Masivno pohištvo cena

Kakšna je cena masivnega pohištva? Masivno pohištvo je vsaj za 30% dražje od ivernih plošč, je pa veliko bolj trajno, kvalitetno in ekološko. Rok za izdelavo je od 1 do 4 mesece. Cena masivnega pohištva je odvisna predvsem od zapletenosti izdelave, vrste lesa, površinske obdelave in seveda od mizarja. Cena za mizo iz masivnega orehovega hloda in kovinskimi nogami, dimenzij 200 x 100 cm, znaša med 400-1200 EUR/kos.

Komu zaupati izdelavo masivnega pohištva? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim mizarjem v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

Pridobite ponudbo:
Pošlji povpraševanje

Cena masivnega pohištva


Cena za masivno leseno mizo. Cena za mizo iz masivnega orehovega hloda in kovinskimi nogami, dimenzije 200 x 100 cm.

480.00 €/kos

MINIMALNA CENA
€/kos

SREDNJA CENA
1440.00 €/kos

NAJVIŠJA CENA
Želim ponudbo izvajalcev
Cena za mizarja za masivno pohištvo

Druge cene za - Masivno pohištvo

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

SKUPAJ:
Pošlji povpraševanje >

Kako so Vam koristile te informacije?

Revija Mojmojster

Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
Informativni mesečni obrok*
/mesec


Znesek kredita
EUR
Doba odplačevanja
let
Naprej
Izračun kredita >

*Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 2,5%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

Masivno pohištvo – vse kar morate vedeti

1. Kaj je masivno pohištvo?

1.1 Zakaj je masivno pohištvo posebno

Ko se odločimo za mizarski izdelek, za pohištveni kos torej, imamo na voljo več možnosti. Najpogosteje je pohištvo izdelano iz iverne plošče, pri čemer so notranji, zaprti in skriti deli oblečeni v »egger« oziroma po slovensko melaminsko folijo, ki jo pogovorno imenujemo tudi »dekor«, vidni deli pa so furnirani s tanko plastjo lesa, zaradi česar ima končni izdelek videz lesenega pohištva. Dražja alternativa iverni plošči so MDF ali mediapan plošče, ki so obstojnejše. Tehnično gledano pa ne ena ne druga izvedba nista zares »leseno pohištvo«, saj so tako iverne plošče kot MDF umetno proizveden material iz ostankov oziroma slabših delov lesa, ki jih zmlete v koščke s tehnološkim postopkom skupaj z umetnimi primesmi stisnejo v plošče. Masivno pohištvo pa je za razliko od takšnega pohištva dejansko iz lesa, kar pomeni, da so vsi deli rezani iz lesenih debel, oblikovani in lepljeni ali kakor koli drugače mehansko spojeni skupaj.

Masivno pohištvo je sinonim za pohištvo iz masivnega lesa in je zato edino 100% leseno pohištvo.
Masivno pohištvo je sinonim za pohištvo iz masivnega lesa in je zato edino 100% leseno pohištvo.

1.2 Masivno pohištvo je popolnoma naravno

Zaradi prej opisanega postopka izdelave je masivno pohištvo najbolj ekološko pohištvo na trgu, ki omogoča 100% reciklažo. Za razliko od nemasivnega pohištva, ki predstavlja veliko večino pohištva, je masivno pohištvo sestavljeno iz dejanskih lesenih elementov, rezanih iz debla, umetne mase, premazi in laki pa so uporabljeni samo za finiširanje izgleda in zaščito pred poškodbami in zunanjimi vplivi. Ti laki, olja in premazi pa so danes večinoma že vsi ekološki in zdravju neškodljivi.

1.3 Masivno pohištvo je tradicionalno pohištvo

Nekoč je bilo vso pohištvo masivno, saj niso imeli strojev, da bi lahko proizvajali stisnjene plošče iz zmesi lesenih in umetnih delcev. Še danes se v restavracijske namene uporabljajo izključno masivni les, prav tako se ključne pohištvene kose v spomeniško zaščitenih hišah opremlja z masivnim pohištvom.

1.4 Prednosti masivnega pohištva

Masivno pohištvo ima status dragocenega in nadstandardnega pohištva s posebno patino. Ker je masivno pohištvo danes redko, bo jedilna miza iz masivnega lesa v vaš dom vnesla poseben čar in okrog sebe ustvarila čudovit ambient, ki bo navduševal tako družinske člane kot obiskovalce. Masivno pohištvo je zelo estetsko in lepo, saj ne gre za imitacijo lesa, pač pa dejanski les. Dobro izvedeno masivno pohištvo je zelo obstojno in se zaradi svoje vrednosti in posebnosti običajno deduje iz generacije v generacijo. Prednost masivnega lesa je tudi dejstvo, da gre za 100% ekološki material, ki ga je mogoče v celoti in reciklirati.

1.5 Slabosti, ki jih ima masivno pohištvo

Poglavitna slabost, ki jo ima masivno pohištvo, je njegova cena, ki izvira iz visoke cene masivnega lesa. Zaradi tega je masivno pohištvo tudi 300% dražje od nemasivnega, sploh pa od industrijsko izdelanega serijskega pohištva. Naslednja slabost je njegova občutljivost naravnega lesa, predvsem občutljivost na reze, udarce in madeže. Masivno pohištvo zato ni primerno za vsako sobo in vsak tip uporabe, pogosteje ga je treba obnavljati, oljiti in lakirati. Če želimo nek pohištveni kos iz masivnega lesa (npr. jedilno mizo) uporabljati vsakdan, jo mora mizar še posebno dobro zaščititi s premazi.

2. Kako se izdela masivno pohištvo?

Masivno pohištvo lahko izdela bolj izkušen mizar, občasno pa lahko kak kos iz masivnega lesa kupimo celo v salonih s pohištvom.

2.1 Primerne vrste lesa za masivno pohištvo

Katero vrsto lesa uporabiti za pohištvo, je odvisno predvsem od njegovega namena uporabe. Glede na namen uporabe in estetske želje bomo izbirali med različnimi mehanskimi, fizikalnimi in vizualnimi lastnostmi. Pri masivnem pohištvu je eden izmed poglavitnih kriterijev izbire izgled in barva lesa, saj bo končen produkt izgledal točno tako, pri čemer je barvni odtenek možno nekoliko regulirati z lakiranjem in oljenjem. Za pohištvo za vsakodnevno uporabo so primerne trdnejše vrste lesa kot so hrast, bukev, jesen, javor, jablana, hruška in češnja, za manj občutljivo pohištvo, ki ne bo rabi tako pogosto, pa tudi mehkejše vrste lesa kot so smreka, jelka, jelša, macesen in bor. Mehkejše vrste lesa niso primerne za mize in delovne površine, saj se na njih zelo hitro poznajo ureznine in udarci.

2.2 Razrez hlodov

Po sekanju drevesa hlode odpeljejo v tovarno, kjer jih obdelajo in narežejo na posamezne kose. Te kose nato kupijo mizarji in v svoji delavnici iz njih naredijo pohištvo.

2.3 Masivno pohištvo v mizarski delavnici

Mizar bo plate lesa razrezal na manjše lesene elemente, ki bodo tvorili pohištvo. Za različne dele pohištva lahko uporabi različne dele ali celo vrste lesa in s tem minimizira končno ceno izdelave. Mizar bo za fronte in druge vidne dele omar, predalnik in komod uporabil najlepše dele lesa, za notranjost predalov in drugih skritih delov pa slabše dele. Vsak element je potrebno tudi dobro zbrusiti, da ne pride do zaskalitve z lesenimi trskami.

2.4 Zaščitni premazi in barvanje

Nato sledi lakiranje ali oljenje, skratka nanos zaščitnih premazov na tiste ploskve posameznih elementov, ki so najbolj izpostavljeni. Masivni les se lahko tudi barva, pri čemer obstajajo popolno prekrivne barve in polprosojne barve, skozi katere se tekstura lesa še vedno vidi, spremeni pa se njegova naravna barva.

2.5 Detajli spajanja elementov

Ko so vsi elementi razrezani, primerno obdelani in zaščiteni, jih mizar sestavi v končni produkt. Če gre za manjši element, npr. stol, ga bo sestavil že v delavnici, večje elemente (omare, posteljo, mize...) pa bo sestavil na mestu vgradnje, torej pri vas doma. Elementi se lahko lepijo ali spojijo z lesenimi mozniki (čepi). Najzahtevnejša, a tudi najlepša in najbolj posebna izvedba detajlov so detajli negativ-pozitiv, kjer se elementi drug z drugim zlepijo kot sestavljanka.

3. Kriteriji izbire lesa za masivno pohištvo

3.1 Tekstura lesa za masivno pohištvo

Izbira lesa je prvi in ključen korak pri oblikovanju masivnega pohištva. Kot smo omenili že zgoraj, je izbira vrste lesa odvisna od namena uporabe, saj različni nameni uporabe zahtevajo različne fizikalne in mehanske lastnosti. Drugi, še bolj ključni kriterij pa je videz lesa. Treba se je zavedati, da imajo različne vrste lesa različni videz, kar strokovno imenujemo tekstura lesa. Tekstura je »vzorec« lesa na gladko obdelani površini. Glede na teksturo, ki določa videz lesa, ločujemo med manj ali bolj pravilno zgradbo in rastjo (npr. zrcalne, progaste teksture, teksture radialnih prerezov...), ločujemo pa tudi med rasnimi anomalijami (ptičje oči, rebraste in ikraste teksture...). Tudi če končni cilj ni gladko obdelana površina lesenih desk, bo končni produkt imel tak videz, kakršna je tekstura lesa, le da bo ta nekoliko manj izrazit.

Teksture se precej razlikujejo glede na vrsto lesa. Smreka je zelo grčasta in ima mnogo nepravilnosti, tropski les je velikokrat zelo progast, javor in jesen imata valovit potek vlaken,  topol in lipa imata praktično nezaznavno in enolično teksturo, eno najbolj enakomernih tekstur pa najdemo pri bukovem in hrastovem lesu.  

3.2 Naravna barva lesa za masivno pohištvo 

Poleg teksture lesa je za končni videz pohištva ključna tudi barva lesa. Različne vrste lesa za masivno pohištvo imajo namreč precej drugačne barve, zato moramo izbrati tisto vrsto, katere barva lesa nam ustreza. Pri tem potrebno vedeti, da je barvni odtenek lesa mogoče še nekoliko spremeniti in prilagoditi z zaščitnimi premazi (lakirnimi in oljnimi premazi), ni pa ga mogoče radikalno spremeniti, razen če ga pobarvamo s prosojnimi barvami. Češnja, hruška in bukev imajo precej rdečkast les, smreka in jelka imata svetel les, ki na svetlobi sčasoma porumeni, javor, breza in topol imajo zelo svetel les, oreh ima sivkast do skoraj črn les, svetlo rjav oz. rjav les pa imajo hrast, kostanj in jesen.

3.3  Sijaj lesa

Sijaj je videz, ki površina dobi zaradi odbijanja svetlobe. Sijaj lesa je odvisen od drevesne vrste, anatomskih značilnosti, fizikalnih in kemičnih lastnosti, obdelave ter prereza. Anatomske značilnosti lesa, kot so velikost anatomskih elementov, delež parenhimskih celic, vsebnost smole in drugih snovi, močno vplivajo na sijaj. Les ima večji sijaj na vzdolžnih prerezih. Na radialnem prerezu lesa so prerezani lesni trakovi po vsej površini. Zaradi značilne anatomske zgradbe imajo lesni trakovi visok sijaj. Radialne prereze drevesnih vrst, ki imajo številne in / ali zelo velike lesne trakove, imenujemo tudi bleščice. Izrazit sijaj na radialnem prerezu imajo npr. javor, bukev, hrast, brest, robinija.

Les nekaterih drevesnih vrst ima neizrazit sijaj, npr. les iglavcev, ali pa ga sploh nima, npr. topolov, hruškov les.

Pomemben vpliv na sijaj lesa ima tudi gladkost obdelave. Skobljane površine se bolj svetijo kot brušene.

Seveda je sijaj lesne površine odvisen tudi od načina površinske obdelave in vrste sredstva, ki smo ga uporabili.

3.4  Barvanje masivnega lesa

Prosojne barve bodo nekoliko zakrile, a še vedno prepuščale teksturo lesa, tako da bo izdelek še vedno dajal vtis pohištva iz masive, precej pa bodo spremenile in ublažile naravno barvo lesa. To je dobra rešitev, če imamo zelo specifične zahteve glede barve naravnega lesa, ki jih sveže rezan les ne ponuja, saj je sveži les vedno bolj rumenkasto-oranžen kot starejši, ki potemni in posivi, dobi patino – s prosojnimi barvami lahko pospešimo oz. poustvarimo proces staranja in sivenja lesa. Barvanje pride v poštev tudi v primerih, ko vrste lesa iz takih in drugačnih razlogov ne moremo izbrati sami, vseeno pa bi želeli točno določen barvni odtenek.

Druga možnost so prekrivne barve, ki popolnoma prekrijejo naravno teksturo lesa in jo poenotijo v monokromno, enotno barvno površino. Ob tem se poraja vprašanje, koliko je tako početje sploh smiselno, saj masivnemu lesu odvzame ves čar.

4. Oblikovanje masivnega pohištva

Masivno pohištvo lahko zasnujete oziroma oblikujete sami, lahko vam ga skladno z vašimi željami oblikuje mizar, najlepše pohištvo pa bo zagotovo oblikoval notranji oblikovalec oziroma arhitekt, ki bo poskrbel tudi za oblikovno dovršene in smiselne detajle. Pri oblikovanju masivnega pohištva so detajli izjemno pomembni, saj bodo odločali o resnični dovršenosti zasnove – slab detajl lahko uniči celotno zasnovo.

5. Pohištveni elementi iz masivnega lesa

Iz masivnega lesa lahko načeloma naredimo karkoli, ni pa za vse elemente isto smiselno, da so iz takega lesa. Masivno pohištvo si največkrat jedilne, pisalne in okrasne mize, postelje, samostoječe omare in komode ter seveda stoli. Manj smiselno je, da iz masivnega lesa izdelamo vgradne omare, saj se razen front lesa sploh ne vidi, iz istega razloga pa je podobno nerazumno iz masive izdelati knjižne police. Iz masivnega lesa lahko izvedemo tudi notranja vrata, vendar pa je taka izvedba sila redka, saj so masivna notranja vrata precej težja od standardne izvedbe z »votlo« oz. kartonasto notranjostjo, zaradi se vrata lahko začnejo posedati. Da bi se temu izognili, potrebujemo specialne pante (spone za pritrditev vrat), ki jih zaradi teže vrat ne moremo vgraditi v katero koli steno... Če vsemu naštetemu prištejemo še ceno, je vso to kompliciranje sila nerazumno in nepotrebno. Zelo lepe in posebne, a danes sila redke pa so ograje in ročaji iz masivnega lesa. V masivi se lahko izvede tudi parket. Tak tlak bogatega in finega videza je izjemno lep, je pa to seveda najdražji parket sploh, ki je precej dražji od standardnih večplastnih parketov, kjer je lesena le zgornja plast parketa.

6. Cena za masivno pohištvo

Masivno pohištvo je 2x - 3x dražje od pohištva iz ivernih plošč ali mediapana. Temu je tako zaradi visoke cene naravnega lesa, ki je edini material masivnega pohištva. Konkretna cena je precej odvisna od vrste pohištva (omara je neprimerno dražja od stola), vrste lesa (smreka je precej cenejša od katalpe...) načina obdelave pohištva (barvano ali nebarvano) in zapletenosti izvedbe (detajli, spoji...). Cene se prav tako močno razlikujejo od mizarja do mizarja, pri čemer je za nek posebno masivno pohištvo nujno izbrati izkušenega in dobrega mizarja, saj bo tak kos z nami celo življenje, najverjetneje pa ga bodo uporabljale tudi prihodnje generacije. Za konec naj povemo še, da je lepo masivno pohištvo, ki je kvalitetno in skrbno izdelano, dobra investicija, saj ga je mogoče za dobro ceno prodati naprej.

Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš DomŽelim ponudbo izvajalcev
Zadnja povpraševanja

Piklerjev trikotnik in ravnotežna deska

Pozdravljeni,

potrebujem izvajalca za izdelavo piklerjevega trikotnika s plezalno desko.

lp 450 € do 750 €

........

Izdelava pograda iz masivnega lesa

Pozdravljeni,

Ker se v kratkem naša družina veča in imamo prostorsko stisko v spalnici, smo prišli na idejo pograda oz bolje rečeno, postelje v zraku, v velikosti 160x220, pod katero bi bili še dve postelji - 1 zakonska 140x200 in 1 otroški kinderpet 60x120.

Želeli bi torej posteljo s pripadajočimi stopnicami. Postelja bi bila stoječa v zraku, pritrjena v 3 stene, 1 rob bi bil prost. Montirala bi se približno na višino 150/160cm. Nanjo bi se namontiralo tudi samostoječe stopnice, v kolikor je možno take, da bi služile tudi kot shrambeni prostor (police, predalnik, omara ?). Ker bi zgornjo posteljo uporablja 2-letnik, bi morala biti zaprta iz strani prostega roba, razmišljala sva o designu pokončnih letvic, ki so pritrjene v strop; postelja bi torej bila odprta le v predelu, kjer bi bil izhod na stopnice. Tudi stopnice bi morale biti dobro varovane z ograjo, dovolj široke in nizko vzpenjajoče, da bi jih zmogel prehoditi 2-letnik sam. Nosilnost postelje bi morala biti okrog 150kg, v kolikor bi se za spanje na zgornji postelji odločili vsi ali večina.

Kar se tiče umestitve v prostor: en prosti rob je dolžine 220cm, kar je ravno dolžina spalnice. Širina spalnice je 300cm, levo od vrat je ravno 160cm, kar bi zasegla postelja. Pod posteljo bi v 90 stopinj obrnjeni legi stala postelja 200x140, takoj zraven nje pa postelja 60x120. Če upoštevamo še nekaj dodatnih cm, bi skupaj ravno zapolnili dolžino spalnice 220cm. Stopnice bi lahko bile do 100cm torej na tleh, ostal del pa bi moral biti vmontiran v steno oz na posteljo (viseč v zraku), saj bi pod njih že segal del postelje 140x200.

Lp 360 € do 600 €

........

Miza, 2 klopi, masiva, zunaj

Pozdravljeni,

potrebujem mizo in 2 klopi v dolžini cirka 2 metra, iz lesa (hrast ali kaj podobno vzdržljivega), primerno za vse vremenske pojave, ker je miza zunaj in ne vedno pod streho.

Lp 180 € do 300 €

........

Želim ponudbo izvajalcev

Cena, Hrastovo lepljeno ploščo za mizo, 2 kos 1mx2,5m x 0,05m4 kos 0,5m x 2,5 m x 0,05m
Masivno pohištvo, Pristava pri Mestinju

720 € do 1200 €

Cena, Izdelava masivne zakonske postelje, 180 x 200 cm
Masivno pohištvo, Ljubljana

720 € do 1200 €

Cena, Izvedba spalnice po načrtih., po opisu
Masivno pohištvo, Golnik

1080 € do 1800 €

Cena, Barsko mizo, v/š/d: 105/45/100
Masivno pohištvo, Ljubljana

360 € do 600 €

Cena, Izdelava masivne mize, 230 x 110 cm
Masivno pohištvo, Šmarješke Toplice

360 € do 600 €

Cena, Masivna postelja 140x200, 140 x 200 cm
Masivno pohištvo, Ljubljana

1080 € do 1800 €

Cena, Maaivno posteljo hrast, 160x200
Masivno pohištvo, Dvor

540 € do 900 €

Cena, Komplet klubskih miz, 1. 3kosi 30x60x55, 2. 2kosa 30x30x55
Masivno pohištvo, Ljubljana

1800 € do 3000 €

Cena, Garderobna omara, 130 x 60 x 244 cm
Masivno pohištvo, Kranjska Gora

1080 € do 1800 €

Cena, Površina za mizo, 1200*900
Masivno pohištvo, Škofljica

360 € do 600 €

Cena, Piklerjev trikotnik, po opisu
Masivno pohištvo, Radenci

1800 € do 3000 €

Cena, Lesena masivna klop , 2,5 m in 3,3 m
Masivno pohištvo, Ravne Na Koroškem

720 € do 1200 €

Cena, Klubska miza za dnevno sobo, 130 x 70 x 50 visina
Masivno pohištvo, Maribor

648 € do 1080 €

Cena, Izdelava mize iz masivnega lesa, 200x100 dxš
Masivno pohištvo, Grosuplje

648 € do 1080 €

Cena, Lesena bukova oljena delovna plošča za mizo, 160 x 80 x 3 cm
Masivno pohištvo, Ljubljana

180 € do 300 €

Cena, Predalnik, 120x60 cm
Masivno pohištvo, Ljubljana

450 € do 750 €

Cena, Jedilna miza v industrijskem slogu, 160x90
Masivno pohištvo, Tabor

720 € do 1200 €

Cena, Kuhinjo v masivi, 0,68m, 0,48m
Masivno pohištvo, Škofja Loka

2700 € do 4500 €

Cena, Hrastova masivna miza, debelina mize 4 cm, dolžine 220cm in širine 110 cm
Masivno pohištvo, Sevnica

540 € do 900 €

Cena, Masivno pohištvo za klet, 250 x 100 cm
Masivno pohištvo, Dobrovo v Brdih

720 € do 1200 €

Cena, Hrastova jedilna miza, 200x100 cm
Masivno pohištvo, Col

720 € do 1200 €

Cena, Jedilni kot z mizo, 130 cm x 200 do 250cm
Masivno pohištvo, Tolmin

810 € do 1350 €

Cena, Posteljo iz lesa, 160x200 cm
Masivno pohištvo, Ljubljana

720 € do 1200 €

Cena, Jedilna miza, 100x210
Masivno pohištvo, Ljubljana

720 € do 1200 €

Cena, Zgornji del vrtne mize, premer 190 cm
Masivno pohištvo, Novo mesto

270 € do 450 €

Cena, Lesena klopca brez naslonjala, dolžina 240 cm, širina 68 cm, višina cca 50 cm
Masivno pohištvo, Medvode

648 € do 1080 €

Cena, Jedilna miza, 180 x 100 cm
Masivno pohištvo, Spodnji Ivanjci

540 € do 900 €

Cena, Masivna miza, 220x100x4
Masivno pohištvo, Šmarje - Sap

720 € do 1200 €

Cena, Ploščo za mizo in klop, 120 x 155 x 3, 210 x 270
Masivno pohištvo, Slovenj Gradec

540 € do 900 €

Cena, Mizo + klopi, 2200
Masivno pohištvo, Ljubljana

360 € do 600 €

Cena, Masivno posteljo iz hrasta/smreke 120X200, 120x200 cm
Masivno pohištvo, Izola - Isola

450 € do 750 €

Cena, Kotna pisalna miza, 155 cm, 85 cm-dolžina, 77 cm-višina
Masivno pohištvo, Ljubljana - Črnuče

540 € do 900 €

Cena, Vrtna teak mizica, masivna, 40 x 40, višina cca 50
Masivno pohištvo, Ljubljana

360 € do 600 €

Cena, Pregradno steno, 200x250
Masivno pohištvo, Maribor

900 € do 1500 €

Cena, Jedilna miza iz masivnega lesa, 160x60x4
Masivno pohištvo, Logatec

270 € do 450 €

Cena, Masivna postelja in omara, v opisu
Masivno pohištvo, Ljubljana

1350 € do 2250 €Poglej druge končane projekte in cene

Masivno pohištvo cenik

Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

734+ podjetij za Masivno pohištvo
Brezplačno povpraševanje
Brez provizij
Pridobi ponudbo

Iščete izvajalce, ponudbo za področje Masivno pohištvo?

 • Masivno pohištvo Ljubljana
 • Masivno pohištvo Maribor
 • Masivno pohištvo Celje
 • Masivno pohištvo Koper
 • Masivno pohištvo Kranj
 • Masivno pohištvo Ajdovščina
 • Masivno pohištvo Bled
 • Masivno pohištvo Bovec
 • Masivno pohištvo Črna na Koroškem
 • Masivno pohištvo Črnomelj
 • Masivno pohištvo Domžale
 • Masivno pohištvo Gornja Radgona
 • Masivno pohištvo Gornji Grad
 • Masivno pohištvo Hrastnik
 • Masivno pohištvo Ilirska Bistrica
 • Masivno pohištvo Izola
 • Masivno pohištvo Jesenice
 • Masivno pohištvo Kamnik
 • Masivno pohištvo Kidričevo
 • Masivno pohištvo Kobarid
 • Masivno pohištvo Kočevje
 • Masivno pohištvo Kranjska Gora
 • Masivno pohištvo Krško
 • Masivno pohištvo Laško
 • Masivno pohištvo Lendava
 • Masivno pohištvo Litija
 • Masivno pohištvo Ljutomer
 • Masivno pohištvo Metlika
 • Masivno pohištvo Mojstrana
 • Masivno pohištvo Mozirje
 • Masivno pohištvo Murska Sobota
 • Masivno pohištvo Nova Gorica
 • Masivno pohištvo Novo mesto
 • Masivno pohištvo Ormož
 • Masivno pohištvo Piran - Pirano
 • Masivno pohištvo Pivka
 • Masivno pohištvo Portorož
 • Masivno pohištvo Postojna
 • Masivno pohištvo Ptuj
 • Masivno pohištvo Radeče
 • Masivno pohištvo Radenci
 • Masivno pohištvo Radovljica
 • Masivno pohištvo Ravne Na Koroškem
 • Masivno pohištvo Ribnica
 • Masivno pohištvo Rogaška Slatina
 • Masivno pohištvo Sevnica
 • Masivno pohištvo Sežana
 • Masivno pohištvo Škofja Loka
 • Masivno pohištvo Slovenj Gradec
 • Masivno pohištvo Slovenska Bistrica
 • Masivno pohištvo Slovenske Konjice
 • Masivno pohištvo Šoštanj
 • Masivno pohištvo Štore
 • Masivno pohištvo Tolmin
 • Masivno pohištvo Trbovlje
 • Masivno pohištvo Tržič
 • Masivno pohištvo Trzin
 • Masivno pohištvo Velenje
 • Masivno pohištvo Vipava
 • Masivno pohištvo Vojnik
 • Masivno pohištvo Vransko
 • Masivno pohištvo Vrhnika
 • Masivno pohištvo Žalec
 • Masivno pohištvo Zreče
 • Masivno pohištvo Žužemberk
 • Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane