Namakalni sistemi cena

Kakšna je cena za namakalne sisteme? Avtomatski namakalni sistemi skrbijo za to, da so vaše rastline redno redno in enakomerno zalite. Tako bodo vaša trata, vrt ali rastlinjak, vedno bujno zeleni in bodo bogato obrodili. Zalivalni sistemi se polagajo za trate, zelenjavne gredice, sadovnjake pa tudi lončnice. V profesionalne namene namakalne sisteme najdemo tudi v parkih, na igriščih za golf, na nogometnih igriščih in v javnih atrijih. Poznamo škropilne sisteme s fiksnimi razpršilci, škropilne sisteme z dvižnimi razpršilci ter kapljične sisteme. Za pravilno delovanje zalivalnega sistema je potrebna enakomerna razporeditev razpršilcev oz. kapljačev. Za optimalno delovanje avtomatski sistemi regulirajo količino vode in vklapljajo posamezne segmente glede na potrebe rastlin. Možna je tudi vgradnja senzorjev za dež, kar še dodatno optimizira porabo vode. Cena za namakalni sistem znaša med 12 - 15 EUR/m2.

Komu zaupati postavitev namakalnega sistema? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim ponudnikom namakalnih sistemov v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

Pridobite ponudbo:
Pošlji povpraševanje
Namakalni sistem za travo - cena

Namakalni sistem za travo - cena

Avtomatski namakalni sistem za travo. Vgradnja namakalnega sistema na položeno vodovodno inštalacijo, montaža razpršilcev, elektromagnetnih ventilov, krmilnika in namakalnega sistema vključno z vsemi potrebnimi nastavitvami in zagonom. Cena materiala znaša okoli 8 EUR/m2.

10 €/m2

MINIMALNA CENA
12 €/m2

SREDNJA CENA
14 €/m2

NAJVIŠJA CENA
Kapljični namakalni sistem za travo - cena

Kapljični namakalni sistem za travo - cena

Avtomatski kapljični namakalni sistem za travo. Izvedba razvoda namakalnega sistema za razpršilce, montaža razpršilcev, elektromagnetnih ventilov, krmilnika, dovod za kapljično namakanje trave vključno z vsemi potrebnimi nastavitvami in zagonom. Cena materiala znaša okoli 10 EUR/m2.

13 €/m2

MINIMALNA CENA
15 €/m2

SREDNJA CENA
18 €/m2

NAJVIŠJA CENA
Cena za ponudnika namakalnih sistemov

Druge cene za - Namakalni sistemi

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

Kako so Vam koristile te informacije?

Revija Mojmojster

Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
Informativni mesečni obrok*
/mesec


Znesek kredita
EUR
Doba odplačevanja
let
Naprej
Izračun kredita >

*Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 2,5%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

Namakalni sistem za vrt - vse kar morate vedeti

1. Kaj morate vedeti o namakalnih sistemih?

V zadnjih letih smo priča vse daljšim in toplejšim sušnim obdobjem v poletnih mesecih, pa tudi čedalje manj padavinam v zimskih mesecih. Strokovnjaki pravijo, da se naš planet zaradi učinka tople grede segreva in da ni izključeno, da bo tovrstno podnebje prevladalo. Naj imajo prav ali ne, dejstvo je, da je zelenje nujno za ohranjanje ugodnih mikroklimatskih razmer v okolju, v katerem živimo. In da drevesa, rože, vse vrste zelišč in trav, pa tudi sadje in zelenjava lahko dobro uspevajo, je potrebna voda. Ni zastonj rek: voda je vir življenja!

Ne glede na to ali ste že zgradili svoj dom in si uredili vrt ali pa to šele načrtujete, nekaj je jasno - morali boste poskrbeti za vodo – pitno vodo, sanitarno vodo in vodo za zalivanje, da bodo vaše dvorišče, vrt ali sadovnjak ostali negovani, cvetoči in rodovitni. Najboljša in najlažja rešitev za to so zalivalni in namakalni sistemi, in sicer tisti, ki se načrtujejo in izvajajo vzporedno z gradnjo hiše. Seveda jih je mogoče dodati tudi kasneje, če sprva ne veste, ali bi se sploh lotili česa zahtevnejšega od trate in lončnic.

2. Kako izbrati ponudnika za vaš namakalni sistem?

Ne glede na to, ali želite poskrbeti za zalivanje ali namakanje že ob gradnji hiše oziroma urejanju okolice ali se boste s tem ukvarjali naknadno, vam predlagamo, da se obrnete na strokovnjake. Krajinski arhitekti bodo v sodelovanju z dobavitelji naprav in opreme za zalivanje in namakanje znali zasnovati in načrtovati točno takšen sistem, ki bo ustrezal vašemu tipu zemljišča, velikosti parcele ter proračunu. To bo veliko bolj praktično in navsezadnje tudi cenejše, kot da to naredite sami, če niste v tem poklicu. Dejavnikov, ki lahko vplivajo na uspešnost končnega rezultata, je namreč veliko in težko jih je našteti, kaj šele vse predvideti, če se s tem ne ukvarjaš profesionalno.

Tukaj je le nekaj parametrov, ki jih mora pri zasnovi namakalnega sistema upoštevati in izračunati krajinski arhitekt: velikost parcele, kakovost in kemična sestava tal in vode, obstoj vodnih virov na parceli ter oddaljenost od njih, naklon terena, izračun velikosti, dolžine, lege in smeri cevi ali trakov, najustreznejše mesto za črpalko, tip, moč in pretok črpalke, ročno ali avtomatsko krmiljenje, vzdrževanje in čiščenje sistema in še veliko, veliko drugih. Torej, tudi če boste vse te dejavnike obvladali sami, boste potrebovali pomoč pri izvedbi - morali poiskati izvajalca oz. ponudnika storitev. Na trgu jih je zelo veliko in izbira najustreznejšega ni enostavna. Vsekakor vam toplo priporočamo, da nas kontaktirate, saj sodelujemo samo z zanesljivimi podjetji in obrtniki, ki vam bodo znali priti naproti.

3. Vrste - kateri namakalni sistem izbrati?  

3.1. Zalivalni sistem

Če imate meščansko hišo ali pa nimate časa ali želje za pridelavo zelenjave in sadja, bo za trato ali vrt okoli vaše hiše zadostoval zalivalni sistem. Ta sistem je lahko čisto preprost. Potrebujete dvoriščno pipo in dovolj dolgo vrtno cev, ki jo uporabite za zalivanje rož in trave ali občasno za pranje poti in avtomobilov. Če pa želite avtomatsko zalivanje s centralnim upravljanjem, senzorji in časovniki, boste za to že morda potrebovali strokovno pomoč. Krajinski arhitekt ali podjetje za urejanje krajine bo predlagalo samodejno črpalko in škropilni/kapalni sistem, ki se vklopi in izklopi ob nastavljenem času s časovnikom.

Ko gre za te preprostejše in manjše sisteme, je pri njihovi namestitvi treba upoštevati manj dejavnikov. Pomembna je le velikost površine, ki jo zalivamo, ter temu ustrezno število in razporeditev razpršilnikov. Sami škropilniki so lahko fiksni ali izskočni. Natančno se ve, kakšna je moč posameznega sprinklerja in domet njegovega curka, zato se na podlagi tega naredi izračun. V večjih trgovskih centrih z vrtnarsko opremo, se prodajajo že pripravljeni kompleti opreme in komponent, ki jih po navodilih proizvajalca lahko montirate tudi sami.

3.2. Namakalni sistem

Če imate večjo parcelo z več rastlinja ali se želite v prostem času ukvarjati z vrtnarjenjem ter gojenjem zelenjave in sadja, potem boste potrebovali kompleksnejši in večji namakalni sistem. Strokovnjak, ki ga najamete za svetovanje ali namestitev sistema, mora najprej upoštevati naslednje dejavnike:

 • kateri skupini namakanih zemljišč pripada vaša posest,
 • kakšna je kakovost vode za namakanje,
 • kakšna je zmogljivost namakalnega vira,
 • kakšna je vrsta vodnega vira,
 • kakšna bo izbira načina namakanja,
 • cikel namakanja.

3.3. Pogoji za namakalni sistem

Vir vode mora izpolnjevati osnovni pogoj, in sicer zagotavljanje zahtevane količine vode ustrezne kakovosti. Potrebna količina vode se določi na podlagi izračuna norme namakanja ali/in zalivanja ter velikosti površine, ki se namaka. Pri tem je treba upoštevati parametre kakovosti vode. Fizikalni in kemični kazalniki vode se lahko razlikujejo. Vse vode v naravi vsebujejo določeno količino mineralnih snovi. Količina teh snovi, njihova sestava in nihanje med namakanjem vpliva na uporabnost vode. Voda, ki se uporablja za namakanje, mora izpolnjevati osnovne kriterije fizikalne kakovosti vode, in sicer:

 • dovoljšna količina vode pri viru,
 • temperatura vode in
 • količina raztopljenih snovi v vodi.

Nizka temperatura namakalne vode ni dobra in vodi do začasne upočasnitve rasti in razvoja rastline v vseh njenih fazah, pa tudi do zmanjšanja pridelka. Hladna voda ima manjšo vsebnost razpoložljivih hranilnih snovi, manjšo mikrobiološko aktivnost in v nekaterih primerih vodi do pojava t.i. fiziološke suše. Velja, da je na našem geografskem področju najugodnejša temperatura vodeza zalivanje in namakanje okrog 18-20 °C.

4. Vrste namakalnih sistemov

Na splošno obstajata dva načina namakanja: cevi, razpeljane pod zemljo in površinsko. Najbolj znana in zagotovo najbolj razširjena načina sta kapljični namakalni sistem, ki se uporablja v sadjarstvu in zelenjadarstvu, ter škropljenje oz. umetni dež za poljščine. Vsekakor je danes na trgu mogoče najti številne proizvajalce in ponudnike vseh vrst sistemov, vsak izmed njih pa ima svoje prednosti in slabosti. Najbolj znani namakalni stroji so typhoon, linear in pivot, obstajajo pa tudi škropilniki, brizgalne pištole in cevni sistemi.

Na voljo so tudi samohodni razpršilci, mikrorazpršilci, vgradne cevi-kapalke in fiksni sistemi z mobilnimi razpršilci. Najnovejši izdelki na tem področju so kapalni trakovi, katerih prednost je enakomeren pretok kapljic po celotni dolžini traku, da ne prihaja do zamašitev ali težav zaradi usedlin v vodi, njihova kakovost napram ceni je zelo konkurenčna. Da bo delovanje vsakega od izbranih sistemov optimalno, je treba vzpostaviti avtomatsko regulacijo pretoka vode in določenih elementov za namakanje glede na potrebe rastlin, ki jih gojimo. Možna je tudi vgradnja senzorja za dež, ki dodatno optimizira porabo vode.

4.1. Kapljični namakalni sistem - prednosti

 • Varčevanje z energijo zaradi nižjega delovnega tlaka.
 • Nizka poraba vode in delovne sile.
 • Zaradi manjših količin vode v sistemu je manjše tudi izhlapevanje vode.
 • Možnost dodajanja hranil sočasno z namakanjem.
 • Večja začetna ureditev površine ni potrebna.
 • Ne prihaja do plevela, ker ni navlažena celotna površina.
 • Sistem je običajno popolnoma avtomatiziran, možno pa je tudi računalniško vodenje.
 • Negativni vpliv vetra je odpravljen.
 • Količino vode, potrebno za zalivanje, lahko dozirate zelo natančno.
 • Zelo priročen način namakanja v zaščitenih prostorih (rastlinjakih).
 • Stroški vzdrževanja in izkoriščanja so pogosto nižji v primerjavi z drugimi načini namakanja.

4.2. Kapljični namakalni sistem - slabosti

 • Pogoste zamašitve odprtine kapalk zaradi usedlin v vodi, kot so alge ali kemične usedline, zato je treba takšne kapalke redno menjati z novimi.
 • Velika dolžina cevi otežuje gibanje strojev in ljudi.
 • Ni primeren za večje površine.
 • Visoka začetna investicija.

4.3. Razpršilniki za zalivanje - prednosti 

 • Z razpršilniki lahko zalivamo tako na neravnem kot tudi na ravnem zemljišču, s čimer se izognemo dragim in obsežnim zemeljskim delom, pravzaprav površinska priprava zemljišča sploh ni potrebna.
 • Ne povzročajo erozije na pobočjih.
 • Oprema ne zaseda obdelovalne površine in ne moti uporabe strojev.
 • Možnost varčne porabe razpoložljive vode zaradi natančnega odmerjanja zalivalne količine.
 • S prilagajanjem intenzivnosti padavin lahko namakanje enako učinkovito izvajamo na manj in bolj prepustnih tleh.
 • Možnost namakanja tudi na zemljiščih z visoko stopnjo podzemne vode.
 • Manj zbijta zemljina.
 • Enakomernost vlage v tleh.
 • Možnost namakanja na novo posejanih ali kaljenih posevkov.
 • Možnost uporabe fertigacije.
 • Možnost zaščite pred zmrzaljo z namakanjem z zelo nizko intenzivnostjo dežja.

4.4. Razpršilniki za zalivanje - prednosti

 • Visok začetni vložek v nabavo opreme in izgradnjo sistema.
 • Visoki stroški uporabe sistema.
 • Veter ima velik vpliv na neenakomernost zalivanja in lahko omeji ali onemogoči uporabo sistema.
 • Prihaja do izgube vode v obliki izhlapevanja.
 • Vseh naprav ni mogoče uporabiti za zalivanje visokih posevkov.
 • Možnost pojava bolezni pri nekaterih rastlinah se poveča.
 • Večja intenzivnost in velikost kapljic povzročata pojav skorje na površini zemlje, slabšo strukturo tal in možne poškodbe občutljivih rastlin.
 • Naprave in opremo je treba vzdrževati tudi izven sezone.

5. Kako namestiti namakalni sistem

Glede na velikost parcele, vrsto sistema in vrsto rastlin, ki jih želite namakati, se bosta strokovnjak ali podjetje, ki ga boste najeli, najprej ukvarjala z izbiro najustreznejšega prostora za postavitev črpalke, ki bo črpala vodo iz vodnega vira v namakalni sistem, saj je to najpomembnejši del opreme. To mesto mora biti pripravljeno in zavarovano v skladu s priporočili proizvajalca, da lahko motorji delujejo brez težav. V primeru kapljičnega namakalnega sistema sledijo meritve in načrt razpeljave cevi ter morebitno plitvo vkopavanje ali pritrditev cevi, da se ne premikajo.

Ko gre za razpršilnike za zalivanje, je to pravzaprav kovinska konstrukcija, ki je v celoti izdelana iz votlih pocinkanih jeklenih ali ALU cevi. Na vsakem nosilnem stebru sta dve krili z razpršilniki, to je šobami, izdelanimi na določeni razdalji. Stebri s krili so bodisi postavljeni na določenih točkah parcele, bodisi so premični in jih je mogoče po potrebi premikati in tako namakati celotno območje. Krila so različnih dimenzij, odvisno od modela in proizvajalca, lahko pa so pritrjena na steber ali imajo zgibne povezave zaradi vrtenja kril okoli navpične osi. Spet glede na model in proizvajalca obstajajo različice, ki jih lahko pritrdimo na kmetijske stroje in jih tako premikamo in zalivamo teren.

6. Kako pravilno vzdrževati namakalni sistem?

Zalivalni in namakalni sistemi imajo glede na vrsto, proizvajalca in dobavitelja, praviloma garancijsko dobo med 10 in 25 let. To je kar dolgo obdobje, zato večina v svojo garancijo vključuje redne preglede in poprodajne storitve. Načeloma to pomeni obisk serviserja vsaj 2x letno, pred in po sezoni ter dodatne obiske na povabilo.

Velja poudariti, da večina dobaviteljev ponuja montažo na ključ, pa tudi popravilo starih sistemov, ki jih ni več na trgu. »Na ključ« kot v gradbeništvu pomeni izdelavo načrta, postavitev oz. izvedbo ter zagon z garancijo in usposabljanjem stranke za uporabo opreme.

Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš DomŽelim ponudbo izvajalcev
Zadnja povpraševanja

Namakalni sistem

Pozdravljeni,

letos sem se lotil renovacije zelenice cca 90m2.
Ker imam trenutno vse 'odprto' bi rad dodatno naredil še namakalni sistem.

Lp 270 € do 450 €

........

Rabil bi namakalni sistem,

Pozdravljeni,

sam sem si položil cevi in šprinklerje od Gardene, problem imam, ker sem dal položit travno rušo in mi sedaj premalo zaliva vse to, rabil bi dodatne šprinklerje in verjetno močnejšo pumpo, vodo imam iz podtalnice.

LP 540 € do 900 €

........

namakalni sistem za zelenico

Spoštovani,

Potrebujemo namakalni sistem za zelenico cca 120 m2.

Prosim za kontakt.
Lep pozdrav 1260 € do 2100 €

........

Želim ponudbo izvajalcev

Cena, Namakalni sistem, cevni za rastline in/ali pod zemljo za travo., 300m2
Namakalni sistemi, Koper

450 € do 750 €

Cena, Zalivalni sistem za manjši vrt, 35 m2
Namakalni sistemi, Škofljica

180 € do 300 €

Cena, Namakalni sistem, 120 m2
Namakalni sistemi, Domžale

270 € do 450 €

Cena, Vgradnja namakalnega sistema, izravnava zelenice, 140 m2
Namakalni sistemi, Lukovica

540 € do 900 €

Cena, Klasični namakalni sistem zelenice, 200 m2
Namakalni sistemi, Begunje Na Gorenjskem

270 € do 450 €

Cena, Ureditev sistema za zalivanje trave, cca 70m2
Namakalni sistemi, Ljubljana

540 € do 900 €

Cena, Namakalni sistem za trato, 30m2 in 60m2
Namakalni sistemi, Ankaran

810 € do 1350 €

Cena, Klasični namakalni sistem, 150
Namakalni sistemi, Petrovci

405 € do 675 €

Cena, Zalivanje vrta, 30 m2
Namakalni sistemi, Loka pri Zidanem Mostu

180 € do 300 €

Cena, Namestitev sistema kapljičnega namakanja, 1,5 ha
Namakalni sistemi, Velika Nedelja

1350 € do 2250 €

Cena, Namakalni sistem za travo, 300 m2
Namakalni sistemi, Bistrica ob Dravi

900 € do 1500 €

Cena, Namakalni sistem za trato, 115m2
Namakalni sistemi, Ljubljana - Polje

900 € do 1500 €

Cena, Namakalni sistem za živo mejo, cca 20 m
Namakalni sistemi, Tišina

315 € do 525 €

Cena, Cca 50m2 namakalnega ter cca 20m2 kapljicnega zalivalnega sistema.,
Namakalni sistemi, Ljubljana

720 € do 1200 €

Cena, Projektiranje in izvedbo namakalnega sistema, zelenica 1000m2+, vrt 200m2, visoke grede 7x
Namakalni sistemi, Grosuplje

2250 € do 3750 €

Cena, Rain Bird namakalni sistem, 500 m2
Namakalni sistemi, Lenart v Slovenskih Goricah

1350 € do 2250 €

Cena, Celoten namakalni sistem, 200
Namakalni sistemi, Orehova vas

1800 € do 3000 €

Cena, Namakalni sistem travne površine., 70 m2
Namakalni sistemi, Dvor

360 € do 600 €

Cena, Ureditev automatskega zalivanja, 300 m2
Namakalni sistemi, Celje

900 € do 1500 €

Cena, Namakalni sistem s sedmimi škropilniki, 40 m2
Namakalni sistemi, Koper

540 € do 900 €

Cena, Zalivalni sistem za že urejeno zelenico., cca 450m2
Namakalni sistemi, Orehova vas

450 € do 750 €

Cena, Namakalni sistem na visokih gredah, 8 gred po 4m2
Namakalni sistemi, Litija

270 € do 450 €

Cena, Kapljični namakalni sistem, 22 m 2
Namakalni sistemi, Duplje

540 € do 900 €

Cena, Zalivalni sistem in prezračevanje zelenice, 3000 m2
Namakalni sistemi, Miklavž Na Dravskem Polju

2700 € do 4500 €

Cena, Namakalni sistem zelenice, 150 m
Namakalni sistemi, Slovenske Konjice

270 € do 450 €

Cena, Avtomatsko namakanje trave, 4,50 a
Namakalni sistemi, Beltinci

315 € do 525 €

Cena, Namakalni nsistem rainbird, 800 m2
Namakalni sistemi, Podgorci

900 € do 1500 €

Cena, Zalivalni avtomatski sistem za travo, 1100 m2
Namakalni sistemi, Mirna

630 € do 1050 €

Cena, Namakalni sistem za trato okoli hiše, cca 50m2
Namakalni sistemi, Dvor

360 € do 600 €

Cena, Sistem za zalivanje trave, 200m2
Namakalni sistemi, Malečnik

630 € do 1050 €

Cena, Namakalni sistem, Cca 400 m2
Namakalni sistemi, Miren

720 € do 1200 €

Cena, Namakalni sistem za travo, Cca 300 m2
Namakalni sistemi, Maribor

540 € do 900 €

Cena, Namakalni sistem in postavitev travne ruse za nezahteven teren , 180m2
Namakalni sistemi, Ljubljana

1350 € do 2250 €

Cena, Servis namakalnega sistema, 400m2
Namakalni sistemi, Miklavž Na Dravskem Polju

180 € do 300 €

Cena, Zalivalni sistem za travo, 45m 2s
Namakalni sistemi, Ptuj

1800 € do 3000 €

Cena, Namakalni sistem, 400 m2
Namakalni sistemi, Mežica

630 € do 1050 €Poglej druge končane projekte in cene

Namakalni sistemi cenik

Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

68+ podjetij za Namakalni sistemi
Brezplačno povpraševanje
Brez provizij
Pridobi ponudbo

Iščete izvajalce, ponudbo za področje Namakalni sistemi?

 • Namakalni sistemi Ljubljana
 • Namakalni sistemi Maribor
 • Namakalni sistemi Celje
 • Namakalni sistemi Koper
 • Namakalni sistemi Kranj
 • Namakalni sistemi Ajdovščina
 • Namakalni sistemi Bled
 • Namakalni sistemi Bovec
 • Namakalni sistemi Črna na Koroškem
 • Namakalni sistemi Črnomelj
 • Namakalni sistemi Domžale
 • Namakalni sistemi Gornja Radgona
 • Namakalni sistemi Gornji Grad
 • Namakalni sistemi Hrastnik
 • Namakalni sistemi Ilirska Bistrica
 • Namakalni sistemi Izola
 • Namakalni sistemi Jesenice
 • Namakalni sistemi Kamnik
 • Namakalni sistemi Kidričevo
 • Namakalni sistemi Kobarid
 • Namakalni sistemi Kočevje
 • Namakalni sistemi Kranjska Gora
 • Namakalni sistemi Krško
 • Namakalni sistemi Laško
 • Namakalni sistemi Lendava
 • Namakalni sistemi Litija
 • Namakalni sistemi Ljutomer
 • Namakalni sistemi Metlika
 • Namakalni sistemi Mojstrana
 • Namakalni sistemi Mozirje
 • Namakalni sistemi Murska Sobota
 • Namakalni sistemi Nova Gorica
 • Namakalni sistemi Novo mesto
 • Namakalni sistemi Ormož
 • Namakalni sistemi Piran - Pirano
 • Namakalni sistemi Pivka
 • Namakalni sistemi Portorož
 • Namakalni sistemi Postojna
 • Namakalni sistemi Ptuj
 • Namakalni sistemi Radeče
 • Namakalni sistemi Radenci
 • Namakalni sistemi Radovljica
 • Namakalni sistemi Ravne Na Koroškem
 • Namakalni sistemi Ribnica
 • Namakalni sistemi Rogaška Slatina
 • Namakalni sistemi Sevnica
 • Namakalni sistemi Sežana
 • Namakalni sistemi Škofja Loka
 • Namakalni sistemi Slovenj Gradec
 • Namakalni sistemi Slovenska Bistrica
 • Namakalni sistemi Slovenske Konjice
 • Namakalni sistemi Šoštanj
 • Namakalni sistemi Štore
 • Namakalni sistemi Tolmin
 • Namakalni sistemi Trbovlje
 • Namakalni sistemi Tržič
 • Namakalni sistemi Trzin
 • Namakalni sistemi Velenje
 • Namakalni sistemi Vipava
 • Namakalni sistemi Vojnik
 • Namakalni sistemi Vransko
 • Namakalni sistemi Vrhnika
 • Namakalni sistemi Žalec
 • Namakalni sistemi Zreče
 • Namakalni sistemi Žužemberk
 • Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane