Klepar, Kleparstvo cena

Cena kleparskih del je odvisna od obsega del, izbranega materiala in izbranega kleparja. Za dela na povprečni družinski hiši boste odšteli med 800€-1800€. Okvirno ceno se lahko izračunate v našem kalkulatorju cen.

Komu zaupati kleparska dela? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim kleparjem v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

Pridobite ponudbo:
Pošlji povpraševanje

Cena za kleparska dela


Cena kleparskih del. Cena za kleparska dela, ki zajemajo žlebove in vetrne obrobe na povprečni družinski hiši.

960.00 €/kos

MINIMALNA CENA
€/kos

SREDNJA CENA
2160.00 €/kos

NAJVIŠJA CENA
Želim ponudbo izvajalcev

Kleparska dela

...

1 €/m2

MINIMALNA CENA
2 €/m2

SREDNJA CENA
3 €/m2

NAJVIŠJA CENA

Druge cene za - Klepar, Kleparstvo

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

Rušitvena dela

Demontaža žlebov

Demontaža žlebov in odvoz na deponijo.


m

€/m

Oblačenje s pločevino

ALU okenske police

Izdelava, dobava in montaža okenskih polic iz AI eloksirane pločevine razvite širine do 350 mm in debeline 0,7 mm.


m

€/m

Balkonska obroba iz pločevine

Balkonska obroba, višina 15 cm. Nabava ali izdelava montažne balkonske obrobe iz brušene ali barvane inox pločevine.


m1

€/m1

Oblačenje dimnika v pločevino

Oblačenje dimnikov v pločevino dimenzij 50 x 50 x 120 cm.


kpl

€/kpl

Vetrna obroba strehe iz pločevine

Kompletna dobava materiala in izdelava obrobe napušča s pločevino s predhodno montažo OSB plošč, s pritrdilnim materialom, z vsemi pomožnimi, pripravljalnimi in zaključnimi deli in odri ter vsemi potrebnimi horizontalnimi in vertikalnimi transporti.


m2

€/m2

Zidna obroba

Zidna obroba. Cena za dobavo in montažo zidne obrobe iz pločevine.


m

€/m

Odvodnjavanje

Kotlički za žleb

Žlebni kotlički. Cena za izdelavo in montaža žlebnih kotličkov iz rjave barvne pločevine debeline 0,60 mm f 10 cm


kpl

€/kpl

Odkapna pločevina

Kompletna izdelava, dobava in montaža odkapne pločevine v kapni liniji (pod sekundarno kritino). Odkapna pločevina r.š. 15cm.


m1

€/m1

Odtočna cev

Kompletna izdelava, dobava in montaža vertikalnih odtočnih cevi okrogle oblike premera 11 cm z vsemi preddeli, objemkami, pritrjevanjem kljuk z izvedbo priključka na odtočno cev in peskolov in ostalimi pomožnimi deli.


m

€/m

Odtočna kolena

Dobava in montaža odtočnih kolen iz AI eloksirane pločevine.


kpl

€/kpl

Skriti žleb

Kompletna izdelava skritega žleba - pločevine r.š. 110cm na pripravljeno podkonstrukcijo, z vsemi preddeli, pritrjevanjem kljuk in ostalimi pomožnimi deli.


m1

€/m1

Snegolovi

Dobava in montaža snegolovov Snegolovi se montirajo po strešini po navodilih proizvajalca z porabo 2,5 snegolovov/m2 ter na vsak strešnik v drugi vrsti strešne kritine.


kpl

€/kpl

Žlebovi

Dobava in montaža žleba razvite dolžine 28 - 33 cm.


tm

€/tm


m

€/m


m

€/m


m

€/m


m

€/m

Žlota

Kompletna izdelava, dobava in montaža žlote za usmerjanje vode v žleb. Pločevina r.š. 30cm v kapni liniji se montira pod kritino.


m1

€/m1

Prezračevanje

Dimniška kapa

Dobava in montaža dimniške kape. Cena dimniške kape iz nerjaveče pločevine.


kpl

€/kpl

Zračniki

Sanitarni zračniki. Cena za dobavo in vgradnjo sanitarnih strešnih zračnikov.


kpl

€/kpl

Več

Žlebovi, vertikalne cevi

Cena za dobavo in montažo vertikalnih odtočnih cevi iz strehe.


m

€/m

Vetrna obroba

Cena za dobavo in montažo vetrne obrobe iz pločevine.


m

€/m

Odkapna pločevina

Cena za dobavo in montažo odkapne pločevine.


m

€/m

Snegolovi

Cena za dobavo in montažo snegolovov na ravni kritini.


kpl

€/kpl

Kompletna izdelava podkonstrukcije skritega žleba iz OSB plošč, vključno z izdelavo nosilne lesene konstrukcije, z vsemi preddeli, pritrjevanjem kljuk in ostalimi pomožnimi deli


m2

€/m2

Dobava in montaža kotličkov


kpl

€/kpl

Kompletna izvedba obdelave nepohodni gang: Zaključna pločevina + hidroizolacija + osb plošča pod naklonom d=2,5 cm

Skupaj z vsemi pomožnimi, pripravljalnimi in zaključnimi deli ter vsemi potrebnimi horizontalnimi in vertikalnimi transporti.


m2

€/m2

Vetrna obroba, 35 cm, nova

Nabava in montaža vetrne obrobe iz razvite pločevine dolžine 33 cm v barvi po izbiri investitorja.


m1

€/m1

Izdelava pločevinaste obrobe

Cena za izdelavo strešne obrobe iz pločevine na vodoodporni OSB plošči, skupaj s pritrdilnim materialom in krivljenjem pločevine.


m2

€/m2

Odtočne cevi

Kompletna izdelava, dobava in montaža vertikalnih odtočnih cevi okrogle oblike premera 11 cm z vsemi preddeli, objemkami, pritrjevanjem kljuk z izvedbo priključka na odtočno cev in peskolov in ostalimi pomožnimi deli.


m1

€/m1

Skriti žleb

Žlebovi in obroba, 12,5 cm. Cena za dobavo in montažo polkrožnih žlebov 12,5 cm debeline 0,6 mm in rjave barvne pločevine širine 50 cm za skriti žleb.


m

€/m

SKUPAJ:
Pošlji povpraševanje >

Pločevinaste strehe


Cena kovinske kritine je odvisna od kvalitete jekla, tipa zaščite (bakrove, cinkove, aluminij-cinkov...

Preverite tudi: Pločevinasta kritina

Strelovodi


Kakšna je cena strelovoda? Pred požarom, ki nastane zaradi udara strele, lahko hišo zaščiti le strel...

Preverite tudi: Strelovodi cena

Žlebovi


Kakšna je cena žleba? Cena žleba je odvisna od materiala (baker, aluminij, pločevina, plastika), pre...

Preverite tudi: Žlebovi cena

Kako so Vam koristile te informacije?

Revija Mojmojster

Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
Informativni mesečni obrok*
/mesec


Znesek kredita
EUR
Doba odplačevanja
let
Naprej
Izračun kredita >

*Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 2,5%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

Kleparstvo – vse kar morate vedeti

1. Kleparstvo na splošno

1.1 Kdo je klepar?

Gradnja hiše je dolgotrajen proces, kjer se srečamo z mnogo nepredvidljivimi problemi, predvsem pa zahteva dobro organizacijo in izkušene delavce. Eden izmed zadnjih na objektu je klepar, ki bo poskrbel za določena zaključna dela na strehi. Ta zajema montaže strešnih obrob, žlebov in strelovoda, prav tako pa bo montiral odtočne cevi in postavil snegolove. Skratka, potem ko bo vaša streha že stala, bo poskrbel za vse tiste detajle, ki so nujni za normalno funkcioniranje hiše.

Kleparstvo
Kleparstvo zajema montaže strešnih obrob, žlebov in strelovoda, klepar pa bo prav tako montiral odtočne cevi in snegolove.

1.2 Kdaj potrebujemo kleparja?

Pri gradnji hiše sodeluje mnogo različnih izvajalcev, od temeljev pa vse do strehe. Eden izmed zadnjih korakov gradnje hiše je zagotovo postavljanje strehe, ki zahteva sodelovanje več različnih izvajalcev: tesarja, krovca in kleparja. Tesar je izvajalec, ki dela z lesom in ki pripravi ali pa vsak na mestu skupaj sestavi dele lesenega ostrešja. Je torej tisti, ko postavi konstrukcijo strehe. Krovec je tisti, ki pride na vrsto takoj za tesarjem, ko torej leseni tramovi ostrešja že stojijo. Izvedel bo toplotno izolacijo ostrešja, namestil parno zaporo in hidroizoliral streho. Je torej tisti, ki poskrbi za zaključne sloje ostrešja. Krovec vam bo prav tako svetoval glede kritine vašega ostrešja, nato pa jo tudi položil. Končno sledi še klepar, ki bo poskrbel za vsa zaključna opravila na strehi, kot so montaža žlebov, odtočnih cevi, snegolovov in strelovoda. Klepar je torej zadnji, a neizogibni in nujno potrebni člen v verigi.

1.3 Zakaj potrebujemo kleparja?

Streha je del hiše, ki je najbolj izpostavljen vremenskim vplivom. Streha mora biti lepa, vzdržljiva, predvsem pa funkcionalna in vzorno izvedena, da bo lahko svojemu namenu služila še mnogo let. Skrbno kleparstvo je zato tukaj ključno. Slabo izvedena kleparska dela in detajli namreč rezultirajo v katastrofalnih posledicah ne samo za streho, pač pa za celotni objekt. Če stiki, kot so strešne robne obloge in podobno, niso primerno zatesnjeni, lahko na podstrešje vdira voda, kar povzroča postopno propadanje celotne konstrukcije. Nepravilni žlebovi vodijo v zastajanje vode na površini strehe in nezmožnost njenega odvajanja. Snegolovi so nujni predvsem na območjih, kjer je snega veliko, saj so sicer lahko smrtno nevarni. Če se sneg kar naenkrat usuje iz strehe, lahko človeka poškoduje tudi do smrti. Zaradi vseh naštetih posledic toplo priporočamo storitev izkušenega kleparja, ki bo svoje delo opravil brezhibno in vam znal svetovati. Kleparska dela zagotavljajo vodotesnost in splošno varnost strehe. Ob tem ne smete pozabiti, da dobo opravljena kleparska dela zagotavljajo le kvalitetno opravljena tesarska in krovska. Eno brez drugega ne gre, saj je hiša organizem, kjer se vsi deli na koncu sestavijo v celoto.

2. Kleparska dela iz kovine

2.1 Različne vrste kovin za kleparstvo

Kleparji delajo predvsem s kovinami, saj so več ali manj vsi elementi, ki jih montirajo na streho, kovinski. Temu je tako zaradi odličnih fizikalno-mehanskih lastnosti materiala, ki lahko več let odlično kljubuje še tako slabemu vremenu. Prav to je razlog, zakaj je vsaka streha sestavljena iz veliko kovinskih elementov, od zaključnih oblog do povsem funkcionalnih, kot so npr. strelovodi. Kleparstvo je obrt, ki zagotavlja primerno vodotesnost strehe. Zaradi tega je zelo pomembna kvalitetna izvedba detajlov, še posebej stikov med različnimi konstrukcijskimi elementi. Takšni so npr. stiki med različnimi materiali, ki jih srečamo npr. med strešnim robom, žloto ali dimniško obrobo. Za kleparstvo se uporabljajo naslednje kovine:

- cinkana pločevina

- aluminij

- baker

- nerjavna  (rostfrei oziroma inox) kovina

- krivljenja kovina

- pločevinasta kritina ali trapezna pločevina

2.2 Cinkana pločevina

Cinkana pločevina je priljubljena predvsem zaradi svoje nizke cene in enostavne montaže, njena ključna slabost pa je relativno kratka življenjska doba. Zaključni sloj cinka, zaradi česar ji tudi rečemo »cinkana«, ji zagotavlja odpornost in dolgo življenjsko dobo. Uporablja se predvsem za žlebove. Cinkana pločevina je pravzaprav vroče valjana pločevina, ki se ji velikokrat reče kar črna pločevina. Nanjo se nanese različno debele plasti cinka, ki ji zagotavljajo odpornost proti koroziji oziroma rjavenju. Cinkana pločevina se zelo dobro upogiba in zvija, zato je najpogosteje uporabljena za žlebove, profile in za prekrivne obloge za pločevinaste strehe. Dobavljiva je v ploščah različnih dimenzij, cena pa variira glede na debelino cinka.

2.3 Baker

Baker nam je vsem dobro znan predvsem zaradi žlebov. Čeprav ga danes vse bolj izpodriva cinkana pločevina, je še vedno pogosto uporabljen material, ki ga odlikujeta odpornost na zunanje vplive in dolga življenjska doba. Za razliko od cinkane pločevine baker sam pridobi svoje žlahtne lastnosti, zaradi katerih postane odporen na vremenske vplive. Na zraku namreč oksidira, pri čemer dobi značilno zeleno oziroma turkizno barvo. Na tak način se s postopkom naravnega patiniranja oblikuje zaščitna plast, ki material ščiti in mu zagotavlja obstojnost. Baker je zelo vsestranski material, ki ga lahko uporabljamo tako rekoč povsod. Izogibati se ga je treba le v primeru, ko bi v njem želeli skladiščiti vodo za zalivanje zelenjave in rož.

2.4 Aluminij

Aluminij v svetu kovin slovi po svoji izjemni lahkosti, zaradi česar je najbolj zaželen material predvsem v avtomobilski industriji. Prav ta njegova lastnost pa je razlog za njegovo relativno visoko ceno v primerjavi z ostalimi kovinami. V kleparstvu se ga zato uporablja le na ključnih mestih, ne pa kar za vsak izdelek. Aluminijasti kleparski izdelki so sicer resnično zelo kakovosti in vzdržijo mnogo let. Negativna lastnost tega materiala pa je relativno težavno spajanje. Stikov namreč ne moremo variti, kot je to mogoče pri večini drugih kovin.

2.5 Pločevinasta kritina

Pločevinasta kritina je ena najlažjih in najtrpežnejših kritin na trgu. V sodobni arhitekturi se uporablja tudi kot zaključni sloj fasade. Poznamo več vrst pločevine, to sta npr. trapezna in valovita. Montaža takšne kritine je enostavna, saj jo samo privijačimo na podlago.

2.6 Katero kovino izbrati?

Na voljo imamo veliko različnih kovin, ki se v kleparstvu uporabljajo za različne namene. Dober in pošten klepar vam bo znal najbolje svetovati, kateri material uporabit za kateri element, zato je ključno, da mu zaupate in ga poslušate. Načeloma tudi tukaj velja pravilo, da so boljši in obstojnejši materiali, kot sta aluminij in baker, tudi nekoliko držaji. A so zaradi tega precej bolj obstojni. Nenazadnje pa je treba pri izbiri materiala, sploh če gre za večje površine zaključnih oblog, vedno gledati tudi na celostno ujemanje materiala s fasado in hišo nasploh. Poleg funkcije je nenazadnje pomembna tudi estetika.

3. Strelovod

Vsaka hiša nujno potrebuje strelovod, ki jo ščiti pred udarom strele. To je nujno za varno življenje v objektu. Strelovodi delujejo tako, da električno energijo odvedejo v zemljino in s tem preprečijo požar na strehi oz. da bi streha začela goreti. Klepar bo strelovode izvedel na delih strehe, ki so udaru strele najbolj izpostavljeni. To so npr. vsa slemena, stolpiči, čopi, frčade ... Ko bo klepar namestil strelovod, sledijo obvezne meritve sistema, ki jih je potrebno redno ponavljati, obvezno pa pregledati po vsakem potencialnem dogodku, ki bi lahko strelovod onesposobil uničil.

4. Strešne žlote 

Strešne žlote so po svoji funkciji podobne žlebovom in so eden izmed osrednjih elementov, s katerimi rokuje vsako kleparstvo. Žlote prestrezajo in odvajajo padavine na stikih strehe. Po velikosti morajo načeloma upoštevati velikost okoliških površin strehe in povprečje padavin, zato da ne bi prišlo do zastajanja vode, kar lahko povzroči obilico škode na objektu.

5. Strešne obrobe

Poleg vsega naštetega bo klepar poskrbel tudi za vaše strešne obloge, ki so namenjene predvsem zapiranju in tesnenju stikov materialov ali elementov. Ločimo jih glede na njihov položaj a fasadi. Skladno s tem poznamo več vrst strešnih obrob: čelne, vetrne, odkapne, dimniške in zidne obrobe.

6. Montaža žlebov in odtočnih cevi

6.1 Pravilna izvedba žleba je ključna

Žlebovi so verjetno najpomembnejši zaključni element strehe, saj so potrebni praktično vsak teden. Namen žlebov je prestrezanje padavin in njihovo odvajajo v zemljino. Še vedno so najbolj pogosti bakreni žlebovi, čeprav se vse bolj uporabljajo tudi pvc, aluminijasti in pločevinasti žlebovi. Žlebove po obliki ločujemo na oglate in okrogle. Podobno kot velikost žlot se tudi velikost strešnih žlebov določi skladno s predvidenimi padavinami in srešno površino. Če želite, lahko odvedeno deževnico z žlebov zbirate tudi v cisternah oz. zbiralnikih in nato z njo zalivate vrt. Pozorni morate biti le na to, da zbiralniki vode ne bodo iz bakra, saj se bodo v vodi nabirale kovinske odplake.

6.2 Prenova žlebov

Klepar žlebove običajno zamenja ob prenovi celotne strehe ali strešne kritine. Redkeje se pojavi potreba, da žlebove zaradi dotrajanosti menjamo že prej. V takih primerih se lahko klepar odloči za prebarvanje in obnovitev žleba, kadar pa so poškodbe prevelike (luknje), je potrebna menjava.

6.3 Ogrevanje žlebov

Če živimo na geografskem področju z obilico snežnih padavin, se lahko odločimo za ogrevanje žlebov. Zmrzovanje meteorne vode v žlebovih pozimi predstavlja zelo velik problem, saj voda ne more odtekati, hkrati pa led povzroča poškodbe na površini žleba. Problemu se lahko izognemo, če klepar v žleb namesti ogrevalni sistem v obliki samoregulativnega kabla. S tem zagotovimo pretočnost žlebov pozimi in preprečimo zmrzovanje ter nastajanje smrtno nevarnih ledenih sveč na koncih žlebov.

7. Snegolovi

7.1 Materiali in namestitev snegolovov

Eden izmed strešnih elementov, ki jih bo montiral klepar, so tudi snegolovi. Snegolovi preprečujejo zdrs staljenega snega s strešne površine. Takšen zdrs bi lahko bil tudi smrtno nevaren, zato je pravilna in dovolj gosta izvedba ključna. Predvsem moramo biti pozorni na strehe in nadstreške nad vhodom in ulico. Načeloma ločujemo med točkovnimi in linijskim snegolovi. Kateri so najprimernejši za vaš objekt, vam bo znal najbolje svetovati klepar.

7.2 Točkovni snegolovi

Kleparstvo za strme strehe priporoča predvsem uporabo točkovnih snegolovov. Ti so na strehi v primerjavi z linijskimi predvsem bolj neopazni. Klepar vam bo – odvisno od okoliščin – včasih predlagal tudi kombinacijo točkovnih in linijskih strelovodov. Točkovni snegolovi morajo biti razporejeni dovolj na gosto in po celi površini strehe.

7.3 Linijski snegolovi

Kleparji linijske snegolove uporabljajo predvsem na ravnih strehah oz. na strehah z manjšimi nakloni. Estetsko gledano so veliko bolj moteči in oazni od linijskih, zadostuje pa le ena linija pri koncu strehe. Včasih se za izdatno varnost uporabljata dve.

8. Vgradnja strešnih oken

Dobro izvedeno kleparstvo pa je nenazadnje ključno tudi pri vgradnji strešnih oken. Klepar bo okoli njega izvedel vodotesno kovinsko zaporo, kjer se stikata okno in kritina. Posledice nepravilne izvedbe so lahko katastrofalne, saj voda vdira skozi okno neposredno v objekt. Klepar pa ni edini, ki mora dobro opraviti svoje delo. Ključno je, da je okno pravilno montirano in da so detajli izvedeni v skladu s priporočili izvajalca.

 

 

 

 

 

Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš DomŽelim ponudbo izvajalcev
Zadnja povpraševanja

Pločevinasta obroba za garažna vrata

Pozdravljeni,

potrebujem pločevinasto obrobo. Pločevina naj bi bila malo debelejša ne navdani pleh, antracit barva , vogalno zakrivljena ca 5cm, da se prilagodi fasadi. Če je to pri vas izvedljivo pošljem točne dimenzije.

Lp 198 € do 330 €

........

Dimniška obroba in zlota

Pozdravljeni,

potrebujem kleparja da izdela dimniško obrobo na strehi ter da mi izdela zloto dolžine pribl. 6 m.

Lp 225 € do 375 €

........

Žleb na strehi terase

Pozdravljeni

Potrebujem žleb na strehi terase dolžine 6m in višine 2.4m.streha je iz polikarbonatnega stekla.

Lp 90 € do 150 €

........

Želim ponudbo izvajalcev

Cena, Popravilo ali morebiti zamenjava žlebov na eni strani pritlične hiše, po opisu
Klepar, Kleparstvo, Bled

180 € do 300 €

Cena, Čiščenje horizontalnega žleba, 10
Klepar, Kleparstvo, Ljubljana

135 € do 225 €

Cena, Žleb za teraso nad garažo., 8 m
Klepar, Kleparstvo, Hajdina

180 € do 300 €

Cena, Obrobe dimnika, dimniške kape za dva dimnika, po opisu
Klepar, Kleparstvo, Vodice

270 € do 450 €

Cena, Obrobe na škatli, 26 m
Klepar, Kleparstvo, Velika Nedelja

180 € do 300 €

Cena, Prestavitev dveh žlebov, cca 12 m
Klepar, Kleparstvo, Ljubljana

54 € do 90 €

Cena, Potrebujem krovska dela,obrobe za okrog dimnika kjer zateka., 1m2
Klepar, Kleparstvo, Ptuj

540 € do 900 €

Cena, Popravilo obrob (strešna okna, dimnik), popravilo žleba, Po opisu
Klepar, Kleparstvo, Ljubljana

360 € do 600 €

Cena, obroba 20m, obrat žlebu 10m, 30
Klepar, Kleparstvo, Ljubljana

540 € do 900 €

Cena, Kleparska dela na strehi, Cca 20 m
Klepar, Kleparstvo, Krško

450 € do 750 €

Cena, Izdelava zračnikov, 2 kosa
Klepar, Kleparstvo, Nova Gorica

270 € do 450 €

Cena, Čiščenje strešnih žlebov, po opisu
Klepar, Kleparstvo, Ljubljana

270 € do 450 €

Cena, Izdelava in montaža dimniške obrobe, 0,8 x 1,20 m
Klepar, Kleparstvo, Žalec

45 € do 75 €

Cena, Linijski snegolov cca, Cca 16 m dolžina strehe
Klepar, Kleparstvo, Škofljica

54 € do 90 €

Cena, Zapora an žlebih, po opisu
Klepar, Kleparstvo, Žirovnica

180 € do 300 €

Cena, Strešno okno ob nalivih malo zamaka, 1 kos
Klepar, Kleparstvo, Ljubljana - Šentvid

180 € do 300 €

Cena, Pločevinaste obloge strešnih oken in dimnika, Obseg dveh strešnih oken cca 5m in dimnika cca 1,5 m
Klepar, Kleparstvo, Krško

180 € do 300 €

Cena, Popravilo žleba, po opisu
Klepar, Kleparstvo, Vrhnika

45 € do 75 €

Cena, Odtočne cevi za žlebove, Cca 18 m
Klepar, Kleparstvo, Ljubljana

225 € do 375 €

Cena, Obroba balkonske ograje s pločevino, 10m
Klepar, Kleparstvo, Velenje

90 € do 150 €

Cena, Obloga dimnika v barvni pločevini, 5 do 6 m2
Klepar, Kleparstvo, Ljubljana

180 € do 300 €

Cena, Popravilo obrobe dimnika, po opisu
Klepar, Kleparstvo, Velenje

180 € do 300 €

Cena, Čiščenje 1 žleba in 1 odtoka, Dolžina žleba cca 5 m
Klepar, Kleparstvo, Ljubljana

90 € do 150 €

Cena, Sanacija obrobe dimnika, po opisu
Klepar, Kleparstvo, Žalec

180 € do 300 €

Cena, Zamenjava zaščite slemena, cca 10 m
Klepar, Kleparstvo, Cirkulane

90 € do 150 €

Cena, Postavitev odtočnih cevi iz strehe, cca 30m2
Klepar, Kleparstvo, Ankaran

360 € do 600 €

Cena, Zleb in obrobo., Po opisu
Klepar, Kleparstvo, Ljubljana

135 € do 225 €

Cena, Zaključek rušenega balkona, Cca. 8 m2
Klepar, Kleparstvo, Limbuš

225 € do 375 €

Cena, Izvedba inox žleba, 3m
Klepar, Kleparstvo, Ljubljana

90 € do 150 €

Cena, Nova postavitev žlebov, po opisu
Klepar, Kleparstvo, Ljubljana

270 € do 450 €

Cena, Menjava starega žleba za novega, demontaža starega in montaža novega., 17 do 20 m
Klepar, Kleparstvo, Krško

0 € do 0 €

Cena, Zamenjava žlebov, 30 tm
Klepar, Kleparstvo, Brezje

540 € do 900 €

Cena, Izdelava obrobe napušča, pribl. 25 m
Klepar, Kleparstvo, Spodnji Duplek

360 € do 600 €

Cena, Strešne obrobe, 100 m
Klepar, Kleparstvo, Frankolovo

450 € do 750 €

Cena, Zamenjava in dodelava žlebov ter izdelava obrobe strehe, po opisu
Klepar, Kleparstvo, Ljubljana

315 € do 525 €

Cena, Dimniška kapa ter obleka dimnika, Cca 120
Klepar, Kleparstvo, Ceršak

315 € do 525 €Poglej druge končane projekte in cene

Klepar, Kleparstvo cenik

Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

915+ podjetij za Klepar, Kleparstvo
Brezplačno povpraševanje
Brez provizij
Pridobi ponudbo

Iščete izvajalce, ponudbo za področje Klepar, Kleparstvo?

 • Klepar, Kleparstvo Ljubljana
 • Klepar, Kleparstvo Maribor
 • Klepar, Kleparstvo Celje
 • Klepar, Kleparstvo Koper
 • Klepar, Kleparstvo Kranj
 • Klepar, Kleparstvo Ajdovščina
 • Klepar, Kleparstvo Bled
 • Klepar, Kleparstvo Bovec
 • Klepar, Kleparstvo Črna na Koroškem
 • Klepar, Kleparstvo Črnomelj
 • Klepar, Kleparstvo Domžale
 • Klepar, Kleparstvo Gornja Radgona
 • Klepar, Kleparstvo Gornji Grad
 • Klepar, Kleparstvo Hrastnik
 • Klepar, Kleparstvo Ilirska Bistrica
 • Klepar, Kleparstvo Izola
 • Klepar, Kleparstvo Jesenice
 • Klepar, Kleparstvo Kamnik
 • Klepar, Kleparstvo Kidričevo
 • Klepar, Kleparstvo Kobarid
 • Klepar, Kleparstvo Kočevje
 • Klepar, Kleparstvo Kranjska Gora
 • Klepar, Kleparstvo Krško
 • Klepar, Kleparstvo Laško
 • Klepar, Kleparstvo Lendava
 • Klepar, Kleparstvo Litija
 • Klepar, Kleparstvo Ljutomer
 • Klepar, Kleparstvo Metlika
 • Klepar, Kleparstvo Mojstrana
 • Klepar, Kleparstvo Mozirje
 • Klepar, Kleparstvo Murska Sobota
 • Klepar, Kleparstvo Nova Gorica
 • Klepar, Kleparstvo Novo mesto
 • Klepar, Kleparstvo Ormož
 • Klepar, Kleparstvo Piran - Pirano
 • Klepar, Kleparstvo Pivka
 • Klepar, Kleparstvo Portorož
 • Klepar, Kleparstvo Postojna
 • Klepar, Kleparstvo Ptuj
 • Klepar, Kleparstvo Radeče
 • Klepar, Kleparstvo Radenci
 • Klepar, Kleparstvo Radovljica
 • Klepar, Kleparstvo Ravne Na Koroškem
 • Klepar, Kleparstvo Ribnica
 • Klepar, Kleparstvo Rogaška Slatina
 • Klepar, Kleparstvo Sevnica
 • Klepar, Kleparstvo Sežana
 • Klepar, Kleparstvo Škofja Loka
 • Klepar, Kleparstvo Slovenj Gradec
 • Klepar, Kleparstvo Slovenska Bistrica
 • Klepar, Kleparstvo Slovenske Konjice
 • Klepar, Kleparstvo Šoštanj
 • Klepar, Kleparstvo Štore
 • Klepar, Kleparstvo Tolmin
 • Klepar, Kleparstvo Trbovlje
 • Klepar, Kleparstvo Tržič
 • Klepar, Kleparstvo Trzin
 • Klepar, Kleparstvo Velenje
 • Klepar, Kleparstvo Vipava
 • Klepar, Kleparstvo Vojnik
 • Klepar, Kleparstvo Vransko
 • Klepar, Kleparstvo Vrhnika
 • Klepar, Kleparstvo Žalec
 • Klepar, Kleparstvo Zreče
 • Klepar, Kleparstvo Žužemberk
 • Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane