Za področje

  Razsvetljava cena

  Cena razsvetljave v hiši in zunaj, je pogojena s številom luči in vrsto luči, ki jih bomo vgradili. Cena montaže svetil je odvisna od njihovih lastnosti ali so podometne, nadometne ali viseče. Zaradi nizke cene in dolgoživosti so vse bolj popularne LED luči. Zunanja razsvetljava je dražja, saj potrebuje dodatno zaščito pred vremenskimi razmerami. Montažo luči in napeljave zaupajte električarju z izkušnjami in kvalitetnimi referencami. Urna postavka elektroinštalaterja znaša minimalno 15 EUR, k tej ceni pa je potrebno prišteti še ceno napeljave. Cena za montažo srednje zahtevnega stropnega svetila do višine 300 cm, brez dobave znaša okoli 20-35 EUR/kpl.

  Komu zaupati inštalacijo razsvetljave? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim elektro inštalaterjem v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

  Hitro povpraševanje - enostavno in brezplačno do dobrih mojstrov!
  Pošlji povpraševanje

  Cena montaže svetil


  Cena montaže svetila. Cena montaže stropnega svetila. Cena za montažo srednje zahtevnega stropnega svetila do višine 300 cm, brez dobave.

  24.00 €/kpl

  MINIMALNA CENA
  30.00 €/kpl

  SREDNJA CENA
  42.00 €/kpl

  NAJVIŠJA CENA
  Želim ponudbo izvajalcev

  Vodič po povprečnih cenah: Razsvetljava (2024)

  vaša količina

  enota

  Okvirna cena

  vaša cena

  Cena za LED trakove z nizko svetilnostjo

  Cena za LED trakove. Cena LED trakov z nizko svetilnostjo, brez montaže.


  tm

  €/tm

  Cena za LED trakove z visoko svetilnostjo

  Cena za LED trakove. Cena LED trakov z visoko svetilnostjo, brez montaže.


  tm

  €/tm

  Okvirna cena
  Pošlji povpraševanje >

  Kako so Vam koristile te informacije?

  Razsvetljava - kaj morate vedeti?

  1. Razsvetljava - nekaj splošnih podatkov

  razsvetljava.jpg
  Z ustrezno razsvetljavo postanejo vaši notranji in zunanji prostori uporabni tudi po tem, ko zaide sonce, poleg tega pa z premišljeno osvetlitvijo poskrbimo za prijetno vzdušje.

   

  1.1 Katera temperatura oz barva svetlobe najbolje deluje v vašem domu?

  Temperatura svetlobe se meri v Kelvinih (K), večina domov pa ima žarnice s temperaturo svetlobe v razponu od 2000 K do 6500 K. Medtem ko se celotna lestvica giblje od 1.000 K do 10.000 K, so nevtralni toni okoli 4.000 K do 4.100 K. Temperature pod 4000 K so toplejših barv, temperature nad 4.100 K pa hladnejših.

  1.1.1 Topli toni

  2.000 K topla svetloba - zelo topli toni, podobni zlatemu sijaju prižganih sveč.
  2.700 K topla mehka svetloba - mehka, prijetna, svetloba, vendar ne tako močna kot svetloba sveč. Ta je ponavadi priljubljena izbira v notranjih bivalnih prostorih zaradi topline in laskave barve.

  1.1.2 Hladna bela / nevtralna

  3.500 K živahna beloa - obarvana z rumeno za svetlejšo estetiko.
  4.100 K nevtralna bela - čisto bela, bližje nevtralni, brez modre ali rumene barve.

  1.1.3 Dnevna svetloba

  4.500K dnevna svetloba - to je živahen, rahlo hladen ton, ki posnema videz in svetlost dnevne svetlobe.
  6.500K izredno svetla dnevna svetloba - ta temperatura rahlo blešči in vsebuje modre odtenke.

  Čeprav je izbira barvne temperature osebna, imamo nekaj priporočil za začetek. Mehke, tople luči dobro delujejo v spalnicah ter dnevnih sobah - krajih, kjer želite vabljiv in prijeten občutek. Svetla ali nevtralna bela svetloba je primerna na območjih, kjer potrebujete močno, jasno svetlobo, na primer v kuhinji ali kopalnici, kjer je pomembno videti tudi podrobnosti. Žarnice s temperaturo dnevne svetlobe so običajno rezervirane za delovna območja ali delovne prostore, kot so garaže, delavnice ali kleti.

  1.2 Lumni in Watt-i

  Lumni merijo stopnjo svetlosti kar je še posebej pomembno pri LED žarnicah. Višji kot so lumni, svetlejša je žarnica. Watt-i pa se nanašajo na količino električne energije, ki jo porabi žarnica, kar je pomembno pri fluorescenčnih, klasičnih ali halogenskih žarnicah. Večja kot je moč, več energije porabi žarnica.

  1.3 Vrste žarnic: Katera je najboljša?

  Različne vrste žarnic imajo različno življenjsko dobo in uporabo, vsaka ima svoje prednosti in slabosti. Ugotovite, ali so žarnice z žarilno nitko, halogenske, fluorescentne ali LED primerne za vaš dom.

  1.3.1 Klasična žarnica z žarilno nitko

  Ta vrsta je priljubljena izbira zaradi svoje čudovite topline in nizke cene. Glavna pomanjkljivost žarnic z žarilno nitko je njihova neučinkovitost. Velik del moči se prej pretvori v toploto kot v svetlobo, povprečna življenjska doba žarnice z žarilno nitko pa je 1000 ur, veliko krajša od večine drugih vrst žarnic.

  1.3.2 Halogenska žarnica

  Drugačna vrsta žarnice s podobno kratko življenjsko dobo. Halogenske žarnice oddajajo svetlo belo barvo, bližje dnevni svetlobi kot klasična žarnica. S halogenskimi žarnicami morate dobesedno delati v rokavicah, saj lahko olja z vaše kože poškodujejo steklo, še posebej, če je žarnica vroča.

  1.3.4 Fluorescentne in kompaktne fluorescenčne žarnice

  So tudi za 75% bolj energetsko učinkovite od klasičnih žarnice z žarilno nitko in trajajo veliko dlje. Fluorescentne luči so na voljo tudi v različnih barvnih temperaturah od 2.700K do 6.500K. Vendar pa fluorescenčni filamenti vsebujejo sledi živega srebra, zato jih ohranite cele in reciklirajte vse uporabljene žarnice. Življenjska doba: 8.000+ ur
  Temperatura svetlobe: 2.700K do 6.500K

  1.3.5 LED diode

  LED diode so daleč najbolj energetsko učinkovite in najdlje trajajoče žarnice. Večina LEDic je ocenjena na najmanj 25.000 do 50.000 ur. Čeprav so dražje, s svojo učinkovitostjo povrnejo stroške. Pri nekaterih modelih lahko celo spreminjate barvo svetlobe. Življenjska doba: 25.000+ ur. Temperatura svetlobe: 2.000K do 6.500K

  1.3.6 Pametne žarnice

  Vse pametne žarnice so LED, niso pa vse LED žarnice pametne žarnice. V obstoječe luči namestite pametne žarnice, da energetsko učinkovitost dvignete na višjo raven. Z daljinskim upravljalnikom ali aplikacijo za pametni telefon nadzirajte zatemnitev, spremenite barvo žarnice ali nastavite urnik za varčevanje z energijo. Ste pozabili ugasniti kuhinjsko luč pred spanjem? Ni problema, ugasnite luči iz telefona. Pri pametnih žarnicah so začetni stroški višji, vendar se naložba splača v udobju in življenjski dobi. Življenjska doba: različno. Temperatura svetlobe: vse

  1.4 Stopnja zaščite - IP faktor

  Tako žarnice kot tudi svetila imajo varnostne ocene, ki kažejo, za kakšno okolje so najprimernejše, odvisno od prostora v vašem stanovanju in zunanjih oz. vremenskih razmer ter podnebja.

  IP faktor za suhe prostore - Tovrstne luči jin žarnice je varno uporabljati samo v zaprtih suhih prostorih. Te luči postavite v prostore brez kondenza ali vode, kot so hodniki, jedilnice, kuhinje, dnevne sobe in garderobne sobe.

  IP faktor za vlažne prostore - Ta svetila in žarnice imajo dodatna tesnila in materiale, ki preprečujejo vdor vlage Zasnovana so za prostore s paro, vlago ali ekstremnimi temperaturami. Odlična so za kopalnice, savne, pralnice ter pokrite terase.

  IP faktor za mokre prostore - Luči in žarnice primerne za mokre prostore imajo še močnejša tesnila in zaščito pred vodo. Ta svetila so primerna za tuš kabine, za osvetlitev vrta, osvetlitev nepokrite terase, za osvetlitev fasade oziroma katero koli osvetlitev, ki je neposredno izpostavljena vodi, dežju ali snegu.

  2. Osvetlitev - načrtovanje in izvedbo prepustite strokovnjakom

  Če želite imeti optimalno in prijetno osvetljen prostor vašega stanovanja, hiše, vrta in drugih prostorov, potem je priporočljivo, da načrtovanje osvetlitve prepustite strokovnjakom. To so lahko arhitekti, oblikovalci ali svetovalci v specializiranih salonih za svetila. Vsekakor pa je potrebno izvedbo prepustiti strokovno usposobljenim izvajalcem. Izvajalec elektroinštalacij poskrbi, da se želje investitorja, ki jih je arhitekt narisal na papir, tudi uresničijo.

  3. Razsvetljava - tipi svetil

  3.1 Vgradna svetila

  Vgradne luči so tiste, ki so vgrajene v strop, tla ali stene. Lahko so vgrajene tudi v pohištvo. Najpogosteje so to stropne luči, ki jih vgradimo v spuščen strop. To so ene najbolj prilagodljivih vrst luči. Modeli segajo od subtilnih in elegantnih do okrašenih in privlačnih.Vgradne luči so priljubljene tako pri nizkih kot tudi obokanih stropih, saj zagotavljajo enakomerno količino svetlobe. Uporabite eno luč ali združite več luči na razdalji tri do šest metrov, da zagotovite polno, enakomerno osvetlitev v sobi. Še posebej dobro delujejo v kombinaciji z visečimi lučmi ali lestenci in dodajo dodatno plast osvetlitve, ne da bi pri tem posegali v slog prostora. Zaradi preproste zasnove vgradnih luči so priljubljena izbira za kuhinje, dnevne sobe, kopalnice, predsobe, terase ter garderobne in kuhinjske omare.

  3.2 Tirna ali tračna svetila

  To je prilagodljiv način osvetlitve prostora z več svetili na eni ali več tirnicah. Narejeno je zato, da poudari posebne značilnosti prostora ali predmete (slike, kipe...) v prostoru. Lahko pa delujejo tudi kot splošna ali delovna ali osvetlitev. Tirna ali tračna svetila so na voljo v ravnih ali ukrivljenih oblikah, na voljo pa je tudi dodatna oprema za spreminjanje smeri ter združevanje več tračnic skupaj. Če iščete prilagodljiv način razsvetljave v vašem domu, potem je ta tip svetil odlična izbira. Na tirnicah lahko svetila premikamo in usmerjamo v želeno smer kar je zelo koristno, če pogosto spreminajte postavitev pohištva v vašem prostoru ali stanovanju. Najpogosteje se tovrstna svetila uporabljajo v galerijah ter prostorih kjer želimo izpostaviti umetniške izdelke (slike, kipe, fotografije), zelo uporabna pa so tudi v delovnih prostorih in pisarnah.

  3.3 Stenske luči

  Kopalniške luči ob ogledalu

  Te luči se namestijo nad in/ali ob ogledalu v kopalnici ali v kotičku za ličenje. Pomagajo pri jutranjih in večernih rutinah, kot so britje, oblikovanje frizure, umivanje zob, uporaba zobne nitke, nanašanje ali odstranjevanje ličil ali katera koli druga naloga, pri kateri je pomembna enakomerna osvetlitev vašega obraza in zgornjega dela telesa.

  Stenske luči

  So odličen način za poudarjanje drugih luči v prostoru. Uporabne so v bralnih kotičkih, ob posteljah, na hodnikih, v dnevnih sobah, spalnicah in kuhinjah. Izgledajo odlično samostojno ali ob fotografijah, ogledalih, kaminih. Imajo nenavadno sposobnost, da izgledajo tradicionalno a obenem sodobno.

  3.4 Lestenci

  Lestenci so središče prostorov že stoletja. Danes so enako priljubljeni kot kdaj koli prej. Poleg brezčasnega kristalnega lestenca so se razvili tudi slogi lestencev, ki vključujejo sodobne, rustikalne in druge sloge. Lestenci se najpogosteje uporabljajo v predsobah, jedilnicah ter v dnevnih sobah, vendar jih lahko uporabite tudi v drugih prostorih. Dodajte enega v preddverje, da pozdravite svoje goste, enega v spalnico za dotik prefinjenosti in celo enega nad kadjo za razkošen občutek.

  3.5 Viseča svetila

  Viseče luči visijo s stropa, kot visi ogrlica z obeskom okoli vašega vratu. Namenjena so temu, da osvetlijo določeno območje ali prostor, največkrat horizontalno površino jedilne mize. Običajno na žici visi ena luč, obstajajo pa tudi številne izvedbe z več lučmi. So prilagodljive pri uporabi in namestitvi, v prostor lahko dodate samo eno ali pa tudi več visečih luči. Pogosto se uporabljajo v kuhinjah, na terasah, v jedilnicah, kopalnicah, preddverjih in spalnicah. Pri dodajanju več visečih luči, denimo nad kuhinjskim otokom, je dobro pravilo, da je razdalja med lučmi od 50 do 80 cm. Podobno kot lestenci obstajajo viseče luči v številnih različnih slogih in velikostih.

  3.6 Luči s senčniki

  Luči s senčniki so super rešitev, saj vam ob prenovi stanovanja ali prostora ni potrebnomzamenjati celotnega svetila temveč lahko zamenjate samo senčnik, da se bo ujemal z novim slogom vašega prostora. Dodajte namizno svetilko, da dokončate pisarno, bralni kotiček ali spalnico. Razmišljate o novi preprogi ali barvni paleti? Preprosto spremenite senčnike svetil. Na voljo so v vseh oblikah, velikostih, izvedbah in slogih, od talnih svetilk do namiznih svetilk. S kombiniranjem pohištva in svetil ustvarite privlačen a funkcionalen dekor. Možnosti je neskončno.

  4. Načrtovanje osvetlitve

  Pri osvetlitvi doma je pomembno upoštevati pravilo plastenja. Najprej razmislimo o tem katere aktivnosti se bodo v določenem prostoru odvijale, ob katerem času/delu dneva, kdo bo opravljal aktivnosti... Upoštevamo količino dnevne svetlobe, ki je na voljo, obenem pa skušajmo tudi z uporabo umetne osvetlitve podpreti predvidene sktivnosti v prostoru (branje, kuhanje, učenje, igra, sproščanje …). Ob tem pa ne smemo pozabiti, da želimo z osvetlitvijo v prostoru ustvariti tudi prijetno vzdušje.

  Poznamo notranjo ter zunanjo razsvetljavo ter tri glavne tipe razsvetljave:

  Ambientalna ali splošna osvetlitev

  Delovna osvetlitev

  Dekorativna osvetlitev

  4.1 Notranja razsvetljava

  4.1.2 Ambientalna ali splošna osvetlitev

  Splošna osvetlitev se nanaša predvsem na funkcionalnost. Kljub temu pa so tudi tovrstna svetila lahko lepa na izgled oz. dekorativna. Čez dan nam v prostorih z okni ali steklenimi vrati ambientalno osvetlitev zagotavlja naravna, dnevna svetloba. V prostorih brez oken ter zvečer in ponoči, pa to vlogo prevzamejo svetila. Najpogostejši viri splošne osvetlitve so: viseča luč s senčnikom, lestenec, plafonjera, stenska difuzna luč, reflektor, vgradna luč. Kakovostna splošna razsvetljava enakomerno osvetli ves prostor ter ne ustvarja kontrastov in senc. Tovrstna osvetlitev nam omogoča opravljanje hišnih opravil kot sta sesanje in čiščenje, zato jo potrebujemo v vseh prostorih. Pri splošni osvetlitvi se večinoma odločamo za toplo barvo svetlobe, ki deluje bolj prijetno od hladnejše oziroma nevtralne bele barve. Le-ta je primernejša za delovne in tehnične prostore.

  4.1.3 Delovna osvetlitev

  Pri različnih delovnih procesih potrebujemo specifično osvetlitev t.i. delovno osvetlitev. V kuhinji jpripravljamo hrano, v jedilnici obedujemo za jedilno mizo, v dnevni sobi gledamo televizijo, v spalnici beremo knjigo, v kabinetu delamo za računalnikom, pišemo, v delavnici mizarimo, popravljamo...Vsako opravilo potrebuje ustrezno osvetlitev oziroma ustrezno svetilo. Pomembno je tudi, da je svetilo postavljeno na ustrezno mesto. Pri delovni osvetlitvi večinoma osvetljujemo delovne površine (jedilno mizo, kuhinjski pult, pisalno mizo itd) zato je pomembno, da svetilo postavimo poleg ali pred uporabnika. S tem se želimo izogniti ustvarjanju senc na delovni površini in tako prispevamo k večji varnosti pri delu.
  Najpogostejši viri delovne osvetlitve so: viseča luč z usmerjeno svetlobo,viseči led trak z difuzorjem, namizna (reflektorska) svetila, LED trak pod kuhinjskimi omaricami. Pri lučeh, ki služijo za branje bodite še posebej pozorni. Če se odločite za svetilo s senčnikom mora biti spodnji rob v liniji z našimi očmi, ko smo v položaju za branje. Tako zagotovimo optimalno osvetlitev bralne površine obenem pa preprečimo, da bi svetloba luči povzročala blesk. Le ta lahko poškoduje naše oči in nam povzroča glavobol.
  Temeljno pravilo pri delovni osvetlitvi je, da mora zagotavljati dvakrat toliko svetlobe kot splošna osvetlitev. Pri branju je optimalna osvetlitev med 300 in 500 luksov, za ambientalno osvetlitev pa med 100 in 150 luksov.

  4.1.4 Dekorativna osvetlitev

  Z dekorativno osvetlitvijo osvetlimo tiste predmete ali elemente prostora, ki jih želimo poudariti ali izpostaviti. To so lahko zanimive stene s teksturami, leseni nosilci v mansardi, slike ali kipi, sobne rastline, zavese... Tako ustvarimo vzdušje ter zanimiv in živ ambient s svetlobo, ki pritegne pozornost in usmerja naš pogled. dekorativna osvetlitev je kot pika na i. Ne zagotavlja uporabnosti temveč poskrbi za značaj in lepoto prostora. Obenem pa je s pravilnim načrtovanjem možno tudi združevati dekorativno in ambientalno osvetlitev ter celo delovno osvetlitev. Tako lahko z enim svetilom dosežemo vse tri učinke in dosežemo tudi boljši energetski izkoristek in zmanjšamo stroške opremljanja.

  4.2 Zunanja razsvetljava

  Pri zunanji razsvetljavi je v prvi vrsti pomembno, da je varna. Na prostem so svetila namreč izpostavljena zunanjim elementom (dežju, snegu, vlagi, soli...) in udarcem. Stopnjo zaščite svetil označujemo s faktorjem IP. Ali veste, kakšno oceno IP morajo imeti zunanje luči?

  Zunanja razsvetljava je z razvojem nizkonapetostne razsvetljave in LED tehnologije postala vse bolj dostopna, vendar bodo vaše luči morale imeti določeno oceno IP, ki je odvisna od tega, kje bo svetilo nameščeno in čemu bo namenjeno. Različne namestitve in lokacije zahtevajo različne ocene IP. Poglejmo si naprimer IP 65. Prva številka označuje stopnjo zaščite pred trdnimi predmeti, ki jo ima določeno svetilo, druga številka pa označuje, koliko je vodoodporno. Višje kot so številke, večja je zaščita. Obe številki sta pomembni, zato boste morali pri izbiri razsvetljave upoštevati obe. Zakaj potrebujejo zunanje luči drugačne ocene IP kot notranje? Zunaj luči lahko pridejo v stik z različnimi zunanjimi snovmi in so bolj izpostavljene kot znotraj. To pomeni, da mora biti zaradi varnosti zagotovljena ustrezna zaščita, da se prepreči poškodba svetila in, kar je še pomembneje, zaščiti ljudi pred električnim udarom in poškodbami.

  V primeru standardnih vrtnih luči, kot so luči za osvetljevanje poti, si prizadevajte za svetilaz oznako IP44 ali več. Ocene ‘4’ bodo zagotovile, da bodo vaše luči zaščitene pred škropljenjem in močnim stikom z vodo, obenem pa bodo zaščitene pred vsemi stopnjami fizičnega stika s predmeti. Talne luči in luči na terasi zahtevajo višjo raven zaščite, ker se po njih pogosto hodi in se jih pere. Prizadevati si morate za svetila s faktorjem najmanj IP65, ki bo svetila zaščitil pred najvišjo stopnjo prahu, škodljivih usedlin in človeških stikov. Ta ocena bo tudi zaščitila vaše luči pred vodnimi curki, kar bo omogočilo, da se vaša zunanja tla in ​​terase operejo pod curkom, ne da bi tvegali poškodovanje svetil ali nenamerni električni udar. Če osvetljujete ribnike, vodne elemente ali bazene, boste morali vanje namestiti luči z minimalno stopnjo zaščite IP68. To bo zagotovilo, da bo vaša podvodna razsvetljava nizkonapetostna, ustrezno hidroizolirana in sposobna prenesti tudi večji pritisk v okolici.

   

   

  Iščete izvajalce, ponudbo za področje Razsvetljava?
  Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
  Informativni mesečni obrok*
  /mesec


  Znesek kredita
  EUR
  Doba odplačevanja
  let
  Naprej
  Izračun kredita >

  *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

  Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš Dom  Želim ponudbo izvajalcev
  Zadnja povpraševanja

  Montaža razsvetljave v novogradnji

  Pozdravljeni,

  potrebujem montažo luči 3x, stebrička, IR panel, vsa napeljava je pripravljena. Prosim za kontakt izvajalca.

  Lep pozdrav. 270 € do 450 €

  ........

  Montaža luči

  Pozdravljeni,

  potrebujem montažo plafonjer in zidnih luči, ter dve karnisi. Prosim za kontakt.

  Lep pozdrav. 90 € do 150 €

  ........

  Ureditev senzorske razsvetljave skupnih prostorov

  Pozdravljeni,

  potrebujemo ureditev senzorske razsvetljave skupnih prostorov v stanovanjskem bloku.

  Želeli bi zamenjati obstoječe luči s senzorskimi svetilkami Steinler RS16L in žarnicami Ledstar 11W/840. Vseh luči je 18. Na mesta doz bi bilo potrebno montirati zaščitne pokrove.

  Ponudba naj vključuje demontažo obstoječih luči, montažo novih senzorskih svetilk, prevezavo električne inštalacije, demontažo stikal, montažo zaščitnih pokrovov, odvoz starih svetil, kitanje in pleskanje.

  Hvala in lep pozdrav. 630 € do 1050 €

  ........

  Želim ponudbo izvajalcev

  Cena, Montaža hišnih reflektorjev, Po opisu
  Razsvetljava, Ljubljana - Šentvid

  225 € do 375 €

  Cena, Montaža stropnih lestencev, 4 kosi
  Razsvetljava, Moravče

  72 € do 120 €

  Cena, Montaža svetil, 4 kom
  Razsvetljava, Podčetrtek

  135 € do 225 €

  Cena, Premik dveh elektro vtičnic, montaža luči, 43 m2
  Razsvetljava, Koper

  180 € do 300 €

  Cena, Namestitev industrijske stropne luči v garaži in ureditev napeljave, 15m2
  Razsvetljava, Ljubljana

  180 € do 300 €

  Cena, Premik svetilke, manjši prostor kuhinja
  Razsvetljava, Jesenice

  22.5 € do 37.5 €

  Cena, Popravilo izvlečenih vtičnic, montaža luči, Po opisu
  Razsvetljava, Ljubljana

  54 € do 90 €

  Cena, Namestitev lestence, 8kg
  Razsvetljava, Maribor

  31.5 € do 52.5 €

  Cena, Montaža luči, vtičnic, napeljava za tv, Po opisu
  Razsvetljava, Ljubljana - Črnuče

  90 € do 150 €

  Cena, Menjava luci v stanovanju, 3 kosi
  Razsvetljava, Trbovlje

  72 € do 120 €

  Cena, Montaža dveh stropnih luči, Po opisu
  Razsvetljava, Logatec

  54 € do 90 €

  Cena, Menjava in montaža svetil na šoli, 16 luči
  Razsvetljava, Ljubljana

  630 € do 1050 €

  Cena, Menjava led stropnih svetilk, 10 komadov
  Razsvetljava, Dol Pri Ljubljani

  315 € do 525 €

  Cena, Montaža in priklop , tračnic z reflektorji visečih luči...., cca 140 m
  Razsvetljava, Ljubljana

  450 € do 750 €

  Cena, Montiranje luči, 7 luči
  Razsvetljava, Ljubljana

  225 € do 375 €

  Cena, namestitev luči, 7 stropnih svetil
  Razsvetljava, Črnuče

  126 € do 210 €

  Cena, Menjava starih neonskih luči v prostori Krajevne skupnosti Ljubno, Po opisu
  Razsvetljava, Podnart

  360 € do 600 €

  Cena, Menjava starih stropnih svetil za nova, 6 kosov
  Razsvetljava, Ljubljana

  108 € do 180 €

  Cena, Menjava luči in namestitev novih vtičnic za trgovinski prostor, 60 luci, 15 vtičnic in napeljav
  Razsvetljava, Ljubljana

  630 € do 1050 €

  Cena, Montaža senzorskih luči, stanovanjski blok - 7 luči
  Razsvetljava, Ljubljana

  225 € do 375 €

  Cena, LED razsvetljava, Po opisu
  Razsvetljava, Ljubljana

  135 € do 225 €

  Cena, Montaža kristalnega lestenca, Po opisu
  Razsvetljava, Ljubljana

  72 € do 120 €

  Cena, Montaža 3 luči, Po opisu
  Razsvetljava, Ljubljana

  135 € do 225 €

  Cena, Električarska dela, Po opisu
  Razsvetljava, Ljubljana

  360 € do 600 €

  Cena, Razsvetljajva v novogradnji, Po opisu
  Razsvetljava, Ljubljana

  225 € do 375 €

  Cena, Menjava kopalniškega stikala, plafonjere, 1x stikalo 1x plafonjera
  Razsvetljava, Ljubljana - Šentvid

  54 € do 90 €

  Cena, Montaža stropne luči, 1 kos
  Razsvetljava, Maribor

  22.5 € do 37.5 €

  Cena, Montaza stropnih luci, 6 kom
  Razsvetljava, Ljubljana

  135 € do 225 €

  Cena, Montažo svetila na visok strop, 1 svetilo
  Razsvetljava, Lenart v Slovenskih Goricah

  27 € do 45 €

  Cena, Montaža stropnih luči, 9 manjših luči
  Razsvetljava, Ljubljana

  243 € do 405 €

  Cena, Menjava svetila, 2 kom
  Razsvetljava, Ljubljana

  54 € do 90 €

  Cena, Menjava fluorescenčne žarnice na stropu, Po opisu
  Razsvetljava, Portorož - Portorose

  45 € do 75 €

  Cena, Menjava štirih luči na zunanjih stopnicah, 4 zunanje luči
  Razsvetljava, Medvode

  108 € do 180 €

  Cena, Popravilo dveh lestencev, 2 lestenca
  Razsvetljava, Ljubljana

  54 € do 90 €

  Cena, Montaža stenskih in stropne luči, Po opisu
  Razsvetljava, Grosuplje

  180 € do 300 €

  Cena, Montaža 3 stikal, 2 vtičnici, svetila, Po opisu
  Razsvetljava, Ptuj

  54 € do 90 €  Revija Mojmojster

  Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Razsvetljava cenik

  Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

  1414+ podjetij za Razsvetljava
  Brezplačno povpraševanje
  Brez provizij
  Pridobi ponudbo
  https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate
  Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2024 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane