Najem bagra, mehanizacije cena

Kakšna je cena najema gradbenih strojev? Najem gradbene mehanizacije in opreme se obračuna glede na urno ali dnevno postavko. Izbirate lahko med kratkoročnim in dolgoročnim najemom. Za najem novejšega bagra - Bobcat, CAT s težo 20 t, skupaj z zajemalno bagrsko žlico, boste odšteli med 350 - 450 EUR/dan. Strojna ura za upravljanje bagra in prevoz bagra ni zaračunana.

Komu zaupati najem gradbene mehanizacije? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim izposojevalcem gradbene opreme v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

Pridobite ponudbo:
Pošlji povpraševanje

Najem bagra


Najem novejšega bagra - Bobcat, CAT s težo 20 t, skupaj z zajemalno bagersko žlico. Strojna ura za upravljanje bagra in prevoz bagra ni zaračunana.

420.00 €/dan,dni

MINIMALNA CENA
€/dan,dni

SREDNJA CENA
540.00 €/dan,dni

NAJVIŠJA CENA
Želim ponudbo izvajalcev

Najem mini bagra


Najem mini bagra 1, 5 t z globino kopanja 2,5 m, brez goriva in strojne ure opravljanja z mini bagrom.

24.00 €/h

MINIMALNA CENA
€/h

SREDNJA CENA
36.00 €/h

NAJVIŠJA CENA
Želim ponudbo izvajalcev

Druge cene za - Najem bagra, mehanizacije

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

Najem bagra


dan, dni

€/dan, dni


dan

€/dan


dan

€/dan

Najem mini bagra


h

€/h


dan

€/dan


dan

€/dan


dan

€/dan

Najem viličarja


dan,dni

€/dan,dni


dan

€/dan


dan

€/dan


dan

€/dan

SKUPAJ:
Pošlji povpraševanje >

Kako so Vam koristile te informacije?

Revija Mojmojster

Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
Informativni mesečni obrok*
/mesec


Znesek kredita
EUR
Doba odplačevanja
let
Naprej
Izračun kredita >

*Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 2,5%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

Najem bagra in druge gradbene mehanizacije - vse kar morate vedeti

 

najem-bagra.jpg
Najem gradbene mehanizacije je vedno bolj priljubljena izbira tako posameznikov kot manjših podjetij, ki se ukvarjajo z gradbenimi projekti.

1. Prednosti izposoje gradbenega orodja in mehanizacije

Pri gradbenih projektih ter urejanju krajine za učinkovito delo često potrebujemo dobro orodje in gradbeno mehanizacijo. V zadnjih letih je postal najem gradbene mehanizacije vedno bolj dostopen in zato tudi vedno bolj priljubljena izbira tako posameznikov, ki se lotevajo projektov po principu naredi sam kot tudi manjših gradbenih inženiringov. 

1.1 Pravilno vzdrževanje gradbenih strojev

Vsako vrsto orodja je treba redno vzdrževati. To je pogosto naloga, ki jo mnogi lastniki odlašajo ali pa popolnoma spregledajo. Pri mehanizaciji, ki jo najamete, vzdrževanje ali servisiranje. ni vaša odgovornost temveč odgovornost lastnika, ki vam je opremo oddal. Lepo je vedeti, da bo oprema, ko jo boste potrebovali, pravilno delovala. 

1.2 Kakovost gradbene opreme

Večina opreme, ki je na voljo za najem je zelo kakovostna. Običajno so to vrhunski modeli odličnih blagovnih znamk, ki so priznane po svoji zanesljivosti. 

1.3 Brez skrbi glede skladiščenja 

Oprema, ki se pogosto uporablja pri samostojnih projektih, kot so, bagri, talne freze, pištole za žeblje z zračnimi kompresorji in številna druga, je pogosto velika in jo je zato težko shraniti. Večina lastnikov domov nima prostora, potrebnega za njihovo skladiščenje. Pri najemu skladiščenje ni težava.

1.4 Prihranite denar

Številni „naredi sam“ projekti so enkratna dela in nihče ne želi kupovati drage opreme, ki je ne bo redno uporabljal. Pravilo je: Če boste predmete uporabljali le enkrat ali dvakrat, se odločite za najem orodja. Najem opreme ne reši le birokracije in težav s skladiščenjem, ampak je , v tem primeru, tudi precej cenejši. Z dobro organizacijo boste opremo plačali le za minimalen čas, ko jo potrebujete. 

2. Iskanje ponudnika za najem bagra in druge gradbene mehanizacije

Ko iščete ponudnika za najem gradbene mehanizacije, je dobro, da z njim vzpostavite dober delovni odnos. To vam lahko pomaga, če boste v naglici in boste potrebovali opremo. Kot dobra stranka boste prej obveščeni o posebnih ponudbah in boste imeli tudi prednost pri najemu opreme. Pri iskanju dobrega dobavitelja skrbno preverite ponudbo na spletu. 

2.1 Uveljavljeni ponudniki

Izbirajte med ponudniki, ki so že nekaj časa uveljavljeni in imajo veliko izkušenj ter dobre reference. Tovrstno ponudbo z dragocenimi ocenami strank lahko najdete na spletnem portalu Mojmojster.

2.2 Kakovost in količina opreme

Ponudnika izberite seveda na podlagi kakovosti opreme in pa tudi na podlagi količine opreme, ki jo ima na voljo. Lahko se namreč zgodi, da bo v istem trenutku denimo bager hotel najeti še kdo. Če ima ponudnik več bagrov, ne boste dolgo čakali, da bo eden od njih na razpolago in pri vašem projektu ne bo prihajalo do večjih zamud. 

2.3 Dostava gradbene mehanizacije

Pri iskanju bodite pozorni tudi, da ponudnik omogoča dostavo opreme na vašo lokacijo. To vam zelo olajša izvedbo saj, vam ni treba po opremo ali ponjo poslati člana svoje ekipe. Poleg tega vam ni potrebno iskati ustreznih vozil ali prikolic za prevoz opreme. Opremo vam dostavijo, ko jo potrebujete in odpeljejo, ko končate z delom. 

3. Vrste gradbenih strojev na izposojo

Ne glede na to, ali imate manjše podjetje, ki se ukvarja z gradbenimi deli ali pa ste samostojni navdušenec, vas bo gotovo zanimala ponudba gradbene opreme za najem, ki vam dolgoročno lahko prihrani veliko izdatkov. Na tržišču je danes ponudba gradbenih strojev na izposojo res široka. Poleg vseh vrst bagrov, buldožerjev, žerjavov, prekucnikov,nakladalnikov itd, do opreme za dela na višini  kot so gradbeni odri, opaži do modularnih kontejnerjev do drugih mehaniziranih orodij in rezervnih delov. 

4. Vprašanja, ki jih je pametno zastaviti ponudnikom najema gradbene opreme

4.1 Stroški:

Ponudnika seveda najprej vprašajte o cenah najema in morebitnih drugih spremljajočih stroških, saj je to eden odločilnih dejavnikov pri izbiri ponudnika. Dobro si oglejte cene in preverite, ali lahko s skrajšanjem časa najema izkoristite kakšne ugodnosti ali pa denimo prejmete ugodnejšo ponudbo, če najamete opremo za dodaten dan ali dva. Preverite tudi kaj vse je vključeno v ceno, da boste lahko ocenili skupen strošek najema.

4.2 Plačilni pogoji:

Kakšni so plačilni pogoji? Kakšna je politika odpovedi? Preden sklenete najem morate vedeti, kdaj boste morali plačati račun in ali vam bodo vrnili denar, če prekličete najem.

4.3 Zagotavljanje kakovosti:

Pozanimajte se o rednih servisih in vzdrževanju opreme. Preverite tudi kakšen je vaš odzivni čas ponudnika, v primeru, če oprema ne deluje? Če veste, da je oprema v dobrem stanju, ste lahko prepričani, da bo delovala, ko jo potrebujete. Če se vam zgodi, da oprema neha delovati medtem, ko jo uporabljate, boste želeli servisno ekipo, ki bo na voljo hitro, da boste čim prej lahko nadaljevali z deli. 

4.4 Načrtovanje:

Kakšen je termin prevzema in dostave gradbene opreme?  Bistveno je vedeti, kdaj lahko pričakujete dostavo in kdaj mora biti vaša oprema pripravljena za prevzem. Če se med delom kaj zalomi, je koristno vedeti, kdaj bo na voljo predstavnik ponudnika, ki bo poklical in poslal serviserja.

4.5 Podpora strankam:

Ali vaš ponudnik izvaja usposabljanje za delo s gradbeno mehanizacijo? Ali je kdo na voljo po delovnem času, če bo prišlo do težav? Z izvajanjem ustreznega usposabljanja, ponudnik  pomaga zmanjšati tveganje, da bi med delom z strojem prišlo do težav. Dobro pa je tudi vedeti, da bo kdo na razpolago, tudi po delovnem času, če bi potrebovali informacije ali pomoč.

Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš DomŽelim ponudbo izvajalcev
Zadnja povpraševanja

Rušitev lesene lope, in odvoz plus izravnava terena..

Pozdravljeni,

potrebujem najem bagra za rušitev lesene lope, odvoz in izravnava terena, da se poseje trava.

Lp 135 € do 225 €

........

Bager, za ciscenje zaradi poplave

Pozdravljeni,

bager za 3 dni, zaradi poplav je potrebna gradbena mehanizacija.


Lp 270 € do 450 €

........

Bager 2-3t

Spoštovani
Potrebujem najem bagra 2-3t za čiščenje potoka. Najem dva dni.
Hvala in lep pozdrav! 180 € do 300 €

........

Želim ponudbo izvajalcev

Cena, Najem bagra, Po popisu
Najem bagra, mehanizacije, Bresternica

90 € do 150 €

Cena, Bager, Po popisu
Najem bagra, mehanizacije, Murska Sobota

135 € do 225 €

Cena, Valjar za povaljati dvorisče..300m2, Po popisu
Najem bagra, mehanizacije, Kranj

360 € do 600 €

Cena, Najem mini bagra, Po popisu
Najem bagra, mehanizacije, Pesnica Pri Mariboru

90 € do 150 €

Cena, Najem bagra za cca 3 dni 3t, Po popisu
Najem bagra, mehanizacije, Slovenske Konjice

270 € do 450 €

Cena, Najem bagra, Po popisu
Najem bagra, mehanizacije, Log pri Brezovici

180 € do 300 €

Cena, Najem bagra cca 3t, Po popisu
Najem bagra, mehanizacije, Grosuplje

360 € do 600 €

Cena, najem bagra, Po popisu
Najem bagra, mehanizacije, Slovenj Gradec

135 € do 225 €

Cena, potrebujem mini bagra, Po popisu
Najem bagra, mehanizacije, Jesenice

621 € do 1035 €

Cena, Bager za rušitev starega objekta senika, Po popisu
Najem bagra, mehanizacije, Postojna

450 € do 750 €

Cena, Izkop plavalnega ribnika, Po popisu
Najem bagra, mehanizacije, Križe

180 € do 300 €

Cena, Bager do 5 ton, Po popisu
Najem bagra, mehanizacije, Bogojna

216 € do 360 €

Cena, Mini bager, Po popisu
Najem bagra, mehanizacije, Šentilj v Slovenskih goricah

450 € do 750 €

Cena, Mini bager, Po popisu
Najem bagra, mehanizacije, Sveta Ana v Slovenskih Goricah

180 € do 300 €

Cena, Najem bagra, Po popisu
Najem bagra, mehanizacije, Pivka

270 € do 450 €

Cena, Valjanje travnika - hrib, Po popisu
Najem bagra, mehanizacije, Spodnji Duplek

90 € do 150 €

Cena, Mini bager, Po popisu
Najem bagra, mehanizacije, Hajdina

135 € do 225 €

Cena, Buldožer in bager, Po popisu
Najem bagra, mehanizacije, Ljubljana - Šentvid

5400 € do 9000 €

Cena, Bager za izkop porušene škarpe, Po popisu
Najem bagra, mehanizacije, Koper

270 € do 450 €

Cena, Bager izkopno zlico in planirno zlico, Po popisu
Najem bagra, mehanizacije, Podčetrtek

585 € do 975 €

Cena, Izkop za ureditev dvorišča, 15m3
Najem bagra, mehanizacije, Hoče

360 € do 600 €

Cena, Najem mini bagra, Po popisu
Najem bagra, mehanizacije, Mačkovci

270 € do 450 €

Cena, najem bagra, Po popisu
Najem bagra, mehanizacije, Vrhnika

108 € do 180 €

Cena, Najem bagra, Po popisu
Najem bagra, mehanizacije, Maribor

225 € do 375 €

Cena, potrebujem dvigalo za čiščenje žleba na strehi, Po popisu
Najem bagra, mehanizacije, Ljubljana

45 € do 75 €

Cena, Valjar za travo, Po popisu
Najem bagra, mehanizacije, Lendava

315 € do 525 €

Cena, Najem bagra, Po popisu
Najem bagra, mehanizacije, Jurovski Dol

225 € do 375 €

Cena, Mali izkop z mini bagrom, cca 5m
Najem bagra, mehanizacije, Leskovec pri Krškem

360 € do 600 €

Cena, bager cca 2T, 2 dni
Najem bagra, mehanizacije, Gozd Martuljek

360 € do 600 €

Cena, Najem bagra s kladivom, Po popisu
Najem bagra, mehanizacije, Poljane Nad škofjo Loko

540 € do 900 €

Cena, Najem mini bagra za izkop za vodovodne cevi, Po popisu
Najem bagra, mehanizacije, Izola

270 € do 450 €

Cena, Mini bager 1,5-2,5t, Po popisu
Najem bagra, mehanizacije, Ormož

225 € do 375 €

Cena, Najem minibagra za hidroizolacijo temeljev., Po popisu
Najem bagra, mehanizacije, Murska Sobota

135 € do 225 €

Cena, Najem minibagra, Po popisu
Najem bagra, mehanizacije, Zgornja Velka

225 € do 375 €

Cena, Majhen bager za en dan, koplje jarek za vodovod, 1x jarek
Najem bagra, mehanizacije, Sladki Vrh

450 € do 750 €

Cena, Bager 5t, 10 dni
Najem bagra, mehanizacije, Begunje Na Gorenjskem

900 € do 1500 €Poglej druge končane projekte in cene

Najem bagra, mehanizacije cenik

Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

55+ podjetij za Najem bagra, mehanizacije
Brezplačno povpraševanje
Brez provizij
Pridobi ponudbo

Iščete izvajalce, ponudbo za področje Najem bagra, mehanizacije?

 • Najem bagra, mehanizacije Ljubljana
 • Najem bagra, mehanizacije Maribor
 • Najem bagra, mehanizacije Celje
 • Najem bagra, mehanizacije Koper
 • Najem bagra, mehanizacije Kranj
 • Najem bagra, mehanizacije Ajdovščina
 • Najem bagra, mehanizacije Bled
 • Najem bagra, mehanizacije Bovec
 • Najem bagra, mehanizacije Črna na Koroškem
 • Najem bagra, mehanizacije Črnomelj
 • Najem bagra, mehanizacije Domžale
 • Najem bagra, mehanizacije Gornja Radgona
 • Najem bagra, mehanizacije Gornji Grad
 • Najem bagra, mehanizacije Hrastnik
 • Najem bagra, mehanizacije Ilirska Bistrica
 • Najem bagra, mehanizacije Izola
 • Najem bagra, mehanizacije Jesenice
 • Najem bagra, mehanizacije Kamnik
 • Najem bagra, mehanizacije Kidričevo
 • Najem bagra, mehanizacije Kobarid
 • Najem bagra, mehanizacije Kočevje
 • Najem bagra, mehanizacije Kranjska Gora
 • Najem bagra, mehanizacije Krško
 • Najem bagra, mehanizacije Laško
 • Najem bagra, mehanizacije Lendava
 • Najem bagra, mehanizacije Litija
 • Najem bagra, mehanizacije Ljutomer
 • Najem bagra, mehanizacije Metlika
 • Najem bagra, mehanizacije Mojstrana
 • Najem bagra, mehanizacije Mozirje
 • Najem bagra, mehanizacije Murska Sobota
 • Najem bagra, mehanizacije Nova Gorica
 • Najem bagra, mehanizacije Novo mesto
 • Najem bagra, mehanizacije Ormož
 • Najem bagra, mehanizacije Piran - Pirano
 • Najem bagra, mehanizacije Pivka
 • Najem bagra, mehanizacije Portorož
 • Najem bagra, mehanizacije Postojna
 • Najem bagra, mehanizacije Ptuj
 • Najem bagra, mehanizacije Radeče
 • Najem bagra, mehanizacije Radenci
 • Najem bagra, mehanizacije Radovljica
 • Najem bagra, mehanizacije Ravne Na Koroškem
 • Najem bagra, mehanizacije Ribnica
 • Najem bagra, mehanizacije Rogaška Slatina
 • Najem bagra, mehanizacije Sevnica
 • Najem bagra, mehanizacije Sežana
 • Najem bagra, mehanizacije Škofja Loka
 • Najem bagra, mehanizacije Slovenj Gradec
 • Najem bagra, mehanizacije Slovenska Bistrica
 • Najem bagra, mehanizacije Slovenske Konjice
 • Najem bagra, mehanizacije Šoštanj
 • Najem bagra, mehanizacije Štore
 • Najem bagra, mehanizacije Tolmin
 • Najem bagra, mehanizacije Trbovlje
 • Najem bagra, mehanizacije Tržič
 • Najem bagra, mehanizacije Trzin
 • Najem bagra, mehanizacije Velenje
 • Najem bagra, mehanizacije Vipava
 • Najem bagra, mehanizacije Vojnik
 • Najem bagra, mehanizacije Vransko
 • Najem bagra, mehanizacije Vrhnika
 • Najem bagra, mehanizacije Žalec
 • Najem bagra, mehanizacije Zreče
 • Najem bagra, mehanizacije Žužemberk
 • Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane