Ravne strehe cena

Kakšna je cena ravne strehe? Čeprav je cena ravne strehe nekoliko višja, kot klasična dvokapnica, z njo pridobite številne prednosti: v celoti pohoden prostor pod njo, na njej pa strešno teraso, kar močno poveča prostornost vašega doma. Cena izvedbe je odvisna predvsem od tega: ali bo prostor pod streho ogrevan ali ne. V tem primeru je potrebno streho tudi dobro toplotno izolirati. Cena ravne strehe nad garažo oziroma cena neizolirane ravne strehe, se giblje med 30 in 50 EUR na m2, cena izolirane pa med 80 in 100 €/m2. Nekoliko večja investicija je tudi zelena streha: ta dodatno izolira hišo, poleti pa tudi senči in hladi, kar vam dolgoročno prihrani denar za ogrevanje oziroma hlajenje. Če želite pohodno ravno streho, je cena 140 €/m2, cena zelene strehe z ekstenzivno ozelenitvijo pa znaša okrog 170 €/m2. Nikakor ne nasedajte cenenim rešitvam, saj je sanacija ravne strehe, ki pušča draga in zahtevna.

Komu zaupati postavitev ravne strehe? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim krovcem za ravne strehe v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

Pridobite ponudbo:
Pošlji povpraševanje

Cena ravne stehe


Cena za ravno streho. Cena za izdelavo ravne strehe s hidroizolacijo, izolacijo in nasutjem. Cena brez odvodnjavanja.

72.00 €/m2

MINIMALNA CENA
€/m2

SREDNJA CENA
120.00 €/m2

NAJVIŠJA CENA
Želim ponudbo izvajalcev

Ravna streha - cena

Cena ravne strehe, ki zajema popravilo stare strehe ali sestavo nove strehe: naklonski beton, bitumenski predpremaz, parna zapora, toplotna izolacija ravne strehe, hidroizolacija ravne strehe, zaščitni filc in tlak za ravne strehe. Izvedba ravne strehe zajema tudi oblačenje atike, vertikal in odvodnjavanje ravne strehe.

Ravna streha - cena
30 €/m2

MINIMALNA CENA
85 €/m2

SREDNJA CENA
140 €/m2

NAJVIŠJA CENA
Naredi si izračun

Druge cene za - Ravne strehe

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

Alu kape za atiko

Dobava in montaža atičnih kap iz alu pločevine debeline 0,6 mm v naklonu 2% z vsemi pomožnimi deli in raznosi. Komplet s podložno pločevino.


m2

€/m2

Demontaža atike

Demontaža zidnih obrob in Sika folije na atiki.


m2

€/m2

Ekstenzivna zelena streha

Dodatni sloj protikoreninske zaščite. Dobava in posaditev ekstenzivne zelene strehe. Cena vključuje začetno nego rastlin.


m2

€/m2

Gradbeni oder

Montaža in demontaža fasadnega odra za max. 60 dni, višine do 10,00 m z vsemi potrebnimi deli ter izdelavo načrta odra.


m2

€/m2

Hidroizolacija ravne strehe

Dobava in vgradnja TPO tesnilne folije 20 mm. Robna cona je sidrana vodoravno.


m2

€/m2

Hladni bitumenski prednamaz strehe

Hladni bitumenski namaz ravne strehe.


m2

€/m2

Naklonske plošče

Dobava in vgradnja naklonske toplotne izolacije iz ekstrudiranega polistirena FIBRANxps INCLINE v debelini od 2 do 10 cm za naklone 1,67% in 2,00%.


m3

€/m3

Oblačenje atike - OSB

Dobava in vgradnja OSB plošč 22 mm na venec atičnega zidu.


m2

€/m2

Oblačenje dimnika

Dobava in izdelava obrobe dimnika.


kpl

€/kpl

Oblačenje vertikal ravne strehe

Dobava in montaža vertikalnih delov ravne strehe v sledeči sestavi: bitumenska parna zapora 3mm , izolacija 60 kPa 10 cm, sintetična folija pvc 1,8 mm. Oblačenje do višine 0,50 m po tekočem metru.


m

€/m

Odduh

Dobava in izdelava obrobe odduha fi 110 mm na ravni strehi.


kpl

€/kpl

Odstranitev hidroizolacije

Rezanje Sika folije in odstranitev stare hidroizolacije
do betonske plošče.


m2

€/m2

Odstranitev prodca s strehe

Odstranitev prodca z začasnim deponiranjem in ponovno vgradnjo.


m2

€/m2

Odstranitev toplotne izolacije

Odstranitev uničene toplotne izolacije z odvozom na deponijo.


m2

€/m2

Odtočne cevi, kotlički za ravne strehe

Dobava in montaža namenskih odtočnih cevi fi75 za odtoke z ravne strehe (skriti odtoki) s prilagoditvijo glede na fasadne odprtine. Montaža lovilcev listja. Dolžina cevi cca 5 m, komplet z izlivniki.


kpl

€/kpl

Odvodnjavanje ravne strehe

Izvedba podtlačnega odvodnjavanja ravne strehe s požiralnikom iz nerjavečega jekla v sledeči sestavi, skupaj z izdelavo preboja v atiki in vsem pritrdilnim materialom, ki zadostuje za do 50 m2 ravne strehe:

- podtlačni požiralnik ACO ali Geberit
- vertikalna odtočna cev do višine 7 m
- grelnik odtočne cevi.


kpl

€/kpl

Parna zapora ravne strehe

Izdelava parne zapore na AB ploščo z bitumenskimi trakovi 3 mm.


m2

€/m2

Pohodna streha

Uporaba toplotne in hidroizolacije večjih trdot (> 100 kPa). K ceni je potrebno prišteti tudi sroške za material in polaganje finalnega tlaka npr. betonskih plošč.


m2

€/m2

Prani prodec

Dobava in vgradnja geotekstila ter pranega proda velikosti 16/32 mm v debelini do 8 cm.


m2

€/m2

Preplastitev ravne strehe

Čiščenje strehe, dobava in varjenje bitumenskih trakov 4 mm skupaj s posipom.


m2

€/m2

Spojitev ravne strehe z obstoječo streho

Prilagoditev obstoječe kritine z novo vgrajeno ravno streho. Cena velja za tekoči meter stika dveh streh.


m

€/m

Toplotna izolacija atike

Dobava in vgradnja toplotne izolacije iz ekstrudiranega polistirena (XPS) trdote 300 kPa na atični zid ter termično obdelanega geotekstila kot ločilni sloj.


m2

€/m2


m2

€/m2


m2

€/m2

Toplotna izolacija ravne strehe

Dobava in vgradnja toplotne izolacije iz ekstrudiranega polistirena (XPS) ter ločilni sloj termično obdelanega geotekstila kot podlaga za polaganje folije.


m2

€/m2


m2

€/m2


m2

€/m2


m2

€/m2


m2

€/m2


m2

€/m2

Varnostni prelivniki

Dobava,vgradnja in obdelava varnostnih prelivnikov.


kpl

€/kpl

Zaščita površin in stavbnega pohištva

Zaščita površin in stavbnega pohištva s krep trakovi in PE folijo.


m2

€/m2

Zaščitna toplotna izolacija hidroizolacije

Zaščitna toplotna izolacija hidroizolacije XPS (FIBRANxps 300-L) 3 cm.


m2

€/m2

Zatesnitev atike

Dobava in vgradnja TPO tesnilne folije 20 mm na atični zid.


m2

€/m2

SKUPAJ:
Pošlji povpraševanje >

Zelene strehe


Kakšna je cena zelene strehe? Zelena ravna streha vam omogoča prihranke, saj v posebnih okoliščinah ...

Preverite tudi: Zelene strehe cena

Hidroizolacija ravne strehe


Cena ravne strehe je odvisna od tipa ravne strehe (bitumenska ravna streha, obtežena ravna streha, o...

Preverite tudi: Hidroizolacija ravne strehe cena

Kako so Vam koristile te informacije?

Revija Mojmojster

Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
Informativni mesečni obrok*
/mesec


Znesek kredita
EUR
Doba odplačevanja
let
Naprej
Izračun kredita >

*Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 2,5%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

Ravna streha – vse kar morate vedeti

1. Ravna streha na splošno

1.1 Ravna streha skozi zgodovino

Danes ravna streha praktično prehiteva dvo- in večkapnice. Verjamemo, da ste se tudi vi že srečali z mislijo, ali bi za sovjo hišo izbrali prav ravno streho, simbol sodobne arhitekture. Ravna streha se je na veliko začela uporabljati že v času modernizma, v začetku 20. stoletja, ko Le Corbusier za eno izmed svojih 5 točk moderne arhitekture postavi prav ravno streho. Hitro so mu sledili še drugi, na razstavi Modern Architecture leta 1932 pa so se razstavljale izključno hiše z ravnimi strehami. Ravna streha je prevzela monopol v arhitekturi. Tehnologija je takrat že toliko napredovala, da je bila njena izvedba mogoča, vseeno pa detajli, ki jih zahteva ravna streha, niso bili vrhunsko izpopolnjeni. Zato je ravna streha obdobja modernizma kasneje naletela na mnogo očitkom tehnično nepopolne izvedbe, kar se je odražalo v puščanju in poplavljanju objektov. A naj vas ne skrbi. Tehnologijo je v stotih letih od začetkov 20. stoletja že toliko napredovala, da je ravna streha danes brezhibna in nič manj zanesljiva od katere koli poševne strehe.

Ravna streha
Ravna streha je simbol moderne arhitekture.

1.2 Ravna streha v Sloveniji

Ravna streha je v Sloveniji zelo popularna, treba pa se je zavedati, da na številnih območjih Slovenije ni dovoljena oziroma je izrecno prepovedana s občinskimi prostorskimi načrti in drugimi prostorskimi akti. Temu je tako predvsem na Gorenjskem in ostalih hribovitih predelih Slovenije, kjer prostorski akti težijo k ohranjanju tradicionalne in tipične arhitekturne zasnove z dvo- ali izjemoma večkapnicami. Ravna streha v teh območjih pravzaprav niti ne bi bila smiselna, saj bi se velike količine snega na strehi kopičile, namesto da bi čimprej padle s strehe. Ostri koti 35-45 stopinjskih naklonov streh so tako logična posledica okolja, v katerem se take hiše nahajajo, specifično grajeno krajino pa bi ravne strehe hitro negirale in uničile. Preden se odločite za gradnjo ravne strehe, se torej pozanimajte, ali je v vašem območju sploh dovoljena.

2. Ponudniki in izvajalci

Ravno streho bo izvajal tisti izvajalec, ki bo prevzel tudi vsa druga gradbena dela. Če gre za standardno opečno konstrukcijo z armiranobetonskimi vezmi, bo streho izvajal izvajalec, ki je zgradil preostalo konstrukcijo hiše, če gre za hišo, v celoti zgrajeno iz armiranega betona, bo to počel izvajalec, ki je sposoben zgraditi hiše iz tega materiala. Pri izbiri izvajalca je torej pomembno, da zna izvesti celotno hišo, streha je zgolj zaključni del izvedbe. Če izvajalec v svojem življenju ni zgradil niti ene betonske hiše, mu najverjetneje ni pametno prepustiti izvedbe vaše, saj s tem tvegate nepopravljive napake pri gradnji. Prosite izvajalce, naj vam pokažejo nekaj svojih referenčnih primerov zgrajenih enodružinskih hiš, saj se boste na podlagi tega lažje odločili, katero je najprimernejši za izvedbo vaše.

3. Konstrukcija ravne strehe

Konstrukcija ravne strehe ni mogoča v vseh materialih oziroma uporaba določenih materialov niti ni smiselna. Leseni nosilci v kombinaciji prečnih nosilcev in špirovcev so dober konstrukcijski sistem za dvokapne in večkapne strehe, ne pa za ravne strehe. Če gradimo opečno hišo z armiranobetonskimi vezmi, bo ravna streha tako kot medetažne plošče iz betona, prav tako bo betonska, če je cela hiša iz betona. Druga opcija so ravne strehe iz prefabricirane konstrukcije, npr. po sistemu monta stropov, kjer gre za sovprežno konstrukcijo opeke in betona ali pa podobna sovprežna konstrukcija betonskih blokov in betona. Tretja opcija je jeklena konstrukcija, ki je sicer za enodružinske hiše zaradi visoke cene in majhnih razponov popolnoma nesmiselna, ali pa lahka kovinska konstrukcija iz jeklenih ali alu nosilčkov in trapezoidno pločevino. Slednji konstrukcijski sistem je zelo pogost v nekoliko toplejših geografskih področjih, npr. na zahodni obali ZDA in Avstraliji, zelo popularen pa je postal po 2. sv. vojni z nastopom projekta »case Study Houses« v ZDA, ko so arhitekti preučevali možnosti novega načina bivanja in uporabe poceni materialov.

4. Toplotna izolacija ravne strehe

4.1 Neizolirana ravna streha

Če se ravna streha nahaja nad neogrevanimi prostori, ne potrebuje toplotne izolacije. Prav tako je ne potrebuje na tistih geografskih področjih, kjer so letne povprečne temperature zelo visoke, npr. v Mediteranu ali na jugu Evrope. Pri nas naletimo na izvedbo raven strehe brez toplotne izolacije samo v primeru ravne strehe nad garažo ali shrambo, drvarnico. Izvedba ravne strehe brez toplotne izolacije je relativno preprosta, ne smemo pa pozabiti na hidroizolacijo. Ne glede na to za katero vrsto konstrukcije garaže oziroma neogrevanega prostora gre (betonska garaža, jeklena konstrukcija, OSB...), je postopek konstrukcije ravne strehe zelo podoben. Streho se mora izolirati z dvojnim slojem hidroizolacije, sledi strešna folija, bitumenska ravna kritina s posipom ali druga krovna površina, ki jo predlaga in garantira izvajalec.

4.2 Izolirana ravna streha

Streho se večkrat poimenuje peta fasada hiše. Skoznjo se lahko izgublja do 25% toplote iz stavbe, zato je dobra toplotna izolacija izjemno pomembna. Pri nas je zaradi zimskih temperatur in teženja k energetski varčnosti zahtevana seveda izolirana ravna streha. Toplotno izolirana ravna streha nad bivalnimi prostori zahteva precej drugačno izvedbo kot neizolirane ravne strehe. Če želite za hišo ali prizidek, ki ima ravno streho, bodite izjemno pozorni predvsem na to, da je streha kakovostno in primerno toplotno izolirana in hidroizolirana. Samo tako bo zagotovljeno dobro odvajanje padavinske vode, stroški ogrevanja pa bodo nizki. Toplotna izolacija ravne strehe je namenjena vzdrževanju bivalnega ugodja tako pozimi, ko preprečuje uhajanje toplote ven, kot tudi poleti, ko preprečuje pregrevanje stavbe zaradi sonca in vzdržuje želeno temperaturo notranjih prostorov.

5. Detajli izolirane ravne strehe

5.1 Toplotna izolacija ravne strehe

Toplotna izolacija ravne strehe ni namenjena samo toplotni izolaciji, ampak nas ščiti tudi pred zvokom dežnih kapelj in drugega hrupa iz okolice. Toplotna izolacija ravne strehe prav tako preprečuje nastanek kondenza vode v konstrukciji, kar je še posebej problematično pri armirano-betonski podlagi. V tem primeru kondenz oksidira z armaturo v betonu, ki začne rjaveti. Toplotna izolacija ravne strehe med drugim preprečuje tudi, da bi bila konstrukcija  hiše preveč izpostavljena temperaturnim nihanjem in torej zagotavlja toplotno stabilnost konstrukcije. Temperaturna nihanja povzročajo raztezanje in krčenje konstrukcijskega materiala, kar lahko vodo do poškodb in deformacij konstrukcije in posledično krajšo življenjsko dobo. Toplotna izolacija ravne strehe konstrukcijo torej zaščiti na več načinov.

5.2 Kako se izvede toplotna izolacija ravne strehe?

Redkeje se uporabljajo prezračevane ali kombinirane ravne strehe. Toplotna izolacija ravne strehe ima v tem primeru med konstrukcijo in izolacijo še zračni sloj. Pri enodružinskih hišah se najpogosteje uporabljajo „tople strehe“, kar pomeni, da so vsi sloji med seboj spojeni. Glede na vse večje zahteve po vse nižji toplotni prehodnosti s strani PURESa priporočamo, da na ravno streho položite vsaj  25 cm izolacije. Pomembno je, da izberemo kvalitetno toplotno izolacijo, ki prenese tudi tlačni pritisk, če se morebiti odločamo za pohodno ravno streho. Navadno se na ravno streho sicer polaga več plasti XPS toplotne izolacije ("stirodurja") debeline od 8 do 12 cm z možnostjo preklopa za še dodatno preprečevanje vdora meteorne vode. 

5.3 Tehnične smernice toplotne izolacije ravne strehe (pravilnik PURES)

Skladno s tehnično smernico TSG-01-004:2010, je za učinkovito rabo energije določeno, da se toplotna prehodnost gradbenih konstrukcij (U) toplotnega ovoja stavb računa po standardu SIST EN ISO 6946 in SIST EN ISO 2011. Največje dovoljene vrednosti so:

- Strop proti neogrevanemu prostoru, stropi pri sestavi ravnih ali poševnih streh - torej ravne ali poševne strehe: 0,20
- Terase manjše velikosti, ki skupaj ne presegajo 5% površine strehe: 0,60
- Strop proti terenu: 0,3

5.4 Hidroizolacija ravne strehe

Pri ravni strehi je ključnega pomena zagotovo hidroizolacija ravne strehe. Prepričanje, da ravne strehe puščajo, ne odvajajo vode in da imamo zato z njimi kar se tiče vode same probleme, je zastarelo in neresnično. Pomembna je le kakovostna izvedba ravne strehe in pazljivost pri določanju detajlov hidroizolacije. Dobri detajli in izvedba pa so nenazadnje pomembni pri čisto vsaki strehi, tu pri strehah z naklonom.

5.5 Izvedba hidroizolacije ravne strehe

Hidroizolacija ravne strehe se izvede tako, da se na betonsko podlago najprej nanese hladen bitumenski premaz, ki zapre strukturne pore betona. Nujno je, da je betonska plošča izvedena pod kotom, saj tako zagotovimo odtekanje vode. Nato se na to plast bitumenskega premaza točkovno zvarijo bitumenski trakovi, ki delujejo kot parna zapora, tej plasti pa sledi »stirodur« oz. XPS toplotna izolacija (npr. FIBRANxps). Naslednjo plast hidroizolacije ravne strehe predstavlja točkovno varjen elastomerni bitumesnki trak, ki v skupni debelini znaša okrog 10 mm. Nanj se nato položi dodatna plast XPS toplotne izolacije, nato pa sledi še zaključna plast ravne strehe, najpogosteje kameni nasip. Tako izvedena hidroizolacija ravne strehe bo svojemu namenu brezhibno služila še mnogo desetletij.

5.6 Vrste ravne strehe

Poznamo več vrst izvedbe ravne strehe glede na plasti hidroizolacije in toplotne izolacije. Pri topli ravni strehi je nujna kvalitetna izvedba parne zapore pod slojem toplotne zaščite, pri obrnjeni ravni strehi pa to funkcijo parne zapore prevzame kar sklop hidroizolacije. Hidroizolacija je pred zunanjimi vplivi najbolj zaščitena v primeru obrnjene strehe, pri topli ali hladni izvedbi ravne strehe pa je nujno, da se hidroizolacijo dodatno zaščiti vremenskimi in mehanskimi vplivi.

Vrste ravne strehe glede na sloje hidro in toplotne izolacije:

- Topla (neprezračevana): nosilna konstrukcija, nato toplotna izolacija in hidroizolacija.
- Hladna (prezračevana): nosilna konstrukcija, nato toplotna izolacija, zračni sloj, na koncu hidroizolacija.
- Obrnjena ravna streha (prezračevana): najprej nosilna konstrukcija, nato hidroizolacija, na koncu toplotna izolacija v enem sloju.
- Ravna streha »plus«, pogosta pri energijskih sanacijah: najprej nosilna konstrukcija, nato toplotna izolacija, hidroizolacija in nato še en sloj toplotne izolacije.
- Zelena streha (posebna oblika strehe): V osnovi kot topla ali obrnjena streha z nujnim dodatnim slojem, tj. protikoreninsko zaščito.

Glede na tip ravne strehe je najprimernejša toplotna izolacija ravne strehe:

- ekspandirani polistiren za tople in hladne strehe
- XPS za obrnjene strehe
- kamena volna za tople in hladne strehe

5.7 Primer izvedbe ravne strehe

Kakor smo omenili je izvedba ravne strehe mogoča na več načinov, zato so precej različne tudi podrobnejše sestave posameznih slojev. Navajamo preverjeno sestavo DUO ravne strehe, kjer je naklonski beton zamenjan s toplotno izolacijo v naklonu:

  1. zaščitni sloj, najpogosteje prani prodec, debeline 70 mm
  2. filtrski sloj: polipropilenski filc (npr. FIBRANskin SEAL), min. 135 g/m2, debeline <2 mm
  3. dodatna toplotna izolacija: XPS – FIBRANxps 300-L (»stirodur«), stopničast preklop, debeline 200 mm,
  4. hidroizolacija: 2 x elastomer-bitumenski varilni trak z nosilcem, zgornji sloj polno varjen, spodnji točkovno varjen, d = 0,9 cm
  5. toplotna izolacija v naklonu: XPS – FIBRANxps INCLINE (»stirodur«), srednje debeline 100 mm
  6. parna zapora: 1 x bitumenski varilni trak z nosilcem steklenega voala in vložkom aluminijaste folije, točkovno varjen, debeline <1 mm
  7. hladni bitumenski prednamaz
4-FIBRANskin-SEAL-membrana.jpg
Polipropilenski filc FIBRANskin SEAL.

 

Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš DomŽelim ponudbo izvajalcev
Zadnja povpraševanja

Zamenjava strehe zaradi poškodb toče

Pozdravljeni,

potrebujem zamenjavo obstoječe sika folije na ravni strehi zaradi poškodb od toče 262m2. Zamenjava vertikalnih oblog na atiki 90m m2. Material sika 1,5 mm.

Lp 2430 € do 4050 €

........

Izdelava ravne strehe

Pozdravljeni.

Potrebujemo izdelavo ravne strehe 960 m2.

Lep pozdrav. 72000 € do 120000 €

........

Popravilo ravne strehe

Spoštovani,
potrebujem popravilo ravne strehe, ki je trenutno pokrita z bazensko folijo. Pod nujno bi potrebovali popravilo, saj nam voda že zamaka pisarniski del.
Hvala in lep pozdrav! 7560 € do 12600 €

........

Želim ponudbo izvajalcev

Cena, sica foijo na terasi, 120 m2
Ravne strehe, Prebold

1800 € do 3000 €

Cena, Ravno streho s pločevino ali prodcem, Prizidek / objekt 4x15m
Ravne strehe, Grahovo

4500 € do 7500 €

Cena, Preplastitev hidroiz. na ravni strehi, 250 m2
Ravne strehe, Notranje Gorice

6750 € do 11250 €

Cena, Izdelava ravne strehe komplet z odvodnjavanjem na novozgrajenem objektu, 86m2 nepohodne in 50m2 pohodne (terase)
Ravne strehe, Mežica

8100 € do 13500 €

Cena, Ponudbo za ravno streho 10.5 x 13.7 metra, 10.5 x 13.7 m
Ravne strehe, Šmarje

10800 € do 18000 €

Cena, Zamenjava uničene ravne strehe., 10 x 10 m
Ravne strehe, Mežica

3600 € do 6000 €

Cena, Sika folija sanacija, 5 x 30 m
Ravne strehe, Slovenske Konjice

3150 € do 5250 €

Cena, Izvedba ravne strehe, 168 m2 in 158 m2
Ravne strehe, Prevalje

22500 € do 37500 €

Cena, Prenova ravne strehe, izolacija, kritina,.., 10 m x 5 m
Ravne strehe, Otočec

1080 € do 1800 €

Cena, Bitumensko hidroizolacija ravne strehe, 20 m2
Ravne strehe, Ljubljana

450 € do 750 €

Cena, Izdelava ravne strehe, Cca 80 m2 oblika L
Ravne strehe, Preserje

5400 € do 9000 €

Cena, Sanacije ravne strehe zaradi poškodbe ter posledičnega puščanja, 100 m2
Ravne strehe, Ljubljana

1800 € do 3000 €

Cena, Polaganje OSB plošč in SIKA ravna streha, 20 m2
Ravne strehe, Limbuš

1440 € do 2400 €

Cena, SIKA streha, 20 m2
Ravne strehe, Limbuš

1080 € do 1800 €

Cena, Sanacija strehe garaže, 24 m2
Ravne strehe, Ljubljana

1080 € do 1800 €

Cena, Izdelava lesene konstrukcije in izvedba ravne strehe., 250 m2
Ravne strehe, Trebnje

10800 € do 18000 €

Cena, Instalacijo nosilcev za solarne panele na ravno streho iz PVC folije, ena streha, 62 nosilcev, vsak nosilec ima 2 kosa za "prilepiti" na streho.
Ravne strehe, Kranj

540 € do 900 €

Cena, Izdelava ravne strehe, cca 250m2, 2x 9m x 11m
Ravne strehe, Šentjernej

3600 € do 6000 €

Cena, Nepohodna ravna streha, 5x5m
Ravne strehe, Rakek

1980 € do 3300 €

Cena, Izvedba ravne strehe, 135,65
Ravne strehe, Ig

13500 € do 22500 €

Cena, Adaptacija ravne strehe - bitumenski trakovi, dolžina 30m, širina 5m
Ravne strehe, Ljubljana

3600 € do 6000 €

Cena, Ureditev ravne strehe na objektu, 35 m x 11 m
Ravne strehe, Krško

4500 € do 7500 €

Cena, Dokoncanje ravne strehe, Okoli 30m²
Ravne strehe, Žužemberk

1800 € do 3000 €

Cena, Izvajalca ravne strehe, 165 m2
Ravne strehe, Žabnica

11700 € do 19500 €

Cena, Preprečitev puščanja ravne strehe, po opisu
Ravne strehe, Ljubljana

720 € do 1200 €

Cena, Sanacija ravne strehe hidroizolacija s posipom, Cca 2x2 m = 4m2
Ravne strehe, Kanal

540 € do 900 €

Cena, Izdelava ravne strehe , cca 6 m x 8 m
Ravne strehe, Žiri

4950 € do 8250 €

Cena, Sanacija strehe prekrite s siko, 990 m2
Ravne strehe, Lenart v Slovenskih Goricah

9000 € do 15000 €

Cena, Izdelava ravne strehe ter terase, 400,00 m2
Ravne strehe, Ljubljana

30600 € do 51000 €

Cena, Ravna streha, 10m x 4m
Ravne strehe, Sv. Jurij ob Ščavnici

2970 € do 4950 €

Cena, Izvedba ravne strehe sika, 60 do 70 m2
Ravne strehe, Žalec

4500 € do 7500 €

Cena, Pohodno streho, 12m2
Ravne strehe, Obrov

900 € do 1500 €

Cena, Izolacijo in hidroizolacijo, 30m2 9.2x3m
Ravne strehe, Mengeš

1350 € do 2250 €

Cena, Izvedba ravne strehe, 12,50 x 12,50 m
Ravne strehe, Ormož

11700 € do 19500 €

Cena, Ravno pohodno streho, 8,5x1,4 m
Ravne strehe, Obrov

810 € do 1350 €

Cena, Ravna streha, 2x 200 m2 (400 m2)
Ravne strehe, Ljubljana

30240 € do 50400 €Poglej druge končane projekte in cene

Ravne strehe cenik

Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

434+ podjetij za Ravne strehe
Brezplačno povpraševanje
Brez provizij
Pridobi ponudbo

Iščete izvajalce, ponudbo za področje Ravne strehe?

Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
© 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane