Za področje
    https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate

    Kuhinjski pulti Kerrock: cena in uporaba

    Članek je koristil že 36491+ uporabnikom
    Kerrock je kompozitni material, ki se uporablja na različne načine. Še posebej priljubljen je kerrock pult za kuhinje ali kopalnice in kerrock umivalniki. Kerrock material sestavljata aluminijev hidroksid in akrilno polimerno vezivo. Prednost tega materiala je, da se lahko enostavno poljubno oblikuje. Lahko ga tudi lepimo ali brusimo, krivimo in termično oblikujemo.
    Strokovni članek 36491
    priljubljen
    kuhinjski pulti kerrock
    Imamo kar 1241 izvajalcev za področje Kuhinje:

    1. Kerrock material - lastnosti, uporaba in čiščenje

    Po eni strani je Kerok izjemno trd, odporen in trajnosten, njegove lastnosti se lahko primerjejo z lastnostmi naravnega kamna, po drugi strani pa ga lahko kupimo v različnih barvah, podobno kot druge umetne materiale. Na dotik je ta kerrock material zelo gladek in topel. Kerrock plošče so izredno odporne, enostavne za čiščenje, pa tudi njihovo vzdrževanje je enostavno. Kerrock plošče niso porozne, zato umazanija ne more prodreti globoko v material. Poleg tega je madeže, ki že nastanejo, možno z lahkoto odstraniti z vodo in neabrazivnimi detergenti.Odporne so tako na mehanske poškodbe, kot tudi toploto.

    Pomembno pa je, da se izogibamo neposrednim toplotnim virom, npr. direktnemu plinskemu plamenu ali stiku z izjemno vročimi posodami. Če material uporabljamo v kuhinji, na kerrocku ne smemo direktno rezati. Če se kljub vsemu pojavijo manjše površinske poškodbe, se te lahko odstrani z brušenjem.

    2. Izdelki iz kerrocka

    Kerock je primeren za najrazličnejšo uporabo. Na voljo so kerrock pulti, kerrock umivalniki, kerrock pomivalniki, kerrock stenske obloge, kerrock pohištvo pa tudi kerrock fasade in dekorativni izdelki.

    Izdelki iz kerrocka

    Strukturne lastnosti Kerrocka so izjemno dobre, zato ga lahko oblikujemo poljubno in uporabimo v najrazličnejše namene. Če elemente iz Kerrocka zlepimo in nato zbrusimo, delujejo kot en element, homogeno. Zato izdelki iz kerrocka omogočajo svobodno oblikovanje in izražanje v prostoru.

    2.1 Kerrock pulti

    Kerock je idealen material za kuhinjske pulte. Kerrock pult je odporen na mehanske poškodbe, prijetno topel na dotik, antiseptičen in enostaven za čiščenje. Zaradi obilice barv in tekstur je kerrock pult mogoče kombinirati z vsakršnim kuhinjskim pohištvom. Edina slabost kerrocka je, da ga ne smete izpostavljati neposrednemu plamenu ali izredni vročini. Nekaj idej Kerrocka za kuhinje smo zbrali v inspiracijah.

    2.2 Kerrock umivalniki

    Kerrock umivalniki in kerrock pomivalniki so priljubljeni zaradi odličnih lastnosti materiala. Kerok je odporen, se enostavno čisti, je antiseptičen, topel na dotik, predvsem pa omogoča neskončne oblikovalske možnosti. Zato je več kot primeren za čiste sanitarne prostore z veliko vlage. Umivalniki iz kerocka so lahko vgradni, prostostoječi, enojni, dvojni, tradicionalni ali moderni. Vse to v različnih velikostih in barvah, zato omogočajo ogromno oblikovalskih možnosti v sodobnih kopalnicah.

    Kerrock umivalniki

    3. Kerrock - barve

    Kerrock barve so na voljo v treh različnih izvedbah, izbirate lahko med 26 enobarvnimi odtenki, 31 granitnimi in 23 terraco barvnimi odtenki. Med enobarvnimi odtenki lahko izbirate med različnimi belimi, pastelnimi in tudi živimi odtenki, katere lahko vključite v stil vašega interierja. Poleg tega se lahko približate videzu naravnega granitnega kamna, če se odločite za granitni Kerrock, ali videzu terraca, če uporabite terraco Kerock.

    4. Kerrock - Kakšna je cena za kerrock pult?

    Cena kvadratnega metra Kerrock pulta za kuhinjo se, odvisno od barve in izvedbe, giblje med 250 in 350 EUR.

    Za dobavo in izvedbo Kerok elementov se obrnite na izvajalce iz sistema Mojmojster.net.

    Strokovni članek 36491
    Avtor: Mojmojster

    Kako so Vam koristile te informacije?


    kuhinje, ideje in inspiracije

    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Kuhinje?

    Imamo kar 1241 izvajalcev za področje Kuhinje:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    Imamo kar 1241 izvajalcev za področje Kuhinje
    9.2
    1

    PAN leseni izdelki, Miha Krumpestar s.p.


    8.9
    0

    JK MIZARSTVO JANKO KOŠEC S.P.


    10
    21

    Mizarski servis in montaže, Boštjan Ernst s.p.


    10
    6

    SE-MONT, SEBASTJAN VONČINA s.p.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane