Razsvetljava cena

Cena razsvetljave v hiši in zunaj, je pogojena s številom luči in vrsto luči, ki jih bomo vgradili. Cena montaže svetil je odvisna od njihovih lastnosti ali so podometne, nadometne ali viseče. Zaradi nizke cene in dolgoživosti so vse bolj popularne LED luči. Zunanja razsvetljava je dražja, saj potrebuje dodatno zaščito pred vremenskimi razmerami. Montažo luči in napeljave zaupajte električarju z izkušnjami in kvalitetnimi referencami. Urna postavka elektroinštalaterja znaša minimalno 15 EUR, k tej ceni pa je potrebno prišteti še ceno napeljave. Cena za montažo srednje zahtevnega stropnega svetila do višine 300 cm, brez dobave znaša okoli 20-35 EUR/kpl.

Komu zaupati inštalacijo razsvetljave? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim elektro inštalaterjem v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

Pridobite ponudbo:
Pošlji povpraševanje

Cena montaže svetil


Cena montaže svetila. Cena montaže stropnega svetila. Cena za montažo srednje zahtevnega stropnega svetila do višine 300 cm, brez dobave.

24.00 €/kpl

MINIMALNA CENA
€/kpl

SREDNJA CENA
42.00 €/kpl

NAJVIŠJA CENA
Želim ponudbo izvajalcev

Druge cene za - Razsvetljava

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

Cena za LED trakove z nizko svetilnostjo

Cena za LED trakove. Cena LED trakov z nizko svetilnostjo, brez montaže.


tm

€/tm

Cena za LED trakove z visoko svetilnostjo

Cena za LED trakove. Cena LED trakov z visoko svetilnostjo, brez montaže.


tm

€/tm

SKUPAJ:
Pošlji povpraševanje >

Kako so Vam koristile te informacije?

Revija Mojmojster

Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
Informativni mesečni obrok*
/mesec


Znesek kredita
EUR
Doba odplačevanja
let
Naprej
Izračun kredita >

*Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 2,5%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

Razsvetljava - kaj morate vedeti?

1. Razsvetljava - nekaj splošnih podatkov

razsvetljava.jpg
Z ustrezno razsvetljavo postanejo vaši notranji in zunanji prostori uporabni tudi po tem, ko zaide sonce, poleg tega pa z premišljeno osvetlitvijo poskrbimo za prijetno vzdušje.

 

1.1 Katera temperatura oz barva svetlobe najbolje deluje v vašem domu?

Temperatura svetlobe se meri v Kelvinih (K), večina domov pa ima žarnice s temperaturo svetlobe v razponu od 2000 K do 6500 K. Medtem ko se celotna lestvica giblje od 1.000 K do 10.000 K, so nevtralni toni okoli 4.000 K do 4.100 K. Temperature pod 4000 K so toplejših barv, temperature nad 4.100 K pa hladnejših.

1.1.1 Topli toni

2.000 K topla svetloba - zelo topli toni, podobni zlatemu sijaju prižganih sveč.
2.700 K topla mehka svetloba - mehka, prijetna, svetloba, vendar ne tako močna kot svetloba sveč. Ta je ponavadi priljubljena izbira v notranjih bivalnih prostorih zaradi topline in laskave barve.

1.1.2 Hladna bela / nevtralna

3.500 K živahna beloa - obarvana z rumeno za svetlejšo estetiko.
4.100 K nevtralna bela - čisto bela, bližje nevtralni, brez modre ali rumene barve.

1.1.3 Dnevna svetloba

4.500K dnevna svetloba - to je živahen, rahlo hladen ton, ki posnema videz in svetlost dnevne svetlobe.
6.500K izredno svetla dnevna svetloba - ta temperatura rahlo blešči in vsebuje modre odtenke.

Čeprav je izbira barvne temperature osebna, imamo nekaj priporočil za začetek. Mehke, tople luči dobro delujejo v spalnicah ter dnevnih sobah - krajih, kjer želite vabljiv in prijeten občutek. Svetla ali nevtralna bela svetloba je primerna na območjih, kjer potrebujete močno, jasno svetlobo, na primer v kuhinji ali kopalnici, kjer je pomembno videti tudi podrobnosti. Žarnice s temperaturo dnevne svetlobe so običajno rezervirane za delovna območja ali delovne prostore, kot so garaže, delavnice ali kleti.

1.2 Lumni in Watt-i

Lumni merijo stopnjo svetlosti kar je še posebej pomembno pri LED žarnicah. Višji kot so lumni, svetlejša je žarnica. Watt-i pa se nanašajo na količino električne energije, ki jo porabi žarnica, kar je pomembno pri fluorescenčnih, klasičnih ali halogenskih žarnicah. Večja kot je moč, več energije porabi žarnica.

1.3 Vrste žarnic: Katera je najboljša?

Različne vrste žarnic imajo različno življenjsko dobo in uporabo, vsaka ima svoje prednosti in slabosti. Ugotovite, ali so žarnice z žarilno nitko, halogenske, fluorescentne ali LED primerne za vaš dom.

1.3.1 Klasična žarnica z žarilno nitko

Ta vrsta je priljubljena izbira zaradi svoje čudovite topline in nizke cene. Glavna pomanjkljivost žarnic z žarilno nitko je njihova neučinkovitost. Velik del moči se prej pretvori v toploto kot v svetlobo, povprečna življenjska doba žarnice z žarilno nitko pa je 1000 ur, veliko krajša od večine drugih vrst žarnic.

1.3.2 Halogenska žarnica

Drugačna vrsta žarnice s podobno kratko življenjsko dobo. Halogenske žarnice oddajajo svetlo belo barvo, bližje dnevni svetlobi kot klasična žarnica. S halogenskimi žarnicami morate dobesedno delati v rokavicah, saj lahko olja z vaše kože poškodujejo steklo, še posebej, če je žarnica vroča.

1.3.4 Fluorescentne in kompaktne fluorescenčne žarnice

So tudi za 75% bolj energetsko učinkovite od klasičnih žarnice z žarilno nitko in trajajo veliko dlje. Fluorescentne luči so na voljo tudi v različnih barvnih temperaturah od 2.700K do 6.500K. Vendar pa fluorescenčni filamenti vsebujejo sledi živega srebra, zato jih ohranite cele in reciklirajte vse uporabljene žarnice. Življenjska doba: 8.000+ ur
Temperatura svetlobe: 2.700K do 6.500K

1.3.5 LED diode

LED diode so daleč najbolj energetsko učinkovite in najdlje trajajoče žarnice. Večina LEDic je ocenjena na najmanj 25.000 do 50.000 ur. Čeprav so dražje, s svojo učinkovitostjo povrnejo stroške. Pri nekaterih modelih lahko celo spreminjate barvo svetlobe. Življenjska doba: 25.000+ ur. Temperatura svetlobe: 2.000K do 6.500K

1.3.6 Pametne žarnice

Vse pametne žarnice so LED, niso pa vse LED žarnice pametne žarnice. V obstoječe luči namestite pametne žarnice, da energetsko učinkovitost dvignete na višjo raven. Z daljinskim upravljalnikom ali aplikacijo za pametni telefon nadzirajte zatemnitev, spremenite barvo žarnice ali nastavite urnik za varčevanje z energijo. Ste pozabili ugasniti kuhinjsko luč pred spanjem? Ni problema, ugasnite luči iz telefona. Pri pametnih žarnicah so začetni stroški višji, vendar se naložba splača v udobju in življenjski dobi. Življenjska doba: različno. Temperatura svetlobe: vse

1.4 Stopnja zaščite - IP faktor

Tako žarnice kot tudi svetila imajo varnostne ocene, ki kažejo, za kakšno okolje so najprimernejše, odvisno od prostora v vašem stanovanju in zunanjih oz. vremenskih razmer ter podnebja.

IP faktor za suhe prostore - Tovrstne luči jin žarnice je varno uporabljati samo v zaprtih suhih prostorih. Te luči postavite v prostore brez kondenza ali vode, kot so hodniki, jedilnice, kuhinje, dnevne sobe in garderobne sobe.

IP faktor za vlažne prostore - Ta svetila in žarnice imajo dodatna tesnila in materiale, ki preprečujejo vdor vlage Zasnovana so za prostore s paro, vlago ali ekstremnimi temperaturami. Odlična so za kopalnice, savne, pralnice ter pokrite terase.

IP faktor za mokre prostore - Luči in žarnice primerne za mokre prostore imajo še močnejša tesnila in zaščito pred vodo. Ta svetila so primerna za tuš kabine, za osvetlitev vrta, osvetlitev nepokrite terase, za osvetlitev fasade oziroma katero koli osvetlitev, ki je neposredno izpostavljena vodi, dežju ali snegu.

2. Osvetlitev - načrtovanje in izvedbo prepustite strokovnjakom

Če želite imeti optimalno in prijetno osvetljen prostor vašega stanovanja, hiše, vrta in drugih prostorov, potem je priporočljivo, da načrtovanje osvetlitve prepustite strokovnjakom. To so lahko arhitekti, oblikovalci ali svetovalci v specializiranih salonih za svetila. Vsekakor pa je potrebno izvedbo prepustiti strokovno usposobljenim izvajalcem. Izvajalec elektroinštalacij poskrbi, da se želje investitorja, ki jih je arhitekt narisal na papir, tudi uresničijo.

3. Razsvetljava - tipi svetil

3.1 Vgradna svetila

Vgradne luči so tiste, ki so vgrajene v strop, tla ali stene. Lahko so vgrajene tudi v pohištvo. Najpogosteje so to stropne luči, ki jih vgradimo v spuščen strop. To so ene najbolj prilagodljivih vrst luči. Modeli segajo od subtilnih in elegantnih do okrašenih in privlačnih.Vgradne luči so priljubljene tako pri nizkih kot tudi obokanih stropih, saj zagotavljajo enakomerno količino svetlobe. Uporabite eno luč ali združite več luči na razdalji tri do šest metrov, da zagotovite polno, enakomerno osvetlitev v sobi. Še posebej dobro delujejo v kombinaciji z visečimi lučmi ali lestenci in dodajo dodatno plast osvetlitve, ne da bi pri tem posegali v slog prostora. Zaradi preproste zasnove vgradnih luči so priljubljena izbira za kuhinje, dnevne sobe, kopalnice, predsobe, terase ter garderobne in kuhinjske omare.

3.2 Tirna ali tračna svetila

To je prilagodljiv način osvetlitve prostora z več svetili na eni ali več tirnicah. Narejeno je zato, da poudari posebne značilnosti prostora ali predmete (slike, kipe...) v prostoru. Lahko pa delujejo tudi kot splošna ali delovna ali osvetlitev. Tirna ali tračna svetila so na voljo v ravnih ali ukrivljenih oblikah, na voljo pa je tudi dodatna oprema za spreminjanje smeri ter združevanje več tračnic skupaj. Če iščete prilagodljiv način razsvetljave v vašem domu, potem je ta tip svetil odlična izbira. Na tirnicah lahko svetila premikamo in usmerjamo v želeno smer kar je zelo koristno, če pogosto spreminajte postavitev pohištva v vašem prostoru ali stanovanju. Najpogosteje se tovrstna svetila uporabljajo v galerijah ter prostorih kjer želimo izpostaviti umetniške izdelke (slike, kipe, fotografije), zelo uporabna pa so tudi v delovnih prostorih in pisarnah.

3.3 Stenske luči

Kopalniške luči ob ogledalu

Te luči se namestijo nad in/ali ob ogledalu v kopalnici ali v kotičku za ličenje. Pomagajo pri jutranjih in večernih rutinah, kot so britje, oblikovanje frizure, umivanje zob, uporaba zobne nitke, nanašanje ali odstranjevanje ličil ali katera koli druga naloga, pri kateri je pomembna enakomerna osvetlitev vašega obraza in zgornjega dela telesa.

Stenske luči

So odličen način za poudarjanje drugih luči v prostoru. Uporabne so v bralnih kotičkih, ob posteljah, na hodnikih, v dnevnih sobah, spalnicah in kuhinjah. Izgledajo odlično samostojno ali ob fotografijah, ogledalih, kaminih. Imajo nenavadno sposobnost, da izgledajo tradicionalno a obenem sodobno.

3.4 Lestenci

Lestenci so središče prostorov že stoletja. Danes so enako priljubljeni kot kdaj koli prej. Poleg brezčasnega kristalnega lestenca so se razvili tudi slogi lestencev, ki vključujejo sodobne, rustikalne in druge sloge. Lestenci se najpogosteje uporabljajo v predsobah, jedilnicah ter v dnevnih sobah, vendar jih lahko uporabite tudi v drugih prostorih. Dodajte enega v preddverje, da pozdravite svoje goste, enega v spalnico za dotik prefinjenosti in celo enega nad kadjo za razkošen občutek.

3.5 Viseča svetila

Viseče luči visijo s stropa, kot visi ogrlica z obeskom okoli vašega vratu. Namenjena so temu, da osvetlijo določeno območje ali prostor, največkrat horizontalno površino jedilne mize. Običajno na žici visi ena luč, obstajajo pa tudi številne izvedbe z več lučmi. So prilagodljive pri uporabi in namestitvi, v prostor lahko dodate samo eno ali pa tudi več visečih luči. Pogosto se uporabljajo v kuhinjah, na terasah, v jedilnicah, kopalnicah, preddverjih in spalnicah. Pri dodajanju več visečih luči, denimo nad kuhinjskim otokom, je dobro pravilo, da je razdalja med lučmi od 50 do 80 cm. Podobno kot lestenci obstajajo viseče luči v številnih različnih slogih in velikostih.

3.6 Luči s senčniki

Luči s senčniki so super rešitev, saj vam ob prenovi stanovanja ali prostora ni potrebnomzamenjati celotnega svetila temveč lahko zamenjate samo senčnik, da se bo ujemal z novim slogom vašega prostora. Dodajte namizno svetilko, da dokončate pisarno, bralni kotiček ali spalnico. Razmišljate o novi preprogi ali barvni paleti? Preprosto spremenite senčnike svetil. Na voljo so v vseh oblikah, velikostih, izvedbah in slogih, od talnih svetilk do namiznih svetilk. S kombiniranjem pohištva in svetil ustvarite privlačen a funkcionalen dekor. Možnosti je neskončno.

4. Načrtovanje osvetlitve

Pri osvetlitvi doma je pomembno upoštevati pravilo plastenja. Najprej razmislimo o tem katere aktivnosti se bodo v določenem prostoru odvijale, ob katerem času/delu dneva, kdo bo opravljal aktivnosti... Upoštevamo količino dnevne svetlobe, ki je na voljo, obenem pa skušajmo tudi z uporabo umetne osvetlitve podpreti predvidene sktivnosti v prostoru (branje, kuhanje, učenje, igra, sproščanje …). Ob tem pa ne smemo pozabiti, da želimo z osvetlitvijo v prostoru ustvariti tudi prijetno vzdušje.

Poznamo notranjo ter zunanjo razsvetljavo ter tri glavne tipe razsvetljave:

Ambientalna ali splošna osvetlitev

Delovna osvetlitev

Dekorativna osvetlitev

4.1 Notranja razsvetljava

4.1.2 Ambientalna ali splošna osvetlitev

Splošna osvetlitev se nanaša predvsem na funkcionalnost. Kljub temu pa so tudi tovrstna svetila lahko lepa na izgled oz. dekorativna. Čez dan nam v prostorih z okni ali steklenimi vrati ambientalno osvetlitev zagotavlja naravna, dnevna svetloba. V prostorih brez oken ter zvečer in ponoči, pa to vlogo prevzamejo svetila. Najpogostejši viri splošne osvetlitve so: viseča luč s senčnikom, lestenec, plafonjera, stenska difuzna luč, reflektor, vgradna luč. Kakovostna splošna razsvetljava enakomerno osvetli ves prostor ter ne ustvarja kontrastov in senc. Tovrstna osvetlitev nam omogoča opravljanje hišnih opravil kot sta sesanje in čiščenje, zato jo potrebujemo v vseh prostorih. Pri splošni osvetlitvi se večinoma odločamo za toplo barvo svetlobe, ki deluje bolj prijetno od hladnejše oziroma nevtralne bele barve. Le-ta je primernejša za delovne in tehnične prostore.

4.1.3 Delovna osvetlitev

Pri različnih delovnih procesih potrebujemo specifično osvetlitev t.i. delovno osvetlitev. V kuhinji jpripravljamo hrano, v jedilnici obedujemo za jedilno mizo, v dnevni sobi gledamo televizijo, v spalnici beremo knjigo, v kabinetu delamo za računalnikom, pišemo, v delavnici mizarimo, popravljamo...Vsako opravilo potrebuje ustrezno osvetlitev oziroma ustrezno svetilo. Pomembno je tudi, da je svetilo postavljeno na ustrezno mesto. Pri delovni osvetlitvi večinoma osvetljujemo delovne površine (jedilno mizo, kuhinjski pult, pisalno mizo itd) zato je pomembno, da svetilo postavimo poleg ali pred uporabnika. S tem se želimo izogniti ustvarjanju senc na delovni površini in tako prispevamo k večji varnosti pri delu.
Najpogostejši viri delovne osvetlitve so: viseča luč z usmerjeno svetlobo,viseči led trak z difuzorjem, namizna (reflektorska) svetila, LED trak pod kuhinjskimi omaricami. Pri lučeh, ki služijo za branje bodite še posebej pozorni. Če se odločite za svetilo s senčnikom mora biti spodnji rob v liniji z našimi očmi, ko smo v položaju za branje. Tako zagotovimo optimalno osvetlitev bralne površine obenem pa preprečimo, da bi svetloba luči povzročala blesk. Le ta lahko poškoduje naše oči in nam povzroča glavobol.
Temeljno pravilo pri delovni osvetlitvi je, da mora zagotavljati dvakrat toliko svetlobe kot splošna osvetlitev. Pri branju je optimalna osvetlitev med 300 in 500 luksov, za ambientalno osvetlitev pa med 100 in 150 luksov.

4.1.4 Dekorativna osvetlitev

Z dekorativno osvetlitvijo osvetlimo tiste predmete ali elemente prostora, ki jih želimo poudariti ali izpostaviti. To so lahko zanimive stene s teksturami, leseni nosilci v mansardi, slike ali kipi, sobne rastline, zavese... Tako ustvarimo vzdušje ter zanimiv in živ ambient s svetlobo, ki pritegne pozornost in usmerja naš pogled. dekorativna osvetlitev je kot pika na i. Ne zagotavlja uporabnosti temveč poskrbi za značaj in lepoto prostora. Obenem pa je s pravilnim načrtovanjem možno tudi združevati dekorativno in ambientalno osvetlitev ter celo delovno osvetlitev. Tako lahko z enim svetilom dosežemo vse tri učinke in dosežemo tudi boljši energetski izkoristek in zmanjšamo stroške opremljanja.

4.2 Zunanja razsvetljava

Pri zunanji razsvetljavi je v prvi vrsti pomembno, da je varna. Na prostem so svetila namreč izpostavljena zunanjim elementom (dežju, snegu, vlagi, soli...) in udarcem. Stopnjo zaščite svetil označujemo s faktorjem IP. Ali veste, kakšno oceno IP morajo imeti zunanje luči?

Zunanja razsvetljava je z razvojem nizkonapetostne razsvetljave in LED tehnologije postala vse bolj dostopna, vendar bodo vaše luči morale imeti določeno oceno IP, ki je odvisna od tega, kje bo svetilo nameščeno in čemu bo namenjeno. Različne namestitve in lokacije zahtevajo različne ocene IP. Poglejmo si naprimer IP 65. Prva številka označuje stopnjo zaščite pred trdnimi predmeti, ki jo ima določeno svetilo, druga številka pa označuje, koliko je vodoodporno. Višje kot so številke, večja je zaščita. Obe številki sta pomembni, zato boste morali pri izbiri razsvetljave upoštevati obe. Zakaj potrebujejo zunanje luči drugačne ocene IP kot notranje? Zunaj luči lahko pridejo v stik z različnimi zunanjimi snovmi in so bolj izpostavljene kot znotraj. To pomeni, da mora biti zaradi varnosti zagotovljena ustrezna zaščita, da se prepreči poškodba svetila in, kar je še pomembneje, zaščiti ljudi pred električnim udarom in poškodbami.

V primeru standardnih vrtnih luči, kot so luči za osvetljevanje poti, si prizadevajte za svetilaz oznako IP44 ali več. Ocene ‘4’ bodo zagotovile, da bodo vaše luči zaščitene pred škropljenjem in močnim stikom z vodo, obenem pa bodo zaščitene pred vsemi stopnjami fizičnega stika s predmeti. Talne luči in luči na terasi zahtevajo višjo raven zaščite, ker se po njih pogosto hodi in se jih pere. Prizadevati si morate za svetila s faktorjem najmanj IP65, ki bo svetila zaščitil pred najvišjo stopnjo prahu, škodljivih usedlin in človeških stikov. Ta ocena bo tudi zaščitila vaše luči pred vodnimi curki, kar bo omogočilo, da se vaša zunanja tla in ​​terase operejo pod curkom, ne da bi tvegali poškodovanje svetil ali nenamerni električni udar. Če osvetljujete ribnike, vodne elemente ali bazene, boste morali vanje namestiti luči z minimalno stopnjo zaščite IP68. To bo zagotovilo, da bo vaša podvodna razsvetljava nizkonapetostna, ustrezno hidroizolirana in sposobna prenesti tudi večji pritisk v okolici.

 

 

Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš DomŽelim ponudbo izvajalcev
Zadnja povpraševanja

Montaža stropne luči

Pozdravljeni,

potrebna montaža luči Ikea PS 2014. Morebiti potrebno vrtanje luknje in pričvrstitev vijaka.

Lp 27 € do 45 €

........

Menjava stropnih luči v stanovanju

Pozdravljeni,

potrebna demontaža obstoječih in montaža 5 novih luči (kuhinja, dnevna soba, spalnica, kopalnica, predprostor).

Lp 90 € do 150 €

........

Menjava neonskih luči

Spoštovani,
za zobni laboratorij bi imela za zamenjati nedelujoče neonske žarnice in preveriti zakaj brlijo.

Hvala in lep pozdrav! 90 € do 150 €

........

Želim ponudbo izvajalcev

Cena, Popravilo luči v dnevni sobi, 1 kos
Razsvetljava, Škofljica

27 € do 45 €

Cena, Osvetlitev logotipa Trgovine, 1
Razsvetljava, Ljubljana

360 € do 600 €

Cena, Dobava in montaža zasilne luči, (27 + 7)
Razsvetljava, Ljubljana

540 € do 900 €

Cena, popravilo na varnostni razsvetljavi, 2 luči
Razsvetljava, Murska Sobota

45 € do 75 €

Cena, Instalacija luči v kurilnici, 2 luči in stikala
Razsvetljava, Zagorje ob Savi

54 € do 90 €

Cena, Montaza stropnega svetila in vticnice, 1 + 1
Razsvetljava, Ljubljana

54 € do 90 €

Cena, Montažo luči, Dve na balkonu in v kuhinji
Razsvetljava, Maribor

54 € do 90 €

Cena, Menjava in dobava razsvetljave v garažnem nizu blokovskega naselja, Kompleten niz v garaži stanovanjskega bloka
Razsvetljava, Domžale

360 € do 600 €

Cena, Montaža nadometnih LED svetil, 10 svetil
Razsvetljava, Litija

270 € do 450 €

Cena, Priklop indukcijske plošče, montaža svetil, Priklop indukcijske plošče, montaža in priklop 8 nadometnih, 5 nadometne-zatemnile, 2 vgradni stropni svetilki
Razsvetljava, Postojna

315 € do 525 €

Cena, Elektro instalacija za zunanje lučke na fasado, 1.vticnica,1 stikalo.13 luck
Razsvetljava, Domžale

225 € do 375 €

Cena, Priklop zunanjih talnih luči, 9 luči
Razsvetljava, Lesce

225 € do 375 €

Cena, Menjava luči, 4 luči
Razsvetljava, Bled

90 € do 150 €

Cena, Vezava dveh stropnih luči nad stopnišem,
Razsvetljava, Dol pri Hrastniku

54 € do 90 €

Cena, Led luči na lesenih stopnicah, 20x stopnice in 1x okenska polica 1,8m širine
Razsvetljava, Ljubljana

225 € do 375 €

Cena, Montaža LED luči., 2 kosa
Razsvetljava, Koper

63 € do 105 €

Cena, Nakup in montaža luči, 57 luči
Razsvetljava, Ljubljana - Šentvid

1350 € do 2250 €

Cena, Montaža stropnega lustera, 2 lustera in led osvetljava v kuhinji
Razsvetljava, Ljubljana

72 € do 120 €

Cena, Demontaža in montaža novih stropnih svetilk, 152 kosov
Razsvetljava, Ljubljana

3150 € do 5250 €

Cena, Menjava halogenih luči v poslovnem prostoru, 8 luči, 28 m2
Razsvetljava, Medvode

216 € do 360 €

Cena, Demontažo, montažo in priklop luči, 1x
Razsvetljava, Pivka

90 € do 150 €

Cena, Zamenjava lestenca na stropu, 2 lestenca
Razsvetljava, Logatec

45 € do 75 €

Cena, Montaža svetil, 10 kosov
Razsvetljava, Jurovski Dol

270 € do 450 €

Cena, Montažo linijske luči nad jedilno mizo, po opisu
Razsvetljava, Dol Pri Ljubljani

36 € do 60 €

Cena, Montaža luči, 4 x stropna, 1 x lestenec
Razsvetljava, Polzela

135 € do 225 €

Cena, Priklop luči, 1 luč
Razsvetljava, Spodnji Duplek

27 € do 45 €

Cena, Montažo rgbw trakov v ambientalne kaskade na stropu, 77m
Razsvetljava, Jesenice

54 € do 90 €

Cena, Popravilo ali zamenjava zunanje luči, 1
Razsvetljava, Škofljica

45 € do 75 €

Cena, Priklop podpultnih diod, 4m
Razsvetljava, Podnanos

90 € do 150 €

Cena, Potrebujem inštalacijo luči v garaži, 4 luči, 35 m2
Razsvetljava, Velenje

135 € do 225 €

Cena, Menjavo stropnih luči , 6 kosov
Razsvetljava, Medvode

162 € do 270 €

Cena, Namestitev stropnih luci, 5 kos
Razsvetljava, Lenart v Slovenskih Goricah

108 € do 180 €

Cena, Zamenjava luči na hodnikih večstanovanjske stavbe, 2 x 32
Razsvetljava, Maribor

1620 € do 2700 €

Cena, Demontaža starih luči in montažo novih, 36 luči + 4 reflektorji
Razsvetljava, Krško

1080 € do 1800 €

Cena, Zamenjava dotrajanih neonskih luči z led lučmi, 14 kosov
Razsvetljava, Koper

450 € do 750 €

Cena, Montaža svetil, 6 kom
Razsvetljava, Medvode

90 € do 150 €Poglej druge končane projekte in cene

Razsvetljava cenik

Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

1355+ podjetij za Razsvetljava
Brezplačno povpraševanje
Brez provizij
Pridobi ponudbo

Iščete izvajalce, ponudbo za področje Razsvetljava?

Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
© 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane