Bazeni cena

Kakšna je cena bazena? Tipski bazeni so veliko cenejši kot bazeni po meri. Razmislite ali želite specifično obliko ali pa ste se pripravljeni prilagoditi. Tudi dimenzije plavalnih bazenov so lahko zelo različne, ponavadi so dolgi od 7 do 14 m in široki od 3 do 5 m. Lahko pa so seveda poljubno veliki, odvisno od prostora, ki je na voljo in višine želene investicije. Standardna globina bazenov pa je okrog 1,5 m. Večji je bazen, višja je cena. Na ceno najbolj vpliva material oz. tip bazenske konstrukcije. Cena za izvedbo izkopa, dobavo in vgradnjo bazena se giblje nekje med 700 - 1000 eur/m2. Betonski bazen - s keramiko, hidroizolacijo in vsemi gradbenimi posegi, stane okoli 1000€/m2. Bazen iz stiropornih zidakov - skupaj s stiropornimi zidaki, folijo, filtri in ostalo opremo, vas bo prišel okoli 270 €/m2. Samostoječi bazen, pa vas bo prišel skupaj z bazensko tehniko, izdelavo vodovodnega priklopa, najceneje, in sicer okoli 180€/m2. Za točno ceno lahko opišete svoje želje in narišete skico.

Komu zaupati postavitev bazena? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim ponudnikom bazenov v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

Pridobite ponudbo:
Pošlji povpraševanje

Cena bazena


Cena za poliestrski bazen z izkopom. Cena za izvedbo izkopa, dobavo in vgradnjo bazena.

840.00 €/m2

MINIMALNA CENA
€/m2

SREDNJA CENA
1200.00 €/m2

NAJVIŠJA CENA
Želim ponudbo izvajalcev

Vgradni bazeni - cena

Za vgradni bazen je najprej potreben izkop gradbene jame, izvedba betonske temeljne plošče in hidroizolacija za bazen. Cena vgradnega bazena se najbolj razlikuje glede na vrsto vgradnega bazena, saj ločimo: betonski bazen ali bazen iz stiropornih zidakov. Za betonski bazen boste odšteli okoli 1200€/m2. Cena bazena iz stiropornih zidakov pa znaša okoli 270€/m2.

Vgradni bazeni - cena
270 €/m2

MINIMALNA CENA
735 €/m2

SREDNJA CENA
1200 €/m2

NAJVIŠJA CENA

Naravni bazen oz. plavalni ribnik - cena

Plavalni ribnik oz. naravni bazen omogoča kopanje v kristalno čisti vodi brez klora ali drugih kemikalij. Površina naravnega ribnika je razdeljena na plavalni del in del z rastlinami, ki delujejo kot naravni filter, saj nečistoče absorbirajo kot hranila. Cena za naravni plavalni ribnik je odvisna od velikosti bazena, globine bazena, izbire rastlin, črpalke, filtra in seveda od ponudnika.

Naravni bazen oz. plavalni ribnik - cena
1050 €/m2

MINIMALNA CENA
1200 €/m2

SREDNJA CENA
1350 €/m2

NAJVIŠJA CENA

Druge cene za - Bazeni

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

Bazen iz stiropornih zidakov

Cena za bazen iz stiropornih zidakov. Cena za zidani bazen iz stiropornih zidakov. Cena zidanega bazena skupaj s stiropornimi zidaki, folijo, filtri in ostalo opremo. Cena skupaj z montažo, izvedbo gradbenih del s podbetoniranjem, priklopom vode in izdelavo kanalizacije. Cena za bazen do dimenzij 8 x 4 x 1,5 m.


m2

€/m2

Betonski bazen

Cena za betonski bazen. Cena betonskega bazena po meri. Cena za betonski bazen z armiranobetonsko školjko pravokotne oblike. Cena vključuje gradbena dela, ki zajemajo izkop, betoniranje dna in sten skupaj s strojnico, nadzor ponudnika bazenske tehnike, vgradnjo kit kompleta in tesnenja. Cena skupaj z izvedbo hidroizolacije in keramičarskimi deli.


m2

€/m2

Montažni bazen

Cena za vgradni bazen. Cena vgradnega montažnega poliestrskega bazena ovalne oblike. Cena skupaj z montažo, izvedbo gradbenih del s podbetoniranjem, priklopom vode in izdelavo kanalizacije. Cena za bazen do dimenzij 8 x 4 x 1,5 m.


m2

€/m2

Naravni bazen

Cena za naravni bazen. Cena naravnega bazena. Cena za naravni plavalni ribnik nasipne izvedbe, skupaj z biološkim potopnim filtrom, potopno črpalko in fosfatnim filtrom. Cena za izvedbo gradbenih del in zasaditev rastlin.


m2

€/m2

Samostoječi bazen

Cena za samostoječi bazen. Cena samostoječega bazena. Cena za samostoječi bazen skupaj z bazensko tehniko, brez priprave travne ruše. Cena ovalnega bazena, skupaj z izdelavo vodovodnega priklopa.


m2

€/m2

SKUPAJ:
Pošlji povpraševanje >

Kako so Vam koristile te informacije?

Revija Mojmojster

Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
Informativni mesečni obrok*
/mesec


Znesek kredita
EUR
Doba odplačevanja
let
Naprej
Izračun kredita >

*Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 2,5%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

Plavalni bazen - vse kar morate vedeti

1. Kaj moramo vedeti o bazenih?

Bazeni so  različnih vrst, izvedb, velikost in oblik. Tudi uporabljajo se na različne načine. Na to, kakšen bazen boste na koncu sklenili zgraditi oziroma postaviti, bodo v največji meri vplivali vaš proračun, velikost in značilnosti prostora, ki je na razpolago za postavitev/vgraditev bazena, dostopnost lokacije ter lokalni predpisi. 

plavalni-bazen.jpg
Za večino gradnja bazena pomeni izpolnitev osebnih sanj. 

1.1 Notranji ali zunanji bazen?

1.1.1 Notranji bazen

Če želite vse leto, tudi v zimskih mesecih, koristiti bazen se odločite za bazen vgrajen v notranjosti stavbe. Običajno je tak bazen del t.i. wellness prostora v katerem so tudi masažni bazen (jacuzzi), savna in telovadnica s fitnes napravami. V notranje prostore lahko vgradimo vse tipe bazenov. Lahko je to bazen na skimmer ali na prelivni kanal. Notranji bazen je izdelan na enak način kot zunanji bazen. Pogosto ga vgradimo s filtracijskim in dezinfekcijskim sklopom v večji prostor v kleti. K strojnemu delu bazena mora biti obvezno urejen dostop, običajno skozi pohodna tla okoli bazena. V kolikor je bazen betonski je pogosto, s postavitvijo na pasovne temelje, urejena dostopnost tudi do spodnje plošče bazena, ne samo do sten. Za notranji bazen je zelo pomembno vzdrževanje ustrezne stopnje vlage v prostoru. To dosežemo s posebnim klimatom oz. razvlaževalcem. Le te je potrebno načrtovati vnaprej zaradi njihove konkretne velikosti. Prav tako pa je dobro, da te naprave niso v istem prostoru kot filtrirna naprava. 

1.1.2 Zunanji bazen

Zunanji bazen postaja vedno bolj priljubljena pridobitev, ki ni več tako cenovno nedostopna kot včasih. Z zunanjim bazenom v toplih mesecih svoji družini pričarate počitnice vsako popoldne oziroma vsak prosti trenutek. Tudi vzdrževanje danes ni več zelo zahtevno opravilo in vam ne vzame veliko časa. V kolikor si omislite še bazensko streho ali ogrevanje vode z uporabo termo pokrival, lahko kopalna sezona traja dosti dlje kot od maja do septembra.

2. Izbira izvajalcev

Za večino gradnja bazena pomeni izpolnitev osebnih sanj. Predstavljamo si, da poletje preživljamo na dvorišču s prijatelji in družino, pečemo na žaru in uživamo ob pijači. Na žalost lahko te sanje postanejo nočna mora, če ne izberete pravega izvajalca bazena. Predno izberete izvajalca, se morate najprej določiti, kakšen bazen želite zgraditi. Vrsta bazena, ki ga boste gradili, bo temeljila na več dejavnikih, kot so osebni okus, geografska lega, prostorski pogoji in količina sredstev, ki jo imamo na voljo. Pri tem lahko pomaga, da raziščete kakšne bazene imajo sosedje v bližini.  Ali so pretežno v tleh, nad zemljo, betonski, liner bazeni...? Ko se odločite za vrsto bazena, ki ga želite, . si oglejte spletna mesta podjetij, ki izdelujejo vaš izbrani tip bazena. Nato boste želeli izvedeti več o delovanju in osnovni opremi izbranega bazena. Kakšno filtriranje želite, kakšno črpalko itd. Več informacij kot boste imeli lažje se boste pogovarjali z izvajalci. Naslednji korak je, da pripravite seznam potencialnih izvajalcev. Začnite z osebnimi referencami prijateljev in družine, prav tako se lahko pozanimate pri sosedih, ki imajo bazene. Ne bojte se potrkati na vrata in vprašati lastnika, kako so stvari potekale in kako so zadovoljni s svojim bazenom in izvajalcem.

Seznam izvajalcev zožajte tako, da preverite kako dolgo izvajalec že posluje, koliko ima izkušenj in kako solidno je njegovo poslovanje. Ko ste seznam zožili na 3 izvajalce se dogovorite za sestanke z njimi. Vsako podjetje ima svoje prednosti in slabosti. Nekateri izmed njih bodo načrt za bazen narisali na košček papirja, drugi pa bodo za to uporabili dovršen računalniški programa. Vsaka metoda je v redu. Imeli bodo tudi svoje poglede glede opremljenosti bazenov. Nekateri vas bodo prepričevali za ionsko čiščenje, drugi vam bodo trdili, da je standarden dovajalnik klora vse, kar boste kdaj potrebovali, tretjim pa se zdi najboljši generator klora za slano vodo. Tu bodo prišle prav vse vaše predhodne raziskave saj boste natančno vedeli kaj želite in česa si ne želite. Počakajte, da se srečate z vsemi izvajalci in natančno preučite vse ponudbe. Ne bojte se pogajati z izvajalci! Drug življenjski nasvet bi bil, da vse ustne dogovore (način izvedbe, cena izvedbe, plačilni pogoji, termin izvedbe...)z izvajalcem spravite v pisno obliko in obvezno podpišite pogodbo! In zadnji nasvet: Izvajalec bo predno začne z deli želel precejšne predplačilo, nato vmesna plačila po fazah in končno plačilo po opravljenih delih. Če je mogoče, se z izvajalcem dogovorite, da se plačilo izvede PO vsaki opravljeni fazi dela in ne PRED. Pred začetkom dela se boste želeli dogovoriti, da jim boste dali čim manjši znesek in končnega plačila (vsaj 10%)  ne plačajte dokler vsa dela niso opravljena.

3. Vrste bazenov

3.1 Montažni/samostoječi bazen

Montažni bazen običajno sestavljata kovinski obod in notranja obloga iz PVC folije. Prostostoječi bazen lahko brez težav sestavite v enem popoldnevu in že imate lastno družinsko kopališče.  Postavite ga lahko na najrazličnejše ravne podlage (trava, beton, pesek...), lahko pa ga tudi delno ali popolnoma vkoplete v tla. Eden od največjih razlogov za popularnost montažnega bazena je prav gotovo zelo privlačna cena. Poleg tega je montažni bazen tudi prenosen in  omogoča, da ga vzamete bazen s seboj, če se preselite drugam.

3.2 Betonski bazen

Predno so na trg prišle nove in cenejše tehnologije za gradnjo bazenov ( montažni, liner, poliestrski, ... ), so bili vsi bazeni izdelani iz betona. Še danes je betonski bazen sinonim za kakovost temu primerna pa je tudi njegova cena. Največja nevarnost oziroma slabost betonskega bazena je, da ne dopušča napak pri načrtovanju in gradnji, saj se le te hitro maščujejo. V kolikor želimo solidno zgrajen betonski potrebujemo strokovno izdelane načrte in natančne statične izračune z upoštevanjem nosilnosti terena ij pa izkušenega gradbenika, ki bo dela izvedel. Betonski bazen lahko izdelamo v poljubni obliki. Običajno se ga obloži s ploščicami ali mozaiki ali pa zgolj prebarva s posebno barvo za bazene. 

3.3 Liner bazen (iz stiropornih zidakov)

Liner bazen je novost v sloveniji, ki pa se je hitro prijela.  Običajno ga postavimo na betonsko ploščo, njegove stene pa so lahko iz različnih gradbenih materialov. Lahko so lesene, iz stiropornih zidakov, betonske, siporex ali iz opeke. Lahko so celo iz sestavljivih pločevinastih ali plastičnih elementov. Najpogosteje  se uporabljajo stiroporni zidaki. Prednosti liner bazena iz stiropornih zidakov so:

-hitra in cenovno ugodna gradnja

-izjemna prilagodljivost, ki omogoča izdelavo okroglin in zelo razgibanih  oblik.

-odlična toplotna izolacija, ki omogoča hitro ogrevanje vode spomladi in počasno ohlajanje jeseni

3.4 Poliestrski  bazen

Poliestrski bazeni so lepo zaobljeno oblikovani, enostavni za gradnjo in vzdrževanje, ter imajo dolgo življenjsko dobo. Med evropejci so zelo priljubljeni zaradi svoje ugodne cene in, ker se jih res hitro zgradi. Poliestrski bazen je iz enega kosa ali pa se sestavi na licu mesta iz več modularnih elementov. Življenjska doba poliestrskega bazena je več kot 20 let.

3.5 Naravni bazeni 

Naravni bazeni ali plavalni ribniki, kot jih imenujemo  predvsem v Evropi, kjer je ta koncept nastal v osemdesetih letih prejšnjega stoletja. So samočistilni bazeni, ki združujejo plavalne površine in vodne vrtove. Kot vsak grajen zasebni bazen je tudi naravni bazen lahko zasnovan v naravnih oblikah, rustikalnem slogu z balvani in slapovi ali pa je sodoben arhitekturno oblikovan in  eleganten.

Večina naravnih bazenov je obložena z t.i. linerjem iz gume ali ojačanega polietilena. Bazen ima ločeno območje za za regeneracijo vode s peskom številnimi vodnimi rastlinami, ki kot biološka čistilna naprava. Skimmerji in vodne črpalke črpajo vodo skozi območje regeneracije, čez skale in kamne ali gramoz. Prijazne bakterije se ob tem pritrdijo na stene bazena in delujejo kot dodaten biološki filter. Za razliko od umetnih ribnikov, je voda v naravnem bazenu dovolj bistra, da se vidi do dna bazena. Naravni bazeni stanejo približno enako ali nekoliko več kot običajni, odvisno od obsežnosti terenskih del. Všeč so vsem ljubiteljem narave, zelenega ter tistim, ki ne želite plavati v klorirani ali kemično obdelani vodi. Prednost naravnih bazenov je tudi ta, da jih pozimi ni potrebno prazniti kot običajne bazene. Vsem rastlinam se le odreže dele, ki segajo nad gladino. 

4.Postopek vzdrževanja bazenov 

4.1 Osnovne komponente plavalnega bazena

Dobro vzdrževanje bazena se začne z dobrim poznavanjem vašega bazena. Ne glede na to, ali imate preprost dvoriščni bazen ali cel wellness center, ima vsak bazen štiri sestavne dele, za katere je potrebno redno skrbeti, da se dolgo ohranijo:

Osnovni sestavni deli bazena so:

4.1.1 Bazenska voda

Voda v vašem bazenu ključnega pomena za trajno uživanje v bazenu. Ohranjanje čiste, bistre in uravnotežene vode ščiti vas in družino pred onesnaževalci. Prav tako vam pomaga, da se izognete dragim popravilom strojne opreme zaradi korozije ali kopičenja mineralov in podaljša življenjsko dobo vašemu bazenu.

4.1.2 Notranja stena bazena ali obloga(liner) bazena

Obloga sten vašega bazena je v nenehnem stiku z bazensko vodo in vsem, kar vstopa vanj. Če bodo te površine dobro očiščene in brez alg, plesni in naplavin, bo vaš bazen čist in varen.

4.1.3 Sistem za črpanje in filtriranje(čiščenje) vode

Srce vašega bazena so obenem tudi njegova jetra. Črpalka v bazenu črpa vodo, ki zato kroži. Voda se nato pretaka prek bazenskih filtrov, ki čistijo umazanijo in druge onesnaževalce iz vode. Brez delujočega filtrirnega sistema bo bazenska voda kmalu motna in onesnažena, bazen pa bo uničen.

Za filtriranje vode obstajajo različni sistemi od filter kartuš s peščenim filtrom, filtrom diatomejske zemlje. ..Lahko pa se odločite za sistem s slano vodo in kloratorjem slane vode.

4.1.4 Črpanje vode_Skimmerji oz. prelivi

Vaš skimmer vsrka vodo v čistilni filter za čiščenje, šobe pa nato potisnejo očiščeno vodo nazaj v vaš bazen. 

4.2 Tri glavna pravila vzdrževanja bazena

Temelj učinkovite nege bazena je zasnovan na treh preprostih, a pomembnih konceptih: kroženje, čiščenje in kemija.

4.2.1 Kroženje vode

Stagnirajoča, stoječa voda je umazana in smrdi. V vašem bazenu, tako kot na prostem, je voda, ki teče, čistejša in varnejša. Pravilna cirkulacija v bazenu je ključnega pomena za zdravo in varno plavanje. V bazen z dobrim kroženjem vode se redko pojavijo težave, kot je motna voda ali okužba z bazenskimi algami. Sistem vodne črpalke in filtrov naj bo vklopljen vsak dan, v idealnem primeru 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Ker pa si tega ne moremo vsi privoščiti in tudi vsa oprema tega ne prenese, priporočamo, da svojo črpalko vklopite za vsaj 10 do 12 ur na dan. Voda se bo tako nekajkrat v celoti prečistila in pripomogla k temu, da bo vaš bazen varen in čist. Druga ključna komponenta čiščenja vode je pogosto čiščenje filtra. V tem primeru se čiščenje nanaša na preusmeritev toka vode skozi vaš filter in ločevanje umazane vode in  smeti v posebno posodo, ki jo po čiščenju spraznimo. Metoda za čiščenje filtra, je odvisna od vrste filtra, vendar so osnovni principi pri vseh  podobni.

4.2.2 Čiščenje bazena

Če ste poskrbeli za ustrezno kroženje vode v bazenu ste s tem velik del čiščenja že opravili. Kljub temu pa boste morali še malce zavihati rokave. Tako mati narava kot ljudje, ki bazen uporabljamo, vanj znosimo številne smeti in snovi od listov, zemlje in plesni do ostankov šamponov, parfumov in izdelkov za lase. Če k temu dodate še nevarnost razvoja bakterij, postane čiščenje bazena absolutno bistven del njegove varne uporabe. Skimajte, krtačite in sesajte svoj bazen vsaj 1x tedensko. Soda bikarbona deluje posebej dobro kot osnovno čistilo, ki pri ščetkanju ne bo poškodovalo nežnih ploščic ali vinilne obloge. Obstajajo tudi sistemi za samodejno čiščenje bazena, ki lahko znatno olajšajo in skrajšajo čas čiščenja bazena ne bodo pa povsem odpravili potrebe po rednem skimanju in ščetkanju. 

4.2.3 Kemija

Kemija morda zveni zastrašujoče in zapleteno, vendar vam ni treba skrbeti. Čeprav je bistveni del učinkovitega vzdrževanja bazena in nege vode, je osnovna kemija bazena presenetljivo preprosta.

Najpomembnejše orodje je vaš komplet za testiranje vode. Predno posežete po kemikalijah, opravite nekaj testiranj vode v bazenu. Prvi korak h kemični uravnoteženosti vode je razumevanje, kaj je v vodi in česa ni. Trije najpomembnejši podatki, ki nas zanimajo so:

pH-vrednosti: Merite, kako kisla ali bazična je voda v bazenu. Nizke vrednosti pH so kisle, visoke pa bazične. Idealen razpon vrednosti za vaš bazen je 7,4 do 7,6.

Alkalnost: pomaga preprečiti velike skoke bazičnosti ali kislosti. Idealen obseg je od 100 do 150 delov na milijon (ppm).

Vrednosti dezinfekcijskih sredstev:  Količina klora, broma itd. Ustrezne vrednosti se razlikujejo glede na to, katero vrsto čistilnega sredstva izberete. Ko poznate raven pH, alkalnost in vrednosti dezinfekcijskih sredstev v vašem bazenu, lahko začnete dodajati kemikalije, s katerimi lahko popravite vodno bilanco. Vzemite si čas, sledite vsem navodilom in se prepričajte, da veste, kaj počne posamezna kemikalija in kako vpliva na vodo ter ljudi, ki plavajo v njej, preden jo dodate.

4.3 Urnik za vzdrževanje bazena in seznam opravil

Z urnikom vzdrževanja bazena boste preprosto poskrbeli, da pomembne naloge ne zdrsnejo skozi razpoke. Lahko boste načrtovali tudi  naprednejše naloge vzdrževanja bazena, kot so priprava bazena pred zimo, skrb zanj izven sezone, priprava bazena za ponovno obratovanje spomladi.... 

Naj bo preprosto. Napišite urnik vzdrževanja bazena in ga pripnite na steno, hladilnik ali celo nekje v bližini bazena. Tako bodo tudi drugi v gospodinjstvu lahko opravili katero od predvidenih opravil.

Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš DomŽelim ponudbo izvajalcev
Zadnja povpraševanja

Vgradni bazen poliester ali striroporni zidaki s folijo

Pozdravljeni.

Postavitev bazena ob hiši. Za izkop in ploščo poskrbim sam.

Lep pozdrav. 31500 € do 52500 €

........

Betonska plošča na tla za postavitev bazena

Pozdravljeni.

Izdelava betonske plošče na travnati površini za postavitev bazena na vrh.

LP 648 € do 1080 €

........

Bazen max 3mx5m

Spoštovani.

Želim montažni bazen (mere zgoraj).

LP 3600 € do 6000 €

........

Želim ponudbo izvajalcev

Cena, Gradnja bazena, 4x8x1,5
Bazeni, Škofljica

8640 € do 14400 €

Cena, Izdelava bazena, delni vkop (cca 70cm), betonska plosca, 6 x 3,5 x 1.6 m
Bazeni, Žalec

5400 € do 9000 €

Cena, vgradni bazen stiropor zidaki,
Bazeni, Bled

6750 € do 11250 €

Cena, Postavitev bazena, dšv 735x375x120
Bazeni, Tišina

360 € do 600 €

Cena, zidani bazen iz siporeksa, 3 x 6 x 1,3 m
Bazeni, Šmarješke Toplice

13500 € do 22500 €

Cena, sanacija manjšega betonskega, 5x4x1 m
Bazeni, Mozirje

450 € do 750 €

Cena, izgradnja oval vgradnega bazena oz. renoviranje obstoječega, 8x450x150
Bazeni, Koper

36000 € do 60000 €

Cena, Vgradnja bazena, 11,5 x 3,5 x 1,5 m
Bazeni, Slovenske Konjice

2250 € do 3750 €

Cena, Vgradnjo folije, 4.4 okrogel 1.5 globina
Bazeni, Ptuj

270 € do 450 €

Cena, Izdelava folije v bazen, Višina 1,5mOkrog bazena 16m
Bazeni, Ptuj

180 € do 300 €

Cena, Zunanji vgrajen bazen dim 8x4x1,5, 4 x 8 x 1,5
Bazeni, Škofljica

4500 € do 7500 €

Cena, Bazen z betonskih zidakov in folijo, 6 x 3 x 1.5 m
Bazeni, Vransko

18900 € do 31500 €

Cena, Varjenje bazenske folije, 7 x 3 x 1,4m
Bazeni, Turjak

315 € do 525 €

Cena, Pregled, poprava strojnice bazena, 3 x 10 x 1,8 m
Bazeni, Dobrovnik

315 € do 525 €

Cena, Menjava folije na ovalnem bazenu, 3.70 m x 5.30 m x 1.30 m
Bazeni, Podvelka

315 € do 525 €

Cena, Potrebujem vodovodarja za montažo strojnice bazena, ena bazenska strojnica
Bazeni, Ivančna Gorica

450 € do 750 €

Cena, Zidan bazen, 9 x 5x1,9
Bazeni, Kidričevo

5850 € do 9750 €

Cena, Bazen, 2,5m sirina5.5m dolzina1.5m visina oz.globina
Bazeni, Ivančna Gorica

2250 € do 3750 €

Cena, Vezava strojnice bazena, 4 m x 5 m bazen je vkopan
Bazeni, Ljubljana

720 € do 1200 €

Cena, Priklop bazena, 6x3
Bazeni, Zagradec

180 € do 300 €

Cena, Menjavo folije v bazenu, 7,2m x3,6m X 1,2m
Bazeni, Ptuj

540 € do 900 €

Cena, Pripravit bazen na sezono, 7 x 3 x 1,4m
Bazeni, Portorož

270 € do 450 €

Cena, Čiščenje bazena in zagon, Ovalni bazen 8m x 4m x 1,5m višina.
Bazeni, Laporje

720 € do 1200 €

Cena, Vgradni bazen, poliesterski, 3,5 x 8 x 1,5 m
Bazeni, Odranci

7200 € do 12000 €

Cena, Montaža folije v betonski bazen, 3.5m × 7.5 m × 1.6 m
Bazeni, Lenart v Slovenskih Goricah

900 € do 1500 €

Cena, Bazen, 6x3.5x1.50
Bazeni, Metlika

3600 € do 6000 €

Cena, Bazen iz stiropor zidakov, 6 x 3,5 x 1,3 m
Bazeni, Ljubečna

5850 € do 9750 €

Cena, Vgradni bazen iz zidakov ali kalupa, 8m x 5m x 1,5m
Bazeni, Ptujska Gora

3600 € do 6000 €

Cena, Varjenje bazenske folije, 3.2 x 5.6 x 1.6
Bazeni, Orehova vas

270 € do 450 €

Cena, Bazen iz stiropora, 18 m2
Bazeni, Medvode

4950 € do 8250 €

Cena, Ponudbo za polaganje bazenske folije Podjetja stotinka. , 8 x 4 x 1,5
Bazeni, Kamnica

720 € do 1200 €

Cena, Gradnja bazena iz stiropornih zidakov, Š: 5m, D: 10m, globina v dveh nivojih: nižji 1m, globji 1,5m
Bazeni, Spodnji Duplek

14580 € do 24300 €

Cena, Poliesterski bazen , cca 8 x 4 m
Bazeni, Žirovnica

9000 € do 15000 €

Cena, Komplet bazen inštalacija,toplotna ter folija , 3 m na 2,5 m dolžina 6 m in globina 1,5m
Bazeni, Koper

2700 € do 4500 €

Cena, Zunanji bazen, 4 x 3 m, globina 1,5 m
Bazeni, Ljubljana

4500 € do 7500 €

Cena, Podbetoniranje,, izgradnja stiropornega bazena, voda ,kanalizacija, po opisu
Bazeni, Šentvid Pri Stični

17550 € do 29250 €Poglej druge končane projekte in cene

Bazeni cenik

Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

144+ podjetij za Bazeni
Brezplačno povpraševanje
Brez provizij
Pridobi ponudbo

Iščete izvajalce, ponudbo za področje Bazeni?

Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
© 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane