Mizar, Mizarstvo - cena za kuhinje, spalnice, notranja vrata, omare, mize, izdelavo pohištva po meri

Cena pohištva po meri se lahko zelo razlikuje. Velik delež pri ceni predstavlja predvsem izbira materiala - ali bo pohištvo iz masivnega lesa ali iz iverne plošče s furnirjem? Kakšna bo kuhinja po meri - lesena, iz marmorja ali kerrock-a? Boste tudi kopalnico opremili po meri? Vse to vam lahko pomaga izbrati vaš lokalni mizar. Cena unikatnih kosov je torej odvisna od materiala, vodil, ročajev, oblazinjenja, montaže in drugih stvari. Notranja oprema po naročilu je za okoli 30% dražja, a tudi veliko kvalitetnejša in prilagojena vašim željam. Čas izdelave je od 1 do 4 mesecev. Cena izdelave pa je 100-400 €/m2. Za vas smo pripravili tudi cenik, v katerem lahko enostavno izračunate stroške izrisa, izdelave in montaže pohištva.

Komu zaupati izdelavo pohištva po meri? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim mizarjem v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

Pridobite ponudbo:
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

CENA ZA MIZARJA


Cena mizarja za opremo po meri. Cena za mizarske storitve pohištva po meri, material je iveral ali masiven les.

120.00 €/m2

MINIMALNA CENA
€/m2

SREDNJA CENA
480.00 €/m2

NAJVIŠJA CENA
ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV
Mizarstvo po meri, pohištvo po naročilu

Mizarstvo po meri, pohištvo po naročilu

Cena za pohištvo po meri je lahko zelo različna, odvisno od materiala (masiven les, iveral, mdf, kovina, pvc, steklo ipd.), kosa pohištva (omara po meri, miza po meri, stol po meri, vrata po meri idr.), velikosti pohištva in seveda od mizarja. Ceno lahko dodatno dvignejo tudi dodatki, kot so: tečaji, vodila, ročaji, oblazinjenje in druge stvari. Prednost pohištva po meri je predvsem, da bo unikatno pohištvo popolnoma prilagojeno obliki in videzu prostora ter tako tvorilo skladno celoto.

150 €/m2

MINIMALNA CENA
300 €/m2

SREDNJA CENA
450 €/m2

NAJVIŠJA CENA
Mizar, Mizarstvo - cena za kuhinje, spalnice, notranja vrata, omare, mize, izdelavo pohištva po meri

DRUGE CENE ZA MIZAR, MIZARSTVO

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

Kompletna izdelava, dobava in montaža enokrilnih furniranih vrat, suhomontažna vgradnja, lakirana z zaščitnim premazom, vključno z vsem okovjem, pritrdilnim in tesnilnim materialom, zaključnimi letvicami in kljuko ter klasično ključavnico€/kpl

kpl
povpraševanje>
SKUPAJ:
POŠLJI POVPRAŠEVANJE >

Kako so Vam koristile te informacije?

DAIBAU MAGAZIN

V vaš nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

Mizar, vse kar morate vedeti

1. Kuhinje po meri, spalnice po meri, pisalne mize po meri in vso ostalo pohištvo po meri. Zakaj?

Pohištvo, ki ga kupite v salonu je izdelano v standardnih dimenzijah, materijalih in oblikah kar predstavlja pomembno omejitev pri opremljanju prostorov. Mizar pa izdela pohištvo natančno po naših načrtih oziroma željah. Prednosti pohištva izdelanega po meri so številne, najpomembnejše naštevamo tukaj.

Mizarsko izdelano pohištvo prinaša številne prednosti!
Mizarsko izdelano pohištvo prinaša številne prednosti!

1.1 Izdelava pohištva po meri je uporabniku prijazna

Kot smo že omenili se lahko pohištvo, ki ga izdela mizar popolnoma prilagodi vašim željam in potrebam. Oblikovnih omejitev pri tem danes praktično ni več. Še posebej, če imate v mislih bolj unikatne rešitve, je pohištvo po meri edina rešitev. Tudi v mansardno stanovanje, kjer so stene poševne ali pa v starejši objekt, kjer so stene razgibane in neravne je najbolje umestiti pohištvo, ki ga izdela mizar in se bo le-to natanko prilegalo vašemu prostoru. Tako boste lahko denimo koristno uporabili prostor ob kolenčnem zidu mansarde pod katerim sicer ni možno stati ali sedeti.

1.2. Usklajena oprema celotnega prostora

Če želite, da se oprema enega prostora oblikovno ter po barvi in materijalu sklada z opremo drugih prostorov (še posebej, če imate stanovanje z odprtim tlorisom kjer so združeni prostori dnevne sobe, jedilnice in kuhinje) je izbira pohištva, ki ga izdela mizar, edina prava za vas.

1.3 Unikatnost pohištva po meri

Pohištvo ki ga mizar izdela po načrtih arhitekta oziroma po vaših željah je edinstveno. Združuje vaše potrebe želje in osebnost oziroma stil, obenem pa se popolnoma prilega prostoru. Nihče drug ne bo imel takšnega pohištva kot vi.

1.4 Posebne dimenzije pohištva po meri

Tudi osebne dimenzije so pomemben razlog, da se odločimo za pohištvo po meri. Osebe višje telesne rasti bodo denimo želele imeti posteljo, ki je daljša od standardne dimenzije 200 cm. Kuhinjski pult za osebe na invalidskem vozičku mora biti precej nižji od klasične višine pulta 92 cm. V salonih ni možno dobiti kuhinje z delovnim pultom višine 75cm, zato jo je potrebno naročiti mizarju. Primerov, ki narekujejo izdelavo pohištva po meri je veliko.

1.5 Kakovost izdelave pohištva po meri

Pomembno je, da se odločite za priznanega in preverjenega mizarja. Mizar, ki je zavezan kakovosti bo uporabil kakovostne materijale in okovja. V kolikor bi prišlo do nepravilnosti ali okvar, bo zanesljiv mizar le te odpravil hitro, v nasprotju s proizvajalci oziroma ponudniki pohištva.

2. Kako izbrati pravega mizarja?

Ko iščete dobrega mizarja je zelo koristno da naredite domačo nalogo! Preden sprejmete odločitev je namreč priporočljivo pridobiti čim več ponudb različnih mizarjev.

2.1 Kje poiskati mizarja?

Prvo pravilo je, poslušajte priporočila prijateljev, znancev, ki že imajo izkušnje z mizarjem. V kolikor bo načrte za pohištvo za vas narisal arhitekt, vas bo, če boste želeli, povezal z mizarji s katerimi sam sodeluje in jim zaupa. Tretja možnost pa je, da se obrnete na spletni portal Mojmojster kjer boste našli imenik zanesljivih in kakovostnih mizarjev v vaši bližini. Na spletni strani lahko preverite ocene strank, ki so že sodelovale s posameznim mizarjem.

2.2 Pridobite več ponudb kakovostnih mizarjev!

Spletni portal Mojmojster omogoča, da z enim povpraševanjem pridobite več ponudb hkrati, kar vam prišpara veliko časa in energije. S tem, ko pridobite več ponudb se prepričate, da je cena, ki jo boste plačali konkurenčna in ustrezna. Pomembno je tudi, da pred začetkom dela dobite ponudbo v pisni obliki v kateri so navedeni tudi dogovorjen rok izdelave ter plačilni pogoji. Mizarja vedno vprašajte tudi po referencah. V kolikor je možno se dogovorite tudi za ogled referenčnega projekta, kjer si boste lahko ogledali in otipali mizarske izdelke obenem pa boste lahko lastnika povprašali po njegovih izkušnjah in zadovoljstvu z deli mizarja.

2.3 Cena pohištva po meri

Cena seveda bistveno vpliva na naše odločitve pri opremljanju stanovanja. Cene pohištva lahko zelo varirajo.  Vse je odvisno od tega za kakšne materijale se odločimo, kakšna vodila, ročaje, oblazinjenje itd izberemo. Pri pohištvu izdelanem po meri lahko vse te parametre izbiramo, pri pohištvu iz trgovine smo omejeni na ponudbo. Pohištvo izdelano po meri je zato lahko cenovno ugodnejše od pohištva v salonu ali pa tudi precej dražje. Pa še to. Pohištvo po meri plačate v celoti mizarju, manjši del zneska gre sicer tudi dobavitelju materijalov, medtem, ko gre pri pohištvu iz trgovine večji del kupnine za maržo salona, distribucijo, prevoz ter dobiček.

2.4. Kako dolgo čakamo na izdelek pri izbranem mizarju?

Dobavni roki v trgovinah s pohištvom so različni, vendar velja, da v povprečju, skupaj z montažo, ne trajajo več kot en mesec ali dva. Kako dolgo bomo čakali na pohištvo pri izbranem mizarju, pa zavisi od njegove zasedenosti in pa zahtevnosti izdelka. Kadar se nam mudi, mizarsko izdelano pohištvo ni najboljša odločitev. Dober mizar je običajno tudi polno zaseden mizar, na katerega je potrebno počakati tudi več mesecev. Tudi sama izdelava pohištva (odvisno od količine in zahtevnosti) za eno stanovanje lahko traja več tednov. V primeru unikatnega, oblikovno zahtevnega pohištva pa tudi več mesecev.

3. Kaj vse mizarji počno?

Področje dela mizarja je zelo široko. Mizarji izdelujejo pohištvo in druge izdelke predvsem iz lesa lahko pa tudi iz drugih materijalov. Sem spada kuhinjsko pohištvo, sobno pohištvo, pisarniško pohištvo in druge elemente s katerimi opremljamo stanovanja, stanovanjske hiše, šole, hotele, športne dvorane, gostinske lokale, kinodvorane, poslovne objekte in druge javne objekte. Poleg izdelovanja pohištva mizar lahko tudi popravlja lesene izdelke, sestavlja ter servisira pohištvo ter druge izdelke iz lesa. Specializirani mizarji , glede na področje specializacije, izdelujejo tudi stavbno pohištvo kot so okna in vrata, lesena ostrešja, konstrukcije, mostove, manjše objekte iz lesa kot so nadstrešnice, kašče, vikendi... Izdelujejo lahko tudi odrsko opremo, čolne in druga plovila, športno orodje in opremo, lesena glasbila, parket ter stenske in stropne obloge iz lesa....

4. Postopek

Predno se odpravite k mizarju je zelo dobro, da veste kakšno pohištvo si želite. Najbolje je, da se predhodno posvetujete z arhitektom oziroma oblikovalcem notranje opreme, ki bo skladno z vašimi željami in svojimi izkušnjami ter znanjem, pripravil potrebne načrte pohištva z opisi in merami. Le tako, na  podlagi detajlnih načrtov lahko pridobite primerljive ponudbe mizarjev. Če boste brez načrtov hodili od enega do drugega mizarja, ponudbe namreč med seboj ne bodo primerljive, saj bo vsak mizar izvedbo interpretiral po svoje. Izbrani mizar bo nato na podlagi načrtov arhitekta ali pa zgolj vaših navodil (v kolikor se ne odločite za arhitekta) pripravil kosovnico in delavniške risbe opreme. Kljub temu, da je arhitekt (ali vi) že opravil meritve prostora v katerem bo pohištvo stalo, mora obvezno, preden se loti izdelave pohištva, mere ponovno preveriti tudi mizar!  Po vaši potrditvi predračuna in plačilu avansa mizar naroči potreben materijal in prične z delom. Običajno pohištvo predizdela v svoji delavnici ter nato dokončno sestavi in montira na vašem domu. Pomembno je, da v vseh fazah dela mizar preverja mere.

MOJMOJSTER.NET, POMAGAMO PRI OCENI INVESTICIJE IN IZBORU IZVAJALCA ZA VAŠ DOMIZDELAVA POHIŠTVA PO MERI

Pozdravljeni,

potrebujem izdelavo in montažo posameznih elementov;

Kopalnica in WC:
- Utility
- Samostoječi omarici za kopalnico in wc (priložimo oba lijaka)

V nadaljevanju natančnejši opisi elementov. Zraven pošiljam še okvirne izrise (nismo profesionalci, zato so izrisi zgolj informativni za lažjo predstavo o izgledu elementov).
Utility:

Dimenzije: V:240, Š:cca.145, višina pulta: 90

Barva: možnosti sta dve in sicer – Granit Grey (RAL 7024) ali Mat Bela (RAL 9016)

Izgled: utility ima v spodnjem delu dva odprta prekata za pralni stroj in sušilec, nad levim prekatom je še omarica, ki sega do stropa. Za odpiranje omarice bi želeli ponudbo za odpiranje na potisk, odpiranje z utorom in odpiranjem z podolgovatim ročajem.

Omarica WC:

Dimenzije: V:80 (z všteto nogico 3cm), Š:80, G:24

Barva: možnosti sta dve in sicer – Granit Grey (RAL 7024) ali Mat Bela (RAL 9016)

Izgled: vsaj ena polička v notranjosti. Za odpiranje omarice bi želeli ponudbo za odpiranje na potisk, odpiranje z utorom in odpiranjem z podolgovatim ročajem. Za omarico imamo že kupljen lijak, ki ga damo zraven za lažjo izdelavo in vgradnjo. Omarica je dvignjena približno 3 cm od tal z kovinskimi črnimi nogicami (kvadratnimi) ali podolgovato črno nogico, ki zapre spodaj omarico iz 3 strani.

Opozorilo: lijak, ki bo nameščen na omarico je ožji.

Dimenzije: V:80 (z všteto nogico 3cm), Š:80, G:45

Barva: možnosti sta dve in sicer – Granit Grey (RAL 7024) ali Mat Bela (RAL 9016)

Izgled: vsaj ena polička v notranjosti. Za odpiranje omarice bi želeli ponudbo za odpiranje na potisk, odpiranje z utorom in odpiranjem z podolgovatim ročajem. Za omarico imamo že kupljen lijak, ki ga damo zraven za lažjo izdelavo in vgradnjo. Omarica je dvignjena približno 3 cm od tal z kovinskimi črnimi nogicami (kvadratnimi) ali podolgovato črno nogico, ki zapre spodaj omarico iz 3 strani.

Zanima me še okvirna cena spodnjih elementov za bivalni prostor:
- Pregradni element za dnevno sobo
- Pisalni mizi, ki sta povezani s predalnikom

Pisalni mizi povezani s predalnikom:

- višina miz 75

- prva miza širina 130, globine 70

- druga miza širina 150, globina 70

- podaljšan del, dolžina 180, širina 50

- predvideti kovinske noge, ki držijo oba konca miz (če potrebno predvideti nogo tudi v kotu L dela)

- predalnik ima 2 predala, mizi nimata hrbtišč ampak je potrebno predvideti lesen del za skrit kable višine 20 in dolžine 130 in 150 (ni na robu miz ampak je potisnjen približno 7cm v notranjost

Barva: RAL 7024 grafit grey
Barva pulta: dekor les
Barva kovinskih nog: črna
Pregradni element dnevna soba:
Element je sestavljen iz sledečih delov:
Visoka omara na vrata
Nižja omara
Nižji predalnik
Stebrički (s poličkami/kockami)

Dimenzije:
Celoten element: V:240, D:240, G:60
Visoka omara: V:240, Š:80, G:60
Nizka omara: V:100, Š:80, G:60
Nizek predalnik: V:70, Š:80, G:60
Stebrički: Š:80, V:glede na elementCeloten element stoji na nogicah višine približno 3cm, zaključek z zaključno letvo, da skrijemo nogice (nogice so vključene v končno višino elementa).

Stebrički so zgoraj med sabo povezani z visoko omaro, da ni potrebe po vijačenju elementa v strop.

V stebričkih naj bodo predvideni dve polički/kocki za dekoracijo.

Omara ima v sredini kocko/odprtino (dekorativno), ki je lahko druge barve (npr. Barve lesa podobnega laminatu). V notranjosti imamo po dve polici v zgornjem in po dve polici v spodnjem delu. Vrata naj bodo brez ročajev (odpiranje na potisk ali utor na vratih).


Zraven nižja omarica z eno polico in predalnik na 2 predala. Predali naj bodo brez ročajev (odpiranje na potisk ali utor na predalih).

Barva elementov je granit grey (RAL 7024). Kocka v sredini omare in stebrički naj bodo barve lesa (priporočila?).

OPOZORILO: element služi kot pregrada v dnevni sobi, katere hrbet bo gledal v sam prostor, ne v steno. Posledično mora imeti element hrbtišče narejeno iz enakega materiala kot bodo vrata/predali.

Lp 1800 € do 3000 €


........

UREZ V TRAM

Pozdravljeni,

8x16 trama x 2 trama, na obeh strani "potrebujem urez" 5cm globine, 0,5 cm širine, za vstavitev alu profila.

LP 180 € do 300 €


........

NOTRANJA OPERMA PO MERI

Pozdravljeni,

opremljamo prenovljeno mansardo (65 m2), ki ima poševnine in nosilne drogove. Želimo predloge izvajalcev, ki bi ob ogledu prostora znali predlagati smiselne rešitve za potrebne pohištvene elemente (npr. pričvrstitev v stene, namesto zadnji strnic omar).

2 otroški sobi
1 kopalnica

Otroški sobi potrebujeta:
1. postelja s predalnikom (postelja na cc 50 cm višine): predvidoma 120 x 200, točne mere je potrebno izmeriti s strani profesionalca, glede na dogovorjen design
2. omara s predalnikom: kotna (45 stopinj in 90 stopinj) točne mere je potrebno izmeriti s strani profesionalca, glede na dogovorjen design
3. pisalna miza: predvidoma do 1 m globine in 1,5 m širine, točne mere je potrebno izmeriti s strani profesionalca, glede na dogovorjen design

Kopalnica:
1. omara s predalnikom: poševni strop, točne mere je potrebno izmeriti s strani profesionalca, glede na dogovorjen design

V kolikor bomo zadovoljni obstaja možnost izdelave stolov in dodatnih kredenc.

Lp
5400 € do 9000 €


........

ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV

CENA, IZMERA, DOBAVA IN MONTAŽA NOTRANJIH VRAT, 1
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

270 € do 450 €

CENA, KOPALNIŠKO POHIŠTVO, 4 KOSI
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

540 € do 900 €

CENA, IZDELAVA KUHINJE IN OSTALEGA POHIŠTVA, PO OPISU
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

4050 € do 6750 €

CENA, IZDELAVA SPALNICE, 10 M2
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

900 € do 1500 €

CENA, OBNOVA KUHINJE , PO OPISU
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

450 € do 750 €

CENA, POLICA, OMARA, VRATA PO MERI, V OPISU
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

720 € do 1200 €

CENA, POHIŠTVO ZA OTROŠKO SOBO, V OPISU
Mizar, mizarstvo, Kamnik

900 € do 1500 €

CENA, POHIŠTVO PO MERI, 200X200
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

900 € do 1500 €

CENA, GARDEROBNA OMARA, 200X260X60 CM
Mizar, mizarstvo, Maribor

900 € do 1500 €

CENA, ENOKRILNA DRSNA VRATA, 103X206
Mizar, mizarstvo, Kamnica

360 € do 600 €

CENA, KOPALNIŠKA OMARICA, Š 120 CM V 79,5 CM G 45 CM
Mizar, mizarstvo, Grosuplje

540 € do 900 €

CENA, JEDILNA KLOP, POLICI V KOPALNICI, KLOP CCA. 60*200, POLICE CCA 50*200 TER 30*200
Mizar, mizarstvo, Domžale

630 € do 1050 €

CENA, KLUBSKA MIZA, 50/60-75/100-120
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

270 € do 450 €

CENA, OMARO Z DRSNIMI VRATI, V OPISU
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

900 € do 1500 €

CENA, ZAKLJUČNA LETEV, 35 M2
Mizar, mizarstvo, Jesenice

450 € do 750 €

CENA, OMARE PO MERI, PO MERI
Mizar, mizarstvo, Smlednik

3150 € do 5250 €

CENA, KOPALNIŠKA OMARICA, V70 X Š98 X G60CM
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

450 € do 750 €

CENA, L OTOK IN KUHINJSKI PULT, KUHINJSKI PULT (Š235XG60), DIMENZIJE L OTOKA V PRIPONKI
Mizar, mizarstvo, Ljubljana - Črnuče

450 € do 750 €

CENA, REKLAMNI LESENI A PANO , 70 X 100 CM
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

2250 € do 3750 €

CENA, POGRAD PO MERI, 160X200 SPODNJE LEŽIŠČE, 80X200 ZGORNJE LEŽIŠČE
Mizar, mizarstvo, Izola - Isola

180 € do 300 €

CENA, IZDELAVA VEČ OMAR PO NAROČILU - IVERKA, PO OPISU
Mizar, mizarstvo, Tolmin

900 € do 1500 €

CENA, POHIŠTVO ZA OTROŠKI SOBI IN KOPALNICO V MANSARDI, V OPISU
Mizar, mizarstvo, Kranj

900 € do 1500 €

CENA, SANACIJA VRTNE UTE, PO OPISU
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

54 € do 90 €

CENA, STENSKO OMARICO Z ZLOŽLJIVO LIKALNO DESKO, ZA LIKALNO DESKO DOLŽINE MAX 120CM
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

630 € do 1050 €

CENA, VGRADNE OMARE ZA SPALNICO V MANSARDI, 5M VISOKIH IN 5M NIZKIH OMAR
Mizar, mizarstvo, Maribor

900 € do 1500 €

CENA, VEČ MANJŠIH POPRAVIL TER NASTAVITEV OBSTOJEČEGA POHIŠTVA. , POHIŠTVO TREH SOB IN KUHINJE
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

180 € do 300 €

CENA, VEČJA OMARA, 480 CM
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

1080 € do 1800 €

CENA, IZDELAVA SPODNJEGA PREDALA V PREDALNIKU, 60 X 40 CM
Mizar, mizarstvo, Koper

54 € do 90 €

CENA, RAZREZ VEZANE PLOŠČE, 46X36X1 IN 34,3X26X0
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

315 € do 525 €

CENA, KUHINJA PO MERI, 290
Mizar, mizarstvo, Celje

1350 € do 2250 €

CENA, MANJŠI POLICI, PO SKICI
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

90 € do 150 €

CENA, RAZNA POPRAVILA NA POHIŠTVU, V OPISU
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

450 € do 750 €

CENA, NOTRANJA NESTANDARDNA VRATA, 3 KOMADE, 1.NADSTROPJE, VNOS PO SPIRALNIH STOPNICAH
Mizar, mizarstvo, Divača

630 € do 1050 €

CENA, LEBDEČA POSTELJA, 180X200M
Mizar, mizarstvo, Maribor

810 € do 1350 €

CENA, OMARA ZA ČEVLJE (VGRADNA), 130X30X245
Mizar, mizarstvo, Kranj

270 € do 450 €

CENA, OMARICO ZA OBUTEV, 260 X 60 CM
Mizar, mizarstvo, Koper

63 € do 105 €Poglej druge končane projekte in cene

MIZAR, MIZARSTVO CENIK

Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

1077+ PODJETIJ ZA MIZAR, MIZARSTVO
BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
BREZ PROVIZIJ
PRIDOBI PONUDBO

IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE MIZAR, MIZARSTVO?

 • Mizar, mizarstvo Ajdovščina
 • Mizar, mizarstvo Bled
 • Mizar, mizarstvo Bovec
 • Mizar, mizarstvo Celje
 • Mizar, mizarstvo Črna na Koroškem
 • Mizar, mizarstvo Črnomelj
 • Mizar, mizarstvo Domžale
 • Mizar, mizarstvo Gornja Radgona
 • Mizar, mizarstvo Gornji Grad
 • Mizar, mizarstvo Hrastnik
 • Mizar, mizarstvo Ilirska Bistrica
 • Mizar, mizarstvo Izola
 • Mizar, mizarstvo Jesenice
 • Mizar, mizarstvo Kamnik
 • Mizar, mizarstvo Kidričevo
 • Mizar, mizarstvo Kobarid
 • Mizar, mizarstvo Kočevje
 • Mizar, mizarstvo Koper
 • Mizar, mizarstvo Kranj
 • Mizar, mizarstvo Kranjska Gora
 • Mizar, mizarstvo Krško
 • Mizar, mizarstvo Laško
 • Mizar, mizarstvo Lendava
 • Mizar, mizarstvo Litija
 • Mizar, mizarstvo Ljubljana
 • Mizar, mizarstvo Ljutomer
 • Mizar, mizarstvo Maribor
 • Mizar, mizarstvo Metlika
 • Mizar, mizarstvo Mojstrana
 • Mizar, mizarstvo Mozirje
 • Mizar, mizarstvo Murska Sobota
 • Mizar, mizarstvo Nova Gorica
 • Mizar, mizarstvo Novo mesto
 • Mizar, mizarstvo Ormož
 • Mizar, mizarstvo Piran - Pirano
 • Mizar, mizarstvo Pivka
 • Mizar, mizarstvo Portorož
 • Mizar, mizarstvo Postojna
 • Mizar, mizarstvo Ptuj
 • Mizar, mizarstvo Radeče
 • Mizar, mizarstvo Radenci
 • Mizar, mizarstvo Radovljica
 • Mizar, mizarstvo Ravne Na Koroškem
 • Mizar, mizarstvo Ribnica
 • Mizar, mizarstvo Rogaška Slatina
 • Mizar, mizarstvo Sevnica
 • Mizar, mizarstvo Sežana
 • Mizar, mizarstvo Škofja Loka
 • Mizar, mizarstvo Slovenj Gradec
 • Mizar, mizarstvo Slovenska Bistrica
 • Mizar, mizarstvo Slovenske Konjice
 • Mizar, mizarstvo Šoštanj
 • Mizar, mizarstvo Štore
 • Mizar, mizarstvo Tolmin
 • Mizar, mizarstvo Trbovlje
 • Mizar, mizarstvo Tržič
 • Mizar, mizarstvo Trzin
 • Mizar, mizarstvo Velenje
 • Mizar, mizarstvo Vipava
 • Mizar, mizarstvo Vojnik
 • Mizar, mizarstvo Vransko
 • Mizar, mizarstvo Vrhnika
 • Mizar, mizarstvo Žalec
 • Mizar, mizarstvo Zreče
 • Mizar, mizarstvo Žužemberk
 • SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  © 2022 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane