Za področje

  Lesene terase, WPC cena

  Kakšna je cena lesene terase? Odvisna je od dimenzij terase (minimalno 3x3m), materiala (les, kamen, keramika), načina montaže, terena (raven ali pod naklonom) in nenazadnje tudi ponudnika. Cena za leseno teraso iz sibirskega macesna na podkonstrukciji do višine 20 cm je 15 - 30 EUR/m2.

  Komu zaupati postavitev lesene terase? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim ponudnikom lesenih teras v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

  Hitro povpraševanje - enostavno in brezplačno do dobrih mojstrov!
  Pošlji povpraševanje

  Cena lesene terase


  Cena lesene terase. Cena za leseno teraso iz sibirskega macesna na podkonstrukciji do višine 20 cm, skupaj z vijačenjem v podlago.

  60.00 €/m2

  MINIMALNA CENA
  72.00 €/m2

  SREDNJA CENA
  108.00 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  Želim ponudbo izvajalcev

  Polaganje lesene terase - cena

  Lesena terasa je nekoliko dražja, vendar se lahko pohvali s prijetno toplino na otip ter estetsko dovršenostjo. Za polaganje lesene terase obvezno izberite les, odporen na vlago, temperaturne spremembe in sončno obsevanje. Najustreznejša izbira sta sibirski macesen ali tik. Cena lesene terase je odvisna od velikosti lesene terase, materiala (les ali lesno-kompozitne talne deske), načina montaže, višine podkonstrukcije in seveda tudi od izvajalca. Cena zajema pripravo podlage, izdelavo podkonstrukcije in distančnikov ter polaganje lesenih desk.

  Polaganje lesene terase - cena
  38 €/m2

  MINIMALNA CENA
  61 €/m2

  SREDNJA CENA
  83 €/m2

  NAJVIŠJA CENA

  Vodič po povprečnih cenah: Lesene terase, WPC (2024)

  vaša količina

  enota

  Okvirna cena

  vaša cena

  Polaganje zunanje lesene talne obloge

  Cena za polaganje zunanje lesene talne obloge iz teaka ali drugega lesa z upoštevanjem standardne porabe.


  m2

  €/m2

  WPC terasa

  Cena za WPC teraso. Cena za teraso iz kompozitnih desk iz 30% polimerov in 70% lesnih vlaken. Cena za teraso skupaj z montažo s pripravo podlage in distančniki.


  m2

  €/m2

  Okvirna cena
  Pošlji povpraševanje >

  Kako so Vam koristile te informacije?

  Lesene terase - vse kar morate vedeti

  Gradnja lesene terase je odličen projekt, ki ga lahko načrtujete za toplejše mesece. To je idealen kraj za pogostitev prijateljev in družine, za piknike, igro, sončenje in druge prijetne aktivnosti na prostem. Za lažje načrtovanje in izvedbo čudovite domače lesene terase, smo vam pripravili nekaj nasvetov. 

  lesena-terasa.jpg
  Lesena terasa je idealen kraj za druženje, piknike, igro, sončenje in druge prijetne aktivnosti na prostem.

  1. Lesene terase - vse kar morate vedeti

  1.1 Različni slogi lesene terase

  Izbirate lahko med številnimi slogi lesenih teras. Najprej se odločite, ali želite majhno teraso za bolj intimna druženja ali veliko teraso, kjer boste lahko prirejali večje zabave. Nato se boste želeli odločiti še, kako želite, da vaša terasa izgleda.

  1.2 Velikost lesene terase 

  Odločilni dejavnik za vašo teraso bo, kakšne velikosti želite, da bi bila. Ali bo to majhna terasa, kjer boste samo vi in ​​vaš zakonec uživali v prijetni večerji? To bo tudi ceneje, saj boste potrebovali manj materialov. Morda imate raje veliko teraso, kjer lahko pogosto gostite goste. Terasa se lahko nahaja pred hišo ali za njo, lahko pa se vije tudi okoli vogala hiše, če to dopušča velikost vašega dvorišča. Tako boste imeli prostor tudi za žar, mize, stole in drugo. Gostje pa bodo imeli tudi dovolj prostora, da se bodo lahko družili na vaši novi terasi. 

  2. Različne vrste materialov za lesene terase

  Eden najcenejših načinov, kako lahko svojemu domu dodate več bivanjskega prostora, je terasa, ki je kot nekakšna zunanja dnevna soba. Strošek izgradnje zunanje terase je odvisen predvsem od velikosti terase in izbranih materialov. Če želite izvedeti več o prednostih in slabostih - in stroških - različnih materialov , vključno z naravnim lesom, lesom, obdelanim pod pritiskom, in kompozitnimi materiali, si lahko tukaj preberete več o tem. 

  2.1 Les

  Terasa iz naravnega lesa je prijetna na otip in v toplem vremenu ostane hladnejša od drugih materialov. Bor je najcenejša izbira (a tudi najmanj trpežna). Druga prednost lesa je, da je vpojen, zaradi česar je manj moker v dežju ali v bližini bazena. Nekatere vrste lesa - vključno z macesnom in sibirskim macesnom, sekvojo in cedro - so bolj odporne proti gnitju in manj dovzetne za poškodbe žuželk kot druge vrste lesa. Da bodo lesene deske iz leta v leto videti dobro, jih vsako leto premažite z oljem ali drugim zaščitnim sredstvom. Tikov les je še posebej trpežna vrsta lesa, je pa tudi ena najdražjih možnosti. Če si lahko privoščite večje stroške, je upoštevajoč daljšo življenjsko dobo, morda, kljub vsemu, smiselna izbira.  Večina vrst lesa se, če jih ne obdelamo, sčasoma naravno obarva v srebrno sivo barvo. V kolikor boste les premazali z lazuro, upoštevajte, da boste morali površino obnavljati vsako leto. Barvanje lesa ali tesnjenje z lesnim oljem bo podaljšalo življenjsko dobo lesa. Tropske vrste lesa so gostejše in bolj mastne zaradi česar se ne zvijajo in so tudi bolj trpežne. Njihova slabost je, poleg cene, da se težje obdelujejo. Te vrste lesa so denimo Ipe, Mahagonij, Cambara in Meranti, ki prihajajo iz centralne in južne Amerike ter Filipinov. 

  2.2 Tlačno obdelan les 

  Kaj je tlačno obdelan les? Obdelava pod pritiskom je postopek konzervacije, ki pomaga lesu, da zdrži zunanje elemente in odganja žuželke, mikroorganizme ter lesno gnilobo. Najpogostejše kemikalije, ki se uporabljajo za tlačno obdelavo lesa, so alkalni bakreni kvaternar (ACQ), bakreni azol (CA) in mikronizirani bakreni azol (MCA). Tlačno obdelan les za terase je približno za polovico cenejši kot naravne, neobdelane lesene deske za teraso. 

  2.3 WPC in kompozitni materiali 

  Kompozitni materiali za terase združujejo plastiko z lesnimi vlakni. Običajno so nekoliko dražji za vgradnjo kot lesene deske. Vendar pa jih ne bo treba barvati, oljiti in obnavljati. So zelo trpežni - lahko pričakujete, da bo terasa iz kompozitnih materialov zdržala tudi do 25 let - kar pomeni manj stroškov za popravila in zamenjave ter dolgoročen prihranek denarja. Na voljo so v široki paleti barv, kompozitne kritine pa lahko tudi pobarvate v skoraj vse barve, ki bi jih želeli. 

  2.4 Talna obloga za terase iz bambusa  

  Bambusove talne obloge so novost na našem tržišču. Narejene so z lepljenjem bambusovih vlaken pod pritiskom. Zelo stabilen in trpežen material ima zgolj eno slabost in sicer, da je nagnjen k razpokanju. Te težave boste preprečili, če ga boste vsako leto premazali z oljem ali drugim ustreznim zaščitnim sredstvom. 

  3. Lesena terasa - jo lahko izdelate sami ali je bolje najeti profesionalce? 

  Če gradite preprosto majhno teraso, boste to morda lahko izvedli kar sami. Enonivojske terase je lažje zgraditi in zahtevajo manj časa za izvedbo. Prepričajte pa se, da je podlaga na kateri gradite, trdna. Tudi podkonstrukcija bo morala biti pravilno pritrjena, da bo terasa stabilna. Če pa ima vaša načrtovana terasa več nivojev, stopnice, zavoje, vključuje vgradnjo masažnega bazena itd. je morda bolje, da za pomoč pokličete strokovnjaka. 

  3.1 Izmere in načrt terase

  Eden najpomembnejših delov gradnje terase so natančno izdelane in večkrat preverjene meritve. Le tako boste zagotovili, da se bo vaš material prilegal, kakor želite. Še posebej v kotih ali ob ograji, ne boste imeli veliko prostora za napake. Pomembno je tudi, da imate ustrezne pritrdilne elemente za sestavljanje terase, saj lahko to bistveno vpliva na stabilnost terase. Če uporabljate kompozitne materiale, poglejte, kakšne so mejne dimenzije (max. dolžina deske...) in se jih držite, še posebej, če se uporabljajo kot stopnice. Ko gradite teraso, morate upoštevati veliko različnih dejavnikov. Predno pričnete z gradnjo je dobro imeti natančno izdelano predstavo o tem kakšna naj bo terasa. Od oblike, velikosti in nivojev terase ter  vrste materiala, ki ste ga izbrali, je odvisen način izvedbe (naredi sam ali najemi profesionalce) in končna cena terase. 

  3.2 Nasveti za izgradnjo lesene terase

  Ko ste že izdelali osnovne načrte za teraso, se odločili, kako velika bo in kakšnemu namenu bo služila je čas, da kupite vse potrebne materiale in začnete dejansko graditi. Pomembno je vedeti, kako pravilno namestiti teraso, ne glede na to, ali nameščate trdi les ali kompozitne materiale. Prav tako boste želeli razmisliti o tem, kakšen videz bo imela terasa. Poskrbite, da ga boste prilagodili, da se bo skladal z vašo hišo in okolico. Predno začnete polagati deske za teraso se prepričajte, da je les pravilno posušen. To bo zmanjšalo dihanje (krčenje in raztezanje) lesa in povečalo stabilnost terase. Dovolite najmanj 18 centimetrov odprtega prostora pod nosilci, ki imajo odprte stranice, da povečate navzkrižno prezračevanje. Ko režete deske na ustrezno dolžino, se prepričajte, da jih nato tudi pritrdite v roku 24 ur. Če nameščate kompozitne deske, se morate zavedati toplotnega raztezanja. To je težava, ki jo naravni trdi les nima, kompozit pa, ker je izdelan iz plastike. To pomeni, da se bo vaša paluba širila in skrčila, saj je skozi celo leto izpostavljena vročemu in hladnemu vremenu.

  3.3 Zaščita terase 

  Ko postavljena podkonstrukcija in ste nanjo položili les, si lahko čestitate. Najtežji del je za vami. Zdaj je potrebno teraso le še premazati z ustreznim zaščitnim sredstvom, da jo boste obvarovali pred vsemi zunanjimi vplivi, ki jim je izpostavljena in lahko sčasoma začnejo povzročati težave. Zaščita terase je skoraj tako pomembna kot pravilna izgradnja. Ko ste teraso premazali jo poškropite z vodo, da preizkusite, če tesni. Če se kapljice vode vpijejo v les bo potrebno dodati še en sloj premaza. 

  3.4 Opremljanje/dekoriranje terase

  Ko je terasa položena, vas čaka najbolj zabavni del projekta. Vključite svojo kreativno plat in začnite opremljati teraso. Pomislite, kakšen je namen vaše terase in začnite od tam. Če boste na terasi pogosto zabavali goste, si priskrbite veliko mizo ter udobne stole, kjer se bodo gostje lahko sprostili. Če želite v toplejših mesecih zunaj kuhati, boste potrebovali zunanjo kuhinjo ali žar. Pomislite, kje je podnevi sonce, in na ta mesta postavite velike senčnike, da boste vi in vaši gostje zaščiteni pred pripeko. Svoji terasi boste dodali čar, če boste ob robovih postavili kontejnerje z zelenjem. Lahko jih izdelate sami ali pa kupite v trgovini z vrtno opremo. Napolnite jih z dišavnicami, zelišči ter živobarvnim cvetjem, da poživite prostor. Za nekaj zasebnosti pred sosedi lahko postavite zaslon. Tako bo vaša terasa bolj intimna, zaslon pa bo hkrati služil tudi kot zaščita pred vetrom. Postavitev tende je še ena od možnosti, da se zaščitite pred soncem, žuželkami in klepetavimi sosedi. Omogočila vam bo udobno bivanje na prostem v toplejših mesecih. Razmislite tudi, kako lahko terasi dodate svoj dotik. Če ste denimo blizu oceana in obožujete jadranje, uporabite dekoracije z navtično tematiko in izberite modro/belo barvno temo. Prav tako boste želeli razmisliti o osvetlitvi terase. Kupite nekaj lučk, ki jih ustrezno razmestite po prostoru, da bodo ustvarile prijetno svetlobo, ko boste skupaj s prijatelji uživali v večernem vetriču. Če želite svoji terasi dodati prijeten občutek, investirajte v udobne zunanje blazine v svojih najljubših barvah. 

  4. Vzdrževanje lesene terase 

  Svojo leseno teraso boste morali vzdrževati skozi celo leto, če želite zagotoviti, da bo zdržala v dobrem stanju desetletje in več. Če je vaša terasa videti nekoliko umazana, lahko s posebnim čistilom za lesene terase odstranite nekaj umazanije. Po potrebi lahko večkrat na leto, na očiščeno teraso, ponovno nanesete zaščitni sloj olja oz. drugega zaščitnega sredstva za pogosto uporabo. Da bi jo ohranili, takoj očistite hrano ali pijačo, ki pade na tla. Če razlijete kaj kislega ali temno obarvanega, kot je vino, lahko to pusti trajne madeže na lesu, zato snov čimprej pobrišite s tal in jih osušite. Ko je vaša terasa končana, lahko uživate v njej skozi celo leto. 

  4.1 Redni pregledi lesene terase

  Eden od ključev za dobro vzdrževanje lesene terase je redno pregledovanje, pri čemer smo pozorni na pojav lesne gnilobe oz. trohnenja ter ugotavljanje strukturne zanesljivosti terase. Poletje je najbolj primeren čas za pregled stanja terase, saj je takrat zrak topel in suh. Pri pregledu bodite še posebej pozorni na mesta, kjer se terasa stika s fasado vaše hiše ter s tlemi. Kot del pregleda stopite na vsako desko in preverite, če je trdno vpeta v podkonstrukcijo. Če opazite dvignjene ali izpostavljene kovinske vijake, jih odstranite in zamenjajte z lesenimi vijaki. Luknje na deskah zapolnite z zunanjim lesnim polnilom. Zamenjajte tudi katerikoli drugi kovinski element, ki je videti zarjavel. Teraso redno pometajte, zlasti kadar jeseni pada listje. 

  4.2  Zamenjajte poškodovane deske 

  Občasno bo morda treba zamenjati posamezno zlomljeno ali poškodovano desko. S kladivom jo ločite od podkonstrukcije ter odrežite nadomestno desko na pravo dolžino. Izberite isto vrsto lesa ter jo obdelajte z istim zaščitnim sredstvom kot preostale deske. Pričakujte, da bodo nove nadomestne deske po videzu izstopale v primerjavi s starejšimi, ki so že oksidirale in posivele. Sčasoma pa bodo tudi nove deske posivele. Namig: če je veliko poškodovanih desk, ki jih je potrebno zamenjati je morda smiselno razmisliti o zamenjavi vseh hkrati, za svež, enakomeren videz ter strukturno celovitost terase. 

  4.3 Kako vzdrževati krov z letnim čiščenjem 

  Del oskrbe terase je, da jo enkrat letno dobro očistite. Najboljši čas za to je, ko so temperature mile, na primer spomladi. Pred čiščenjem s terase odstranite morebitno pohištvo, igrače in rastline v loncih. Dobro pometite tla. Z nožem odstranite morebitne ostanke umazanije med posameznimi deskami, do katerih metla ne more priti. Teraso očistite z biološko razgradljivim čistilom, ki odstranjuje plesni in jo dobro skrtačite ter sperite z vrtno cevjo. Teraso lahko operete tudi z visokotlačnim čistilcem, vendar sledite navodilom, da ne poškodujete lesa. Na terasi iz kompozitnih desk ne uporabljajte visokotlačnega čistilnika, saj jih lahko poškoduje. Nasvet: Leseno ograjo terase očistite z uporabo čistila in drgnjenja od spodaj navzgor. Čiščenje od zgoraj navzdol lahko razprši čistilno sredstvo na suh les in pusti sledi. 

  4.4 Obnova zaščitnega premaza oziroma barve 

  Vsakih nekaj let je potrebno obnoviti zaščitni premaz na leseni terasi. To bo izboljšalo videz terase obenem pa jo zaščitilo pred zunanjimi elementi. Nekatere vrste zaščitnih sredstev zahtevajo nov nanos vsako leto ali večkrat na leto, nekatera pa vsakih nekaj let za najboljše rezultate. V primeru nove, še neobdelane lesene terase pustite, da se kakih 60 do 90 dni privaja na zunanje razmere, predno jo premažete. V primeru starejše terase  pa izvedite preizkus s kapljicami vode. Nekaj kapljic vode nalijete na deske. Če deska absorbira vodo, terasa zagotovo potrebuje nov nanos zaščitnega premaza. Pokrijte bližnje rastline ali grmičevje s plastično folijo, da jih ne poškropite s čistilom ali zaščitnim sredstvom. S slikopleskarskim trakom zaščitite mesto kjer se terasa stika s fasado. S strgalom za barvo odstranite ohlapne delce barve ali laka. Uporabite trdo krtačo za odstranjevanje madežev in umazanije. Pred barvanjem očistite teraso, kot je opisano v 3. koraku. Nasvet: Ne uporabljajte kovinske krtače na mehkem lesu, saj ga lahko ščetine poškodujejo. 

  4.5 Brušenje terase

  Če nameravate krov obarvati, pred nanosom barve površino obrusite, da bo les bolje absorbiral premaz. Brušenje  ustvarja tudi bolj gladko površino lesa. Z brusilnikom odstranite morebiten stari premaz in zgladite grobe površine terase. Morda boste morali ograjo zbrusiti ročno z brusilno gobo. Za teraso uporabite brusni papir granulacije 60 ali 80, na ograji pa 80 ali 100. Po brušenju temeljito površine temeljito posesajte. Varnostni nasvet: Pri brušenju vedno nosite zaščitno masko in zaščitna očala, da zaščitite oči. 

  4.6 Nanos lazure ali zaščitnega premaza

  Preden nanesete zaščitni premaz se prepričajte, da se je terasa vsaj dva dni sušila. Začnite z nanašanjem na ograje s čopičem, začenši od zgoraj in navzdol do površine terase. Za nanos izdelkov na osnovi olja uporabite krtačo z naravno ščetino, za sredstva na vodni osnovi pa ščetine iz sintetike. 

  Uporabite valjček, pritrjen na podaljšek, da razmažete lazuro in jo nato s čopičem obrišite. Lahko pa uporabite aplikator z ravno blazinico. Ta metoda je enako hitra kot uporaba valja in ne zahteva krtačenja s čopičem. Ni pa tako učinkovita za doseganje rež med deskami. Pustite, da se zaščitno sredstvo vpije v površino, v skladu z navodili, kar je odvečno pa odstranite s krpo.Sredstvo potrebuje čas, da se vpije v les, vendar se hitro posuši, zato se izogibajte nanašanju na neposredni sončni svetlobi. Porozni les bo morda potreboval dva sloja zaščitnega sredstva za enakomerno pokritost. Večino teras ni potrebno barvati tudi iz spodnje strani, še posebej, če je narejena iz lesa, obdelanega pod pritiskom. Pustite vsaj 24 ur, dokler se površina popolnoma ne posuši. Odstranite slikarski trak in vrnite pohištvo na želeno mesto. Nasvet: Delajte v majhnih odsekih, da zagotovite enakomernost barve ter pravilno pokritost. 

  4.7 Nasveti za vzdrževanje lesene terase

  S pozornim vzdrževanjem lesene terase poskrbimo za njeno dolgo življenjsko dobo in lep videz.

  - Občasno preuredite postavitev zunanjega pohištva, vključno z rastlinami v loncih, igračami ter žarom, da preprečite, da bi sončna svetloba povzročala neenakomerno obarvanost terase  in da se pod njimi ne nabira voda ter plesen. 

  - Ne uporabljajte preprog iz naravnih materialov, ki lahko zadržijo vlago. Manj verjetno je, da bi imeli to težavo s plastičnimi ali sintetičnimi preprogami. 

  - Obrežite bližnje grmovje in drevesa na vsaj 12 centimetrov od krova, da odvrnete mah, plesen in gnilobo. 

  - Če pri pregledu ugotovite, da so plošče ukrivljene ali dvignjene, jih zbrustite, da se poravnajo z sosednjimi deskami. 

  - Pri mešanju čistilne raztopine za zelo umazan les upoštevajte manjši delež vode za bolj koncentrirano čistilo. To je lahko še posebej učinkovito pri terasah, ki smo jih dolgo zapostavljali. 

  - Če pri barvanju terase uporabljate več posod z barvo, najprej barvo skupaj namešajte v večjem vedru, nato jo razdelite na več delov. tako boste zagotovili, da bo barva enakomerna. 

  - Razmislite o uporabi hidroizolacijske raztopine s pršilnikom s črpalko. Raztopino hidroizolacije nanesite neposredno na suhe deske in pustite, da se suši 24 ur. 

  - Morebitne razpoke na deskah zapolnite z lesenim polnilom, nato zbrusite do gladkega. 

  - Večina desk iz kompozitnih materialov ne potrebuje zaščitnih premazov, nekatere pa lahko obarvamo z izdelki, namenjeni kompozitom, ki obnovijo ali izboljšajo njihov videz.

  Iščete izvajalce, ponudbo za področje Lesene terase, WPC?
  Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
  Informativni mesečni obrok*
  /mesec


  Znesek kredita
  EUR
  Doba odplačevanja
  let
  Naprej
  Izračun kredita >

  *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

  Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš Dom  Želim ponudbo izvajalcev
  Zadnja povpraševanja

  Lesena terasa

  Pozdravljeni,

  potrebujem leseno teraso (4cm deske + 3cm macesen) na ravni strehi (Sika, 20 m2) + 2x balkon (ploščice + manjši del železna konstrukcija, skupno 10 m2) + 3 stopnice (železna konstrukcija) + krožne stopnice (15 stopnic, železo).

  Lep pozdrav. 4050 € do 6750 €

  ........

  Wpc terasa na beton

  Pozdravljeni,


  potrebujem Wpc teraso 40 m2.

  Lep pozdrav. 2700 € do 4500 €

  ........

  Lesena obloga za zunanji podest/klop

  Pozdravljeni,

  terasa ima stopničast postop do parcele, ki bi jo radi oblekli v les, tako da bo za sedeti in nasloniti. Sedišče more biti rahlo dvignjeno za odtekanje vode in če se le da, da ga lahko tudi vzamemo dol, da se očisti. Posledično je lahko v dveh delih. Del za naslonit je lahko fiksen.

  Na slikah je zelo jasno vidno kje mora priti les. Na najnižji stranici (spodaj) pa ni potrebno. Prosim za kontakt.

  Lep pozdrav. 1080 € do 1800 €

  ........

  Želim ponudbo izvajalcev

  Cena, Montaža podložnega materiala, WPC desk, 3 x 3 m
  Lesene terase, WPC, Kranj

  630 € do 1050 €

  Cena, WPC terasa, 6x4
  Lesene terase, WPC, Miklavž Na Dravskem Polju

  2070 € do 3450 €

  Cena, Lesena terasa, 7 x 3 m
  Lesene terase, WPC, Naklo

  1620 € do 2700 €

  Cena, Polaganje WPC terase, skupna velikost 3 x 11 m
  Lesene terase, WPC, Radomlje

  2250 € do 3750 €

  Cena, Polaganje terase z wpc ploščami, cca 15 m2
  Lesene terase, WPC, Ptuj

  1350 € do 2250 €

  Cena, Polaganje WPC desk na terasi, cca 40 m2
  Lesene terase, WPC, Ig

  2700 € do 4500 €

  Cena, Izdelava lesene terase na pohodnem nadstresku, 20m2
  Lesene terase, WPC, Maribor

  2250 € do 3750 €

  Cena, WPC terasa, cca 30 m2
  Lesene terase, WPC, Maribor

  2700 € do 4500 €

  Cena, WPC ograja - montaža, cca. 9,50m*1,40m
  Lesene terase, WPC, Rakek

  855 € do 1425 €

  Cena, Menjava podesta in ograje pred leseno uto, po opisu
  Lesene terase, WPC, Šempeter V Savinjski Dolini

  1800 € do 3000 €

  Cena, Terasa z rebrastim sibirskim macesnom, 5,8x2,7m, nepokrito
  Lesene terase, WPC, Celje

  1080 € do 1800 €

  Cena, Zunanja lesena terasa za jacuzzi, 350 x 350 cm
  Lesene terase, WPC, Pernica

  540 € do 900 €

  Cena, Polaganje WPC desk, 6 x 3 m , betonska terasa
  Lesene terase, WPC, Slovenska Bistrica

  1530 € do 2550 €

  Cena, Izvedba lesene terase, 4 x 4 m
  Lesene terase, WPC, Kamnik

  990 € do 1650 €

  Cena, Izvedba lesene terase, 510 x 510 cm
  Lesene terase, WPC, Mozirje

  1620 € do 2700 €

  Cena, Hidroizolacija pohodne lesene površine, 20 m2
  Lesene terase, WPC, Nova Cerkev

  540 € do 900 €

  Cena, Sanacija terase, lesa na terasi, 29m2
  Lesene terase, WPC, Maribor

  2700 € do 4500 €

  Cena, Vrtna WPC ograja, 10m x 1,5m
  Lesene terase, WPC, Ljubljana

  900 € do 1500 €

  Cena, Lesena terasa, čimbolj preprosto, 2x 25m2
  Lesene terase, WPC, Zagradec

  4050 € do 6750 €

  Cena, WPC ograja balkona, 4m x 0,9m
  Lesene terase, WPC, Grosuplje

  270 € do 450 €

  Cena, Lesena ograja pri zunanji terasi, Po opisu
  Lesene terase, WPC, Šmarje pri Jelšah

  1080 € do 1800 €

  Cena, Izdelava lesene terase, 4 x 4 m in 1,7 x 3m
  Lesene terase, WPC, Kresnice

  1260 € do 2100 €

  Cena, Menjava lesene terase, cca 70m2
  Lesene terase, WPC, Komenda

  3330 € do 5550 €

  Cena, Polaganje lesenih desk na kovinsko konstrukcijo, cca 50 m2 v L ob hiši
  Lesene terase, WPC, Celje

  1530 € do 2550 €

  Cena, Priprava podlage in polaganje wpc terase, 50m2
  Lesene terase, WPC, Radovljica

  4320 € do 7200 €

  Cena, Lesena tla, cca 4 x 5 m
  Lesene terase, WPC, Mirna Peč

  1620 € do 2700 €

  Cena, Lesena terasa ob hiši, Dolžina: 8 metrov, širina: 3 metre
  Lesene terase, WPC, Šempeter Pri Gorici

  1800 € do 3000 €

  Cena, Ureditev terase pred hišo okrog, 30 m2
  Lesene terase, WPC, Postojna

  2520 € do 4200 €

  Cena, Lesena ograja, Po opisu
  Lesene terase, WPC, Škofljica

  720 € do 1200 €

  Cena, Terasa iz desk sibirski macesen, podlaga je beton., 40 m2
  Lesene terase, WPC, Ig

  2520 € do 4200 €

  Cena, Prenova terase, 3 x 5 m
  Lesene terase, WPC, Šenčur

  1080 € do 1800 €

  Cena, Lesena terasa pod nadstreškom, 16 m2
  Lesene terase, WPC, Logatec

  900 € do 1500 €

  Cena, Izdelava dvignjene lesene terase, 5,5mx4m (22m2)
  Lesene terase, WPC, Prebold

  1620 € do 2700 €

  Cena, Zunanja terasa v razlicnih nivojih na podkonstrukciji, 10 x 5 m
  Lesene terase, WPC, Spodnji Duplek

  4050 € do 6750 €

  Cena, Lesena terasa 80m2, 8m x 10m
  Lesene terase, WPC, Škofljica

  540 € do 900 €

  Cena, WPC terasa z hidroizolacijo, približno 40m2
  Lesene terase, WPC, Rovte

  3600 € do 6000 €  Revija Mojmojster

  Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Lesene terase, WPC cenik

  Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

  264+ podjetij za Lesene terase, WPC
  Brezplačno povpraševanje
  Brez provizij
  Pridobi ponudbo
  Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2024 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane