Za področje

  Asfaltiranje cena

  Cena asfalta je odvisna od priprave podlage ter števila plasti. Za pripravo in utrditev podlage boste odšteli okrog 6 €/m2. Cena za polaganje ene plasti asfalta je okrog 15 €/m2, dvoslojni asfalt pa je trdnejši, bolj gladek in raven že za okoli 18 €/m2.

  Komu zaupati polaganje asfalta? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim ponudnikom asfaltiranja v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

  Pridobite ponudbo:
  Pošlji povpraševanje

  Cena asfalta


  Cena asfaltiranja. Cena za dobava in vgradnjo dvoslojnega finega in grobega asfalta. Cena za asfalt debeline 5 cm in 3 cm, skupaj s pripravo tampona.

  30.00 €/m2

  MINIMALNA CENA
  39.00 €/m2

  SREDNJA CENA
  48.00 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  Želim ponudbo izvajalcev

  Asfalt - cena za m2 asfaltiranje dvorišč, cest

  Asfaltiranje je hitra in ugodna rešitev za povozne in pohodne površine. Na utrjeno podlago lahko položimo enojni asfalt ali dvojni asfalt, odvisno od predvidenih obremenitev. Pri asfalturanju ceste ne pozabite na naklon asfalta za odvodnjavanje, izvedbo mulde, kanala, bankin in robnikov. Asfaltne površine ni potrebno vzdrževati, je trdna in ima dolgo življenjsko dobo. Za vas smo pripravili kalkulator cen, s katerim lahko hitro in enostavno preverite cene asfalitranja.

  Asfalt - cena za m2 asfaltiranje dvorišč, cest
  18 €/m2

  MINIMALNA CENA
  22 €/m2

  SREDNJA CENA
  25 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  Naredi si izračun

  Druge cene za - Asfaltiranje

  vaša količina

  enota

  Okvirna cena

  vaša cena

  Rušitvena dela

  Demontaža in montaža pokrovov

  Demontaža in ponovna montaža obstoječih litoželeznih pokrovov z niveliranjem na novo višino.


  kpl

  €/kpl

  Odstranitev asfalta, betona

  Strojno rezanje asfalta, odstranjevanje asfalta ali betona debeline od 11 do 15 cm, nakladanje in odvoz ruševin na deponijo z upoštevanjem stroškov začasne in končne deponije s predajo evidenčnih listov upravljavca deponije in ureditev okolice


  m2

  €/m2

  Odstranitev robnikov

  Odstranitev obstoječih robnikov z nakladanjem na prevozno sredstvo in odvozom na deponijo, skupaj s plačilom pristojbine.


  m

  €/m

  Odstranitev tlakovcev

  Rušenje in odstranitev obstoječih betonskih pranih plošč, tlakovcev z nakladanjem na prevozno sredstvo in odvozom na deponijo, skupaj s plačilom pristojbine.


  m2

  €/m2

  Priprava podlage

  Fina izravnava

  Fina izravnava v točnosti +-1cm in valjanje podlage.


  m2

  €/m2

  Izkop za asfaltiranje

  Kombiniran strojno-ročni široki izkop v zemljini III. kategorije, globina izkopa do 40 cm, z nakladanjem materiala na prevozno sredstvo ter odvozom na stalno deponijo, vključno s plačilom deponijskih pristojbin.


  m2

  €/m2

  Nasipavanja sekanca

  Dobava in vgradnja sekanca, dobljenega tamponskega gramoza (0-32D) za fino izravnavo v debelini cca 10 cm.


  m2

  €/m2

  Nasipavanje gramoza

  Dobava in vgradnja stenskega gramoza frakcije 0-100 mm v debelini 40cm.


  m2

  €/m2

  Asfaltiranje

  Afaltni pobrizg za preplastitev

  Pobrizg z asfaltno emulzijo pred preplastitvijo asfalta.


  m2

  €/m2

  Dvoslojni asfalt

  Dobava in vgradnja asfalta AC 22 base B 50/70 A3 debeline 5cm. Dobava in vgradnja asfalta AC 8 surf B 50/70 A4 debeline 3cm.


  m2

  €/m2

  Enoslojni asfalt

  Dobava in vgradnja asfalta AC 8 surf B 50/70 A4 debeline 6cm.


  m2

  €/m2

  Manjša popravila asfalta

  Cena za popravilo asfalta. Cena za popravilo razpok v asfaltu. Cena popravila razpok z elastično bitumensko hladno zalivno maso. Cena za sanacijo razpoke v asfaltu do 2 cm.


  m2

  €/m2

  Ročno asfaltiranje

  Cena za ročno asfaltiranje. Cena ročnega asfaltiranja. Cena za ročno asfaltiranje na predpripravljeno podlago za 6 cm debel nanos asfalta.


  m2

  €/m2

  Robniki

  Cestni robniki

  Dobava in vgradnja dvoslojnih cestnih betonskih robnikov 12x20x100 cm cementno sive barve, priprava temelja in posteljice za montažo robnikov, montaža robnikov z niveliranjem in obbetoniranjem.


  m

  €/m

  Vrtni robniki

  Dobava in vgradnja dvoslojnih betonskih robnikov 8x20x100 cm cementno sive barve, priprava temelja in posteljice za montažo robnikov, montaža robnikov z niveliranjem in obbetoniranjem.


  m

  €/m

  Odvodnjavanje

  Asfaltna mulda

  Izdelava asfaltne mulde ustrezne širine za ustrezni padec ob asfaltirani površini.


  m

  €/m

  Linijski požiralnik

  Dobava in vgradnja linijskih požiralnikov s pocinkano mrežo na betonski podlagi, brez polaganja cevi za meteorno vodo.


  m

  €/m

  Točkovni požiralnik

  Dobava in vgradnja standardnega povoznega točkovnega požiralnika, s povozno kovinsko vtočno rešetko. Dobava vključno s priklopnim kosom za iztok.


  kpl

  €/kpl

  Več

  Asfaltiranje 5cm grobega asfalta, 3cm finega asfalta, kompletno

  Okvirna cena asfaltiranja s predhodnim planumom - brez priprave podlage do cca. 200m2


  m2

  €/m2

  Asfaltiranje 5cm grobega asfalta, 3cm finega asfalta, kompletno

  Okvirna cena asfaltiranja s predhodnim planumom - brez priprave podlage nad cca. 200m2


  m2

  €/m2

  Cena asfalta 2018

  Cena asfalta 2018. Cena za dobava in vgradnjo dvoslojnega finega in grobega asfalta. Cena za asfalt debeline 5 cm in 3 cm, skupaj s pripravo tampona.


  m2

  €/m2

  Cena asfalta 2019

  Cena asfalta 2019. Cena za dobava in vgradnjo dvoslojnega finega in grobega asfalta. Cena za asfalt debeline 5 cm in 3 cm, skupaj s pripravo tampona.


  m2

  €/m2

  Cena asfalta 2020

  Cena asfalta 2020. Cena za dobava in vgradnjo dvoslojnega finega in grobega asfalta. Cena za asfalt debeline 5 cm in 3 cm, skupaj s pripravo tampona.


  m2

  €/m2

  Cena asfalta 2021

  Cena asfalta 2021. Cena za dobava in vgradnjo dvoslojnega finega in grobega asfalta. Cena za asfalt debeline 5 cm in 3 cm, skupaj s pripravo tampona.


  m2

  €/m2

  Okvirna cena
  Pošlji povpraševanje >

  Tlakovanje


  Cena tlakovcev je zelo različna, glede na to katero vrsto tlakovcev uporabimo, kako pripravimo podla...

  Preverite tudi: Tlakovanje cena

  Kako so Vam koristile te informacije?

  Polaganje asfalta - vse kar morate vedeti

  1. Asfalt - kaj moramo vedeti?

  Kadar urejamo dovozno pot in dvorišče je pomembno sočasno upoštevanje tako estetskega vidika, skladanja tlaka s hišo in okolico, kot tudi uporabnosti in življenjske dobe materiala, ki ga želimo uporabiti. Uporabniki se zato največkrat odločijo za asfaltiranje dvorišč.

  polaganje-asfalta.jpg
  Zaradi enostavnosti vzdrževanja in dolge življenjske dobe se uporabniki največkrat odločijo za asfaltiranje dovoznih poti in dvorišč.

  1.1. Kakšne prednosti ima asfalt?

  Ena glavnih prednosti asfaltiranja je gotovo hitrost izvedbe saj je asfalt lahko, ob ustrezno pripravljeni podlagi, položen v enem dnevu. Pomembna razloga pri odločitvi za asfaltiranje sta tudi enostavnost vzdrževanja in praktično neomejena življenjska doba. Asfalt je eden naj odpornejših materialov in je odporen celo na zimsko soljenje. Z njega je najlažje očistiti sneg in na njem se ne nabira pesek in kamenje. Ugodna cena izvedbe asfalta v primerjavi z drugimi oblikami tlakovanja dovoznih poti in dvorišč pa samo še utrdi njegovo priljubljenost. Cena asfaltiranja je sicer odvisna od lokacije, namembnosti in debeline. 

  1.2 Kakšne slabosti ima asfalt?

  Kljub številnim prednostim pa ima asfalt tudi določene pomanjkljivosti. Poleti močno akumulira in oddaja toploto. Pregreje se tako močno, da lahko dobimo opekline, če stopimo nanj bosi. Asfalt se ob visokih temperaturah širi, ob nizkih pa krči zato robovi asfalta začnejo pokati. V razpokah se nabira umazanija in material počasi razpade. Slabost asfalta se pokaže tudi v primeru naknadnih del oz. vgrajevanja novih napeljav in priklučkov. Asfalt je potrebno rezati in po polaganju cevi zakrpati nazaj. Stikovanje starega in novega asfalta bo opazno, prav tako se bosta razlikovali barvi. Če bi imeli tlakovano dvorišče bi zgolj odstranili del tlakovcev in jih po končanih delih položili nazaj.

  2. Strokovna in kakovostna izvedba

  Pomembno je, da asfaltiranje opravi strokovno podkovan izvajalec z veliko izkušnjami. Ko izbirate podjetje, ki bo dela opravilo, bodite pozorni na izkušnje in reference podjetja. Kakovosten izvajalec vam nudi garancijo na pripravo podlage ter na vgrajeni asfalt. Strokovno  položen asfalt je garancija za njegovo dolgo življensko dobo, zato poiščite mojstre, ki vam bodo položili asfalt v skladu z vašimi željami in uveljavljenimi standardi.

  3. Vrste asfalta za dvorišča in dovozne poti

  Izbira vrste asfalta zavisi predvsem od naslednjih dejavnikov:

  - namembnosti površine: asfaltiranje dvorišča, dovozne poti, ceste ...

  - vrste obremenitev površine: lahke, težje ali težke obremenitve,

  - geografske lokacije objekta 

  - višine investicije

  Ne glede na to za katero vrsto asfalta se odločimo pa le ta potrebuje ustrezno pripravljeno podlago saj asfalt kot material ni samonosilen.

  3.1 Enoslojno asfaltiranje

  Cena enoslojnega asfaltiranja je seveda najnižja. Tovrstna rešitev je primerna zlasti za tlakovanje dvorišč in dovoznih poti, ki so lažje obremenjene s prometom. 

  Kombinacije izvedb enoslojnega asfaltiranja:

  - pri lahki obremenitvi površine (do 3,5 tone) je frakcija kamna lahko od 0 do 11 oz.16 mm, debelina sloja pa je 5-6 cm

  - pri težji obremenitvi površine (do 8 ton) je frakcija kamna od 0 do 16 mm, debelina sloja pa je 7-8 cm.

  Podatki so zgolj informativni. Ustrezna vrsta in debelina asfalta se določi po ogledu na licu mesta.

  3.2 Dvoslojno asfaltiranje

  Tovrstna rešitev je primerna zlasti za tlakovanje dvorišč in dovoznih poti, ki so, poleg prometa osebnih vozil, obremenjene tudi s prometom težjih vozil. Dvoslojni asfalt je bolj kakovosten zaradi debelejše plasti spodnjega sloja, ki je sestavljena iz grobe frakcije kamna. Tako izdelana površina pri visokih temperaturah bolje prenaša točkovne obremenitve. Tanjši zgornji sloj sestavlja asfalt iz fine frakcije kamna zaradi česar ima asfalt gladko zgornjo površino. Običajna skupna debelina obeh slojev znaša 8 cm. Pri čemer je spodnji sloj debel 5 cm, zgornji pa 3 cm, kar ustreza tako tlakovanju dvorišč kot dovoznih poti. Tovrstno asfaltiranje je nekoliko dražje vendar kakovostnejše, lepšega izgleda in trajnejše.

  Kombinacije izvedb enoslojnega asfaltiranja:

  - pri težji obremenitvi površine (do 8 ton) je frakcija kamna v spodnjem sloju od 0 do 22 mm,v zgornjem sloju od 0-8/11 mm. Debelina spodnjega sloja je 5 cm, zgornjega sloja sloja pa 5 cm.

  - pri težji  in težki obremenitvi površine (do 10 ton) je frakcija kamna v spodnjem sloju od 0 do 22 mm,v zgornjem sloju od 0-8/11 mm. Debelina spodnjega sloja je 8 cm, zgornjega sloja sloja pa je od 3-4 cm.

  - pri težki in frekventni obremenitvi površine (do 10 ton) je frakcija kamna v spodnjem sloju od 0 do 22/32 mm, v zgornjem sloju od 0-11 mm. Debelina spodnjega sloja je 10 cm, zgornjega sloja sloja pa je od 4 cm.

  Podatki so zgolj informativni. Ustrezna vrsta in debelina asfalta se določi po ogledu na licu mesta.

  4. Kako poteka asfaltiranje dvorišč?

  4.1 Priprava podlage za asfalt

  V kolikor želimo, da bi asfaltirana površina dolgo uspešno prenašala razne obremenitve od teže avtomobilov, temperaturnih nihanj, vodo, zimsko soljenje itd., je zelo pomembno, da ustrezno pripravimo in utrdimo podlago na katero bomo vlivali asfalt. Če tega ne storimo, lahko pride do posedanja terena, pokanja asfalta ter luknjanja asfaltne površine. Podlago za povozne površine za osebne avtomobile pripravimo tako, da izkopljemo približno 0,6 metra zemljine. V primeru težje in težke obremenitve z vozili je potrebno izkopati še več. Pri odkopu imamo v mislih tudi odvod vode zato zagotovimo ustrezen padec terena stran od objekta. Padec mora potekati v naklonu vsaj 2% oziroma 2 cm na tekoči meter. Tudi, če zagotovimo zadosten padec je priporočljivo v teren vgraditi tudi povozne rešetke za odvodnjavanje. V teren, ki smo ga izkopali v več plasteh nasujemo okoli 0,4 metra grobega kamenja (gramoz ali drobljeni agregat). Vsako od plasti, pred nasutjem naslednje, dobro utrdimo. Za nasutje nikoli ne uporabljamo odpadkov iz gradbišča ali izkopanih večjih kamnov in skal. Ker je tovrsten material zelo neenakomerne velikosti in oblike, ga ni mogoče dobro utrditi in izravnati. Ko smo utrdili spodnjega, nanj posujemo še cca 0,2 metra zgornjega nasutja iz bolj drobnega gramoza. Zgornji sloj je nosilni sloj asfalta zato je utrjevanje tu še bolj pomembno. 

  4.2 Polaganje asfalta

  Kot smo že omenili izvedba vrste in debeline asfalta zavisi od namembnosti površine. Najbolj običajno pa se za povozne površine nanaša asfalt v dveh plasteh, spodnje nosilne grobe plasti debeline vsaj 5 cm in zgornje gladke finalne plasti debeline vsaj 3 cm. Obe plasti se po nanosu dobro povalja, za uporabo pa sta pripravljeni že čez nekaj ur. Izvedbo asfalta priporočamo, ko je vreme suho in je temperatura zraka vsaj 10 stopinj Celzija. Večinoma se asfaltira med gradbeno sezono. Višje temperature zunanjega zraka so pomembne zato, da se mešanica asfalta med vlivanjem ne ohladi preveč, kajti potem jo je težko dobro razvaljati. Tudi deževno vreme ni najbolj primerno za polaganje asfalta saj se masa slabše oprime podlage in kmalu lahko nastanejo razpoke. Priporočljivo je tudi, da se asfalt polaga takoj po pripravi podlage (izkop in nasutje). V kolikor tega ne storimo takoj, lahko v vmesnem času neurje, vožnja po nasutju itd. poškoduje fino plast nasutja. 

  4.3 Vzdrževanje in popravila asfalta

  Pri asfaltiranju se res ne izplača varčevati pri pripravi podlage. Dobra utrjena podlaga ter kakovostna izvedba zaključnega asfaltnega tlaka sta ključna dejavnika dolge življenjske dobe asfaltirane površine. Poleg tega je za trajnost zelo pomembna tudi izvedba zaključkov oz. stikov asfalta z drugimi materiali. Neustrezno zaključen asfalt je krušljiv in lomljiv. Skozi razpoke v vrhnjem sloju nato zlahka prodre voda in poškoduje tudi spodnji sloj. Po pesimističnem scenariju se asfaltna površina lahko celo dvigne in se odlepi od podlage. Bolj pogosto pa nastanejo vdolbine v katerih se nabira voda, umazanija itd. Sčasoma se na površini asfalta lahko pojavijo sledi avtomobilskih gum (če se vozimo po istih tirnicah in parkiramo vedno na istem mestu), velikih cvetličnih korit...Posebej poleti, ko je asfalt razgret in posledično mehkejši moramo biti previdni pri postavljanju težkih predmetov na asfalt saj lahko pustijo vidni odtis. Asfalt lahko poškoduje puščanje olja iz avtomobila ali polivanje drugih agresivnih sredstev. Tovrstnih madežev iz asfalta ni možno očistiti, lahko jih le izrežemo iz asfalta in čez prelijemo novega.

  Iščete izvajalce, ponudbo za področje Asfaltiranje?
  Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
  Informativni mesečni obrok*
  /mesec


  Znesek kredita
  EUR
  Doba odplačevanja
  let
  Naprej
  Izračun kredita >

  *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

  Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš Dom  Želim ponudbo izvajalcev
  Zadnja povpraševanja

  Asfaltiranje dvorišča, ena plast 8cm

  Pozdravljeni.

  Dvorišče, imel bi enoslojni asfalt 8cm debeline, podlaga je že narejena.

  Lp 5940 € do 9900 €

  ........

  Asfaltiranje pod nastreškom

  Pozdravljeni,

  potrebujem asfaltiranje dvorišča pod nadstreškom, 60m2. Prosim za kontakt.

  Lep pozdrav. 1710 € do 2850 €

  ........

  Asfaltiranje dvorišča

  Pozdravljeni,

  potrebujem izvajalca za asfaltiranje dvorišča površine 100 m2. Že nekaj pripravljeno, ampak boljše da pride izvajalec na ogled.

  Lp 2250 € do 3750 €

  ........

  Želim ponudbo izvajalcev

  Cena, Asfaltiranje dvorišča, do 300 m2
  Asfaltiranje, Črni Vrh nad Idrijo

  5400 € do 9000 €

  Cena, Asfaltiranje dovoza, 30 m2 debeline 8cm
  Asfaltiranje, Ljutomer

  720 € do 1200 €

  Cena, Asfaltiranje dvorisca in priprava, 300 m2
  Asfaltiranje, Kamnik

  8100 € do 13500 €

  Cena, Asfaltiranje dvorišča na pripravljeno podlago, 220 m2
  Asfaltiranje, Ljubljana - Dobrunje

  6300 € do 10500 €

  Cena, Asfaltiranje pred garažo, cca 50m2
  Asfaltiranje, Maribor

  1620 € do 2700 €

  Cena, Tlakovanje in asfaltiranje objekta novogradnje Eurospina, Po opisu
  Asfaltiranje, Maribor

  900 € do 1500 €

  Cena, Asfaltranje dvorišca, 230 m2
  Asfaltiranje, Kozina

  4500 € do 7500 €

  Cena, Asfalt pod nastreškom, 50m2
  Asfaltiranje, Ptuj

  1620 € do 2700 €

  Cena, Asfaltiranje, fini planum, 550 m2
  Asfaltiranje, Mokronog

  13500 € do 22500 €

  Cena, Asfaltiranje dvorišča, 250 m2
  Asfaltiranje, Ljubljana - Polje

  4500 € do 7500 €

  Cena, Asfaltiranje dvorišča, pribl. 100 m2
  Asfaltiranje, Kranjska Gora

  2700 € do 4500 €

  Cena, Asfaltiranje, Cca150 do 180m2
  Asfaltiranje, Velika Nedelja

  2700 € do 4500 €

  Cena, Asfaltiranje, 77 m2
  Asfaltiranje, Kranj

  1800 € do 3000 €

  Cena, Izkop,izvedba podlage,ter dvojno asvaltiranje, 480 m2
  Asfaltiranje, Radenci

  17100 € do 28500 €

  Cena, Asfaltiranje parkirišča večstanovanjske stavbe, 70 m2
  Asfaltiranje, Ljubljana - Dobrunje

  2250 € do 3750 €

  Cena, Asfaltiranje dvorišča, 40m2
  Asfaltiranje, Velika Nedelja

  1080 € do 1800 €

  Cena, Asfaltiranje dovozne poti, 120 m2
  Asfaltiranje, Rogašovci

  3240 € do 5400 €

  Cena, Asfaltiranje dvorišča, preplastitev, 100m2
  Asfaltiranje, Škofja Loka

  3240 € do 5400 €

  Cena, Asfaltiranje dvorišča, Cca 120m2
  Asfaltiranje, Križe

  3240 € do 5400 €

  Cena, Asfaltiranje dvorišča, cca 70m2
  Asfaltiranje, Maribor

  1890 € do 3150 €

  Cena, Asvaltiranje dovoza, 65 m2
  Asfaltiranje, Rogašovci

  1800 € do 3000 €

  Cena, Asfaltiranje dovoza, 60m2
  Asfaltiranje, Destrnik

  900 € do 1500 €

  Cena, Asfalt s podlago, 400m2
  Asfaltiranje, Maribor

  12600 € do 21000 €

  Cena, Asfaltiranje dvorišča, 100 m2
  Asfaltiranje, Žirovnica

  2700 € do 4500 €

  Cena, Asfaltiranje dvorišča na pripravljeno podlago, 150 m2
  Asfaltiranje, Sv. Trojica V Slovenskih Goricah

  4050 € do 6750 €

  Cena, Priprava in asfaltiranje dvorišča, cca 130 m2
  Asfaltiranje, Idrija

  2700 € do 4500 €

  Cena, Alsfaltiranje dvorisca, Priblizno 50m2
  Asfaltiranje, Velenje

  1350 € do 2250 €

  Cena, Asfaltiranje dvorisca in ceste, 60 m2
  Asfaltiranje, Maribor

  1620 € do 2700 €

  Cena, Asfaltiranje dvorisca, slabih 50m2
  Asfaltiranje, Žabnica

  1350 € do 2250 €

  Cena, Asfaltiranje dvorišča, cca 100 m2
  Asfaltiranje, Grosuplje

  2250 € do 3750 €

  Cena, Asfaltiranje dvorišča, 130 m2
  Asfaltiranje, Videm Pri Ptuju

  1350 € do 2250 €

  Cena, Asfaltiranje ceste in dvorišča, 900 m2
  Asfaltiranje, Laze V Tuhinju

  15300 € do 25500 €

  Cena, Asfaltiranje dvorišča in dovozne poti, cca 350 m2
  Asfaltiranje, Tržič

  8100 € do 13500 €

  Cena, Priprava in asfaltiranje dvorišča, 100m2
  Asfaltiranje, Stopiče

  2700 € do 4500 €

  Cena, Asfaltiranje dvorišča, 60-70 m2
  Asfaltiranje, Jurovski Dol

  1350 € do 2250 €

  Cena, Asfaltiranje dvorišča, 150 m2
  Asfaltiranje, Ljubljana

  4050 € do 6750 €  Revija Mojmojster

  Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Asfaltiranje cenik

  Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

  260+ podjetij za Asfaltiranje
  Brezplačno povpraševanje
  Brez provizij
  Pridobi ponudbo
  https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate
  Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2024 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane