Za področje

  Gradnja hiše na ključ cena

  Koliko stane gradnja hiše na ključ? Cena gradnje hiše na ključ je med 850 in 1250 EUR/m2 za zidane hiše, montažne hiše pa so za 10 do 15% dražje. Povprečna cena montažne hiše tako znaša med 900 in 1400 EUR/m2. Z gradnjo v lastni režiji boste finančno sicer prihranili 5% od investicije, izgubili pa boste okoli 500 ur vašega časa in nemalo živcev. Zato vam svetujemo, da se pri gradnji hiše odločite za profesionalno pomoč vse do vselitve. Natančna cena hiše na ključ je odvisna od tipa in velikosti vaše hiše, predpriprave terena in temeljev, priključka na javna omrežja itd.

  Komu zaupati gradnj na ključ? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim ponudnikom za gradnjo na ključ v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

  Hitro povpraševanje - enostavno in brezplačno do dobrih mojstrov!
  Pošlji povpraševanje

  Cena gradnje zidane hiše na ključ


  Cena za gradnjo stanovanjske hiše do 5. gradbene faze. Cena gradnje zidane hiše na ključ s srednjo kakovostjo materialov.

  960.00 €/m2

  MINIMALNA CENA
  1200.00 €/m2

  SREDNJA CENA
  1680.00 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  Želim ponudbo izvajalcev

  Vodič po povprečnih cenah: Gradnja hiše na ključ (2024)

  vaša količina

  enota

  Okvirna cena

  vaša cena

  Cena gradnje montažne hiše na ključ

  Cena za gradnjo montažne hiše do 5. gradbene faze. Cena gradnje montažne hiše na ključ s srednjo kakovostjo materialov.


  m2

  €/m2

  Dokumentacija

  Cena za projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja PGD, skupaj s projektom za izvedbo PZI in obveznim uporabnim dovoljenje.


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl

  Kakovostni razred gradnje

  Cena gradnje na ključ klasične enodružinske hiše med 100 in 200 m2 neto tlorisne površine na nezahtevnem terenu.


  m2

  €/m2


  m2

  €/m2


  m2

  €/m2


  m2

  €/m2

  Okvirna cena
  Pošlji povpraševanje >

  Kako so Vam koristile te informacije?

  https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate

  Zidane in montažne hiše na ključ - vse kar morate vedeti

  1. Razmišljate o gradnji hiše na ključ?

  V zadnjih letih je pandemija koronavirusa jasno pokazala, kako dragoceno je imeti svojo lastno nepremičnino. Tisti, ki so imeli lastno hišo in vrt, v primerjavi s prebivalci gosto naseljenih mestnih četrti niso bili obsojeni na življenje v eni sobi in na popolno izolacijo. Še več, imeli so privilegij bivanja in druženja na prostem; ti v sodobnem času marginalizirani vrednoti sta se izkazali za bistveni prednosti. Tisti, ki dotlej sploh niso razmišljali o življenju zunaj mesta, so hiteli kupovati ali najemati nepremičnine v predmestjih in na vaseh ter tako dali zagon novemu nepremičninskemu trgu. O razširjenosti celotnega trenda govorijo tudi podatki o prometu z nepremičninami na odročnejših področjih, ki so v preteklih desetletjih veljala za pozabljena.

  Povpraševanje po gradbenih delih in število gradbenih investicij kljub vojni v Ukrajini in vsem pretresom na svetovnih trgih ne pojenja. Številni se odločajo za renovacijo svojih domov, nekateri se želijo za stalno preseliti v svoja sekundarna bivališča za stalno, spet drugi so kupili parcelo ter šele začenjajo gradnjo nove hiše in ureditvijo parcele.

  Ker je gradnja hiše kompleksen proces, ki zajema načrtovanje oziroma projektiranje, pridobivanje dovoljenj in soglasij, izvedbo in končno tudi opremljanje in dekoracijo, jo je najbolje prepustiti strokovnjakom. Gradnja hiše po principu gradnje "na ključ" je še vedno najboljša in stroškovno najugodnejša rešitev. V nadaljevanju bomo podrobneje pojasnili, zakaj.

  Gradnja zidane in montažne hiše na ključ zagotavlja optimizacijo stroškov in terminskih planov.
  Gradnja zidane in montažne hiše na ključ zagotavlja optimizacijo stroškov in terminskih planov. 

  2. Gradnja hiše na ključ - kako najti izvajalce?

  Še vedno se najdejo tisti, ki so prepričani, da je gradnja hiše enostavna, da se je lahko lotijo v lastni režiji in z gradnjo končajo v kratkem času. Takšni, ki mislijo, da je mogoče zbrati skupino zanesenjakov, prijateljev in sorodnikov, v mesecu dni končati z gradnjo in se vseliti v novo hišo. To je prej izjema kot pravilo. Gradnja lastnega doma je zelo kompleksen in zahteven proces, ki zahteva veliko znanja, potrpljenja, truda, časa, denarja in angažiranosti. Vsaka stavba je zgrajena z mislijo, da bo zdržala več desetletij – to pa ni mogoče, če ni natančno, strokovno načrtovana in izvedena, proces gradnje pa strogo nadzorovan.

  Ne glede na to, ali se odločate za gradnjo zidane ali montažne hiše, vam svetujemo, da izberete gradnjo hiše na ključ. Ker je na trgu veliko izvajalcev in ponudnikov, se zdi prava odločitev pogosto zahtevna, sploh če niste strokovnjak s tega področja in informacij še ne znate neodvisno preverjati. Zato vam priporočamo, da nas kontaktirate, saj sodelujemo s številnimi zanesljivimi podjetji in obrtniki, katerih reference in komentarje preteklih strank si lahko ogledate na naši spletni strani. Na naši spletni strani najdete obrazec, ki ga dopolnite z najosnovnejšimi podatki o specifikah in vrsti dela, nato pa boste kmalu prejeli ponudbe zainteresiranih izvajalcev z vsemi podrobnostmi.

  3. Katere vrste gradnje hiše na ključ obstajajo?

  Načeloma obstajata dve možnosti: gradnja zidane ali montažne hiše. Obe možnosti nudita dva načina izvedbe. Prvi je, da celoten projekt, torej od izdelave projektne dokumentacije do vselitve, poteka po edinstveni pogodbi »na ključ«, kar pomeni, da je za vse faze in vrste del zadolženo gradbeno podjetje, s katerim sklenete pogodbo. To pomeni, da prevzame odgovornost za načrtovanje, projektiranje, pridobitev vseh zakonsko predpisanih dovoljenj in soglasij, vse faze gradnje (vključno z urejanjem okolice) in zaključno opremljanje doma. Drugi način izvedbe je bolj zapleten, vendar prav tako mogoč – dela se lahko izvajajo po fazah gradnje, pri čemer je za izvedbo vsake faze odgovoren drug izvajalec. Z izvajalci torej sklenete pogodbo samo za eno vrsto del, vi in neodvisni gradbeni nadzornik pa spremljate kakovost opravljenih del in skrbite za terminske plane.
   
  Iz prakse je znano, da gradnja zidane hiše traja približno leto in pol, montažne pa približno šest mesecev. Če razmišljate o montažni hiši in naletite na oglase, ki obljubljajo izvedbo del v manj kot 3 mesecih, upoštevajte, da se to nanaša le na montažo same nosilne konstrukcije na licu mesta. Takšen terminski plan ne zajema pripravljalnih zemeljskih in zaključnih obrtniških del, ki objekt pripravijo za vselitev in uporabo. Po drugi strani pa so vsi roki odvisni tudi od velikosti objekta, zahtevnosti gradnje in terena ter nepredvidenimi dogodki in vremenskimi razmerami med samo gradnjo.

  4. Gradnja hiše na ključ

  Če je najpomembnejši kriterij pri gradnji hiše denar, se je zagotovo bolje odločiti za gradnjo hiše na ključ. Gradnja hiše po tem sistemu pomeni sklenitev vnaprej določene pogodbe, v kateri so razdelane vse podrobnosti, stroški pa so fiksirani. Zelo težko pride do tega, da se med gradnjo "kaj nenadoma podraži ali pride do nečesa nepredvidljivega", vi pa morate to kasneje dodatno plačati. Cene in količine so pravilno preračunane vnaprej in se ne spreminjajo ter se spoštujejo.

  Gradnja hiše na ključ ima veliko prednosti tudi z vidika izvedbe del. Če najamete gradbeno podjetje, ki nudi celovito storitev (od načrtovanja do vselitve), mora to podjetje prevzeti vso odgovornost za opravljena dela, tveganja, spoštovanje rokov in garancije. Če imate možnost, lahko najamete tudi neodvisnega gradbenega nadzornika, ki bo v vašo korist spremljal in nadzoroval celoten proces gradnje in količine porabljenega materiala. Obstajajo celo podjetja, ki ponujajo neposredno spletno spremljanje del - ko podpišete pogodbo in se gradnja hiše začne, na svoji strani odprejo posebno spletno stran, kjer lahko 24 ur dnevno spremljate potek del na svojem objektu.

  Če se vseeno odločite za fazno gradnjo in za vsako fazo najamete druge izvajalce, priporočamo, da tudi v tem primeru izberete gradnjo na ključ. To pomeni, da mora izbrano gradbeno podjetje, s katerim sklenete npr. pogodbo za zemeljska dela (izkop gradbene jame, temeljev in podzemne infrastrukture), prevzeti vsa zemeljska dela, zagotoviti ves material, opremo in delavce za fiksno ceno, ki je s pogodbo določena vnaprej. Ne pozabite, da cena, ponujena v ponudbi, nikoli ni končna, zato se lahko s potencialnimi izvajalci pogajate in ceno morebiti dodatno zbijete. Če se odločite za fazno gradnjo, se nikar ne pogajajte za ceno vsakega artikla in opravljenega dela posebej. Enako naj velja za vsako naslednjo fazo gradnje.

  4.1 Montažne hiše na ključ

  Če se odločite, da bo vaš bodoči dom montažna hiša, vas čaka še nekaj dodatnih pomembnih odločitev. Prva zadeva paket projekta in izbor tipske hiše. Podjetja, ki se ukvarjajo s proizvodnjo montažnih hiš in njihovo prodajo na ključ, praviloma ponujajo več različnih paketov in tipskih hiš. Gre za že pripravljene tipske projekte, razvrščene po kategorijah in vrstah glede na materiale, kvadraturo, etažnost in dodatno opremo. Na vas je, da izberete leseno, betonsko ali kovinsko konstrukcijo ali pa takšno iz najsodobnejših kompozitnih materialov. Prav tako morate skladno s svojimi potrebami izbrati kvadraturo in etažnost. Dodatna oprema hiše običajno vključuje sisteme za nadzor pametnega doma, alarme in video nadzor ter napredne sisteme za ogrevanje in hlajenje. Na koncu so tu še dodatne garaže ali pokrita parkirna mesta. Slabost tovrstnih projektov je, da so tišski (vnaprej določeni) in jih kupite takšne, kot so. Na njih se konstrukcijsko in strukturno ne da spremeniti praktično ničesar. Zahtevate lahko drugačne barve, morda drugačno pohištvo in podobne manjše spremembe, a na splošno hiša ostane v mejah vnaprej določenega načrta. Vsako dodatno spremembo in prilagoditev morate dodatno doplačati. Nakup montažne hiše po sistemu gradnje na ključ torej pomeni, da vam podjetje z montažnimi hišami preda že pripravljeno in opremljeno hišo, ki je takoj vseljiva.
   
  Če želite unikatno montažno hišo, je bolje, da se ne odločite za omenjeno tipsko montažno hišo, ampak sklenete kupoprodajno pogodbo na ključ s projektnim birojem ali gradbenim podjetjem. Tako boste dobili dom, ki si ga želite in ki je zgrajen in urejeno skladno z vašimi specifičnimi željami in potrebami. Ta možnost je dražja, vendar vam nudi več možnosti izbire in svobode oblikovanja.

  4.2 Zidane hiše po principu gradnje na ključ

  Če sodite med privržence klasične zidane gradnje, je gradnja na ključ zagotovo prava rešitev za vas. V tem primeru morate izbrati podjetje, ki bo hišo zgradilo na ključ – ta način izvedbe ponujajo praktično vsa resna gradbena podjetja. Pred vami sta ponovno dve možnosti: tipski ali unikatni projekt, gradnja »v enem kosu« ali po fazah. Gradnja hiše v enem kosu je pravzaprav sinonim za gradnjo na ključ in v praksi pomeni, da bo izbrano gradbeno podjetje prevzelo vse, kar zajema gradnjo, opremljanje in ureditev objekta, od postavitve gradbiščne ograje do vselitve, pa tudi prodajne pogodbe in morebitne garancije in podobno. Če se odločite za gradnjo po fazah, boste gradnjo vodili sami in pogodbo za vsako fazo oziroma vrsto dela sklenili z drugim gradbenim podjetjem. Svetujemo, da se tudi v tem primeru odločite za ponudbo na ključ, ki bo vključevala popolno izvedbo projektnih del, nabavo materiala, opreme, naprav in ostalo. Izbrana podjetja bodo tako prevzela polno odgovornost tudi za izpolnjevanje rokov, garancij in tveganj.

  5. Trendi, slogi

  Kateri stil oziroma trend izbrati, je stvar vaše osebne izbire. Morda imate raje tradicionalne materiale in klasične sloge ali pa ste ljubitelj novih tehnologij v vseh pogledih, zato želite, da je vaš bodoči dom odraz vašega življenjskega sloga. Če imate finančna sredstva, ki vam omogočajo izvedbo vaših še tako posebnih želja, toliko bolje. Vendar pa ob tem ne smete pozabiti na nekaj praktičnih dejstev. Vsaka parcela, primerna za gradnjo, ima svoje omejitve, ki vplivajo na dejansko realizacije ideje. Če je vaša parcela na skalnatem ali strmem terenu, bo zavarovanje dostopa in izgradnja temeljev zahtevala posebna tehnično-gradbena dela za zagotovitev stabilnosti terena, ki se razlikujejo od gradnje na ravnih zemljiščih. Gradnjo na enem območju pogojujejo in omejujejo čisto drugačni kriteriji kot gradnjo na drugem območju - ravne strehe zaradi daljših in hladnejših zim z več padavinami v gorskih območjih na primer niso priporočljive ali pa so celo prepovedane z zakonom. Po drugi strani se gradnja z lesom ob morju odsvetuje, saj ta material slabše prenaša visoko slanost zraka.

  6. Praktični nasveti

  Gradnja hiše na ključ je glede na vse kazalnike najbolj smotrna rešitev, saj je najbolj praktična in najhitrejša. V gradbeni pogodbi, ki jo sklenete z izvajalcem, so vnaprej opredeljeni vsi pogoji, materiali, elementi in načini gradnje, zahtevani nivo kakovosti, terminski roki, odgovornost, tveganja ter poprodajne storitve v smislu veljavnosti garancij za izvedena gradbena in obrtniška dela. Takšna pogodba pomeni, da je vsa vaša obveznost sestoji zgolj iz tega, da z izvajalcem uskladite pogodb, jo plačate in se na koncu vselite v končano hišo. 
   
  Če kupujete tipsko ali unikatno montažno hišo, morate preveriti pogoje pogodbe, ki jih ponuja izbrano podjetje montažnih hiš. Razlika je, ali kupujete samo objekt ali je veno vključena tudi izgradnja temeljev, infrastrukture, notranje opreme in dekoracija. Če ni, potem je na vas, da zagotovite izvedbo celotne prve faze gradnje, ki vključuje vsa zemeljska dela, temeljenje in razvod inštalacij do talne plošče, torej fazo, ko se gradnja objekta dejansko začne, ter celotno četrto ali peto fazo, ki zajema zaključna notranja in zunanja dela. Ob tem ne pozabite, da so elementi montažnih hiš izdelani v tovarni in že izdelani pripeljani na gradbišče, kjer se na mestu samo še montirajo. Kako hitro bo zgrajena vaša montažna hiša, je v prvi vrsti odvisno od tega, kdaj da vaše naročilo prispe v proizvodni obrat – to lahko traja od več tednov do več mesecev. Ko so elementi pripravljeni, pa gradnja načeloma poteka hitro in brez zapletov.
   
  Če povzamemo: ne glede na to, za katero vrsto gradnje se odločite (zidana ali montažna hiša), svetujemo, da izberete gradnjo na ključ. Vsak drug način izvedbe gradbenega projekta bi od vas zahteval veliko angažiranosti, natančneje stalno prisotnost na gradbišču, nadzor nad roki in stroški ter kontrolo izvedenih del. To hkrati pomeni, da morate uporabiti vsa potrebna znanja, veščine, izkušnje, predvsem pa čas, da lahko vse sproti spremljate. Če imate redno službo, je takšen angažma praktično nemogoč, sploh pa je nemogoč, če nimate primerne izobrazbe za nadzor gradbenih del. 
   
  Navsezadnje se hiša gradi samo enkrat v življenju prav zato, ker je to tako obsežen podvig, v katerega je treba vložiti ogromno denarja, zato so zahteve po kakovostni in dolgotrajni hiši upravičene in pričakovane. Če niste gradbenik ali strokovnjak v sorodni stroki, boste težko usklajevali vse obveznosti svojega službenega in zasebnega življenja toliko časa, dokler bo trajala gradnja objekta. Obenem statistika pravi, da bi sami pri gradnji privarčevali le okoli 5 % vrednosti investicije, izgubili pa pribl. 500 delovnih ur in kdo ve koliko živcev. Zato vam svetujemo, da od začetka pa do konca izvedbe projekta odločite za strokovno pomoč in v nov dom vstopite »samo« s ključi v roki.
   

   

  Iščete izvajalce, ponudbo za področje Gradnja hiše na ključ?
  Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
  Informativni mesečni obrok*
  /mesec


  Znesek kredita
  EUR
  Doba odplačevanja
  let
  Naprej
  Izračun kredita >

  *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

  Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš Dom  Želim ponudbo izvajalcev
  Zadnja povpraševanja

  Gradnja celotne hiše

  Pozdravljeni.

  Potrebujem gradnjo hiše na ključ. Hiša sestoji iz K+P+M in zunanje nepokrite terase. Temelji AB (potreben izkop in nasutje tampona), za klet bodo uporabljeni betonski zidaki, zgornji del (P+M) bo iz lesa, hlodovine, možna je tudi gradnja iz konoplje (vsi umetni materiali odpadejo). Zakoličba objekta bo narejena do konca meseca maja, imam pravnomočno gradbeno dovoljenje, nadzornika za gradnjo imam.

  Lp 225000 € do 375000 €

  ........

  Gradnja zidane hiše na ključ

  Pozdravljeni,

  potrebujem izvajalca za gradnjo 150 m2 velike hiše na ključ. V prilogi popis del. Lahko tudi po fazah.

  Lp 135000 € do 225000 €

  ........

  Gradbeni inženiring

  Pozdravljeni,

  potrebujem gradbeni inženiring večstanovanjske zgradbe. Prilagam popis del. Prosim za kontakt.

  Lep pozdrav. 21600 € do 36000 €

  ........

  Želim ponudbo izvajalcev

  Cena, izgradnja zidane enostanovanjske hiše, neto 157,6m2bruto 210,3m2
  Gradnja hiše na ključ, Medvode

  135000 € do 225000 €

  Cena, Gradnja hiše na ključ, Po opisu
  Gradnja hiše na ključ, Maribor

  144000 € do 240000 €

  Cena, Gradnja enostanovanjske hiše K+P+M, 280m2
  Gradnja hiše na ključ, Ruše

  117000 € do 195000 €

  Cena, Gradnja hiše na ključ, ali 3 gradbene faze, 200m2
  Gradnja hiše na ključ, Podgorci

  99000 € do 165000 €

  Cena, Gradnja hiše, 2 x 140 m2
  Gradnja hiše na ključ, Škofije

  252000 € do 420000 €

  Cena, Gradnja hiše na ključ, 140 m2
  Gradnja hiše na ključ, Žirovnica

  135000 € do 225000 €

  Cena, Gradnja hiše na ključ, 144m2
  Gradnja hiše na ključ, Dob

  117000 € do 195000 €

  Cena, Gradnja hiše, 150-180m2
  Gradnja hiše na ključ, Kamnik

  225000 € do 375000 €

  Cena, Gradnja hiše do tretje gradbene faze., 155 m2
  Gradnja hiše na ključ, Medvode

  60750 € do 101250 €

  Cena, Ponudbo še za nizko energijsko hišo, 100 m2
  Gradnja hiše na ključ, Gornja Radgona

  108000 € do 180000 €

  Cena, Montaža lesene hiše, 40 m2
  Gradnja hiše na ključ, Maribor

  51300 € do 85500 €

  Cena, Moderna družinska hiša, 350 m2
  Gradnja hiše na ključ, Pesnica Pri Mariboru

  270000 € do 450000 €

  Cena, Gradnja hiše do 3. GF, Po popisu
  Gradnja hiše na ključ, Škofljica

  315000 € do 525000 €

  Cena, Gradnja hiše na ključ, 142m2
  Gradnja hiše na ključ, Dob

  135000 € do 225000 €

  Cena, Gradnja enostanovanjske stavbe na ključ, 210 m2
  Gradnja hiše na ključ, Šentilj v Slovenskih goricah

  225000 € do 375000 €

  Cena, Novogradnja stanovanjske hiše, 180 m2
  Gradnja hiše na ključ, Dobrova

  72900 € do 121500 €

  Cena, Gradnja hiše na ključ, 220 m2
  Gradnja hiše na ključ, Dobrova

  216000 € do 360000 €

  Cena, Izgradnja poslovne hale v Ločicu pri Turjaku, 600 m2
  Gradnja hiše na ključ, Turjak

  270000 € do 450000 €

  Cena, Novogradnja, hiša na ključ, 124 m2
  Gradnja hiše na ključ, Zagradec

  55800 € do 93000 €

  Cena, Rekonstrukcija in sprememba namembnosti, 25 x 25 m
  Gradnja hiše na ključ, Šentilj v Slovenskih goricah

  180000 € do 300000 €

  Cena, Gradnja nove hise, 120 m2
  Gradnja hiše na ključ, Bohinjska Bistrica

  135000 € do 225000 €

  Cena, Gradbeno obrtniška dela in zunanja ureditev, cca 250 m2
  Gradnja hiše na ključ, Velenje

  225000 € do 375000 €

  Cena, Nadzor pri montaži hiše, po opisu
  Gradnja hiše na ključ, Spodnji Duplek

  54 € do 90 €

  Cena, Gradnja enostanovanjske hiše v skladu z popisom del, 200 m2
  Gradnja hiše na ključ, Celje

  90000 € do 150000 €

  Cena, Klasična hiša na ključ, 350 m2
  Gradnja hiše na ključ, Medvode

  324000 € do 540000 €

  Cena, Gradnja hiše, Po popisu
  Gradnja hiše na ključ, Podnart

  270000 € do 450000 €

  Cena, Dokončanje hiše od 3.faze dalje, 130 m2
  Gradnja hiše na ključ, Koper

  76500 € do 127500 €

  Cena, Gradnja enostanovanjske dvonadstropne hiše , 160 m2
  Gradnja hiše na ključ, Dekani

  135000 € do 225000 €

  Cena, Gradnja večje betonske hiše, Po popisu
  Gradnja hiše na ključ, Slovenska Bistrica

  31500 € do 52500 €

  Cena, Gradnja hiše na delni ključ, 165 m2
  Gradnja hiše na ključ, Podnart

  148500 € do 247500 €

  Cena, Hiša na ključ, 237 m2
  Gradnja hiše na ključ, Celje

  256500 € do 427500 €

  Cena, Gradnja hiše do 3. gradbene faze, 270 m2
  Gradnja hiše na ključ, Ljubljana

  67500 € do 112500 €

  Cena, Izgradnja zidanice,
  Gradnja hiše na ključ, Novo mesto

  48600 € do 81000 €

  Cena, Zidanje hiše, Po popisu
  Gradnja hiše na ključ, Preddvor

  108000 € do 180000 €

  Cena, Hiša na kljuć, 150+garaža
  Gradnja hiše na ključ, Maribor

  135000 € do 225000 €

  Cena, Ponudbo za gradnjo enostanovanjske hiše, 140 m2
  Gradnja hiše na ključ, Višnja Gora

  63000 € do 105000 €  Revija Mojmojster

  Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Gradnja hiše na ključ cenik

  Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

  496+ podjetij za Gradnja hiše na ključ
  Brezplačno povpraševanje
  Brez provizij
  Pridobi ponudbo
  Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2024 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane