Mizar, Mizarstvo - cena za kuhinje, spalnice, notranja vrata, omare, mize, izdelavo pohištva po meri

  Cena pohištva po meri se lahko zelo razlikuje. Velik delež pri ceni predstavlja predvsem izbira materiala - ali bo kuhinja iz masivnega lesa ali iz iverne plošče s furnirjem? Kakšna bo kuhinja po meri - lesena, iz marmorjaa ali kerrock-a? Boste tudi kopalnico opremili po meri? Vse to vam lahko pomaga izbrati vaš lokalni mizar. Cena unikatnih kosov je torej odvisna od materiala, vodil, ročajev, oblazinjenja, montaže in podobnih stvari. Notranja oprema po naročilu je za okoli 30% dražja, a tudi veliko kvalitetnejša in prilagojena vašim željam. Čas izdelave je od 1 do 4 mesecev. Cena izdelave pa je 100-400€/m2. Za vas smo pripravili tudi cenik, v katerem lahko enostavno izračunate stroške izrisa, izdelave in montaže pohištva. Za točno ceno lahko pošljete povpraševanje našim izkušenim mizarjem in prejeli boste več ponudb. Za vas smo pripravili tudi nekaj nasvetov o mizarstvu.

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE IZVAJALCEM >

  CENA ZA MIZARJA


  Cena mizarja za opremo po meri. Cena za mizarske storitve pohištva po meri, material je iveral ali masiven les.

  100.00 €/m2

  MINIMALNA CENA
  €/m2

  SREDNJA CENA
  400.00 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV
  Mizarstvo po meri, pohištvo po naročilu

  Mizarstvo po meri, pohištvo po naročilu

  Cena za pohištvo po meri je lahko zelo različna, odvisno od materiala (masiven les, iveral, mdf, kovina, pvc, steklo ipd.), kosa pohištva (omara po meri, miza po meri, stol po meri, vrata po meri idr.), velikosti pohištva in seveda od mizarja. Ceno lahko dodatno dvignejo tudi dodatki, kot so: tečaji, vodila, ročaji, oblazinjenje in druge stvari. Prednost pohištva po meri je predvsem, da bo unikatno pohištvo popolnoma prilagojeno obliki in videzu prostora ter tako tvorilo skladno celoto.

  150 €/m2

  MINIMALNA CENA
  300 €/m2

  SREDNJA CENA
  450 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  Mizar, Mizarstvo - cena za kuhinje, spalnice, notranja vrata, omare, mize, izdelavo pohištva po meri

  DRUGE CENE ZA MIZAR, MIZARSTVO

  vaša količina

  enota

  okvirna cena

  vaša cena

  Kompletna izdelava, dobava in montaža enokrilnih furniranih vrat, suhomontažna vgradnja, lakirana z zaščitnim premazom, vključno z vsem okovjem, pritrdilnim in tesnilnim materialom, zaključnimi letvicami in kljuko ter klasično ključavnico  €/kpl

  kpl
  povpraševanje>
  SKUPAJ:
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE >

  Kako so Vam koristile te informacije?

  Ideje za urejen dom

  Revija s svežimi idejami in nasveti naših avtorjev za urejanje doma.

  Mizar, vse kar morate vedeti

  1. Kuhinje po meri, spalnice po meri, pisalne mize po meri in vso ostalo pohištvo po meri. Zakaj?

  Pohištvo, ki ga kupite v salonu je izdelano v standardnih dimenzijah, materijalih in oblikah kar predstavlja pomembno omejitev pri opremljanju prostorov. Mizar pa izdela pohištvo natančno po naših načrtih oziroma željah. Prednosti pohištva izdelanega po meri so številne, najpomembnejše naštevamo tukaj.

  Mizarsko izdelano pohištvo prinaša številne prednosti!
  Mizarsko izdelano pohištvo prinaša številne prednosti!

  1.1 Izdelava pohištva po meri je uporabniku prijazna

  Kot smo že omenili se lahko pohištvo, ki ga izdela mizar popolnoma prilagodi vašim željam in potrebam. Oblikovnih omejitev pri tem danes praktično ni več. Še posebej, če imate v mislih bolj unikatne rešitve, je pohištvo po meri edina rešitev. Tudi v mansardno stanovanje, kjer so stene poševne ali pa v starejši objekt, kjer so stene razgibane in neravne je najbolje umestiti pohištvo, ki ga izdela mizar in se bo le-to natanko prilegalo vašemu prostoru. Tako boste lahko denimo koristno uporabili prostor ob kolenčnem zidu mansarde pod katerim sicer ni možno stati ali sedeti.

  1.2. Usklajena oprema celotnega prostora

  Če želite, da se oprema enega prostora oblikovno ter po barvi in materijalu sklada z opremo drugih prostorov (še posebej, če imate stanovanje z odprtim tlorisom kjer so združeni prostori dnevne sobe, jedilnice in kuhinje) je izbira pohištva, ki ga izdela mizar, edina prava za vas.

  1.3 Unikatnost pohištva po meri

  Pohištvo ki ga mizar izdela po načrtih arhitekta oziroma po vaših željah je edinstveno. Združuje vaše potrebe želje in osebnost oziroma stil, obenem pa se popolnoma prilega prostoru. Nihče drug ne bo imel takšnega pohištva kot vi.

  1.4 Posebne dimenzije pohištva po meri

  Tudi osebne dimenzije so pomemben razlog, da se odločimo za pohištvo po meri. Osebe višje telesne rasti bodo denimo želele imeti posteljo, ki je daljša od standardne dimenzije 200 cm. Kuhinjski pult za osebe na invalidskem vozičku mora biti precej nižji od klasične višine pulta 92 cm. V salonih ni možno dobiti kuhinje z delovnim pultom višine 75cm, zato jo je potrebno naročiti mizarju. Primerov, ki narekujejo izdelavo pohištva po meri je veliko.

  1.5 Kakovost izdelave pohištva po meri

  Pomembno je, da se odločite za priznanega in preverjenega mizarja. Mizar, ki je zavezan kakovosti bo uporabil kakovostne materijale in okovja. V kolikor bi prišlo do nepravilnosti ali okvar, bo zanesljiv mizar le te odpravil hitro, v nasprotju s proizvajalci oziroma ponudniki pohištva.

  2. Kako izbrati pravega mizarja?

  Ko iščete dobrega mizarja je zelo koristno da naredite domačo nalogo! Preden sprejmete odločitev je namreč priporočljivo pridobiti čim več ponudb različnih mizarjev.

  2.1 Kje poiskati mizarja?

  Prvo pravilo je, poslušajte priporočila prijateljev, znancev, ki že imajo izkušnje z mizarjem. V kolikor bo načrte za pohištvo za vas narisal arhitekt, vas bo, če boste želeli, povezal z mizarji s katerimi sam sodeluje in jim zaupa. Tretja možnost pa je, da se obrnete na spletni portal Mojmojster kjer boste našli imenik zanesljivih in kakovostnih mizarjev v vaši bližini. Na spletni strani lahko preverite ocene strank, ki so že sodelovale s posameznim mizarjem.

  2.2 Pridobite več ponudb kakovostnih mizarjev!

  Spletni portal Mojmojster omogoča, da z enim povpraševanjem pridobite več ponudb hkrati, kar vam prišpara veliko časa in energije. S tem, ko pridobite več ponudb se prepričate, da je cena, ki jo boste plačali konkurenčna in ustrezna. Pomembno je tudi, da pred začetkom dela dobite ponudbo v pisni obliki v kateri so navedeni tudi dogovorjen rok izdelave ter plačilni pogoji. Mizarja vedno vprašajte tudi po referencah. V kolikor je možno se dogovorite tudi za ogled referenčnega projekta, kjer si boste lahko ogledali in otipali mizarske izdelke obenem pa boste lahko lastnika povprašali po njegovih izkušnjah in zadovoljstvu z deli mizarja.

  2.3 Cena pohištva po meri

  Cena seveda bistveno vpliva na naše odločitve pri opremljanju stanovanja. Cene pohištva lahko zelo varirajo.  Vse je odvisno od tega za kakšne materijale se odločimo, kakšna vodila, ročaje, oblazinjenje itd izberemo. Pri pohištvu izdelanem po meri lahko vse te parametre izbiramo, pri pohištvu iz trgovine smo omejeni na ponudbo. Pohištvo izdelano po meri je zato lahko cenovno ugodnejše od pohištva v salonu ali pa tudi precej dražje. Pa še to. Pohištvo po meri plačate v celoti mizarju, manjši del zneska gre sicer tudi dobavitelju materijalov, medtem, ko gre pri pohištvu iz trgovine večji del kupnine za maržo salona, distribucijo, prevoz ter dobiček.

  2.4. Kako dolgo čakamo na izdelek pri izbranem mizarju?

  Dobavni roki v trgovinah s pohištvom so različni, vendar velja, da v povprečju, skupaj z montažo, ne trajajo več kot en mesec ali dva. Kako dolgo bomo čakali na pohištvo pri izbranem mizarju, pa zavisi od njegove zasedenosti in pa zahtevnosti izdelka. Kadar se nam mudi, mizarsko izdelano pohištvo ni najboljša odločitev. Dober mizar je običajno tudi polno zaseden mizar, na katerega je potrebno počakati tudi več mesecev. Tudi sama izdelava pohištva (odvisno od količine in zahtevnosti) za eno stanovanje lahko traja več tednov. V primeru unikatnega, oblikovno zahtevnega pohištva pa tudi več mesecev.

  3. Kaj vse mizarji počno?

  Področje dela mizarja je zelo široko. Mizarji izdelujejo pohištvo in druge izdelke predvsem iz lesa lahko pa tudi iz drugih materijalov. Sem spada kuhinjsko pohištvo, sobno pohištvo, pisarniško pohištvo in druge elemente s katerimi opremljamo stanovanja, stanovanjske hiše, šole, hotele, športne dvorane, gostinske lokale, kinodvorane, poslovne objekte in druge javne objekte. Poleg izdelovanja pohištva mizar lahko tudi popravlja lesene izdelke, sestavlja ter servisira pohištvo ter druge izdelke iz lesa. Specializirani mizarji , glede na področje specializacije, izdelujejo tudi stavbno pohištvo kot so okna in vrata, lesena ostrešja, konstrukcije, mostove, manjše objekte iz lesa kot so nadstrešnice, kašče, vikendi... Izdelujejo lahko tudi odrsko opremo, čolne in druga plovila, športno orodje in opremo, lesena glasbila, parket ter stenske in stropne obloge iz lesa....

  4. Postopek

  Predno se odpravite k mizarju je zelo dobro, da veste kakšno pohištvo si želite. Najbolje je, da se predhodno posvetujete z arhitektom oziroma oblikovalcem notranje opreme, ki bo skladno z vašimi željami in svojimi izkušnjami ter znanjem, pripravil potrebne načrte pohištva z opisi in merami. Le tako, na  podlagi detajlnih načrtov lahko pridobite primerljive ponudbe mizarjev. Če boste brez načrtov hodili od enega do drugega mizarja, ponudbe namreč med seboj ne bodo primerljive, saj bo vsak mizar izvedbo interpretiral po svoje. Izbrani mizar bo nato na podlagi načrtov arhitekta ali pa zgolj vaših navodil (v kolikor se ne odločite za arhitekta) pripravil kosovnico in delavniške risbe opreme. Kljub temu, da je arhitekt (ali vi) že opravil meritve prostora v katerem bo pohištvo stalo, mora obvezno, preden se loti izdelave pohištva, mere ponovno preveriti tudi mizar!  Po vaši potrditvi predračuna in plačilu avansa mizar naroči potreben materijal in prične z delom. Običajno pohištvo predizdela v svoji delavnici ter nato dokončno sestavi in montira na vašem domu. Pomembno je, da v vseh fazah dela mizar preverja mere.

  MOJMOJSTER.NET, POMAGAMO PRI OCENI INVESTICIJE IN IZBORU IZVAJALCA ZA VAŠ DOM  POVEČANJE IZREZA ZA KUHALNO PLOŠČO

  Pozdravljeni,

  potrebujem povečanje izreza v kuhinjskem pultu za 1 cm na dveh stranicah (za novo kuhalno ploščo).

  Lep dan 72 € do 120 €


  ........

  POPRAVILO PODBOJA VHODNIH STANOVANJSKIH VRAT

  Pozdravljeni,

  potrebujem mojstra za poškodovan štok od vrat pri ključavnici in popravi ali pa naredi in montira novega, ker je poškodovan se težko zaklepa. Če je potrebna tudi nova ključavnica ali nova vrata tudi ok a mislim da to ni nujno.

  LP 90 € do 150 €


  ........

  NOVI OKVIR VRAT IN POŠEVNI REZ

  Pozdravljeni.

  Potrebujem stara vrata na podstrešju treba odrezati 45% poševno. Novi leseni okvir vrat in montaža.

  LP 225 € do 375 €


  ........

  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV

  CENA, POHIŠTVO ZA DNEVNO SOBO, HODNIK, KUHINJO + VRATA, 3M (DNEVNA SOBA) + 2.7M (1. OMARA) + 0.5M (2. OMARA) + 4-5M (KUHINJA) + VRATA
  Mizar, mizarstvo, Kranj

  3510 € do 5850 €

  CENA, LESENA DRŽALA ZA OMARO, CCA 100MM X 18MM
  Mizar, mizarstvo, Koper

  135 € do 225 €

  CENA, TV REGAL, CCA 150 X 40 X 40
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana

  630 € do 1050 €

  CENA, OBLEČENE ŠPIROVCE, 2X 2M, DEBELINA VSAKE STRANI 14
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana

  234 € do 390 €

  CENA, NOTRANJA DRSNA VRATA SMREKA NATUR , 80 CM
  Mizar, mizarstvo, Medvode

  450 € do 750 €

  CENA, LESENI PLADNJI, 21X15 CM
  Mizar, mizarstvo, Kamnik

  2250 € do 3750 €

  CENA, OKRASNE LETVE ZA GARNISLO, 3 KOS
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana - Polje

  90 € do 150 €

  CENA, OMARA, 210X250
  Mizar, mizarstvo, Borovnica

  450 € do 750 €

  CENA, OMARA ZA ČEVLJE + KNJIŽNA OMARA, 180 CM, 370 CM
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana

  450 € do 750 €

  CENA, SANACIJO OSTREŠJA, 100M2
  Mizar, mizarstvo, Prebold

  891 € do 1485 €

  CENA, PRILAGODITVE STAVBNEGA POHIŠTVA , PO POPISU
  Mizar, mizarstvo, Ptuj

  1080 € do 1800 €

  CENA, IZDELAVA PODBOJEV ZA LESENA VRATA, 5 KOM 70 X 200
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana

  270 € do 450 €

  CENA, IVER PLOŠČO ZA DNO POSTELJE, 160X200
  Mizar, mizarstvo, Mengeš

  108 € do 180 €

  CENA, PULT ZUNANJI, 2600 X 70
  Mizar, mizarstvo, Murska Sobota

  585 € do 975 €

  CENA, IZDELAVA ŠPALET STREŠNIH OKEN, 4 KOM: 80X120
  Mizar, mizarstvo, Ig

  180 € do 300 €

  CENA, MONTAŽA VRATC NA POMIVALNI STROJ IN IZDELAVA STRANICE OB POMIVALCU. , N. A.
  Mizar, mizarstvo, Dob

  90 € do 150 €

  CENA, ZGORNJA PLOŠČA (DESKA) MIZE Z NOGICAMI ALI BREZ., Š: 78CM D: 98CM V: 2.5CM - 3.5CM
  Mizar, mizarstvo, Rače

  315 € do 525 €

  CENA, POHIŠTVO ZA POSLOVNI PROSTOR, V OPISU
  Mizar, mizarstvo, Kranj

  8100 € do 13500 €

  CENA, MIZARSKO POPRAVILO VHODNIH VRAT, PRI POSKUSU VLOMA SO Z DLETOM NAZEFRALI VRATA IN PODBOJ
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana

  180 € do 300 €

  CENA, MENJAVO PANTOV NA HLADILNIKU IN OMARICI, V OPISU
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana

  108 € do 180 €

  CENA, OMARO ZA PRALNI IN SUŠILNI STROJ, ŠIRINA 62, VIŠINA 190, GLOBINA 52 CM
  Mizar, mizarstvo, Maribor

  630 € do 1050 €

  CENA, PRENOVA KUHINJSKEGA PULTA ULTRAPAS, 220CM
  Mizar, mizarstvo, Kranj

  180 € do 300 €

  CENA, MONTAŽA KUHINJSKEGA PULTA, PULT 1.5M IN 2.0 M TER IZREZ IN STIK KER JE KUHINJA V L
  Mizar, mizarstvo, Žalec

  180 € do 300 €

  CENA, VREZATI LUKNJE V KUHINJSKI PULT, RAZREZ IKEA KUHINJSKEGA PULTA
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana

  180 € do 300 €

  CENA, LESENA LOPA, 2,7X4,5X2,5M / BREZ STREHE
  Mizar, mizarstvo, Maribor

  900 € do 1500 €

  CENA, NOSILCEV Z IZVRTINO, 13 KOM, 40 X 25 X 15 CM
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana

  630 € do 1050 €

  CENA, RAZREZ KUHINJSKEGA PULTA, PO POPISU
  Mizar, mizarstvo, Ptuj

  135 € do 225 €

  CENA, IZDELAVA LESENIH VRAT, 97 X 213 CM
  Mizar, mizarstvo, Maribor

  315 € do 525 €

  CENA, KOPALNIŠKA OMARICA, ŠIRINA 70CM, VIŠINA 50CM, GLOBINA 60CM
  Mizar, mizarstvo, Dobrova

  270 € do 450 €

  CENA, LESENE STOPNICE IN TLA, 24 DO 26 STOPNIC, 180M2 PODOV
  Mizar, mizarstvo, Grad

  2700 € do 4500 €

  CENA, OPREMITI LOPO V DELAVNICO, S 2,7M, V 2,8M, D 4,5M
  Mizar, mizarstvo, Medvode

  900 € do 1500 €

  CENA, MANJŠA VRATA ZA PODSTOPNIŠČE, 100X150CM
  Mizar, mizarstvo, Portorož

  135 € do 225 €

  CENA, KLOPI IN OBEŠALO, 2X 200CM X 45CM X 45CM, 1X 100CM X 45CM X 45CM
  Mizar, mizarstvo, Ljubljana

  324 € do 540 €

  CENA, KUHINJA PO MERI, 8,40M, ZA VISEČE ŠE RAZMIŠLJAMO
  Mizar, mizarstvo, Gorica pri Slivnici

  4500 € do 7500 €

  CENA, PISARNIŠKI OMARI + PROSTOSTOJEČ PREDALNIK, 3 KOM
  Mizar, mizarstvo, Vojnik

  900 € do 1500 €

  CENA, MONTAŽA LETNE KUHINJE + PULT, 260 M2
  Mizar, mizarstvo, Celje

  450 € do 750 €  Poglej druge končane projekte in cene

  MIZAR, MIZARSTVO CENIK

  SODELUJEMO Z VEČ KOT 1045 PODJETIJ ZA MIZAR, MIZARSTVO


  BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
  IZBOR PODJETIJ, OCENE
  BREZ PROVIZIJ
  PRIDOBI PONUDBO

  IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE MIZAR, MIZARSTVO?

 • Mizar, mizarstvo Ajdovščina
 • Mizar, mizarstvo Bled
 • Mizar, mizarstvo Bovec
 • Mizar, mizarstvo Celje
 • Mizar, mizarstvo Črna na Koroškem
 • Mizar, mizarstvo Črnomelj
 • Mizar, mizarstvo Domžale
 • Mizar, mizarstvo Gornja Radgona
 • Mizar, mizarstvo Gornji Grad
 • Mizar, mizarstvo Hrastnik
 • Mizar, mizarstvo Ilirska Bistrica
 • Mizar, mizarstvo Izola
 • Mizar, mizarstvo Jesenice
 • Mizar, mizarstvo Kamnik
 • Mizar, mizarstvo Kidričevo
 • Mizar, mizarstvo Kobarid
 • Mizar, mizarstvo Kočevje
 • Mizar, mizarstvo Koper
 • Mizar, mizarstvo Kranj
 • Mizar, mizarstvo Kranjska Gora
 • Mizar, mizarstvo Krško
 • Mizar, mizarstvo Laško
 • Mizar, mizarstvo Lendava
 • Mizar, mizarstvo Litija
 • Mizar, mizarstvo Ljubljana
 • Mizar, mizarstvo Ljutomer
 • Mizar, mizarstvo Maribor
 • Mizar, mizarstvo Metlika
 • Mizar, mizarstvo Mojstrana
 • Mizar, mizarstvo Mozirje
 • Mizar, mizarstvo Murska Sobota
 • Mizar, mizarstvo Nova Gorica
 • Mizar, mizarstvo Novo mesto
 • Mizar, mizarstvo Ormož
 • Mizar, mizarstvo Piran - Pirano
 • Mizar, mizarstvo Pivka
 • Mizar, mizarstvo Portorož
 • Mizar, mizarstvo Postojna
 • Mizar, mizarstvo Ptuj
 • Mizar, mizarstvo Radeče
 • Mizar, mizarstvo Radenci
 • Mizar, mizarstvo Radovljica
 • Mizar, mizarstvo Ravne Na Koroškem
 • Mizar, mizarstvo Ribnica
 • Mizar, mizarstvo Rogaška Slatina
 • Mizar, mizarstvo Sevnica
 • Mizar, mizarstvo Sežana
 • Mizar, mizarstvo Škofja Loka
 • Mizar, mizarstvo Slovenj Gradec
 • Mizar, mizarstvo Slovenska Bistrica
 • Mizar, mizarstvo Slovenske Konjice
 • Mizar, mizarstvo Šoštanj
 • Mizar, mizarstvo Štore
 • Mizar, mizarstvo Tolmin
 • Mizar, mizarstvo Trbovlje
 • Mizar, mizarstvo Tržič
 • Mizar, mizarstvo Trzin
 • Mizar, mizarstvo Velenje
 • Mizar, mizarstvo Vipava
 • Mizar, mizarstvo Vojnik
 • Mizar, mizarstvo Vransko
 • Mizar, mizarstvo Vrhnika
 • Mizar, mizarstvo Žalec
 • Mizar, mizarstvo Zreče
 • Mizar, mizarstvo Žužemberk
 • SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  KONTAKTI

  Povpraševanja: 051 216 651
  Podjetja: 040 145 800

  REGIONALNE STRANI

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane