Obnova starih oken cena

Za ceno obnove starih oken je potrebno upoštevati čas, ki ga vložimo v barvanje in predpripravo ter ceno elementov, ki jih potrebujemo za uspešno sanacijo lesenega stavbnega pohištva. Cena litra barve oz. laka namenjenega obnovi lesenih oken se razlikuje od proizvajalca do proizvajalca. Koliko barve ali laka bomo potrebovali je odvisno koliko želimo zaščititi stavbno pohištvo. Cena prenove starih lesenih oken z montažo dvoslojnega termopana, vgradnje tesnil in kitanja, glajenja in barvanja oken stane okoli 100-150 EUR/m2.

Komu zaupati obnovo oken? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim ponudnikom za obnovo oken vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

Pridobite ponudbo:
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

CENA ZA PRENOVO LESENIH OKEN


Cena prenove starih lesenih oken z montažo dvoslojnega termopana, vgradnje tesnil in kitanja, glajenja in barvanja oken.

120.00 €/m2

MINIMALNA CENA
€/m2

SREDNJA CENA
180.00 €/m2

NAJVIŠJA CENA
ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV
Cena za strokovnjka za obnovo starih oken

DRUGE CENE ZA OBNOVA STARIH OKEN

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

Prenova, okna

Cena za 2x - dvakratno pleskanje okenskih okvirjev z barvo za les na sintetični osnovi z predhodno odstranitvijo obstoječe barve, kitanjem in brušenjem. Okna so dimenzij 100 x 140 cm.€/m2

m2
povpraševanje>
SKUPAJ:
POŠLJI POVPRAŠEVANJE >

Kako so Vam koristile te informacije?

MojMojster
Revija MojMojster

Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
Informativni mesečni obrok*
/mesec


Znesek kredita
EUR
Doba odplačevanja
let
NAPREJ
Izračun kredita >

*Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 2,5%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

Obnova lesenih oken - vse kar morate vedeti!

obnova-lesenih-oken.jpg
Strokovna obnova lesenih oken je zelo pomembno za uspeh podjetja

Okna niso zgolj odprtina v steni, skozi katero v prostor pronicata svetloba in svež zrak. Okna nam omogočajo pogled ven, na okolico, da se povežemo z naravo. Omogočajo, da so naši notranji prostori čez dan osvetljeni.Z odpiranjem oken lahko notranje prostore prezračimo. Ščitijo nas pred zunanjimi vplivi okolice. Skratka, okna so pomembna za naše udobno bivanje. Okna pa odločilno vplivajo tudi na izgled stavbe in notranjih prostorov. Najlepša okna so lesena. Še posebej pri spomeniško zaščitenih stavbah so originalna lesena okna obvezna in jih ne smemo zamenjati s PVC ali aluminijastimi okni.Obnova lesenih oken je veliko cenejša kot nabava novih oken. Z obnovo starih oken pa lahko dosežemo skoraj enako energijsko učinkovitost, kot jo dosegajo nova okna.

1. Renovacija lesenih oken - kaj morate vedeti?

Če živite v hiši, ki je spada pod spomeniško zaščito potem vam zakon nalaga, da ne smete spreminjati njenega videza ali posameznih elementov, iz katerih je zgrajena. To med drugim pomeni, da lesenega stavbnega pohištva ni dovoljeno zamenjati s kovinskim ali PVC, ne glede na to v kako slabem stanju je. Dovoljeno pa je objekt funkcionalno usposobiti za bivanje. To vključuje obnovo ali zamenjavo vodovodnih, kanalizacijskih in električnih inštalacij ter sistemov za ogrevanje in hlajenje prostorov. Eden od pomembnih dejavnikov pri prilagoditvi vsakega bivalnega prostora za sodobno bivanje je njegova energetska učinkovitost.

Za energetsko učinkovitost katerekoli stavbe je zelo pomembno stanje stavbnega pohištva in fasade. Tu pa v celotno zgodbo vstopi obnova lesenih oken. Objekti, za katere gre v takih primerih, so bili zgrajeni pred 50 ali več leti, ko je bil način gradnje drugačen in so bila okna večinoma izdelana iz tankih lesenih ali kovinskih profilov z enoslojnim steklom. Danes takšna okna ne dosegajo več sodobnih standardov in jih je treba obnoviti ali zamenjati saj je ogrevanje, hlajenje in vzdrževanje takšnega objekta potratno.

Po drugi strani pa, tudi če ne gre za zaščitene objekte, obstajajo preprosto stavbe, ki bi jim z vgradnjo drugih vrst oken popolnoma spremenili videz – preprosto povedano, postale bi strašno grde, kar se žal dogaja. Ni malo starih hiš, zgrajenih v tradicionalnem slogu iz opeke ali lesa z belimi plastičnimi okni, ki prav neprijetno izstopajo in kvarijo izgled celotne stavbe.

2. Obnova lesenih oken potrebuje pravega strokovnjaka

Obnova lesenih oken zahteva kar nekaj odločitev. Najprej morate določiti obseg dela, torej vrsto, velikost in število oken. Nadalje morate določiti rok izvedbe. Ko boste natančno poznali vse te podrobnosti, lahko začnete iskati izvajalca, torej ponudnika storitev. Teh je na trgu kar nekaj, zato predlagamo, da se obrnete na nas, saj sodelujemo samo z zanesljivimi podjetji in obrtniki. Na naši spletni strani lahko tudi preverite reference in prejšne ponudbe izvajalcev ter komentarje njihovih strank. 

3. Kakšna lesena okna obstajajo in kako poteka obnova lesenih oken?

3.1. Lesena okna iz masivnega lesa

Najstarejše vrste lesenih oken so pravzaprav obrtniški izdelki, izdelani večinoma ročno in individualno iz masivnega lesa hrasta, jelke, bora ali smreke s pomočjo starih vrst lepila. Minimalno kovinsko okovje je samo na vogalih, mehanizma za odpiranje ni, razen preproste kljuke. Takšna okna so običajno izdelana iz tankih okvirjev in enoslojnega, navadnega stekla. Če imate doma takšna okna, je jasno, da so energijsko popolnoma neučinkovita, saj komajda tesnijo in na njih zlahka nastaja in se zadržuje kondenz, okoli njih pa se razmnožuje plesen.

Druga, nekoliko mlajša, vrsta lesenih oken, so tista iz sredine prejšnjega stoletja, ko se je začela njihova tovarniška proizvodnja pri nas. Nekateri od teh modelov so zelo privlačni, kakovostni in dolgotrajni, izdelani pa so tudi iz najboljših vrst lesa za ta namen. Vsekakor pa gre poudariti, da je les plemenit material in kot tak izjemen za vsak bivalni prostor, saj že sam po sebi vpliva na uravnavanje toplote in vlage v notranjih prostorih. Takšnih nikakor ne smemo zavreči - obnova lesenih oken nam bo precej podaljšala njihovo življensko. 

Tovrstno okno je pravzaprav »dvoje v enem«. Na zunanji strani je aluminijast okvir, ki je zelo odporen na vse vremenske vplive in spremembe, vzdržljiv in dolgotrajen. Na notranji strani je lesen okvir, ki poudarja toplino in intimnost v prostoru ter za katerega se z veseljem odloči večina notranjih oblikovalcev. Seveda pa so ti materiali, ne glede na to, kako vzdržljivi so, zaradi zunanjih dejavnikov, ki so jim izpostavljeni, podvrženi propadanju in potrebujejo poleg rednega vzdrževanja tudi redno obnavljanje.

3.3. Okna les-steklena vlakna

Okna iz kombinacije lepljenega lesa in steklenih vlaken so izdelki najnovejše generacije. Večinoma jih imenujemo »okenski sistemi«, ker to v resnici tudi so – imajo zelo zapletene mehanizme za odpiranje, zapiranje in premikanje ter so pogosto povezani s sistemom za upravljanje pametnega doma. Tudi pri teh modelih je notranji okvir iz lesa, zunanji pa iz steklenih vlaken. Steklena vlakna niso nov material – že desetletja se uporabljajo v ladjedelništvu, avtomobilski industriji in za različne elemente gradbenih konstrukcij –, vendar se za izdelavo mizarskih elementov uporabljajo šele od nedavnega, zahvaljujoč inovacijam v tehnikah izdelave in tehnologiji materialov. Steklena vlakna so odporna na vlago, vročino, mraz in UV žarke, zato so idealen material za zunanje dele oken. Z estetskega vidika je njihova najbolj zaželena lastnost ta, da so lahko videti kot les, tako da je okno z obeh strani videti skoraj enako. Seveda je po določenem času potrebna tudi obnova lesenih oken s steklenimi vlakni .

4. Obnova lesenih oken - postopek

4.1. Priprava lesenih oken za popravilo

Ne glede na to, iz katere vrste lesa in na kakšen način so okna izdelana, se mora vsaka obnova lesenih oken začeti s čiščenjem. Iz okenskih okvirjev lahko vsa okenska krila snamete naenkrat ali enega za drugim, odvisno od tega, koliko ljudi dela in kakšna orodja in opremo uporabljajo. Pri demontaži z okni ravnamo previdno, saj obstaja nevarnost skritih poškodb, ki s prostim očesom niso vidne in lahko povzročijo večjo škodo. Ko so okenska krila odstranjena, se lahko sz njih odstrani steklo ali pa tudi ne, odvisno od tehnike, s katero se dela na njih, in od tega, ali bodo nadgrajena ali ne. Okenski okvirji običajno ostanejo v lsteni, lahko pa jih tudi demontiramo za temeljito popravilo. Na koncu z oken odstranimo tudi okovje, mehanizme in kljuke. Posebej jih očistimo in namažemo, če jih bomo vrnili na okna.

Demontaži sledi temeljito čiščenje in pranje delov oknen, da odstranimo vse nečistoče, ki so se nabrale skozi leta. Ko je prvi sloj odstranjen, je čas za brušenje. Brušenje je tako rekoč najpomembnejši del obnove lesenih oken. Izvajati ga je treba zelo previdno in strokovno, da se odstranijo vse stare plasti laka in barve do »zdravega materiala«. Brušenje poteka z električnim brusilnikom ali ročno z drobnozrnatim brusnim papirjem. Za vogale in težko dostopna mesta bo zagotovo potrebno ročno brušenje.

Na koncu pripravljalnih del je treba okenske okvirje še enkrat oprati in očistiti prahu in žagovine, ki se je nabrala ob brušenju. Če opazite problematične dele, torej točke, ki jih je treba še malo pobrusiti, to vsekakor naredite in vse še enkrat očistite.

4.2. Zaščita, barvanje ali lakiranje lesenih oken

Ko je površina lesa čista, gladka in suha, preide obnova lesenih oken v drugo fazo. Ta del je pomemben tudi zato, ker bosta od njegove uspešnosti odvisna kakovost in trajnost obnovljenih oken. Najprej se na očiščen les nanese lesni kit za popravilo razpok, udrtin ali drugih vrst poškodb. Cilj je zapolniti in izravnati vsa problematična področjaKit nanesemo na tanko in ga pustimo sušiti vsaj 24 ur. Zatem ponovimo fugiranje in brušenje, če je to potrebno, ter ponovno počakamo, da se posuši. Vsekakor si preberite navodila proizvajalca na embalaži in ostala navodila ter jih upoštevajte, da bo končni rezultat čim boljši.

Prvi zaščitni premaz, ki jih nanesemo na obnovljen les je insekticid in fungicid. Sledijo tako imenovani temeljni premazi - osnovni ali podlak. So brezbarvni in če želite pustiti naravno barvo lesa, ga lahko nadalje lužite ali lakirate. V nasprotnem primeru pa se nanese barva po vaši izbiri, običajno v dveh slojih. Med nanosom vsakega sloja je treba počakati vsaj 24 ur, da se dobro posuši. V nasprotnem primeru se bodo plasti barve postale lepljive in bo treba vse znova zbrusiti.

Ponudnikov in proizvajalcev najrazličnejših vrst temeljnih premazov, barv in lužil je na trgu nešteto, zato priporočamo, da se o izbiri posvetujete s strokovnjakom. Cena je zagotovo zelo pomemben dejavnik pri vsakem nakupu, a ne pozabite, da gre za dolgoletno naložbo, torej za delo, ki se ga ne lotimo pogosto, zato izbirajte previdno. Pri sami izbiri barve bodite pozorni na to, da se toni skladajo z izgledom fasade ter notranjih prostorov, saj so okna največji in najbolj opazni element zunaj in znotraj.

5. Obnova lesenih oken in izboljšanje toplotne učinkovitosti 

Energetska učinkovitost stanovanja ali hiše, v kateri živite, je zelo pomembna iz treh razlogov: ker velik del svojega časa preživite v svojem domu, to nikakor ne sme predstavljati tveganja za vaše zdravje, drugič -stroški vzdrževanja morajo biti taki. da si jih lahko privoščite in tretjič - tudi negativni vplivi na okolje naj bodo minimalni.

Lesena okna izpolnjujejo vsaj dva izmed danih pogojev – so iz naravnega materiala in zato najboljša za mikroklimo ter nimajo negativnega vpliva na zunanjo okolje. Ostaja še vprašanje stroškov. Z ustrezno strokovno obnovo in popravilom starih lesenih oken dobite okna, ki bodo imela enake fizikalne lastnosti kot nova in bodo zdržala dvakrat dlje. Odločitev je tako na dlani! 

Zahvaljujoč sodobni industrijski proizvodnji barv in lakov, danes obstajajo sredstva, izdelki za zaščito in izboljšavo stavbnega pohištva v vseh pogledih. Tako bodo nova – in pravzaprav tudi stara lesena okna – ne samo lepša, ampak tudi vzdržljivejša. To se nanaša predvsem na izboljšave okvirja, nova stekla in silikonska tesnila. Z vgradnjo novega izuma - PVC profila - v star lesen okvir se praktično pridobi okvir, v katerega lahko vgradimo toplotnoizolativna, nizkoemisijska stekla najnovejše generacije, zaradi česar je celotno okno toplotno in zvočno učinkovitejše. Montažo se zaključi s silikonskimi tesnili, ki zagotavljajo popolno neprepustnost stekla in okvirja. S tem praktično preprečimo nastajanje toplotnih mostov, ki so največji povzročitelj toplotnih izgub.

6. Lesena okna - čiščenje in vzdrževanje 

Po kakovostni obnovi lesenih oken si seveda želite, da bi čim dlje ostala taka in da bi se vam povrnil vloženi čas in denar. Zato morate v nadaljevanju poskrbeti tudi za redno čiščenje in vzdrževanje lesenih oken. Les je zahteven in občutljiv material, ki ga ne moremo kar prepustiti samemu sebi, kot lahko storimo z aluminijastim ali PVC stavbnim pohištvom.

Redno umivanje in čiščenje zunanjosti in notranjosti oken je nekaj samoumevnega, vendar morate pri tem upoštevati navodila proizvajalca, čigar izdelki so bili uporabljeni pri obnovi. Vsaka vrsta premaza, barve ali laka ima določen rok trajanja in jih je treba obnavljati vsakih nekaj let. Tistiena fasadni strani pogosteje kot tiste na notranji, kar je logično, saj so veliko bolj obremenjeni s spremenljivimi dejavniki okolja. Upoštevajte torej specifikacije proizvajalcev in njihova navodila in vaša okna bodo dolga leta sijala kot nova.

7. Obnova lesenih oken - cena

Obnova lesenih oken je neprimerno cenejša rešitev od zamenjave oz. nabave novih oken. Enojna okna z enojnim steklom lahko pomladite in obnovite tako, da zamenjate zasteklitev z izolacijsko oz. energijsko učinkovito. Obenem popravite in obnovite tudi okovja in zamenjajte tesnila. Pri škatlastih ali dvojnih oknih zamenjajte stara notranja stekla z energijsko učinkovitimi, pri vezanih oknih pa naj vam pomaga mizar. Z njimi je več dela - krila se spoji tako, da so okna enojna, v ležišče zunanje šipe pa se vgradi dvojno termopan steklo.

Naj bo energijsko učinkovita zasteklitev dvojna ali trojna? Dvojna učinkovita zasteklitev v večini primerov najbolj primerna, saj dvojno steklo spušča v stavbo več svetlobe in energije sonca kot trojno. Čeprav so toplotne izgube dvojnega stekla večje kot trojnega, je energijska bilanca razlike dobitkov in izgub pozitivna, razen, če so okna orientirana proti severu. Dvojno steklo je tudi lažje od trojnega, kar je bolje za stara okna, ki jih ni dobro preveč obremeniti. 

 

MOJMOJSTER.NET, POMAGAMO PRI OCENI INVESTICIJE IN IZBORU IZVAJALCA ZA VAŠ DOMOBNOVA STARIH OKEN

Pozdravljeni,

potrebujem obnovo starih oken:
8 x 1.2 x 2.2 in 4 x 1 x 1.2

Prosim za ponudbo.

Lp 405 1 do 675 €


........

ZAMENJAVA TESNIL

Pozdravljeni,

potrebna je zamenjava tesnil 4 okna cca 6 m2.

LP 135 1 do 225 €


........

OBNOVA OKEN V STARO-MEŠČANSKEM STANOVANJU

Pozdravljeni,

stavba je spomeniško zaščitena, zato moramo obnoviti zunanja okna in ohraniti njihov izgled. Potrebujemo samo kitanje in barvanje, tudi okenskega okvirja. Okna so že zelo stara, ne vem pa niti približno, koliko let. Tudi mehanizem zapiranja je zelo star. Potrebovali bi tudi sanacijo rolet.

Lp 540 1 do 900 €


........

ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV

CENA, BRUŠENJE, KITANJE IN BARVANJE STARIH VRAT IN PODBOJEV,
Obnova starih oken, Ljubljana

45 € do 75 €

CENA, OBNOVA LESENIH OKEN 115X180, BARVANJE, TESNENJE, 4X (POGLEJ SLIKE)
Obnova starih oken, Ljubljana

270 € do 450 €

CENA, OBNOVA NOTRANJIH VRAT, 220X90 CM
Obnova starih oken, Ljubljana

315 € do 525 €

CENA, MENJAVO TESNIL NA LESENEM STRESNEM OKNU, 1
Obnova starih oken, Celje

90 € do 150 €

CENA, BARVANJE LESENIH OKEN IN VHODNIH VRAT, PO OPISU
Obnova starih oken, Ljubljana

315 € do 525 €

CENA, ZATESNITEV, STIK OKNO BETON, 1
Obnova starih oken, Ljubljana - Šentvid

54 € do 90 €

CENA, PRENOVA OZIROM BARVANJE NOTRANJIH VRAT, 5-6 KOSOV
Obnova starih oken, Škofja Loka

54 € do 90 €

CENA, OBNOVA STARIH DVOKRILNIH LESENIH OKEN Z NADSVETLOBO, CCA 25 KOSOV
Obnova starih oken, Maribor

1260 € do 2100 €

CENA, POPRAVILO LESENIH OKEN, 3
Obnova starih oken, Ljubljana

270 € do 450 €

CENA, TESNENJE OKEN, 2
Obnova starih oken, Ljubljana

90 € do 150 €

CENA, POPRAVILO-OBNOVO STARIH LESENIH OKEN, 4
Obnova starih oken, Maribor

360 € do 600 €

CENA, POPRAVILO MEHANIZMA IN ZAMENJAVA TESNIL, 3 OKNA
Obnova starih oken, Mengeš

135 € do 225 €

CENA, OBNOVA STARIH OKEN- HOTEL, 11
Obnova starih oken, Ljubljana

2700 € do 4500 €

CENA, OBNOVA BARVE NA OKNIH, CCA: 20 KOS
Obnova starih oken, Pišece

270 € do 450 €

CENA, SERVIS LESENIH OKEN, 10 KOM
Obnova starih oken, Ljubljana

297 € do 495 €

CENA, OBNOVA 2 KRAT OKNA IN 2KRAT VRAT , 2 IN 2 VRAT SLIKE SO V PRILOGI
Obnova starih oken, Ljubljana

540 € do 900 €

CENA, POPRAVILO LESENIH OKEN, 20 KOM
Obnova starih oken, Hoče

810 € do 1350 €

CENA, OBNOVO LESENIH OKEN IN BALKONSKIH VRAT, 12 KOM
Obnova starih oken, Spodnji Duplek

810 € do 1350 €

CENA, OBNOVA NOTRANJIH SMREKOVIH VRAT. , PO OPISU
Obnova starih oken, Ljubljana

108 € do 180 €

CENA, DODATNO STEKLO ZA POVEČANJE IZOLATIVNOSTI NA OKNIH, 13 KOS
Obnova starih oken, Ljubljana - Dobrunje

1800 € do 3000 €

CENA, OBNOVA LESENIH OKEN, 25-30
Obnova starih oken, Dornberk

1080 € do 1800 €

CENA, OBNOVO STARIH LESENIH OKEN , 3 KOM
Obnova starih oken, Smlednik

405 € do 675 €

CENA, OBNOVA STARIH LESENIH OKEN, 3 KOM
Obnova starih oken, Maribor

180 € do 300 €

CENA, ODSTRANITEV STAREGA KITA IN PONOVNO KITANJE STARIH LESENIH OKEN., 6 X OKNO IN 2 X BALKONSKA VRATA
Obnova starih oken, Cerklje na Gorenjskem

405 € do 675 €

CENA, OBNOVA OKEN, 5 KOSOV
Obnova starih oken, Bovec

900 € do 1500 €

CENA, OBNOVA STARIH OKEN V STAROMEŠČANSKI HIŠI, 3 OKNA, VSA OKNA SO DVOJNA (NOTRANJA IN ZUNANJA) IN IMAJO OBERLIHTE
Obnova starih oken, Ljubljana

315 € do 525 €

CENA, OBNOVA OKEN, 8 KOM
Obnova starih oken, Križe

630 € do 1050 €

CENA, BARVANJE IN TESNENJE, PO POTREBI MENJAVA STEKLA, 28 M2
Obnova starih oken, Kamnik

405 € do 675 €

CENA, OBNOVA NOTRANJIH LESENIH VRAT IN OKNA, 2+4 VRATA
Obnova starih oken, Maribor

351 € do 585 €

CENA, OBNOVA OKEN V STAREM 5-SOBNEM MEŠČANSKEM STANOVANJU (KITANJE, BARVANJE), 8 OKEN
Obnova starih oken, Ljubljana

720 € do 1200 €

CENA, OBNOVA ŠTIRIH OKEN , 52 X 65 CM,
Obnova starih oken, Maribor

198 € do 330 €

CENA, POPRAVILO LESENIH BALKONSKIH VRAT.,
Obnova starih oken, Ljubljana

270 € do 450 €

CENA, BRUŠENJE IN BARVANJE STARIH OKEN, 13 KOM
Obnova starih oken, Gračišče

297 € do 495 €

CENA, POPRAVILO STAREGA OKNA, BARVANJE, 1 KOM
Obnova starih oken, Gornji Grad

180 € do 300 €

CENA, MENJAVA KLJUK NA LESENIH OKNIH , KLJUKE -6 KOM
Obnova starih oken, Maribor

180 € do 300 €

CENA, POPRAVILO OKEN, 6 OKEN
Obnova starih oken, Bled

198 € do 330 €Poglej druge končane projekte in cene

Obnova starih oken CENIK

Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

92+ PODJETIJ ZA OBNOVA STARIH OKEN
BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
BREZ PROVIZIJ
PRIDOBI PONUDBO

IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE OBNOVA STARIH OKEN?

 • Obnova starih oken Ljubljana
 • Obnova starih oken Maribor
 • Obnova starih oken Celje
 • Obnova starih oken Koper
 • Obnova starih oken Kranj
 • Obnova starih oken Ajdovščina
 • Obnova starih oken Bled
 • Obnova starih oken Bovec
 • Obnova starih oken Črna na Koroškem
 • Obnova starih oken Črnomelj
 • Obnova starih oken Domžale
 • Obnova starih oken Gornja Radgona
 • Obnova starih oken Gornji Grad
 • Obnova starih oken Hrastnik
 • Obnova starih oken Ilirska Bistrica
 • Obnova starih oken Izola
 • Obnova starih oken Jesenice
 • Obnova starih oken Kamnik
 • Obnova starih oken Kidričevo
 • Obnova starih oken Kobarid
 • Obnova starih oken Kočevje
 • Obnova starih oken Kranjska Gora
 • Obnova starih oken Krško
 • Obnova starih oken Laško
 • Obnova starih oken Lendava
 • Obnova starih oken Litija
 • Obnova starih oken Ljutomer
 • Obnova starih oken Metlika
 • Obnova starih oken Mojstrana
 • Obnova starih oken Mozirje
 • Obnova starih oken Murska Sobota
 • Obnova starih oken Nova Gorica
 • Obnova starih oken Novo mesto
 • Obnova starih oken Ormož
 • Obnova starih oken Piran - Pirano
 • Obnova starih oken Pivka
 • Obnova starih oken Portorož
 • Obnova starih oken Postojna
 • Obnova starih oken Ptuj
 • Obnova starih oken Radeče
 • Obnova starih oken Radenci
 • Obnova starih oken Radovljica
 • Obnova starih oken Ravne Na Koroškem
 • Obnova starih oken Ribnica
 • Obnova starih oken Rogaška Slatina
 • Obnova starih oken Sevnica
 • Obnova starih oken Sežana
 • Obnova starih oken Škofja Loka
 • Obnova starih oken Slovenj Gradec
 • Obnova starih oken Slovenska Bistrica
 • Obnova starih oken Slovenske Konjice
 • Obnova starih oken Šoštanj
 • Obnova starih oken Štore
 • Obnova starih oken Tolmin
 • Obnova starih oken Trbovlje
 • Obnova starih oken Tržič
 • Obnova starih oken Trzin
 • Obnova starih oken Velenje
 • Obnova starih oken Vipava
 • Obnova starih oken Vojnik
 • Obnova starih oken Vransko
 • Obnova starih oken Vrhnika
 • Obnova starih oken Žalec
 • Obnova starih oken Zreče
 • Obnova starih oken Žužemberk
 • SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  © 2022 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane