LESENE TERASE, WPC cena

  Kakšna je cena lesene terase? Odvisna je od dimenzij terase (minimalno 3x3m), materiala (les, kamen, keramika), načina montaže, terena (raven ali pod naklonom) in nenazadnje tudi ponudnika. Cena za leseno teraso iz sibirskega macesna na podkonstrukciji do višine 20 cm 15 - 30 EUR/m2. Za točno ceno lahko pošljete povpraševanje našim preverjenim izvajalcem za lesene terase. Za vas smo pripravili tudi nekaj nasvetov o lesenih terasah.

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE IZVAJALCEM >

  CENA LESENE TERASE


  Cena lesene terase. Cena za leseno teraso iz sibirskega macesna na podkonstrukciji do višine 20 cm, skupaj z vijačenjem v podlago.

  50.00 €/m2

  MINIMALNA CENA
  €/m2

  SREDNJA CENA
  90.00 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV
  Polaganje lesene terase - cena

  Polaganje lesene terase - cena

  Lesena terasa je nekoliko dražja, vendar se lahko pohvali s prijetno toplino na otip ter estetsko dovršenostjo. Za polaganje lesene terase obvezno izberite les, odporen na vlago, temperaturne spremembe in sončno obsevanje. Najustreznejša izbira sta sibirski macesen ali tik. Cena lesene terase je odvisna od velikosti lesene terase, materiala (les ali lesno-kompozitne talne deske), načina montaže, višine podkonstrukcije in seveda tudi od izvajalca. Cena zajema pripravo podlage, izdelavo podkonstrukcije in distančnikov ter polaganje lesenih desk.

  38 €/m2

  MINIMALNA CENA
  61 €/m2

  SREDNJA CENA
  83 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  Cena za monterja lesene terase

  DRUGE CENE ZA LESENE TERASE, WPC

  vaša količina

  enota

  okvirna cena

  vaša cena

  Polaganje zunanje lesene talne obloge

  Cena za polaganje zunanje lesene talne obloge iz teaka ali drugega lesa z upoštevanjem standardne porabe.  €/m2

  m2
  povpraševanje>

  WPC terasa

  Cena za WPC teraso. Cena za teraso iz kompozitnih desk iz 30% polimerov in 70% lesnih vlaken. Cena za teraso skupaj z montažo s pripravo podlage in distančniki.  €/m2

  m2
  povpraševanje>
  SKUPAJ:
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE >

  Kako so Vam koristile te informacije?

  Ideje za urejen dom

  Revija s svežimi idejami in nasveti naših avtorjev za urejanje doma.

  Lesene terase - vse kar morate vedeti

  Gradnja lesene terase je odličen projekt, ki ga lahko načrtujete za toplejše mesece. To je idealen kraj za pogostitev prijateljev in družine, za piknike, igro, sončenje in druge prijetne aktivnosti na prostem. Za lažje načrtovanje in izvedbo čudovite domače lesene terase, smo vam pripravili nekaj nasvetov. 

  lesena-terasa.jpg
  Lesena terasa je idealen kraj za druženje, piknike, igro, sončenje in druge prijetne aktivnosti na prostem.

  1. Lesene terase - vse kar morate vedeti

  1.1 Različni slogi lesene terase

  Izbirate lahko med številnimi slogi lesenih teras. Najprej se odločite, ali želite majhno teraso za bolj intimna druženja ali veliko teraso, kjer boste lahko prirejali večje zabave. Nato se boste želeli odločiti še, kako želite, da vaša terasa izgleda.

  1.2 Velikost lesene terase 

  Odločilni dejavnik za vašo teraso bo, kakšne velikosti želite, da bi bila. Ali bo to majhna terasa, kjer boste samo vi in ​​vaš zakonec uživali v prijetni večerji? To bo tudi ceneje, saj boste potrebovali manj materialov. Morda imate raje veliko teraso, kjer lahko pogosto gostite goste. Terasa se lahko nahaja pred hišo ali za njo, lahko pa se vije tudi okoli vogala hiše, če to dopušča velikost vašega dvorišča. Tako boste imeli prostor tudi za žar, mize, stole in drugo. Gostje pa bodo imeli tudi dovolj prostora, da se bodo lahko družili na vaši novi terasi. 

  2. Različne vrste materialov za lesene terase

  Eden najcenejših načinov, kako lahko svojemu domu dodate več bivanjskega prostora, je terasa, ki je kot nekakšna zunanja dnevna soba. Strošek izgradnje zunanje terase je odvisen predvsem od velikosti terase in izbranih materialov. Če želite izvedeti več o prednostih in slabostih - in stroških - različnih materialov , vključno z naravnim lesom, lesom, obdelanim pod pritiskom, in kompozitnimi materiali, si lahko tukaj preberete več o tem. 

  2.1 Les

  Terasa iz naravnega lesa je prijetna na otip in v toplem vremenu ostane hladnejša od drugih materialov. Bor je najcenejša izbira (a tudi najmanj trpežna). Druga prednost lesa je, da je vpojen, zaradi česar je manj moker v dežju ali v bližini bazena. Nekatere vrste lesa - vključno z macesnom in sibirskim macesnom, sekvojo in cedro - so bolj odporne proti gnitju in manj dovzetne za poškodbe žuželk kot druge vrste lesa. Da bodo lesene deske iz leta v leto videti dobro, jih vsako leto premažite z oljem ali drugim zaščitnim sredstvom. Tikov les je še posebej trpežna vrsta lesa, je pa tudi ena najdražjih možnosti. Če si lahko privoščite večje stroške, je upoštevajoč daljšo življenjsko dobo, morda, kljub vsemu, smiselna izbira.  Večina vrst lesa se, če jih ne obdelamo, sčasoma naravno obarva v srebrno sivo barvo. V kolikor boste les premazali z lazuro, upoštevajte, da boste morali površino obnavljati vsako leto. Barvanje lesa ali tesnjenje z lesnim oljem bo podaljšalo življenjsko dobo lesa. Tropske vrste lesa so gostejše in bolj mastne zaradi česar se ne zvijajo in so tudi bolj trpežne. Njihova slabost je, poleg cene, da se težje obdelujejo. Te vrste lesa so denimo Ipe, Mahagonij, Cambara in Meranti, ki prihajajo iz centralne in južne Amerike ter Filipinov. 

  2.2 Tlačno obdelan les 

  Kaj je tlačno obdelan les? Obdelava pod pritiskom je postopek konzervacije, ki pomaga lesu, da zdrži zunanje elemente in odganja žuželke, mikroorganizme ter lesno gnilobo. Najpogostejše kemikalije, ki se uporabljajo za tlačno obdelavo lesa, so alkalni bakreni kvaternar (ACQ), bakreni azol (CA) in mikronizirani bakreni azol (MCA). Tlačno obdelan les za terase je približno za polovico cenejši kot naravne, neobdelane lesene deske za teraso. 

  2.3 WPC in kompozitni materiali 

  Kompozitni materiali za terase združujejo plastiko z lesnimi vlakni. Običajno so nekoliko dražji za vgradnjo kot lesene deske. Vendar pa jih ne bo treba barvati, oljiti in obnavljati. So zelo trpežni - lahko pričakujete, da bo terasa iz kompozitnih materialov zdržala tudi do 25 let - kar pomeni manj stroškov za popravila in zamenjave ter dolgoročen prihranek denarja. Na voljo so v široki paleti barv, kompozitne kritine pa lahko tudi pobarvate v skoraj vse barve, ki bi jih želeli. 

  2.4 Talna obloga za terase iz bambusa  

  Bambusove talne obloge so novost na našem tržišču. Narejene so z lepljenjem bambusovih vlaken pod pritiskom. Zelo stabilen in trpežen material ima zgolj eno slabost in sicer, da je nagnjen k razpokanju. Te težave boste preprečili, če ga boste vsako leto premazali z oljem ali drugim ustreznim zaščitnim sredstvom. 

  3. Lesena terasa - jo lahko izdelate sami ali je bolje najeti profesionalce? 

  Če gradite preprosto majhno teraso, boste to morda lahko izvedli kar sami. Enonivojske terase je lažje zgraditi in zahtevajo manj časa za izvedbo. Prepričajte pa se, da je podlaga na kateri gradite, trdna. Tudi podkonstrukcija bo morala biti pravilno pritrjena, da bo terasa stabilna. Če pa ima vaša načrtovana terasa več nivojev, stopnice, zavoje, vključuje vgradnjo masažnega bazena itd. je morda bolje, da za pomoč pokličete strokovnjaka. 

  3.1 Izmere in načrt terase

  Eden najpomembnejših delov gradnje terase so natančno izdelane in večkrat preverjene meritve. Le tako boste zagotovili, da se bo vaš material prilegal, kakor želite. Še posebej v kotih ali ob ograji, ne boste imeli veliko prostora za napake. Pomembno je tudi, da imate ustrezne pritrdilne elemente za sestavljanje terase, saj lahko to bistveno vpliva na stabilnost terase. Če uporabljate kompozitne materiale, poglejte, kakšne so mejne dimenzije (max. dolžina deske...) in se jih držite, še posebej, če se uporabljajo kot stopnice. Ko gradite teraso, morate upoštevati veliko različnih dejavnikov. Predno pričnete z gradnjo je dobro imeti natančno izdelano predstavo o tem kakšna naj bo terasa. Od oblike, velikosti in nivojev terase ter  vrste materiala, ki ste ga izbrali, je odvisen način izvedbe (naredi sam ali najemi profesionalce) in končna cena terase. 

  3.2 Nasveti za izgradnjo lesene terase

  Ko ste že izdelali osnovne načrte za teraso, se odločili, kako velika bo in kakšnemu namenu bo služila je čas, da kupite vse potrebne materiale in začnete dejansko graditi. Pomembno je vedeti, kako pravilno namestiti teraso, ne glede na to, ali nameščate trdi les ali kompozitne materiale. Prav tako boste želeli razmisliti o tem, kakšen videz bo imela terasa. Poskrbite, da ga boste prilagodili, da se bo skladal z vašo hišo in okolico. Predno začnete polagati deske za teraso se prepričajte, da je les pravilno posušen. To bo zmanjšalo dihanje (krčenje in raztezanje) lesa in povečalo stabilnost terase. Dovolite najmanj 18 centimetrov odprtega prostora pod nosilci, ki imajo odprte stranice, da povečate navzkrižno prezračevanje. Ko režete deske na ustrezno dolžino, se prepričajte, da jih nato tudi pritrdite v roku 24 ur. Če nameščate kompozitne deske, se morate zavedati toplotnega raztezanja. To je težava, ki jo naravni trdi les nima, kompozit pa, ker je izdelan iz plastike. To pomeni, da se bo vaša paluba širila in skrčila, saj je skozi celo leto izpostavljena vročemu in hladnemu vremenu.

  3.3 Zaščita terase 

  Ko postavljena podkonstrukcija in ste nanjo položili les, si lahko čestitate. Najtežji del je za vami. Zdaj je potrebno teraso le še premazati z ustreznim zaščitnim sredstvom, da jo boste obvarovali pred vsemi zunanjimi vplivi, ki jim je izpostavljena in lahko sčasoma začnejo povzročati težave. Zaščita terase je skoraj tako pomembna kot pravilna izgradnja. Ko ste teraso premazali jo poškropite z vodo, da preizkusite, če tesni. Če se kapljice vode vpijejo v les bo potrebno dodati še en sloj premaza. 

  3.4 Opremljanje/dekoriranje terase

  Ko je terasa položena, vas čaka najbolj zabavni del projekta. Vključite svojo kreativno plat in začnite opremljati teraso. Pomislite, kakšen je namen vaše terase in začnite od tam. Če boste na terasi pogosto zabavali goste, si priskrbite veliko mizo ter udobne stole, kjer se bodo gostje lahko sprostili. Če želite v toplejših mesecih zunaj kuhati, boste potrebovali zunanjo kuhinjo ali žar. Pomislite, kje je podnevi sonce, in na ta mesta postavite velike senčnike, da boste vi in vaši gostje zaščiteni pred pripeko. Svoji terasi boste dodali čar, če boste ob robovih postavili kontejnerje z zelenjem. Lahko jih izdelate sami ali pa kupite v trgovini z vrtno opremo. Napolnite jih z dišavnicami, zelišči ter živobarvnim cvetjem, da poživite prostor. Za nekaj zasebnosti pred sosedi lahko postavite zaslon. Tako bo vaša terasa bolj intimna, zaslon pa bo hkrati služil tudi kot zaščita pred vetrom. Postavitev tende je še ena od možnosti, da se zaščitite pred soncem, žuželkami in klepetavimi sosedi. Omogočila vam bo udobno bivanje na prostem v toplejših mesecih. Razmislite tudi, kako lahko terasi dodate svoj dotik. Če ste denimo blizu oceana in obožujete jadranje, uporabite dekoracije z navtično tematiko in izberite modro/belo barvno temo. Prav tako boste želeli razmisliti o osvetlitvi terase. Kupite nekaj lučk, ki jih ustrezno razmestite po prostoru, da bodo ustvarile prijetno svetlobo, ko boste skupaj s prijatelji uživali v večernem vetriču. Če želite svoji terasi dodati prijeten občutek, investirajte v udobne zunanje blazine v svojih najljubših barvah. 

  4. Vzdrževanje lesene terase 

  Svojo leseno teraso boste morali vzdrževati skozi celo leto, če želite zagotoviti, da bo zdržala v dobrem stanju desetletje in več. Če je vaša terasa videti nekoliko umazana, lahko s posebnim čistilom za lesene terase odstranite nekaj umazanije. Po potrebi lahko večkrat na leto, na očiščeno teraso, ponovno nanesete zaščitni sloj olja oz. drugega zaščitnega sredstva za pogosto uporabo. Da bi jo ohranili, takoj očistite hrano ali pijačo, ki pade na tla. Če razlijete kaj kislega ali temno obarvanega, kot je vino, lahko to pusti trajne madeže na lesu, zato snov čimprej pobrišite s tal in jih osušite. Ko je vaša terasa končana, lahko uživate v njej skozi celo leto. 

  4.1 Redni pregledi lesene terase

  Eden od ključev za dobro vzdrževanje lesene terase je redno pregledovanje, pri čemer smo pozorni na pojav lesne gnilobe oz. trohnenja ter ugotavljanje strukturne zanesljivosti terase. Poletje je najbolj primeren čas za pregled stanja terase, saj je takrat zrak topel in suh. Pri pregledu bodite še posebej pozorni na mesta, kjer se terasa stika s fasado vaše hiše ter s tlemi. Kot del pregleda stopite na vsako desko in preverite, če je trdno vpeta v podkonstrukcijo. Če opazite dvignjene ali izpostavljene kovinske vijake, jih odstranite in zamenjajte z lesenimi vijaki. Luknje na deskah zapolnite z zunanjim lesnim polnilom. Zamenjajte tudi katerikoli drugi kovinski element, ki je videti zarjavel. Teraso redno pometajte, zlasti kadar jeseni pada listje. 

  4.2  Zamenjajte poškodovane deske 

  Občasno bo morda treba zamenjati posamezno zlomljeno ali poškodovano desko. S kladivom jo ločite od podkonstrukcije ter odrežite nadomestno desko na pravo dolžino. Izberite isto vrsto lesa ter jo obdelajte z istim zaščitnim sredstvom kot preostale deske. Pričakujte, da bodo nove nadomestne deske po videzu izstopale v primerjavi s starejšimi, ki so že oksidirale in posivele. Sčasoma pa bodo tudi nove deske posivele. Namig: če je veliko poškodovanih desk, ki jih je potrebno zamenjati je morda smiselno razmisliti o zamenjavi vseh hkrati, za svež, enakomeren videz ter strukturno celovitost terase. 

  4.3 Kako vzdrževati krov z letnim čiščenjem 

  Del oskrbe terase je, da jo enkrat letno dobro očistite. Najboljši čas za to je, ko so temperature mile, na primer spomladi. Pred čiščenjem s terase odstranite morebitno pohištvo, igrače in rastline v loncih. Dobro pometite tla. Z nožem odstranite morebitne ostanke umazanije med posameznimi deskami, do katerih metla ne more priti. Teraso očistite z biološko razgradljivim čistilom, ki odstranjuje plesni in jo dobro skrtačite ter sperite z vrtno cevjo. Teraso lahko operete tudi z visokotlačnim čistilcem, vendar sledite navodilom, da ne poškodujete lesa. Na terasi iz kompozitnih desk ne uporabljajte visokotlačnega čistilnika, saj jih lahko poškoduje. Nasvet: Leseno ograjo terase očistite z uporabo čistila in drgnjenja od spodaj navzgor. Čiščenje od zgoraj navzdol lahko razprši čistilno sredstvo na suh les in pusti sledi. 

  4.4 Obnova zaščitnega premaza oziroma barve 

  Vsakih nekaj let je potrebno obnoviti zaščitni premaz na leseni terasi. To bo izboljšalo videz terase obenem pa jo zaščitilo pred zunanjimi elementi. Nekatere vrste zaščitnih sredstev zahtevajo nov nanos vsako leto ali večkrat na leto, nekatera pa vsakih nekaj let za najboljše rezultate. V primeru nove, še neobdelane lesene terase pustite, da se kakih 60 do 90 dni privaja na zunanje razmere, predno jo premažete. V primeru starejše terase  pa izvedite preizkus s kapljicami vode. Nekaj kapljic vode nalijete na deske. Če deska absorbira vodo, terasa zagotovo potrebuje nov nanos zaščitnega premaza. Pokrijte bližnje rastline ali grmičevje s plastično folijo, da jih ne poškropite s čistilom ali zaščitnim sredstvom. S slikopleskarskim trakom zaščitite mesto kjer se terasa stika s fasado. S strgalom za barvo odstranite ohlapne delce barve ali laka. Uporabite trdo krtačo za odstranjevanje madežev in umazanije. Pred barvanjem očistite teraso, kot je opisano v 3. koraku. Nasvet: Ne uporabljajte kovinske krtače na mehkem lesu, saj ga lahko ščetine poškodujejo. 

  4.5 Brušenje terase

  Če nameravate krov obarvati, pred nanosom barve površino obrusite, da bo les bolje absorbiral premaz. Brušenje  ustvarja tudi bolj gladko površino lesa. Z brusilnikom odstranite morebiten stari premaz in zgladite grobe površine terase. Morda boste morali ograjo zbrusiti ročno z brusilno gobo. Za teraso uporabite brusni papir granulacije 60 ali 80, na ograji pa 80 ali 100. Po brušenju temeljito površine temeljito posesajte. Varnostni nasvet: Pri brušenju vedno nosite zaščitno masko in zaščitna očala, da zaščitite oči. 

  4.6 Nanos lazure ali zaščitnega premaza

  Preden nanesete zaščitni premaz se prepričajte, da se je terasa vsaj dva dni sušila. Začnite z nanašanjem na ograje s čopičem, začenši od zgoraj in navzdol do površine terase. Za nanos izdelkov na osnovi olja uporabite krtačo z naravno ščetino, za sredstva na vodni osnovi pa ščetine iz sintetike. 

  Uporabite valjček, pritrjen na podaljšek, da razmažete lazuro in jo nato s čopičem obrišite. Lahko pa uporabite aplikator z ravno blazinico. Ta metoda je enako hitra kot uporaba valja in ne zahteva krtačenja s čopičem. Ni pa tako učinkovita za doseganje rež med deskami. Pustite, da se zaščitno sredstvo vpije v površino, v skladu z navodili, kar je odvečno pa odstranite s krpo.Sredstvo potrebuje čas, da se vpije v les, vendar se hitro posuši, zato se izogibajte nanašanju na neposredni sončni svetlobi. Porozni les bo morda potreboval dva sloja zaščitnega sredstva za enakomerno pokritost. Večino teras ni potrebno barvati tudi iz spodnje strani, še posebej, če je narejena iz lesa, obdelanega pod pritiskom. Pustite vsaj 24 ur, dokler se površina popolnoma ne posuši. Odstranite slikarski trak in vrnite pohištvo na želeno mesto. Nasvet: Delajte v majhnih odsekih, da zagotovite enakomernost barve ter pravilno pokritost. 

  4.7 Nasveti za vzdrževanje lesene terase

  S pozornim vzdrževanjem lesene terase poskrbimo za njeno dolgo življenjsko dobo in lep videz.

  - Občasno preuredite postavitev zunanjega pohištva, vključno z rastlinami v loncih, igračami ter žarom, da preprečite, da bi sončna svetloba povzročala neenakomerno obarvanost terase  in da se pod njimi ne nabira voda ter plesen. 

  - Ne uporabljajte preprog iz naravnih materialov, ki lahko zadržijo vlago. Manj verjetno je, da bi imeli to težavo s plastičnimi ali sintetičnimi preprogami. 

  - Obrežite bližnje grmovje in drevesa na vsaj 12 centimetrov od krova, da odvrnete mah, plesen in gnilobo. 

  - Če pri pregledu ugotovite, da so plošče ukrivljene ali dvignjene, jih zbrustite, da se poravnajo z sosednjimi deskami. 

  - Pri mešanju čistilne raztopine za zelo umazan les upoštevajte manjši delež vode za bolj koncentrirano čistilo. To je lahko še posebej učinkovito pri terasah, ki smo jih dolgo zapostavljali. 

  - Če pri barvanju terase uporabljate več posod z barvo, najprej barvo skupaj namešajte v večjem vedru, nato jo razdelite na več delov. tako boste zagotovili, da bo barva enakomerna. 

  - Razmislite o uporabi hidroizolacijske raztopine s pršilnikom s črpalko. Raztopino hidroizolacije nanesite neposredno na suhe deske in pustite, da se suši 24 ur. 

  - Morebitne razpoke na deskah zapolnite z lesenim polnilom, nato zbrusite do gladkega. 

  - Večina desk iz kompozitnih materialov ne potrebuje zaščitnih premazov, nekatere pa lahko obarvamo z izdelki, namenjeni kompozitom, ki obnovijo ali izboljšajo njihov videz.

  MOJMOJSTER.NET, POMAGAMO PRI OCENI INVESTICIJE IN IZBORU IZVAJALCA ZA VAŠ DOM  POLAGANJE LESENE TERASE

  Pozdravljeni,

  potrebujem polaganje lesene terase 13 m2. Opcija skriti vijaki ali vidni vijaki.

  LP 540 € do 900 €


  ........

  NABAVA IN IZVEDBA TERASE IZ WPC

  Pozdravljeni,

  potrebujem nabavo materiala in izvedbo zunanje terase na utrjenem, ravnem terenu, 40m2.

  material: kompozit WPC svetlo sive barve

  LP 900 € do 1500 €


  ........

  POLAGANJE LESENE TERASE

  Pozdravljeni,

  potrebujem polaganje dveh teras skupaj cca 35m2.

  LP 900 € do 1500 €


  ........

  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV

  CENA, POLAGANJE DVEH LESENIH TERAS, 200X460 IN 460X300 CM
  Lesene terase, WPC, Medvode

  810 € do 1350 €

  CENA, ZAMENJAVA LESENEGA PODA NA BALKONU, 15M2
  Lesene terase, WPC, Ljubljana

  810 € do 1350 €

  CENA, POLAGANJE TALNIH OBLOG NA TERASI, 30M2
  Lesene terase, WPC, Ljubljana

  900 € do 1500 €

  CENA, LESENA TERASA, 4,5M X 2,5M
  Lesene terase, WPC, Frankolovo

  405 € do 675 €

  CENA, POLAGANJE PLOŠČ WPC DECEUNINK, 18M2
  Lesene terase, WPC, Polzela

  1260 € do 2100 €

  CENA, WPC TERASA, PO OPISU
  Lesene terase, WPC, Žabnica

  1890 € do 3150 €

  CENA, WPC TERASA, 100 M2
  Lesene terase, WPC, Maribor

  900 € do 1500 €

  CENA, LESENA TERASA, 600CM×400CM×200CM
  Lesene terase, WPC, Bled

  900 € do 1500 €

  CENA, WPC TERASO, 40 M2
  Lesene terase, WPC, Dolenjske Toplice

  810 € do 1350 €

  CENA, TERASA IZ WPC DESK,, DOLŽINA 5500 MM, ŠIRINA 2000 MM, VIŠINA S PODKONSTRUKCIJO 50 MM
  Lesene terase, WPC, Cerklje na Gorenjskem

  594 € do 990 €

  CENA, WPC, ALI LESENA TALNA OBLOGA, 29 M2
  Lesene terase, WPC, Ljubljana

  1800 € do 3000 €

  CENA, LESENA TERASA, 6X2,2 M
  Lesene terase, WPC, Podplat

  900 € do 1500 €

  CENA, IZDELAVA, BARVANJE, MONTAŽA TERASE , 600CM×400CM×200CM
  Lesene terase, WPC, Bled

  900 € do 1500 €

  CENA, IZGRADNJA TERASE IN STOPNICE, 50 M2
  Lesene terase, WPC, Šentjur

  900 € do 1500 €

  CENA, LESENA TERASA, 4 X 5 M
  Lesene terase, WPC, Gozd Martuljek

  810 € do 1350 €

  CENA, MONTAŽO LESENE TERASE IPU CUMMARO, 54M2
  Lesene terase, WPC, Ljubljana

  3150 € do 5250 €

  CENA, ZUNANJA TERASA IZ LESA OKROG OVALNEGA BAZENA, 30M2
  Lesene terase, WPC, Maribor

  1620 € do 2700 €

  CENA, LESENA TERASA 2X, CCA 17M2 TER CCA 11M2
  Lesene terase, WPC, Izola - Isola

  1440 € do 2400 €

  CENA, MENJAVA LESENE TERASE, 14 M2
  Lesene terase, WPC, Bled

  360 € do 600 €

  CENA, IZDELAVA WPC TERASE OB HIŠI, 20M2 (4X5M)
  Lesene terase, WPC, Smlednik

  1440 € do 2400 €

  CENA, LESENO TERASO, 400/240
  Lesene terase, WPC, Tržič

  630 € do 1050 €

  CENA, POLAGANJE WPC TERASE, CCA 15M2
  Lesene terase, WPC, Ljubljana

  315 € do 525 €

  CENA, LESENA TERASA, 2.40M X 13.14M
  Lesene terase, WPC, Kranj

  900 € do 1500 €

  CENA, IZDELAVA LESENE TERASE , 69 M2
  Lesene terase, WPC, Maribor

  3600 € do 6000 €

  CENA, LESENA TERASA , 800 X 400 CM
  Lesene terase, WPC, Ptuj

  1710 € do 2850 €

  CENA, LES NA TERASI, V OPISU
  Lesene terase, WPC, Maribor

  630 € do 1050 €

  CENA, IZDELAVA WPC TERASE, 17 M2
  Lesene terase, WPC, Bled

  1170 € do 1950 €

  CENA, TERASA MACESEN, 3,90 X 4,70 M
  Lesene terase, WPC, Limbuš

  900 € do 1500 €

  CENA, LESENA TERASA, 19 M2
  Lesene terase, WPC, Limbuš

  855 € do 1425 €

  CENA, TERASA IZ WPC DESK, 30M2
  Lesene terase, WPC, Vodice

  900 € do 1500 €

  CENA, WPC TERASA, MONTAŽA, 40M2
  Lesene terase, WPC, Spodnja Idrija

  2700 € do 4500 €

  CENA, POLAGANJE WPC DESK, 38M2
  Lesene terase, WPC, Braslovče

  2250 € do 3750 €

  CENA, MENJAVA DESK Z WPC DESKAMI, 50 M X 120
  Lesene terase, WPC, Kranj

  360 € do 600 €

  CENA, WPC DESKE OB BAZENU, 8 X 4 M
  Lesene terase, WPC, Rače

  900 € do 1500 €

  CENA, ZUNANJE STOPNICE OBLEČENE V WPC, 3 STOPNICE DOLŽINA 2,4M, ŠIRINA 0,3M IN VIŠINA 0,2M
  Lesene terase, WPC, Vitomarci

  450 € do 750 €

  CENA, NABAVA IN POLAGANJE WPC-JA ZA TERASO, 20 M2
  Lesene terase, WPC, Domžale

  810 € do 1350 €  Poglej druge končane projekte in cene

  LESENE TERASE, WPC CENIK

  SODELUJEMO Z VEČ KOT 193 PODJETIJ ZA LESENE TERASE, WPC


  BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
  IZBOR PODJETIJ, OCENE
  BREZ PROVIZIJ
  PRIDOBI PONUDBO

  IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE LESENE TERASE, WPC?

 • Lesene terase, WPC Ajdovščina
 • Lesene terase, WPC Bled
 • Lesene terase, WPC Bovec
 • Lesene terase, WPC Celje
 • Lesene terase, WPC Črna na Koroškem
 • Lesene terase, WPC Črnomelj
 • Lesene terase, WPC Domžale
 • Lesene terase, WPC Gornja Radgona
 • Lesene terase, WPC Gornji Grad
 • Lesene terase, WPC Hrastnik
 • Lesene terase, WPC Ilirska Bistrica
 • Lesene terase, WPC Izola
 • Lesene terase, WPC Jesenice
 • Lesene terase, WPC Kamnik
 • Lesene terase, WPC Kidričevo
 • Lesene terase, WPC Kobarid
 • Lesene terase, WPC Kočevje
 • Lesene terase, WPC Koper
 • Lesene terase, WPC Kranj
 • Lesene terase, WPC Kranjska Gora
 • Lesene terase, WPC Krško
 • Lesene terase, WPC Laško
 • Lesene terase, WPC Lendava
 • Lesene terase, WPC Litija
 • Lesene terase, WPC Ljubljana
 • Lesene terase, WPC Ljutomer
 • Lesene terase, WPC Maribor
 • Lesene terase, WPC Metlika
 • Lesene terase, WPC Mojstrana
 • Lesene terase, WPC Mozirje
 • Lesene terase, WPC Murska Sobota
 • Lesene terase, WPC Nova Gorica
 • Lesene terase, WPC Novo mesto
 • Lesene terase, WPC Ormož
 • Lesene terase, WPC Piran - Pirano
 • Lesene terase, WPC Pivka
 • Lesene terase, WPC Portorož
 • Lesene terase, WPC Postojna
 • Lesene terase, WPC Ptuj
 • Lesene terase, WPC Radeče
 • Lesene terase, WPC Radenci
 • Lesene terase, WPC Radovljica
 • Lesene terase, WPC Ravne Na Koroškem
 • Lesene terase, WPC Ribnica
 • Lesene terase, WPC Rogaška Slatina
 • Lesene terase, WPC Sevnica
 • Lesene terase, WPC Sežana
 • Lesene terase, WPC Škofja Loka
 • Lesene terase, WPC Slovenj Gradec
 • Lesene terase, WPC Slovenska Bistrica
 • Lesene terase, WPC Slovenske Konjice
 • Lesene terase, WPC Šoštanj
 • Lesene terase, WPC Štore
 • Lesene terase, WPC Tolmin
 • Lesene terase, WPC Trbovlje
 • Lesene terase, WPC Tržič
 • Lesene terase, WPC Trzin
 • Lesene terase, WPC Velenje
 • Lesene terase, WPC Vipava
 • Lesene terase, WPC Vojnik
 • Lesene terase, WPC Vransko
 • Lesene terase, WPC Vrhnika
 • Lesene terase, WPC Žalec
 • Lesene terase, WPC Zreče
 • Lesene terase, WPC Žužemberk
 • SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  KONTAKTI

  Povpraševanja: 051 216 651
  Podjetja: 040 145 800

  REGIONALNE STRANI

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane