idealna za dnevne sobe. Okna, ki gledajo proti jugu, pa bodo ves dan prejemala dnevno svetlobo kar je optimalno za sobe, v katerih preživite največ časa.

1.3 Izolacija in prezračevanje

Novejše modele strešnih oken odlikujejo inovativne možnosti prezračevanja, ki omogočajo uživanje svežega zraka v prostoru, tudi ko je okno zaprto. Nsa nekatera okna je nameščena prezračevalna loputa, ki omogoča kroženje zraka skozi zračni filter, medtem ko okno ostane zaprto. Zračni filter deluje tudi kot filter proti žuželkam, kar je posebej uporabno poleti, ko je veliko komarjev. Različne možnosti zasteklitve oken vplivajo na toplotno izolacijo strešnega okna. Poiščite vrednost U, ki je merilo toplotne učinkovitosti. Nižja je vrednost U, tem bolje vam okno pomaga ohranjati toploto znotraj stavbe.

1.4 Senčila in žaluzije za strešna okna

Strešna okna lahko v sobo prepuščajo tudi do 30% več svetlobe kot običajna okna. Večino časa je to fantastično, a namestitev primernega senčila je bistvenega pomena, ko potrebujete manj svetlobe oziroma bi želeli prostor zatemniti. Večina proizvajalcev strešnih oken izdeluje tudi senčila, posebej zasnovana za njihova okna, ki zagotavljajo popolno prileganje. Nekatere žaluzije nudijo celo toplotne koristi, saj nudijo do 20-odstotno zmanjšanje izgube toplote. S t.i black out senčili lahko popolnoma zatemnite prostor, kar je idealno za spalnice in kjer vam bodo pomagala doseči boljši spanec.

2. Najemite strokovnjaka

Namestitev novih ali nadomestnih strešnih oken ni opravilo, ki ga lahko opravite sami. Zahteva strokovno znanje in izkušnje, zaradi česar morate, razen seveda, če jih imate sami, vedno najeti strokovno usposobljenega izvajalca. Poskus, da se sami lotite te naloge, bi vas dolgoročno lahko stal veliko denarja in živcev. Vendar pa je dobro, da se navkljub temu, da boste za dobavo in izvedbo najeli  strokovnjake tudi sami informirate o izdelkih in možnostih vgradnje ki so na voljo. Tako se boste tudi lažje dogovarjali z izvajalci. 

3. Vrste strešnih oken 

Ko se odločate za strešna okna, je pomembno, da izberete ustrezno vrsto okna za vaše potrebe. Da se boste lažje odločili, smo za vas razčlenili vrste strešnih oken in njihove prednosti.

3.1 Klasično strešno okno

Klasično strešno okno ima lahko ročico na zgornjem ali pa na spodnjem robu. Če je ročica zgoraj lahko pod okno umestite pohištvo in vam še vedno ostane dovolj prostora za odpiranje in čiščenje okna.Klasično strešno okno se enostavno čisti tako, da se zasuče okoli osi tako, da se zunanje steklo obrne na notranjo stran.

3.2 Panoramsko strešno okno 

Ta vrsta strešnega okna se odpira navzgor z vrha okna zato je pomembno, da pred oknom oz. pri dostopu do okna ni ovir. Zaradi varnosti mora biti spodnji rob okna najmanj na višini 110 cm, največ pa na višini 150 cm, da okno lahko brez težav odpiramo (ročka je na spodnji strani okna). Panoramsko okno omogoča prehod obilice svetlobe in omogoča, da prostor naravno zračimo obenem pa je energetsko učinkovito. V podstrešni prostor vnese občutek odprtosti in odpira pogled navzven.   

3.3 Sestavljanje strešnih oken

V vašem podstrešnem prostoru lahko za večji učinek tudi sestavite več strešnih oken. Lahko jih umestite enega zraven drugega v vrsti ali enega nad drugega. S tako rešitvijo si boste omogočili še več svetlobe v prostoru, razširili pa boste tudi pogled iz prostora navzven. Vaš prostor bo izgledal tudi veliko prostornejši. V kolikor imate visok kolenčni zid lahko lahko nad običajno okno umestite še strešna okna...

3.4 Strešni balkon ali terasa

Tudi v podstrešnem stanovanju si lahko omislite balkon ali teraso in se prepustite uživanju na soncu.. To omogoča posebna izvedba strešnega okna katerega spodnji del je oblikovan kot vratca, ki se odpirajo navzven obenem pa se ob strani razpre varnostna ograja, zgornji del okna pa se odpira navzgor. S strešnim balkonom boste prostoru zagotovili več dnevne svetlobe, ter si omogočili neposreden dostop na prosto ter ustrezno količino svežega zraka. Za teraso ali balkon lahko uporabite tudi neizkoriščen prostor pod streho.

3.5 Posebna strešna okna

Na trgu so na voljo tudi strešna okna za posebne namene. Med njimi so:

- Strešne line za nebivalne podstrehe

- Revizijska strešna okna za izhod na streho

- Okna s prezračevalno loputo za izhod na streho, ki so uporabna za bivalne prostore

- Okna s kupolami primerna za ravne strehe

- Okna za odvod dima za zgradbe, ki morajo izpolnjevati varnostne zahteve.

- Svetlobniki za ravne in valovite kritine ter svetlobniki za ravne strehe 

4. Materiali okenskih okvirjev

4.1 Naravno lakirana lesena strešna okna

Lakiran in impregniran les je vedno bolj uporaben material. za strešna okna se največkrat uporablja borov ali hrastov les, ki je bil predhodno globinsko impregniran nato pa pri končnem izdelku še lakiran z akrilnim lakom, ki je okolju prijazen. Lesenim oknom najbolj ustrezajo suhi prostori ter manjše in srednje dimenzije. Na zunanji strani so strešna okna zaščitena z aluminijastim profilom.

4.2 Lesena strešna okna s prevleko iz poliuretana

Za vlažne prostore so primernejša lesena okna s poliuretansko prevleko, ki so odporna tudi na ultravijolične žarke. Izdelana so iz globinsko impregniranega hrastovega ali bukovega lesa. Tovrstna okna se nekoliko dražja od lesenih lakiranih oken vendar imajo daljšo življenjsko dobo.

4.3 PVC strešna okna

Zelo priljubljena so plastična okna, ki so izdelana iz PVC profilov z več komorami, ki prekinejo toplotni most. Dimenzije takšnih oken so lahko večje kot dimenzije lesenih oken. V primeru velikih dimenzij je pvc profil ojačan z aluminijasto ali jekleno armaturo. Tovrstna okna so primerna tudi za vlažne prostore kot so kopalnice in kuhinje ter utility prostori. Na voljo so v več barvah in dekorjih. 

4.4 Aluminijasta strešna okna

Aluminij se uporablja kadar potrebujemo strešna okna večjih dimenzij ali pa posebne izvedbe oken (drsna strešna okna, izvlečni balkoni...).  Pomembno je, da aluminijast profil vsebuje tudi prekinitev toplotnega mostu.

5. Vrste zasteklitev

5.1 Dvojna zasteklitev

Strešna okna z dvojno zasteklitvijo in vmesno zračno komoro so rešitev, ki je najbolj priljubljena in cenovno dostopna. Lahko se odločite za opcijo z zunanjim varnostnim steklom, ki nudi zaščito pred točo in vlomom. Toplotna prevodnost tovrstne zasteklitve je Ug = 1,0W/m2K

5.2 Trojna zasteklitev

Med tremi plastmi stekla sta dve plitki ali bolj globoki zračni plasti polnjeni s plinom (argon ali kripton).  To je danes najbolj pogosto uporabljena različica zasteklitve strešnih oken. Toplotna prevodnost tovrstne zasteklitve je Ug=0,5 W/m2K

5.3 štirikratna zasteklitev

Izjemno varčen tip zasteklitve s tremi komorami polnjenimi z žlahtnim plinom. To je sicer najdražja vrsta zasteklitve, ki pa nudi veliko udobja in prihrankov pri ogrevanju in hlajenju. Zadosti namreč standardom pasivne in nizkoenergijske gradnje. Toplotna prevodnost je zgolj 0,3 W/m2K.

6. Postopek vgradnje strešnega okna

Pri strešnih oknih je še toliko bolj pomembna strokovno izvedena vgradnja, saj so še veliko bolj izpostavljena zunanjim in vremenskim vplivom kot običajna okna. Gre tudi za preboj v strehi kjer se pojavijo večje toplotne izgube. Ker je konstrukcija strehe specifična, strešnega okna ni možno vgraditi v RAL tehniki. V kolikor je montaža izvedena pravilno pa je možno preprečiti toplotne izgube. To nam omogoči uporaba zunanjega izolacijskega okvirja, izvedba sekundarnega priklopa za vodotesno vgradnjo ter izvedba notranje parne zapore s katero zatesnimo vse stike in zaščitimo konstrukcijo pred vlago.

6.1 Kam vgradimo strešno okno

Priporočena spodnja višina vgradnje okna je okoli 90 cm, zgornji rob okna pa naj bo nekje na višini 200 cm. Višina vgradnje pa zavisi tudi od tega koliko je visok parapetni zid, koliko so visoki prostori v mansardi in končno tudi od tega koliko so visoki uporabniki. Na splošno je priporočljivo okno umestiti na višino kjer ga lahko enostavno dosežemo in ga nemoteno odpiramo in zapiramo. Pomembno je tudi, da okno omogoča optimalen pogled na zunanjost, če smo v sedeči ali stoječi poziciji. Širina strešnega okna naj se prilagaja razdalji med špirovci, tako bomo najmanj posegli v konstrukcijo strehe. V primeru zarezne kritine okno vgrajujemo na letve na zadnji ravnini strešne konstrukcije, v primeru ravne kritine pa na deske.

6.2 Uporaba vgradnega seta

Če se želimo izogniti slabi izvedbi in drugim težavam je priporočljivo pri vgradnji strešnih oken uporabiti t.i. vgradni set. Le tega sestavlja izolacijski okvir, ki je narejen po meri in ga vgrajujemo pred montažo okna na že pripravljeno odprtino. Tako je izolacija med oknom in strešno konstrukcijo izvedena optimalno in so toplotne izgube minimalne. Strešno okno se nato enostavno vgradi na že nameščen izolacijski okvir. Vgradni set vsebuje tudi sekundarni priklop, ki prav tako narejen po meri za konkretno okno. Namen sekundarnega priklopa je zagotavljanje vodotesne vgradnje. Okno varuje pred kondenzom, ki se nabira pod  kovinsko obrobo in preprečuje vdor meteornih vod. Priklop se pritrdi na okenski okvir, paropropustna folija pa se enostavno prileže letvam. Tretji del, ki sestavlja vgradni set pa je parna zapora. Enostavno jo namestimo na okoli okna na notranji strani zato, da preprečuje vdor vlage in vodne pare v prostor konstrukcije in tako zaščiti leseno konstrukcijo strehe ter izolacijo. Tudi parna zapora je izdelana po meri okna.

6.3 Obdelava notranje strani strešnega okna 

Poleg zunanje je potrebno poskrbeti tudi za ustrezno obdelavo notranje strani konstrukcije strehe. Ob izolaciji strehe je potrebno izolirati tudi okenske špalete in s tem zapolniti vse vrzeli okrog okna. Na spodnji strani se špaleta namesti v navpični smeri na zgornji strani pa vodoravno. S tem dosežemo optimalno kroženje zraka in izkoristimo največ svetlobe. Za špaleto se običajno uporablja les ali mavčno kartonske plošče.

Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš DomŽelim ponudbo izvajalcev
Zadnja povpraševanja

1 strešno okno ob večjem nalivu zamaka (4.8 in 29.8)

Pozdravljeni,

potrebujem morebitno popravilo ali zamenjavo strešnega okna - streha dodatno izolirana pred cca 8. leti, pločevinasta obroba na oknu verjetno vzrok zamakanja.
Strešniki stara cca 25 let, smo drugi lastniki 2 nadstr. vrstne hiše.
Glede na prihajajočo zimo je popravilo nujno.

Lp 90 € do 150 €

........

Rabim vgradnjo strešnih oken velux

Pozdravljeni.

Potrebujem izvajalca, ki bi nam vgradil 4 strešna plastična okna velux.

Dimenzije oken morajo biti 118x78, ponudbo rabimo za komplet izvedbo na ključ z dobavo vgradnjo in obrobami.

Lep pozdrav. 2520 € do 4200 €

........

Zamenjava dveh dotrajanih strešnih oken

Pozdravljeni.

Potreboval bi vgradnjo naslednjih oken Bauhaus:

- Strešno okno Solid Elements Basic (55 x 98 cm, aluminij, les)
- Univerzalni prekrivni okvir Solid Elements Universal (55 x 98 cm)
- Strešno okno Solid Elements Basic (66 x 118 cm, aluminij, les)
- Univerzalni prekrivni okvir (Solid Elements, 66 x 118 cm)

Lep pozdrav. 540 € do 900 €

........

Želim ponudbo izvajalcev

Cena, Vgraditi večje strešno okno, 1 kos
Strešna okna, Črnomelj

450 € do 750 €

Cena, Menjava dotrajanega strešnega okna., Eno okno. 95,5 x 66,5
Strešna okna, Litija

585 € do 975 €

Cena, Dobava in zamenjava starih strešnih oken, 2 okna dimenzij 78 x 140
Strešna okna, Logatec

630 € do 1050 €

Cena, Zunanja senčila - menjava, Dva okna (120 * 80)
Strešna okna, Krško

450 € do 750 €

Cena, Izdelava frčade, Celotna streha cca 70m2
Strešna okna, Frankolovo

1080 € do 1800 €

Cena, Menjava strešnega okna, 1 okno približne dimenzije 80x140
Strešna okna, Nova Cerkev

540 € do 900 €

Cena, Menjava strešnega okna Velux, 78x98 GZL M04
Strešna okna, Šmartno pri Slovenj Gradcu

540 € do 900 €

Cena, Menjavo strešnih oken, 132/72 2 kom.. 1 kom 72/90 cm
Strešna okna, Žalec

1080 € do 1800 €

Cena, Dobava in montaža strešnega okna, cca 80 x 120 cm
Strešna okna, Bodonci

450 € do 750 €

Cena, strešna okna, 4
Strešna okna, Ljubljana

990 € do 1650 €

Cena, Menjava dveh strešnih oken, not. dim 59 x 92 cm
Strešna okna, Rečica Ob Savinji

720 € do 1200 €

Cena, Strešna okna, 4 okna 66 x 88 cm
Strešna okna, Vrhnika

1800 € do 3000 €

Cena, Novo strešno okno, montaža okna, 50 x 75 cm
Strešna okna, Ljubljana

450 € do 750 €

Cena, Montažo stešnega okna, 1x 50x85
Strešna okna, Maribor

237.6 € do 396 €

Cena, vgradnjo strešnega okna velux, 1
Strešna okna, Malečnik

540 € do 900 €

Cena, Nabava in vgradnja 2 strešnih oken, 2 x 78x140
Strešna okna, Velenje

630 € do 1050 €

Cena, obnova strešnih oken Velux, 4 okna - 73 x130 cm, 2 okna 73x90 cm
Strešna okna, Ljubljana - Črnuče

450 € do 750 €

Cena, Stresno okno v kopalnici, 1
Strešna okna, Ravne Na Koroškem

540 € do 900 €

Cena, Dobava in montaža strešnega okna, po opisu
Strešna okna, Laško

450 € do 750 €

Cena, Zamenjava strešnega okna, 1 okno, notranje mere cca130x70cm
Strešna okna, Rovte

450 € do 750 €

Cena, Popravilo strešnega okna, 1
Strešna okna, Ljubljana

225 € do 375 €

Cena, vgradnja 3 strešnih oken in 4 odduhov, 3
Strešna okna, Vrhnika

315 € do 525 €

Cena, Nakup in montažo strešnega okna z odstranitvijo starega starega okna, cca.700 x 400 mm
Strešna okna, Radenci

540 € do 900 €

Cena, Demontaža in montaža strešnih oken, 3 x 55 x 78 cm
Strešna okna, Koper

720 € do 1200 €

Cena, Zamenjava 2 obstoječih Velux oken z novimi, 2 okni Velux GGU MK08 0068 78x140 ENERGY STAR + OBROBE EDW ZA BRAMAC
Strešna okna, Dol Pri Ljubljani

1080 € do 1800 €

Cena, Strešna okna s senčili oziroma roletami ter montažo, 4 okna
Strešna okna, Ljutomer

2250 € do 3750 €

Cena, Menjava stresnega okna typa GGL MK06,
Strešna okna, Ljubljana

225 € do 375 €

Cena, Vgradnja stresnega okna, Vgradnja enega stresnega okna
Strešna okna, Marjeta na Dravskem polju

1080 € do 1800 €

Cena, Montaža strešnega okna, 1okno, 98x78
Strešna okna, Brežice

540 € do 900 €

Cena, Popravilo strešnaga okna, mansarda, 1 kom cca 100 x 70 cm
Strešna okna, Ljubljana

90 € do 150 €

Cena, Obnova tesnenja vijakov na VELUX oknih, 4x
Strešna okna, Ljubljana

360 € do 600 €

Cena, Menjava strešnih oken, vgradnja dodatnega, po opisu
Strešna okna, Radomlje

180 € do 300 €

Cena, Stresna okna v piramidni strehi, 6 kosov
Strešna okna, Tišina

2700 € do 4500 €

Cena, Vgranja dveh oken v steno/streho, 2, dimenzija cca 70-80x95
Strešna okna, Kamnik

540 € do 900 €

Cena, Potrebujem na novo narejeno strešno okno., 60x110 cm
Strešna okna, Sežana

720 € do 1200 €

Cena, Menjava strešnih oken, dva okna 73x95cm (približno)
Strešna okna, Kranj

540 € do 900 €Poglej druge končane projekte in cene

Strešna okna cenik

Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

602+ podjetij za Strešna okna
Brezplačno povpraševanje
Brez provizij
Pridobi ponudbo

Iščete izvajalce, ponudbo za področje Strešna okna?

Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
© 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane