Gradnja hiše na ključ cena

Koliko stane gradnja hiše na ključ? Cena gradnje hiše na ključ je med 850 in 1250 EUR/m2 za zidane hiše, montažne hiše pa so za 10 do 15% dražje. Povprečna cena montažne hiše tako znaša med 900 in 1400 EUR/m2. Z gradnjo v lastni režiji boste finančno sicer prihranili 5% od investicije, izgubili pa boste okoli 500 ur vašega časa in nemalo živcev. Zato vam svetujemo, da se pri gradnji hiše odločite za profesionalno pomoč vse do vselitve. Natančna cena hiše na ključ je odvisna od tipa in velikosti vaše hiše, predpriprave terena in temeljev, priključka na javna omrežja itd.

Komu zaupati gradnj na ključ? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim ponudnikom za gradnjo na ključ v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

Pridobite ponudbo:
Pošlji povpraševanje

Cena gradnje zidane hiše na ključ


Cena za gradnjo stanovanjske hiše do 5. gradbene faze. Cena gradnje zidane hiše na ključ s srednjo kakovostjo materialov.

960.00 €/m2

MINIMALNA CENA
€/m2

SREDNJA CENA
1680.00 €/m2

NAJVIŠJA CENA
Želim ponudbo izvajalcev

Druge cene za - Gradnja hiše na ključ

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

Cena gradnje montažne hiše na ključ

Cena za gradnjo montažne hiše do 5. gradbene faze. Cena gradnje montažne hiše na ključ s srednjo kakovostjo materialov.


m2

€/m2

Dokumentacija

Cena za projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja PGD, skupaj s projektom za izvedbo PZI in obveznim uporabnim dovoljenje.


kpl

€/kpl


kpl

€/kpl


kpl

€/kpl


kpl

€/kpl

Kakovostni razred gradnje

Cena gradnje na ključ klasične enodružinske hiše med 100 in 200 m2 neto tlorisne površine na nezahtevnem terenu.


m2

€/m2


m2

€/m2


m2

€/m2


m2

€/m2

SKUPAJ:
Pošlji povpraševanje >

Kako so Vam koristile te informacije?

Revija Mojmojster

Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
Informativni mesečni obrok*
/mesec


Znesek kredita
EUR
Doba odplačevanja
let
Naprej
Izračun kredita >

*Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 2,5%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

Zidane in montažne hiše na ključ - vse kar morate vedeti

1. Razmišljate o gradnji hiše na ključ?

V zadnjih letih je pandemija koronavirusa jasno pokazala, kako dragoceno je imeti svojo lastno nepremičnino. Tisti, ki so imeli lastno hišo in vrt, v primerjavi s prebivalci gosto naseljenih mestnih četrti niso bili obsojeni na življenje v eni sobi in na popolno izolacijo. Še več, imeli so privilegij bivanja in druženja na prostem; ti v sodobnem času marginalizirani vrednoti sta se izkazali za bistveni prednosti. Tisti, ki dotlej sploh niso razmišljali o življenju zunaj mesta, so hiteli kupovati ali najemati nepremičnine v predmestjih in na vaseh ter tako dali zagon novemu nepremičninskemu trgu. O razširjenosti celotnega trenda govorijo tudi podatki o prometu z nepremičninami na odročnejših področjih, ki so v preteklih desetletjih veljala za pozabljena.

Povpraševanje po gradbenih delih in število gradbenih investicij kljub vojni v Ukrajini in vsem pretresom na svetovnih trgih ne pojenja. Številni se odločajo za renovacijo svojih domov, nekateri se želijo za stalno preseliti v svoja sekundarna bivališča za stalno, spet drugi so kupili parcelo ter šele začenjajo gradnjo nove hiše in ureditvijo parcele.

Ker je gradnja hiše kompleksen proces, ki zajema načrtovanje oziroma projektiranje, pridobivanje dovoljenj in soglasij, izvedbo in končno tudi opremljanje in dekoracijo, jo je najbolje prepustiti strokovnjakom. Gradnja hiše po principu gradnje "na ključ" je še vedno najboljša in stroškovno najugodnejša rešitev. V nadaljevanju bomo podrobneje pojasnili, zakaj.

Gradnja zidane in montažne hiše na ključ zagotavlja optimizacijo stroškov in terminskih planov.
Gradnja zidane in montažne hiše na ključ zagotavlja optimizacijo stroškov in terminskih planov. 

2. Gradnja hiše na ključ - kako najti izvajalce?

Še vedno se najdejo tisti, ki so prepričani, da je gradnja hiše enostavna, da se je lahko lotijo v lastni režiji in z gradnjo končajo v kratkem času. Takšni, ki mislijo, da je mogoče zbrati skupino zanesenjakov, prijateljev in sorodnikov, v mesecu dni končati z gradnjo in se vseliti v novo hišo. To je prej izjema kot pravilo. Gradnja lastnega doma je zelo kompleksen in zahteven proces, ki zahteva veliko znanja, potrpljenja, truda, časa, denarja in angažiranosti. Vsaka stavba je zgrajena z mislijo, da bo zdržala več desetletij – to pa ni mogoče, če ni natančno, strokovno načrtovana in izvedena, proces gradnje pa strogo nadzorovan.

Ne glede na to, ali se odločate za gradnjo zidane ali montažne hiše, vam svetujemo, da izberete gradnjo hiše na ključ. Ker je na trgu veliko izvajalcev in ponudnikov, se zdi prava odločitev pogosto zahtevna, sploh če niste strokovnjak s tega področja in informacij še ne znate neodvisno preverjati. Zato vam priporočamo, da nas kontaktirate, saj sodelujemo s številnimi zanesljivimi podjetji in obrtniki, katerih reference in komentarje preteklih strank si lahko ogledate na naši spletni strani. Na naši spletni strani najdete obrazec, ki ga dopolnite z najosnovnejšimi podatki o specifikah in vrsti dela, nato pa boste kmalu prejeli ponudbe zainteresiranih izvajalcev z vsemi podrobnostmi.

3. Katere vrste gradnje hiše na ključ obstajajo?

Načeloma obstajata dve možnosti: gradnja zidane ali montažne hiše. Obe možnosti nudita dva načina izvedbe. Prvi je, da celoten projekt, torej od izdelave projektne dokumentacije do vselitve, poteka po edinstveni pogodbi »na ključ«, kar pomeni, da je za vse faze in vrste del zadolženo gradbeno podjetje, s katerim sklenete pogodbo. To pomeni, da prevzame odgovornost za načrtovanje, projektiranje, pridobitev vseh zakonsko predpisanih dovoljenj in soglasij, vse faze gradnje (vključno z urejanjem okolice) in zaključno opremljanje doma. Drugi način izvedbe je bolj zapleten, vendar prav tako mogoč – dela se lahko izvajajo po fazah gradnje, pri čemer je za izvedbo vsake faze odgovoren drug izvajalec. Z izvajalci torej sklenete pogodbo samo za eno vrsto del, vi in neodvisni gradbeni nadzornik pa spremljate kakovost opravljenih del in skrbite za terminske plane.
 
Iz prakse je znano, da gradnja zidane hiše traja približno leto in pol, montažne pa približno šest mesecev. Če razmišljate o montažni hiši in naletite na oglase, ki obljubljajo izvedbo del v manj kot 3 mesecih, upoštevajte, da se to nanaša le na montažo same nosilne konstrukcije na licu mesta. Takšen terminski plan ne zajema pripravljalnih zemeljskih in zaključnih obrtniških del, ki objekt pripravijo za vselitev in uporabo. Po drugi strani pa so vsi roki odvisni tudi od velikosti objekta, zahtevnosti gradnje in terena ter nepredvidenimi dogodki in vremenskimi razmerami med samo gradnjo.

4. Gradnja hiše na ključ

Če je najpomembnejši kriterij pri gradnji hiše denar, se je zagotovo bolje odločiti za gradnjo hiše na ključ. Gradnja hiše po tem sistemu pomeni sklenitev vnaprej določene pogodbe, v kateri so razdelane vse podrobnosti, stroški pa so fiksirani. Zelo težko pride do tega, da se med gradnjo "kaj nenadoma podraži ali pride do nečesa nepredvidljivega", vi pa morate to kasneje dodatno plačati. Cene in količine so pravilno preračunane vnaprej in se ne spreminjajo ter se spoštujejo.

Gradnja hiše na ključ ima veliko prednosti tudi z vidika izvedbe del. Če najamete gradbeno podjetje, ki nudi celovito storitev (od načrtovanja do vselitve), mora to podjetje prevzeti vso odgovornost za opravljena dela, tveganja, spoštovanje rokov in garancije. Če imate možnost, lahko najamete tudi neodvisnega gradbenega nadzornika, ki bo v vašo korist spremljal in nadzoroval celoten proces gradnje in količine porabljenega materiala. Obstajajo celo podjetja, ki ponujajo neposredno spletno spremljanje del - ko podpišete pogodbo in se gradnja hiše začne, na svoji strani odprejo posebno spletno stran, kjer lahko 24 ur dnevno spremljate potek del na svojem objektu.

Če se vseeno odločite za fazno gradnjo in za vsako fazo najamete druge izvajalce, priporočamo, da tudi v tem primeru izberete gradnjo na ključ. To pomeni, da mora izbrano gradbeno podjetje, s katerim sklenete npr. pogodbo za zemeljska dela (izkop gradbene jame, temeljev in podzemne infrastrukture), prevzeti vsa zemeljska dela, zagotoviti ves material, opremo in delavce za fiksno ceno, ki je s pogodbo določena vnaprej. Ne pozabite, da cena, ponujena v ponudbi, nikoli ni končna, zato se lahko s potencialnimi izvajalci pogajate in ceno morebiti dodatno zbijete. Če se odločite za fazno gradnjo, se nikar ne pogajajte za ceno vsakega artikla in opravljenega dela posebej. Enako naj velja za vsako naslednjo fazo gradnje.

4.1 Montažne hiše na ključ

Če se odločite, da bo vaš bodoči dom montažna hiša, vas čaka še nekaj dodatnih pomembnih odločitev. Prva zadeva paket projekta in izbor tipske hiše. Podjetja, ki se ukvarjajo s proizvodnjo montažnih hiš in njihovo prodajo na ključ, praviloma ponujajo več različnih paketov in tipskih hiš. Gre za že pripravljene tipske projekte, razvrščene po kategorijah in vrstah glede na materiale, kvadraturo, etažnost in dodatno opremo. Na vas je, da izberete leseno, betonsko ali kovinsko konstrukcijo ali pa takšno iz najsodobnejših kompozitnih materialov. Prav tako morate skladno s svojimi potrebami izbrati kvadraturo in etažnost. Dodatna oprema hiše običajno vključuje sisteme za nadzor pametnega doma, alarme in video nadzor ter napredne sisteme za ogrevanje in hlajenje. Na koncu so tu še dodatne garaže ali pokrita parkirna mesta. Slabost tovrstnih projektov je, da so tišski (vnaprej določeni) in jih kupite takšne, kot so. Na njih se konstrukcijsko in strukturno ne da spremeniti praktično ničesar. Zahtevate lahko drugačne barve, morda drugačno pohištvo in podobne manjše spremembe, a na splošno hiša ostane v mejah vnaprej določenega načrta. Vsako dodatno spremembo in prilagoditev morate dodatno doplačati. Nakup montažne hiše po sistemu gradnje na ključ torej pomeni, da vam podjetje z montažnimi hišami preda že pripravljeno in opremljeno hišo, ki je takoj vseljiva.
 
Če želite unikatno montažno hišo, je bolje, da se ne odločite za omenjeno tipsko montažno hišo, ampak sklenete kupoprodajno pogodbo na ključ s projektnim birojem ali gradbenim podjetjem. Tako boste dobili dom, ki si ga želite in ki je zgrajen in urejeno skladno z vašimi specifičnimi željami in potrebami. Ta možnost je dražja, vendar vam nudi več možnosti izbire in svobode oblikovanja.

4.2 Zidane hiše po principu gradnje na ključ

Če sodite med privržence klasične zidane gradnje, je gradnja na ključ zagotovo prava rešitev za vas. V tem primeru morate izbrati podjetje, ki bo hišo zgradilo na ključ – ta način izvedbe ponujajo praktično vsa resna gradbena podjetja. Pred vami sta ponovno dve možnosti: tipski ali unikatni projekt, gradnja »v enem kosu« ali po fazah. Gradnja hiše v enem kosu je pravzaprav sinonim za gradnjo na ključ in v praksi pomeni, da bo izbrano gradbeno podjetje prevzelo vse, kar zajema gradnjo, opremljanje in ureditev objekta, od postavitve gradbiščne ograje do vselitve, pa tudi prodajne pogodbe in morebitne garancije in podobno. Če se odločite za gradnjo po fazah, boste gradnjo vodili sami in pogodbo za vsako fazo oziroma vrsto dela sklenili z drugim gradbenim podjetjem. Svetujemo, da se tudi v tem primeru odločite za ponudbo na ključ, ki bo vključevala popolno izvedbo projektnih del, nabavo materiala, opreme, naprav in ostalo. Izbrana podjetja bodo tako prevzela polno odgovornost tudi za izpolnjevanje rokov, garancij in tveganj.

5. Trendi, slogi

Kateri stil oziroma trend izbrati, je stvar vaše osebne izbire. Morda imate raje tradicionalne materiale in klasične sloge ali pa ste ljubitelj novih tehnologij v vseh pogledih, zato želite, da je vaš bodoči dom odraz vašega življenjskega sloga. Če imate finančna sredstva, ki vam omogočajo izvedbo vaših še tako posebnih želja, toliko bolje. Vendar pa ob tem ne smete pozabiti na nekaj praktičnih dejstev. Vsaka parcela, primerna za gradnjo, ima svoje omejitve, ki vplivajo na dejansko realizacije ideje. Če je vaša parcela na skalnatem ali strmem terenu, bo zavarovanje dostopa in izgradnja temeljev zahtevala posebna tehnično-gradbena dela za zagotovitev stabilnosti terena, ki se razlikujejo od gradnje na ravnih zemljiščih. Gradnjo na enem območju pogojujejo in omejujejo čisto drugačni kriteriji kot gradnjo na drugem območju - ravne strehe zaradi daljših in hladnejših zim z več padavinami v gorskih območjih na primer niso priporočljive ali pa so celo prepovedane z zakonom. Po drugi strani se gradnja z lesom ob morju odsvetuje, saj ta material slabše prenaša visoko slanost zraka.

6. Praktični nasveti

Gradnja hiše na ključ je glede na vse kazalnike najbolj smotrna rešitev, saj je najbolj praktična in najhitrejša. V gradbeni pogodbi, ki jo sklenete z izvajalcem, so vnaprej opredeljeni vsi pogoji, materiali, elementi in načini gradnje, zahtevani nivo kakovosti, terminski roki, odgovornost, tveganja ter poprodajne storitve v smislu veljavnosti garancij za izvedena gradbena in obrtniška dela. Takšna pogodba pomeni, da je vsa vaša obveznost sestoji zgolj iz tega, da z izvajalcem uskladite pogodb, jo plačate in se na koncu vselite v končano hišo. 
 
Če kupujete tipsko ali unikatno montažno hišo, morate preveriti pogoje pogodbe, ki jih ponuja izbrano podjetje montažnih hiš. Razlika je, ali kupujete samo objekt ali je veno vključena tudi izgradnja temeljev, infrastrukture, notranje opreme in dekoracija. Če ni, potem je na vas, da zagotovite izvedbo celotne prve faze gradnje, ki vključuje vsa zemeljska dela, temeljenje in razvod inštalacij do talne plošče, torej fazo, ko se gradnja objekta dejansko začne, ter celotno četrto ali peto fazo, ki zajema zaključna notranja in zunanja dela. Ob tem ne pozabite, da so elementi montažnih hiš izdelani v tovarni in že izdelani pripeljani na gradbišče, kjer se na mestu samo še montirajo. Kako hitro bo zgrajena vaša montažna hiša, je v prvi vrsti odvisno od tega, kdaj da vaše naročilo prispe v proizvodni obrat – to lahko traja od več tednov do več mesecev. Ko so elementi pripravljeni, pa gradnja načeloma poteka hitro in brez zapletov.
 
Če povzamemo: ne glede na to, za katero vrsto gradnje se odločite (zidana ali montažna hiša), svetujemo, da izberete gradnjo na ključ. Vsak drug način izvedbe gradbenega projekta bi od vas zahteval veliko angažiranosti, natančneje stalno prisotnost na gradbišču, nadzor nad roki in stroški ter kontrolo izvedenih del. To hkrati pomeni, da morate uporabiti vsa potrebna znanja, veščine, izkušnje, predvsem pa čas, da lahko vse sproti spremljate. Če imate redno službo, je takšen angažma praktično nemogoč, sploh pa je nemogoč, če nimate primerne izobrazbe za nadzor gradbenih del. 
 
Navsezadnje se hiša gradi samo enkrat v življenju prav zato, ker je to tako obsežen podvig, v katerega je treba vložiti ogromno denarja, zato so zahteve po kakovostni in dolgotrajni hiši upravičene in pričakovane. Če niste gradbenik ali strokovnjak v sorodni stroki, boste težko usklajevali vse obveznosti svojega službenega in zasebnega življenja toliko časa, dokler bo trajala gradnja objekta. Obenem statistika pravi, da bi sami pri gradnji privarčevali le okoli 5 % vrednosti investicije, izgubili pa pribl. 500 delovnih ur in kdo ve koliko živcev. Zato vam svetujemo, da od začetka pa do konca izvedbe projekta odločite za strokovno pomoč in v nov dom vstopite »samo« s ključi v roki.
 

 

Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš DomŽelim ponudbo izvajalcev
Zadnja povpraševanja

Gradnja hiše do 3. GF

Pozdravljeni,

načrtujemo gradnjo stanovanjske hiše s spremljevalnimi objekti v velikosti 270 m2 neto površine in opornih zidov .

Prilagam projektno dokumentacijo:
1. tehnični in lokacijski prikazi projektne dokumentacije
2. projektantski popisi del do 3. GF
Smo tik pred pridobitvijo GD. Glede roka izvedbe se vam lahko prilagodimo.

Z najboljšim ponudnikom se dogovorimo za vsa dela do zaključka gradnje, ki jih lahko prevzame.
Lp 315000 € do 525000 €

........

Gradnja hiše na ključ

Pozdravljeni,

Sva Peter in Mateja, imava gradbeno dovoljenje za zazidljivo parcelo v Češeniku pri Dobu ter iščeva izvajalca, ki bi nama to hišo zgradil. K elektronski pošti prilagava PZI. Popis del v excelu in gradbeno dovoljenje lahko posredujeva naknadno (omejitev števila datotek).

Prosiva vas za ponudbo gradnje na ključ, v kolikor pa gradnje na ključ ne nudite pa do faze, ki jo nudite. V kolikor je mogoče vas prosiva, da nama ponudbo vrednostno pripravite po posameznih gradbenih fazah.

V kolikor za pripravo ponudbe potrebujete še dodatne informacije, želite pogledati parcelo ali se dobiti z nama na sestanku, nama sporočite. Pomembnejše od hitrosti izvedbe nama je konkurenčna cena.

Lep pozdrav, 135000 € do 225000 €

........

Gradnja enostanovanjske stavbe na ključ

Pozdravljeni,

potrebujem izvajalca za izvedbo gradnje enostanovanjske hiše na ključ (210 m2) v skladu s priloženo dokumentacijo.


Lp 225000 € do 375000 €

........

Želim ponudbo izvajalcev

Cena, Novogradnja stanovanjske hiše, 180 m2
Gradnja hiše na ključ, Dobrova

72900 € do 121500 €

Cena, Gradnja hiše na ključ, 220 m2
Gradnja hiše na ključ, Dobrova

216000 € do 360000 €

Cena, Izgradnja poslovne hale v Ločicu pri Turjaku, 600 m2
Gradnja hiše na ključ, Turjak

270000 € do 450000 €

Cena, Novogradnja, hiša na ključ, 124 m2
Gradnja hiše na ključ, Zagradec

55800 € do 93000 €

Cena, Rekonstrukcija in sprememba namembnosti, 25 x 25 m
Gradnja hiše na ključ, Šentilj v Slovenskih goricah

180000 € do 300000 €

Cena, Gradnja hiše na ključ, 140 m2
Gradnja hiše na ključ, Žirovnica

135000 € do 225000 €

Cena, Gradnja nove hise, 120 m2
Gradnja hiše na ključ, Bohinjska Bistrica

135000 € do 225000 €

Cena, Gradbeno obrtniška dela in zunanja ureditev, cca 250 m2
Gradnja hiše na ključ, Velenje

225000 € do 375000 €

Cena, Nadzor pri montaži hiše, po opisu
Gradnja hiše na ključ, Spodnji Duplek

54 € do 90 €

Cena, Gradnja enostanovanjske hiše v skladu z popisom del, 200 m2
Gradnja hiše na ključ, Celje

90000 € do 150000 €

Cena, Klasična hiša na ključ, 350 m2
Gradnja hiše na ključ, Medvode

324000 € do 540000 €

Cena, Gradnja hiše, Po popisu
Gradnja hiše na ključ, Podnart

270000 € do 450000 €

Cena, Dokončanje hiše od 3.faze dalje, 130 m2
Gradnja hiše na ključ, Koper

76500 € do 127500 €

Cena, Gradnja enostanovanjske dvonadstropne hiše , 160 m2
Gradnja hiše na ključ, Dekani

135000 € do 225000 €

Cena, Gradnja večje betonske hiše, Po popisu
Gradnja hiše na ključ, Slovenska Bistrica

31500 € do 52500 €

Cena, Gradnja hiše na delni ključ, 165 m2
Gradnja hiše na ključ, Podnart

148500 € do 247500 €

Cena, Hiša na ključ, 237 m2
Gradnja hiše na ključ, Celje

256500 € do 427500 €

Cena, Gradnja hiše do 3. gradbene faze, 270 m2
Gradnja hiše na ključ, Ljubljana

67500 € do 112500 €

Cena, Izgradnja zidanice,
Gradnja hiše na ključ, Novo mesto

48600 € do 81000 €

Cena, Zidanje hiše, Po popisu
Gradnja hiše na ključ, Preddvor

108000 € do 180000 €

Cena, Hiša na kljuć, 150+garaža
Gradnja hiše na ključ, Maribor

135000 € do 225000 €

Cena, Ponudbo za gradnjo enostanovanjske hiše, 140 m2
Gradnja hiše na ključ, Višnja Gora

63000 € do 105000 €

Cena, Gradnja enostanovanjske hiše, Po popisu
Gradnja hiše na ključ, Orehova vas

135000 € do 225000 €

Cena, Gradnja nove hiše, Po popisu
Gradnja hiše na ključ, Logatec

108000 € do 180000 €

Cena, Gradnja hiše do 3. gradbene faze, Po popisu
Gradnja hiše na ključ, Velika Loka

153000 € do 255000 €

Cena, Izvajalec za skoraj ničenergisko hišo, 170 m2
Gradnja hiše na ključ, Suhor

108000 € do 180000 €

Cena, Novogradnja, družinska hiša, 142 m2
Gradnja hiše na ključ, Destrnik

135000 € do 225000 €

Cena, Izgradnja od 3. podaljšane gradbene faze do faze na ključ, 188 m2
Gradnja hiše na ključ, Ljubljana

36000 € do 60000 €

Cena, Zidave hise K+P+1.N, Po popisu
Gradnja hiše na ključ, Žabnica

108000 € do 180000 €

Cena, Novogradnja pritlične stanovanjske hiše s kletjo , 130,43 m2
Gradnja hiše na ključ, Petrovci

135000 € do 225000 €

Cena, Klasična zidana hiša na ključ , 60 m2
Gradnja hiše na ključ, Blejska Dobrava

64800 € do 108000 €

Cena, Novogradnja enostanovanjske hiše , 160 m2
Gradnja hiše na ključ, Mojstrana

205200 € do 342000 €

Cena, Novogradnja družinska stanovanjska hiša, 290 m2
Gradnja hiše na ključ, Miklavž Na Dravskem Polju

315000 € do 525000 €

Cena, Enodružinska hiša in garaža, 200 m2
Gradnja hiše na ključ, Prebold

3600 € do 6000 €

Cena, Gradnja večstanovanjske hišo na ključ, 325 m2
Gradnja hiše na ključ, Poljane Nad škofjo Loko

351000 € do 585000 €

Cena, Izdelava zida ob stanovanjski hiši, 18 m dolzina, 20 cm sirina, visina najvisja 2m
Gradnja hiše na ključ, Gračišče

900 € do 1500 €Poglej druge končane projekte in cene

Gradnja hiše na ključ cenik

Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

480+ podjetij za Gradnja hiše na ključ
Brezplačno povpraševanje
Brez provizij
Pridobi ponudbo

Iščete izvajalce, ponudbo za področje Gradnja hiše na ključ?

 • Gradnja hiše na ključ Ljubljana
 • Gradnja hiše na ključ Maribor
 • Gradnja hiše na ključ Celje
 • Gradnja hiše na ključ Koper
 • Gradnja hiše na ključ Kranj
 • Gradnja hiše na ključ Ajdovščina
 • Gradnja hiše na ključ Bled
 • Gradnja hiše na ključ Bovec
 • Gradnja hiše na ključ Črna na Koroškem
 • Gradnja hiše na ključ Črnomelj
 • Gradnja hiše na ključ Domžale
 • Gradnja hiše na ključ Gornja Radgona
 • Gradnja hiše na ključ Gornji Grad
 • Gradnja hiše na ključ Hrastnik
 • Gradnja hiše na ključ Ilirska Bistrica
 • Gradnja hiše na ključ Izola
 • Gradnja hiše na ključ Jesenice
 • Gradnja hiše na ključ Kamnik
 • Gradnja hiše na ključ Kidričevo
 • Gradnja hiše na ključ Kobarid
 • Gradnja hiše na ključ Kočevje
 • Gradnja hiše na ključ Kranjska Gora
 • Gradnja hiše na ključ Krško
 • Gradnja hiše na ključ Laško
 • Gradnja hiše na ključ Lendava
 • Gradnja hiše na ključ Litija
 • Gradnja hiše na ključ Ljutomer
 • Gradnja hiše na ključ Metlika
 • Gradnja hiše na ključ Mojstrana
 • Gradnja hiše na ključ Mozirje
 • Gradnja hiše na ključ Murska Sobota
 • Gradnja hiše na ključ Nova Gorica
 • Gradnja hiše na ključ Novo mesto
 • Gradnja hiše na ključ Ormož
 • Gradnja hiše na ključ Piran - Pirano
 • Gradnja hiše na ključ Pivka
 • Gradnja hiše na ključ Portorož
 • Gradnja hiše na ključ Postojna
 • Gradnja hiše na ključ Ptuj
 • Gradnja hiše na ključ Radeče
 • Gradnja hiše na ključ Radenci
 • Gradnja hiše na ključ Radovljica
 • Gradnja hiše na ključ Ravne Na Koroškem
 • Gradnja hiše na ključ Ribnica
 • Gradnja hiše na ključ Rogaška Slatina
 • Gradnja hiše na ključ Sevnica
 • Gradnja hiše na ključ Sežana
 • Gradnja hiše na ključ Škofja Loka
 • Gradnja hiše na ključ Slovenj Gradec
 • Gradnja hiše na ključ Slovenska Bistrica
 • Gradnja hiše na ključ Slovenske Konjice
 • Gradnja hiše na ključ Šoštanj
 • Gradnja hiše na ključ Štore
 • Gradnja hiše na ključ Tolmin
 • Gradnja hiše na ključ Trbovlje
 • Gradnja hiše na ključ Tržič
 • Gradnja hiše na ključ Trzin
 • Gradnja hiše na ključ Velenje
 • Gradnja hiše na ključ Vipava
 • Gradnja hiše na ključ Vojnik
 • Gradnja hiše na ključ Vransko
 • Gradnja hiše na ključ Vrhnika
 • Gradnja hiše na ključ Žalec
 • Gradnja hiše na ključ Zreče
 • Gradnja hiše na ključ Žužemberk
 • Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane