Za področje

  Naj izvajalec Slovenije 2021 - Mojmojster.net in MOS razglasila zmagovalce v petih kategorijah

  Članek je koristil že 845+ uporabnikom
  Znani so zmagovalci izbora Naj izvajalec Slovenije 2021 v petih kategorijah gradnje in obnove.
  Strokovni članek 845
  podelitev-priznanj.jpg

  Vodilna slovenska spletna platforma za gradnjo, prenovo in opremljanje doma MojMojster.net in MOS sta letos prvič razglasila dobitnike priznanja »Naj izvajalec Slovenije« v petih različnih kategorijah.

  »Naj izvajalec Slovenije 2021« je priznanje kakovosti, izkazanih referenc ter poštenega poslovanja in inovativnosti podjetja. Osnovna naloga izbora je izpostavitev takšnih malih in srednje velikih podjetij v slovenskem prostoru, ki izstopajo po kakovosti, dobrih poslovnih praksah in inovativnosti.

  Priznanje se podeljuje v petih kategorijah: Naj Keramičar, Naj Slikopleskar/Fasader, Naj Gradbenik, Naj Krovec ter Naj Mizar. Med zmagovalci v posameznih kategorijah pa je izbran tudi glavni zmagovalec izbora.

  Strokovnjaki iz omenjenih področij, katerih delo je bilo ocenjevano so morali zadostiti tudi naslednjim kriterijem strokovne komisije: čisto poslovanje, aktivna prisotnost na trgu, rastoče prakse poslovanja, spodbujanje inovativnih rešitev, tehnična in oblikovalska dovršenost ter kakovost izvedbe.

  Priznanja in glavna nagrada najboljšim izvajalcem so bila podeljena na slovesnosti v okviru sejma MOS. Zmagovalci posameznih kategorij so prejeli plaketo in certifikat kakovosti AAA ter medijski paket. Skupni zmagovalec pa še razstavni prostor na prihodnjem, 54. sejmu MOS. Priznanja kakovosti so zelo pomembna tudi za ozaveščanje uporabnikov o kakovostni gradnji in kakovostnih podjetjih.

  Zmagovalci izbora Naj izvajalec Slovenije 2021 v petih kategorijah

  Naj izvajalec Slovenije 2021

  Kategorija: Skupni zmagovalec + Keramičarstvo
  Naj izvajalec Slovenije 2021: podjetje Adaptnova, Simona Vogelnik s.p.

  Podjetje Adaptnova je mlado a hitro rastoče podjetje, ki je bilo ustanovljeno pred manj kot petimi leti. V kratkem času si je uspelo pridobiti pohvale številnih zadovoljnih strank, ki pričajo o njihovi zanesljivosti, kakovosti in predvsem strokovnosti. Samo na spletnem portalu Mojmojster ima podjetje Adaptnova več kot 30 odličnih, petzvezdičnih ocen izvedenih projektov!  Njihovi zaposleni imajo preko 20 let izkušenj na področju polaganja keramike ter več let na področju celovitih prenov kopalnic. V sklopu prenove kopalnice poskrbijo tudi za izvedbo vodovodnih ter elektro instalacij, montažo sanitarne opreme ter stavbnega pohištva. Ponujajo tudi pomoč pri zasnovi oz. projektiranju kopalnice ter izbiri materialov za kopalnico. 

  Adaptnova

  Adaptnova, Simona Vogelnik s.p.

  Naj izvajalec Slovenije 2021

  Kategorija:
  Skupni zmagovalec + Keramičarstvo

   

  Kategorija: Krovstvo
  Naj izvajalec Slovenije 2021: podjetje ALSTO d.o.o.

  Krovsko-kleparsko podjetje ALSTO d.o.o., iz Nove Cerkve 127 pri Celju, izhaja iz podjetja MOSKK d.o.o., ki ga je ustanovil g.Marjan Ošlak leta 1992. Podjetje s šestimi zaposlenimi se ukvarja z izgradnjo in obnovo raznovrstnih objektov, za sabo ima že preko 2300 sanacij, adaptacij in novogradenj različnih objektov ter obnov in vzdrževanj stanovanjskih hiš. Pridobljeno znanje in 45-letne krovsko-kleparske izkušnje spretno prepletajo z uporabo novih tehnologij in materialov. Dejstvo, da ima podjetje več kot 60 zastopstev, strokovnih certifikatov in licenc proizvajalcev kritin ter drugih materialov jih uvršča med najpopolnejše izvajalce krovsko-kleparske stroke v Sloveniji.

  Alsto

  ALSTO d.o.o.

  Naj izvajalec Slovenije 2021

  Kategorija:
  Krovstvo

   

  Kategorija: Slikopleskarstvo/Fasaderstvo
  Naj izvajalec Slovenije 2021: podjetje Kalinero d.o.o.

  Podjetje Kalinero je l. 2014 ustanovil g. Roman Strmšek. S predhodnimi 17 letnimi izkušnjami, so specialisti za vsa slikopleskarska in fasaderska dela, izvajajo pa tudi suhomontažna dela in izdelave mansard. Najraje sodelujejo z najzahtevnejšimi strankami, ki si želijo nadstandardnih rešitev, saj tudi sami stremijo k trajnosti in odličnosti opravljenih del. Kakovost lastnega opravljenega dela zato sistematično nadzirajo še najmanj 2 leti po opravljeni storitvi. Tako preverjajo katere uporabljene metode prinašajo najboljše rešitve, stranke pa so deležne storitve in materialov na najvišjem nivoju. O njihovi zanesljivosti in strokovno opravljenem delu pričajo številne izjave zadovoljnih strank, o obširnem in poglobljenem znanju pa tudi številni strokovni zapisi na njihovi spletni strani.

  Kalinero

  Kalinero d.o.o.

  Naj izvajalec Slovenije 2021

  Kategorija: Slikopleskarstvo/Fasaderstvo

   

  Kategorija: Gradbeništvo
  Naj izvajalec Slovenije 2021: podjetje EGZON d.o.o.

  Podjetje Egzon ima več kot 15 let izkušenj na področju urejanja okolice. Poskrbijo za polaganje tlakovcev in granitnih kock, polaganje naravnega in umetnega kamna, polaganje keramike in granita, zidavo škarp, izdelavo fontan, kaminov ter druga povezana dela. Z dolgoletnimi izkušnjami so dosegli visok nivo strokovnosti ob odličnemu razmerju med kakovostjo in ceno. Strankam nudijo tudi strokovno svetovanje. O njihovi kakovosti in zanesljivosti pa pričajo številne odlične reference ter ocene zadovoljnih strank.

  EGZON

  EGZON d.o.o.

  Naj izvajalec Slovenije 2021

  Kategorija:
  Gradbeništvo

   

  Kategorija: Mizarstvo
  Naj izvajalec Slovenije 2021: podjetje Avbelj Milan s.p. - mizarske storitve

  Mizarstvo Avbelj je družinsko podjetje z več desetletno tradicijo na področju izdelave modernega pohištva po meri. Izdelujejo kuhinje po meri, sobe, vgradne omare, notranjo opremo za stanovanja, opremo za gostinske lokale, frizerske salone, šole, hotele in druge poslovne prostore. Poleg natančne izdelave pohištva nudijo tudi svetovanje glede izbire materialov, oblikovanje ter pripravo načrtov, na koncu pa še skrbno montažo pohištva v vašem domu. Pohištvo mizarstva Avbelj prepriča z svojim sodobnim izčiščenim izgledom, izborom kakovostnih materialov ter s premišljeno zasnovo, ki omogoča trajno funkcionalnost.

  Avbelj

  Avbelj Milan s.p.

  Naj izvajalec Slovenije 2021

  Kategorija:
  Mizarstvo

   

  MojMojster in Mednarodni obrtni sejem(MOS)

  Mojmojster.net je vodilna spletna platforma za gradnjo, prenovo in opremljanje, ki uporabnikom ponuja vse, kar potrebujejo za uresničitev manjših ali večjih želja. Od beljenja sten do gradnje hiše po meri in vse kar je vmes. MojMojster mesečno povezuje več kot 200.000 uporabnikov, ki aktualno gradijo, prenavljajo ali opremljajo svoj dom z več kot 13.000 strokovnjaki po vsej Sloveniji. Z največjo bazo člankov, priročnikov in drugih koristnih informacij ter živahno spletno skupnostjo, uporabnikom omogoča, da za svoj projekt poiščejo navdih ali nasvet ter seveda, da najamejo strokovnjake, ki jim pomagajo uresničiti njihove ideje. Ob sedežu v Sloveniji je podjetje prisotno tudi na desetih drugih trgih v Evropi.

  Mednarodni Obrtni Sejem(MOS) - Celjski sejem je s 53. sejmom obrti in podjetništva MOS po letu in pol znova odprl svoja vrata za obiskovalce. Na največjem poslovno sejemskem dogodku v regiji se je predstavilo okoli 500 neposrednih razstavljalcev, ki so zastopali okoli 1000 podjetij iz sedmih držav, sejem pa so spremljala tudi zanimiva predavanja, delavnice in dogodki. MOS je stičišče inovativnih podjetij, državnih institucij in kupcev ter kot eden najmočnejših prodajnih in predstavitvenih kanalov vsako leto spodbudi številne nakupe in nove poslovne dogovore.

  Naj izvajalec Slovenije 2021

  Strokovni članek 845
  Avtor: Mojmojster

  Kako so Vam koristile te informacije?


  DAIBAU MAGAZIN

  V vaš nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Imamo kar 107 izvajalcev za področje Drugo:

  BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
  IZBOR PODJETIJ, OCENE
  BREZ PROVIZIJ
  IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE DRUGO?

  SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  © 2022 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane