Dvoriščna vrata cena

Koliko stanejo dvoriščna vrata? Cena za dvoriščna vrata je odvisna predvsem od razpona vrat, ki je lahko do 10 metrov in več. Na stroške vliva tudi tip vrat, ki so lahko drsna dvoriščna vrata, samonosna drsna dvoriščna vrata, enokrilna dvoriščna vrata, dvokrilna dvoriščna vrata in teleskopska dvoriščna vrata. Na trgu je na voljo veliko modelov dvoriščnih vrat, dvoriščna vrata po meri ali polnilo za vrata po meri pa močno dvigne končno ceno. Če želite avtomatska dvoriščna vrata na električni pogon, boste morali prišteti še elektromotor in krmilnik. Najcenejša dvoriščna vrata drsnega tipa se pričnejo pri 550 do 650 EUR/tm.

Komu zaupati montažo dvoriščnih vrat? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim ponudnikom dvoriščnih vrat v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

Pridobite ponudbo:
Pošlji povpraševanje
Dvoriščna vrata, cena

Dvoriščna vrata, cena

Dobava in montaža dvoriščnih in cinkanega jekla. Dvoriščna vrata poljubnega tipa: drna dvoriščna vrata, samonosna dvoriščna vrata, teleskopska dvoriščna vrata ali krilna dvoriščna vrata. Višina vrat 120 cmm in dolžina 300 do 600 cm.

400 €/m

MINIMALNA CENA
525 €/m

SREDNJA CENA
650 €/m

NAJVIŠJA CENA
Cena za ponudnika dvoriščnih vrat

Druge cene za - Dvoriščna vrata

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

Domofon z zaslonom za dvoriščna vrata

Dobava in montaža domofona z zaslonom za dvoriščna vrata z WLAN povezavo. Omogoča prenos zvoka, slike, snemanje in alarm.€/kpl

kpl
povpraševanje>

Motor za dvoriščna vrata

Dobava in montaža elektromotorja za dvoriščna vrata s svetlobno zapornico.€/kpl

kpl
povpraševanje>

Dvokrilna dvoriščna vrata, cena

Cena za dobavo in montažo dvokrilnih dvoriščnih vrat višine 120 cm in širine 300 do 600 cm.€/m

m
povpraševanje>

Drsna dvoriščna vrata, cena

Dobava in montaža drsnih dvoriščnih vrat višine 120 cmm in dolžine 300 do 600 cm.€/m

m
povpraševanje>

Samonosna dvoriščna vrata, cena

Dobava in montaža samonosnih dvoriščnih vrat višine 120 cmm in dolžine 300 do 600 cm.€/m

m
povpraševanje>

Enokrilna dvoriščna vrata, cena

Dobava in montaža za enokrilna dvoriščna vrata višine 120 cm in širine 100 do 600 cm.€/m

m
povpraševanje>
SKUPAJ:
Pošlji povpraševanje >

Kako so Vam koristile te informacije?

Revija Mojmojster

Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
Informativni mesečni obrok*
/mesec


Znesek kredita
EUR
Doba odplačevanja
let
Naprej
Izračun kredita >

*Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 2,5%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

Dvoriščna vrata – kaj morate vedeti?

Dvoriščna vrata zagotavljajo varnost, preprečujejo dostop nezaželenim gostom in dodajo značaj vaši hiši, vrtu in dvorišču. Dvoriščna vrata so različnih tipov in materialov. Od preprostih enokrilnih lesenih vrat, do okrašenih umetnin iz aluminija in kovanega železa. Na voljo so v neskončno različnih stilih in konfiguracijah, zato je izbira najustreznejših za vas lahko težka naloga. Tukaj smo, da vam pomagamo!

1. Iz česa so izdelana dvoriščna vrata?

Kovano železo, jeklo, aluminij in les so materiali, ki se najpogosteje uporabljajo za izdelavo dvoriščnih vrat. Vsak od naštetih materialov pa ima svoje prednosti in slabosti. Iz katerega materiala naj bodo vaša dvoriščna vrata, bo najbolj vplival želen videz, ki se mora ujemati z vašo hišo in okolico. Drugi pomembni dejavniki so tudi: kako široka vrata potrebujete, kako visoka vrata potrebujete ter kako pogosto boste uporabljali vrata.

1.2 Dvoriščna vrata iz kovanega železa

Trdnost in vzdržljivost železa, uporabljenega za izdelavo teh vrat, pomenita, da bodo zdržala vse življenje. Varjenje kovanega železa po meri omogoča vse, od zelo preprostega do zelo okrašenega sloga. Če iščete unikatni videz, potem je kovano železo prava pot. Ima pa ta material tudi nekaj slabosti, o katerih je dobro razmisliti, preden se odločite za dvoriščna vrata iz kovanega železa:

Vrata iz kovanega železa so lahko draga

Ni veliko podjetij, ki izdelujejo vrata in ograje iz kovanega železa. Delo s kovanim železom je izjemna obrt, ki zahteva leta izkušenj. Posledično je cena teh storitev visoka. Vendar, če so vaš cilj edinstvena vrata, ki bodo trajala vse življenje, in vaš proračun to dopušča, potem so dvoriščna vrata iz kovanega železa prava za vas.

So nagnjena k rjavenju

Dvoriščna vrata iz kovanega železa boste morali po določenem času prebarvati, da jih zaščitite pred rjavenjem. V normalnih okoliščinah lahko med barvanji minejo desetletja. Če pa živite v severnem delu države, kjer je snega v izobilju, lahko rja in korozija povečata pogostost med barvanjem in/ali vzdrževanjem vaših vrat iz kovanega železa. Dvoriščna vrata so običajno nameščena v bližini ceste. Ko pride zima, se ceste posipa s soljo, s to soljo pa mimovozeči avtomobili škropijo po vratih, kar dolgoročno povzroča rjavenje. 

1.3 Jeklena dvoriščna vrata

Jeklena dvoriščna vrata so podobna vratom iz kovanega železa, le da si izdelana iz votlih jeklenih cevi namesto trdnega jekla. To pomeni, da so taka dvoriščna vrata, precej lažja, pa tudi veliko cenejša. Jeklena dvoriščna vrata so običajno tovarniško izdelana, torej niso izdelana po meri. Proizvajalci ograj in dvoriščnih vrat ponujajo jeklena vrata v različnih standardnih slogih. Na voljo so standardne višine, širine in barve vrat.

Jeklena dvoriščna vrata niso tako trdna kot vrata iz kovanega železa, so pa dovolj močna, da vam zagotovijo ustrezno varnost, hkrati pa vam prihranijo nekaj denarja. Enako kot pri vratih iz kovanega železa, je slabost jeklenih dvoriščnih vrat rjavenje, v kolikor se nahajajo v bližini cest, ki se jih pozimi posipa s soljo.

1.4  Aluminijasta dvoriščna vrata

Aluminij ima nekaj prednosti pred drugimi materiali. Ne rjavi kot železo ali jeklo. Na območjih, kjer je posip cest s soljo problematičen, lahko aluminijasta dvoriščna vrata zdržijo dlje brez vzdrževanja. Vrata iz aluminija so tudi lahka, kar omogoča, da stojijo na manjših stebrih ali opečnih stebrih. Manjša teža pride prav tudi pri avtomatizaciji aluminijastih dovoznih vrat, saj manj obremenjuje pogone vrat. Pogon vrat je tako lahko manj močen in zato cenejši. Aluminijasta dvoriščna vrata so, tako kot jeklena, običajno tovarniško izdelana kar je tudi veliko ceneje, kot so vrata izdelana po meri. Slabost aluminijastih dvoriščnih vrat je, da niso tako varna kot trdnejša jeklena ali železna vrata in se lažje vlomijo. Če je varnost vaša prednostna naloga, izberite dovozna vrata iz kovanega železa ali jekla.

1.5 Lesena dvoriščna vrata

Lesena dvoriščna vrata so popolna, kadar vam kovinska vrata preprosto ne ustrezajo po svojem videzu. Vendar predstavljajo lesena vrata določen izziv. Večja lesena dvoriščna vrata so težka. In ker lesa ne morete zvariti skupaj kot kovine, se lahko pojavijo težave z deformacijami in povešanjem. Pri tem lahko pomagajo kovinski ojačitveni nosilci ali kar celoten kovinski okvir, ki podpira vrata.

Pomembno je tudi, iz katere vrste lesa so izdelana vrata. Večina vrst lesa je nagnjena k deformaciji ali zvijanju. Posledično proizvajalci lesenih vrat izbirajo vrste lesa, ki ostanejo stabilne. Macesen in Sibirski macesen sta priljubljeni izbiri lesa za lesena dvoriščna vrata. Obenem sta tudi cenovno ugodnejši in dostopnejši kot eksotične vrste lesa.

2. Dvoriščna vrata - tipi

Dvoriščna vrata so na voljo v različnih oblikah ali konfiguracijah. Poznamo enokrilna, dvokrilna, samonosna, teleskopska ali drsna dvoriščna vrata. Izbira pravilnega tipa dvoriščnih vrat je ključnega pomena. Da bi se pravilno odločili, je dobro, da poznate lastnosti, prednosti in slabosti različnih tipov. Izbira primernih dvoriščnih vrat je odvisna od različnih faktorjev, kot so, velikost dvorišča, pozicija in širina uvoza na vaše dvorišče, naklon terena itd.  

Če potrebujete čim večja vrata, je bolje izbrati drsna samonosna vrata, saj ob močnejših vetrovih bolje prenašajo silo vetra in pri drsnih vratih ima veter manjši vpliv na delovanje avtomatizacije. Kadar je vaše dvorišče ozko ali v smeri odpiranja vrat ni dovolj prostora, so krilna vrata najprimernejša izbira. Potrebujejo pa krilna vrata prostor v globini dvorišča. Kadar so dvoriščna vrata velikih dimenzij in izpostavljena vremenu, so največkrat izdelana iz jeklenih profilov in kovanih elementov. Za polnila pa se lahko uporabijo različni materiali: les, pleksi steklo, PVC, pločevina, železo ali kombinacije naštetega

2.1 Samonosna dvoriščna vrata

Značilnost teh vrat je, da se vpenjajo samo na eni točki s pomočjo posebnih koles in profila. Talno vodilo ni potrebno za drsenje. Ker so ta dvoriščna vrata, dvignjena nad tlemi, jim umazanija in sol ne povzročata težav. Vzdrževanje samonosnih dvoriščnih vrat je enostavno, postopek njihove avtomatizacije pa veliko preprostejši in cenejši, saj pogon ni obremenjen s premagovanjem upora, ki ga povzročijo ovire na poti. Življenjska doba motorja je tako veliko daljša. Odprtina prehoda pri samonosnih dvoriščnih vratih lahko preseže 10 metrov.

dvoriscna-vrata.jpg
Samonosna dvoriščna vrata

2.2 Dvoriščna drsna vrata

Dvoriščna drsna vrata omogočajo široko odprtino prehoda. Za odpiranje uporabljajo talno vodilo. Ker so vrata v stiku s tlemi, so nekoliko bolj občutljiva na rjavenje in se umažejo. Na strani odpiranja vrat je potrebna dovoljšna količina prostora.

Drsna pomična segmentna vrata

Ta vrata so primerna, če imamo na obeh straneh ob odprtini prehoda malo prostora, želimo pa širok uvoz. Vrata so sestavljena iz segmentov različnih dolžin, ki se lahko gibljejo po krivulji v krivino do pravega kota. Za odpiranje uporabljajo talno vodilo. Ker so vrata v stiku s tlemi, so nekoliko bolj občutljiva na rjavenje in se umažejo.

Drsna pomična teleskopska vrata

Za odpiranje uporabljajo talna vodila in so primerna za dvorišča, kjer je levo in desno od odprtine prehoda manj prostora. Sestavljena so iz dveh med seboj povezanih kril. Teleskopska vrata ne potrebujejo širokega zemljišča, saj se zložijo sama vase. 

2.3 Dvokrilna dvoriščna vrata

Vrata so vpeta na dva stebra in so primerna za dvorišča, kjer levo in desno ni dovolj prostora za odpiranje.

Dvokrilna zgibna vrata

Vrata so vpeta na dva stebra in so primerna za dvorišča, kjer levo, desno ter v notranjost dvorišča ni dovolj prostora za odpiranje.

2.4 Enokrilna dvoriščna vrata

Vrata so vpeta na steber in so primerna za dvorišča, kjer levo ali desno ni dovolj prostora za odpiranje.

Enokrilna zgibna vrata

Vrata so vpeta na steber in so primerna za dvorišča, kjer levo ali desno ter v notranjost dvorišča ni dovolj prostora za odpiranje.

3. Pogoni za dvoriščna vrata

Dvoriščna vrata lahko odpiramo ročno ali pa avtomatsko s pomočjo električnega pogona. Pogoni za dvoriščna vrata so najpogosteje elektromotorji. Le te je mogoče tudi povezati z daljincem, senzorjem in/ali pametnim telefonom za avtomatsko odpiranje. 

Avtomatsko odpiranje, zapiranje dosežemo s pošiljanjem ukazov preko različnih vmesnikov, kot so:
- Frekvenčni odzivnik (daljinec)
- Šifrator (vpis kode)
- GSM komunikator (klic preko mobilnega telefona) 
- Tipka (vklop - izklop)
- Magnetno stikalo (s približevanjem magnetnega obeska) 
- Časovni odzivnik 

4. Dvoriščna vrata - cena

Koliko boste plačali za dvoriščna vrata, je odvisno od veliko različnih dejavnikov. Dimenzija dvoriščnih vrat, ki lahko merijo tudi 10 in več metrov je vsekakor eden od njih. Prav tako na ceno vpliva material (polnilo) iz katerih so izdelana vrata. Naslednji dejavnik je tip vrat - na trgu je na voljo veliko modelov. Če želite, da so dvoriščna vrata avtomatska, torej na električni pogon, boste osnovni ceni morali prišteti še elektromotor in krmilnik. Standardna vrata so cenovno ugodnejša kot dvoriščna vrata, izdelana po meri. 

4.1 Najcenejša dvoriščna vrata

Najcenejša so drsna, enokrilna in dvokrilna dvoriščna vrata, sledijo samonosna drsna dvoriščna vrata ter teleskopska dvoriščna vrata. Za najcenejša dvoriščna vrata drsnega tipa boste odšteli od 550 do 650 EUR/tm. 

Komu zaupati montažo dvoriščnih vrat? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim ponudnikom dvoriščnih vrat v svoji okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš DomŽelim ponudbo izvajalcev
Zadnja povpraševanja

dvoriscna vrata

pozdravljeni,

potrebujemo preprosta dvoriščna vrata dolžine 5 m ,ter zraven osebni prehod v isti višini in 80 cm dolžine.

Lp 2700 € do 4500 €

........

Klasična dvoriščna vrata

Pozdravljeni,

potrebujemo dobavitelja klasičnih dvoriščnih vrat dolžine 3-4 m na vodilih. Ker smo začeli z zunanjo ureditvijo parcele, je potreben izbor v najkrajšem času zaradi navodil za izdelavo temelja. Montaža vrat v roku 1-3 mesecev.

Lp 540 € do 900 €

........

Drsna dvoriščna in vhodna vrata

Pozdravljeni,

potrebujem dvoriščna vrata 5-6 m, drsna, brez elektro pogona in vhodna vrata z elektronsko ključavnico, prilagam slike 2250 € do 3750 €

........

Želim ponudbo izvajalcev

Cena, izdelava in montaža dvoriščnih dvokrilnih vrat in vr. za os. prehod, 320x155 cm + 100x155cm
Dvoriščna vrata, Nova Gorica

3150 € do 5250 €

Cena, Dvoriščna vrata, 1x 400x110cm, 1x 350x110cm
Dvoriščna vrata, Slovenske Konjice

540 € do 900 €

Cena, Samonosna dvoriščna vrata, 4 m
Dvoriščna vrata, Murska Sobota

1800 € do 3000 €

Cena, Samonosna drsna dvoriščna vrata, svetla odprtina 1,2 x 5 m
Dvoriščna vrata, Radenci

1620 € do 2700 €

Cena, Dvoriščna vrata drsna na električni pogon, do 6m
Dvoriščna vrata, Dolenjske Toplice

3150 € do 5250 €

Cena, Drsna dvoriščna vrata, 5-7m
Dvoriščna vrata, Maribor

1800 € do 3000 €

Cena, Teleskopska drsna vrata, 1 dvoriščna
Dvoriščna vrata, Lukovica

2250 € do 3750 €

Cena, Samonosna vrata 6000x1000 in osebni prehod, Po opisu
Dvoriščna vrata, Radomlje

3240 € do 5400 €

Cena, Lažja drsna vrata za na dvorišče, dolžina 1x 4m in enkrat 5m---so iz 2 delov.so 2 tirnice.
Dvoriščna vrata, Materija

1800 € do 3000 €

Cena, Drsna vrata za dvorišče, 1
Dvoriščna vrata, Ankaran

1350 € do 2250 €

Cena, Zunanja dvoriščna vrata, po opisu
Dvoriščna vrata, Ljubljana

540 € do 900 €

Cena, Kovinska zunanja dvoriščna vrata, 1
Dvoriščna vrata, Ilirska Bistrica

315 € do 525 €

Cena, Samonosna dvoriščna drsna vrata, 1
Dvoriščna vrata, Rogašovci

3150 € do 5250 €

Cena, Drsna dvoriščna vrata, po opisu
Dvoriščna vrata, Ljubljana

2250 € do 3750 €

Cena, Montaža dvoriščnih vrat, 5 m odprtina samonosna dvoriščna vrata
Dvoriščna vrata, Velenje

3150 € do 5250 €

Cena, Dvokrilna dvoriščna vrata, 380 cm in višine 130 cm
Dvoriščna vrata, Lendava

2700 € do 4500 €

Cena, Drsna lamelna dvoriščna vrata, dolžina 4,4 m
Dvoriščna vrata, Moravske Toplice

1800 € do 3000 €

Cena, Samonosna dvoriščna vrat, 5 tm
Dvoriščna vrata, Dravograd

3150 € do 5250 €

Cena, Drsna dvoriščna vrata, na elektro pogon z osebnim prehodom, 1 drsna vrata in 1 osebni prehod.
Dvoriščna vrata, Smlednik

2250 € do 3750 €

Cena, Drsna dvoriščna vrata, 1
Dvoriščna vrata, Naklo

1350 € do 2250 €

Cena, Samonosilna, zložna dvoriščna vrata, 8m širine
Dvoriščna vrata, Slovenske Konjice

2700 € do 4500 €

Cena, Alu drsna dvoriščna vrata, po opisu
Dvoriščna vrata, Veržej

2250 € do 3750 €

Cena, Samonosna dvoriščna vrata, 1 kom
Dvoriščna vrata, Radomlje

2700 € do 4500 €

Cena, Dvoriščna vrata, 1
Dvoriščna vrata, Bohinjska Bistrica

1620 € do 2700 €

Cena, Samonosilna dvoriščna vrata, D 3,20m V 1,70m
Dvoriščna vrata, Domžale

1350 € do 2250 €

Cena, Odprtje ograde in namestitev vrat, cca 2m
Dvoriščna vrata, Ljubljana

720 € do 1200 €

Cena, Zložljiva elektricna dvoriščna vrata, 4 m
Dvoriščna vrata, Ajdovščina

2520 € do 4200 €

Cena, Dvorisčna vrata, 4m
Dvoriščna vrata, Ptuj

2700 € do 4500 €

Cena, Drsna dvoriscna vrata na motor in ograja, lokacija na avstrij. strani, vrata ca. 5m, ograja ca. 30m
Dvoriščna vrata, Šentilj v Slovenskih goricah

7200 € do 12000 €

Cena, Dvoriščna vrata, 5,5 m2
Dvoriščna vrata, Dutovlje

540 € do 900 €

Cena, Nov aparat za dvoriščna vrata in 3 daljince, po opisu
Dvoriščna vrata, Koper

1080 € do 1800 €

Cena, Dvojna dvokrilna vrata, Skica
Dvoriščna vrata, Petrovci

540 € do 900 €

Cena, Samonosna enokrilna drsna vrata, 4150 mm x 1500 mm
Dvoriščna vrata, Idrija

2160 € do 3600 €

Cena, Drsna avtomatska dvoriščna vrata, 3,5 m
Dvoriščna vrata, Sežana

2250 € do 3750 €

Cena, Dvoriščna vrata z elektro pogonom, Vrata 1,2 m visine. Dolzina 5m. Mala vratica 1 m, visina 1,2m. Antracit lamelne.
Dvoriščna vrata, Črenšovci

1800 € do 3000 €

Cena, Enokrilna vrata za dovoz na dvorišče, cca 2 metra dolžina, 1 m višina
Dvoriščna vrata, Ljubljana

630 € do 1050 €Poglej druge končane projekte in cene

Dvoriščna vrata cenik

Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

64+ podjetij za Dvoriščna vrata
Brezplačno povpraševanje
Brez provizij
Pridobi ponudbo

Iščete izvajalce, ponudbo za področje Dvoriščna vrata?

 • Dvoriščna vrata Ljubljana
 • Dvoriščna vrata Maribor
 • Dvoriščna vrata Celje
 • Dvoriščna vrata Koper
 • Dvoriščna vrata Kranj
 • Dvoriščna vrata Ajdovščina
 • Dvoriščna vrata Bled
 • Dvoriščna vrata Bovec
 • Dvoriščna vrata Črna na Koroškem
 • Dvoriščna vrata Črnomelj
 • Dvoriščna vrata Domžale
 • Dvoriščna vrata Gornja Radgona
 • Dvoriščna vrata Gornji Grad
 • Dvoriščna vrata Hrastnik
 • Dvoriščna vrata Ilirska Bistrica
 • Dvoriščna vrata Izola
 • Dvoriščna vrata Jesenice
 • Dvoriščna vrata Kamnik
 • Dvoriščna vrata Kidričevo
 • Dvoriščna vrata Kobarid
 • Dvoriščna vrata Kočevje
 • Dvoriščna vrata Kranjska Gora
 • Dvoriščna vrata Krško
 • Dvoriščna vrata Laško
 • Dvoriščna vrata Lendava
 • Dvoriščna vrata Litija
 • Dvoriščna vrata Ljutomer
 • Dvoriščna vrata Metlika
 • Dvoriščna vrata Mojstrana
 • Dvoriščna vrata Mozirje
 • Dvoriščna vrata Murska Sobota
 • Dvoriščna vrata Nova Gorica
 • Dvoriščna vrata Novo mesto
 • Dvoriščna vrata Ormož
 • Dvoriščna vrata Piran - Pirano
 • Dvoriščna vrata Pivka
 • Dvoriščna vrata Portorož
 • Dvoriščna vrata Postojna
 • Dvoriščna vrata Ptuj
 • Dvoriščna vrata Radeče
 • Dvoriščna vrata Radenci
 • Dvoriščna vrata Radovljica
 • Dvoriščna vrata Ravne Na Koroškem
 • Dvoriščna vrata Ribnica
 • Dvoriščna vrata Rogaška Slatina
 • Dvoriščna vrata Sevnica
 • Dvoriščna vrata Sežana
 • Dvoriščna vrata Škofja Loka
 • Dvoriščna vrata Slovenj Gradec
 • Dvoriščna vrata Slovenska Bistrica
 • Dvoriščna vrata Slovenske Konjice
 • Dvoriščna vrata Šoštanj
 • Dvoriščna vrata Štore
 • Dvoriščna vrata Tolmin
 • Dvoriščna vrata Trbovlje
 • Dvoriščna vrata Tržič
 • Dvoriščna vrata Trzin
 • Dvoriščna vrata Velenje
 • Dvoriščna vrata Vipava
 • Dvoriščna vrata Vojnik
 • Dvoriščna vrata Vransko
 • Dvoriščna vrata Vrhnika
 • Dvoriščna vrata Žalec
 • Dvoriščna vrata Zreče
 • Dvoriščna vrata Žužemberk
 • Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane