Zbiralnik deževnice - cena in cenik monterjev

  Kakšna je cena zbiralnika za deževnico in zakaj se takšna investicija splača? Z zbiranjem deževnice varujemo okolje, skrbimo za samooskrbo in lahko privarčujemo tudi do 60€ mesečno. Več kot polovica pitne vode na dan porabi za pranje, zalivanje, pomivanje, splakovanje stranišč in podobno. Rezervoar za deževnico zato predstavlja idealno rešitev, da namesto pitne vode za prej omenjene dejavnosti porabimo meteorno vodo, ki je obenem bolj mehka voda, saj ne vsebuje klora in apnenca. Cena rezervoarja za vodo je odvisna od proizvajalca, materiala in velikosti posameznega zbiralnika. Cena celotnega sistema zbiranja deževnice za standardno enodružinsko hišo se giblje med 1500 in 4000€. Za točno ceno lahko pošljete povpraševanje našim preverjenim ponudnikom zbiralnikov za deževnico. Za vas smo pripravili tudi nekaj nasvetov o zbiranju deževnice.

  Preverite tudi:
  Nizke gradnje, cena
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE IZVAJALCEM >

  CENA ZBIRALNIKA METEORNE VODE 1000-5000 L


  Cena za rezervoar za deževnico od 1000 do 5000 l.

  700.00 €/kos

  MINIMALNA CENA
  €/kos

  SREDNJA CENA
  1500.00 €/kos

  NAJVIŠJA CENA
  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV
  Zbiralnik deževnice - cena in cenik monterjev

  DRUGE CENE ZA ZBIRALNIK DEŽEVNICE

  vaša količina

  enota

  okvirna cena

  vaša cena

  Cena zbiralnika meteorne vode 5000 - 10000 L

  Cena za rezervoar za deževnico od 5000 do 10000 l.  €/kos

  kos
  povpraševanje>
  SKUPAJ:
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE >

  Kako so Vam koristile te informacije?

  Ideje za urejen dom

  Revija s svežimi idejami in nasveti naših avtorjev za urejanje doma.

  Zbiralnik deževnice - kaj morate vedeti?

  1. Zbiranje deževnice

  Sistemi za zbiranje deževnice so lahko preprosti kot denimo zbiranje dežja v sodu ali pa zelo dovršeni kot je zbiranje deževnice v velikih cisternah, ki zadovoljijo vse potrebe po vodi vašega gospodinjstva.zbiranje-dezevnice.jpg

  1.1 Kaj je zbiranje deževnice?

  To pomeni zbiranje deževnice s strehe ali druge neprepustne površine, ki se shrani za kasnejšo uporabo. Dež se bo zbiral v žlebovih, ki vodijo deževnico v odtoke in nato v nekakšno posodo oz. rezervoar za shranjevanje. Sistemi za zbiranje deževnice so lahko zelo preprosti kot denimo zbiranje dežja v sodu ali pa zelo dovršeni kot je zbiranje deževnice v velike cisterne, da zadovoljijo vse potrebe po vodi vašega gospodinjstva. Dejstvo je, da zbiranje deževnice postaja izvedljiva in privlačna alternativa ustaljeni oskrbi gospodinjstev in podjetij z vodo. Nikakor ni več samo za kmetijo! V velikem številu držav, kot sta Nemčija in Avstralija, je nabiranje deževnice že dokaj običajna praksa. Nabiranje deževnice je izvedljivo tudi v urbanih okoljih. Vse, kar je potrebno, da izkoristite ta brezplačen vir, je zajeti prosto vodo, ki pade na vašo streho, in jo usmeriti v rezervoar za deževnico. S tem lahko prevzamete nadzor nad oskrbo z vodo in nadomestite vse ali vsaj znaten del svojih potreb po vodi. Sistemi za zbiranje deževnice lahko zagotavljajo oskrbo z vodo za celotno hišo in / ali samo za potrebe zalivanja vrta.

  1.2 Kakšne so prednosti zbiranja deževnice?

  Naštevamo nekaj prednosti zbiranja deževnice:

  - Meteorna voda je razmeroma čist in popolnoma brezplačen vir vode.
  - Omogoča popoln nadzor nad oskrbo z vodo kar je še posebej pomembno za kraje z vodnimi omejitvami.
  - Je družbeno sprejemljivo in okoljsko odgovorno.
  - Spodbuja samooskrbo in pomaga pri varčevanju z vodo.
  - Deževnica je boljša za rastline in vrtove, ker ni klorirana.
  - Zmanjša pritisk na odtok vode med nevihtami.
  - Lahko reši težave z odvodnjavanjem na vašem posestvu, hkrati pa vam zagotovi brezplačno vodo.
  - Uporablja preproste tehnologije, ki so poceni in enostavne za vzdrževanje.
  - Lahko se uporablja kot glavni vir vode ali kot rezervni vir ob komunalni oskrbi ali morebitnem vodnjku.
  -Sistem je mogoče enostavno prilagoditi vaši obstoječi stavbi ali ga vzpostaviti ob gradnji novega doma.
  - Sistem je zelo prilagodljiv in je lahko modularen, kar omogoča širitev, preoblikovanje ali premestitev, če je to potrebno.
  - Zagotavlja odličen rezervni vir vode v nujnih primerih.

  1.3 Zakaj je nabiranje deževnice pomembno?

  Nabiranje deževnice je pomembno iz več razlogov, dva največjih pa sta, da z zbiranjem deževnice prihranimo na stroških ter varčujemo z vodo in tako ohranjamo okolje.

  1.4 Kako lahko uporabimo zbrano deževnico?

  Deževnico lahko v bistvu uporabljate za karkoli za kar danes uporabljate vodo iz pipe. Zamisel o uporabi pitne vode za splakovanje stranišč in zalivanje trate je potratna in neodgovorna, zlasti v luči rasti prebivalstva in pomanjkanja vode po vsem svetu. Zbiranje deževnice je tehnika za ozelenitev vašega doma in zmanjšanje vašega okoljskega odtisa. Obstajajo tri področja, na katerih se lahko uporablja deževnica: namakanje oz. zalivanje, uporaba nepitne vode v stavbah, ter uporaba pitne vode v stavbah. Tu je nekaj idej kako lahko uporabite deževnico:

  - Za zalivanje vrta (trave, okrasnih rastlin, sadja in zelenjave). Sistem za zbiranje deževnice lahko povežite z vašim namakalnim sistemom.
  - Z deževnico lahko operete vaše vozila
  - Z deževnico lahko operete svoje hišne ljubljenčke
  - Napolnite fontane in ribnike
  - Napolnite svoj bazen
  - Zamenjajte vodo iz pipe z deževnico za pranje dovozov in pločnikov
  - Uporabite jo za vse notranje nepitne naprave (stranišča in pranje oblačil)
  - Uporabite jo za vse potrebe po pitni vodi, če jo pravilno filtrirate in razkužite
  - Uporabite jo za industrijske procese v delavnicah namesto komunalno obdelane vode

  1.5 Kako lahko zbiramo deževnico?

  Torej ste prepričani, da želite začeti zbirati deževnico v svoji hiši. Tu boste našli informacije o najboljših metodah za nabiranje deževnice za vas. Našli boste tudi informacije o osnovnih sestavnih delih sistema za zbiranje deževnice. Čeprav je zbiranje deževnice stara tehnologija, je sčasoma z inovacijami izdelkov prišlo do številnih izboljšav.

  Katere so različne metode za zbiranje deževnice?

  Edina stvar, ki se razlikuje pri naslednjih metodah, je obseg sistema. Vsi sledijo istim načelom, vendar se razlikujejo glede estetike in dejanske učinkovitosti ohranjanja vode.

  1.5.1 Zbiranje deževnice v rezervoarjih

  Ta metoda je najpogostejša. Vključuje namestitev cevi, ki jo priključimo na žleb ali odvodni kanal za zbiranje deževnice. Dejanski rezervoar oz. zbiralnik je lahko recikliran plastični sod ali pa nov, namenjen prav zbiranju deževnice.

  Prednosti:

  Vsakdo v katerem koli prebivališču ga lahko preprosto uporabi. Plastični sodi so na voljo v različnih trgovinah in na spletnih trgovinah. Ne zavzamejo veliko prostora, tako da se lahko prilegajo vsaki situaciji.

  Slabosti:

  Kapaciteta je na splošno le 50 do 100 litrov. Voda se lahko prelije čez rob in tako nastajajo izgube.

  1.5.2 Suhi sistem

  Ta metoda je nekakšna različica zbiranja deževnice v rezervoarjih, vendar vključuje večji prostor za shranjevanje. V bistvu se cev po vsakem dežju "posuši", saj se izprazni neposredno na vrh rezervoarja.

  Prednosti:

  Lahko shrani veliko količino deževnice. Odlično za podnebja, kjer se padavine pojavljajo ob redkih, večjih nevihtah. Izvedba je poceni. Ker je sistem nezapleten je vzdrževanje enostavno.

  Slabosti:

  Rezervoar mora biti nameščen tik ob vaši hiši.

  1.5.3 Mokri sistem

  Ta metoda vključuje namestitev zbiralnih cevi pod zemljo, da se lahko poveže več dovodnih cevi iz različnih žlebov. Deževnica bo napolnila podzemni cevovod in voda se bo dvigovala po navpičnih ceveh, dokler se ne zlije v rezervoar. Odtočni kanali in cevovodi za podzemno zbiranje morajo imeti vodotesne povezave. Višina dovoda rezervoarja mora biti pod najnižjim žlebom na hiši.

  Prednosti:

  Možnost zbiranja s celotne zbiralne površine. Možnost zbiranja iz več žlebov in odtokov. Rezervoar se lahko nahaja stran od vaše hiše.

  Slabosti :

  Dražja izvedba zaradi podzemnih cevovodov. Na voljo mora biti zadostna višinska razlika med žlebovi in ​​dovodom v rezervoar

  2. Zbiralnik deževnice - Izberite kakovostnega izvajalca/dobavitelja

  Izbira pravega izvajalca je lahko težka naloga. Oblikovanje prave rešitve za vsakega odjemalca je naloga odličnega dobavitelja. Poičite ponudnika, ki ponuja celostni pristop. Tak ponudnik bo vaš projekt pogledal z različnih vidikov, da bi ustvaril prilagojeno rešitev prav za vas. Želi vam zagotoviti celovito rešitev, ne pa samo poskušati prodati določen sistem. Na vse probleme gleda kot na priložnosti. Nenehno inovira svoje postopke, ter se zavezuje k strokovnosti, odličnosti, integriteti in poštenosti, da vam zagotovi čim boljšo izkušnjo. Poskrbi za garancijo na vse izdelke in storitve ter ima odlične reference.

  3. Rezervoarji za deževnico- vrste

  3.1 Nadzemni zbiralnik deževnice iz polietilena

  Ekonomična izbira za shranjevanje deževnice. Polietilen visoke gostote se najpogosteje uporablja za izdelavo rezervoarjev za vodo. Medtem ko na trgu obstajajo različne oblike rezervoarjev, je tradicionalni valjasti rezervoar s kupolastim vrhom najboljša izbira za zbiranje deževnice. Je ekonomična rešitev za shranjevanje vode. Odporen je na udarce in je relativno dobro zaščiten pred razgradnjo zaradi sončne svetlobe. Na voljo je v različnih velikostih in barvah. Je odobren za shranjevanje pitne vode. PE-rezervoarje je zaradi trdnost in lahkosti lažje premikati in nameščati ročno. Manjša teža rezervoarjev lahko pomeni nižje stroške dostave v primerjavi z rezervoarji iz drugih materialov. Rezervoarji iz Polietilena sčasoma niso podvrženi rjavenju. Če se tak rezervoar po naključju predre, ga je v večini primerov enostavno popraviti.

  Slabosti:

  Videz rezervoarjev ni najlepši. Sčasoma se bo vsak rezervoar iz PE začel razgrajevati zaradi UV sevanja, tudi če zaščiten z UV-inhibitorji. Čeprav so rezervoarji različnih velikosti, so določene velikosti umanjkajo. Če želite veliko prostora za shranjevanje deževnice, bi morali uporabiti več rezervoarjev PE. Rezervoarji iz PE so gorljivi. Postopek izdelave plastike iz nafte je industrija, ki povzroča veliko onesnaževanje.

  3.2 Nadzemni zbiralnik deževnice iz pocinkane pločevine

  So estetska izbira za shranjevanje deževnice. Lahko so tudi ekonomična rešitev za shranjevanje vode. So popolnoma odporne na UV sončne žarke. Primerne so za shranjevanje pitne vode, če se v rezervoarju uporablja podložni sistem. Pocinkane kovinske rezervoarje je mogoče enostavno premikati in ročno namestiti, zaradi njihove trdnosti in lahkosti, vendar pa je treba paziti, da se rezervoar med namestitvijo ne udari.

  Slabosti:

  Rezervoarji se zlahka predrejo, zato je potrebna previdnost med namestitvijo rezervoarja. Čeprav so ti rezervoarji pocinkani, še vedno lahko rjavijo. Pocinkani kovinski rezervoarji so na voljo v različnih velikostih, vendar če potrebujete veliko shranjevalne površine boste morali namestiti več pocinkanih rezervoarjev, kar bo podražilo investicijo.

  3.3 Podzemna betonska cisterna za deževnico

  Odlična možnost za velike podzemne cisterne. Lahko je ekonomična rešitev za shranjevanje velikih količin vode. Zagotavlja prostor za shranjevanje z zelo dolgo življenjsko dobo. Izkop temeljev ali kleti pri novogradnji lahko izkoristimo za vgradnjo cisterne. Zagotavlja nosilnost, zato jo lahko vgradimo pod dovozne poti ali parkirišče. Zagotavlja konstantno temperaturo shranjene vode skozi celo leto. Konfiguriramo jo lahko v kakršnikoli obliki, globini, postavitvi - vse po meri po naročilu. Lahko nevtralizira rahlo kislo deževnico. Je primerna za shranjevanje pitne vode, če se v cisterni uporablja primerno oblogo (liner). Če se pojavi razpoka, jo je mogoče popraviti.

  Slabosti:

  Ta vrsta cisterne je lahko zelo draga, še posebej pri manjših količinah vode. Izkop za cisterno in dostop je na nekaterih lokacijah projektov lahko otežen. Premikanje tal lahko sčasoma povzroči razpoke v betonski cisterni (najboljša praksa je namestitev obloge znotraj rezervoarja) Trajnost: Portlandski cement, ki se uporablja za izdelavo betona, zahteva veliko energije za izdelavo.

  3.4 Podzemni rezervoar iz polietilena

  Poceni možnost za vkopane oz. podzemne rezervoarje. Lahko je ekonomična podzemna rešitev za shranjevanje vode. Je popolnoma zaščitena pred kakršno koli razgradnjo zaradi sončne svetlobe skozi čas. Na voljo v različnih velikostih in zmogljivostih. Preprosto prevažanje in namestitev. Zagotavlja moč in vzdržljivost v letih zanesljivega delovanja. Je varna in odobrena za shranjevanje pitne vode.
  Slabosti: Rezervoarji so na voljo le do približno 2.500 litrov, kar pomeni, da če boste želeli več prostora za shranjevanje kot 2.500 litrov, boste morali namestiti več rezervoarjev, kar bo povečalo stroške namestitve. Izkop in odvoz zemljine za vkop cisterne lahko precej doda k stroškom izvedbe. Niso strukturno dovolj trdne za podporo prometa.

  3.5 Podzemni rezervoar iz steklenih vlaken

  Popolna rešitev za zahtevne terene. Lahko je ekonomična podzemna rešitev za shranjevanje velikih količin vode. Je popolnoma zaščitena pred kakršno koli razgradnjo zaradi UV sončne svetlobe skozi čas. Na voljo v različnih velikostih in zmogljivostih. Zagotavlja trdnost in vzdržljivost ter leta zanesljivega delovanja. Zagotavlja konstantno temperaturo shranjene vode skozi celo leto. Steklena vlakna so inertna do talnih spojin, ki lahko razgradijo rezervoarje, izdelane iz drugih materialov.

  Slabosti:

  Izvedba je lahko zelo draga in se pri manjših količinah vode ne izplača. Izkop za cisterno je na nekaterih območjih lahko težaven.

  3.6 Podzemni modularni rezervoarji

  Zelo prilagodljiva možnost podzemne cisterne. Lahko je ekonomična podzemna shramba za večje količine vode. Stroški pošiljanja (na celotno prostornino rezervoarja) so zelo poceni v primerjavi z drugimi možnostmi podzemnih cistern. Je popolnoma prilagodljive oblike, omogoča različne postavitve in globine. So trajne in vzdržljive.

  Slabosti:

  Zahteva vkop, da se zagotovi dolgoživost izdelka. Notranje čiščenje ni mogoče, zato je komponenta filtracije na vstopu v sistem za zbiranje deževnice izredno pomembna.

  4. Kako vzpostavimo celovit sistem za zbiranje deževnice?

  Vse se začne s površino vaše strehe. Skoraj vse strešne površine so primerne za nabiranje deževnice. Vaši žlebovi morajo imeti zaščitne pokrove, ki preprečujejo, da bi večja umazanija vdrla vanj. Deževnico lahko zbirate iz katere koli vrste in oblike žlebov. Za nabiranje deževnice ne potrebujete posebnega žleba. Dodatna možnost filtriranja je z namestitvijo posebnih filtrov, ki omogočajo delno samoočiščevalno funkcijo. Obstaja tudi posebna naprava, ki jo povežemo z žlebom, s katero preprečite vdor prvega pljuska onesnažene deževnice v rezervoar. Druga možnost filtriranja deževnice je membrana, ki je nameščena na vstopnem mestu rezervoarja. Pomaga tudi pri zadrževanju komarjev in škodljivcev. Rezervoarji in cisterne za zbiranje deževnice so različnih velikosti in materialov. Na konec prelivne cevi namestite lahko tudi ventil, da bodo komarji in škodljivci ostali zunaj. Za samodejno vzdrževanje minimalne količine vode v rezervoarju je mogoče vgraditi sistem samodejnega polnjenja. To je zelo pomembno za rezervoarje za deževnico, ki so priključeni na samodejne namakalne sisteme, da se prepreči sušenje črpalke. Izberite črpalni sistem, da zagotovite deževnico pod pritiskom za lažjo distribucijo deževnice ali za povezavo s podtalnim namakalnim sistemom. Za črpalko namestite irigacijski filter, da boste ujeli morebitno večjo umazanijo, ki je morda ušla skozi črpalko. Tudi indikator ravni vode je lahko koristen pri spremljanju porabe vode iz rezervoarja. Na voljo je v preprostih različicah pa vse do brezžičnih digitalnih variant.

  MOJMOJSTER.NET, POMAGAMO PRI OCENI INVESTICIJE IN IZBORU IZVAJALCA ZA VAŠ DOM  PODZEMNI ZBIRALNIK DEŽEVNICE

  Pozdravljeni,

  potrebujemo ponudbo zbiralnika za deževnico, ki jo potrebujemo za zalivanje. Kapaciteta 2000 - 300 l. Potrebujemo celoten paket (v ponudbi naj bo vsak del posebej specificiran).
  Izkop bomo sami uredili v roku 2 tednov.

  Lp 990 € do 1650 €


  ........

  ZBIRALNIK DEŽEVNICE

  Pozdravljeni,

  Velikosti zbiralnika še ne vem. Streha je cca 80m2.Vodo s strehe bi spravila v zbiralnik, ker mi prevelika količina vode s strehe ne odteče v kanalizacijo ampak ob nalivu vdre skozi jaške v klet. Zato se tudi odločam za zbiralnik vode.

  LP 1800 € do 3000 €


  ........

  ZBIRALNIK ZA DEŽEVNICO

  Pozdravljeni,

  zanima me nakup podzemnega zbiralnika za meteorno vodo 5000l za zalivanje.

  Lp 990 € do 1650 €


  ........

  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV

  CENA, VODNJAK , 12M3
  Zbiralnik deževnice, Zagradec

  990 € do 1650 €

  CENA, ZBIRALNIK ZA DEŽEVNICO, 3500L
  Zbiralnik deževnice, Hoče-Slivnica

  2700 € do 4500 €

  CENA, ZBIRALNIK DEŽEVNICE, CCA 15.000 L
  Zbiralnik deževnice, Šentjernej

  2700 € do 4500 €

  CENA, ZBIRALNIK DEŽEVNICE, IZKOP + POSTAVITEV, 16000
  Zbiralnik deževnice, Novo mesto

  2700 € do 4500 €

  CENA, PODZEMNI ZBIRALNIK DEŽEVNICE , VOLUMEN CCA 10M3
  Zbiralnik deževnice, Ortnek

  1800 € do 3000 €

  CENA, ZBIRALNIK DEŽEVNICE ZA WC, ZALIVANJE, 10-20M2
  Zbiralnik deževnice, Ljubljana

  1800 € do 3000 €

  CENA, NIZKI ZBIRALNIK DEŽEVNICE, CAA 5000 L. , 5000 LIT.
  Zbiralnik deževnice, Malečnik

  990 € do 1650 €

  CENA, PRAVOKOTNA POSODA IZ NERJAVNE PLOČEVINE, PROFIL 30CM X 45CM, VIŠINA 100CM
  Zbiralnik deževnice, Ljubljana

  450 € do 750 €

  CENA, SOD ZA ZBIRANJE DEŽEVNICE, 10000 L
  Zbiralnik deževnice, Kuzma

  1350 € do 2250 €

  CENA, ODMAŠITEV ODVAJANJA METEORNIH VODA V VODNJAK, V OPISU
  Zbiralnik deževnice, Ljubljana - Dobrunje

  360 € do 600 €

  CENA, ZBIRALNIK DEŽEVNICE, V OPISU
  Zbiralnik deževnice, Medvode

  1800 € do 3000 €

  CENA, ZBIRALNIK DEŽEVNICE, 4000 L
  Zbiralnik deževnice, Poljane Nad škofjo Loko

  900 € do 1500 €

  CENA, IZKOP, NAMESTITEV IN POVEZAVA VODNEGA ZBIRALNIKA, CCA. 12.000 L
  Zbiralnik deževnice, Boštanj

  1800 € do 3000 €

  CENA, VGRADNJA PODZEMNEGA ZBIRALNIKA ZA DEŽEVNICO, 5.000 LITROV
  Zbiralnik deževnice, Celje

  990 € do 1650 €

  CENA, ZBIRALNIK DEŽEVNICE ZA ZALIVANJE IN NAMAKALNI SISTEM, PO OPISU
  Zbiralnik deževnice, Jurovski Dol

  990 € do 1650 €

  CENA, ZBIRALNIK DEŽEVNICE, 4000 L
  Zbiralnik deževnice, Videm Pri Ptuju

  1080 € do 1800 €

  CENA, ZBIRALNIK DEŽEVNICE, 5 OSEB
  Zbiralnik deževnice, Gomilsko

  990 € do 1650 €

  CENA, ZBIRALNIK DEŽEVNICE 10000L, 1 KOM
  Zbiralnik deževnice, Petrovci

  1800 € do 3000 €

  CENA, ZBIRALNIK ZA DEŽEVNICO - MOKRI (12M3), 12 M3
  Zbiralnik deževnice, Koper

  3150 € do 5250 €

  CENA, SISTEM ZA ZBIRANJE DEŽEVNICE IN VEZAVA NA OBJEKT, 12000 LITROV
  Zbiralnik deževnice, Šenčur

  3150 € do 5250 €

  CENA, ZBIRALNIK DEŽEVNICE ZA ZALIVANJE VRTA, 1000 DO 1500 L
  Zbiralnik deževnice, Sv. Trojica V Slovenskih Goricah

  1800 € do 3000 €

  CENA, BETONSKI ZBIRALEC DEZEVNICE, 15000 L
  Zbiralnik deževnice, Ig

  2700 € do 4500 €

  CENA, ZBIRALNIK ZA DEŽEVNICO, 8000 L
  Zbiralnik deževnice, Nova Gorica

  1800 € do 3000 €

  CENA, ZBIRALNIK DEŽEVNICE, 4000 - 6000 L
  Zbiralnik deževnice, Kamnik

  1800 € do 3000 €

  CENA, MONTAŽA ZBIRALNIKA DEŽEVNICE, 250 M2
  Zbiralnik deževnice, Ljubljana

  1800 € do 3000 €

  CENA, POHODNI ZBIRALNIK DEŽEVNICE, 3000L
  Zbiralnik deževnice, Zreče

  1800 € do 3000 €

  CENA, ZBIRALNIK VODE ZA PRANJE AVTA, VRT, GARAŽO, PRALNI STROJ, WC, 10M/3
  Zbiralnik deževnice, Žužemberk

  1800 € do 3000 €

  CENA, PODZEMNI ZBIRALNIK VODE Z MONTAŽO, 3000 L
  Zbiralnik deževnice, Črnomelj

  1080 € do 1800 €

  CENA, ZBIRALNIK DEŽEVNICE, 1 KOM
  Zbiralnik deževnice, Dol Pri Ljubljani

  1800 € do 3000 €

  CENA, BETONSKI ZALOGOVNIKI ZA DEŽEVNICO, 11000L
  Zbiralnik deževnice, Kostanjevica Na Krki

  1800 € do 3000 €

  CENA, ZBIRALNIK DEŽEVNICE , 5000 LIT.
  Zbiralnik deževnice, Malečnik

  1350 € do 2250 €

  CENA, PODZEMNI REZERVOAR ZA DEŽEVNICO, 4 M3
  Zbiralnik deževnice, Škofja Loka

  1350 € do 2250 €

  CENA, DOBAVA, MONTAŽA ZBIRALNIKA, 1 KOM
  Zbiralnik deževnice, Rače

  1800 € do 3000 €

  CENA, PRIKLOP ČRPALKE METEORNIH VOD, 3000 L
  Zbiralnik deževnice, Miklavž Na Dravskem Polju

  450 € do 750 €

  CENA, ZBIRALNIK DEŽEVNICE S PRIKLOPOM, 10 000 L
  Zbiralnik deževnice, Selca

  2700 € do 4500 €

  CENA, ZBIRALNIK DEŽEVNICE, 8 DO 10 M3
  Zbiralnik deževnice, Krško

  1800 € do 3000 €  Poglej druge končane projekte in cene

  ZBIRALNIK DEŽEVNICE CENIK

  SODELUJEMO Z VEČ KOT 144 PODJETIJ ZA ZBIRALNIK DEŽEVNICE


  BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
  IZBOR PODJETIJ, OCENE
  BREZ PROVIZIJ
  PRIDOBI PONUDBO

  IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE ZBIRALNIK DEŽEVNICE?

 • Zbiralnik deževnice Ajdovščina
 • Zbiralnik deževnice Bled
 • Zbiralnik deževnice Bovec
 • Zbiralnik deževnice Celje
 • Zbiralnik deževnice Črna na Koroškem
 • Zbiralnik deževnice Črnomelj
 • Zbiralnik deževnice Domžale
 • Zbiralnik deževnice Gornja Radgona
 • Zbiralnik deževnice Gornji Grad
 • Zbiralnik deževnice Hrastnik
 • Zbiralnik deževnice Ilirska Bistrica
 • Zbiralnik deževnice Izola
 • Zbiralnik deževnice Jesenice
 • Zbiralnik deževnice Kamnik
 • Zbiralnik deževnice Kidričevo
 • Zbiralnik deževnice Kobarid
 • Zbiralnik deževnice Kočevje
 • Zbiralnik deževnice Koper
 • Zbiralnik deževnice Kranj
 • Zbiralnik deževnice Kranjska Gora
 • Zbiralnik deževnice Krško
 • Zbiralnik deževnice Laško
 • Zbiralnik deževnice Lendava
 • Zbiralnik deževnice Litija
 • Zbiralnik deževnice Ljubljana
 • Zbiralnik deževnice Ljutomer
 • Zbiralnik deževnice Maribor
 • Zbiralnik deževnice Metlika
 • Zbiralnik deževnice Mojstrana
 • Zbiralnik deževnice Mozirje
 • Zbiralnik deževnice Murska Sobota
 • Zbiralnik deževnice Nova Gorica
 • Zbiralnik deževnice Novo mesto
 • Zbiralnik deževnice Ormož
 • Zbiralnik deževnice Piran - Pirano
 • Zbiralnik deževnice Pivka
 • Zbiralnik deževnice Portorož
 • Zbiralnik deževnice Postojna
 • Zbiralnik deževnice Ptuj
 • Zbiralnik deževnice Radeče
 • Zbiralnik deževnice Radenci
 • Zbiralnik deževnice Radovljica
 • Zbiralnik deževnice Ravne Na Koroškem
 • Zbiralnik deževnice Ribnica
 • Zbiralnik deževnice Rogaška Slatina
 • Zbiralnik deževnice Sevnica
 • Zbiralnik deževnice Sežana
 • Zbiralnik deževnice Škofja Loka
 • Zbiralnik deževnice Slovenj Gradec
 • Zbiralnik deževnice Slovenska Bistrica
 • Zbiralnik deževnice Slovenske Konjice
 • Zbiralnik deževnice Šoštanj
 • Zbiralnik deževnice Štore
 • Zbiralnik deževnice Tolmin
 • Zbiralnik deževnice Trbovlje
 • Zbiralnik deževnice Tržič
 • Zbiralnik deževnice Trzin
 • Zbiralnik deževnice Velenje
 • Zbiralnik deževnice Vipava
 • Zbiralnik deževnice Vojnik
 • Zbiralnik deževnice Vransko
 • Zbiralnik deževnice Vrhnika
 • Zbiralnik deževnice Žalec
 • Zbiralnik deževnice Zreče
 • Zbiralnik deževnice Žužemberk
 • SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  KONTAKTI

  Povpraševanja: 051 216 651
  Podjetja: 040 145 800

  REGIONALNE STRANI

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane