x

  Mizar, Mizarstvo - cena za kuhinje, spalnice, notranja vrata, omare, mize, izdelavo pohištva po meri

  Cena pohištva po meri se lahko zelo razlikuje. Velik delež pri ceni predstavlja predvsem izbira materiala - ali bo kuhinja iz masivnega lesa ali iz iverne plošče s furnirjem? Kakšna bo kuhinja po meri - lesena, iz marmorjaa ali kerrock-a? Boste tudi kopalnico opremili po meri? Vse to vam lahko pomaga izbrati vaš lokalni mizar. Cena unikatnih kosov je torej odvisna od materiala, vodil, ročajev, oblazinjenja, montaže in podobnih stvari. Notranja oprema po naročilu je za okoli 30% dražja, a tudi veliko kvalitetnejša in prilagojena vašim željam. Čas izdelave je od 1 do 4 mesecev. Cena izdelave pa je 100-400€/m2. Za vas smo pripravili tudi cenik, v katerem lahko enostavno izračunate stroške izrisa, izdelave in montaže pohištva. Za točno ceno lahko pošljete povpraševanje našim izkušenim mizarjem in prejeli boste več ponudb. Za vas smo pripravili tudi nekaj nasvetov o mizarstvu.

  CENA ZA MIZARJA


  Cena mizarja za opremo po meri. Cena za mizarske storitve pohištva po meri, material je iveral ali masiven les.

  100.00 €/m2

  MINIMALNA CENA
  €/m2

  SREDNJA CENA
  400.00 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV
  Mizarstvo po meri, pohištvo po naročilu

  Mizarstvo po meri, pohištvo po naročilu

  Cena za pohištvo po meri je lahko zelo različna, odvisno od materiala (masiven les, iveral, mdf, kovina, pvc, steklo ipd.), kosa pohištva (omara po meri, miza po meri, stol po meri, vrata po meri idr.), velikosti pohištva in seveda od mizarja. Ceno lahko dodatno dvignejo tudi dodatki, kot so: tečaji, vodila, ročaji, oblazinjenje in druge stvari. Prednost pohištva po meri je predvsem, da bo unikatno pohištvo popolnoma prilagojeno obliki in videzu prostora ter tako tvorilo skladno celoto.

  150 €/m2

  MINIMALNA CENA
  300 €/m2

  SREDNJA CENA
  450 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  Mizar, Mizarstvo - cena za kuhinje, spalnice, notranja vrata, omare, mize, izdelavo pohištva po meri

  DRUGE CENE ZA MIZAR, MIZARSTVO

  vaša količina

  enota

  okvirna cena

  vaša cena

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE >
  SKUPAJ:

  Kako so Vam koristile te informacije?  Mizar, vse kar morate vedeti

  1. Kuhinje po meri, spalnice po meri, pisalne mize po meri in vso ostalo pohištvo po meri. Zakaj?

  Pohištvo, ki ga kupite v salonu je izdelano v standardnih dimenzijah, materijalih in oblikah kar predstavlja pomembno omejitev pri opremljanju prostorov. Mizar pa izdela pohištvo natančno po naših načrtih oziroma željah. Prednosti pohištva izdelanega po meri so številne, najpomembnejše naštevamo tukaj.

  Mizarsko izdelano pohištvo prinaša številne prednosti!
  Mizarsko izdelano pohištvo prinaša številne prednosti!

  1.1 Izdelava pohištva po meri je uporabniku prijazna

  Kot smo že omenili se lahko pohištvo, ki ga izdela mizar popolnoma prilagodi vašim željam in potrebam. Oblikovnih omejitev pri tem danes praktično ni več. Še posebej, če imate v mislih bolj unikatne rešitve, je pohištvo po meri edina rešitev. Tudi v mansardno stanovanje, kjer so stene poševne ali pa v starejši objekt, kjer so stene razgibane in neravne je najbolje umestiti pohištvo, ki ga izdela mizar in se bo le-to natanko prilegalo vašemu prostoru. Tako boste lahko denimo koristno uporabili prostor ob kolenčnem zidu mansarde pod katerim sicer ni možno stati ali sedeti.

  1.2. Usklajena oprema celotnega prostora

  Če želite, da se oprema enega prostora oblikovno ter po barvi in materijalu sklada z opremo drugih prostorov (še posebej, če imate stanovanje z odprtim tlorisom kjer so združeni prostori dnevne sobe, jedilnice in kuhinje) je izbira pohištva, ki ga izdela mizar, edina prava za vas.

  1.3 Unikatnost pohištva po meri

  Pohištvo ki ga mizar izdela po načrtih arhitekta oziroma po vaših željah je edinstveno. Združuje vaše potrebe želje in osebnost oziroma stil, obenem pa se popolnoma prilega prostoru. Nihče drug ne bo imel takšnega pohištva kot vi.

  1.4 Posebne dimenzije pohištva po meri

  Tudi osebne dimenzije so pomemben razlog, da se odločimo za pohištvo po meri. Osebe višje telesne rasti bodo denimo želele imeti posteljo, ki je daljša od standardne dimenzije 200 cm. Kuhinjski pult za osebe na invalidskem vozičku mora biti precej nižji od klasične višine pulta 92 cm. V salonih ni možno dobiti kuhinje z delovnim pultom višine 75cm, zato jo je potrebno naročiti mizarju. Primerov, ki narekujejo izdelavo pohištva po meri je veliko.

  1.5 Kakovost izdelave pohištva po meri

  Pomembno je, da se odločite za priznanega in preverjenega mizarja. Mizar, ki je zavezan kakovosti bo uporabil kakovostne materijale in okovja. V kolikor bi prišlo do nepravilnosti ali okvar, bo zanesljiv mizar le te odpravil hitro, v nasprotju s proizvajalci oziroma ponudniki pohištva.

  2. Kako izbrati pravega mizarja?

  Ko iščete dobrega mizarja je zelo koristno da naredite domačo nalogo! Preden sprejmete odločitev je namreč priporočljivo pridobiti čim več ponudb različnih mizarjev.

  2.1 Kje poiskati mizarja?

  Prvo pravilo je, poslušajte priporočila prijateljev, znancev, ki že imajo izkušnje z mizarjem. V kolikor bo načrte za pohištvo za vas narisal arhitekt, vas bo, če boste želeli, povezal z mizarji s katerimi sam sodeluje in jim zaupa. Tretja možnost pa je, da se obrnete na spletni portal Mojmojster kjer boste našli imenik zanesljivih in kakovostnih mizarjev v vaši bližini. Na spletni strani lahko preverite ocene strank, ki so že sodelovale s posameznim mizarjem.

  2.2 Pridobite več ponudb kakovostnih mizarjev!

  Spletni portal Mojmojster omogoča, da z enim povpraševanjem pridobite več ponudb hkrati, kar vam prišpara veliko časa in energije. S tem, ko pridobite več ponudb se prepričate, da je cena, ki jo boste plačali konkurenčna in ustrezna. Pomembno je tudi, da pred začetkom dela dobite ponudbo v pisni obliki v kateri so navedeni tudi dogovorjen rok izdelave ter plačilni pogoji. Mizarja vedno vprašajte tudi po referencah. V kolikor je možno se dogovorite tudi za ogled referenčnega projekta, kjer si boste lahko ogledali in otipali mizarske izdelke obenem pa boste lahko lastnika povprašali po njegovih izkušnjah in zadovoljstvu z deli mizarja.

  2.3 Cena pohištva po meri

  Cena seveda bistveno vpliva na naše odločitve pri opremljanju stanovanja. Cene pohištva lahko zelo varirajo.  Vse je odvisno od tega za kakšne materijale se odločimo, kakšna vodila, ročaje, oblazinjenje itd izberemo. Pri pohištvu izdelanem po meri lahko vse te parametre izbiramo, pri pohištvu iz trgovine smo omejeni na ponudbo. Pohištvo izdelano po meri je zato lahko cenovno ugodnejše od pohištva v salonu ali pa tudi precej dražje. Pa še to. Pohištvo po meri plačate v celoti mizarju, manjši del zneska gre sicer tudi dobavitelju materijalov, medtem, ko gre pri pohištvu iz trgovine večji del kupnine za maržo salona, distribucijo, prevoz ter dobiček.

  2.4. Kako dolgo čakamo na izdelek pri izbranem mizarju?

  Dobavni roki v trgovinah s pohištvom so različni, vendar velja, da v povprečju, skupaj z montažo, ne trajajo več kot en mesec ali dva. Kako dolgo bomo čakali na pohištvo pri izbranem mizarju, pa zavisi od njegove zasedenosti in pa zahtevnosti izdelka. Kadar se nam mudi, mizarsko izdelano pohištvo ni najboljša odločitev. Dober mizar je običajno tudi polno zaseden mizar, na katerega je potrebno počakati tudi več mesecev. Tudi sama izdelava pohištva (odvisno od količine in zahtevnosti) za eno stanovanje lahko traja več tednov. V primeru unikatnega, oblikovno zahtevnega pohištva pa tudi več mesecev.

  3. Kaj vse mizarji počno?

  Področje dela mizarja je zelo široko. Mizarji izdelujejo pohištvo in druge izdelke predvsem iz lesa lahko pa tudi iz drugih materijalov. Sem spada kuhinjsko pohištvo, sobno pohištvo, pisarniško pohištvo in druge elemente s katerimi opremljamo stanovanja, stanovanjske hiše, šole, hotele, športne dvorane, gostinske lokale, kinodvorane, poslovne objekte in druge javne objekte. Poleg izdelovanja pohištva mizar lahko tudi popravlja lesene izdelke, sestavlja ter servisira pohištvo ter druge izdelke iz lesa. Specializirani mizarji , glede na področje specializacije, izdelujejo tudi stavbno pohištvo kot so okna in vrata, lesena ostrešja, konstrukcije, mostove, manjše objekte iz lesa kot so nadstrešnice, kašče, vikendi... Izdelujejo lahko tudi odrsko opremo, čolne in druga plovila, športno orodje in opremo, lesena glasbila, parket ter stenske in stropne obloge iz lesa....

  4. Postopek

  Predno se odpravite k mizarju je zelo dobro, da veste kakšno pohištvo si želite. Najbolje je, da se predhodno posvetujete z arhitektom oziroma oblikovalcem notranje opreme, ki bo skladno z vašimi željami in svojimi izkušnjami ter znanjem, pripravil potrebne načrte pohištva z opisi in merami. Le tako, na  podlagi detajlnih načrtov lahko pridobite primerljive ponudbe mizarjev. Če boste brez načrtov hodili od enega do drugega mizarja, ponudbe namreč med seboj ne bodo primerljive, saj bo vsak mizar izvedbo interpretiral po svoje. Izbrani mizar bo nato na podlagi načrtov arhitekta ali pa zgolj vaših navodil (v kolikor se ne odločite za arhitekta) pripravil kosovnico in delavniške risbe opreme. Kljub temu, da je arhitekt (ali vi) že opravil meritve prostora v katerem bo pohištvo stalo, mora obvezno, preden se loti izdelave pohištva, mere ponovno preveriti tudi mizar!  Po vaši potrditvi predračuna in plačilu avansa mizar naroči potreben materijal in prične z delom. Običajno pohištvo predizdela v svoji delavnici ter nato dokončno sestavi in montira na vašem domu. Pomembno je, da v vseh fazah dela mizar preverja mere.

  MOJMOJSTER.NET, POMAGAMO PRI OCENI INVESTICIJE IN IZBORU IZVAJALCA ZA VAŠ DOM  IZDELAVA POHIŠTVA ZA STANOVANJE

  Pozdravljeni,

  opremljam stanovanje po meri. Potrebujem opremo za 2 kopalnici, 2 vgradni garderobni omari (spalnica in predsoba), tv regal, vgradno omaro z nišami v dnevni sobi, klubsko mizico in pisarno (umestitev pod stopnicami). Želela bi, da je pohištvo končano predvidoma konec poletja.

  Hvala in lep pozdrav! 2250 € do 3750 €


  ........

  IZDELAVA LESENIH ELEMENTOV BREZ PODNOŽJA

  Pozdravljeni,

  potrebujem mizarja za izdelavo naslednjih lesenih elementov brez podnožja.
  Skica z dimenzijami v priponki.

  Hvala in lep pozdrav! 1800 € do 3000 €


  ........

  IZREZ OBSTOJEČEGA KUHINJSKEGA PULTA

  Pozdravljeni,

  pult že imamo, potrebujemo izrez le-tega (luknjo), za pomivalno korito in kuhalno ploščo.

  Hvala in lep pozdrav! 0 € do 0 €


  ........

  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV

  CENA, POHIŠTVO ZA PREDSOBO IN DRSNA VRATA,
  Mizar, mizarstvo, Dobrova

  810 € do 1350 €

  CENA, IZDELAVA NOVIH POLIC V STARI OMARI,
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana

  72 € do 120 €

  CENA, MONTAŽA LESENE PREKLADE NA 2 LESENA STEBRA,
  Mizar, mizarstvo, Ormož

  405 € do 675 €

  CENA, IZDELAVA TRIDELNE OMARE,
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana

  450 € do 750 €

  CENA, IZDELAVA MIZ IN KLOPI,
  Mizar, mizarstvo, Notranje Gorice

  315 € do 525 €

  CENA, IZDELAVA PLEZALNIKA ZA MAČKE PO NAČRTU,
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana

  270 € do 450 €

  CENA, OBNOVA NOTRANJIH VRAT,
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana

  225 € do 375 €

  CENA, MANJŠA MIZARSKA DELA/POPRAVILA,
  Mizar, mizarstvo, Vodice

  180 € do 300 €

  CENA, ODPRT REGAL ZA UTILITY,
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana

  495 € do 825 €

  CENA, DEMONTAŽA IN OBDELAVA LESENEGA POHIŠTVA,
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana

  234 € do 390 €

  CENA, DOBAVA LESENIH DESK ZA OBNOVO OGRAJE,
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana

  351 € do 585 €

  CENA, IZDELAVA OMARE PO MERI,
  Mizar, mizarstvo, Maribor

  225 € do 375 €

  CENA, LETNA KUHINJA OZ. POKRITA TERASA,
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana

  4500 € do 7500 €

  CENA, OMARE ZA PREDSOBO-HODNIK,
  Mizar, mizarstvo, Pivka

  2250 € do 3750 €

  CENA, IZDELAVA POHIŠTVA PO MERI,
  Mizar, mizarstvo, Dol Pri Ljubljani

  540 € do 900 €

  CENA, IZDELAVA OMARE ZA PRALNI IN SUŠILNI STROJ,
  Mizar, mizarstvo, Vodice

  288 € do 480 €

  CENA, IZDELAVA OMAR V MANSARDI,
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana

  720 € do 1200 €

  CENA, POPRAVILO VRAT PO PRENOVI IN IZDELAVA KUHINJSKEGA PULTA,
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana

  450 € do 750 €

  CENA, IZDELAVA DVANAJSTIH KONFERENČNIH MIZ ZA UNIVERZO,
  Mizar, mizarstvo, Koper

  2250 € do 3750 €

  CENA, MENJAVA KUHINJSKEGA PULTA,
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana

  405 € do 675 €

  CENA, IZDELAVA POSTELJNEGA OKVIRJA,
  Mizar, mizarstvo, Ravne Na Koroškem

  270 € do 450 €

  CENA, POPRAVILO LESENE OGRAJE NA BALKONU,
  Mizar, mizarstvo, Šmarje pri Jelšah

  405 € do 675 €

  CENA, OBLEČI OBSTOJEČ OKVIR NOTRANJIH VRAT IN VRATA,
  Mizar, mizarstvo, Maribor

  180 € do 300 €

  CENA, ZAMENJAVA KUHINJSKIH FRONT IN PULTA,
  Mizar, mizarstvo, Radovljica

  1350 € do 2250 €

  CENA, IZDELAVA LOPUTE ZA PODSTREŠJE ,
  Mizar, mizarstvo, Zagorje ob Savi

  450 € do 750 €

  CENA, IZDELAVA DVEH PREDALČNIKOV,
  Mizar, mizarstvo, Maribor

  315 € do 525 €

  CENA, PREDELAVA OMARE Z DRSNIMI VRATI,
  Mizar, mizarstvo, Kranj

  450 € do 750 €

  CENA, KUHINJSKI PULT IN ZAŠČITA STENE IZ LAMINATA,
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana

  585 € do 975 €

  CENA, OPREMA ZA VINSKO SOBO,
  Mizar, mizarstvo, Šentrupert na Dolenjskem

  1620 € do 2700 €

  CENA, RAZTEGLJIVA JEDILNA MIZA,
  Mizar, mizarstvo, Gračišče

  495 € do 825 €

  CENA, MENJAVA VHODNIH VRAT V KLET (V BLOKU),
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana

  270 € do 450 €

  CENA, POPRAVILO VHODNIH VRAT,
  Mizar, mizarstvo, Radovljica

  90 € do 150 €

  CENA, PODSTREŠNE ZLOŽLJIVE STOPNICE,
  Mizar, mizarstvo, Muta

  180 € do 300 €

  CENA, OBLEČI STOPNICE V FURNIR,
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana - Dobrunje

  1440 € do 2400 €

  CENA, RAZREZ KUHINJSKEGA PULTA,
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana - Šentvid

  135 € do 225 €

  CENA, LESENI PULT (KAMNITI VZOREC),
  Mizar, mizarstvo, Krško

  450 € do 750 €  Poglej druge končane projekte in cene

  MIZAR, MIZARSTVO CENIK

  SODELUJEMO Z VEČ KOT 999 PODJETIJ ZA MIZAR, MIZARSTVO


  BREZPLAČNA STORITEV
  IŠČEMO LOKALNO
  BREZ PROVIZIJ
  PRIDOBI PONUDBO

  IŠČETE DOBRE IZVAJALCE ZA PODROČJE MIZAR, MIZARSTVO?  lesarske storitve
  notranja oprema ultrapas
  notranja oprema furnir
  pohitvo po naročilu
  priznana mizarska delavnica
  podjetje za mizarske storitve
 • Mizar, mizarstvo Ajdovščina
 • Mizar, mizarstvo Bled
 • Mizar, mizarstvo Bovec
 • Mizar, mizarstvo Celje
 • Mizar, mizarstvo Črna na Koroškem
 • Mizar, mizarstvo Črnomelj
 • Mizar, mizarstvo Domžale
 • Mizar, mizarstvo Gornja Radgona
 • Mizar, mizarstvo Gornji Grad
 • Mizar, mizarstvo Hrastnik
 • Mizar, mizarstvo Ilirska Bistrica
 • Mizar, mizarstvo Izola
 • Mizar, mizarstvo Jesenice
 • Mizar, mizarstvo Kamnik
 • Mizar, mizarstvo Kidričevo
 • Mizar, mizarstvo Kobarid
 • Mizar, mizarstvo Kočevje
 • Mizar, mizarstvo Koper
 • Mizar, mizarstvo Kranj
 • Mizar, mizarstvo Kranjska Gora
 • Mizar, mizarstvo Krško
 • Mizar, mizarstvo Laško
 • Mizar, mizarstvo Lendava
 • Mizar, mizarstvo Litija
 • Mizar, mizarstvo Ljubljana
 • Mizar, mizarstvo Ljutomer
 • Mizar, mizarstvo Maribor
 • Mizar, mizarstvo Metlika
 • Mizar, mizarstvo Mojstrana
 • Mizar, mizarstvo Mozirje
 • Mizar, mizarstvo Murska Sobota
 • Mizar, mizarstvo Nova Gorica
 • Mizar, mizarstvo Novo mesto
 • Mizar, mizarstvo Ormož
 • Mizar, mizarstvo Piran - Pirano
 • Mizar, mizarstvo Pivka
 • Mizar, mizarstvo Portorož
 • Mizar, mizarstvo Postojna
 • Mizar, mizarstvo Ptuj
 • Mizar, mizarstvo Radeče
 • Mizar, mizarstvo Radenci
 • Mizar, mizarstvo Radovljica
 • Mizar, mizarstvo Ravne Na Koroškem
 • Mizar, mizarstvo Ribnica
 • Mizar, mizarstvo Rogaška Slatina
 • Mizar, mizarstvo Sevnica
 • Mizar, mizarstvo Sežana
 • Mizar, mizarstvo Škofja Loka
 • Mizar, mizarstvo Slovenj Gradec
 • Mizar, mizarstvo Slovenska Bistrica
 • Mizar, mizarstvo Slovenske Konjice
 • Mizar, mizarstvo Šoštanj
 • Mizar, mizarstvo Štore
 • Mizar, mizarstvo Tolmin
 • Mizar, mizarstvo Trbovlje
 • Mizar, mizarstvo Tržič
 • Mizar, mizarstvo Trzin
 • Mizar, mizarstvo Velenje
 • Mizar, mizarstvo Vipava
 • Mizar, mizarstvo Vojnik
 • Mizar, mizarstvo Vransko
 • Mizar, mizarstvo Vrhnika
 • Mizar, mizarstvo Žalec
 • Mizar, mizarstvo Zreče
 • Mizar, mizarstvo Žužemberk
 • SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  KONTAKTI

  Povpraševanja: 051 216 651
  Podjetja: 040 145 800

  REGIONALNE STRANI

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  © 2019 Eforma d.o.o., vse pravice pridržane