Zbiralnik deževnice - cena in cenik monterjev

Kakšna je cena zbiralnika za deževnico in zakaj se takšna investicija splača? Z zbiranjem deževnice varujemo okolje, skrbimo za samooskrbo in lahko privarčujemo tudi do 60€ mesečno. Več kot polovica pitne vode na dan porabi za pranje, zalivanje, pomivanje, splakovanje stranišč in podobno. Rezervoar za deževnico zato predstavlja idealno rešitev, da namesto pitne vode za prej omenjene dejavnosti porabimo meteorno vodo, ki je obenem bolj mehka voda, saj ne vsebuje klora in apnenca. Cena rezervoarja za vodo je odvisna od proizvajalca, materiala in velikosti posameznega zbiralnika. Cena celotnega sistema zbiranja deževnice za standardno enodružinsko hišo se giblje med 1500 in 4000€.

Komu zaupati postavitev zbiralnika za deževnico? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim ponudnikom zbiralnikov deževnice v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

Pridobite ponudbo:
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

CENA ZBIRALNIKA METEORNE VODE 1000-5000 L


Cena za rezervoar za deževnico od 1000 do 5000 l.

840.00 €/kos

MINIMALNA CENA
€/kos

SREDNJA CENA
1800.00 €/kos

NAJVIŠJA CENA
ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV
Zbiralnik deževnice - cena in cenik monterjev

DRUGE CENE ZA ZBIRALNIK DEŽEVNICE

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

Cena zbiralnika meteorne vode 5000 - 10000 L

Cena za rezervoar za deževnico od 5000 do 10000 l.€/kos

kos
povpraševanje>
SKUPAJ:
POŠLJI POVPRAŠEVANJE >

Kako so Vam koristile te informacije?

MojMojster
Revija MojMojster

Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
Informativni mesečni obrok*
/mesec


Znesek kredita
EUR
Doba odplačevanja
let
NAPREJ
Izračun kredita >

*Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 2,5%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

Zbiralnik deževnice - kaj morate vedeti?

1. Zbiranje deževnice

Sistemi za zbiranje deževnice so lahko preprosti kot denimo zbiranje dežja v sodu ali pa zelo dovršeni kot je zbiranje deževnice v velikih cisternah, ki zadovoljijo vse potrebe po vodi vašega gospodinjstva.zbiranje-dezevnice.jpg

1.1 Kaj je zbiranje deževnice?

To pomeni zbiranje deževnice s strehe ali druge neprepustne površine, ki se shrani za kasnejšo uporabo. Dež se bo zbiral v žlebovih, ki vodijo deževnico v odtoke in nato v nekakšno posodo oz. rezervoar za shranjevanje. Sistemi za zbiranje deževnice so lahko zelo preprosti kot denimo zbiranje dežja v sodu ali pa zelo dovršeni kot je zbiranje deževnice v velike cisterne, da zadovoljijo vse potrebe po vodi vašega gospodinjstva. Dejstvo je, da zbiranje deževnice postaja izvedljiva in privlačna alternativa ustaljeni oskrbi gospodinjstev in podjetij z vodo. Nikakor ni več samo za kmetijo! V velikem številu držav, kot sta Nemčija in Avstralija, je nabiranje deževnice že dokaj običajna praksa. Nabiranje deževnice je izvedljivo tudi v urbanih okoljih. Vse, kar je potrebno, da izkoristite ta brezplačen vir, je zajeti prosto vodo, ki pade na vašo streho, in jo usmeriti v rezervoar za deževnico. S tem lahko prevzamete nadzor nad oskrbo z vodo in nadomestite vse ali vsaj znaten del svojih potreb po vodi. Sistemi za zbiranje deževnice lahko zagotavljajo oskrbo z vodo za celotno hišo in / ali samo za potrebe zalivanja vrta.

1.2 Kakšne so prednosti zbiranja deževnice?

Naštevamo nekaj prednosti zbiranja deževnice:

- Meteorna voda je razmeroma čist in popolnoma brezplačen vir vode.
- Omogoča popoln nadzor nad oskrbo z vodo kar je še posebej pomembno za kraje z vodnimi omejitvami.
- Je družbeno sprejemljivo in okoljsko odgovorno.
- Spodbuja samooskrbo in pomaga pri varčevanju z vodo.
- Deževnica je boljša za rastline in vrtove, ker ni klorirana.
- Zmanjša pritisk na odtok vode med nevihtami.
- Lahko reši težave z odvodnjavanjem na vašem posestvu, hkrati pa vam zagotovi brezplačno vodo.
- Uporablja preproste tehnologije, ki so poceni in enostavne za vzdrževanje.
- Lahko se uporablja kot glavni vir vode ali kot rezervni vir ob komunalni oskrbi ali morebitnem vodnjku.
-Sistem je mogoče enostavno prilagoditi vaši obstoječi stavbi ali ga vzpostaviti ob gradnji novega doma.
- Sistem je zelo prilagodljiv in je lahko modularen, kar omogoča širitev, preoblikovanje ali premestitev, če je to potrebno.
- Zagotavlja odličen rezervni vir vode v nujnih primerih.

1.3 Zakaj je nabiranje deževnice pomembno?

Nabiranje deževnice je pomembno iz več razlogov, dva največjih pa sta, da z zbiranjem deževnice prihranimo na stroških ter varčujemo z vodo in tako ohranjamo okolje.

1.4 Kako lahko uporabimo zbrano deževnico?

Deževnico lahko v bistvu uporabljate za karkoli za kar danes uporabljate vodo iz pipe. Zamisel o uporabi pitne vode za splakovanje stranišč in zalivanje trate je potratna in neodgovorna, zlasti v luči rasti prebivalstva in pomanjkanja vode po vsem svetu. Zbiranje deževnice je tehnika za ozelenitev vašega doma in zmanjšanje vašega okoljskega odtisa. Obstajajo tri področja, na katerih se lahko uporablja deževnica: namakanje oz. zalivanje, uporaba nepitne vode v stavbah, ter uporaba pitne vode v stavbah. Tu je nekaj idej kako lahko uporabite deževnico:

- Za zalivanje vrta (trave, okrasnih rastlin, sadja in zelenjave). Sistem za zbiranje deževnice lahko povežite z vašim namakalnim sistemom.
- Z deževnico lahko operete vaše vozila
- Z deževnico lahko operete svoje hišne ljubljenčke
- Napolnite fontane in ribnike
- Napolnite svoj bazen
- Zamenjajte vodo iz pipe z deževnico za pranje dovozov in pločnikov
- Uporabite jo za vse notranje nepitne naprave (stranišča in pranje oblačil)
- Uporabite jo za vse potrebe po pitni vodi, če jo pravilno filtrirate in razkužite
- Uporabite jo za industrijske procese v delavnicah namesto komunalno obdelane vode

1.5 Kako lahko zbiramo deževnico?

Torej ste prepričani, da želite začeti zbirati deževnico v svoji hiši. Tu boste našli informacije o najboljših metodah za nabiranje deževnice za vas. Našli boste tudi informacije o osnovnih sestavnih delih sistema za zbiranje deževnice. Čeprav je zbiranje deževnice stara tehnologija, je sčasoma z inovacijami izdelkov prišlo do številnih izboljšav.

Katere so različne metode za zbiranje deževnice?

Edina stvar, ki se razlikuje pri naslednjih metodah, je obseg sistema. Vsi sledijo istim načelom, vendar se razlikujejo glede estetike in dejanske učinkovitosti ohranjanja vode.

1.5.1 Zbiranje deževnice v rezervoarjih

Ta metoda je najpogostejša. Vključuje namestitev cevi, ki jo priključimo na žleb ali odvodni kanal za zbiranje deževnice. Dejanski rezervoar oz. zbiralnik je lahko recikliran plastični sod ali pa nov, namenjen prav zbiranju deževnice.

Prednosti:

Vsakdo v katerem koli prebivališču ga lahko preprosto uporabi. Plastični sodi so na voljo v različnih trgovinah in na spletnih trgovinah. Ne zavzamejo veliko prostora, tako da se lahko prilegajo vsaki situaciji.

Slabosti:

Kapaciteta je na splošno le 50 do 100 litrov. Voda se lahko prelije čez rob in tako nastajajo izgube.

1.5.2 Suhi sistem

Ta metoda je nekakšna različica zbiranja deževnice v rezervoarjih, vendar vključuje večji prostor za shranjevanje. V bistvu se cev po vsakem dežju "posuši", saj se izprazni neposredno na vrh rezervoarja.

Prednosti:

Lahko shrani veliko količino deževnice. Odlično za podnebja, kjer se padavine pojavljajo ob redkih, večjih nevihtah. Izvedba je poceni. Ker je sistem nezapleten je vzdrževanje enostavno.

Slabosti:

Rezervoar mora biti nameščen tik ob vaši hiši.

1.5.3 Mokri sistem

Ta metoda vključuje namestitev zbiralnih cevi pod zemljo, da se lahko poveže več dovodnih cevi iz različnih žlebov. Deževnica bo napolnila podzemni cevovod in voda se bo dvigovala po navpičnih ceveh, dokler se ne zlije v rezervoar. Odtočni kanali in cevovodi za podzemno zbiranje morajo imeti vodotesne povezave. Višina dovoda rezervoarja mora biti pod najnižjim žlebom na hiši.

Prednosti:

Možnost zbiranja s celotne zbiralne površine. Možnost zbiranja iz več žlebov in odtokov. Rezervoar se lahko nahaja stran od vaše hiše.

Slabosti :

Dražja izvedba zaradi podzemnih cevovodov. Na voljo mora biti zadostna višinska razlika med žlebovi in ​​dovodom v rezervoar

2. Zbiralnik deževnice - Izberite kakovostnega izvajalca/dobavitelja

Izbira pravega izvajalca je lahko težka naloga. Oblikovanje prave rešitve za vsakega odjemalca je naloga odličnega dobavitelja. Poičite ponudnika, ki ponuja celostni pristop. Tak ponudnik bo vaš projekt pogledal z različnih vidikov, da bi ustvaril prilagojeno rešitev prav za vas. Želi vam zagotoviti celovito rešitev, ne pa samo poskušati prodati določen sistem. Na vse probleme gleda kot na priložnosti. Nenehno inovira svoje postopke, ter se zavezuje k strokovnosti, odličnosti, integriteti in poštenosti, da vam zagotovi čim boljšo izkušnjo. Poskrbi za garancijo na vse izdelke in storitve ter ima odlične reference.

3. Rezervoarji za deževnico- vrste

3.1 Nadzemni zbiralnik deževnice iz polietilena

Ekonomična izbira za shranjevanje deževnice. Polietilen visoke gostote se najpogosteje uporablja za izdelavo rezervoarjev za vodo. Medtem ko na trgu obstajajo različne oblike rezervoarjev, je tradicionalni valjasti rezervoar s kupolastim vrhom najboljša izbira za zbiranje deževnice. Je ekonomična rešitev za shranjevanje vode. Odporen je na udarce in je relativno dobro zaščiten pred razgradnjo zaradi sončne svetlobe. Na voljo je v različnih velikostih in barvah. Je odobren za shranjevanje pitne vode. PE-rezervoarje je zaradi trdnost in lahkosti lažje premikati in nameščati ročno. Manjša teža rezervoarjev lahko pomeni nižje stroške dostave v primerjavi z rezervoarji iz drugih materialov. Rezervoarji iz Polietilena sčasoma niso podvrženi rjavenju. Če se tak rezervoar po naključju predre, ga je v večini primerov enostavno popraviti.

Slabosti:

Videz rezervoarjev ni najlepši. Sčasoma se bo vsak rezervoar iz PE začel razgrajevati zaradi UV sevanja, tudi če zaščiten z UV-inhibitorji. Čeprav so rezervoarji različnih velikosti, so določene velikosti umanjkajo. Če želite veliko prostora za shranjevanje deževnice, bi morali uporabiti več rezervoarjev PE. Rezervoarji iz PE so gorljivi. Postopek izdelave plastike iz nafte je industrija, ki povzroča veliko onesnaževanje.

3.2 Nadzemni zbiralnik deževnice iz pocinkane pločevine

So estetska izbira za shranjevanje deževnice. Lahko so tudi ekonomična rešitev za shranjevanje vode. So popolnoma odporne na UV sončne žarke. Primerne so za shranjevanje pitne vode, če se v rezervoarju uporablja podložni sistem. Pocinkane kovinske rezervoarje je mogoče enostavno premikati in ročno namestiti, zaradi njihove trdnosti in lahkosti, vendar pa je treba paziti, da se rezervoar med namestitvijo ne udari.

Slabosti:

Rezervoarji se zlahka predrejo, zato je potrebna previdnost med namestitvijo rezervoarja. Čeprav so ti rezervoarji pocinkani, še vedno lahko rjavijo. Pocinkani kovinski rezervoarji so na voljo v različnih velikostih, vendar če potrebujete veliko shranjevalne površine boste morali namestiti več pocinkanih rezervoarjev, kar bo podražilo investicijo.

3.3 Podzemna betonska cisterna za deževnico

Odlična možnost za velike podzemne cisterne. Lahko je ekonomična rešitev za shranjevanje velikih količin vode. Zagotavlja prostor za shranjevanje z zelo dolgo življenjsko dobo. Izkop temeljev ali kleti pri novogradnji lahko izkoristimo za vgradnjo cisterne. Zagotavlja nosilnost, zato jo lahko vgradimo pod dovozne poti ali parkirišče. Zagotavlja konstantno temperaturo shranjene vode skozi celo leto. Konfiguriramo jo lahko v kakršnikoli obliki, globini, postavitvi - vse po meri po naročilu. Lahko nevtralizira rahlo kislo deževnico. Je primerna za shranjevanje pitne vode, če se v cisterni uporablja primerno oblogo (liner). Če se pojavi razpoka, jo je mogoče popraviti.

Slabosti:

Ta vrsta cisterne je lahko zelo draga, še posebej pri manjših količinah vode. Izkop za cisterno in dostop je na nekaterih lokacijah projektov lahko otežen. Premikanje tal lahko sčasoma povzroči razpoke v betonski cisterni (najboljša praksa je namestitev obloge znotraj rezervoarja) Trajnost: Portlandski cement, ki se uporablja za izdelavo betona, zahteva veliko energije za izdelavo.

3.4 Podzemni rezervoar iz polietilena

Poceni možnost za vkopane oz. podzemne rezervoarje. Lahko je ekonomična podzemna rešitev za shranjevanje vode. Je popolnoma zaščitena pred kakršno koli razgradnjo zaradi sončne svetlobe skozi čas. Na voljo v različnih velikostih in zmogljivostih. Preprosto prevažanje in namestitev. Zagotavlja moč in vzdržljivost v letih zanesljivega delovanja. Je varna in odobrena za shranjevanje pitne vode.
Slabosti: Rezervoarji so na voljo le do približno 2.500 litrov, kar pomeni, da če boste želeli več prostora za shranjevanje kot 2.500 litrov, boste morali namestiti več rezervoarjev, kar bo povečalo stroške namestitve. Izkop in odvoz zemljine za vkop cisterne lahko precej doda k stroškom izvedbe. Niso strukturno dovolj trdne za podporo prometa.

3.5 Podzemni rezervoar iz steklenih vlaken

Popolna rešitev za zahtevne terene. Lahko je ekonomična podzemna rešitev za shranjevanje velikih količin vode. Je popolnoma zaščitena pred kakršno koli razgradnjo zaradi UV sončne svetlobe skozi čas. Na voljo v različnih velikostih in zmogljivostih. Zagotavlja trdnost in vzdržljivost ter leta zanesljivega delovanja. Zagotavlja konstantno temperaturo shranjene vode skozi celo leto. Steklena vlakna so inertna do talnih spojin, ki lahko razgradijo rezervoarje, izdelane iz drugih materialov.

Slabosti:

Izvedba je lahko zelo draga in se pri manjših količinah vode ne izplača. Izkop za cisterno je na nekaterih območjih lahko težaven.

3.6 Podzemni modularni rezervoarji

Zelo prilagodljiva možnost podzemne cisterne. Lahko je ekonomična podzemna shramba za večje količine vode. Stroški pošiljanja (na celotno prostornino rezervoarja) so zelo poceni v primerjavi z drugimi možnostmi podzemnih cistern. Je popolnoma prilagodljive oblike, omogoča različne postavitve in globine. So trajne in vzdržljive.

Slabosti:

Zahteva vkop, da se zagotovi dolgoživost izdelka. Notranje čiščenje ni mogoče, zato je komponenta filtracije na vstopu v sistem za zbiranje deževnice izredno pomembna.

4. Kako vzpostavimo celovit sistem za zbiranje deževnice?

Vse se začne s površino vaše strehe. Skoraj vse strešne površine so primerne za nabiranje deževnice. Vaši žlebovi morajo imeti zaščitne pokrove, ki preprečujejo, da bi večja umazanija vdrla vanj. Deževnico lahko zbirate iz katere koli vrste in oblike žlebov. Za nabiranje deževnice ne potrebujete posebnega žleba. Dodatna možnost filtriranja je z namestitvijo posebnih filtrov, ki omogočajo delno samoočiščevalno funkcijo. Obstaja tudi posebna naprava, ki jo povežemo z žlebom, s katero preprečite vdor prvega pljuska onesnažene deževnice v rezervoar. Druga možnost filtriranja deževnice je membrana, ki je nameščena na vstopnem mestu rezervoarja. Pomaga tudi pri zadrževanju komarjev in škodljivcev. Rezervoarji in cisterne za zbiranje deževnice so različnih velikosti in materialov. Na konec prelivne cevi namestite lahko tudi ventil, da bodo komarji in škodljivci ostali zunaj. Za samodejno vzdrževanje minimalne količine vode v rezervoarju je mogoče vgraditi sistem samodejnega polnjenja. To je zelo pomembno za rezervoarje za deževnico, ki so priključeni na samodejne namakalne sisteme, da se prepreči sušenje črpalke. Izberite črpalni sistem, da zagotovite deževnico pod pritiskom za lažjo distribucijo deževnice ali za povezavo s podtalnim namakalnim sistemom. Za črpalko namestite irigacijski filter, da boste ujeli morebitno večjo umazanijo, ki je morda ušla skozi črpalko. Tudi indikator ravni vode je lahko koristen pri spremljanju porabe vode iz rezervoarja. Na voljo je v preprostih različicah pa vse do brezžičnih digitalnih variant.

MOJMOJSTER.NET, POMAGAMO PRI OCENI INVESTICIJE IN IZBORU IZVAJALCA ZA VAŠ DOMZBIRALNIK DEŽEVNICE ZA ZALIVANJE

Pozdravljeni,

potrebna je dostava in vgradnja zbiralnikov deževnice za zalivanje za:
1. varianta - v pripravljeno jamo
2. varianta vključno s pripravo vgradne jame.

LP 3150 do 5250 €


........

VGRADNJA DEŽEVNICE

Pozdravljeni.

Neposredno ob hiši bi vgradili zbiralnik za deževnico, ploščate izvedbe.
Ponudba naj zajema vsa zunanja dela s priključkom za za zalivanje in z napeljavo v hišo.
V kolikor potrebujejo dodatne informacije za ponudbo naj dodatna vprašanja pošljejo na e-mail.

LP 1080 do 1800 €


........

ZBRIRALNIK ZA DEŽEVNICO

Pozdravljeni,

zanimam se za podzemni zbiralnik za deževnico, za zalivanje vrta in pranje avtomobilov.
Najraje bi videl, če bi bila ponudba "na ključ", se pravi z izkopom in vgradnjo.

Lp 3600 do 6000 €


........

ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV

CENA, ZBIRALNIK DEŽEVNICE, 5M3
Zbiralnik deževnice, Škofja Loka

1170 € do 1950 €

CENA, CISTERNA IN PRIBOR ZA DEŽEVNICO, 3000 L
Zbiralnik deževnice, Spodnja Idrija

1170 € do 1950 €

CENA, PODZEMNI ZBIRALNIK ZA VODO, 15 M2
Zbiralnik deževnice, Pobegi

900 € do 1500 €

CENA, ZBIRALNIK DEŽEVNICE, PO POPISU
Zbiralnik deževnice, Kranj

2160 € do 3600 €

CENA, PODZEMNI ZBIRALNIK DEŽEVNICE , 5000 L
Zbiralnik deževnice, Domžale

1170 € do 1950 €

CENA, NIZKI ZBIRALNIK DEŽEVNICE , 10000 L (ALI 8.000L)
Zbiralnik deževnice, Šentjur

2160 € do 3600 €

CENA, PODZEMNI ZBIRALNIK DEŽEVNICE Z VGRADNJO, 5000 L
Zbiralnik deževnice, Laporje

1260 € do 2100 €

CENA, ZBIRALNIK DEŽEVNICE, PONIKOVALNICA, 5000 L
Zbiralnik deževnice, Brezje

1800 € do 3000 €

CENA, ZBIRALNIK ZA DEŽEVNICO IN NAPELJAVO V HIŠO, 10000
Zbiralnik deževnice, Celje

1800 € do 3000 €

CENA, BETONSKI ZBIRALNIK DEŽEVNICE, 10.000
Zbiralnik deževnice, Rovte

1800 € do 3000 €

CENA, ZBIRALNIK DEŽEVNICE, 10000 LITROV
Zbiralnik deževnice, Medvode

2160 € do 3600 €

CENA, BRALNIK VODE, 10000L
Zbiralnik deževnice, Koper

1800 € do 3000 €

CENA, PODZEMNI ZBIRALNIK ZA DEŽEVNICO IN VGRADNJA, 8000-10000
Zbiralnik deževnice, Pobegi

2160 € do 3600 €

CENA, ZBIRALNIK DEŽEVNICE, 1000 L
Zbiralnik deževnice, Kranj

1170 € do 1950 €

CENA, BETONSKI ZBIRALNIK VODE, 10-12M3
Zbiralnik deževnice, Šenčur

2160 € do 3600 €

CENA, PODZEMNI ZBIRALNIK DEŽEVNICE Z VSO POTREBNO OPREM, MED 1.000 IN 2.000 L
Zbiralnik deževnice, Slovenske Konjice

1170 € do 1950 €

CENA, PLASTIČNI PODZEMNI ZBIRALNIK DEŽEVNICE, 5000 L
Zbiralnik deževnice, Maribor

1800 € do 3000 €

CENA, DOBAVO IN VGRADNJO ZBIRALNIKA IN PONIKALNEGA POLJA, 1 KOM
Zbiralnik deževnice, Slovenska Bistrica

1170 € do 1950 €

CENA, SANACIJA BETONSKEGA ZBIRALNIKA DEŽEVNICE, 4 M3
Zbiralnik deževnice, Škofja Loka

450 € do 750 €

CENA, VGRADNJA PODZEMNEGA ZBIRALNIKA DEŽEVNICE, 6 M3
Zbiralnik deževnice, Straža pri Novem mestu

2160 € do 3600 €

CENA, PODZEMNA CISTERNA ZA DEŽEVNICO, 2000L
Zbiralnik deževnice, Kočevje

11880 € do 19800 €

CENA, DEŽEVNICO ZA VRT , 5000L
Zbiralnik deževnice, Gorišnica

1170 € do 1950 €

CENA, BETONSKI ZBIRALNIK DEŽEVNICE, 20000 LITROV
Zbiralnik deževnice, Postojna

1800 € do 3000 €

CENA, ZBIRALNIK DEŽEVNICE ZA ZALIVANJE VRTA, 5000 L
Zbiralnik deževnice, Novo mesto

990 € do 1650 €

CENA, ZBIRALNIK DEŽEVNICE, 5000L
Zbiralnik deževnice, Domžale

990 € do 1650 €

CENA, OBNOVA BETONSKEGA ZBIRALNIKA, 8,1 M3
Zbiralnik deževnice, Ljubljana

900 € do 1500 €

CENA, ZBIRALNIK DEŽEVNICE, 10.000 DO 15.000 LITROV
Zbiralnik deževnice, Krško

1800 € do 3000 €

CENA, ZBIRALNIK ZA VODO BETONIRANI, 16000 L
Zbiralnik deževnice, Straža pri Novem mestu

990 € do 1650 €

CENA, UV FILTER ZA ČIŠČENJE DEŽEVNICE, 10
Zbiralnik deževnice, Vojnik

360 € do 600 €

CENA, CISTERNO ZA VKOP IN MONTAŽO, 2000 L
Zbiralnik deževnice, Idrija

900 € do 1500 €

CENA, ZBIRALNIK, PESKOLOV, FILTER, 8000 L
Zbiralnik deževnice, Koper

1800 € do 3000 €

CENA, ZBIRALNIK DEŽEVNICE, 1 KOM
Zbiralnik deževnice, Novo mesto

990 € do 1650 €

CENA, ZBIRALNIK DEŽEVNICE ZA ZALIVANJE, 5000 L
Zbiralnik deževnice, Maribor

990 € do 1650 €

CENA, ZBIRALEC DEŽEVNICE + PRIKLOP NA HIŠO, 2.000-5.000
Zbiralnik deževnice, Žalec

1800 € do 3000 €

CENA, ZBIRALNIK DEŽEVNICE, 3000-5000
Zbiralnik deževnice, Slovenske Konjice

1800 € do 3000 €

CENA, ZBIRALNIK DEŽEVNICE, 1 KOM
Zbiralnik deževnice, Črnomelj

900 € do 1500 €Poglej druge končane projekte in cene

ZBIRALNIK DEŽEVNICE CENIK

Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

158+ PODJETIJ ZA ZBIRALNIK DEŽEVNICE
BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
BREZ PROVIZIJ
PRIDOBI PONUDBO

IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE ZBIRALNIK DEŽEVNICE?

 • Zbiralnik deževnice Ljubljana
 • Zbiralnik deževnice Maribor
 • Zbiralnik deževnice Celje
 • Zbiralnik deževnice Koper
 • Zbiralnik deževnice Kranj
 • Zbiralnik deževnice Ajdovščina
 • Zbiralnik deževnice Bled
 • Zbiralnik deževnice Bovec
 • Zbiralnik deževnice Črna na Koroškem
 • Zbiralnik deževnice Črnomelj
 • Zbiralnik deževnice Domžale
 • Zbiralnik deževnice Gornja Radgona
 • Zbiralnik deževnice Gornji Grad
 • Zbiralnik deževnice Hrastnik
 • Zbiralnik deževnice Ilirska Bistrica
 • Zbiralnik deževnice Izola
 • Zbiralnik deževnice Jesenice
 • Zbiralnik deževnice Kamnik
 • Zbiralnik deževnice Kidričevo
 • Zbiralnik deževnice Kobarid
 • Zbiralnik deževnice Kočevje
 • Zbiralnik deževnice Kranjska Gora
 • Zbiralnik deževnice Krško
 • Zbiralnik deževnice Laško
 • Zbiralnik deževnice Lendava
 • Zbiralnik deževnice Litija
 • Zbiralnik deževnice Ljutomer
 • Zbiralnik deževnice Metlika
 • Zbiralnik deževnice Mojstrana
 • Zbiralnik deževnice Mozirje
 • Zbiralnik deževnice Murska Sobota
 • Zbiralnik deževnice Nova Gorica
 • Zbiralnik deževnice Novo mesto
 • Zbiralnik deževnice Ormož
 • Zbiralnik deževnice Piran - Pirano
 • Zbiralnik deževnice Pivka
 • Zbiralnik deževnice Portorož
 • Zbiralnik deževnice Postojna
 • Zbiralnik deževnice Ptuj
 • Zbiralnik deževnice Radeče
 • Zbiralnik deževnice Radenci
 • Zbiralnik deževnice Radovljica
 • Zbiralnik deževnice Ravne Na Koroškem
 • Zbiralnik deževnice Ribnica
 • Zbiralnik deževnice Rogaška Slatina
 • Zbiralnik deževnice Sevnica
 • Zbiralnik deževnice Sežana
 • Zbiralnik deževnice Škofja Loka
 • Zbiralnik deževnice Slovenj Gradec
 • Zbiralnik deževnice Slovenska Bistrica
 • Zbiralnik deževnice Slovenske Konjice
 • Zbiralnik deževnice Šoštanj
 • Zbiralnik deževnice Štore
 • Zbiralnik deževnice Tolmin
 • Zbiralnik deževnice Trbovlje
 • Zbiralnik deževnice Tržič
 • Zbiralnik deževnice Trzin
 • Zbiralnik deževnice Velenje
 • Zbiralnik deževnice Vipava
 • Zbiralnik deževnice Vojnik
 • Zbiralnik deževnice Vransko
 • Zbiralnik deževnice Vrhnika
 • Zbiralnik deževnice Žalec
 • Zbiralnik deževnice Zreče
 • Zbiralnik deževnice Žužemberk
 • SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  © 2022 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane