Za področje

    Le še nekaj dni do naše prve konference o digitalnih trendih v gradbeništvu

    Članek je koristil že 1464+ uporabnikom
    V podjetju Daibau že zadnjih nekaj tednov z veliko vnemo pripravljamo naš največji spletni dogodek do danes - konferenco z naslovom “Prihodnost gradbeništva je digitalna”. Konferenca, njen naslov in njena vsebina predstavljajo to, v kar kot podjetje močno verjamemo - splet kot oglaševalski kanal in medij za izmenjavo informacij je v zadnjih nekaj letih, še posebej med epidemijo Covida-19, naredil ogromne premike, celo v industrijah ki so tradicionalno v večji meri niso posluževale spleta. Tudi v gradbeništvu je digitalna transformacijo v preteklih letih dobila pospešek.
    Strokovni članek 1464
    najava konference

    Proces grajenja in prenavljanja domov se vse bolj digitalizira. Uporabniki na spletu iščejo informacije in se s pomočjo spleta odločajo katere materiale in blagovne znamke bodo uporabili. Vse pogosteje pa se s pomočjo spleta odločajo tudi, kateremu izvajalcu bodo zaupali svoje projekte. 

    Iskanja na Google iskalniku povezana z gradnjo in prenovo doma so v porastu, vse več podjetij in blagovnih znamk v gradbeni industriji pa poskuša svoje kupce najti na spletu. Medtem uporabniki, ki načrtujejo gradnjo ali prenovo uporabljajo platforme kot so Facebook, Google in Pinterest da poiščejo nove ideje, inspiracijo in zaupanja vredne ponudnike različnih storitev. 

    V Daibau ravno zato verjamemo, da je naša platforma izjemnega pomena pri povezovanju izvajalcev, investitorjev in gradbenih blagovnih znamk in upamo, da bomo v prihodnosti lahko vse tri še bolj povezali med seboj. Kot del razvoja in načrtovanja prihodnosti gradbeništva smo se odločili, da organiziramo konferenco kjer lahko med seboj delimo ideje, postavljamo relevantna vprašanja in prisluhnemo dobrim digitalnim praksam v gradbeništvu širom Evrope. 

    Prihodnost gradbeništva je digitalna” je spletna konferenca, ki se bo odvijala 17. novembra med 9. in 16. uro preko spleta in je udeležencem na voljo povsem brezplačno - če se želite konference udeležiti se lahko prijavite s klikom na POVEZAVO

    Skupaj z govorniki ki bodo nastopili na konferenci pripravljamo program in vsebine, ki bodo uporabne tako za oglaševalske kot prodajne ekipe v gradbenih podjetjih. Pogledali bomo kaj se je v gradbeništvu dogajalo v zadnjih dveh letih in kakšna pričakovanja ima industrija za leto 2023, naši gostje pa bodo predstavili tudi ključne iniciative za digitalno transformacijo in digitalno oglaševanje ter uporabniško izkušnjo. 

    Zelo smo ponosni, da z vami lahko delimo govorce, ki bodo nastopili na letošnji konferenci:  

    • Vanja Mlaco, globalni vodja za digitalno učinkovitost pri AkzoNobel (predavanje v angleškem jeziku)
    • Gabriel Pintea, globalni vodja za digitalno transformacijo in uporabniško izkušnjo pri Henkel (predavanje v angleškem jeziku)
    • Robert Petković, mednarodni predavatelj, strokovnjak za spletno analitiko in direktor za spletno analitiko pri Pro Media Group (predavanje v hrvaškem jeziku)
    • Martin Pelcl, izvršni direktor pri Daibau in Črt Podlogar, marketing direktor pri  Daibau (predavanje v hrvaškem jeziku)
    • Aleksandar Ašković, YouTube SEO in oglaševalski strokovnjak (predavanje v srbskem jeziku)
    • Miroslav Varga, MarTech specispecialist pri agenciji Escape in certificiran Google trener in Diana Mutter, vodja oddelka za Google oglaševanje pri agenciji Escape (predavanje v Hrvaškem jeziku)
    • Tjaša Perhavec, SEO strokovnjak in vsebinski strateg pri agenciji Red Orbit (predavanje v angleškem jeziku)

    Dogodek bo potekal v angleškem, hrvaškem in srbskem jeziku, vsa predavanja pa bodo jasno označeno z jezikom v katerem bo potekalo predavanje. Ob koncu dogodka bodo vsi prijavljeni udeleženci prejeli tudi dostop do posnetkov konference in vsebin govorcev. 

    Število prostih mest je omejeno zato pohitite s prijavo! 

    Strokovni članek 1464
    Avtor: Mojmojster

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Drugo?

    Imamo kar 140 izvajalcev za področje Drugo
    10
    7

    Mitja Ribič s.p.


    8.3
    1

    Anila d.o.o.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane