Tu smo,
da olajšamo gradnjo
in prenovo

Skupnost Mojmojster smo ustanovili, da bi povezali dobre izvajalce, z dobrimi strankami.
Uporabniki o nas

Gradnja ali prenova je velik zalogaj

In prav zato se moramo projekta lotiti premišljeno. Tudi sami smo se poklicno soočali s težavo dostopnosti pravih in preverjenih informacij, izgubo časa in stresu pri iskanju primernih podjetij. Želimo, da bi bilo Vam z uporabo sistema Mojmojster veliko lažje.

Naša zgodba

Varnejša odločitev

Ob realizaciji prvega arhitekturnega projekta mi je postalo jasno, da je dobre izvajalce težko najdi. Nisem mogel razumeti, zakaj te informacije nikjer niso zares zbrane in urejene.

Martin Pelcl, CEO
arhitekt, ustanovitelj, direktor

Ob prenovi stanovanja sem ugotovil, da kljub temu da sem arhitekt ne poznam veliko izvajalcev. Informacije potujejo od ust do ust, veliko se jih izgubi ali pa so napačne. To bi lahko bilo urejeno veliko boljše, zato sva z Martinom zavihala rokave in ustanovila Mojmojster, ki na naše veliko veselje sedaj uspešno deluje že nekaj let.

Gregor Černelč, CTO
arhitekt, ustanovitelj, vodja razvoja

Smo specializirana platforma za gradbeništvo, tako da vam lahko pomagamo z našim znanjem in izkušnjami. Pri nas najdete več kot 300 specializiranih kategorij iz področja gradnje, prenove in načrtovanja.Mojmojster - Daibau smo zgradili arhitekti kot odgovor na naše lastne težave pri iskanju izvajalcev.

Prave informacije, pametnejša izbira.

Če so priporočila in podatki o tem, s kakšnimi dejavnostmi se gradbena podjetja ukvarjajo, še do nedavnega bili dostopni le na podlagi ustnega izročila, bi to radi spremenili. Zato gradimo prvo specializirano spletno gradbeno platformo.

Iščete izvajalce za vašo gradnjo ali prenovo?

Brezplačno pošljite povpraševanje ocenjenim izvajalcem

      Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
      © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane