Kuhinje cena

Kakšna je cena kuhinje po meri? Kuhinjo lahko obnovimo z nizkimi stroški, tako da prebarvamo dotrajane kuhinjske elemente in stene. Priporočljivo je, da se barvanje elementov prepusti strokovnjaku, saj je to nekoliko zahtevnejše. Kuhinjske omarice lahko prenovimo tudi z menjavo ročajev, ki lahko lepo popestrijo vašo kuhinjo. Kuhinjske fronte in kuhinjski pult pa lahko tudi zamenjate. Kuhinja po meri je za 30% dražja, a tudi kvalitetnejša od industrijske. Dobavni rok kuhinje je od 4 do 7 tednov. Cena kuhinje po meri se giblje med 450 in 700 EUR/m2. Naj poudarimo, da je to cena za povprečno kuhinjo z standardno izbiro števila predalov. Za točno ceno opišite svoje želje in narišite skico.

Komu zaupati izdelavo kuhinje po meri? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim mizarjem v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

Pridobite ponudbo:
Pošlji povpraševanje

Cena za kuhinjo


Cena kuhinje. Cena za dobavo in montaža kuhinjskih elementov, material iveral. Cena klasične kuhinje.

600.00 €/tm

MINIMALNA CENA
€/tm

SREDNJA CENA
1000.00 €/tm

NAJVIŠJA CENA
Želim ponudbo izvajalcev
3D izris kuhinje - cena

3D izris kuhinje - cena

Za optimalni izkoristek prostora in funkcionalnost naročite 3D izris kuhinje. Načrt kuhinje nariše notranji oblikovalec. Najprej se opravi izmera prostora nakar sledi predstavitev materialov in stilov, 3D grafični izrisi v več različicah možnih postavitev. Načrtovalec bo kuhinjo popolnoma prilagodil vašim željam. Saloni ceno izrisa pogosto ponujajo kot popust za nakup kuhinjskega pohištva. Cena za izris kuhinje je odvisna od velikosti kuhinje, števila elementov ter števila prostorskih rešitev in arhitekta.

60 €/kpl

MINIMALNA CENA
100 €/kpl

SREDNJA CENA
140 €/kpl

NAJVIŠJA CENA
Cena kuhinje po meri

Cena kuhinje po meri

Kuhinja po meri je do 30% dražja od industrijsko izdelane kuhinje, vendar ima številne prednosti: neomejenih možnosti dimenzij, oblik in materialov. Cena kuhinje po meri je odvisna predvsem od velikosti, kvalitete materiala (masiven les, iverka, marmor, kerrock ...), števila elementov in zapletenosti oblik (pravokotne ali zaobljene).

450 €/m2

MINIMALNA CENA
580 €/m2

SREDNJA CENA
700 €/m2

NAJVIŠJA CENA
Cena za mizarja za kuhinjo po meri

Druge cene za - Kuhinje

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

Cena za kuhinjo - sijaj

Cena kuhinje. Cena za dobavo in montaža kuhinjskih elementov, material barvan mediapan ali iveral z akrilom. Cena klasične kuhinje.€/m1

m1
povpraševanje>
SKUPAJ:
Pošlji povpraševanje >

Kako so Vam koristile te informacije?

Revija Mojmojster

Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
Informativni mesečni obrok*
/mesec


Znesek kredita
EUR
Doba odplačevanja
let
Naprej
Izračun kredita >

*Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 2,5%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

Kuhinje - vse kar morate vedeti

1. Kuhinje - vse kar morate vedeti

Ko načrtujete novo kuhinjo ali njeno prenovo, morate upoštevati veliko dejavnikov. Kuhinja je pogosto središče doma, zato je zelo pomembno, da jo pravilno uredite. Načrtovanje kuhinje zahteva dober razmislek. V nadaljevanju smo za vas pripravili nekaj uporabnih nasvetov. 

kuhinja.jpg
Glede na to, da je kuhinja srce doma, bi morala biti zasnovana tako, da se bomo v njej počutili prijetno.

1.1 Vaš proračun 

Preden se lotite dela je pomembno, da se odločite koliko sredstev želite nameniti projektu ter izbrati ključne elemente, kot so tla, kuhinjske omare in pulti. Če želite znižati stroške, boste morda lahko ohranili obstoječe kuhinjske elemente in jim zamenjali samo vratca in okovja. Razmisliti  morate tudi, ali boste načrtovanje opravili sami ali boste zanj najeli arhitekta ali notranjega oblikovalca. 

1.2 Materiali, barva in slog

Glede na to, da je kuhinja pomemben prostor v stanovanju, bi morala biti zasnovana tako, da se bo oseba, ki dela v njej, počutila prijetno. Ni nujno, da je kuhinja draga, da izgleda lepo. Pomembni dejavniki, ki jih morate upoštevati, so:

1.2.1 Tla v kuhinji

Izbira tal igra pomembno vlogo pri oblikovanju kuhinje, saj so tla v kuhinji zelo obremenjena. Pri izbiri materialov za tla upoštevajte trajnost, enostavno čiščenje, videz in tudi udobje. Na primer, keramične ploščice so trpežne in enostavne za čiščenje. Lesena tla so topla in naravna, vsekakor tudi izgledajo lepo, vendar zahtevajo več vzdrževanja in nege.

1.2.2 Spodnje in zgornje kuhinjske omarice 

Za sodoben videz morate izbrati vgradne kuhinjske aparate. Še posebej hladilnik, saj zavzema največ prostora v kuhinji. Kuhinja potrebuje tudi prostor za shranjevanje hrane, posode in majhnih aparatov. Omarice oblikujte tako, da bo dovolj prostora za vse kar potrebujete.

1.2.3 Kuhinjski pult

Zasnova kuhinje naj vključuje dovolj prostora, da boste lahko udobno delali in opravljali svojo običajno rutino. Dolžina delovnih površin je odvisna od vaših potreb. Ne glede na vse pa je glavna skrb ta, da je material, ki ga izberete za kuhinjski pult, trpežen in enostaven za čiščenje.

1.2.4 Stil kuhinje

Kuhinje so danes na voljo v številnih oblikovnih različicah zato je dobro, da veste kako želite, da izgleda vaša nova kuhinja. Vaša kuhinja se mora prilegati vašemu okusu, pa tudi prostoru v katerem bo stala. 

1.2.5 Bela kuhinja?

Ko izbirate barvo svoje kuhinje, si najprej vzemite trenutek za razmislek o ambientu kuhinje. Vprašajte se ali želite, da vaša kuhinja izstopa ali je umirjen prostor?  Če gre za sodobno kuhinjo, ali želite, da je to vaš prostor za oblikovalske eksperimente ali vi in ​​vaša družina potrebujete prijeten prostor za kuho, obedovanje in druženje. Srce doma, kuhinja, mora pritegniti okuse mnogih. Uporabite pikantnejše, tople barve, na primer rdečo, oranžno in rumeno, kot poudarek, ki naredi prostor zanimiv. S hladnejšimi barvami kot so zelena, modra in svetlo vijolična ustvarite mirno in sveže vzdušje. Preprosta sprememba barve lahko vašo kuhinjo vsekakor posodobi. Lep odtenek sive prostoru doda prefinjenost, bela barva pa prostor resnično napolni s svetlobo in energijo. 

2. Pokličite strokovnjake za načrtovanje kuhinje

Če si želite optimalen izkoristek vašega prostora vam svetujemo,da načrtovanje kuhinje prepustite arhitektu, oblikovalcu ali usposobljenemu svetovalcu v pohištvenem salonu. S svojimi izkušnjami in strokovnim znanjem vam lahko ponudijo inovativne in funkcionalne rešitve, do katerih se boste sami težko dokopali. Predno pripravijo ponudbo, si bodo prostor ogledali, ga natančno izmerili in se z vami temeljito posvetovali o vaših željah in pričakovanjih. Nato bodo pripravili izris prostora ter idejne zasnove vaše kuhinje. Po končnem izboru bodo pripravili tudi načrte za mizarja oziroma za pohištveni salon. Če se boste tako dogovorili, lahko arhitekt vodi projekt vse do končne montaže kuhinje. Priporočljivo je, da se z arhitektom iskreno pogovorite o svojem proračunu, še posebej, če imate na voljo malo sredstev. Le tako vam bo lahko svetoval kje lahko sredstva prihranite. Za primer: Nekaj sredstev lahko prišparate, če se odločite za odprte police namesto zgornjih omaric, vratca kuhinjskih omaric iz laminata so mnogo cenejša kot lakirana vratca, ki so obenem občutljivejša...

3. Kuhinja po meri ali iz salona?

3.1 Kuhinja, ki jo izdela mizar

V kolikor kuhinjo naročite po meri so možnosti materialov, dimenzij in oblikovanja neomejene. 

Kuhinjo lahko v celoti  prilagodite svojim željam. Lahko si omislite tudi neobičajne elemente kot je vgradni kamin itd. Mizar vam izdela kuhinjo za mansardno stanovane s poševnimi stenami in drugimi nepravilnostmi, le tako se bo kuhinja prilegala razpoložljivemu prostoru. Mizarsko izdelano kuhinjo bodo izbrali tudi tisti, ki želijo, da sta opremi kuhinje in ostalih prostorov skladni, tako oblikovno kot barvno. Še posebej je to pomembno kadar so prostori odprti, brez predelnih sten, kot je to v vedno pogosteje skupnem prostor jedilnice, kuhinje in dnevne sobe. Če vam bo opremo stanovanja narisal arhitekt, bo mizar lahko izdelal pohištvo po njegovih načrtih. Takšna kuhinja je edinstvena, popolnoma prilagojena vašim potrebam in željam ter stilu in prostorskim danostim vašega stanovanja. Takšne kuhinje ne bo imel nihče drug.

Pomembno je, da izdelavo prepustite preverjeno dobremu mizarju, ki bo uporabil kakovostne materiale in okovja. Morebitne okvare ali nepravilnosti bo mizar, v nasprotju s proizvajalci in dobavitelji, lahko hitro odpravil. Dobro je, če vam mizar nudi nekaj letno garancijo na izdelano pohištvo. Mizarsko izdelana kuhinja v povprečju nekoliko dražja od primerljive kuhinje, ki jo kupite v salonu. 

3.2 Kuhinja blagovne znamke 

Serijsko izdelana kuhinja priznane blagovne znamke je lahko kakovostna, praktična, in velikokrat tudi cenovno dostopna izbira. Na tržišču danes lahko najdete res pestro ponudbo kuhinj različnih cenovnih razredov in slogov. Tovarniško izdelane kuhinje vedno bolj pogosto omogočajo tudi prilagodljivost posameznih elementov. Poleg tega, lahko tudi izbirate posamezne komponente kuhinje kot so ličnice, pult, ročaji, vodila, luči itd. Z izbiro kuhinje blagovne znamke boste  prihranili veliko časa in tudi stroškov, saj ne boste potrebovali arhitekturnih načrtov. Tudi iskanje in čakanje na kakovostnega mizarja ne bo potrebno. Skoraj vsi specializirani pohištveni saloni vam danes, ob nakupu kuhinje, nudijo brezplačno strokovno pomoč in računalniški izris kuhinje. Vodijo vas čez celoten projekt in poskrbijo tudi za montažo kuhinje.Pri naročilu kuhinje pri mizarju obstaja veliko večja verjetnost, da bo pri izvedbi prihajalo do zamud. Naročeno serijsko kuhinjo običajno prejmete v šestih tednih od naročila. Kakovost serijsko izdelanega pohištva je mnogokrat boljša kot kakovost mizarskih izdelkov. Seveda je to odvisno od cenovnega razreda kuhinje, vendar velja enako tudi pri kuhinji, ki jo izdela mizar. Cena je odvisna od izbire materialov in kompleksnosti izdelave. Pri serijski kuhinji so v razvoj vpleteni vrhunski strokovnjaki iz oblikovalskega in tehničnega področja, ki načrtujejo vsak detajl kuhinje. Njihova izvedba je kompleksnejša in bolj kakovostna saj jo omogočajo specializirani stroji v proizvodnji liniji, ki si jih manjše mizarske delavnice ne morejo privoščiti. Vsi tovarniško izdelani elementi so tudi testirani in zanje dobite garancijo.Serijsko pohištvo v povprečju cenejše od primerljivega pohištva, ki ga izdela mizar. Mizarsko pohištvo je izdelano ročno, kar seveda terja več časa, kot izdelava po tekočem traku v tovarni. Mizar prav tako kupi manjše količine materiala, kar pomeni, da jih plača po višji ceni kot proizvajalec.  V grobem velja, da so cene serijsko izdelanih kuhinj za približno 30% cenejše od mizarsko izdelanih. 

4. Koraki do nove kuhinje

4.1.Seznam kuhinjskih elementov in opreme

Izdelajte kontrolni seznam opreme v kuhinji s katerim zagotovite, da bo vaša nova kuhinja vsebovala vse elemente, ki jih želite in potrebujete.

4.2.Načrt prostora

Pri načrtovanju kuhinje je  pomembno poznavanje in razumevanje prostora, ki je na razpolago za umestitev kuhinje. Pri tem vam lahko zelo pomaga arhitekt, notranji oblikovalec ali strokovnjak iz salona kuhinj, ki vam lahko pripravi ustrezen izris načrta prostora v merilu. 

4.3 Kako pravilno izmeriti prostor?

Temeljite in natančne izmere prostora so zelo pomembne pri izdelavi načrta saj lahko preprosto preprečijo mnoge težave, ki bi jih lahko opazili prepozno, ko bi jih bilo težje odpraviti. Izdelajte izris vseh sten, ki obkrožajo prostor ter vanje vrišite elemente kot so vrata, okna, radiatorje itd. Ne pozabite na priključke elektrike in vodovoda.Ko so vsi elementi izrisani, se lotimo natančnih meritev. 

4.4 Osnovna pravila pri načrtovanju kuhinje 

4.4.1 Mere kuhinjskih površin

Skupna dožina kuhinje za dvočlansko gospodinjstvo mora meriti min. 3,00 m, za vsakega dodatnega člana se ta dolžina podaljša za 0,5 m. 60 cm zavzame hladilnik, 60 cm kuhalna plošča in 60 cm pomivalno korito. Med koritom in kuhalno ploščo naj bo vsaj 40 cm, prav toliko pa morata biti odmaknjena od sten ali visokih elementov. Osrednji delovni površini odmerimo vsaj 90 cm.

4.4.2 Delovni trikotnik

Osnovno pravilo pri načrtovanju kuhinje veleva, da naj skupna razdalja med hladilnikom, pomivalnim koritom in kuhalno ploščo ne presega 660 cm.

4.4.3 Razdalje med elementi

Zgornji kuhinjski elementi elementov naj bodo vsaj 50 cm nad kuhinjskim pultom. Kuhinjska napa mora biti vsaj 60 cm nad pultom, če kuhamo na plin pa vsaj 80 cm. Tlorisna razdalja med kuhinjskimi elementi ali med kuhinjskim nizom in steno naj bo med vsaj 100 cm. Jedilna miza naj bo vsaj 140 cm odmaknjena od kuhinjskih elementov.  

4.4.4 Kako visok naj bo kuhinjski pult?

Delovni pult je običajno na višini od 87- 92 cm. Ustrezna višina pa zavisi od višine uporabnika. Višina primerna za uporabnike invalidskega vozička pa je od 70-80 cm. 

4.5 Umestitev kuhinje v prostor

Ko načrtujemo kuhinjo je dobro, da upoštevamo lastnosti razpoložljivega prostora in poiščemo optimalen princip za umestitev kuhinje v prostor. 

4.5.1 Kuhinja v liniji

Ta preprosta postavitev je običajno najboljša za manjše kuhinje in je učinkovita, ne da bi se odrekli funkcionalnosti. Linijska kuhinja je sestavljena iz kuhinjskih elementov postavljenih ob eno steno. Sestavljajo jo samo spodnji elementi ali kombinacija spodnjih in zgornjih kuhinjskih elementov. Medtem ko tradicionalni delovni trikotnik pri linijski kuhinji ni mogoč, poskusite postaviti hladilnik na en konec, pečico in kuhalno ploščo na sredino, umivalnik pa na drugi konec. Če vaše omarice niso visoke do stropa, izkoristite prostor nad njimi za shranjevanje predmetov, ki jih ne uporabljate pogosto. Ta prostor pa lahko uporabite tudi kot razstavni prostor, za lepe posode, kuharske knjige, lonce s svežimi začimbami itd., s katerimi boste poudarili osebnost vaše kuhinje.

4.5.2 Linijska kuhinja v dveh nizih

Taka kuhinja je sestavljena iz dveh nizov kuhinjskih elementov, ki potekata vzporedno, vmes pa je prehod. Tovrstna postavitev porabi vsak milimeter razpoložljivega prostora. Preprosta zasnova pomeni tudi, da je potrebnih manj posebnih elementov, zaradi česar je to tudi stroškovno učinkovita možnost. V kolikor je dovolj prostora, je dobro, da so vse delovne postaje ob enem nizu in je drugi niz namenjen samo delovni površini. Tako se izognemo zaletavanju, ki je lahko tudi nevarno, če kuhinjo uporablja več članov gospodinstva hkrati.

4.5.3 Kuhinja v obliki črke L

Praktična postavitev primerna za majhne in velike kuhinje ima elemente postavljene vzdolž dveh sosednjih pravokotnih sten. Čeprav je vmes vogal, ki ni najbolj praktičen in potrebuje posebno rešitev omarice, ponuja odprta zasnova kuhinje v obliki črke L veliko možnosti postavitve elementov in delovnih površin.  Kjer prostor dopušča, vogal čim bolje izkoristite tako, da vanj umestite visoko omarico za shranjevanje. Tako ne boste izgubili dragocenega prostora. Na koncu enega ali drugega kraka kuhinje v obliki črke L lahko celo ustvarite majhen kotiček za zajtrk, kar bo še povečalo uživanje vaše družine v kuhinji.

4.5.4 Kuhinja v obliki črke U

Kuhinja v obliki črke U je odlična postavitev za večje prostore, saj sestavljena iz omaric vzdolž treh sosednjih sten. Ta vrsta postavitve omogoča veliko prostora za shranjevanje, vendar pa lahko deluje utesnjeno, če so na vseh treh stenah tudi zgornji kuhinjski elementi. Da bi se temu izognili, umestite zgornje omarice zgolj  vzdolž ene ali dveh sten, ostale pa pustite prazne ali z  odprtimi policami. Kuhinja v obliki črke U omogoča odličen delovni tok in tudi več uporabnikov hkrati.  Okenska območja pustite odprta, brez elementov. Ta vrsta kuhinjske postavitve je odlična priložnost za neprekinjen delovni trikotnik, zato prostor najbolje izkoristite tako, da imate delovna območja na obeh nasprotnih nizih kuhinjskih elementov.  

4.5.5 Kuhinjski otok

Otočna kuhinja je zelo priljubljena izbira v domovih odprtega tipa in nudi veliko delovne površine in prostora za shranjevanje na sredini kuhinje. Otok lahko vključuje kuhalno površino, pomivalno korito in pomivalni stroj ter bar ali vinski hladilnik. Lahko pa ga uporabite tudi samo kot prostor za pripravo jedi ali za uživanje v družinskih obrokih. Čeprav mora biti kuhinja dovolj velika, da vključuje otok, je tovrstna razporeditev odlična tudi, če kuhinjo istočasno uporablja več ljudi. Otok uporabite kot delovno in družabno območje, kjer lahko med pripravo obrokov sodelujejo družina in prijatelji. Zaradi lege v središču kuhinje je odličen kraj za namestitev dekorativnih visečih luči, ki lahko služijo tudi kot osvetlitev delovne površine.

4.5.6 Kuhinjski polotok

Polotok je podoben otoški kuhinji le, da se z eno stranico dotika stene. To je odlična rešitev za malo manjše prostore, ki ponuja vse prednosti kuhinjskega otoka. Polotok lahko uporabljate za pripravo hrane, obedovanje, kuho ali pomivanje posode. Tudi kuhinjski polotok nudi odlično priložnost za interakcijo med pripravo obrokov. To je odlična rešitev za majhno zaprto kuhinjo, kjer lahko odstranite eno ali več sten, da odprete prostor proti bivalnemu delu, ne da bi se odrekli prostoru za shranjevanje.

4.6 Iskanje navdiha za kuhinjo

Pri navdihu za vašo novo kuhinjo si lahko pomagate z listanjem tiskanih in internetnih publikacij ter z zbiranjem všečnih materialov v obliki kolaža ali t.i. mood-boarda. Zapišite si materiale in dodatke, ki jih vidite na slikah in se lepo prilegajo med sabo. Včasih je lahko celo lep krožnik, kos pohištva ali košček blaga je odlična izhodiščna točka za izbor oblikovalske teme ali barvne sheme.

4.7 Kuhinja - naročilo in izvedba

Ko točno veste kakšna je vaša želena kuhinja in jo imate tudi izrisano je čas za klic strokovnjakov.

Če ste v naročili kuhinjo blagovne znamke bodo v salonu, kjer ste jo kupili, poskrbeli, da bo tudi dostavljena in montirana. Če se niste dogovorili za montažo ali pa ste kupili kuhinjo v trgovini kot je Ikea, potem je priporočljivo, da se za montažo dogovorite z dobrim mizarjem ali monterjem. Z slabo montažo lahko uničite še tako dobro kuhinjo. Pred samo montažo pa morate poskrbeti, da so pripravljeni tudi vsi električni in vodovodni priključki v prostoru. 

V primeru, da ste se odločili za kuhinjo po meri, boste za izdelavo potrebovali zanesljivega mizarja. Priporočljivo je, da pridobite vsaj tri primerljive ponudbe različnih izvajalcev. Vedno preverite reference mizarja. Predno se dela začnejo zahtevajte pisni dogovor z dogovorjeno ceno, rokom izdelave in plačilnimi pogoji. Mizar, ki ste ga izbrali bo po načrtih arhitekta ali po vaših navodilih izdelal svoje delavniške risbe. Zelo je pomembno, da, ne glede na to ali dela po načrtih ali ne, mizar predhodno opravi lastne meritve prostora. Mizar nato naroči vse potrebne materiale in izdela kuhinjske elemente. V zadnjem koraku mizar pripelje kuhinjske elemente na vaš objekt in jih tam sestavi.

Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš DomŽelim ponudbo izvajalcev
Zadnja povpraševanja

Izvedba kotne kuhinje po meri

Pozdravljeni,

potrebujem izvajalca za izvedbo kotne kuhinje po meri. Levi krak 1,5 m dolžina kuhinje 3 m. Zgornji elementi cca 2 × 1,5 m. Hladilnik kombiniran vgradni, pomivalni stroj vgradni, napa, korito, štedipnik, stekl. keram. plošča.

Lp 2700 € do 4500 €

........

Izdelava manjše kuhinje

Pozdravljeni,

potrebna izdelava manjše kuhinje po meri. Kuhinja v obliki L spodnji del 130 cm in 160 cm zgornji del (viseči elementi) 130 cm.

Lp 540 € do 900 €

........

Sestavo Ikeja kuhinje

Pozdravljeni,

potrebujem sestavo omaric, izrez delovne plošče za korito in kuhalno površino, priklop vode in elektrike. Gre za IKEA kuhinjo.

Lp 108 € do 180 €

........

Želim ponudbo izvajalcev

Cena, Nastavitev vrat omaric, izrez cokla za pomivalni stroj, 240 cm
Kuhinje, Ljubljana - Šentvid

315 € do 525 €

Cena, Montaža kuhinje Ikea Metod, 500cm
Kuhinje, Ljubljana

1350 € do 2250 €

Cena, Kuhinja po meri - manjši prostor, 420 - 590 cm
Kuhinje, Zagorje ob Savi

3150 € do 5250 €

Cena, Brezročajna kuhinja, Po priloženem načrtu
Kuhinje, Murska Sobota

3150 € do 5250 €

Cena, Kuhinja, stojala, Širina stene, kuhinja 4,70 cm
Kuhinje, Kranjska Gora

3600 € do 6000 €

Cena, Izdelava kuhinje, 350 cm
Kuhinje, Ljubljana

3600 € do 6000 €

Cena, kotna kuhinjska omara s policami, omara 80 cm
Kuhinje, Ljubljana

225 € do 375 €

Cena, Potrebujem montazo rabljene kuhinje, 3,70 m
Kuhinje, Celje

621 € do 1035 €

Cena, Pohištvo po meri, po opisu
Kuhinje, Tolmin

3150 € do 5250 €

Cena, Izdelava kuhinje, Kihinjski blok: D:450 V:235 G:60Otok: D:270, V: 90, Š: 90
Kuhinje, Cerknica

3150 € do 5250 €

Cena, Letna kuhinja, 250 cm
Kuhinje, Pragersko

1800 € do 3000 €

Cena, Montaža, pleskanje, polaganje keramike, Na L 3,13m + 2,3m
Kuhinje, Maribor

1080 € do 1800 €

Cena, Montažo kuhinje IKEA, 8.2 m kuhinje
Kuhinje, Portorož - Portorose

1080 € do 1800 €

Cena, Izvedba nove kuhinje, 2 elementa širine 60 cm, 1 element širine 30 cm, pult, vrata pod koritom
Kuhinje, Bohinjsko jezero

3150 € do 5250 €

Cena, Montaža gostinske nape,
Kuhinje, Brežice

270 € do 450 €

Cena, Nova kuhinja po meri, 2 stene 2x225cm Dolžina viseče elemente cca 90 cm
Kuhinje, Kranj

2700 € do 4500 €

Cena, Montažo kuhinje, Cca. 5m kuhinje
Kuhinje, Žalec

900 € do 1500 €

Cena, Kosovno pohistvo, 110cm in 90cm, kuhinjski regal
Kuhinje, Maribor

540 € do 900 €

Cena, Dodelava kuhinje, majhen pomivalne stroj za posodo max, 58 cm
Kuhinje, Maribor

270 € do 450 €

Cena, Prenova kuhinje, 4m dolžina, cca 2,5 m širina omariec dolžina cca 75cm
Kuhinje, Ljubljana

1800 € do 3000 €

Cena, kuhinjo in utility omaro v isti liniji, 5 tm
Kuhinje, Ljubljana

2250 € do 3750 €

Cena, Elemente za zunanjo kuhinjo, 1,8 m
Kuhinje, Videm Pri Ptuju

630 € do 1050 €

Cena, Kuhinja U oblike, 7 m
Kuhinje, Maribor

2250 € do 3750 €

Cena, Izdelava kuhinje, po opisu
Kuhinje, Ankaran

900 € do 1500 €

Cena, Notranji elementi za shramba in kuhinja, Kuhinja cca. 3m + otok + shramba cca. 2m.
Kuhinje, Veliki Gaber

3150 € do 5250 €

Cena, Celo kuhinjo, Ob steni 3,5m, otok dolžine cca 2,3m, viseča elementa cca 1,5m
Kuhinje, Šmartno V Rožni Dolini

1800 € do 3000 €

Cena, Visoka izvlečna omara, 20x180 cm
Kuhinje, Škofljica

270 € do 450 €

Cena, Kuhinjo, spalnico, 17m
Kuhinje, Kamnik

3600 € do 6000 €

Cena, Obnova dveh ličnic-front na omarici pod umivalnikom., 2 kosa 20x70 cm (bela sijaj)
Kuhinje, Slovenska Bistrica

54 € do 90 €

Cena, Letno kuhinjo, Približna dolžina je 5m
Kuhinje, Naklo

1350 € do 2250 €

Cena, Izdelava dodatka kuhinji, po opisu
Kuhinje, Šempeter V Savinjski Dolini

1350 € do 2250 €

Cena, Kuhinjski in kopalniški pult, okvirno ponudbo za izdelavo in zamenjavo pultov: 1) pult v kuhinji š293xš161 g60, d5 cm, alu nalimek, ultrapas 2) kopalniški pult š166 g55 d10
Kuhinje, Ljubljana

2250 € do 3750 €

Cena, Kuhinja, 4,5m kuhinje
Kuhinje, Bovec

1800 € do 3000 €

Cena, Kuhinja, 4,5m spodaj + 4,5m zgoraj
Kuhinje, Bovec

1620 € do 2700 €

Cena, Kuhinjske višeče elemente za nadgradnjo obstoječe kuhinje, 3200mm (poglej slike)
Kuhinje, Kranj

900 € do 1500 €

Cena, Letna kuhinja+hladilnik+štedilnik, 3m
Kuhinje, Destrnik

1350 € do 2250 €Poglej druge končane projekte in cene

Kuhinje cenik

Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

1217+ podjetij za Kuhinje
Brezplačno povpraševanje
Brez provizij
Pridobi ponudbo

Iščete izvajalce, ponudbo za področje Kuhinje?

Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
© 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane