POHIŠTVO PO MERI cena

  Pohištvo meri je za 30% dražje, a tudi kvalitetnejše od modularnega industrijskega pohištva. Cena pohištva po naročilu je odvisna od velikosti, zapletenosti, materiala (masiven les, iverica, iverika in ultrapas, iverna plošča in furnir ali MDF) in seveda od izvajalca. Rok izdelave pri mizarju je od 1 do 4 mesece. Cena za izdelavo pohištva po meri iz furniranega iverala, znaša od 150 do 400 EUR/m2. Za točeno ceno narišite skico, pošljite povpraševanje našim izkušenim mizarjem in prejeli boste več ponudb. Za vas smo pripravili tudi nekaj nasvetov o pohištvu po meri.

  CENA ZA POHIŠTVO PO MERI


  Cena pohištva po meri za opremo hiše ali stanovanja. Cena za pohištvo, izdelano po meri in želji naročnika na m2 stanovanja. Cena vključuje furniran iveral .

  150.00 €/m2

  MINIMALNA CENA
  €/m2

  SREDNJA CENA
  400.00 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV
  Cena za mizarja za pohištvo po meri

  DRUGE CENE ZA POHIŠTVO PO MERI

  vaša količina

  enota

  okvirna cena

  vaša cena

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE >
  SKUPAJ:

  Kuhinje


  Kakšna je cena kuhinje po meri? Kuhinjo lahko obnovimo z nizkimi stroški, tako da prebarvamo dotraja...

  Preverite tudi: Kuhinje cena

  Dnevne sobe


  Cene pohištva v dnevni sobi imajo velik razpon. Cena je odvisna od količine in vrste pohištva, mater...

  Preverite tudi: Dnevne sobe cena

  Spalnice


  Kakšna je cena spalnice po meri? Spalnica po meri je za 30% dražja, a tudi kvalitetnejša od industri...

  Preverite tudi: Spalnice cena

  Otroške sobe


  Kakšna je cena otroške sobe? Otroška soba po meri je za 30% dražja, a tudi kvalitetnejša od industri...

  Preverite tudi: Otroške sobe cena

  Kopalnice


  Kakšna je cena kopalnice po meri? Sodobne kopalnice ponujajo stik z naravo, saj se v opremo in pohiš...

  Preverite tudi: Kopalnice cena

  Masivno pohištvo


  Kakšna je cena masivnega pohištva? Masivno pohištvo je vsaj za 30% dražje od ivernih plošč, je pa ve...

  Preverite tudi: Masivno pohištvo cena

  Vgradne omare


  Kakšna je cena vgradne omare? Z vgradno omaro po meri boste popolnoma izkoristili prostor v hiši. Pr...

  Preverite tudi: Vgradne omare - cena in cenik za vgradnjo

  Kuhinjski pulti


  Kakšna je cena za kuhinjski pult? Cena kuhinjskega pulta je odvisna od širine pulta (standard 60cm),...

  Preverite tudi: Kuhinjski pulti cena

  Kako so Vam koristile te informacije?

  Leseno pohištvo po meri - vse kar morate vedeti

  1. Kaj morate vedeti, preden so odločite za pohištvo po meri?

  Po pohištvo se najpogosteje odpravimo v najbližjo trgovino, a pri tem pozabljamo, da ga bomo uporabljali in gledali mnoga leta, celo desetletja, zato je unikatno pohištvo po meri veliko boljša izbira. Ne samo da je narejeno iz kvalitetnejših materialov, temveč se bo popolnoma prilagajalo prostoru in seveda tudi vašim željam. Pohištvo po naročilu je še posebej primerno za majhna stanovanja ali prostore nepravilnih oblik, kjer šteje vsak centimeter. Nepravilna pa je tudi predstava, da gre za dražje pohištvo, saj pestra izbira materialov in mizarjev omogoča, da vsak najde nekaj za svojo denarnico. Pohištvo po meri je primerno za vse prostore: kuhinje, kopalnice, spalnice, mansarde in celo za avtodome. Še posebej primerni so funkcionalni prostori, ki jih pogosto uporabljamo. Sem zagotovo spadajo shrambe po meri, kuhinje po meri, kopalnice, garaže in vgradne omare po meri.

  leseno-pohistvo-po-meri.jpg
  Leseno pohištvo po meri se hkrati prilega tako prostoru, kot vašim željam.

  1.1 Material za pohištvo po meri

  Za izdelavo pohištva po meri lahko izbirate med zelo različnimi materiali, ki se razlikujejo po kvaliteti, izgledu in ceni. Najkakovostnejša izbira je masiven les za pohištvo. Različni lesovi imajo različno trdnost, odpornost, barvo in teksturo. Eksotični dekorativni lesovi dosegajo zelo visoke cene. Kompromisna izbira je iveral oz. iverka, ki bo v suhih prostorih zdržala skoraj tako dolgo, kot masiven les in to za bistveno bolj ugodno ceno. V pohištvo je mogoče kombinirati tudi druge materiale: npr. jekleno konstrukcijo, aluminijasto ohišje, plastiko, steklo, ogledala, kerrock in ipd. Ugodna rešitev je tudi kombinacija barvanega mediapana in furnirja.

  1.2 Izris pohištva po meri

  Stanovanje opremljamo z očmi. Zato je v veliko pomoč izris pohištva, s katerim si bodoči kos pohištva lahko ogledate iz vseh zornih kotov. Še korak dalje pa je izdelava fotomontaže oz. vizualizacije izgleda v prostoru, s katerim lahko ocenite tudi skladnost s preostalimi elementi v prostoru. 3D izrise pohištva ponujajo v številnih salonih pohištva, zanj pa se lahko dogovorite tudi z mizarjem.

  2. Kako izbrati kvalitetnega mizarja za pohištvo po naročilu?

  Pri pohištvu ni pomemben le dober material in vrhunski izgled, temveč tudi kvaliteta izdelave. Ko iščete izkušenega mizarja ne nasedajte obljubam in nizkim cenam. Kvaliteto mizarstva lahko ocenite iz njihovih referenc, mnenj prejšnjih strank in dodelanosti ponudbe na vaše povpraševanje. Vse to na enem mestu ponujamo tudi na portalu Mojmojster. Pred sklenitvijo pogodbe pa priporočamo tudi pogovor z izvajalcem, kjer lahko ocenite njegovo znanje in razumevanje vaših želja.

  3. Notranja oprema stanovanja po meri

  Za novogradnje in prenove pogosto potrebujemo novo pohištvo po vseh prostorih. Načrtovanje razporeditve in izgleda notranje opreme je dobro zaupati izkušenemu arhitektu ali notranjemu oblikovalcu. Na podlagi načrtov bo nato mizar izdelal unikatno pohištvo, ki se bo popolnoma prilegalo tako prostorom, kot vašemu okusu. Poleg posameznih kosov pohištva je vsak prostor mogoče opremiti še z barvami, ogledali, oblazinjenjem, stenskimi in stropnimi oblogami ter številnimi drugimi dodatki. Pa si poglejmo, kako je pohištvo prilagojeno posameznim prostorom. 

  3.1 Kuhinje po meri

  V kuhinji se zadržujemo veliko časa. V njej imamo veliko opreme: od posode, pribora, do hrane, proces kuhanja pa mora biti funkcionalen, snažen in učinkovit. Iz vseh naštetih razlogov so kuhinje najpogosteje izdelano pohištvo po meri. Najprej je potrebno določiti razporeditev kuhinjskih elementov. Sledi določitev izgleda, naj bo to klasična ali moderna kuhinja. Sledi izdelava kuhinjskih elementov: omarice, vratca, kuhinjski pult in maske za kuhinjske naprave, kot je pečica ali hladilnik. Kuhinjski pult je lahko iz marmorja, umetnega kamna ali iz laminata. Na koncu se izvede še montaža kuhinjskih elementov. Omislite pa si lahko tudi ličen kuhinjski bar, skupaj z barskimi stoli. Kuhinja po meri bo nudila optimalno kuharsko izkušnjo.

  3.2 Jedilnice po meri

  Obred skupnega uživanja hrane je že od nekdaj osrednjega pomena v vseh kulturah. Zato je jedilnica eden izmed najpomembnejših prostorov, kjer se morate dobro počutiti tako vi, kot vaši gosti. Še posebej dober vtis bo naredila jedilnica po naročilu. Kraljica jedilnice je zagotovo kuhinjska miza po meri. Zamislite si jo lahko poljubne oblike, iz masivnega lesa ali z dodatki različnih materialov, kot so: jeklo, aluminij, steklo, epoksi smola itd. Prav tako so lahko vašemu okusu prilagojeni kuhinjski stoli, za piko na i pa izberite še kredence, police, vitrine in drugo opremo.

  3.3 Pisarniško pohištvo po meri

  Pisarna opremljena z okusom ne bo prispevala le k boljšemu počutju in višji produktivnosti, temveč bo naredila tudi dober vtis na vaše poslovne partnerje. Pohištvo po meri za pisarne zajema pisalne mize po meri, računalniške mize, regale, omare, sejne mize, fotelje, klubske mizice idr. Posebna pozornost na funkcionalno razporeditev, prijetne barve in videz, bo pozitivno vplivala na storilnost.

  3.4 Spalnice po meri

  V spalnici prespimo skoraj tretjino našega življenja, zato je izrednega pomena, kako prostor vpliva na nas, ko se odpravljamo spat in ko zjutraj odpremo oči. Pohištvo za spalnice mora ustrezati vašemu okusu in izražati udobno intimo, naj bo to postelja po meri, omara za spalnico ali nočne omarice. V primeru pomanjkanja prostora se lahko pod posteljo predvidijo izvlečni predalniki ali dvižna postelja. Garderobna omara je lahko opremljena z ogledali in izvlečnimi policami za lažji dostop, predali z mehkim zapiranjem, obešalniki itd.

  3.5 Dnevne sobe po meri

  Nedvomno najpomembnejši prostor sodobnega bivanja je dnevna soba - center vsakega doma. Pohištvo za dnevno sobo omogoča obilico kombinacij glede postavitve, materialov, barv in stila. Mizar vam lahko izdela številne unikatne kose pohištva, kot so: sedežna garnitura po meri, police po meri, omara za knjige po meri, predalniki, omara za televizijo in še več. Vso pohištvo se bo popolnoma prilegalo prostoru in vašim željam.

  3.6 Otroške sobe po meri

  Okolje v katerem odraša otrok je izrednega pomena za njegov notranji razvoj. K temu lahko pripomore tudi otroško pohištvo po meri. Z izbiro zanimivih oblik, barvo in urejeno razporeditvijo, se bo otrok zelo rad zadrževal in igral po takšnem prostoru. Hkrati se pohištvo po naročilu lahko prostor prilagaja skladno z rastjo otroka. Otroško in mladinsko pohištvo zajema predmete, kot so: otroška postelja po meri, pograd po meri, škatle za igrače, omare, otroške pisalne mize, otroški stoli in druge.

  3.7 Kopalniško pohištvo po meri

  Tako kot spalnica, je tudi kopalnica prostor največje intime, v katerem se moramo počutiti prijetno in sproščeno. Kopalniško pohištvo po meri zajema kopalniške omarice, ogledala, stojala za brisače, koše za perilo in druge kose. V kopalniško opremo je mogoče vgraditi tudi ogledala ali led luči. Material za kopalniško pohištvo mora biti odporen na vlago, zaradi česar priporočamo uporabo masivnega lesa.

  3.8 Predsobe po meri

  Če želite da vaša predsoba ne bo polna razmetanih čevljev, copat, plaščev in dežnikov, si omislite predsobo po meri. Predsoba je prvi prostor v katerega vstopimo, zato je pomembno kakšen vtis pusti vam ali vašim gostom. Vgradna omara po meri, udobna klop, omara za čevlje in stojalo za dežnike, bodo poskrbeli, da vam bo urejena predsoba vedno izrazila prijetno dobrodošlico.

  3.9 Garderobne sobe

  Kadar imate na voljo veliko prostora, se je dobro odločiti kar za garderobno sobo. To vam lahko mizar opremi z omarami, policami, obešalniki, zrcali, klopmi in vsemi dodatki, da boste kar najudobneje lahko poskrbeli za svoj urejeni izgled.

  4. Moderno pohištvo po meri

  Poleg unikatne opreme za celotne objekte ali prostore, mizarji izdelujejo tudi posamezne kose pohištva. Z njimi boste prostoru vdihnili dodaten karakter. Naročite lahko mizo in stole po meri, omare, predalnike, police, bar, postelje in druge kose.

  4.1 Vgradne omare po meri

  Vgradne omare po naročilu so najpogostejši mizarski izdelek. Njihova prednost je, da maksimalno izkoristijo shranjevalni prostor. Omara se bo prostoru prilega od stene do stene, od stropa do tal. Mizarji izdelujejo vgradne omare za hodnik, garderobne omare za spalnice, vgradne omare za otroške sobe, omare za otroške sobe, garaže ipd. Vsaka vgradna omara vsebuje prilagojene predale, izvlečne police, obešalnike, škatle ipd. Vrata za garderobne omare so lahko klasična krilna, najpogosteje pa se zaradi izrabe prostora stranke odločajo za drsna vrata. Vratno krilo je lahko iz privlačnega materiala ali pa ima vgrajeno ogledalo.

  4.2 Omare pod stopnicami

  Prostor pod stopnicami zaradi nepravilne oblike pogosto ostane neizkoriščen. Gre za veliko potrato prostora. Obrnite se na mizarja, ki vam bo izdelal omaro za stopnice po meri. Ta se bo popolnoma zlila z okoljem, vanjo pa boste lahko pospravili številne predmete: od sesalca, metel, čevljev, plaščev ipd.

  4.3 Notranja vrata po meri

  Vrata v prostor so kot uvod v glasbo. Če niste zadovoljni s ponudbo vrat iz kataloga in imate v mislih kaj posebnega, se lahko obrnete na mizarja, da vam izdela vrata po meri. Na voljo so krilna vrata po meri ali drsna vrata po meri. Oba tipa sta lahko iz masivnega lesa ali furnirja, z odprtinami ali brez, z vidnimi podboji ali s skritimi podboji. Kombinacij je nešteto.

  4.4 Umetniško pohištvo

  Včasih potrebujete le en predemet, ki bi pritegnil oko in postal center prostora. Marsikateri kos boste našli v dizajnerskih salonih. Še korak dlje pa lahko naredite, tako da si zamislite in naročite popolnoma unikaten kos pohištva.

  MOJMOJSTER.NET, POMAGAMO PRI OCENI INVESTICIJE IN IZBORU IZVAJALCA ZA VAŠ DOM  POHIŠTVO PO MERI

  Pozdravljeni,

  zaradi prenove stanovanja potrebujemo mizarja za izdelavo omenjenih stvari ki jih še potrebujemo.

  Imamo ideje in približne skice kako naj bi to vse izgledalo:

  Vgradna garderobna omara:

  -Visok sijaj, bele barve, drsna vrata z ogledalom

  V:250 G:70 Š: 173

  Vgradna omara za čevlje:

  -visok sijaj, bele barve, drsna vrata, ogledalo

  V:250 Š:115 G: 30-40

  Zakonska postelja:

  180x200 Bele barve, visok sijaj, oblazinjeno vzglavje (umetno usnje in podobno)

  Dnevni regal: Bele barve, visok sijaj

  Š:2x 250,250 Zgornji + spodnji del G: 35

  Walkin garderober

  V:250 G:60 Š: 180 ena stran 200 druga

  Lp, 1350 € do 2250 €


  ........

  KOPALNIŠKO POHIŠTVO PO MERI

  Pozdravljeni,

  potreboval bi dve omarici in kotni poličnik za kopalnico. Podrobneje v prilogi. ter regal za zvočnike in TV za dnevno sobo.(priloga).

  Lp 1350 € do 2250 €


  ........

  PREDALI ZA OBSTOJEČO OMARO

  Pozdravljeni,

  v obstoječi omari (tridelna) bi želel 3 x po 2 predala. Predali bi morali biti notranji, saj so na omari vrata. Približne dimenzije - širina omare 84, globina cca 60 in višina 25 cm.

  Za dodatne informacije sem na voljo

  Lp 135 € do 225 €


  ........

  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV

  CENA, OMARI PO MERI,
  Pohištvo po meri, Slovenske Konjice

  1170 € do 1950 €

  CENA, OMARO PO MERI,
  Pohištvo po meri, Brezovica Pri Ljubljani

  900 € do 1500 €

  CENA, DVE GARDEROBNI OMARI,
  Pohištvo po meri, Gomilsko

  1530 € do 2550 €

  CENA, POHIŠTVO ZA KMEČKO SOBO,
  Pohištvo po meri, Maribor

  891 € do 1485 €

  CENA, KONSTRUKCIJA PODESTA Z IZVLEČNO POJSTELJO,
  Pohištvo po meri, Kranjska Gora

  720 € do 1200 €

  CENA, POHIŠTVO PO MERI,
  Pohištvo po meri, Ljubljana - Šentvid

  990 € do 1650 €

  CENA, OMARA V KABINETU,
  Pohištvo po meri, Logatec

  720 € do 1200 €

  CENA, POHIŠTVO ZA STANOVANJE,
  Pohištvo po meri, Ljubljana

  3150 € do 5250 €

  CENA, STENSKA ENOTA S PISALNO MIZO,
  Pohištvo po meri, Ljubljana

  900 € do 1500 €

  CENA, POHIŠTVO ZA PREDSOBO.,
  Pohištvo po meri, Ljubljana

  1080 € do 1800 €

  CENA, SAMOSTOJEČA NIZKA OMARO POD TELEVIZIJO NA STENI,
  Pohištvo po meri, Kranjska Gora

  540 € do 900 €

  CENA, PISALNA MIZA,
  Pohištvo po meri, Domžale

  315 € do 525 €

  CENA, OMARA POD STOPNICAMI,
  Pohištvo po meri, Domžale

  720 € do 1200 €

  CENA, OMARA PO MERI,
  Pohištvo po meri, Koper

  810 € do 1350 €

  CENA, OMARA ZA ČEVLJE,
  Pohištvo po meri, Vitanje

  315 € do 525 €

  CENA, KOTNA OMARA/POLICE,
  Pohištvo po meri, Maribor

  540 € do 900 €

  CENA, OMARA PO MERI,
  Pohištvo po meri, Kranj

  720 € do 1200 €

  CENA, POHIŠTVO ZA PISARNIŠKI PROSTOR,
  Pohištvo po meri, Ljubljana

  900 € do 1500 €

  CENA, KOPALNIŠKI SET IZ LESA,
  Pohištvo po meri, Maribor

  360 € do 600 €

  CENA, OMARA ZA SHRAMBO,
  Pohištvo po meri, Mozirje

  315 € do 525 €

  CENA, GARDEROBNA OMARA V SPALNICI,
  Pohištvo po meri, Izola

  315 € do 525 €

  CENA, 2 DRSNE OMARICE,
  Pohištvo po meri, Krško

  1710 € do 2850 €

  CENA, OMARICO ZA TISKALNIK,
  Pohištvo po meri, Kranj

  360 € do 600 €

  CENA, POHIŠTVO PO MERI,
  Pohištvo po meri, Domžale

  10800 € do 18000 €

  CENA, ZAKONSKA POSTELJA, DVIŽNA, BELA,
  Pohištvo po meri, Jesenice

  315 € do 525 €

  CENA, OMARA PO MERI,
  Pohištvo po meri, Kranj

  900 € do 1500 €

  CENA, STOPNIČASI PREDALNIK, POGRAD, OMARA,
  Pohištvo po meri, Veliki Gaber

  1350 € do 2250 €

  CENA, IZDELAVA POSTELJ,
  Pohištvo po meri, Ljubljana

  315 € do 525 €

  CENA, OMARA PO MERI,
  Pohištvo po meri, Komenda

  900 € do 1500 €

  CENA, OMARI PO MERI,
  Pohištvo po meri, Kranj

  2250 € do 3750 €

  CENA, OMARO IN POLICE,
  Pohištvo po meri, Domžale

  900 € do 1500 €

  CENA, 2 OMARI ZA PREDSOBO DO STROPA,
  Pohištvo po meri, Koper

  2250 € do 3750 €

  CENA, POSTELJNO DNO,
  Pohištvo po meri, Škofljica

  90 € do 150 €

  CENA, ZGORNJI KUHINJSKI ELEMENT ,
  Pohištvo po meri, Pesnica Pri Mariboru

  315 € do 525 €

  CENA, HIŠKA POSTELJA, BELA, TALNA,
  Pohištvo po meri, Maribor

  450 € do 750 €

  CENA, POSTELJA (POGRAD),
  Pohištvo po meri, Bovec

  540 € do 900 €  Poglej druge končane projekte in cene

  POHIŠTVO PO MERI CENIK

  SODELUJEMO Z VEČ KOT 1085 PODJETIJ ZA POHIŠTVO PO MERI


  BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
  IZBOR PODJETIJ, OCENE
  BREZ PROVIZIJ
  PRIDOBI PONUDBO

  IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE POHIŠTVO PO MERI?

 • Pohištvo po meri Ajdovščina
 • Pohištvo po meri Bled
 • Pohištvo po meri Bovec
 • Pohištvo po meri Celje
 • Pohištvo po meri Črna na Koroškem
 • Pohištvo po meri Črnomelj
 • Pohištvo po meri Domžale
 • Pohištvo po meri Gornja Radgona
 • Pohištvo po meri Gornji Grad
 • Pohištvo po meri Hrastnik
 • Pohištvo po meri Ilirska Bistrica
 • Pohištvo po meri Izola
 • Pohištvo po meri Jesenice
 • Pohištvo po meri Kamnik
 • Pohištvo po meri Kidričevo
 • Pohištvo po meri Kobarid
 • Pohištvo po meri Kočevje
 • Pohištvo po meri Koper
 • Pohištvo po meri Kranj
 • Pohištvo po meri Kranjska Gora
 • Pohištvo po meri Krško
 • Pohištvo po meri Laško
 • Pohištvo po meri Lendava
 • Pohištvo po meri Litija
 • Pohištvo po meri Ljubljana
 • Pohištvo po meri Ljutomer
 • Pohištvo po meri Maribor
 • Pohištvo po meri Metlika
 • Pohištvo po meri Mojstrana
 • Pohištvo po meri Mozirje
 • Pohištvo po meri Murska Sobota
 • Pohištvo po meri Nova Gorica
 • Pohištvo po meri Novo mesto
 • Pohištvo po meri Ormož
 • Pohištvo po meri Piran - Pirano
 • Pohištvo po meri Pivka
 • Pohištvo po meri Portorož
 • Pohištvo po meri Postojna
 • Pohištvo po meri Ptuj
 • Pohištvo po meri Radeče
 • Pohištvo po meri Radenci
 • Pohištvo po meri Radovljica
 • Pohištvo po meri Ravne Na Koroškem
 • Pohištvo po meri Ribnica
 • Pohištvo po meri Rogaška Slatina
 • Pohištvo po meri Sevnica
 • Pohištvo po meri Sežana
 • Pohištvo po meri Škofja Loka
 • Pohištvo po meri Slovenj Gradec
 • Pohištvo po meri Slovenska Bistrica
 • Pohištvo po meri Slovenske Konjice
 • Pohištvo po meri Šoštanj
 • Pohištvo po meri Štore
 • Pohištvo po meri Tolmin
 • Pohištvo po meri Trbovlje
 • Pohištvo po meri Tržič
 • Pohištvo po meri Trzin
 • Pohištvo po meri Velenje
 • Pohištvo po meri Vipava
 • Pohištvo po meri Vojnik
 • Pohištvo po meri Vransko
 • Pohištvo po meri Vrhnika
 • Pohištvo po meri Žalec
 • Pohištvo po meri Zreče
 • Pohištvo po meri Žužemberk
 • © 2021 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane