Mizar, Mizarstvo - cena za kuhinje, spalnice, notranja vrata, omare, mize, izdelavo pohištva po meri

Cena pohištva po meri se lahko zelo razlikuje. Velik delež pri ceni predstavlja predvsem izbira materiala - ali bo pohištvo iz masivnega lesa ali iz iverne plošče s furnirjem? Kakšna bo kuhinja po meri - lesena, iz marmorja ali kerrock-a? Boste tudi kopalnico opremili po meri? Vse to vam lahko pomaga izbrati vaš lokalni mizar. Cena unikatnih kosov je torej odvisna od materiala, vodil, ročajev, oblazinjenja, montaže in drugih stvari. Notranja oprema po naročilu je za okoli 30% dražja, a tudi veliko kvalitetnejša in prilagojena vašim željam. Čas izdelave je od 1 do 4 mesecev. Cena izdelave pa je 100-400 €/m2. Za vas smo pripravili tudi cenik, v katerem lahko enostavno izračunate stroške izrisa, izdelave in montaže pohištva.

Komu zaupati izdelavo pohištva po meri? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim mizarjem v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

Pridobite ponudbo:
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

CENA ZA MIZARJA


Cena mizarja za opremo po meri. Cena za mizarske storitve pohištva po meri, material je iveral ali masiven les.

120.00 €/m2

MINIMALNA CENA
€/m2

SREDNJA CENA
480.00 €/m2

NAJVIŠJA CENA
ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV
Mizarstvo po meri, pohištvo po naročilu

Mizarstvo po meri, pohištvo po naročilu

Cena za pohištvo po meri je lahko zelo različna, odvisno od materiala (masiven les, iveral, mdf, kovina, pvc, steklo ipd.), kosa pohištva (omara po meri, miza po meri, stol po meri, vrata po meri idr.), velikosti pohištva in seveda od mizarja. Ceno lahko dodatno dvignejo tudi dodatki, kot so: tečaji, vodila, ročaji, oblazinjenje in druge stvari. Prednost pohištva po meri je predvsem, da bo unikatno pohištvo popolnoma prilagojeno obliki in videzu prostora ter tako tvorilo skladno celoto.

150 €/m2

MINIMALNA CENA
300 €/m2

SREDNJA CENA
450 €/m2

NAJVIŠJA CENA
Mizar, Mizarstvo - cena za kuhinje, spalnice, notranja vrata, omare, mize, izdelavo pohištva po meri

DRUGE CENE ZA MIZAR, MIZARSTVO

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

Kompletna izdelava, dobava in montaža enokrilnih furniranih vrat, suhomontažna vgradnja, lakirana z zaščitnim premazom, vključno z vsem okovjem, pritrdilnim in tesnilnim materialom, zaključnimi letvicami in kljuko ter klasično ključavnico€/kpl

kpl
povpraševanje>
SKUPAJ:
POŠLJI POVPRAŠEVANJE >

Kako so Vam koristile te informacije?

MojMojster
Revija MojMojster

Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
Informativni mesečni obrok*
/mesec


Znesek kredita
EUR
Doba odplačevanja
let
NAPREJ
Izračun kredita >

*Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 2,5%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

Mizar, vse kar morate vedeti

1. Kuhinje po meri, spalnice po meri, pisalne mize po meri in vso ostalo pohištvo po meri. Zakaj?

Pohištvo, ki ga kupite v salonu je izdelano v standardnih dimenzijah, materijalih in oblikah kar predstavlja pomembno omejitev pri opremljanju prostorov. Mizar pa izdela pohištvo natančno po naših načrtih oziroma željah. Prednosti pohištva izdelanega po meri so številne, najpomembnejše naštevamo tukaj.

Mizarsko izdelano pohištvo prinaša številne prednosti!
Mizarsko izdelano pohištvo prinaša številne prednosti!

1.1 Izdelava pohištva po meri je uporabniku prijazna

Kot smo že omenili se lahko pohištvo, ki ga izdela mizar popolnoma prilagodi vašim željam in potrebam. Oblikovnih omejitev pri tem danes praktično ni več. Še posebej, če imate v mislih bolj unikatne rešitve, je pohištvo po meri edina rešitev. Tudi v mansardno stanovanje, kjer so stene poševne ali pa v starejši objekt, kjer so stene razgibane in neravne je najbolje umestiti pohištvo, ki ga izdela mizar in se bo le-to natanko prilegalo vašemu prostoru. Tako boste lahko denimo koristno uporabili prostor ob kolenčnem zidu mansarde pod katerim sicer ni možno stati ali sedeti.

1.2. Usklajena oprema celotnega prostora

Če želite, da se oprema enega prostora oblikovno ter po barvi in materijalu sklada z opremo drugih prostorov (še posebej, če imate stanovanje z odprtim tlorisom kjer so združeni prostori dnevne sobe, jedilnice in kuhinje) je izbira pohištva, ki ga izdela mizar, edina prava za vas.

1.3 Unikatnost pohištva po meri

Pohištvo ki ga mizar izdela po načrtih arhitekta oziroma po vaših željah je edinstveno. Združuje vaše potrebe želje in osebnost oziroma stil, obenem pa se popolnoma prilega prostoru. Nihče drug ne bo imel takšnega pohištva kot vi.

1.4 Posebne dimenzije pohištva po meri

Tudi osebne dimenzije so pomemben razlog, da se odločimo za pohištvo po meri. Osebe višje telesne rasti bodo denimo želele imeti posteljo, ki je daljša od standardne dimenzije 200 cm. Kuhinjski pult za osebe na invalidskem vozičku mora biti precej nižji od klasične višine pulta 92 cm. V salonih ni možno dobiti kuhinje z delovnim pultom višine 75cm, zato jo je potrebno naročiti mizarju. Primerov, ki narekujejo izdelavo pohištva po meri je veliko.

1.5 Kakovost izdelave pohištva po meri

Pomembno je, da se odločite za priznanega in preverjenega mizarja. Mizar, ki je zavezan kakovosti bo uporabil kakovostne materijale in okovja. V kolikor bi prišlo do nepravilnosti ali okvar, bo zanesljiv mizar le te odpravil hitro, v nasprotju s proizvajalci oziroma ponudniki pohištva.

2. Kako izbrati pravega mizarja?

Ko iščete dobrega mizarja je zelo koristno da naredite domačo nalogo! Preden sprejmete odločitev je namreč priporočljivo pridobiti čim več ponudb različnih mizarjev.

2.1 Kje poiskati mizarja?

Prvo pravilo je, poslušajte priporočila prijateljev, znancev, ki že imajo izkušnje z mizarjem. V kolikor bo načrte za pohištvo za vas narisal arhitekt, vas bo, če boste želeli, povezal z mizarji s katerimi sam sodeluje in jim zaupa. Tretja možnost pa je, da se obrnete na spletni portal Mojmojster kjer boste našli imenik zanesljivih in kakovostnih mizarjev v vaši bližini. Na spletni strani lahko preverite ocene strank, ki so že sodelovale s posameznim mizarjem.

2.2 Pridobite več ponudb kakovostnih mizarjev!

Spletni portal Mojmojster omogoča, da z enim povpraševanjem pridobite več ponudb hkrati, kar vam prišpara veliko časa in energije. S tem, ko pridobite več ponudb se prepričate, da je cena, ki jo boste plačali konkurenčna in ustrezna. Pomembno je tudi, da pred začetkom dela dobite ponudbo v pisni obliki v kateri so navedeni tudi dogovorjen rok izdelave ter plačilni pogoji. Mizarja vedno vprašajte tudi po referencah. V kolikor je možno se dogovorite tudi za ogled referenčnega projekta, kjer si boste lahko ogledali in otipali mizarske izdelke obenem pa boste lahko lastnika povprašali po njegovih izkušnjah in zadovoljstvu z deli mizarja.

2.3 Cena pohištva po meri

Cena seveda bistveno vpliva na naše odločitve pri opremljanju stanovanja. Cene pohištva lahko zelo varirajo.  Vse je odvisno od tega za kakšne materijale se odločimo, kakšna vodila, ročaje, oblazinjenje itd izberemo. Pri pohištvu izdelanem po meri lahko vse te parametre izbiramo, pri pohištvu iz trgovine smo omejeni na ponudbo. Pohištvo izdelano po meri je zato lahko cenovno ugodnejše od pohištva v salonu ali pa tudi precej dražje. Pa še to. Pohištvo po meri plačate v celoti mizarju, manjši del zneska gre sicer tudi dobavitelju materijalov, medtem, ko gre pri pohištvu iz trgovine večji del kupnine za maržo salona, distribucijo, prevoz ter dobiček.

2.4. Kako dolgo čakamo na izdelek pri izbranem mizarju?

Dobavni roki v trgovinah s pohištvom so različni, vendar velja, da v povprečju, skupaj z montažo, ne trajajo več kot en mesec ali dva. Kako dolgo bomo čakali na pohištvo pri izbranem mizarju, pa zavisi od njegove zasedenosti in pa zahtevnosti izdelka. Kadar se nam mudi, mizarsko izdelano pohištvo ni najboljša odločitev. Dober mizar je običajno tudi polno zaseden mizar, na katerega je potrebno počakati tudi več mesecev. Tudi sama izdelava pohištva (odvisno od količine in zahtevnosti) za eno stanovanje lahko traja več tednov. V primeru unikatnega, oblikovno zahtevnega pohištva pa tudi več mesecev.

3. Kaj vse mizarji počno?

Področje dela mizarja je zelo široko. Mizarji izdelujejo pohištvo in druge izdelke predvsem iz lesa lahko pa tudi iz drugih materijalov. Sem spada kuhinjsko pohištvo, sobno pohištvo, pisarniško pohištvo in druge elemente s katerimi opremljamo stanovanja, stanovanjske hiše, šole, hotele, športne dvorane, gostinske lokale, kinodvorane, poslovne objekte in druge javne objekte. Poleg izdelovanja pohištva mizar lahko tudi popravlja lesene izdelke, sestavlja ter servisira pohištvo ter druge izdelke iz lesa. Specializirani mizarji , glede na področje specializacije, izdelujejo tudi stavbno pohištvo kot so okna in vrata, lesena ostrešja, konstrukcije, mostove, manjše objekte iz lesa kot so nadstrešnice, kašče, vikendi... Izdelujejo lahko tudi odrsko opremo, čolne in druga plovila, športno orodje in opremo, lesena glasbila, parket ter stenske in stropne obloge iz lesa....

4. Postopek

Predno se odpravite k mizarju je zelo dobro, da veste kakšno pohištvo si želite. Najbolje je, da se predhodno posvetujete z arhitektom oziroma oblikovalcem notranje opreme, ki bo skladno z vašimi željami in svojimi izkušnjami ter znanjem, pripravil potrebne načrte pohištva z opisi in merami. Le tako, na  podlagi detajlnih načrtov lahko pridobite primerljive ponudbe mizarjev. Če boste brez načrtov hodili od enega do drugega mizarja, ponudbe namreč med seboj ne bodo primerljive, saj bo vsak mizar izvedbo interpretiral po svoje. Izbrani mizar bo nato na podlagi načrtov arhitekta ali pa zgolj vaših navodil (v kolikor se ne odločite za arhitekta) pripravil kosovnico in delavniške risbe opreme. Kljub temu, da je arhitekt (ali vi) že opravil meritve prostora v katerem bo pohištvo stalo, mora obvezno, preden se loti izdelave pohištva, mere ponovno preveriti tudi mizar!  Po vaši potrditvi predračuna in plačilu avansa mizar naroči potreben materijal in prične z delom. Običajno pohištvo predizdela v svoji delavnici ter nato dokončno sestavi in montira na vašem domu. Pomembno je, da v vseh fazah dela mizar preverja mere.

MOJMOJSTER.NET, POMAGAMO PRI OCENI INVESTICIJE IN IZBORU IZVAJALCA ZA VAŠ DOMOMARO ZA PRALNICO PO MERAH

Pozdravljeni,

potrebujem omaro za pralnici, 3 metre je širina, 2,60 dolžina, v omari mora bit prostor za sušilni in pralni stroj, pa se na desnem kotu je šakt za perilo, tam potrebujem da je ena omara v zgornjem delu fiksna, spodnji del pa odprt da lahko vzamem perilo.

LP 810 1 do 1350 €


........

KRILO DRSNIH VRAT Z OKVIRJEM

Pozdravljeni.

Krilo notranjih drsnih vrat skupaj z okvirjem. Kaseto imam že vgrajeno.

Lp 180 1 do 300 €


........

PLOŠČA ZA JEDILNO MIZO

Pozdravljeni,

- plošča naj bo širinsko lepljena, možna plošča iz enega ploha.
- hrast oljen ali lužen
- podnožje v lastni režiji
- dobavni rok in cena

LP 180 1 do 300 €


........

ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV

CENA, IZDELAVA TANKIH VRAT ZA WC, 100×80 CM
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

225 € do 375 €

CENA, VISEČI ELEMENT, 1 KOM
Mizar, mizarstvo, Spodnji Duplek

450 € do 750 €

CENA, OPREMA ZA SOBO, V NAČRTIH
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

1350 € do 2250 €

CENA, OTROŠKA ETAŽNA POSTELJA, 174X90X160
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

315 € do 525 €

CENA, KNJIŽNA OMARA, PO OPISU
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

270 € do 450 €

CENA, SEDEŽNO KLOP POD OKNOM, DOLŽINA 214 CM, ŠIRINA 45 CM
Mizar, mizarstvo, Ljubljana - Šmartno

225 € do 375 €

CENA, POLICE MED KUHINJSKIMI ELEMENTI, V OPISU
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

315 € do 525 €

CENA, OBNOVA DELA POHIŠTVA V KUHINJI IN KOPALNICI, 10M2
Mizar, mizarstvo, Bled

270 € do 450 €

CENA, KOZMETIČNA MIZA, 90X140X43 CM
Mizar, mizarstvo, Litija

360 € do 600 €

CENA, KNJIŽNA OMARA PO MERI, 244V X 116Š; 146Š X 42V
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

225 € do 375 €

CENA, PLOŠČA ZA JEDILNO MIZO - OKROGLA, FI CCA 160 CM
Mizar, mizarstvo, Celje

360 € do 600 €

CENA, ADAPTACIJA KOMODE - MENJAVA NOG, 1 KOMODA
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

63 € do 105 €

CENA, LESENE POLICE, 3 KOM
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

270 € do 450 €

CENA, LESENA POLKNA, 100 X 120 CM
Mizar, mizarstvo, Piran - Pirano

180 € do 300 €

CENA, OMARICE V DNEVNI, V OPISU
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

675 € do 1125 €

CENA, OMARICO ZA KOPALNICO, D 175 CM X V 92 CM X G 60 CM
Mizar, mizarstvo, Portorož

432 € do 720 €

CENA, LESENE STOPNICE, OBROBO Z OGRAJO, NOTRANJA VHODNA VRATA, STOPNICE 80 CM SIRINA VISINSKA RAZLIKA CCA 300CM, VRATA CCA 90/250 CM
Mizar, mizarstvo, Polhov Gradec

900 € do 1500 €

CENA, PODTREŠNA LOPUTA (OPCIJSKO TUDI STOPNICE), PO OPISU
Mizar, mizarstvo, Radovljica

540 € do 900 €

CENA, OBNOVA NOTRANJIH VRAT, 220X90 CM
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

315 € do 525 €

CENA, DRSNA VRATA ZA OMARO IN PREDALNIKI, PO OPISU
Mizar, mizarstvo, Planina pri Sevnici

315 € do 525 €

CENA, OMARO ZA KABINET, 2,75 X 2,58X 60
Mizar, mizarstvo, Krško

315 € do 525 €

CENA, LESENA POLKNA, 4 KOS 120 /120
Mizar, mizarstvo, Črniče

540 € do 900 €

CENA, IZDELAVA NADSTROPNE POSTELJE, POSTELJA 190×80, DOLŽINA PROSTORA 3.3 M
Mizar, mizarstvo, Domžale

225 € do 375 €

CENA, POHIŠTVO ZA STANOVANJE, 3,25 M, DOLŽINA VISEĆIH ELEMNTOV 60 CM
Mizar, mizarstvo, Cerknica

3150 € do 5250 €

CENA, OBDELAVA BETONSKIH ROBOV (ODPRITINE) Z LESOM , 4 X 120 CM, ŠIRINA 15 CM
Mizar, mizarstvo, Domžale

180 € do 300 €

CENA, DRSNA VRATA ZA OMARO, 4 KOM
Mizar, mizarstvo, Koper

450 € do 750 €

CENA, ZAKLJUČNA MASKA IN STRANSKA FRONTA NA OMARI, 20X 240 IN 30X 240
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

108 € do 180 €

CENA, GARDEROBNE OMARE, Š240 X V270 X G60 IN Š290 X V270 X G60
Mizar, mizarstvo, Ljubljana-Zalog

1440 € do 2400 €

CENA, POPRAVILO VHODNIH VRAT V STANOVANJU, PO OPISU
Mizar, mizarstvo, Idrija

54 € do 90 €

CENA, POPRAVILO MANJŠE OMARICE IN LESENIH STOPNIC, PO OPISU
Mizar, mizarstvo, Ljubljana

540 € do 900 €

CENA, ZAMENJAVA KUHINJSKEGA PULTA IN ZAMENJAVO CEVI OD NAPE, CCA 3 M
Mizar, mizarstvo, Ljubljana - Polje

540 € do 900 €

CENA, PREDSOBA Z LETVICAMI, OGLEDALOM, 300-400
Mizar, mizarstvo, Markovci

450 € do 750 €

CENA, OMARE PO MERI, PO IZRISU IN MERITVI NA LICU MESTA
Mizar, mizarstvo, Logatec

3150 € do 5250 €

CENA, POSTELJNI OKVIR, 120X190 CM
Mizar, mizarstvo, Maribor

180 € do 300 €

CENA, IZDELAVA NOTRANJIH VRAT - ZAMENJAVA OBSTOJEČIH , 85 CM X 195 CM (2X), 65 CM X 195 CM (1X)
Mizar, mizarstvo, Celje

810 € do 1350 €

CENA, DVE VGRADNI OMARI, 254X241X45 IN 200X241X80
Mizar, mizarstvo, Velenje

810 € do 1350 €Poglej druge končane projekte in cene

Mizar, mizarstvo CENIK

Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

1142+ PODJETIJ ZA MIZAR, MIZARSTVO
BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
BREZ PROVIZIJ
PRIDOBI PONUDBO

IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE MIZAR, MIZARSTVO?

 • Mizar, mizarstvo Ljubljana
 • Mizar, mizarstvo Maribor
 • Mizar, mizarstvo Celje
 • Mizar, mizarstvo Koper
 • Mizar, mizarstvo Kranj
 • Mizar, mizarstvo Ajdovščina
 • Mizar, mizarstvo Bled
 • Mizar, mizarstvo Bovec
 • Mizar, mizarstvo Črna na Koroškem
 • Mizar, mizarstvo Črnomelj
 • Mizar, mizarstvo Domžale
 • Mizar, mizarstvo Gornja Radgona
 • Mizar, mizarstvo Gornji Grad
 • Mizar, mizarstvo Hrastnik
 • Mizar, mizarstvo Ilirska Bistrica
 • Mizar, mizarstvo Izola
 • Mizar, mizarstvo Jesenice
 • Mizar, mizarstvo Kamnik
 • Mizar, mizarstvo Kidričevo
 • Mizar, mizarstvo Kobarid
 • Mizar, mizarstvo Kočevje
 • Mizar, mizarstvo Kranjska Gora
 • Mizar, mizarstvo Krško
 • Mizar, mizarstvo Laško
 • Mizar, mizarstvo Lendava
 • Mizar, mizarstvo Litija
 • Mizar, mizarstvo Ljutomer
 • Mizar, mizarstvo Metlika
 • Mizar, mizarstvo Mojstrana
 • Mizar, mizarstvo Mozirje
 • Mizar, mizarstvo Murska Sobota
 • Mizar, mizarstvo Nova Gorica
 • Mizar, mizarstvo Novo mesto
 • Mizar, mizarstvo Ormož
 • Mizar, mizarstvo Piran - Pirano
 • Mizar, mizarstvo Pivka
 • Mizar, mizarstvo Portorož
 • Mizar, mizarstvo Postojna
 • Mizar, mizarstvo Ptuj
 • Mizar, mizarstvo Radeče
 • Mizar, mizarstvo Radenci
 • Mizar, mizarstvo Radovljica
 • Mizar, mizarstvo Ravne Na Koroškem
 • Mizar, mizarstvo Ribnica
 • Mizar, mizarstvo Rogaška Slatina
 • Mizar, mizarstvo Sevnica
 • Mizar, mizarstvo Sežana
 • Mizar, mizarstvo Škofja Loka
 • Mizar, mizarstvo Slovenj Gradec
 • Mizar, mizarstvo Slovenska Bistrica
 • Mizar, mizarstvo Slovenske Konjice
 • Mizar, mizarstvo Šoštanj
 • Mizar, mizarstvo Štore
 • Mizar, mizarstvo Tolmin
 • Mizar, mizarstvo Trbovlje
 • Mizar, mizarstvo Tržič
 • Mizar, mizarstvo Trzin
 • Mizar, mizarstvo Velenje
 • Mizar, mizarstvo Vipava
 • Mizar, mizarstvo Vojnik
 • Mizar, mizarstvo Vransko
 • Mizar, mizarstvo Vrhnika
 • Mizar, mizarstvo Žalec
 • Mizar, mizarstvo Zreče
 • Mizar, mizarstvo Žužemberk
 • SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  © 2022 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane