Električno talno gretje - cena in cenik inštalaterja

Kakšna je cena električnega talnega gretja? Investicija namestitve električnega talnega ogrevanja je nižja v primerjavi s klasičnim talnim ogrevanjem. Montaža je enostavna in hitra, saj ne terja dodatnih gradbenih posegov v prostor, pa tudi sam sistem je zelo odziven. Talno gretje je veliko bolj učinkovito in zato do 15% cenejše, kot klasično radiatorsko ogrevanje. Cena za kvadratni meter električnega talnega ogrevanja znaša med 80-120 EUR/m2.

Komu zaupati postavitev električnega talnega gretja? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim ponudnikom električnega talnega gretja v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

Pridobite ponudbo:
Pošlji povpraševanje

Cena za električno talno gretje


Cena električnega talnega gretja. Cena za kvadratni meter električnega talnega ogrevanja.

96.00 €/m2

MINIMALNA CENA
€/m2

SREDNJA CENA
144.00 €/m2

NAJVIŠJA CENA
Želim ponudbo izvajalcev

Druge cene za - Električno talno gretje

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

SKUPAJ:
Pošlji povpraševanje >

Kako so Vam koristile te informacije?

Revija Mojmojster

Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
Informativni mesečni obrok*
/mesec


Znesek kredita
EUR
Doba odplačevanja
let
Naprej
Izračun kredita >

*Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 2,5%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

Električno talno gretje – vse kar morate vedeti

1. Električno talno gretje – nekaj splošnih informacij

1.1 Kaj je električno talno gretje?

Električno talno gretje je sodobna oblika talnega gretja, ki za vir energije izkorišča elektriko. Poznamo več vrst električnega talnega gretja: ogrevalni kabli, grelna folija in grelna preproga. Električno talno gretje prinaša mnogo prednosti in rešuje problem nizkih tlakov, kamor cevi navadnega talnega gretja ni mogoče vgraditi, ima pa tudi določene slabosti. Argumente, ali se odločiti za talno gretje ali ne, vam bomo podrobneje predstavili v nadaljevanju.

Elektricno talno gretje
Električno talno gretje je na voljo v obliki polaganja kablov, grelne preproge (na fotografiji) in grelne folije. 

1.2 Elektrika kot vir energije – prednosti

Če ogrevate ne elektriko in živite v večstanovanjskem bloku ali hiši, to pomeni, da niste priključeni na plin ali toplovod in sami razpolagate s tem, koliko in kdaj boste kurili. V praksi to pomeni, da lahko z ogrevanjem pričnete že pred kurilno sezono, če bi bilo to potrebno. Druga prednost ogrevanja na elektriko je, da za vzpostavitev tega sistema ne potrebujete nobene dodatne infrastrukture, kot je to potrebno pri ogrevanju s toplotno črpalko. Začetni strošek vzpostavitve ogrevalnega sistema na elektriko je zato nekoliko nižji.

1.3 Elektrika kot vir energije – slabosti

Če svoj dom ogrevate na elektriko, lahko pričakujete precej visoke mesečne stroške ogrevanja. Elektrika je eden izmed najdražjih energentov; dražja je od plina, toplovoda in precej dražja od ogrevanja na toplotno črpalko. Ker gre za netrajnostni način ogrevanja, prav tako ne morete zaprositi za državne subvencije, kot je to mogoče pri sistemu ogrevanja s toplotno črpalko.

1.4 Idealna sobna temperatura

Smernice narekujejo, naj imajo bivalni prostori 22 – 23 stopinj, spalni okrog 20 stopinj, v kopalnicah a se priporoča temperatura zraka 24 – 25 stopinj. Z električnim talnim gretjem jo zlahka vzdržujete, saj je grelna površina enakomerno razporejena po prostoru. Tik nad talnim gretjem, torej tik nad tlemi bo temperatura zraka okrog 27 stopinj, pri glavi pa prijetnih 22 – 23 stopinj.

2. Zakaj izbrati talno gretje?

2.1 Optimalna razporeditev toplote

Verjetno ste že slišali za rek »tople noge, mrzla glava«. V tem stavku je dejansko kar precej resnice. Za optimalno bivanje v stanovanju si namreč želimo pri stopalih višjo temperaturo kot na mestu, kjer imamo glavo. Noben sistem gretja tega ne omogoča bolje kot ravno talno gretje, skrito v tla. Električno talno gretje tla, po katerih lahko hodimo tudi bosi, vzdržuje na neki konstantni, prijetni temperaturi in zagotavlja maksimalno kvaliteto bivanja.

2.2 Talno gretje je neopazno

Eden najbolj motečih elementov vsake sobe so zagotovo ogromni radiatorji, ki so običajno umeščeni neposredno pod okenske police. Večina jih zato zakriva z zavesami ali prednje postavlja manjše pohištvene kose (posteljo, fotelj, pisalno mizo ... ). Pri talnem gretju te estetske težave ni, saj so vse cevi skrite v tleh in očesu popolnoma neopazne. To je tudi razlog, zakaj je talno gretje idealna rešitev za stare in spomeniško občutljive stavbe, nastale v času, ko sistemsko ogrevanje prostorov še ni obstajalo. Ker se jim je v 21. stoletju spremenila namembnost, posledično pa morajo za izvajanje dejavnosti in obratovanje dosegati minimalne bivanjske standarde, se ob prenovi pod zaključne tlake montira talno gretje. Ta rešitev ne moti originalne podobe stavbe, hkrati pa jo posodobi skladno s smernicami in priporočili, zato da lahko zaživijo novo življenje. Samo predstavljajte si, kako bi izgledal nek stari samostan, spremenjen v npr. galerijo, kjer bi bilo na stene montiranih več ogromnih radiatorjev ...

2.3 Enakomerna razporeditev toplote

Ker so cevi oziroma žičke talnega gretja vedno enakomerno razporejene po celotni površini tal, toplot v prostor za razliko od konvektorjev oziroma radiatorjev oddajajo enakomerno. Točkovno grelno telo v obliki radiatorja bo maksimum toplote oddalo v svojo neposredno bližino, z večanjem razdalje pa se bo toplota vedno bolj izgubljala. Prostor tako nikoli ne bo enakomerno segret, saj bodo ob grelnem telesu toplotni presežki, na drugi strani sobe pa bo prišlo do pomanjkanja toplote.

2.4 Preprečuje zmrzovanje zunanjih površin

Če imate okrog hiše kakršno koli klančino, ki jo tudi pozimi uporabljate dnevno, veste, koliko preglavic lahko povzročita sneg in led. Zaledenela klančina ne predstavlja zgolj izjemne nevarnosti za ljudi, pač pa preprečuje vožnjo avtomobilom. Če do vaše garaže zapeljete po strmi klančini, vam toplo priporočamo, da pod tlak klančine vgradite talno gretje in s tem preprečite njeno zmrzovanje. Dovolj je že, da temperaturo nastavite le nekaj stopinj nad 0 (običajno se nastavi na 5 – 7 stopinj), kar predstavlja minimalni mesečni strošek. Kidanje snega bo tako postalo preteklost.

2.5 Nižji stroški ogrevanja

Kot smo omenili že zgoraj, električno talno gretje prostor segreva popolnoma enakomerno. To pomeni, da cevi talnega gretja za dosego idealne sobne temperature ne potrebujejo toplotnih presežkov, zato je dovolj, če so segrete na samo nekaj stopinj več, kot jih želimo imeti v prostoru. Temperatura tal namreč nikakor ne sme presegati 27 stopinj. Za razliko od tega moramo točkovna grelna telesa (radiatorje ali konvektorje), ki toplote v prostor ne oddajajo enakomerno, segreti za več kot 10 stopinj nad želeno temperaturo prostora. To pomeni več porabljene energije za ogrevanje in posledično večji strošek ogrevanja, ki se mu lahko z vgradnjo talnega gretja izognete. S talnim gretjem se letni stroški ogrevanja zmanjšajo za 15 – 20%, res pa je, da je strošek električnega talnega gretja višji zaradi visokih cen elektrike, ki tukaj nastopa kot glavni energent.

3. Kdaj je električno talno gretje smiselno?

3.1 Kot dopolnitev obstoječega sistema

Kot smo omenili že zgoraj, je elektrika najdražji energent, s katerim ni racionalno ogrevati celotne hiše, saj bodo vaši stroški ogrevanja astronomski. Električno talno gretje pa je odlična izbira, če bi obstoječi sistem ogrevanja želeli dopolniti ali nadgraditi. Če prenavljate kopalnico, lahko obstoječe radiatorje ali konvektorje nadomestite s talnim gretjem. Če želite ogrevati balkon ali teraso, lahko montirate talno gretje. Sistem je preprost za montažo in zahteva le minimalne spremembe obstoječe infrastrukture – elektriko imate že napeljano, le povezati jo morate z električnim talnim gretjem.

3.2 Zelo nizka višina obstoječega tlaka

V prostorih, kjer je višina tlaka zelo nizka, je električno talno gretje odlična izbira, saj lahko izbirate med grelnimi folijami in preprogami, ki so visoke le nekaj milimetrov. Če za sistem talnega gretja s cevmi potrebujete vsaj 5 cm svetle višine, za montažo grelne folije ali preproge zadostuje že nekaj centimetrov. Za sanacijo prostorov je to odlična rešitev, saj vam ni treba razbijati in menjavati estrihov, prav tako pa se lahko izognete radiatorjem.

3.3 Adaptacije in prenove

Električno talno gretje je iz podobnega razloga, kot smo ga omenili že v prejšnji točki, odlična rešitev za adaptacije in prenove obstoječih stavb. Ker pri sanacijah ne moremo izbirati višine obstoječih tlakov in posledično velikokrat nimamo dovolj svetle višine za vgradnjo talnega gretja, se lahko odločimo za grelne folije in preproge. Sanacije občutljivih spomeniških in zgodovinsko pomembnih stavb zahtevajo skrbno prenovo z veliko občutka in posluha, avro starih hiš pa lahko hitro uničimo z montažo radiatorjev na stene.

3.4 Za ogrevanje klančin in balkona

Če imate dovolj zimskega zmrzovanja balkona ali terase, je hitra in enostavna rešitev montaža električnega talnega gretja pod zaključni tlak balkona ali terase. Rešitev ne zahteva večjih posegov v hišo, saj elektriko že imate, učinkuje pa brezhibno in vam prihrani marsikatero težavo.

3.5 Talno gretje v kopalnici

Vse več ljudi se ob prenovi kopalnice odloči za talno gretje. Ta odločitev je zelo smiselna, saj po kopalnici hodimo bosi. Nič ni huje, kot prezebli podplati zaradi ledeno mrzlih ploščic. Topla tla so zaradi tega več kot dobrodošla. Praksa je, da se talno gretje ne polaga pod tuš kabino in banjo, saj tla tuša v tako ali tako segreje voda ali pa so celo dvignjena na samostojno platformo. V kolikor pa tla tuša predstavljajo nadaljevanje kopalniški tal (niso dvignjena na platformo), lahko talno gretje vgradite tudi na tem mestu, saj je razlika v ceni za dodatni kvadratni meter minimalna.

4. Vrste električnega talnega gretja in izvedba

4.1 Kabli za električno talno gretje

Električno talno gretje lahko montiramo v obliki kablov, katerih izvedba je še najbolj podobna izvedbi konvencionalnega cevnega talnega gretja. Razlika je le ta, da tukaj namesto cevi toploto prevajajo kabli, ki se jih sicer napelje po istem sistemu kot cevi. V vnaprej pripravljeno matrico jih zvijemo v obliko kače, pri čemer moramo paziti na optimalno gostoto. Če so kabli preveč razpršeni, med njimi pa preveliki razmiki, bomo potrebovali več časa ali energije, da segrejemo celoten prostor. V najslabšem primeru bomo med hojo po tleh začutili celo, da tla niso enakomerno topla. Kable pa se prav tako ne splača položiti preveč na gosto, saj je to potratno in ne prispeva k bivanjski kvaliteti.

4.2 Grelna folija

Grelna folija je najtanjša oblika talnega gretja na trgu, ki bo zavzela le nekaj mm. Zato je odlična izbira predvsem za prostore z ekstremno nizkim tlakom, ki ne omogoča praktično nobenega drugega sistema talnega gretja. Grelna folija sestoji iz karbonskih trakov, ki oddajajo toploto in so med seboj spojene s pvc-jem. Dobavljiva je v obliki role, ki se jo po meri prirezuje na prostih delih med karbonskimi trakovi. Pomembno je, da ne zarežemo v karbonske trakove, saj s tem zmanjšamo učinkovitost folije. Polagamo jo lahko sami, na elektriko pa jo mora priklopiti profesionalen električar. Prednost grelne folije pred kabli je ta, da ni potrebno napeljati vsakega kabla posebej, pač pa grelno površino polagamo kar v plasteh. To proces montaže precej pohitri.

4.3 Grelna preproga

Grelna preproga, ki ji včasih rečemo kar grelna mreža, se minimalno razlikuje od grelne folije. Najbolj očitna razlika je nekoliko večja debelina, ki pa je glede na debelino cevnega talnega gretja še vedno zanemarljiva. Grelna preproga se tako kot grelna folija polaga neposredno pod zaključi sloj tlaka, kompatibilna pa je z vsemi materiali – parketom, ploščicami, kamnom in betonom. Montaža grelne preproge je enostavna in hitra, tla pa se tudi hitro segrejejo. Grelna folija se polaga v roli, ki se jo po meri prirezuje na manjše kose, ki se sestavljajo v celoto. Polagamo jo lahko sami, na elektriko pa jo mora priklopiti profesionalen električar.

5. Električno talno gretje in talni materiali

5.1 Električno talno gretje pod parketom

Pod parket lahko polagamo tako grelno folijo kot grelno preprogo, saj gre za ti. »plavajoči pod«. V nasprotju s splošnim prepričanjem je vsako talno gretje - tudi električno talno gretje - združljivo s parketom, sploh če ne gre za masivni parket. Treba se je zavedati, da kabli, grelna folija ali grelna preproga niso segreti na več kot dobrih 30 stopinj, zato zaključnemu sloju parketa ne morejo škodovati. Prav tako velika večina parketov ni narejenih iz masivnega lesa, saj gre za ti. »sendvič« sistem, kjer je iz dejanskega masivnega lesa samo zgornji, pohodni sloj, drugi sloji pa so iz sestavljeni iz slabših lesenih kompozitov. Za talno gretje so nekoliko občutljivejši le parketi, narejeni ekskluzivno iz masivnega lesa. Vendar pa proizvajalci zadnja leta na svojih spletnih straneh navajajo, da je tehnologij toliko napredovala, da nas to več ne rabi skrbeti.

5.2 Električno talno gretje pod keramičnimi ploščicami

Električno talno gretje ni z nobenim materialom bolj združljivo kot s keramičnimi ploščicami. Montaža talnega gretja pod ploščicami je toliko bolj smiselna, če pomisli, kako hladne so keramične ploščice na dotik. V kopalnici večinoma hodimo bosi, če pa imamo keramiko položeno celo v dnevnih prostorih, je električno talno gretje idealna izbira. Pod keramične ploščice smemo polagati le grelno preprogo, ne pa tudi grelne folije, saj se keramika z malto »lepi« na tla, kar bi poškodovali folijo. 

5.3 Električno talno gretje pod kamnom

Kar smo v prejšnji točki povedali o kompatibilnosti električnega talnega gretja in keramičnih ploščic, velja tudi za kamnite plošče. Sistem je visoko kompatibilen z materialom, prav tako pa je talno gretje pod kamnitimi ploščami zaželeno zaradi občutka hladu. Pod kamnite ploščice smemo iz prej omenjenega razloga polagati le grelno preprogo.

5.4 Električno talno gretje pod estrihi

Montaža električnega talnega gretja pod estrih se za razliko od navadnega, cevnega talnega gretja uporablja le redko. Izvedba cevnega talnega gretja v estrihu je priklada zato, ker se cevi z estrihom preprosto zalije. Vendar pa je zaradi izjemno tanke plasti grelne folije ali preproge, montirane pod estrih, segrevanje prostora izjemno počasno in dolgotrajno, predvsem pa energetsko in stroškovno potratno. Če nimate druge izbire, priporočamo, da električno talno gretje na polno deluje ponoči, ko je tok cenejši, nato pa segreti estrih akumulirano toploto v prostor z zamikom oddaja tudi čez dan. Tukaj natopi dodaten problem, saj je za polno akumulacijo nujna čim debelejša plast estriha, kar za sabo potegne dodatne probleme (večja lastna teža stavbe, več porabljenega materiala, višji pragovi ...) in se zato v praksi praktično ne uporablja.

6. Električno talno gretje – cena

Za nakup in montažo talnega gretja boste odšteli manj kot za nakup in montažo kakšnega drugega ogrevalnega sistema. Vseeno pa se je ob tem potrebno zavedati, da je ogrevati celotno stanovanje oziroma hišo s pomočjo električnega talnega gretja izjemno potratno, saj je elektrika najdražji energent, četudi so stroški ogrevanja za sistem talnega gretja nižji. Cena na kvadratni meter za nakup in montažo električnega talnega gretja se giblje med 80-120 EUR/m2. Cene se glede na tip gretja (folija, preproga ali kabel) razlikujejo minimalno.

 

 

 

 

Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš Dom



Želim ponudbo izvajalcev
Zadnja povpraševanja

suhi estrih in talno gretje

Pozdravljeni,

gre za prenovo stare hiše. Pritličje: Hidro in toplotna izolacija, talno gretje, vinil

Podstrešje: izravnava, suhi estrih in vinil. obvezno čim manjša višina.

Prosim za ogled in ponudbo. 7200 € do 12000 €

........

Postavitev električnega talnega gretja

Pozdravljeni,

potrebujem izvajalca za izvedbo električnega talnega gretja- Površina je 20 m2, podlaga estrih, zgornji sloj keramika.

Lp 1800 € do 3000 €

........

Talno gretje, zimska terasa

Pozdravljeni,

na terasi moram položiti izolacijo in izravnalno maso. Pred polaganjem ploščic želim namestiti talno električno ogrevanje ( terasa zaprta z elementi alu-plastike/stekla).

Lp 720 € do 1200 €

........

Želim ponudbo izvajalcev





Cena, Električno talno gretje, 50 m2
Električno talno gretje, Šmarje pri Jelšah

5400 € do 9000 €

Cena, Električno talno, 160 m2
Električno talno gretje, Domžale

4500 € do 7500 €

Cena, Talno gretje v kopalnici, 30 m2
Električno talno gretje, Dekani

324 € do 540 €

Cena, Pregled in servis električnega talnega gretja, 20 m2
Električno talno gretje, Radomlje

135 € do 225 €

Cena, Talno gretje in estrih, 85m2
Električno talno gretje, Radomlje

4500 € do 7500 €

Cena, Električno talno gretje, 65 m/2
Električno talno gretje, Koper

6750 € do 11250 €

Cena, El. talno ogrevanje, menjava el. omarice, luči, stikal, 40 m2; 7 luči, 12 stikal, 12 vtičnic
Električno talno gretje, Portorož

4500 € do 7500 €

Cena, Električno talno gretje za stanovanje, 70 m2
Električno talno gretje, Gradac

7200 € do 12000 €

Cena, Polaganje ploščic in električnega talnega gretja, 60 m2
Električno talno gretje, Škofije

864 € do 1440 €

Cena, Električno talno gretje , 45 m2
Električno talno gretje, Ljubljana

4050 € do 6750 €

Cena, Električno gretje v kopalnici, Cca 3.5m
Električno talno gretje, Ljubljana - Polje

378 € do 630 €

Cena, Talno gretje za frizerski salon, 10 m2
Električno talno gretje, Poljane Nad škofjo Loko

1080 € do 1800 €

Cena, El talno gretje, 3kos 5m2, 1kos 13m2, 3kos 7m2
Električno talno gretje, Komen

2250 € do 3750 €

Cena, Električno talno gretje , 35 m2
Električno talno gretje, Ljubljana

900 € do 1500 €

Cena, Potrebujem montažo električnega talnega gretja in laminata, 20m2
Električno talno gretje, Zgornja Korena

2250 € do 3750 €

Cena, Montažo električnega talnega ogrevanja in laminata., 30
Električno talno gretje, Zgornja Korena

2700 € do 4500 €

Cena, Električno talno gretje sobe, 50 m2
Električno talno gretje, Ljubljana - Črnuče

900 € do 1500 €

Cena, Izdelava nove električne napeljave in talno gretje, 38.6 m2
Električno talno gretje, Ljubljana

1800 € do 3000 €

Cena, Električno talno gretje, 80 m2
Električno talno gretje, Gabrovka

1350 € do 2250 €

Cena, Izkop, nov estrih, talno gretje, 20 m2
Električno talno gretje, Prebold

810 € do 1350 €

Cena, Grelne mreže za zunanju površine, 300m2
Električno talno gretje, Logatec

3600 € do 6000 €

Cena, Električno talno gretje, 35m2
Električno talno gretje, Škofije

900 € do 1500 €

Cena, Zunanje talno gretje, 7m2
Električno talno gretje, Škofljica

630 € do 1050 €

Cena, Električno talno gretje, 80 m2
Električno talno gretje, Murska Sobota

5400 € do 9000 €

Cena, Položitev električnega gretja in talnih ploščic, 8m2
Električno talno gretje, Žalec

630 € do 1050 €

Cena, El talno ogrevanje za prostor, 15 m2
Električno talno gretje, Piran - Pirano

315 € do 525 €

Cena, Talno gretje dvorišča, 100 m2
Električno talno gretje, Rateče Planica

3600 € do 6000 €

Cena, Demontazo parketa, talno gretje, polaganje ploščic velikega formata,
Električno talno gretje, Ljubljana

3870 € do 6450 €

Cena, Električno talno gretje + ploščice , 19m2
Električno talno gretje, Sežana

540 € do 900 €

Cena, Električno talno gretje, 14 m2
Električno talno gretje, Golnik

810 € do 1350 €

Cena, Talno gretje za novogradnjo , 114 m2
Električno talno gretje, Šentjur

10260 € do 17100 €

Cena, Talno gretje in vodovodne instalacije, 150 m2
Električno talno gretje, Ljubljana

1800 € do 3000 €

Cena, Električno talno gretje, 60 m2
Električno talno gretje, Dobravlje

900 € do 1500 €

Cena, Ektroinštalacije za talno gretje, po opisu
Električno talno gretje, Sv. Jurij ob Ščavnici

54 € do 90 €

Cena, Talno ogrevanje, 50 m2
Električno talno gretje, Sežana

1080 € do 1800 €

Cena, Električno talno gretje, 50 m2
Električno talno gretje, Bohinjsko jezero

900 € do 1500 €



Poglej druge končane projekte in cene

Električno talno gretje cenik

Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

444+ podjetij za Električno talno gretje
Brezplačno povpraševanje
Brez provizij
Pridobi ponudbo

Iščete izvajalce, ponudbo za področje Električno talno gretje?

 • Električno talno gretje Ljubljana
 • Električno talno gretje Maribor
 • Električno talno gretje Celje
 • Električno talno gretje Koper
 • Električno talno gretje Kranj
 • Električno talno gretje Ajdovščina
 • Električno talno gretje Bled
 • Električno talno gretje Bovec
 • Električno talno gretje Črna na Koroškem
 • Električno talno gretje Črnomelj
 • Električno talno gretje Domžale
 • Električno talno gretje Gornja Radgona
 • Električno talno gretje Gornji Grad
 • Električno talno gretje Hrastnik
 • Električno talno gretje Ilirska Bistrica
 • Električno talno gretje Izola
 • Električno talno gretje Jesenice
 • Električno talno gretje Kamnik
 • Električno talno gretje Kidričevo
 • Električno talno gretje Kobarid
 • Električno talno gretje Kočevje
 • Električno talno gretje Kranjska Gora
 • Električno talno gretje Krško
 • Električno talno gretje Laško
 • Električno talno gretje Lendava
 • Električno talno gretje Litija
 • Električno talno gretje Ljutomer
 • Električno talno gretje Metlika
 • Električno talno gretje Mojstrana
 • Električno talno gretje Mozirje
 • Električno talno gretje Murska Sobota
 • Električno talno gretje Nova Gorica
 • Električno talno gretje Novo mesto
 • Električno talno gretje Ormož
 • Električno talno gretje Piran - Pirano
 • Električno talno gretje Pivka
 • Električno talno gretje Portorož
 • Električno talno gretje Postojna
 • Električno talno gretje Ptuj
 • Električno talno gretje Radeče
 • Električno talno gretje Radenci
 • Električno talno gretje Radovljica
 • Električno talno gretje Ravne Na Koroškem
 • Električno talno gretje Ribnica
 • Električno talno gretje Rogaška Slatina
 • Električno talno gretje Sevnica
 • Električno talno gretje Sežana
 • Električno talno gretje Škofja Loka
 • Električno talno gretje Slovenj Gradec
 • Električno talno gretje Slovenska Bistrica
 • Električno talno gretje Slovenske Konjice
 • Električno talno gretje Šoštanj
 • Električno talno gretje Štore
 • Električno talno gretje Tolmin
 • Električno talno gretje Trbovlje
 • Električno talno gretje Tržič
 • Električno talno gretje Trzin
 • Električno talno gretje Velenje
 • Električno talno gretje Vipava
 • Električno talno gretje Vojnik
 • Električno talno gretje Vransko
 • Električno talno gretje Vrhnika
 • Električno talno gretje Žalec
 • Električno talno gretje Zreče
 • Električno talno gretje Žužemberk
 • Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane