Za področje

  Savna - cena in cenik izdelave domače savne po meri

  Kakšna je cena savne? Zasebna savna je nekoliko večja investicija, ki pa se bogato poplača, saj človeka prerodi fizično in duhovno. Cena savne je odvisna od velikosti (število oseb), vrste savne (finska, turška, infrardeča, bio zeliščna), materialov (les, keramika idr.), osvetlitve, grelne peči in seveda od izvajalca. Če niste omejeni s financami, svetujemo savno po meri. Cena za dvosistemsko finsko savno, dimenzij 200 x 200 cm, znaša med 2000-4000 EUR/kos.

  Komu zaupati postavitev savne? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim ponudnikom savn v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

  Pridobite ponudbo:
  Pošlji povpraševanje

  Cena za savno


  Cena finske savne. Cena za dvosistemsko finska savna dimenzije 200 x 200 cm.

  2400.00 €/kos

  MINIMALNA CENA
  3600.00 €/kos

  SREDNJA CENA
  4800.00 €/kos

  NAJVIŠJA CENA
  Želim ponudbo izvajalcev

  Druge cene za - Savne

  vaša količina

  enota

  Okvirna cena

  vaša cena

  Finska savna po meri

  Cena za finsko savno po meri. Cena finske savne po meri. Cena za dobavo in montažo finske savne do dimenzij 140 x 140 x 200 cm iz topolovega lesa in steklenimi vrati iz kaljenega stekla, skupaj s 6 kW pečjo s kamenjem na trofazni tok.


  m2

  €/m2

  Finska tipska savna

  Cena za tipsko finsko savno. Cena tipske finske savne. Cena za izdelavo in montažo finske savne do dimenzij 200 x 200 x 200 cm iz lesa kanadske rdeče cedre in stekleno steno z vrati, skupaj s 9 kW pečjo na trofazni tok.


  m2

  €/m2

  Okvirna cena
  Pošlji povpraševanje >

  Kako so Vam koristile te informacije?

  SAVNE - VSE KAR MORATE VEDETI

  1. Savne

  Skandinavska obsedenost z domačimi savnami se je razširila po vsem svetu in malo je stvari, ki bi lahko konkurirale sproščanju v dobro zasnovani savni, če želite sprostiti boleče mišice ali izboljšati kakovost svoje kože. Sodobne savne lahko dosežejo temperature nad 80 stopinj Celzija in doma nudijo prostor užitka. So idealen kraj za pol urni umik po napornem dnevu ali po napornem treningu. Večina domačih savn ima električni grelnik, ki ogreva zrak, vse bolj priljubljene pa so tudi infrardeče savne. Zelo visoke temperature v savni niso primerne za otroke ali ljudi z določenimi vrstami zdravstvenih težav, kar dobro preverite, preden jo namestite v svojem domu.

  savne.jpg
  Malo je stvari, ki bi lahko konkurirale sproščanju v dobro zasnovani savni, če želite sprostiti boleče mišice ali izboljšati kakovost svoje kože.

   

  1.1 Zdravstveni učinki savne

  Ne glede na to, katero vrsto savne izberete, lahko izkoristite njene številne zdravstvene koristi.

  Izboljšajte cirkulacijo: Savne so odlične za zdravje vašega srca in ožilja, saj visoke temperature vodijo do boljše cirkulacije. Ko se obloga krvnih žil razširi, se poveča pretok krvi in doseže pomembne organe, kot so možgani in srce!

  Sprostite mišice: povečana cirkulacija tudi zmanjša občutljivost mišic. Po težkem treningu skočite v savno, da ublažite bolečine v mišicah.

  Lajšanje stresa: Številne študije trdijo, da savne zmanjšujejo stres in simptome, povezane s stresom, kot so glavobol in migrena.

  Spodbujajte boljši spanec: Večerni obisk savne bo telesu pomagal pri razstrupljanju in sprostitvi tik pred spanjem, kar bo omogočilo globok, neprekinjen spanec.

  1.2 Kako uporabljati savno?

  1. korak: Pripravite savno

  Vklopite savno in pustite, da se segreje na želeno temperaturo. Najvišja priporočena temperatura je 90 stopinj Celzija.

  2. korak: Pripravite svoje telo

  Pred vstopom v savno popijte več kozarcev vode, sicer tvegate dehidracijo. Odstranite nakit, da preprečite morebitno opekline. Prinesite čisto brisačo, na kateri boste sedeli, se z njo pokrili ali obrisali znoj. Preverite vse nevarnosti za zdravje, navedene v navodilih, da se prepričate, da ste v ustreznem stanju za uporabo savne.

  3. korak: Savno uporabljajte po lastni presoji.

  Dobro je določiti časovno omejitev, da v savni ne boste ostali dlje, kot je bilo predvideno. Običajno v savni ostanemo 15-20 minut. Če savno uporabljate prvič, poskusite najprej s krajšim časom. Če čutite omotico, slabost ali pospešen srčni utrip, takoj zapustite savno.

  4. korak: Pomladite svoje telo

  Ko zapustite savno, si v začetku vzemite čas. Mogoče nekaj minut posedite in popijte kozarec ali dva vode. Vaše telo potrebuje čas, da se po savni ponovno uravnovesi, zato se ne premikajte prehitro ali takoj začnite z novo dejavnostjo. Po uporabi finske savne je priporočljivo, da skočite pod hladen tuš, vendar bodite pri tem previdni.

  1.3 Materiali savne

  Tradicionalne savne so narejene iz smreke ali borovega lesa. Dandanes se uporabljajo tudi drugi materiali, vključno z nekaterimi poroznimi in bolj trdimi lesnimi vrstami. Vendar nič ne vzbuja bolj tradicionalnega občutka savne, kot je borov les, saj ima značilen vonj. Borove letve se bodo v dobro izoliranih savnah segrele, zato morate imeti za podlago udobno brisačo. Drugi materiali ne povzročajo te težave, vendar je tradicionalni borov les še vedno najbolj priljubljena izbira.

  1.4 Velikost savne

  Savne so na voljo v številnih velikostih. Nekatere so zasnovani za eno osebo, druge pa sprejmejo do osem oseb. Prava velikost savne za vas mora ustrezati številu ljudi, ki jo nameravajo uporabljati hkrati. Poleg tega na velikost izbrane savne vpliva razpoložljiv prostor, ki ga imate v stanovanju.

  1.5 Vrste grelcev za IR savne

  Keramika: Keramični grelci se segrejejo hitreje kot grelniki na ogljikova vlakna. Ker je toplota bolj koncentrirana v bližini grelnikov, je najbolje, da izberete savno z grelniki, nameščenimi blizu mesta, kjer boste sedeli.

  Karbonski grelci: Grelci s karbonskimi vlakni so trpežni in energetsko učinkovitejši od grelnikov iz keramike. Imajo ravno površino, ki omogoča enakomernejšo porazdelitev toplote.

  Ocene EMP

  Infrardeče savne oddajajo elektromagnetna polja (EMP). Keramični grelniki običajno oddajajo nižji EMP kot ogljikovi grelniki, savne, ki imajo kombinacijo obeh vrst grelnikov, pa najnižji EMP. Priporočljivo je, da je izpostavljenost EMP manjša od 3 miligaussov (mG). Za zagotovitev varnosti se glede pravilne električne ozemljitve savne posvetujte s strokovnjakom.

  1.6 Nadzorni sistemi

  Celotna ideja savnanja je uživanje v vročini savne, ki ji sledi hitra ohladitev. Vendar ne morejo vsi zdržati višjih temperatur in, če si savno delite z drugimi, je najbolje, da ne pretiravate z vročino. Pri izbiri savne bodite pozorni na nadzorni sistem. To je običajno le nekaj več kot termostat, ki bo uravnaval temperaturo na najvišjo raven. Sodobne savne običajno uporabljajo bolj dovršeno opremo za krmiljenje, ki hitro doseže želeno temperaturo in jo vzdržuje. Če se odločite za izdelavo savne v lastni režiji, ne pozabite, da mora biti prostor dobro prezračen.

  2. Izberite kakovostno savno

  Če imate svojo savno, lahko temperaturo nastavite kot vam ustreza, ostanete v savni, kolikor želite, dodate toliko vode kot se vam zdi primerno, in uživate v njenem udobju kadar koli vam ustreza. Pri odločitvi za savno je najpomembnejša izbira, ali želite tradicionalno finsko savno, IR savno, savno ali parno savno. Večina savn se ogreva s pomočjo konvekcije. Konvekcijski grelniki se lahko napajajo z elektriko, plinom ali na drva. Pri tradicionalni finski savni je grelec ob steni in ogreva košaro kamenja. Z zajemalko po kamenju prelijemo vodo z eteričnimi olji, ki sproščajo dišečo paro. Po drugi strani IR grelci nudijo popolnoma drugačno vrsto savnanja. Toplota v tem primeru ne prihaja iz zraka, temveč iz infrardečih valov, ki jih oddajajo grelne plošče. Valovi delujejo podobno kot mikrovalovna pečica in vas segrejejo od znotraj (ne skrbite, varno je!). Zato je temperatura zraka precej nižja in ni pare ali dodatne vlage. To je lahko odlična izbira za tiste, ki jih tradicionalne savno dušijo ali tiste, ki imajo težave z dihanjem. Puristi seveda vztrajajo, da je občutek IR savne povsem drugačen od tradicionalne. Preden izberete med običajno savno in IR savno, izkoristite priložnost, da preizkusite oboje. IR savne porabijo veliko manj energije kot druge vrste savn, kar je pomembno, če nameravate savno uporabljati vsak dan. Parne savne vsebujejo napravo, imenovano parni generator, ki poveča vlažnost v prostoru na približno 100%. Temperatura v parni sobi je običajno nižja od temperature v finskih savnah (okoli 41 ° C), vendar je vlaga precej višja. Poleg izbire med običajno savno, IR savno in parno kopeljo se boste morali odločiti tudi, kam jo boste postavili, kateri materiali bodo uporabljeni pri njeni izdelavi in ​​kakšne dodatke mislite, da boste morda potrebovali. Hidroizolacijo in prezračevanje ter zahteve glede velikosti in višine je treba določiti v fazi načrtovanja. Pri nekaterih odločitvah vas lahko omejijo tudi predpisi, ki se nanašajo na gradnjo in uporabo vaše savne ali parne kopeli. Te omejitve se razlikujejo glede na to, kaj imate v mislih in ali gradite v zaprtih prostorih ali zunaj. V večini primerov vam bo podjetje, ki vam savno dobavi, lahko svetovalo, kaj je in kaj ni izvedljivo, ter kakšne so najboljše konfiguracije za vaš dom in prostor, ki ga imate na voljo.

  3. Savne - vrste

  3.1 Savne na drva

  Tradicionalna savna na drva, imenovana tudi finska savna, je "suha" savna, kar pomeni, da je v njej nizka ali pa sploh ni vlage. Poganja jo ogenj v peči na drva, ki segreva kamne, le-ti pa nato segrejejo majhen, v les oblečen prostor savne. Peč ogreva savno na med 60 in 100 stopinjami Celzija. Z vedrom in zajemalko, ki sta obvezna oprema vsake savne, se čez kamne vlije majhna količina vode, da se ustvari para. Savna na drva je najprimernejša za zunanjo uporabo na neobremenjenem območju, kjer dim ne bo motil sosedov.

  3.2 Električna savna

  Uporaba in izkušnja električne savne sta podobna kot pri savni na drva, le da grelnik deluje na elektriko. Kot pri savni na drva razgrete kamne polivamo z vodo, da ustvarimo paro. Električne savne so odlične za urbana območja, kjer različice na drva niso primerne in jih je mogoče namestiti v zaprtih prostorih.

  3.3 Infrardeča savna

  Častilci tradicionalnih savn se ne bodo strinjali, da so infrardeče savne prava stvar. Toda za tiste, ki želijo prednosti savne brez močne vročine, je morda prava pot ravno infrardeča savna. Namesto ogrevanja zraka, infrardeče savne neposredno segrejejo vaše telo, kar pomeni, da imate enake prednosti savne v manj vročem, bolj sprejemljivem ambientu. Infrardeče savne lahko namestite v zaprtih prostorih in so tudi cenejše od tradicionalnih.

  3.4 Dimna savna

  Nimajo grelnika ali dimnika. Namesto tega se pod kupom kamenja prižge ogenj. Ko se kamni segrejejo in ogenj ugasne, se iz savne začne oddajati dim in savnanje se lahko začne. Morda boste morali oditi na Finsko, da boste doživeli dimno savno!

  3.5 Parna savna

  Imenovane tudi parne kopeli, turške savne ali hammami, parne savne uporabljajo vlažno toploto, pridobljeno iz vrele vode, ki sprošča paro v komoro. Parne savne so običajno v celoti prevlečene s keramičnimi ploščicami ali kakšno drugo neporozno površino. Njihov vroč, soparni zrak - običajno približno 60 stopinj Celzija - naj bi bil še posebej koristen za dihala. Zaradi vlage in nevarnosti plesni je najbolje, da vam tovrstno savno vgradi strokovnjak.

  3.6 Masažna kabina/parna prha

  Če imate radi toploto, vendar nimate prostora za savno v stanovanju, je morda najboljša rešitev kombinacija savne in tuša. To vam omogoča pretvorbo obstoječega prostora za prhanje v parno prho ali parno savno. Še vedno ga lahko uporabljate samo kot tuš ali z dodatnimi funkcijami pare in toplote. Obstaja več možnosti za to kombinacijo, od parnih tušev za dve osebi do luksuznih modelov z masažnimi kadmi. Obstajajo celo modeli, ki kombinirajo suhe savne s parnimi prhami.

  4. Domače savne - montaža in vzdrževanje

  4.1 Montaža savne

  Savne so na splošno enostavne za sestavljanje in vgradnjo. Montaža običajno zahteva dve osebi ter nekaj orodja: izvijač, vijake in gumijasto kladivo. Številne savne iz trgovine imajo označene sestavne dele in se sestavljajo po sistemu na klik, z utori ali na magnete. Priporočamo, da sledite navodilom proizvajalca, običajno pa se najprej položi dno (tla) savne, nato zadnja stena in obe stranski steni. Ko tri stene savne stojijo sledi nameščanje klopi, grelca ter ureditev priklopa na elektriko. Na koncu montiramo še sprednjo steno z vrati in strop savne. Čisto na koncu dodamo okrasne letve s katerimi prekrijemo stike posameznih plošč. Namig! Ko vam savno dostavijo iz trgovine, je najbolje, da posamezne dele premaknete na mesto, kjer bo savna stala in jih sestavite tam. Tako se boste izognili težavnemu prenašanju okorne in težke savne po ozkih hodnikih in čez vrata.

  4.1.1 Savna v zaprtih prostorih

  Ko se odločite, kam boste postavili savno, se prepričajte, da je podlaga na kateri bo stala popolnoma ravna. Priporočljivo je, da podlaga ni laminat ali preproga, rajši izberite beton ali ploščice, lahko pa tudi parket. Za postavitev savne izberite prostor, kjer je na voljo ustrezni električni priključek ter omogoča prezračevanje. Savne ne smete postavljati na mesta, kjer je verjetnost poplav ali vlage, na primer v kleti. Priporočamo, da izberete dobro izolirano sobo, saj hladnejša kot je soba, dlje se bo savna ogrevala in morda tudi ne bo dosegla želene temperature. To težavo lahko sicer odpravite tudi tako, da savno dodatno izolirate.

  4.1.2 Savna na prostem

  Savne na prostem najbolje delujejo v krajih z relativno blagim podnebjem skozi vse leto. V hladnejših podnebjih jih je potrebno res izdatno toplotno izolirati. Savno postavimo na popolnoma ravno površino in jo pokrijemo s streho, ki bo kljubovala toči, snegu, vetru in dežju. Priporočljivo je, da savno umestimo v bližino hiše in v bližino električnega priključka.

  4.1.3 Prezračevanje savne

  Savne ne zahtevajo posebnih zračnih kanalov ali odzračevalnega ventila. Priporočljivo pa je, da med savno in stenami ter stropom ohranite vsaj nekaj centimetrov prostora, da zagotovite pravilno prezračevanje. Čeprav zračni kanali niso potrebni, pa vse savne potrebujejo odzračevalnik, ki omogoča enakomerno porazdelitev toplote in oskrbo s kisikom. Zračniki so še posebej pomembni v velikih savnah, saj je treba toploto enakomerno razporediti po prostoru savne, namesto da se zadržuje samo v neposredni bližini grelnika. Običajno imajo savne spodnji odzračevalnik, malo nad tlemi ter zgornji odzračevalnik, tik pod stropom. Savne, ki jih kupite v trgovini imajo običajno zračnike že vgrajene v montažne stene. V kolikor zračniki niso vključeni, je savna izdelana tako, da ima majhno režo pod vrati, ki omogoča pretok zraka in kisika. Nekatere odprtine zračnikov lahko med ogrevanjem savne zaprete, da se le-ta hitreje ogreje. Medtem ko ste v savni, se zračnike odpre in po zaključku savnanja ostanejo odprti.

  4.1.4 Električne zahteve in učinkovitost

  Tako za notranjo kot zunanjo savno morate uporabiti električno vtičnico s pravilno napetostjo. Ta vtičnica naj bo namenjena samo savni. Nobene druge naprave ne smete priključiti na isto vtičnico in nikoli ne uporabljajte podaljška! Večina infrardečih savn deluje z napetostjo 110-120 V, kar je običajna gospodinjska uporaba. Nekatere savne delujejo na 220–240 V. Ta napetost je običajno potrebna za tradicionalne parne savne in močnejše/večje finske ter IR savne. Vtičnice za 240 V so narejene za upravljanje pralnih strojev, sušilnikov, pečic, klimatskih naprav ali bojlerjev. Večina sodobnih domov ima tako 110-120 V, kot 220-240 V vtičnice. V nekaterih starejših domovih pa bo morda potrebna posodobitev električne napeljave. V tem primeru je priporočljivo, da se posvetujete z električarjem.

  4.1.5 Dodatki savn

  Pomožni izhod Mp3 predvajalnika: Ta funkcija vam omogoča, da preko na priključek priklopite telefon in predvajate glasbo prek vgrajenih zvočnikov v savni.

  Združljivo z Bluetoothom: Če so savne združljive z Bluetoothom, lahko telefon brezžično povežete z zvočniki Bluetooth in predvajate glasbo.

  Tajmerji/časovniki: S to funkcijo lahko nastavite časovnik, ki vas opozori, ko mine določen čas. Prav tako lahko izklopi savno, kar je koristno, če ste nagnjeni k temu, da v njej zaspite.

  LED razsvetljava: odločite se za savno z LED osvetlitvijo. LED osvetlitev porabi manj energije in traja dlje kot druga razsvetljava.

  Zračniki: Izberite savno z vgrajenimi zračniki, ki vam omogoča pravi pretok zraka v savni.

  4.2 Vzdrževanje savne

  Če imate zunanjo savno, lahko njeno zunanjost redno operete z vodo pod pritiskom. Za zmanjšanje škodljivih učinkov sončne svetlobe lahko uporabite tudi UV-zaščitni premaz. Nikoli pa ne smete uporabiti laka ali barve za les! Pomembno je tudi, da redno odstranjujete sneg na savni ali pod njo. Notranjost savne redno sesajte, da odstranite prah in umazanijo. Po vsakem savnanju s toplo in ročno krtačo očistite klopi, stene, naslonjala in tla. Enkrat na leto lahko klopi tudi rahlo pobrusite, da odstranite morebitne madeže. Madeže lahko odstranite tudi tako, da jih očistite z ročno krtačo in blagim detergentom. Če opazite plesen, jo odstranite s posebnim čistilom za savne, ki ga priporoča proizvajalec. Nato spet sperite prostor s toplo vodo in pustite, da se savna prezrači. Če imate finsko savno, boste morali enkrat letno očistiti kamenje v grelniku. Če želite to narediti, najprej izklopite savno iz elektrike. Nato iz grelnika odstranite kamenje. Zavrzite vse zlomljene kamne ostale pa sperite z vodo. Očiščene kamne vstavite nazaj v grelec enakomerno in ohlapno. Morda boste morali kupiti nove kamne, vendar ne pozabite, da morajo biti iste vrste in velikosti kot sedanji.

  Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
  Informativni mesečni obrok*
  /mesec


  Znesek kredita
  EUR
  Doba odplačevanja
  let
  Naprej
  Izračun kredita >

  *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

  Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš Dom  Želim ponudbo izvajalcev
  Zadnja povpraševanja

  Servis turške savne znamke HAFRO

  Pozdravljeni,

  imam vgrajeno turško savno, znamke HAFRO, v tuš kabini. Savna je na začetku delovala vredu, nekaj časa nazaj pa se je pokvarila in iščem serviserja, ki bi prišel pogledat kaj narediti v tem primeru.

  V pričakovanju vašega odgovora vas lepo pozdravljam. 180 € do 300 €

  ........

  Savno finsko ima panoramsko okno prostor 160 na 80

  Savno vgradno pritlicje dimenzij 210 na 200 2700 € do 4500 €

  ........

  Kombinirana finska/infra savna, dve ležišči

  Pozdravljeni,

  potrebujem kombinirano savno (finska/infra) za dve osebi. Montaža v kleti. Dimenzije širina 150/160cm, dolžina 180/190 cm, višina 200/205 cm. Priklop na trofazni tok. Cena izdelave in montaže.

  Lep pozdrav. 2700 € do 4500 €

  ........

  Želim ponudbo izvajalcev

  Cena, Servisiranje savne, po opisu
  Savne, Bohinjska Bistrica

  180 € do 300 €

  Cena, IR savna, Po opisu
  Savne, Cerklje na Gorenjskem

  2700 € do 4500 €

  Cena, Popravilo/obnova lesa na savni, Po opisu
  Savne, Ljubljana

  225 € do 375 €

  Cena, Finska savna, 2000 x 1500-1800 mm
  Savne, Maribor

  3240 € do 5400 €

  Cena, BIO savno, 250x140x250 grobe stene
  Savne, Maribor

  4500 € do 7500 €

  Cena, Finsko Savno, Dolžina 2m, širina 2m, višina 2,20m.
  Savne, Celje

  2700 € do 4500 €

  Cena, Infra solna savna, Po opisu
  Savne, Šentilj v Slovenskih goricah

  2700 € do 4500 €

  Cena, Kombinirana savna, 160-170 X 220 X 200 / poševen strop padec iz 2.30 m-2.10 m
  Savne, Ribnica na Pohorju

  3240 € do 5400 €

  Cena, IR ali kombinirana savna v mansardi, 170 x 120 cm
  Savne, Maribor

  3150 € do 5250 €

  Cena, Finska savna za 2 osebi, Po opisu
  Savne, Ljubljana

  1800 € do 3000 €

  Cena, Izdelava savne po meri, Po opisu
  Savne, Prebold

  5193 € do 8655 €

  Cena, Savna po meri, Po opisu
  Savne, Ljubljana

  4500 € do 7500 €

  Cena, Izgradnja savne, 4 m2
  Savne, Krmelj

  3240 € do 5400 €

  Cena, Zunajna finska savna na drva, 3x2 m
  Savne, Stahovica

  7650 € do 12750 €

  Cena, Finska savna po meri, Po opisu
  Savne, Velenje

  3060 € do 5100 €

  Cena, Finska savna s stekleno steno. 3 stene so zidane, 4m/2m/2 m
  Savne, Izola - Isola

  3240 € do 5400 €

  Cena, Montaža savne, 130x120x200cm
  Savne, Ljubljana

  405 € do 675 €

  Cena, Infrardeča savna po meri, Po opisu
  Savne, Zgornja Polskava

  3240 € do 5400 €

  Cena, Finska savna, max 4 osebe, 4,6 x 3,5 višina med 2,4 in 2,7m
  Savne, Ljubljana

  3240 € do 5400 €

  Cena, Zunanja savna s pečjo na drva opcijsko, savna cca 2x2m, predprostor cca 1x2m, opcijsko vroča kopel fi cca 2m
  Savne, Poljane Nad škofjo Loko

  3240 € do 5400 €

  Cena, Potrebujem savno zunanje mere 1200 x 2050 mm, 3 x 5 m
  Savne, Mozirje

  3600 € do 6000 €

  Cena, Kombinirana IR in finska savna, 170x130x220
  Savne, Črnuče

  3240 € do 5400 €

  Cena, Finska savna s steklenimi vrati, Dolžina 190 širina 140-150 višina 210 cm
  Savne, Ljubljana

  3600 € do 6000 €

  Cena, Kombinirano savno - finsko + infra, 170x180x240
  Savne, Bistrica ob Sotli

  3240 € do 5400 €

  Cena, Finsko savno po naročilu, 1 kom
  Savne, Domžale

  6300 € do 10500 €

  Cena, Nakup in vgradnja savne, Širina: 1,66m Dolžina: 1,88m
  Savne, Maribor

  3600 € do 6000 €

  Cena, Savna, 200x200
  Savne, Brežice

  3240 € do 5400 €

  Cena, Izdelava in montaža savne, 2,5 x 2 x 2,5 m
  Savne, Poljčane

  5400 € do 9000 €

  Cena, Izvedba finske savne, 200 x 150 x 200 cm
  Savne, Maribor

  3240 € do 5400 €

  Cena, Finska savna po meri, 4,5m, 2m, 2,3m
  Savne, Podplat

  1350 € do 2250 €

  Cena, Infra ali hibridna savna po meri, Ena savna. Dimenzije so na sliki
  Savne, Žiri

  3240 € do 5400 €

  Cena, Vrtna lopa s (finsko) savno, vsaj 1,4m x 2m
  Savne, Ig

  3240 € do 5400 €

  Cena, Izvedba savne v nekadnji, 240 x 100 x 200 cm
  Savne, Bled

  3150 € do 5250 €

  Cena, Zunanja savna, cca 5 x 4 m
  Savne, Moravske Toplice

  3240 € do 5400 €

  Cena, Kombinirana savna, cca 200 x 200 cm
  Savne, Stahovica

  2700 € do 4500 €

  Cena, Finska, kotna savna, 180 x 180 x 200 cm
  Savne, Ribnica na Pohorju

  2700 € do 4500 €  Revija Mojmojster

  Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Savne cenik

  Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

  128+ podjetij za Savne
  Brezplačno povpraševanje
  Brez provizij
  Pridobi ponudbo
  Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2024 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane