LESENI NADSTREŠKI cena

Cene lesenih nadstreškov so odvisne od konstrukcije, velikosti. materiala in kritine nadstreška. Konzolni nadstreški so praviloma dražji od samostoječih. Nadstrešek za dva avtomobila, velikosti 6x5m, s konstrukcijo iz masivnega lesa in kritino lahko stane od 3000 EUR naprej. Dobava in postavitev lesenega dvokapnega nadstreška kritega s tegolo, pločevino ali polikarbonatno kritino pa od 100 do 200 EUR/m2. Svetujemo, da še prej poiščete referenčni primer nadstreška ali narišete skico, saj vam bodo izvajalci tako lažje pripravili natančno ponudbo.

Komu zaupati izdelavo lesenega nadstreška? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim ponudnikom lesenih nadstreškov v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

Pridobite ponudbo:
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

NADSTREŠEK ZA DVA AVTOMOBILA


Lesen nadstrešek za avto - načrt. Cena lesenega nadstreška. Dobava in izdelava nadstreška: dvokapni nadstrešek s tegolo, pločevino ali polikarbonatno kritino.

120.00 €/m2

MINIMALNA CENA
€/m2

SREDNJA CENA
240.00 €/m2

NAJVIŠJA CENA
ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV
Leseni nadstrešek za avto - cenik

Leseni nadstrešek za avto - cenik

Koliko stanejo leseni nadstreški za avto? Cenik za leseni nadstrešek za avto je ugoden, sam objekt pa lahka in vizualno privlačna rešitev. Leseni nadstreški za avto stanejo različno, odvisno od konstrukcije (konzolni nadstrešek ali stebrni nadstrešek), velikosti (6x5m za dva avtomobila), materiala (masiven les ali lepljen les) in strešne kritine (opečna, bitumenska, prozorna ...). Cena temeljenja za nadstrešek se giblje okoli 300 EUR. Upoštevajte tudi, da prostostoječi nadstrešek manjši od 30m2 velja za enostaven projekt, zato ne potrebujete gradbenega dovoljenja, s čimer prihranite veliko dodatnega časa in denarja.

90 €/m2

MINIMALNA CENA
120 €/m2

SREDNJA CENA
150 €/m2

NAJVIŠJA CENA
Cena za ponudnika lesenih nadstreškov

DRUGE CENE ZA LESENI NADSTREŠKI

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

SKUPAJ:
POŠLJI POVPRAŠEVANJE >

Kovinski nadstreški


Cena kovinskega nadstreška je odvisna od številnih dejavnikov. Glede na namen ločimo jeklene nadstre...

Preverite tudi: Nadstreški za avto, terase - cena in cenik ponudnikov za kovinski/jekleni nadstrešek

Inox nadstrešnice


Kakšna je cena inox nadstrešnice? Inox je veliko dražji od pocinkanega jekla. Cena izdelave inox nad...

Preverite tudi: Inox nadstrešnice cena

Kako so Vam koristile te informacije?

DAIBAU MAGAZIN

V vaš nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

Leseni nadstreški - vse kar morate vedeti

leseni-nadstreški-za-avto.jpg
Leseni nadstrešek pogosto služi kot pokrito parkirno mesto za osebno vozilo.

1. Kaj moramo vedeti o lesenih nadstreških?

1.1 Prednosti lesenih nadstreškov

V primerjavi s kovinskimi nadstreški je izdelava nadstreškov iz lesa hitrejša in bolj enostavna. Ker je les zelo preprosto obdelovati nudi oblikovanje lesenih nadstreškov več možnosti. Zaradi svojega privlačnega izgleda so leseni nadstreški okras vsakega dvorišča oz. hiše. V kolikor so potrebna popravila, so ta v primeru lesenih nadstreškov enostavnejša kot pri kovinskih nadstreških. V primeru neprimernega, slabega vzdrževanja je življenjska doba konstrukcij iz lesa sicer lahko krajša od kovinskih konstrukcij, je pa vzdrževanje lesenih konstrukcij precej bolj enostavno. V kolikor lesene dele nadstreška vsako leto prebarvamo in tako obnovimo zaščito pred zunanjimi vplivi obenem pa osvežimo barvo, je življenjska doba lesenih nadstreškov zelo dolga (tudi 50 let in več) Tudi zato se je potrebno lotiti prve zaščite lesa z vso skrbnostjo. Le tako si bomo v nadaljnjih letih prihranili veliko skrbi in dela. Za trajnost lesenega nadstreška je bistvena pravilna izbira lesa iz katerega je nadstrešek izdelan. Potrebno je izbrati kakovosten les, ki je bil posekan pozimi (ko je v njem malo sokov). Nadalje je pomembno, da je les pravilno sušen, rezan in na koncu tudi, da je ustrezno obdelan. Pri elementih, ki so izpostavljeni vremenu moramo paziti, da na njih ne prihaja do zastajanja vode. Pomembno je tudi, da leseni deli ne prihajajo v stik z zemljo. Vse prečno ali čelno rezane elemente je potrebno dodatno kemijsko ali mehansko zaščititi. S pravilno impregnacijo lesa bomo odvrnili škodljivce, plesen in gobe, lazura oziroma pokrivna barva pa ga bo polepšala in obenem zaščitila pred vremenskimi elementi.

1.2  Slabosti lesenih nadstreškov

V kolikor so leseni nadstreški neprestano izpostavljeni vremenskim vplivom in obenem neprimerno vzdrževani, to vpliva na njihovo trajnost in jim skrajša življenjsko dobo. Tudi zunanje temperature, ki nihajo in višje koncentracije vlage slabo vplivajo na trajnost lesene konstrukcije. Nadstreške iz lesa je, da bi jim podaljšali življenjsko dobo, potrebno pogosteje vzdrževati in jim obnavljati zaščito. 

2. Lesen nadstrešek - vrste

2.1 Vrtni nadstreški serijske izdelave ali izdelani po meri

Konstrukcija serijsko izdelanih nadstreškov je izdelana vnaprej v tovarni. Tako izdelani nadstreški imajo, vnaprej določene dimenzije (standardne dimenzije ) in tudi izbor materialov iz katerih so vrtni nadstreški izdelani je omejen.  Montaže serijsko izdelanega nadstreška se lahko lotite sami ali pa za to najamete strokovno usposobljenega izvajalca. Kadar naročite unikaten lesen nadstrešek pa vam ga izbrani tesar nared po meri in vaših željah. Tudi montažo (običajno z vsemi predpripravami, pripravo temeljev, tlakovanjem...) v tem primeru opravi izbrani izvajalec. 

2.2 Nosilna konstrukcija nadstreška

Nadstrešek je lahko samostoječ ali pa vpet v steno obstoječe zgradbe. Lahko je podprt na vseh štirih vogalih ali pa je konstrukcija takšna, da je nosilna zgolj ena stranica. Vse štiri stene nadstreška so lahko odprte, lahko pa sta največ dve tudi zaprti. 

2.3 Vrsta strehe nadstreška

Glede na različne okoliščine (zemljepisna lega, izgled hiše, urbano ali ruralno okolje itd.). Nadstrešek se naj vključuje v okoliško arhitekturo in naj ne izstopa iz okolja. V alpskem okolju so bolj smiselne strehe s strmejšim naklonom v alpskem stilu, v urbanem okolju z bolj moderno arhitekturo pa so primernejši nadstreški sodobnejših oblik. Lahko izbirate med nadstreški z enokapno, dvokapno ali večkapno streho ter med nadstreški z ravno streho (ki ima minimalni naklon 2%). 

2.4 Kritina nadstreška

Polikarbonat in steklo sta eni najbolj priljubljenih strešnih kritin za lesene nadstreške v zadnjem času. Njuna prednost je, da prepuščata svetlobo in obenem nudita zaščito pred vremenskimi vplivi. Še posebej to pride prav kadar se nadstrešek drži hiše na mestu kjer so okna. S prosojno strešno kritino bo svetloba še naprej osvetljevala tudi ta okna. Kadar osvetlitev ni problematična pa lahko izbiramo med številnimi drugimi strešnimi kritinami kot so opečna kritina, pločevinasta kritina, tegola itd.

2.5 Nadstrešek z lopo

Nadstrešek lahko kombiniramo tudi z drugimi uporabnimi prostori. Ljudje si v sklopu nadstreška pogosto omislijo tudi prostor za zlaganje drv, plezalno steno ali nadstrešek z lopo. Vrtni nadstreški za avto z lopo so tako hkrati tudi prostor za shranjevanje vrtnega orodja, koles ali pa ga spremenite v delavnico.

3. Katerega ponudnika ali izvajalca izbrati?

Izbira najustreznejšega izvajalca je eden težjih delov celotnega projekta izvedbe lesenega nadstreška. Kje poiskati mojstra, ki je kakovosten in kredibilen? Pomembno je tudi, da je se mojster nahaja v bližini vaše lokacije. Nenazadnje je pomembna tudi cena. V kolikor sami ne poznate kakovostnega izvajalca in tudi vaši prijatelji nimajo priporočil se lahko obrnete na spletni portal Mojmojster, ki združuje usposobljene izvajalce iz cele Slovenije, ki jih odlikujejo dolgoletne izkušnje, kvalitetno narejena dela, korektnost in natančnost. Portal vam omogoča hitro selekcijo in jasen pregled vseh izbranih mojstrov. Lahko si ogledate tudi njihove zaključne projekte in se odločite za tistega, ki izpolnjuje vaše standarde. V pomoč pa vam bodo tudi mnenja drugih uporabnikov, ki so sodelovali z izvajalci.

3.1. Izdelavo in montažo prepustite strokovnjakom

Ne glede na to ali gre za preprosti nadstrešek vhodnih vrat ali pa za pergolo, avtomobilski nadstrešek itd. svetujemo posvet z izkušenimi strokovnjaki. Le ti vam vam bodo pripravili ustrezno rešitev po vaših željah in potrebah. Ne zgodi se redko, da se domači mojster loti izdelati nadstrešek, ki ne prenese potrebnih obremenitev. Vsekakor se izplača investirati v kakovostno izdelavo, ki nas bo poplačala z dolgotrajnim zadovoljstvom.

3.2. Servis in montaža

V poplavi ponudnikov svetujemo, izbor tistega, ki poskrbi za celotno storitev. Ta, pred izdelavo in montažo opravi tudi izmere in vam kakovostno svetuje, v nadaljevanju pa poskrbi tudi za servis in popravila. Med ponudniki naj imajo prednost tisti z lastno montažno in servisno ekipo. Veliko je namreč ponudnikov, ki za montažo najemajo podizvajalce, in s tem nanje prenašajo odgovornosti. V primeru težav tako lahko pride tudi do problema prevzemanja odgovornosti. 

3.3. Preverite že izvedene projekte ponudnika

Preverite že izvedene projekte ponudnika in se morda dogovorite za obisk objektov, podobnih vašim. Tako boste od prejšnjih uporabnikov prejeli številne koristne informacije. Lahko boste vprašali kako je potekala izvedba, kako zanesljiv je servis, kakšni so bili stroški ter druge poprodajne storitve.

4. Izdelava nadstreškov

Gradnja nadstreška je v primerjavi z gradnjo garaže mnogo enostavnejša. Za gradnjo nadstreškov v kolikor zadostijo pogojem ni potrebno gradbeno dovoljenje zato se naročnik lahko sam odloči, kje bo nadstrešek stal. Dela običajno trajajo od enega do nekaj dni. Za postavitev standardnega nadstreška niso potrebni večji gradbeni posegi.

4.1 Višina

Če želimo avtomobil ali opremo na terasi zaščititi pred škodljivimi vplivi uv žarkov, dežja, toče itd., moramo pazljivo izbrati ustrezno višino nadstreška. Višji kot je nadstrešek večji je vpadni kot padavin, sončnih žarkov in svetlobe in manjša je zaščita pred njimi. Nižji nadstrešek pa pomeni sorazmerno večjo zaščito. Običajna uvozna višina za osebna vozila, ki je obenem tudi najnižja uporabna višina (v primeru pergol, teras in balkonovt) nadstreška je  2, 1 - 2,2 metra. 

4.2 Širina in dolžina

Ustrezno velikost nadstreška določimo tako, da širini in dolžini osebnega vozila dodamo minimalno 50 cm napušča na vse strani. Kadar je nadstrešek namenjen dvema osebnima voziloma pa upoštevamo minimalno razdaljo 80 cm med voziloma. Na ta način lahko izračunamo, da je najmanjša dimenzija nadstreška za eno osebno vozilo 3x5m, za dva pa 5,15 x 5 metrov. 

4.3 Nosilnost 

Ena izmed pomembnejših lastnosti lesenih nadstreškov vseh vrst je njihova nosilnost, pri čemer najpomembnejšo vlogo igra snežna obremenitev. V primeru zmote pri izračunih so posledice lahko zelo nevarne, zato je potrebno upoštevati predvsem podatek v kateri snežni coni leži naš objekt. V kolikor smo na območju vsakoletnih obilnih snežnih padavin je potrebno primerno dimenzionirati konstrukcijo nadstreška, da bo zdržal težo snega, sicer lahko tvegamo, da se bosta povesili tako nosilna konstrukcija kot tudi strešna kritina. 

4.4 Priprava podlage

Za nadstrešek je potrebno predhodno pripraviti temelje in podlago. Kadar gre za novogradnjo je pametno nadstrešek načrtovati v sklopu celostne izvedbe okolice hiše. Pri izvedbi konzolnega, vpetega nadstreška je potrebno izdelati pasovni armirano betonski temelj saj bo stran nadstreška prenašala večino obremenitev. Konzole nadstreška je priporočljivo montirati pred izdelavo fasade, da bi se izognili kasnejšemu poseganju v fasado, ki bi lahko povzročili toplotne mostove in posledično toplotne izgube. Za samostoječ nadstrešek s tremi ali štirimi stebri zadostuje izvedba točkovnih betonskih temeljev. Dimenzija temeljev mora ustrezati  velikosti nadstreška. Vsekakor je priporočljivo, da izračune in izvedbo opravi strokovnjak. Manjše nadstreške vhodnih vrat ali balkona se montiramo konzolno na fasado, brez stebrov.

4.5 Montaža 

Sodobni leseni nadstreški so večinoma izdelani v tovarni, na licu mesta pa se samo še sestavijo in zvijačijo. Seveda morajo biti prej pripravljeni temelji za nadstrešek in pa tlakovana površina. Povprečen čas v katerem strokovno usposobljena in dobro uigrana ekipa sestavi nadstrešek za enega ali dve osebni vozili je okoli 10 ur. Prednost take montaže je tudi, da dela niso hrupna, ker ne zahtevajo težke gradbene mehanizacije. Po končanih delih ni smeti, opilkov, madežev barve saj so bili vsi deli zrezani ter pobarvani že v tovarni. 

4.6 Potrebna dovoljenja

Leseni nadstrešek je običajno t.i. enostavni objekt za katerega ni potrebno pridobiti gradbenega dovoljenja. Za enostavne veljajo objekti, ki imajo eno etažo, so visoki manj kot štiri metre in imajo tudi razpon manjši od 4 metrov. Površina enostavnega objekta je lahko maksimalno 20 kvadratnih metrov. Postavitev mora biti tudi v skladu s prostorskimi izvedbenimi akti ter gradbenimi in drugimi predpisi.

MOJMOJSTER.NET, POMAGAMO PRI OCENI INVESTICIJE IN IZBORU IZVAJALCA ZA VAŠ DOMDOBAVA VRTNE LOPE

Pozdravljeni,

potrebujem brunarico-uto, debelina 42 mm, velikost 3x4m, s francoskimi vrati in 2 oknoma, z 1 m napuščem.Lp 1620 € do 2700 €


........

NASTREŠEK ZA MOBILNO HIŠO (HRVAŠKA)

Pozdravljeni,

želimo izdelavo nastreška pred mobilno hišo 8x4m v UMAGU.

LP 3150 € do 5250 €


........

DVOKAPNI NADSTREŠEK ZA MIZO INBSTOLE

Pozdravljeni,

potrebujem izvajalca za izvedbo postavitve dvokapnega lesenega nadstreška dimenzij cca. 5x4m. Kritina naj bi bila gerard-korona. Temelje bi zabetonirali sami z dogovorom izvajalca, kje točno. V prilogi približna slika izgleda.

Lp 3060 € do 5100 €


........

ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV

CENA, LESEN NADSTREŠEK ZA TERASO, 6 X 3,5 M
Leseni nadstreški, Rakek

2610 € do 4350 €

CENA, ENOKAPNI NADSTREŠEK, 5X6,CCA 2,20,2,50 VIŠINA
Leseni nadstreški, Murska Sobota

2700 € do 4500 €

CENA, LESEN NADSTREŠEK ZA TERASO IN PRIZIDEK , 7.5 X 4M
Leseni nadstreški, Cirkovce

2880 € do 4800 €

CENA, LESENI NADSTREŠEK (PODALJŠANJE OBSTOJEČEGA), 3 X 5 X 2 M
Leseni nadstreški, Brezovica Pri Ljubljani

1350 € do 2250 €

CENA, LESENI TERASNI NADSTREŠEK, 3,5X6X2,55
Leseni nadstreški, Miklavž Na Dravskem Polju

2700 € do 4500 €

CENA, NADSTRESEK ZA AVTO, 2X CCA 27M2
Leseni nadstreški, Nova Vas

6750 € do 11250 €

CENA, LESENI NADSTREŠEK, 4X5 M
Leseni nadstreški, Tržišče

2250 € do 3750 €

CENA, LESENI NADSTREŠEK ZA 2 AVTOMOBILA, 5,5M X 10M X 3M
Leseni nadstreški, Tišina

2700 € do 4500 €

CENA, LES ZA NADSTREŠEK OB OBJEKTU, 9X3,7M LEGE 2X9M,ŠPIROVCI, LATE
Leseni nadstreški, Škofja Loka

900 € do 1500 €

CENA, IZDELAVA IN POSTAVITEV LESENEGA NADSTREŠKA BREZ STREHE, 9.7 X 5.5 X 2.5
Leseni nadstreški, Rače

2700 € do 4500 €

CENA, LESEN NADSTREŠEK, 8M SIRINA, 5M DOLZINA,VISINA MED 2,5 IN 3M
Leseni nadstreški, Ljubljana

2250 € do 3750 €

CENA, LESENI NADSTREŠEK, 5X3.5X2.5M
Leseni nadstreški, Rakek

2250 € do 3750 €

CENA, OGLASNI KOZOLEC, 2X2.5M
Leseni nadstreški, Podnart

720 € do 1200 €

CENA, NADSTREŠEK ZA AVTO + LOPA, 5M X 5,5 M X 2,2 M
Leseni nadstreški, Brežice

2610 € do 4350 €

CENA, POSTAVITEV LESENEGA NADSTREŠKA, 15M2
Leseni nadstreški, Koper

495 € do 825 €

CENA, NADSTREŠEK ZA AVTO - FOTOVOLTAIKA, 550X500X240CM
Leseni nadstreški, Notranje Gorice

2700 € do 4500 €

CENA, LESENI NADSTREŠEK ZA AVTO, ŠIRINA OSTREŠJA 4M X 8M X 2,5M
Leseni nadstreški, Metlika

2700 € do 4500 €

CENA, NADSTREŠAK , 4X4 M
Leseni nadstreški, Griže

2250 € do 3750 €

CENA, LESENI NADSTREŠEK, 3M; 6M; 3,20M
Leseni nadstreški, Krško

2250 € do 3750 €

CENA, LESENA KONSTRUKCIJA NAD VRTNO MIZO, CCA 4 X 4 M
Leseni nadstreški, Ljubljana

720 € do 1200 €

CENA, LESENI NADSTREŠEK, 6×5M ZA DVA AVTA
Leseni nadstreški, Nova Cerkev

2700 € do 4500 €

CENA, KOZOLEC, TOPLAR, 3MX4M
Leseni nadstreški, Radovljica

900 € do 1500 €

CENA, LESENO PERGOLO, 6 M X 6 M 2,5 M
Leseni nadstreški, Izola

2700 € do 4500 €

CENA, ZAMENJAVA KRITINE, 2MX7M
Leseni nadstreški, Litija

630 € do 1050 €

CENA, LESEN NADSTREŠEK ZA TERASO, 6 X 4.5 M
Leseni nadstreški, Škofja vas

2700 € do 4500 €

CENA, NADSTREŠEK ZA TERASO, 6,5M X 2,6M + 2MX2M
Leseni nadstreški, Orehova vas

2700 € do 4500 €

CENA, IZDELAVA DVEH LESENIH NADSTREŠKOV (ENOKAPNIC), PO OGLEDU IN DOGOVORU
Leseni nadstreški, Visoko

3150 € do 5250 €

CENA, ENOKAPNI LESENI NADSTREŠEK OB HIŠI, 3X5 M
Leseni nadstreški, Maribor

2700 € do 4500 €

CENA, PERGOLO S PREMIČNIMI "LAMELI", ŠIR.4,83MT - GLOBINA 4,58MT - VIŠ.CCA 2,5MT
Leseni nadstreški, Izola - Isola

2250 € do 3750 €

CENA, LESENA GARAŽA Z NADSTREŠKOM, DIMENZIJE GARAŽE 560CM ŠIRINA IN 500CM GLOBINA. NADSTREŠEK JE GLOBOK 330CM
Leseni nadstreški, Maribor

4950 € do 8250 €

CENA, NADSTREŠEK ZA TERASO, CCA. 6X5 M
Leseni nadstreški, Velenje

2250 € do 3750 €

CENA, LESENI NADSTREŠEK, 2M X 4M
Leseni nadstreški, Radovljica

810 € do 1350 €

CENA, KOZOLEC, 25X8 M
Leseni nadstreški, Luče

900 € do 1500 €

CENA, LESENI NADSTREŠEK ZA 2 AVTA, 35 M2
Leseni nadstreški, Miklavž Na Dravskem Polju

2700 € do 4500 €

CENA, PERGOLO IZ LEPLJENEGA LESA, 370 X 330 X 260 CM
Leseni nadstreški, Log pri Brezovici

1530 € do 2550 €

CENA, LESEN NADSTREŠEK, V OPISU
Leseni nadstreški, Bled

900 € do 1500 €Poglej druge končane projekte in cene

LESENI NADSTREŠKI CENIK

Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

943+ PODJETIJ ZA LESENI NADSTREŠKI
BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
BREZ PROVIZIJ
PRIDOBI PONUDBO

IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE LESENI NADSTREŠKI?

 • Leseni nadstreški Ajdovščina
 • Leseni nadstreški Bled
 • Leseni nadstreški Bovec
 • Leseni nadstreški Celje
 • Leseni nadstreški Črna na Koroškem
 • Leseni nadstreški Črnomelj
 • Leseni nadstreški Domžale
 • Leseni nadstreški Gornja Radgona
 • Leseni nadstreški Gornji Grad
 • Leseni nadstreški Hrastnik
 • Leseni nadstreški Ilirska Bistrica
 • Leseni nadstreški Izola
 • Leseni nadstreški Jesenice
 • Leseni nadstreški Kamnik
 • Leseni nadstreški Kidričevo
 • Leseni nadstreški Kobarid
 • Leseni nadstreški Kočevje
 • Leseni nadstreški Koper
 • Leseni nadstreški Kranj
 • Leseni nadstreški Kranjska Gora
 • Leseni nadstreški Krško
 • Leseni nadstreški Laško
 • Leseni nadstreški Lendava
 • Leseni nadstreški Litija
 • Leseni nadstreški Ljubljana
 • Leseni nadstreški Ljutomer
 • Leseni nadstreški Maribor
 • Leseni nadstreški Metlika
 • Leseni nadstreški Mojstrana
 • Leseni nadstreški Mozirje
 • Leseni nadstreški Murska Sobota
 • Leseni nadstreški Nova Gorica
 • Leseni nadstreški Novo mesto
 • Leseni nadstreški Ormož
 • Leseni nadstreški Piran - Pirano
 • Leseni nadstreški Pivka
 • Leseni nadstreški Portorož
 • Leseni nadstreški Postojna
 • Leseni nadstreški Ptuj
 • Leseni nadstreški Radeče
 • Leseni nadstreški Radenci
 • Leseni nadstreški Radovljica
 • Leseni nadstreški Ravne Na Koroškem
 • Leseni nadstreški Ribnica
 • Leseni nadstreški Rogaška Slatina
 • Leseni nadstreški Sevnica
 • Leseni nadstreški Sežana
 • Leseni nadstreški Škofja Loka
 • Leseni nadstreški Slovenj Gradec
 • Leseni nadstreški Slovenska Bistrica
 • Leseni nadstreški Slovenske Konjice
 • Leseni nadstreški Šoštanj
 • Leseni nadstreški Štore
 • Leseni nadstreški Tolmin
 • Leseni nadstreški Trbovlje
 • Leseni nadstreški Tržič
 • Leseni nadstreški Trzin
 • Leseni nadstreški Velenje
 • Leseni nadstreški Vipava
 • Leseni nadstreški Vojnik
 • Leseni nadstreški Vransko
 • Leseni nadstreški Vrhnika
 • Leseni nadstreški Žalec
 • Leseni nadstreški Zreče
 • Leseni nadstreški Žužemberk
 • SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  © 2022 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane