Mizar, Mizarstvo - cena za kuhinje, spalnice, notranja vrata, omare, mize, izdelavo pohištva po meri

Cena pohištva po meri se lahko zelo razlikuje. Velik delež pri ceni predstavlja predvsem izbira materiala - ali bo pohištvo iz masivnega lesa ali iz iverne plošče s furnirjem? Kakšna bo kuhinja po meri - lesena, iz marmorja ali kerrock-a? Boste tudi kopalnico opremili po meri? Vse to vam lahko pomaga izbrati vaš lokalni mizar. Cena unikatnih kosov je torej odvisna od materiala, vodil, ročajev, oblazinjenja, montaže in drugih stvari. Notranja oprema po naročilu je za okoli 30% dražja, a tudi veliko kvalitetnejša in prilagojena vašim željam. Čas izdelave je od 1 do 4 mesecev. Cena izdelave pa je 100-400 €/m2. Za vas smo pripravili tudi cenik, v katerem lahko enostavno izračunate stroške izrisa, izdelave in montaže pohištva.

Komu zaupati izdelavo pohištva po meri? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim mizarjem v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

Pridobite ponudbo:
Pošlji povpraševanje

Cena za mizarja


Cena mizarja za opremo po meri. Cena za mizarske storitve pohištva po meri, material je iveral ali masiven les.

120.00 €/m2

MINIMALNA CENA
€/m2

SREDNJA CENA
480.00 €/m2

NAJVIŠJA CENA
Želim ponudbo izvajalcev

Mizarstvo po meri, pohištvo po naročilu

Cena za pohištvo po meri je lahko zelo različna, odvisno od materiala (masiven les, iveral, mdf, kovina, pvc, steklo ipd.), kosa pohištva (omara po meri, miza po meri, stol po meri, vrata po meri idr.), velikosti pohištva in seveda od mizarja. Ceno lahko dodatno dvignejo tudi dodatki, kot so: tečaji, vodila, ročaji, oblazinjenje in druge stvari. Prednost pohištva po meri je predvsem, da bo unikatno pohištvo popolnoma prilagojeno obliki in videzu prostora ter tako tvorilo skladno celoto.

Mizarstvo po meri, pohištvo po naročilu
150 €/m2

MINIMALNA CENA
300 €/m2

SREDNJA CENA
450 €/m2

NAJVIŠJA CENA

Druge cene za - Mizar, mizarstvo

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

Kompletna izdelava, dobava in montaža enokrilnih furniranih vrat, suhomontažna vgradnja, lakirana z zaščitnim premazom, vključno z vsem okovjem, pritrdilnim in tesnilnim materialom, zaključnimi letvicami in kljuko ter klasično ključavnico


kpl

€/kpl

SKUPAJ:
Pošlji povpraševanje >

Kako so Vam koristile te informacije?

Revija Mojmojster

Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
Informativni mesečni obrok*
/mesec


Znesek kredita
EUR
Doba odplačevanja
let
Naprej
Izračun kredita >

*Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 2,5%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

Mizar, vse kar morate vedeti

1. Kuhinje po meri, spalnice po meri, pisalne mize po meri in vso ostalo pohištvo po meri. Zakaj?

Pohištvo, ki ga kupite v salonu je izdelano v standardnih dimenzijah, materijalih in oblikah kar predstavlja pomembno omejitev pri opremljanju prostorov. Mizar pa izdela pohištvo natančno po naših načrtih oziroma željah. Prednosti pohištva izdelanega po meri so številne, najpomembnejše naštevamo tukaj.

Mizarsko izdelano pohištvo prinaša številne prednosti!
Mizarsko izdelano pohištvo prinaša številne prednosti!

1.1 Izdelava pohištva po meri je uporabniku prijazna

Kot smo že omenili se lahko pohištvo, ki ga izdela mizar popolnoma prilagodi vašim željam in potrebam. Oblikovnih omejitev pri tem danes praktično ni več. Še posebej, če imate v mislih bolj unikatne rešitve, je pohištvo po meri edina rešitev. Tudi v mansardno stanovanje, kjer so stene poševne ali pa v starejši objekt, kjer so stene razgibane in neravne je najbolje umestiti pohištvo, ki ga izdela mizar in se bo le-to natanko prilegalo vašemu prostoru. Tako boste lahko denimo koristno uporabili prostor ob kolenčnem zidu mansarde pod katerim sicer ni možno stati ali sedeti.

1.2. Usklajena oprema celotnega prostora

Če želite, da se oprema enega prostora oblikovno ter po barvi in materijalu sklada z opremo drugih prostorov (še posebej, če imate stanovanje z odprtim tlorisom kjer so združeni prostori dnevne sobe, jedilnice in kuhinje) je izbira pohištva, ki ga izdela mizar, edina prava za vas.

1.3 Unikatnost pohištva po meri

Pohištvo ki ga mizar izdela po načrtih arhitekta oziroma po vaših željah je edinstveno. Združuje vaše potrebe želje in osebnost oziroma stil, obenem pa se popolnoma prilega prostoru. Nihče drug ne bo imel takšnega pohištva kot vi.

1.4 Posebne dimenzije pohištva po meri

Tudi osebne dimenzije so pomemben razlog, da se odločimo za pohištvo po meri. Osebe višje telesne rasti bodo denimo želele imeti posteljo, ki je daljša od standardne dimenzije 200 cm. Kuhinjski pult za osebe na invalidskem vozičku mora biti precej nižji od klasične višine pulta 92 cm. V salonih ni možno dobiti kuhinje z delovnim pultom višine 75cm, zato jo je potrebno naročiti mizarju. Primerov, ki narekujejo izdelavo pohištva po meri je veliko.

1.5 Kakovost izdelave pohištva po meri

Pomembno je, da se odločite za priznanega in preverjenega mizarja. Mizar, ki je zavezan kakovosti bo uporabil kakovostne materijale in okovja. V kolikor bi prišlo do nepravilnosti ali okvar, bo zanesljiv mizar le te odpravil hitro, v nasprotju s proizvajalci oziroma ponudniki pohištva.

2. Kako izbrati pravega mizarja?

Ko iščete dobrega mizarja je zelo koristno da naredite domačo nalogo! Preden sprejmete odločitev je namreč priporočljivo pridobiti čim več ponudb različnih mizarjev.

2.1 Kje poiskati mizarja?

Prvo pravilo je, poslušajte priporočila prijateljev, znancev, ki že imajo izkušnje z mizarjem. V kolikor bo načrte za pohištvo za vas narisal arhitekt, vas bo, če boste želeli, povezal z mizarji s katerimi sam sodeluje in jim zaupa. Tretja možnost pa je, da se obrnete na spletni portal Mojmojster kjer boste našli imenik zanesljivih in kakovostnih mizarjev v vaši bližini. Na spletni strani lahko preverite ocene strank, ki so že sodelovale s posameznim mizarjem.

2.2 Pridobite več ponudb kakovostnih mizarjev!

Spletni portal Mojmojster omogoča, da z enim povpraševanjem pridobite več ponudb hkrati, kar vam prišpara veliko časa in energije. S tem, ko pridobite več ponudb se prepričate, da je cena, ki jo boste plačali konkurenčna in ustrezna. Pomembno je tudi, da pred začetkom dela dobite ponudbo v pisni obliki v kateri so navedeni tudi dogovorjen rok izdelave ter plačilni pogoji. Mizarja vedno vprašajte tudi po referencah. V kolikor je možno se dogovorite tudi za ogled referenčnega projekta, kjer si boste lahko ogledali in otipali mizarske izdelke obenem pa boste lahko lastnika povprašali po njegovih izkušnjah in zadovoljstvu z deli mizarja.

2.3 Cena pohištva po meri

Cena seveda bistveno vpliva na naše odločitve pri opremljanju stanovanja. Cene pohištva lahko zelo varirajo.  Vse je odvisno od tega za kakšne materijale se odločimo, kakšna vodila, ročaje, oblazinjenje itd izberemo. Pri pohištvu izdelanem po meri lahko vse te parametre izbiramo, pri pohištvu iz trgovine smo omejeni na ponudbo. Pohištvo izdelano po meri je zato lahko cenovno ugodnejše od pohištva v salonu ali pa tudi precej dražje. Pa še to. Pohištvo po meri plačate v celoti mizarju, manjši del zneska gre sicer tudi dobavitelju materijalov, medtem, ko gre pri pohištvu iz trgovine večji del kupnine za maržo salona, distribucijo, prevoz ter dobiček.

2.4. Kako dolgo čakamo na izdelek pri izbranem mizarju?

Dobavni roki v trgovinah s pohištvom so različni, vendar velja, da v povprečju, skupaj z montažo, ne trajajo več kot en mesec ali dva. Kako dolgo bomo čakali na pohištvo pri izbranem mizarju, pa zavisi od njegove zasedenosti in pa zahtevnosti izdelka. Kadar se nam mudi, mizarsko izdelano pohištvo ni najboljša odločitev. Dober mizar je običajno tudi polno zaseden mizar, na katerega je potrebno počakati tudi več mesecev. Tudi sama izdelava pohištva (odvisno od količine in zahtevnosti) za eno stanovanje lahko traja več tednov. V primeru unikatnega, oblikovno zahtevnega pohištva pa tudi več mesecev.

3. Kaj vse mizarji počno?

Področje dela mizarja je zelo široko. Mizarji izdelujejo pohištvo in druge izdelke predvsem iz lesa lahko pa tudi iz drugih materijalov. Sem spada kuhinjsko pohištvo, sobno pohištvo, pisarniško pohištvo in druge elemente s katerimi opremljamo stanovanja, stanovanjske hiše, šole, hotele, športne dvorane, gostinske lokale, kinodvorane, poslovne objekte in druge javne objekte. Poleg izdelovanja pohištva mizar lahko tudi popravlja lesene izdelke, sestavlja ter servisira pohištvo ter druge izdelke iz lesa. Specializirani mizarji , glede na področje specializacije, izdelujejo tudi stavbno pohištvo kot so okna in vrata, lesena ostrešja, konstrukcije, mostove, manjše objekte iz lesa kot so nadstrešnice, kašče, vikendi... Izdelujejo lahko tudi odrsko opremo, čolne in druga plovila, športno orodje in opremo, lesena glasbila, parket ter stenske in stropne obloge iz lesa....

4. Postopek

Predno se odpravite k mizarju je zelo dobro, da veste kakšno pohištvo si želite. Najbolje je, da se predhodno posvetujete z arhitektom oziroma oblikovalcem notranje opreme, ki bo skladno z vašimi željami in svojimi izkušnjami ter znanjem, pripravil potrebne načrte pohištva z opisi in merami. Le tako, na  podlagi detajlnih načrtov lahko pridobite primerljive ponudbe mizarjev. Če boste brez načrtov hodili od enega do drugega mizarja, ponudbe namreč med seboj ne bodo primerljive, saj bo vsak mizar izvedbo interpretiral po svoje. Izbrani mizar bo nato na podlagi načrtov arhitekta ali pa zgolj vaših navodil (v kolikor se ne odločite za arhitekta) pripravil kosovnico in delavniške risbe opreme. Kljub temu, da je arhitekt (ali vi) že opravil meritve prostora v katerem bo pohištvo stalo, mora obvezno, preden se loti izdelave pohištva, mere ponovno preveriti tudi mizar!  Po vaši potrditvi predračuna in plačilu avansa mizar naroči potreben materijal in prične z delom. Običajno pohištvo predizdela v svoji delavnici ter nato dokončno sestavi in montira na vašem domu. Pomembno je, da v vseh fazah dela mizar preverja mere.

Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš DomŽelim ponudbo izvajalcev
Zadnja povpraševanja

Brušenje in lakiranje lesene mize

Pozdravljeni,

Imam jedilno mizo iz masivnega lesa. Naj bi bila lakirana, vendar so takoj zaceli delati madeži, ki ne grejo stran. Želela bi pobrusiti in polakirati z odpornejšim lakom le zgornjo plast.

Lp 54 € do 90 €

........

tv regale in garderobne omare

Pozdravljeni,

potrebujem izvajalca za izvedbo izdelave in montaže naslednjega pohištva:

1x tv regal 178x40 višine 60 cm, bela mat + hrast

3x garderobne omare brez vrat, bela mat, prilagodljive police:
47x41 višine 210 cm
55x104 višine 210 cm
95x64 višine 210 cm

Lp 900 € do 1500 €

........

Brušenje lakiranje oz. oljenje mize

Pozdravljeni,

potrebno brušenje in oljenje oz. lakiranje obstoječe kuhinjske mize. Boste povedali, kaj je bolj primerno. Miza je najverjetneje oljena.

Lp 180 € do 300 €

........

Želim ponudbo izvajalcev

Cena, Izdelava omarice, ŠxVxG 40x60x25
Mizar, mizarstvo, Kamnik

270 € do 450 €

Cena, Več različnih mizarskih del, cca 6 kom
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

1350 € do 2250 €

Cena, Dvakrat sejemski pult, bel iveral, po prilogi
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

900 € do 1500 €

Cena, Zunanja vhodna vrata, Po opisu
Mizar, mizarstvo, Domžale

2700 € do 4500 €

Cena, izdelava omere , mize po meri. Stopniščna ograja, Po opisu
Mizar, mizarstvo, Kranj

2610 € do 4350 €

Cena, Prodajni pult, Po opisu
Mizar, mizarstvo, Novo mesto

765 € do 1275 €

Cena, Izgadnja lesene zunanje hiške na drevesu, po opisu
Mizar, mizarstvo, Preserje

540 € do 900 €

Cena, Rabim izdelavo lesenih polstopnick za tus kabino, 2x., 1.s50, d50, v12 cm, 2. S50, d50, v10cm.
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

90 € do 150 €

Cena, Popravilo stolov, 3 kois
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

180 € do 300 €

Cena, Postelja v omari, 120 x 200 m
Mizar, mizarstvo, Maribor

518.4 € do 864 €

Cena, Spalnica (omara), hodnik (omare), jedilna miza po meri, odvisno od dogovora
Mizar, mizarstvo, Radomlje

3780 € do 6300 €

Cena, Izdelavo dnevne sobe in predsobe,
Mizar, mizarstvo, Škofja Loka

5400 € do 9000 €

Cena, Omara pod stopnicami, 1 kos
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

1350 € do 2250 €

Cena, Kopalniske omarice, 5 razlicnih kosov
Mizar, mizarstvo, Novo mesto

1080 € do 1800 €

Cena, položitev lesenega poda, 12 kvadratov
Mizar, mizarstvo, Sv. Trojica V Slovenskih Goricah

990 € do 1650 €

Cena, Nova vhodna hrastova vrata, 135cm x 210cm
Mizar, mizarstvo, Ponikva

621 € do 1035 €

Cena, Sanacija po naročilu narejenih kuhinjskih elementov po izlivu vode, 2m
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

180 € do 300 €

Cena, zamenjava polic omare za hladilnik, 2 polici 60 x 50cm
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

135 € do 225 €

Cena, Izdelava kuhinje, 350 cm
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

3600 € do 6000 €

Cena, Izdelava pisalne mize po meri, 140 x 60 x 77
Mizar, mizarstvo, Idrija

270 € do 450 €

Cena, Menjava kuhinjskega pulta, Cca 1.50 m2
Mizar, mizarstvo, Kočevje

135 € do 225 €

Cena, Montaža IKEA delovnega pulta, 186 x 3,8 cm
Mizar, mizarstvo, Koper

54 € do 90 €

Cena, servis - nastavitev pantov na omarah, Po opisu
Mizar, mizarstvo, Kranj

360 € do 600 €

Cena, Izdelava dveh predalov in montaža dveh kuhinjskih front iz Ikeje, pribl. 60 x 80 x 85
Mizar, mizarstvo, Maribor

450 € do 750 €

Cena, Jedilni kot, cca 170 x 150 cm
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

270 € do 450 €

Cena, Kompostni wc, 130x140
Mizar, mizarstvo, Bled

450 € do 750 €

Cena, Pohištvo za kopalnico in WC, po opisu
Mizar, mizarstvo, Mengeš

450 € do 750 €

Cena, Notranja vrata s podbojem, cca 170 x 90cm
Mizar, mizarstvo, Studenec

270 € do 450 €

Cena, Izdelava omarice, š- 54, g- 15, v- 40
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

270 € do 450 €

Cena, Modularna mizo za tv voditelja, iz 3 delov, vmes svetlobna, 3 ločeni deli mize, 2x robni in osrednji del - robni del dimenzije 70x80x60 cm (ŠxVxG), osrednji del 150x80x70
Mizar, mizarstvo, Ljubljana - Črnuče

360 € do 600 €

Cena, Brušenje in lakiranje mizne plošče, 145x84
Mizar, mizarstvo, Ljubljana - Črnuče

90 € do 150 €

Cena, Izrez luknje za kuhinjski umivalnik, 98 x 50 cm
Mizar, mizarstvo, Maribor

270 € do 450 €

Cena, Zamenjava kuhinjskega pulta, 200 x 80 cm
Mizar, mizarstvo, Portorož

360 € do 600 €

Cena, Drsna vrata in garderobne omare, Po opisu
Mizar, mizarstvo, Nova Gorica

2070 € do 3450 €

Cena, Vrata po meri, 1
Mizar, mizarstvo, Piran - Pirano

540 € do 900 €

Cena, montaža polic v shrambi, obnova kuhinje,
Mizar, mizarstvo, Maribor

1800 € do 3000 €Poglej druge končane projekte in cene

Mizar, mizarstvo cenik

Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

1179+ podjetij za Mizar, mizarstvo
Brezplačno povpraševanje
Brez provizij
Pridobi ponudbo

Iščete izvajalce, ponudbo za področje Mizar, mizarstvo?

 • Mizar, mizarstvo Ljubljana
 • Mizar, mizarstvo Maribor
 • Mizar, mizarstvo Celje
 • Mizar, mizarstvo Koper
 • Mizar, mizarstvo Kranj
 • Mizar, mizarstvo Ajdovščina
 • Mizar, mizarstvo Bled
 • Mizar, mizarstvo Bovec
 • Mizar, mizarstvo Črna na Koroškem
 • Mizar, mizarstvo Črnomelj
 • Mizar, mizarstvo Domžale
 • Mizar, mizarstvo Gornja Radgona
 • Mizar, mizarstvo Gornji Grad
 • Mizar, mizarstvo Hrastnik
 • Mizar, mizarstvo Ilirska Bistrica
 • Mizar, mizarstvo Izola
 • Mizar, mizarstvo Jesenice
 • Mizar, mizarstvo Kamnik
 • Mizar, mizarstvo Kidričevo
 • Mizar, mizarstvo Kobarid
 • Mizar, mizarstvo Kočevje
 • Mizar, mizarstvo Kranjska Gora
 • Mizar, mizarstvo Krško
 • Mizar, mizarstvo Laško
 • Mizar, mizarstvo Lendava
 • Mizar, mizarstvo Litija
 • Mizar, mizarstvo Ljutomer
 • Mizar, mizarstvo Metlika
 • Mizar, mizarstvo Mojstrana
 • Mizar, mizarstvo Mozirje
 • Mizar, mizarstvo Murska Sobota
 • Mizar, mizarstvo Nova Gorica
 • Mizar, mizarstvo Novo mesto
 • Mizar, mizarstvo Ormož
 • Mizar, mizarstvo Piran - Pirano
 • Mizar, mizarstvo Pivka
 • Mizar, mizarstvo Portorož
 • Mizar, mizarstvo Postojna
 • Mizar, mizarstvo Ptuj
 • Mizar, mizarstvo Radeče
 • Mizar, mizarstvo Radenci
 • Mizar, mizarstvo Radovljica
 • Mizar, mizarstvo Ravne Na Koroškem
 • Mizar, mizarstvo Ribnica
 • Mizar, mizarstvo Rogaška Slatina
 • Mizar, mizarstvo Sevnica
 • Mizar, mizarstvo Sežana
 • Mizar, mizarstvo Škofja Loka
 • Mizar, mizarstvo Slovenj Gradec
 • Mizar, mizarstvo Slovenska Bistrica
 • Mizar, mizarstvo Slovenske Konjice
 • Mizar, mizarstvo Šoštanj
 • Mizar, mizarstvo Štore
 • Mizar, mizarstvo Tolmin
 • Mizar, mizarstvo Trbovlje
 • Mizar, mizarstvo Tržič
 • Mizar, mizarstvo Trzin
 • Mizar, mizarstvo Velenje
 • Mizar, mizarstvo Vipava
 • Mizar, mizarstvo Vojnik
 • Mizar, mizarstvo Vransko
 • Mizar, mizarstvo Vrhnika
 • Mizar, mizarstvo Žalec
 • Mizar, mizarstvo Zreče
 • Mizar, mizarstvo Žužemberk
 • Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane