Za področje

  Pohištvo po meri cena

  Pohištvo meri je za 30% dražje, a tudi kvalitetnejše od modularnega industrijskega pohištva. Cena pohištva po naročilu je odvisna od velikosti, zapletenosti, materiala (masiven les, iverica, iverika in ultrapas, iverna plošča in furnir ali MDF) in seveda od izvajalca. Rok izdelave pri mizarju je od 1 do 4 mesece. Cena za izdelavo pohištva po meri iz furniranega iverala, znaša od 150 do 400 EUR/m2. Za bolj točno ceno je priporočljivo, da povpraševanju dodate skico.

  Komu zaupati izdelavo pohištva po meri? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim mizarjem v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

  Pridobite ponudbo:
  Pošlji povpraševanje

  Cena za pohištvo po meri


  Cena pohištva po meri za opremo hiše ali stanovanja. Cena za pohištvo, izdelano po meri in želji naročnika na m2 stanovanja. Cena vključuje furniran iveral .

  180.00 €/m2

  MINIMALNA CENA
  240.00 €/m2

  SREDNJA CENA
  480.00 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  Želim ponudbo izvajalcev

  Druge cene za - Pohištvo po meri

  Kuhinje


  Kakšna je cena kuhinje po meri? Kuhinjo lahko obnovimo z nizkimi stroški, tako da prebarvamo dotraja...

  Preverite tudi: Kuhinje cena

  Dnevne sobe


  Cene pohištva v dnevni sobi imajo velik razpon. Cena je odvisna od količine in vrste pohištva, mater...

  Preverite tudi: Dnevne sobe cena

  Spalnice


  Kakšna je cena spalnice po meri? Spalnica po meri je za 30% dražja, a tudi kvalitetnejša od industri...

  Preverite tudi: Spalnice cena

  Otroške sobe


  Kakšna je cena otroške sobe? Otroška soba po meri je za 30% dražja, a tudi kvalitetnejša od industri...

  Preverite tudi: Otroške sobe cena

  Kopalnice


  Kakšna je cena kopalnice po meri? Sodobne kopalnice ponujajo stik z naravo, saj se v opremo in pohiš...

  Preverite tudi: Kopalnice cena

  Masivno pohištvo


  Kakšna je cena masivnega pohištva? Masivno pohištvo je vsaj za 30% dražje od ivernih plošč, je pa ve...

  Preverite tudi: Masivno pohištvo cena

  Vgradne omare


  Kakšna je cena vgradne omare? Z vgradno omaro po meri boste popolnoma izkoristili prostor v hiši. Pr...

  Preverite tudi: Vgradne omare - cena in cenik za vgradnjo

  Kuhinjski pulti


  Kakšna je cena za kuhinjski pult? Cena kuhinjskega pulta je odvisna od širine pulta (standard 60cm),...

  Preverite tudi: Kuhinjski pulti cena

  Kako so Vam koristile te informacije?

  https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate

  Leseno pohištvo po meri - vse kar morate vedeti

  1. Kaj morate vedeti, preden so odločite za pohištvo po meri?

  Po pohištvo se najpogosteje odpravimo v najbližjo trgovino, a pri tem pozabljamo, da ga bomo uporabljali in gledali mnoga leta, celo desetletja, zato je unikatno pohištvo po meri veliko boljša izbira. Ne samo da je narejeno iz kvalitetnejših materialov, temveč se bo popolnoma prilagajalo prostoru in seveda tudi vašim željam. Pohištvo po naročilu je še posebej primerno za majhna stanovanja ali prostore nepravilnih oblik, kjer šteje vsak centimeter. Nepravilna pa je tudi predstava, da gre za dražje pohištvo, saj pestra izbira materialov in mizarjev omogoča, da vsak najde nekaj za svojo denarnico. Pohištvo po meri je primerno za vse prostore: kuhinje, kopalnice, spalnice, mansarde in celo za avtodome. Še posebej primerni so funkcionalni prostori, ki jih pogosto uporabljamo. Sem zagotovo spadajo shrambe po meri, kuhinje po meri, kopalnice, garaže in vgradne omare po meri.

  leseno-pohistvo-po-meri.jpg
  Leseno pohištvo po meri se hkrati prilega tako prostoru, kot vašim željam.

  1.1 Material za pohištvo po meri

  Za izdelavo pohištva po meri lahko izbirate med zelo različnimi materiali, ki se razlikujejo po kvaliteti, izgledu in ceni. Najkakovostnejša izbira je masiven les za pohištvo. Različni lesovi imajo različno trdnost, odpornost, barvo in teksturo. Eksotični dekorativni lesovi dosegajo zelo visoke cene. Kompromisna izbira je iveral oz. iverka, ki bo v suhih prostorih zdržala skoraj tako dolgo, kot masiven les in to za bistveno bolj ugodno ceno. V pohištvo je mogoče kombinirati tudi druge materiale: npr. jekleno konstrukcijo, aluminijasto ohišje, plastiko, steklo, ogledala, kerrock in ipd. Ugodna rešitev je tudi kombinacija barvanega mediapana in furnirja.

  1.2 Izris pohištva po meri

  Stanovanje opremljamo z očmi. Zato je v veliko pomoč izris pohištva, s katerim si bodoči kos pohištva lahko ogledate iz vseh zornih kotov. Še korak dalje pa je izdelava fotomontaže oz. vizualizacije izgleda v prostoru, s katerim lahko ocenite tudi skladnost s preostalimi elementi v prostoru. 3D izrise pohištva ponujajo v številnih salonih pohištva, zanj pa se lahko dogovorite tudi z mizarjem.

  2. Kako izbrati kvalitetnega mizarja za pohištvo po naročilu?

  Pri pohištvu ni pomemben le dober material in vrhunski izgled, temveč tudi kvaliteta izdelave. Ko iščete izkušenega mizarja ne nasedajte obljubam in nizkim cenam. Kvaliteto mizarstva lahko ocenite iz njihovih referenc, mnenj prejšnjih strank in dodelanosti ponudbe na vaše povpraševanje. Vse to na enem mestu ponujamo tudi na portalu Mojmojster. Pred sklenitvijo pogodbe pa priporočamo tudi pogovor z izvajalcem, kjer lahko ocenite njegovo znanje in razumevanje vaših želja.

  3. Notranja oprema stanovanja po meri

  Za novogradnje in prenove pogosto potrebujemo novo pohištvo po vseh prostorih. Načrtovanje razporeditve in izgleda notranje opreme je dobro zaupati izkušenemu arhitektu ali notranjemu oblikovalcu. Na podlagi načrtov bo nato mizar izdelal unikatno pohištvo, ki se bo popolnoma prilegalo tako prostorom, kot vašemu okusu. Poleg posameznih kosov pohištva je vsak prostor mogoče opremiti še z barvami, ogledali, oblazinjenjem, stenskimi in stropnimi oblogami ter številnimi drugimi dodatki. Pa si poglejmo, kako je pohištvo prilagojeno posameznim prostorom. 

  3.1 Kuhinje po meri

  V kuhinji se zadržujemo veliko časa. V njej imamo veliko opreme: od posode, pribora, do hrane, proces kuhanja pa mora biti funkcionalen, snažen in učinkovit. Iz vseh naštetih razlogov so kuhinje najpogosteje izdelano pohištvo po meri. Najprej je potrebno določiti razporeditev kuhinjskih elementov. Sledi določitev izgleda, naj bo to klasična ali moderna kuhinja. Sledi izdelava kuhinjskih elementov: omarice, vratca, kuhinjski pult in maske za kuhinjske naprave, kot je pečica ali hladilnik. Kuhinjski pult je lahko iz marmorja, umetnega kamna ali iz laminata. Na koncu se izvede še montaža kuhinjskih elementov. Omislite pa si lahko tudi ličen kuhinjski bar, skupaj z barskimi stoli. Kuhinja po meri bo nudila optimalno kuharsko izkušnjo.

  3.2 Jedilnice po meri

  Obred skupnega uživanja hrane je že od nekdaj osrednjega pomena v vseh kulturah. Zato je jedilnica eden izmed najpomembnejših prostorov, kjer se morate dobro počutiti tako vi, kot vaši gosti. Še posebej dober vtis bo naredila jedilnica po naročilu. Kraljica jedilnice je zagotovo kuhinjska miza po meri. Zamislite si jo lahko poljubne oblike, iz masivnega lesa ali z dodatki različnih materialov, kot so: jeklo, aluminij, steklo, epoksi smola itd. Prav tako so lahko vašemu okusu prilagojeni kuhinjski stoli, za piko na i pa izberite še kredence, police, vitrine in drugo opremo.

  3.3 Pisarniško pohištvo po meri

  Pisarna opremljena z okusom ne bo prispevala le k boljšemu počutju in višji produktivnosti, temveč bo naredila tudi dober vtis na vaše poslovne partnerje. Pohištvo po meri za pisarne zajema pisalne mize po meri, računalniške mize, regale, omare, sejne mize, fotelje, klubske mizice idr. Posebna pozornost na funkcionalno razporeditev, prijetne barve in videz, bo pozitivno vplivala na storilnost.

  3.4 Spalnice po meri

  V spalnici prespimo skoraj tretjino našega življenja, zato je izrednega pomena, kako prostor vpliva na nas, ko se odpravljamo spat in ko zjutraj odpremo oči. Pohištvo za spalnice mora ustrezati vašemu okusu in izražati udobno intimo, naj bo to postelja po meri, omara za spalnico ali nočne omarice. V primeru pomanjkanja prostora se lahko pod posteljo predvidijo izvlečni predalniki ali dvižna postelja. Garderobna omara je lahko opremljena z ogledali in izvlečnimi policami za lažji dostop, predali z mehkim zapiranjem, obešalniki itd.

  3.5 Dnevne sobe po meri

  Nedvomno najpomembnejši prostor sodobnega bivanja je dnevna soba - center vsakega doma. Pohištvo za dnevno sobo omogoča obilico kombinacij glede postavitve, materialov, barv in stila. Mizar vam lahko izdela številne unikatne kose pohištva, kot so: sedežna garnitura po meri, police po meri, omara za knjige po meri, predalniki, omara za televizijo in še več. Vso pohištvo se bo popolnoma prilegalo prostoru in vašim željam.

  3.6 Otroške sobe po meri

  Okolje v katerem odraša otrok je izrednega pomena za njegov notranji razvoj. K temu lahko pripomore tudi otroško pohištvo po meri. Z izbiro zanimivih oblik, barvo in urejeno razporeditvijo, se bo otrok zelo rad zadrževal in igral po takšnem prostoru. Hkrati se pohištvo po naročilu lahko prostor prilagaja skladno z rastjo otroka. Otroško in mladinsko pohištvo zajema predmete, kot so: otroška postelja po meri, pograd po meri, škatle za igrače, omare, otroške pisalne mize, otroški stoli in druge.

  3.7 Kopalniško pohištvo po meri

  Tako kot spalnica, je tudi kopalnica prostor največje intime, v katerem se moramo počutiti prijetno in sproščeno. Kopalniško pohištvo po meri zajema kopalniške omarice, ogledala, stojala za brisače, koše za perilo in druge kose. V kopalniško opremo je mogoče vgraditi tudi ogledala ali led luči. Material za kopalniško pohištvo mora biti odporen na vlago, zaradi česar priporočamo uporabo masivnega lesa.

  3.8 Predsobe po meri

  Če želite da vaša predsoba ne bo polna razmetanih čevljev, copat, plaščev in dežnikov, si omislite predsobo po meri. Predsoba je prvi prostor v katerega vstopimo, zato je pomembno kakšen vtis pusti vam ali vašim gostom. Vgradna omara po meri, udobna klop, omara za čevlje in stojalo za dežnike, bodo poskrbeli, da vam bo urejena predsoba vedno izrazila prijetno dobrodošlico.

  3.9 Garderobne sobe

  Kadar imate na voljo veliko prostora, se je dobro odločiti kar za garderobno sobo. To vam lahko mizar opremi z omarami, policami, obešalniki, zrcali, klopmi in vsemi dodatki, da boste kar najudobneje lahko poskrbeli za svoj urejeni izgled.

  4. Moderno pohištvo po meri

  Poleg unikatne opreme za celotne objekte ali prostore, mizarji izdelujejo tudi posamezne kose pohištva. Z njimi boste prostoru vdihnili dodaten karakter. Naročite lahko mizo in stole po meri, omare, predalnike, police, bar, postelje in druge kose.

  4.1 Vgradne omare po meri

  Vgradne omare po naročilu so najpogostejši mizarski izdelek. Njihova prednost je, da maksimalno izkoristijo shranjevalni prostor. Omara se bo prostoru prilega od stene do stene, od stropa do tal. Mizarji izdelujejo vgradne omare za hodnik, garderobne omare za spalnice, vgradne omare za otroške sobe, omare za otroške sobe, garaže ipd. Vsaka vgradna omara vsebuje prilagojene predale, izvlečne police, obešalnike, škatle ipd. Vrata za garderobne omare so lahko klasična krilna, najpogosteje pa se zaradi izrabe prostora stranke odločajo za drsna vrata. Vratno krilo je lahko iz privlačnega materiala ali pa ima vgrajeno ogledalo.

  4.2 Omare pod stopnicami

  Prostor pod stopnicami zaradi nepravilne oblike pogosto ostane neizkoriščen. Gre za veliko potrato prostora. Obrnite se na mizarja, ki vam bo izdelal omaro za stopnice po meri. Ta se bo popolnoma zlila z okoljem, vanjo pa boste lahko pospravili številne predmete: od sesalca, metel, čevljev, plaščev ipd.

  4.3 Notranja vrata po meri

  Vrata v prostor so kot uvod v glasbo. Če niste zadovoljni s ponudbo vrat iz kataloga in imate v mislih kaj posebnega, se lahko obrnete na mizarja, da vam izdela vrata po meri. Na voljo so krilna vrata po meri ali drsna vrata po meri. Oba tipa sta lahko iz masivnega lesa ali furnirja, z odprtinami ali brez, z vidnimi podboji ali s skritimi podboji. Kombinacij je nešteto.

  4.4 Umetniško pohištvo

  Včasih potrebujete le en predemet, ki bi pritegnil oko in postal center prostora. Marsikateri kos boste našli v dizajnerskih salonih. Še korak dlje pa lahko naredite, tako da si zamislite in naročite popolnoma unikaten kos pohištva.

  Iščete izvajalce, ponudbo za področje Pohištvo po meri?
  Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
  Informativni mesečni obrok*
  /mesec


  Znesek kredita
  EUR
  Doba odplačevanja
  let
  Naprej
  Izračun kredita >

  *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

  Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš Dom  Želim ponudbo izvajalcev
  Zadnja povpraševanja

  Letna kuhinja pohištvo

  Pozdravljeni,

  v pokritem nadstrešku bi potreboval podpultno omaro za shranjevanje 330 x 80 x 60. Za 180 cm je že narejen pult na katerem je umivalno montirano umivalno korito .Narediti bi bilo potrebno podaljšek pulta do skupne dolžine 330cm,ki bo oblečen v ploščice ki so že na obstoječem delu. Na nov pult ma novem delu je planiran namizni samostoječi plinski ali električni gril. Pod pultom bi potrebovali omare za shranjevanje. Fronte omar bi želel imeti na klasično odpiranje in v obliki lesenih panelov kot na sliki. Prosim za kontakt.

  Lep pozdrav. 1170 € do 1950 €

  ........

  Garderobne omare

  Pozdravljeni,

  potrebujem garderobno omaro, omaro za predsobo in kopalnico ter pisalno mizo.

  Lep pozdrav. 2700 € do 4500 €

  ........

  Izdelava fronte, kasneje pa tudi notranjega pohištva

  Pozdravljeni,

  iščem izvajalca, ki omogoča izdelavo notranjega pohištva (garderobne omare, knjižna omara) v specifični beli barvi in sicer: PANTONE 11-0602 TCX (Količina odboja svetlobe 25 ° Gardner 60). Zaenkrat bi potreboval izdelavo ene fronte, kasneje pa tudi že omenjenega notranjega pohištva.

  Lp 270 € do 450 €

  ........

  Želim ponudbo izvajalcev

  Cena, Vgradna omara, Po opisu
  Pohištvo po meri, Medvode

  1350 € do 2250 €

  Cena, Posteljni okvir, Po opisu
  Pohištvo po meri, Ljubljana

  630 € do 1050 €

  Cena, Kopalniška omarica z ogledalom, 70 x 75 x 18 cm
  Pohištvo po meri, Kranj

  270 € do 450 €

  Cena, Dvoseda z ležiščem, 2 kos
  Pohištvo po meri, Novo mesto

  720 € do 1200 €

  Cena, Garderobna omara, 120 krat 230
  Pohištvo po meri, Ljubljana

  630 € do 1050 €

  Cena, Vgradni omarni sestav s stenskimi ploščami, Po popisu
  Pohištvo po meri, Ljubljana

  3600 € do 6000 €

  Cena, Pohištvo po meri, Po opisu
  Pohištvo po meri, Ljubljana

  6300 € do 10500 €

  Cena, Panelna stena, omare, stena 270 cm, omare cca 100cm
  Pohištvo po meri, Ljubljana - Dobrunje

  2700 € do 4500 €

  Cena, Kopalniška omarica za mansardni prostor, po opisu
  Pohištvo po meri, Laporje

  225 € do 375 €

  Cena, Omara, 230cm x 120cm x 42 cm
  Pohištvo po meri, Ljubljana

  630 € do 1050 €

  Cena, 2 viseči omari, Po opisu
  Pohištvo po meri, Dol Pri Ljubljani

  360 € do 600 €

  Cena, Omara po meri, Po opisu
  Pohištvo po meri, Ljubljana

  315 € do 525 €

  Cena, Po meri narejeno pohištvo za kopalnico, Skupaj 206 cm dolžina
  Pohištvo po meri, Maribor

  900 € do 1500 €

  Cena, Lesene stopnice z ograjo, 13 stopnic in ograja ter spodnji del zaprt
  Pohištvo po meri, Velika Nedelja

  2700 € do 4500 €

  Cena, Leseni vgradni element, cca 265x90x20
  Pohištvo po meri, Dol Pri Ljubljani

  315 € do 525 €

  Cena, Izdelava polic v utilitiju,cca, 110 x 210 cm
  Pohištvo po meri, Ljubljana

  225 € do 375 €

  Cena, izdelava kuhinjskega pulta in omarice, 116 x 58 cm; 116 x 25 cm, 78 x 46 cm
  Pohištvo po meri, Ljubljana-Zalog

  450 € do 750 €

  Cena, Omare po meri, Po opisu
  Pohištvo po meri, Ljubljana

  630 € do 1050 €

  Cena, Predsoba po meri, Po opisu
  Pohištvo po meri, Domžale

  900 € do 1500 €

  Cena, Vgradna omara, 355cm x 248cm x 58cm
  Pohištvo po meri, Ljubljana

  1080 € do 1800 €

  Cena, Lesen jacuzzi, Po opisu
  Pohištvo po meri, Ljubljana - Polje

  2250 € do 3750 €

  Cena, Izdelava otroške postelje, 175x84x60
  Pohištvo po meri, Kranj

  630 € do 1050 €

  Cena, Otroška postelja, 1 kos
  Pohištvo po meri, Žalec

  315 € do 525 €

  Cena, Garderobna omara, 1 kos
  Pohištvo po meri, Tolmin

  630 € do 1050 €

  Cena, Lesene stopnice, ograjo in omaro spodaj, približno 13 stopnic (pohodni del) dimenzije cca 22x85, večji pohodni del pri prehodu 85 x 80...
  Pohištvo po meri, Šmartno Ob Paki

  4050 € do 6750 €

  Cena, omara-predsoba, višina 250cm, globina 40cm, širina 110 cm
  Pohištvo po meri, Ljubljana

  540 € do 900 €

  Cena, Mansardno pohištvo po meri in svetovanje, 6 omar, ena kopalnica, stopnišče s pripadajočimi omaricami.
  Pohištvo po meri, Bistrica ob Dravi

  2250 € do 3750 €

  Cena, Kotna vitrina in komoda, vitrina cca 70 x 80 x 220; komoda 35 x 100 x 80
  Pohištvo po meri, Novo mesto

  720 € do 1200 €

  Cena, Jedilni stol, 7
  Pohištvo po meri, Srednja vas v Bohinju

  315 € do 525 €

  Cena, Nizki regal, predalnik in garderobna omara po meri, Po opisu
  Pohištvo po meri, Ljubljana

  2700 € do 4500 €

  Cena, Vgradna omara za hodnik, Po opisu
  Pohištvo po meri, Ljubljana

  1170 € do 1950 €

  Cena, Izdelava pohištva za poslovni prostor, 4000x100 in 5000x100 cca
  Pohištvo po meri, Ljubljana

  2250 € do 3750 €

  Cena, Omara v predsobi, Višina : 2,60 m dolžina : 3,75m
  Pohištvo po meri, Maribor

  900 € do 1500 €

  Cena, Izdelava 30 miz, Po opisu
  Pohištvo po meri, Ljubljana

  5400 € do 9000 €

  Cena, Notranje stopnice po meri, 150x150x300
  Pohištvo po meri, Rob

  2250 € do 3750 €

  Cena, Izdelava kuhinje, 300 x 280 cm
  Pohištvo po meri, Fram

  3600 € do 6000 €  Revija Mojmojster

  Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Pohištvo po meri cenik

  Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

  1259+ podjetij za Pohištvo po meri
  Brezplačno povpraševanje
  Brez provizij
  Pridobi ponudbo
  Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2024 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane