ELEKTROINŠTALACIJE, ELEKTRIČAR cena

  Ceno električnih inštalacij je težko oceniti, kljub temu pa se lahko izognete nepotrebnim dodatnim stroškom. Pred začetkom izvedbe električnih inštalacij je priporočljivo imeti izveden projekt električnih inštalacij, ki vam ga izdela projektant - z natančno določitvijo poteka kablov, omaric, vtičnic in stikal se izognete kasnejšim dodatnim stroškom, če boste nadgrajevali ali prenavljali električno napeljavo. Z dobrim načrtom inštalacij, vam bo tudi električar pripravil bolj točno ponudbo. Cena projektne dokumentacije je med 400 in 600 EUR, kar je glede na celotno ceno izvedbe še vedno majhen znesek. Za elektrifikacijo povprečne hiše boste potrebovali med 3 in 5 omaric po 200-300€/omarico. Če želite oceno "čez palec", potem se cena enostavnih električnih inštalacij giblje okoli 15 EUR/m2. Elektroinštalacije v povprečni hiši tako stanejo približno 3000 EUR. Za natančnejšo oceno lahko pošljete povpraševanje našim preverjenim električarjem in prejeli boste več ponudb. Za vas smo pripravili tudi nekaj nasvetov o električnih inštalacijah.

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE IZVAJALCEM >

  CENA ZA ELEKTRIČNE INŠTALACIJE


  Cena električnih inštalacij. Cena za grobe in fine elektro inštalacije na povprečni družinski hiši.

  50.00 €/m2

  MINIMALNA CENA
  €/m2

  SREDNJA CENA
  100.00 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV
  Električna napeljava - cena

  Električna napeljava - cena

  Cena elektroinštalacij za hišo je odvisna od velikosti projekta, števila vtičnic, priključov, luči in drugih naprav ter seveda od izvajalca. Izvedba elektroinštalacij zajema grobo montažo z izvedbo prebojev in štemanjem, polaganje kablov, vgradnjo razdelilnih omaric in varovalk, ter montažo vtičnic, stikal in luči in drugih električnih naprav.

  15 €/m2

  MINIMALNA CENA
  20 €/m2

  SREDNJA CENA
  25 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  Cena za električarja

  DRUGE CENE ZA ELEKTROINŠTALACIJE, ELEKTRIČAR

  vaša količina

  enota

  okvirna cena

  vaša cena

  Kompletne električne inštalacije, delo in material

  Cena za izvedbo električnih inštalacij za jaki tok, stikalni blok, računalniška napeljava, kabelska instalacija in zunanja elektro omara, skupaj z delom in materialom.



  €/m2

  m2
  povpraševanje>

  Instalacije, jaki tok, delo in material

  Cena za globljenje in instalacijo Cu kabelskih vodnikov v nosilcih in delno na kabelskih policah, skupaj z delom in materialom.



  €/m2

  m2
  povpraševanje>

  Instalacije, stikalni blok, delo in material

  Cena za podometni stikalni blok, glavno stikalo, FID in drobni vezni material, skupaj z delom in materialom.



  €/m2

  m2
  povpraševanje>

  Instalacije, računalniška napeljava, delo in material

  Cena za izvedbo računalniške napeljave z osempolnimi vtičnicami, UTP kablom v cevi in podometnimi omarami, skupaj z delom in materialom.



  €/m2

  m2
  povpraševanje>

  Instalacije, kabelska instalacija

  Cena za izvedbo kabelske instalacije, koaksalni kabe, antenska vtičnica in zunanja kabelska omara.



  €/m2

  m2
  povpraševanje>

  Cena zunanje elektro omarice

  Zunanja elektro omarica. Cena za zunanjo elektro omarico, skupaj s trofaznim dvotarifnim števcem, podnožjem, varovalkami in MTK1.



  €/kpl

  kpl
  povpraševanje>

  Elektro serivs

  Cena za elektro servis. Cena za elektro servis za srednje zahtevno delo. Cena za popravilo in servis električnih hišnih naprav.



  €/ura

  ura
  povpraševanje>

  Cena montaže svetil

  Cena montaže svetila. Cena montaže stropnega svetila. Cena za montažo srednje zahtevnega stropnega svetila do višine 300 cm, brez dobave.



  €/kpl

  kpl
  povpraševanje>

  Meritve elektroinstalacij

  Cena elektro meritev. Cena za delo z meritvami, skupaj s prevoznimi stroški, zapisnikom in pripravo spremljevalnih del. Kontrolne verificirane meritve NN elektr. inštalacij in strelovodov.



  €/ura

  ura
  povpraševanje>
  SKUPAJ:
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE >

  Telekomunikacije


  Cena telekomunikacijskega sistema je odvisna od potreb posameznika. Najpogosteje v stanovanjske obje...

  Preverite tudi: Telekomunikacije cena

  Alarmni sistemi


  Cena alarmnega sistema je zelo različna, odvisno od vrste (žični, brezžični), kvalitete, števila var...

  Preverite tudi: Alarmni sistemi - cena in cenik inštalaterja

  Razsvetljava


  Cena razsvetljave v hiši in zunaj, je pogojena s številom luči in vrsto luči, ki jih bomo vgradili. ...

  Preverite tudi: Razsvetljava cena

  Pametne hiše


  Kakšna je cena pametne hiše? Avtomatizirana hiša prihrani veliko stroškov za ogrevanje in razsvetlja...

  Preverite tudi: Pametne hiše cena

  Električno talno gretje


  Kakšna je cena električnega talnega gretja? Investicija namestitve električnega talnega ogrevanja je...

  Preverite tudi: Električno talno gretje - cena in cenik inštalaterja

  Elektro servis


  Cena elektro servisa se razlikuje od dela elektroserviserja in porabljenega materiala. Običajno elek...

  Preverite tudi: Elektro servis cena

  Kako so Vam koristile te informacije?

  Ideje za urejen dom

  Revija s svežimi idejami in nasveti naših avtorjev za urejanje doma.

  Elektro inštalacije - vse kar morate vedeti

  1. Kaj moramo vedeti o elektroinštalacijah?

  elektro-instalacije.jpg
  Elektroinštalacije zahtevajo ustrezno strokovno usposobljenost izvajalca.

  Elektroinštalacije inštalacije so danes pomemben del bivalnega okolja. Omogočajo, da se ogrevamo imamo dostop do sveže vode, odvod odpadnih vod, omogočajo osvetljevanje prostorov in uporabo številnih elektronskih naprav....  Ustrezno vgrajen in dovolj zmogljiv sistem inštalacij omogoča nemoteno delovanje stavbe. Elektroinštalacije so eno izmed tistih del, ki zahtevajo ustrezno strokovno usposobljenost. Dobro pa je, da smo kot naročniki seznanjeni z osnovnimi elektroištalacijskimi pojmi in tehnikami, saj se bomo le tako lahko ustrezno dogovarjali s strokovnjakom projektantom in izvajalcem.

  1.1 Meritve in vzdrževanje elektroinstalacij

  Najmanj vsakih 10 let  je potrebno v hišah in stanovanjskih stavbah preveriti stanje električne napeljave oziroma opraviti meritev prevodnosti električnih žic. Tako lahko pooblaščeni električar, ki opravlja meritev zazna morebitne napake na posameznih mestih v napeljavi. Na teh točkah, v kolikor jih pravočasno ne odkrijemo, lahko pride do kratkega stika in posledično do požara. Istočasno se preveri tudi strelovode in računalniško ožičenje. Poročilo, ki ga izda električar velja kot uradno dokazilo o varnosti objekta.  Strelovode je potrebno preverjati pogosteje in sicer na 2-4 leta. Prav tako je potrebno opraviti pregled električnega omrežja in strelovoda po vsakem večjem posegu oz. prenovi. V kolikor električne inštalacije pravilno in redno vzdržujemo (redne meritve, odprava napak, menjava varovalk itd.) ne ne bo prihajalo do prekinitev električnega toka, ki škodljivo vplivajo na vse priključene elektro naprave. 

  2. Strokovno in kakovostno projektiranje ter izvedba

  Strokovno usposobljen elektroinženir bo najprej opravil projektiranje elektroinštalacij za vaše stanovanje ali hišo, nato pa se bo lotil izvedbe. Razsvetljava in električne naprave v hiši potrebujete t.i. nizkonapetostne inštalacije, za telefonski priključek, računalniško mrežo, klimatske naprave, domofon, protipožarno in protivlomno zaščito pa t.i. informacijske inštalacije. Projektiranje in izvedba elektroinštalacij je vsekakor storitev, ki zahteva strokovno usposobljenega in izkušenega izvajalca. Močno odsvetujemo, da se jih lotite sami. Pri projektiranju električnih inštalacij je potrebno upoštevati ustrezne, z zakonom določene,predpise, obenem pa je potrebno zagotoviti dostopnost električne napeljave v kolikor bi bilo potrebno popravilo oziroma nadgradnja. 

  3. Vrste elektroinštalacij

  3.1 Nizkonapetostne elektroenergetske inštalacije in informacijske inštalacije

  Nizkonapetostne elektroenergetske inštalacije napajajo električne naprave in razsvetljavo. Informacijske inštalacije pa so inštalacije za telefon, protivlomno in protipožarno zaščito, klimatizacijo, računalniške mreže,…

  3.2 Glede na izvedbo

  Električne inštalacije lahko v objekt vgradimo na različne načine:

  - Podometno in v omet :  Razpeljava se izvede takoj, ko so stene zgrajene še predno se izdela zaključni sloj ometa. 

  - Nadometno: Na ta način se jih vgrajuje v prostorih s povišano vlago. Inštalacije moramo napeljati s plastičnimi vodniki na ustreznih skobah.

  - V votle stene: lahko so gorljive ali negorljive, od tega pa zavisi tudi material, ki se ga uporabi za izvedbo elektroinštalacij. Na ta način se izvaja napeljava v suhomontažni gradnji.

  - V beton: Podobno kot pri podometni in ometni vgradnji se elektroinštalacije v beton razpeljejo že v začetku gradnje.

  - V inštalacijske kanale: Na tak način se najpogosteje razpelje inštalacije v industrijski gradnji, redko pa v stanovanjskih objektih. 

  - Z neizoliranimi vodniki: Na ta način se v hišah in stanovanjih razpeljuje zgolj nizkonapetostne sisteme kot npr. halogenske svetilke in podobne naprave.

  Izjemno pomembno je, da elektroinštalacije izvedemo v skladu z veljavnimi predpisi in projektom elektroinštalacij. Pazimo na to, da so nizkonapetostne in visokonapetostne doze ločene (vsaj 5 cm razmika). Prav tako ne morejo biti povezane v istem tokokrogu z izjemo, če je sta ločena s pregradno steno. Električne kable nameščamo v gibljive cevi in s tem omogočimo kasnejšo zamenjavo ali popravila. Pomembno je, da na vse električne izvode namestimo zaščitni vodnik, ki predstavlja tretjo žilo v trožilnem električnem vodu.

  4. Kako poteka izvedba elektroinštalacij v hiši ali stanovanju?

  4.1 Izvedba

  Pri izvedbi električnih inštalacij je ključnega pomena, da so skrbno načrtovane in strokovno položene, saj le tako lahko preprečimo kasnejše resnejše komplikacije. Kot denimo v kopalnici kjer je v primeru preurejanja napeljave potrebno razbiti stenske keramične ploščice. Električne inštalacije se izdela v dveh fazah. Prva t.i. groba izvedba poteka čisto na začetku , druga, fina, pa v zaključnih fazah prenove oz. gradnje. Groba faza se izvaja, ko so postavljene vse predelne stene. Istočasno se običajno izdelajo tudi vodovodne in strojne inštalacije (ogrevanje, prezračevanje) ter razvod telekomunikacije. V primeru zidanih sten se elektriko v ceveh napelje pod ometom, v primeru suhomontažnih sten iz mavčno kartonskih plošč pa v votlih stenah. V primeru novogradenj se elektroinštalacije največkrat napelje kar v betonske plošče. Votle pvc cevi se napelje po opažu tik predno se opaž in cevi zalije z betonom. Tako se izognemo dolbljenju in kasnejšemu zametavanju kanalov v že končane stene. Kasneje električar električne kable potisne v votle pvc cevi, ki so že razpeljane v plošči. Električne kable lahko v pvc ceveh tudi kadarkoli zamenjamo, če je potrebno. Pri polaganju pvc cevi in betoniranju  je treba še posebej paziti na to, da niso nikjer potlačene ali poškodovane. Inštalacijske cevi vedno polagamo vertikalno ali horizontalno, nikoli pa poševno. Cevi vedno vgradimo v pasu med 20-120 cm od tal, da inštalacije naknadno lažje popravljamo ali dograjujemo. Edino po stropu se cevi lahko polaga po najkrajši poti. Povprečna količina položenih električnih kablov v enodružinski hiši je od 500 do 100 tekočih metrov, vgrajenih razdelilnih doz pa okoli 100-150. 

  Tudi pri električnih inštalacijah v gospodinjstvih se lahko poveča prehodna upornost vodnikov, povečan okvarna zanka in upade izolacijska upornost. Pri novem razvodu elektroinštalacij lahko pride do različnih napak v vezavi in slabega spajanja vodnikov. Da bi preprečili poškodbe zaradi električnega toka zaradi katerih lahko pride do požara, je zelo pomembno, da poskrbimo za dobro zaščito pred električnim udarom. Vtičnice v kuhinji moramo zato namestiti najmanj 1 meter nad iztokom vode in vsaj 50 cm vstran. V kolikor so imajo vtičnice zaščitne pokrovčke ali bo naprava (hladilnik, pomivalni stroj itd. stalno priključena v vtičnici, je lahko nameščena tudi 30 cm nad tlemi. V kopalnici in sanitarijah oz. prostorih z povišano vlago kjer je stalno prisotna nevarnost previsoke napetosti dotika morajo biti vse električne naprave napajane preko FID stikal z diferenčnim tokom 0,03 A ali preko kratkostičnih zaščitnih stikal z diferenčnim tokom 0,03 A. Stikala za te prostore obvezno namestimo na zunanji strani prostorov. Priporočljivo je tudi ločeno varovanje vtičnic in razsvetljave v otroških sobah, spalnicah in dnevni sobi. 

  4.2 Postopek priključitve na distribucijsko omrežje

  1. Po izdelani idejni zasnovi elektroinštalacij hiše oz. stanovanja izvajalca distribucije z izpolnitvijo vloge zaprosite za izdajo projektnih pogojev. Ko pridobite gradbeno dovoljenje pa vložite zahtevo za izdajo soglasja za priključitev na distribucijsko omrežje (enotna vloga). Soglasje za priključitev pridobi lahko samo lastnik objekta. 

  2. Ko izdano soglasje za priključitev postane pravnomočno in predno se začnejo dela oz. gradnja morata z izvajalcem električne distribucije skleniti Pogodbo o priključitvi, v kateri določita medsebojna razmerja med katera spadajo tudi stroški omrežnine in stroški priključevanja na distribucijsko omrežje.

  3. Po končani izvedbi oddate vlogo za priključitev in uporabo sistema.

  4. Ko izvajalec distribucije prejme popolno vlogo za priključitev in uporabo sistema, preveri ali je priključek izveden v skladu z vsemi zahtevami distributerja in po veljavni zakonodaji. Najkasneje v desetih dneh distributer izvede priključitev objekta oz. stanovanja na omrežje. 

  5. Pred priključitvijo morate imeti z dobaviteljem elektrike sklenjeno Pogodbo o dobavi električne energije in z izvajalcem distribucije Pogodbo o uporabi sistema.

  MOJMOJSTER.NET, POMAGAMO PRI OCENI INVESTICIJE IN IZBORU IZVAJALCA ZA VAŠ DOM



  PORAZDELITEV OBSTOJEČIH INSTALACIJ V DVA DELA

  Pozdravljeni,

  enodružinsko hišo želim razdeliti v dve samostojni enoti. Zato je potrebno tudi obstoječ sistem varovalk razdeliti v dva dela. Prosim za približno ceno in termin, do kdaj bi bilo to mogoče narediti.

  Lp 900 € do 1500 €


  ........

  ELEKTROINŠTALACIJE V NOVOGRADNJI

  Pozdravljeni,

  potrebujemo elektroinštalacije v novogradnji (176 m2 in cca 70 izvodov). Svetila bodo vgrajena zato je potrebno spustit strop za 10 cm. 4050 € do 6750 €


  ........

  ODSTRANITEV DVEH LUČI V SOBI

  Pozdravljeni,

  potrebujem odstranitev 2 luči in kabla.

  LP 180 € do 300 €


  ........

  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV





  CENA, PRIKLOP KUHALNE PLOŠČE INDUKCIJA, 1 KOM
  Elektroinštalacije, Električar, Petrovče

  90 € do 150 €

  CENA, MONTAŽA LUČI, 2 KOM
  Elektroinštalacije, Električar, Ljubljana

  90 € do 150 €

  CENA, PRIPRAVA PRIKLJUČKA ZA TČ, 5X 2,5 KABEL IN 3 X C16 VAROVALKA
  Elektroinštalacije, Električar, Vrhnika

  450 € do 750 €

  CENA, DODATNE VAROVALKE, 15 M2 4 STIKALA 2 LUČI
  Elektroinštalacije, Električar, Koper

  315 € do 525 €

  CENA, ZAMENJAVA VAROVALK IN PRIKLOP NAPRAV V KUHINJI, V OPISU
  Elektroinštalacije, Električar, Maribor

  270 € do 450 €

  CENA, PREUREDITEV OBSTOJEČE ELEKTRIČNE NAPELJAVE, V OPISU
  Elektroinštalacije, Električar, Malečnik

  810 € do 1350 €

  CENA, OBNOVA INSTALACIJ V KOPALNICI, 12M2
  Elektroinštalacije, Električar, Brežice

  270 € do 450 €

  CENA, DOVOD ELEKTRIKE ZA PRIKLOP TOPLOTNE ČRPALKE, PO OPISU
  Elektroinštalacije, Električar, Litija

  135 € do 225 €

  CENA, MENJAVA VTIČNIC, 14 VTIČNIC, 8-ENOJNIH STIKAL, 3-DVOJNA STIKALA
  Elektroinštalacije, Električar, Ljubljana

  180 € do 300 €

  CENA, MENJAVA OMARICE , 1 KOM
  Elektroinštalacije, Električar, Beltinci

  450 € do 750 €

  CENA, PRIKLOP INDUKCIJSKE PLOŠČE + VTIČNICE, V OPISU
  Elektroinštalacije, Električar, Ljubljana

  90 € do 150 €

  CENA, ZAMENJAVA KABLA OMARICA-LOPA , CCA. 20M
  Elektroinštalacije, Električar, Kranj

  45 € do 75 €

  CENA, NAPELJAVO ELEKTRIČNIH VODOV ZA LUČ IN 2X EL. ROLETE., 1X NAPELJAVA ZA LUČ, 2X NAPELJAVA ZA EL. ROLETE
  Elektroinštalacije, Električar, Ljubljana

  90 € do 150 €

  CENA, PRENOVA ELEKTROINŠTALICIJ STOPNIŠČA , DVE ETAŽI, DVOJE LUČI NA SENZOR IN VGRADNJA 3X LED TRAKU V PARAPET OGRAJE
  Elektroinštalacije, Električar, Ljubljana

  405 € do 675 €

  CENA, MERITEV ELEKTRIČNE INŠTALACIJE , 153 M2
  Elektroinštalacije, Električar, Miklavž Na Dravskem Polju

  3420 € do 5700 €

  CENA, VODOVODNA, ELEKTRO OGREVALNA INŠTALACIJA, CCA 270 M2
  Elektroinštalacije, Električar, Zagorje ob Savi

  900 € do 1500 €

  CENA, PRERAZPOREDITEV NA GLAVNE VAROVALKE, 1
  Elektroinštalacije, Električar, Radomlje

  450 € do 750 €

  CENA, ZAMENJAVO VTIČNIC IN LUČI, DO 20.
  Elektroinštalacije, Električar, Ankaran

  225 € do 375 €

  CENA, ZAMENJAVA ELEKTRO OMARICE Z NOVO TER VEZAVA, STANOVANJSKA HISA. SEDAJ 20 VAROVALK.
  Elektroinštalacije, Električar, Maribor

  450 € do 750 €

  CENA, ELEKTROINŠTALACIJO, 75 M2
  Elektroinštalacije, Električar, Kranj

  1620 € do 2700 €

  CENA, MENJAVA STARIH TALILNIH VAROVALK , 10 VAROVALK
  Elektroinštalacije, Električar, Celje

  315 € do 525 €

  CENA, INSTALACIJA LED TRAKOV IN PRIKLJUČITEV NA TRAFO V GARDEROBNI OMARI, PO OPISU
  Elektroinštalacije, Električar, Ljubljana

  90 € do 150 €

  CENA, MENJAVA KUHINJSKE NAPE, 1 KOM
  Elektroinštalacije, Električar, Celje

  126 € do 210 €

  CENA, LUČ V SPALNICI NE DELA, FAZA JE, 1
  Elektroinštalacije, Električar, Škofja Loka

  45 € do 75 €

  CENA, ZAMENJAVA ELEKTRICNE OMARICE Z VAROVALKAMI, PO OPISU
  Elektroinštalacije, Električar, Bohinjsko jezero

  450 € do 750 €

  CENA, MONTAŽA VTIČNIC, MONTAŽA SVETIL, 7 VTIČNIC, 2 SVETILI
  Elektroinštalacije, Električar, Železniki

  180 € do 300 €

  CENA, ELEKTRIČNA INŠTALACIJA ZA 3 SOBNO STANOVANJE, NEKJE 70 M2
  Elektroinštalacije, Električar, Kočevje

  900 € do 1500 €

  CENA, VGRADNJA ZUNANJE OMARICE, PO OPISU
  Elektroinštalacije, Električar, Ljubljana

  450 € do 750 €

  CENA, IZVEDBA PREKLOPA ENO V TROFAZNI TOK, 10 M
  Elektroinštalacije, Električar, Idrija

  360 € do 600 €

  CENA, DOMOFON V OSNOVNI ŠOLI, V OPISU
  Elektroinštalacije, Električar, Lenart v Slovenskih Goricah

  90 € do 150 €

  CENA, PODZEMNI ENERGETSKI KABEL IZ OMARICE DO DELAVNICE, V OPISU
  Elektroinštalacije, Električar, Podbočje

  225 € do 375 €

  CENA, VTIČNICE, PREGLED INSTALACIJ, 3 STIKALA
  Elektroinštalacije, Električar, Postojna

  225 € do 375 €

  CENA, PREVERITI IN POPRAVITI ELEKTRIČNA STIKALA IN VTICNICE, 30M2
  Elektroinštalacije, Električar, Ljubljana

  45 € do 75 €

  CENA, ELEKTROINŠTALACIJE , PO OPISU
  Elektroinštalacije, Električar, Kranj

  450 € do 750 €

  CENA, PRESTAVITEV STIKAL IN INŠTALACIJA LUČI, PO OPISU
  Elektroinštalacije, Električar, Ljubljana

  180 € do 300 €

  CENA, PRIKLOP ELEKTRIKE NA LUČ Z SENZORJEM, 1 LUČ Z SENZORJME
  Elektroinštalacije, Električar, Maribor

  180 € do 300 €



  Poglej druge končane projekte in cene

  ELEKTROINŠTALACIJE, ELEKTRIČAR CENIK

  SODELUJEMO Z VEČ KOT 1625 PODJETIJ ZA ELEKTROINŠTALACIJE, ELEKTRIČAR


  BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
  IZBOR PODJETIJ, OCENE
  BREZ PROVIZIJ
  PRIDOBI PONUDBO

  IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE ELEKTROINŠTALACIJE, ELEKTRIČAR?

 • Elektroinštalacije, Električar Ajdovščina
 • Elektroinštalacije, Električar Bled
 • Elektroinštalacije, Električar Bovec
 • Elektroinštalacije, Električar Celje
 • Elektroinštalacije, Električar Črna na Koroškem
 • Elektroinštalacije, Električar Črnomelj
 • Elektroinštalacije, Električar Domžale
 • Elektroinštalacije, Električar Gornja Radgona
 • Elektroinštalacije, Električar Gornji Grad
 • Elektroinštalacije, Električar Hrastnik
 • Elektroinštalacije, Električar Ilirska Bistrica
 • Elektroinštalacije, Električar Izola
 • Elektroinštalacije, Električar Jesenice
 • Elektroinštalacije, Električar Kamnik
 • Elektroinštalacije, Električar Kidričevo
 • Elektroinštalacije, Električar Kobarid
 • Elektroinštalacije, Električar Kočevje
 • Elektroinštalacije, Električar Koper
 • Elektroinštalacije, Električar Kranj
 • Elektroinštalacije, Električar Kranjska Gora
 • Elektroinštalacije, Električar Krško
 • Elektroinštalacije, Električar Laško
 • Elektroinštalacije, Električar Lendava
 • Elektroinštalacije, Električar Litija
 • Elektroinštalacije, Električar Ljubljana
 • Elektroinštalacije, Električar Ljutomer
 • Elektroinštalacije, Električar Maribor
 • Elektroinštalacije, Električar Metlika
 • Elektroinštalacije, Električar Mojstrana
 • Elektroinštalacije, Električar Mozirje
 • Elektroinštalacije, Električar Murska Sobota
 • Elektroinštalacije, Električar Nova Gorica
 • Elektroinštalacije, Električar Novo mesto
 • Elektroinštalacije, Električar Ormož
 • Elektroinštalacije, Električar Piran - Pirano
 • Elektroinštalacije, Električar Pivka
 • Elektroinštalacije, Električar Portorož
 • Elektroinštalacije, Električar Postojna
 • Elektroinštalacije, Električar Ptuj
 • Elektroinštalacije, Električar Radeče
 • Elektroinštalacije, Električar Radenci
 • Elektroinštalacije, Električar Radovljica
 • Elektroinštalacije, Električar Ravne Na Koroškem
 • Elektroinštalacije, Električar Ribnica
 • Elektroinštalacije, Električar Rogaška Slatina
 • Elektroinštalacije, Električar Sevnica
 • Elektroinštalacije, Električar Sežana
 • Elektroinštalacije, Električar Škofja Loka
 • Elektroinštalacije, Električar Slovenj Gradec
 • Elektroinštalacije, Električar Slovenska Bistrica
 • Elektroinštalacije, Električar Slovenske Konjice
 • Elektroinštalacije, Električar Šoštanj
 • Elektroinštalacije, Električar Štore
 • Elektroinštalacije, Električar Tolmin
 • Elektroinštalacije, Električar Trbovlje
 • Elektroinštalacije, Električar Tržič
 • Elektroinštalacije, Električar Trzin
 • Elektroinštalacije, Električar Velenje
 • Elektroinštalacije, Električar Vipava
 • Elektroinštalacije, Električar Vojnik
 • Elektroinštalacije, Električar Vransko
 • Elektroinštalacije, Električar Vrhnika
 • Elektroinštalacije, Električar Žalec
 • Elektroinštalacije, Električar Zreče
 • Elektroinštalacije, Električar Žužemberk
 • SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  KONTAKTI

  Povpraševanja: 051 216 651
  Podjetja: 040 145 800

  REGIONALNE STRANI

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane