Za področje

  Mizar, Mizarstvo - cena za pohištvo po meri 2024

  Cena za pohištvo po meri je za okoli 30% višja od tipskega, a je pohištvo veliko kvalitetnejše in prilagojeno vašim željam. Cena pohištva po meri znaša med 120 - 480 €/m2. Čas izdelave je od 1 do 4 mesecev.

  Velik delež pri ceni predstavlja predvsem izbira materiala. Ali bo pohištvo iz masivnega lesa ali iz iverne plošče s furnirjem? Ali bo kuhinja po meri lesena, iz marmorja ali kerrock-a? Boste tudi kopalnico opremili po meri? Vse to vam lahko pomaga izbrati vaš lokalni mizar.

  Komu zaupati izdelavo pohištva po meri? Enostavno in hitro najdite dobrega mizarja v svoji okolici. Kako? Z obrazcem spodaj lahko popolnoma brezplačno in nezavezujoče pošljete povpraševanje in nato izbirate med zainteresiranimi in dobro ocenjenimi mizarji!

  Hitro povpraševanje - enostavno in brezplačno do dobrih mojstrov!
  Pošlji povpraševanje

  Cena za mizarja


  Cena mizarja za opremo po meri. Cena za mizarske storitve pohištva po meri, material je iveral ali masiven les.

  120.00 €/m2

  MINIMALNA CENA
  240.00 €/m2

  SREDNJA CENA
  480.00 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  Želim ponudbo izvajalcev

  Mizarstvo po meri, pohištvo po naročilu

  Cena za pohištvo po meri je lahko zelo različna, odvisno od materiala (masiven les, iveral, mdf, kovina, pvc, steklo ipd.), kosa pohištva (omara po meri, miza po meri, stol po meri, vrata po meri idr.), velikosti pohištva in seveda od mizarja. Ceno lahko dodatno dvignejo tudi dodatki, kot so: tečaji, vodila, ročaji, oblazinjenje in druge stvari. Prednost pohištva po meri je predvsem, da bo unikatno pohištvo popolnoma prilagojeno obliki in videzu prostora ter tako tvorilo skladno celoto.

  Mizarstvo po meri, pohištvo po naročilu
  150 €/m2

  MINIMALNA CENA
  300 €/m2

  SREDNJA CENA
  450 €/m2

  NAJVIŠJA CENA

  Vodič po povprečnih cenah: Mizar, mizarstvo (2024)

  vaša količina

  enota

  Okvirna cena

  vaša cena

  Kompletna izdelava, dobava in montaža enokrilnih furniranih vrat, suhomontažna vgradnja, lakirana z zaščitnim premazom, vključno z vsem okovjem, pritrdilnim in tesnilnim materialom, zaključnimi letvicami in kljuko ter klasično ključavnico


  kpl

  €/kpl

  Okvirna cena
  Pošlji povpraševanje >

  Kako so Vam koristile te informacije?

  Mizar, vse kar morate vedeti

  1. Kuhinje po meri, spalnice po meri, pisalne mize po meri in vso ostalo pohištvo po meri. Zakaj?

  Pohištvo, ki ga kupite v salonu je izdelano v standardnih dimenzijah, materijalih in oblikah kar predstavlja pomembno omejitev pri opremljanju prostorov. Mizar pa izdela pohištvo natančno po naših načrtih oziroma željah. Prednosti pohištva izdelanega po meri so številne, najpomembnejše naštevamo tukaj.

  Mizarsko izdelano pohištvo prinaša številne prednosti!
  Mizarsko izdelano pohištvo prinaša številne prednosti!

  1.1 Izdelava pohištva po meri je uporabniku prijazna

  Kot smo že omenili se lahko pohištvo, ki ga izdela mizar popolnoma prilagodi vašim željam in potrebam. Oblikovnih omejitev pri tem danes praktično ni več. Še posebej, če imate v mislih bolj unikatne rešitve, je pohištvo po meri edina rešitev. Tudi v mansardno stanovanje, kjer so stene poševne ali pa v starejši objekt, kjer so stene razgibane in neravne je najbolje umestiti pohištvo, ki ga izdela mizar in se bo le-to natanko prilegalo vašemu prostoru. Tako boste lahko denimo koristno uporabili prostor ob kolenčnem zidu mansarde pod katerim sicer ni možno stati ali sedeti.

  1.2. Usklajena oprema celotnega prostora

  Če želite, da se oprema enega prostora oblikovno ter po barvi in materijalu sklada z opremo drugih prostorov (še posebej, če imate stanovanje z odprtim tlorisom kjer so združeni prostori dnevne sobe, jedilnice in kuhinje) je izbira pohištva, ki ga izdela mizar, edina prava za vas.

  1.3 Unikatnost pohištva po meri

  Pohištvo ki ga mizar izdela po načrtih arhitekta oziroma po vaših željah je edinstveno. Združuje vaše potrebe želje in osebnost oziroma stil, obenem pa se popolnoma prilega prostoru. Nihče drug ne bo imel takšnega pohištva kot vi.

  1.4 Posebne dimenzije pohištva po meri

  Tudi osebne dimenzije so pomemben razlog, da se odločimo za pohištvo po meri. Osebe višje telesne rasti bodo denimo želele imeti posteljo, ki je daljša od standardne dimenzije 200 cm. Kuhinjski pult za osebe na invalidskem vozičku mora biti precej nižji od klasične višine pulta 92 cm. V salonih ni možno dobiti kuhinje z delovnim pultom višine 75cm, zato jo je potrebno naročiti mizarju. Primerov, ki narekujejo izdelavo pohištva po meri je veliko.

  1.5 Kakovost izdelave pohištva po meri

  Pomembno je, da se odločite za priznanega in preverjenega mizarja. Mizar, ki je zavezan kakovosti bo uporabil kakovostne materijale in okovja. V kolikor bi prišlo do nepravilnosti ali okvar, bo zanesljiv mizar le te odpravil hitro, v nasprotju s proizvajalci oziroma ponudniki pohištva.

  2. Kako izbrati pravega mizarja?

  Ko iščete dobrega mizarja je zelo koristno da naredite domačo nalogo! Preden sprejmete odločitev je namreč priporočljivo pridobiti čim več ponudb različnih mizarjev.

  2.1 Kje poiskati mizarja?

  Prvo pravilo je, poslušajte priporočila prijateljev, znancev, ki že imajo izkušnje z mizarjem. V kolikor bo načrte za pohištvo za vas narisal arhitekt, vas bo, če boste želeli, povezal z mizarji s katerimi sam sodeluje in jim zaupa. Tretja možnost pa je, da se obrnete na spletni portal Mojmojster kjer boste našli imenik zanesljivih in kakovostnih mizarjev v vaši bližini. Na spletni strani lahko preverite ocene strank, ki so že sodelovale s posameznim mizarjem.

  2.2 Pridobite več ponudb kakovostnih mizarjev!

  Spletni portal Mojmojster omogoča, da z enim povpraševanjem pridobite več ponudb hkrati, kar vam prišpara veliko časa in energije. S tem, ko pridobite več ponudb se prepričate, da je cena, ki jo boste plačali konkurenčna in ustrezna. Pomembno je tudi, da pred začetkom dela dobite ponudbo v pisni obliki v kateri so navedeni tudi dogovorjen rok izdelave ter plačilni pogoji. Mizarja vedno vprašajte tudi po referencah. V kolikor je možno se dogovorite tudi za ogled referenčnega projekta, kjer si boste lahko ogledali in otipali mizarske izdelke obenem pa boste lahko lastnika povprašali po njegovih izkušnjah in zadovoljstvu z deli mizarja.

  2.3 Cena pohištva po meri

  Cena seveda bistveno vpliva na naše odločitve pri opremljanju stanovanja. Cene pohištva lahko zelo varirajo.  Vse je odvisno od tega za kakšne materijale se odločimo, kakšna vodila, ročaje, oblazinjenje itd izberemo. Pri pohištvu izdelanem po meri lahko vse te parametre izbiramo, pri pohištvu iz trgovine smo omejeni na ponudbo. Pohištvo izdelano po meri je zato lahko cenovno ugodnejše od pohištva v salonu ali pa tudi precej dražje. Pa še to. Pohištvo po meri plačate v celoti mizarju, manjši del zneska gre sicer tudi dobavitelju materijalov, medtem, ko gre pri pohištvu iz trgovine večji del kupnine za maržo salona, distribucijo, prevoz ter dobiček.

  2.4. Kako dolgo čakamo na izdelek pri izbranem mizarju?

  Dobavni roki v trgovinah s pohištvom so različni, vendar velja, da v povprečju, skupaj z montažo, ne trajajo več kot en mesec ali dva. Kako dolgo bomo čakali na pohištvo pri izbranem mizarju, pa zavisi od njegove zasedenosti in pa zahtevnosti izdelka. Kadar se nam mudi, mizarsko izdelano pohištvo ni najboljša odločitev. Dober mizar je običajno tudi polno zaseden mizar, na katerega je potrebno počakati tudi več mesecev. Tudi sama izdelava pohištva (odvisno od količine in zahtevnosti) za eno stanovanje lahko traja več tednov. V primeru unikatnega, oblikovno zahtevnega pohištva pa tudi več mesecev.

  3. Kaj vse mizarji počno?

  Področje dela mizarja je zelo široko. Mizarji izdelujejo pohištvo in druge izdelke predvsem iz lesa lahko pa tudi iz drugih materijalov. Sem spada kuhinjsko pohištvo, sobno pohištvo, pisarniško pohištvo in druge elemente s katerimi opremljamo stanovanja, stanovanjske hiše, šole, hotele, športne dvorane, gostinske lokale, kinodvorane, poslovne objekte in druge javne objekte. Poleg izdelovanja pohištva mizar lahko tudi popravlja lesene izdelke, sestavlja ter servisira pohištvo ter druge izdelke iz lesa. Specializirani mizarji , glede na področje specializacije, izdelujejo tudi stavbno pohištvo kot so okna in vrata, lesena ostrešja, konstrukcije, mostove, manjše objekte iz lesa kot so nadstrešnice, kašče, vikendi... Izdelujejo lahko tudi odrsko opremo, čolne in druga plovila, športno orodje in opremo, lesena glasbila, parket ter stenske in stropne obloge iz lesa....

  4. Postopek

  Predno se odpravite k mizarju je zelo dobro, da veste kakšno pohištvo si želite. Najbolje je, da se predhodno posvetujete z arhitektom oziroma oblikovalcem notranje opreme, ki bo skladno z vašimi željami in svojimi izkušnjami ter znanjem, pripravil potrebne načrte pohištva z opisi in merami. Le tako, na  podlagi detajlnih načrtov lahko pridobite primerljive ponudbe mizarjev. Če boste brez načrtov hodili od enega do drugega mizarja, ponudbe namreč med seboj ne bodo primerljive, saj bo vsak mizar izvedbo interpretiral po svoje. Izbrani mizar bo nato na podlagi načrtov arhitekta ali pa zgolj vaših navodil (v kolikor se ne odločite za arhitekta) pripravil kosovnico in delavniške risbe opreme. Kljub temu, da je arhitekt (ali vi) že opravil meritve prostora v katerem bo pohištvo stalo, mora obvezno, preden se loti izdelave pohištva, mere ponovno preveriti tudi mizar!  Po vaši potrditvi predračuna in plačilu avansa mizar naroči potreben materijal in prične z delom. Običajno pohištvo predizdela v svoji delavnici ter nato dokončno sestavi in montira na vašem domu. Pomembno je, da v vseh fazah dela mizar preverja mere.

  Iščete izvajalce, ponudbo za področje Mizar, mizarstvo?
  Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
  Informativni mesečni obrok*
  /mesec


  Znesek kredita
  EUR
  Doba odplačevanja
  let
  Naprej
  Izračun kredita >

  *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

  Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš Dom  Želim ponudbo izvajalcev
  Zadnja povpraševanja

  Notranje lesene stopnice

  Pozdravljeni.


  Potrebujem izdelavo in/ali obnovo starih lesenih stopnic - 80×25×8. So dokaj strme, je betonska konstrukcija. Ena stopnica je poškodovana, se je zlomila. Prosil bi za ogled, saj če bi se dalo bi jih želel prvotno obnoviti.

  Hvala in lep dan 630 € do 1050 €

  ........

  Izdelava 3 vrat na omarah

  Pozdravljeni,

  iščem izvajalca za izdelavo vrat na odprtem regalu in TV omari - cca 2x 150x70; 1x 180 x 60.

  Lp 630 € do 1050 €

  ........

  Kopalniško omaro

  Pozdravljeni.

  Potrebujemo visoko kopalniško omaro z vzorcem v črni barvi. Dolžina 200cm x 80cm x 40cm globine.

  Lp 405 € do 675 €

  ........

  Želim ponudbo izvajalcev

  Cena, Izdelava vgradne omare, po opisu
  Mizar, mizarstvo, Maribor

  1350 € do 2250 €

  Cena, Izdelava omare za na teraso, po opisu
  Mizar, mizarstvo, Izola - Isola

  270 € do 450 €

  Cena, Izdelava knjižne omare, po opisu
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana - Polje

  1800 € do 3000 €

  Cena, Notranja vrata po meri, 1 kos
  Mizar, mizarstvo, Maribor

  450 € do 750 €

  Cena, Otroška soba po meri, po opisu
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana

  900 € do 1500 €

  Cena, Lesena postelja s fiksnim dnom, 180x200cm
  Mizar, mizarstvo, Kamnik

  810 € do 1350 €

  Cena, Izdelava pohištva za balkon, 2kom 110x50x45, 1kom 110x100x45
  Mizar, mizarstvo, Medvode

  630 € do 1050 €

  Cena, Omarica po meri za umivalnik, po opisu
  Mizar, mizarstvo, Maribor

  180 € do 300 €

  Cena, Izdelava mize, Po opisu
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana - Polje

  558 € do 930 €

  Cena, Obdelava (brušenje in lakiranje) namizne ploskve, 50X200 deb. 5 cm
  Mizar, mizarstvo, Maribor

  360 € do 600 €

  Cena, Oprema enosobnega stanovanja (vključujoč kuhinjo), Načrti v prilogi.
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana

  7200 € do 12000 €

  Cena, Izdelava postelje po meri, Po opisu
  Mizar, mizarstvo, Bohinjska Bistrica

  630 € do 1050 €

  Cena, Obnova lesenih stopnic, Po opisu
  Mizar, mizarstvo, Pesnica Pri Mariboru

  1170 € do 1950 €

  Cena, Izdelava pohištva pomeri, 100x60, 200x120x140, 250x180, 120x60x40
  Mizar, mizarstvo, Preserje

  4050 € do 6750 €

  Cena, Dvokrilna vrata za odprtino, Po opisu
  Mizar, mizarstvo, Maribor

  360 € do 600 €

  Cena, Posteljna okvirja s predali, ter kotno omaro in most, Glej prilogo
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana

  1620 € do 2700 €

  Cena, Konzolne stopnice, višina 300 cm
  Mizar, mizarstvo, Maribor

  2700 € do 4500 €

  Cena, Obdelava kompaktne plošče, 3,5 x 105 cm
  Mizar, mizarstvo, Šmartno V Rožni Dolini

  432 € do 720 €

  Cena, izdelan manjši podest - pokrov ćez jašek za vodomer, ki je v kopalnici, 100x120
  Mizar, mizarstvo, Radenci

  90 € do 150 €

  Cena, Prenova lesenih stopnic, 7 stopnicširina 99cmstopala 31cm
  Mizar, mizarstvo, Murska Sobota

  360 € do 600 €

  Cena, Montaža hrastovih stopnic, 2 etaži
  Mizar, mizarstvo, Izola

  900 € do 1500 €

  Cena, Ograjeno letno kuhinjo z vrati, 3,8 metra dolžina, cca 2,4 višina in cca 1m globine
  Mizar, mizarstvo, Trzin

  3150 € do 5250 €

  Cena, Odrezati moram 5 kosov furniranih plošč.,
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana

  90 € do 150 €

  Cena, Vratca za zunajo kuhinjo, leseno oblogo za betonsko klop, 4x lesena vrata 60x75cm; 6x lesena obloga pod vratci 60x15, 2x obloga za klop 2,2 x 0,5 m
  Mizar, mizarstvo, Leskovec pri Krškem

  225 € do 375 €

  Cena, Masivni jedilni stoli( smreka ali bor), 4 kom
  Mizar, mizarstvo, Petrovče

  630 € do 1050 €

  Cena, Postelja v omari, 140x200
  Mizar, mizarstvo, Slovenj Gradec

  1350 € do 2250 €

  Cena, Zunanja mizna plošča za namestitev na obstoječe ogrodje, 170x105x25
  Mizar, mizarstvo, Pragersko

  270 € do 450 €

  Cena, Kopalniško pohištvo, Po prilogi
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana

  2700 € do 4500 €

  Cena, Stopniščna ograja-pašaman, Po opisu
  Mizar, mizarstvo, Izola - Isola

  630 € do 1050 €

  Cena, Mizarske storitve (kuhinja, dnevna...),
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana

  9000 € do 15000 €

  Cena, Izdelava hiške za psa, 1 kom
  Mizar, mizarstvo, Dravograd

  360 € do 600 €

  Cena, Letna kuhinja pohištvo, 330 x 80 x 60 cm
  Mizar, mizarstvo, Polzela

  1170 € do 1950 €

  Cena, Brušenje in lakiranje masivnega kuhinjskega pulta, 1x2 m2
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana

  270 € do 450 €

  Cena, Mizar za prenovo predsobe, Po opisu
  Mizar, mizarstvo, Logatec

  630 € do 1050 €

  Cena, Otroški stoli, z naslonjalom v obliki zajčjih ušes, Po opisu
  Mizar, mizarstvo, Koper

  900 € do 1500 €

  Cena, Rekonstrukcija lesenih starih stopnic, Po opisu
  Mizar, mizarstvo, Tržič

  2700 € do 4500 €  Revija Mojmojster

  Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Mizar, mizarstvo cenik

  Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

  1198+ podjetij za Mizar, mizarstvo
  Brezplačno povpraševanje
  Brez provizij
  Pridobi ponudbo
  Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2024 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane