Za področje
    https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate

    Naj izvajalec Slovenije 2022 - Mojmojster.net in MOS razglasila zmagovalce v sedmih kategorijah

    Članek je koristil že 1708+ uporabnikom
    Mojmojster in Celjski sejem sta 16.9.2022 že drugo leto zapored nagradila najboljše izvajalce v sedmih kategorijah: Naj keramičar, Naj pleskar-fasader, Naj Gradbenik, Naj Krovec, Naj Mizar, Naj električar ... in seveda Naj izvajalec. Zmagovalcem čestitamo in jim še naprej želimo veliko uspeha v poslu.
    1708
    kdo je naj izvajalec 2022

    Platforma Mojmojster razvija transparenten in digitaliziran slovenski gradbeni trg. Če želite graditi, vas hitro, enostavno in brezplačno poveže s preko 13.800 ocenjenimi izvajalci. Že drugo leto zapored Mojmojster podeljuje tudi priznanja Naj izvajalec in tako pomaga širiti dober glas o tistih gradbenikih, ki skrbijo za prijazno in vestno komunikacijo s strankami, se izobražujejo, uvajajo nove tehnologije in postopke, ustvarjajo estetske presežke ... ter seveda najpomembnejše: poskrbijo za kakovostno izvedbo. Letos so podelili priznanja v sedmih kategorijah, ki si jih lahko pogledate tudi v videu:

    Naj izvajalec: Tratnjek Klima Center

    V kategoriji Naj izvajalec je zmagalo podjetje Tratnjek Klima Center. Podjetje Tratnjek je družinsko podjetje, uvoznik in distributer za klimatske naprave in toplotne črpalke Samsung z več, kot 30 let izkušenj. Niso tipični uvozniki, ki naprave le prodajajo. Njihovo ekipo sestavljajo v večji meri monterji, ki vse naprave Samsung tudi montirajo, jih vzdržujejo in s tem zagotavljajo, da predstavljajo res vrhunske naprave Samsung. Že od leta 1992, so partner danes največji svetovni elektronski korporaciji SAMSUNG, z letom 2015 pa so pridobili tudi neposredno zastopstvo proizvodov blagovne znamke Samsung na področju celotnega programa klimatizacije, toplotnih črpalk in velikih klimatskih sistemov za poslovne objekte.

    Projektantom, investitorjem, prodajalcem, monterjem in njihovim strankam nudijo visoko kvalitetne hladilno-ogrevalne naprave. Njihovo svetovanje je profesionalno in pristno, saj želijo preko projektantov, monterjev in investitorjev končnim uporabnikom omogočiti prijetno klimo v zaprtih prostorih, svež in čist zrak – vse na energetsko učinkovit način. S strankami želijo graditi pošten in prijazen odnos.

    naj-izvajalec-2022-tratnjek-doo-bostjan-houbar-kolaz.jpg

    Naj električar: ALXATEC, Aleksandar Antešević s.p.

    V kategoriji Naj električar je zmagalo podjetje ALXATEC, Aleksandar Antešević s. p. Gre za mlado podjetje ustanovljeno leta 2018. Poleg osnovnih elektroinštalacij izvajajo tudi pametne inštalacije in storitve razsvetljave. Ker želijo strankam ponuditi vse na enem mestu v sodelovanju z njihovimi partnerji, nudijo tudi druge storitve vse od vodovodnih inštalacij do drugih gradbenih del. Cilj njihovega podjetja je zagotavljanje kakovosti, ki bo zagotovila vse potrebe strank po udobju, zanesljivosti in varčnosti.

    naj-elektricar-2022-alxatec-aleksandar-antesevic-sp-kolaz.jpg

    Naj keramičar: Deseo d.o.o.

    V kategoriji Naj keramičar je zmagalo podjetje Deseo hišni mojster. Podjetje Deseo d.o.o. je manjše družinsko gradbeno podjetje z več letnimi izkušnjami. Njihov slogan je »VAŠ HIŠNI MOJSTER«. Glavni cilj delovanja pa seveda zadovoljna stranka, kar je razvidno tudi iz velikega števila pohval strank, ki jih prejmejo. Ponujajo prvovrstne storitve po željah naročnika. Znali vam bodo svetovati, upoštevati vaše želje in poskrbeti za odličen rezultat. Njihova prednost je, da opravljajo vse vrste storitev za vaš dom od polaganja ploščic do vgradnje knaufa.

    naj-keramicar-2022-deseo-doo-miro Galic-lili-trnjanin-kolaz.jpg

    Naj mizar: Mizarstvo Sušnik Marko

    V kategoriji Naj Mizar 2022 je zmagalo podjetje Mizarstvo Sušnik Marko. Začetek podjetja sega v leto 1994, ko sta Marta in Marko Sušnik postavila delavnico in vanjo postavila prve stroje. Trdo delo, ki sta ga zakonca vlagala v podjetje, je hitro obrodilo sadove in sta hitro lahko povečala poslovne prostore in uvajala nove tehnološke spremembe. Družinsko podjetje je do sedaj speljalo že mnogo projektov na različnih ravneh, v zadnjem času pa se je specializiralo prav za izdelavo notranje opreme po meri in opremo poslovnih prostorov. Po mnenju strank je največja vrednost storitev in izdelkov podjetja prav v prilagodljivosti in usmerjanju. Z nasveti namreč stranke spodbudijo k širšemu razmišljanju in tako pridejo do bolj uporabnega in cenovno primerljivega končnega izdelka.

    naj-mizar-2022-susnik-marko-sp-kolaz.jpg

    Naj gradbenik: Gradbeništvo BFŠ d.o.o.

    V kategoriji Naj gradbenik 2022 je zmagalo podjetje Gradbeništvo BFŠ d.o.o. Družinsko podjetje uspešno posluje že od leta 2008. Delajo vse od hiše na ključ do podpornih zidov, gradnje in fasaderstva.

    naj-gradbenik-2022-gradbenistvo-bfs-sp.jpg

    Naj krovec: Krovske in kleparske storitve Robert Žilavec s.p.

    V kategoriji Naj krovec 2022 je zmagalo podjetje Krovske in kleparske storitve Robert Žilavec s.p.. Poleg postavitve ostrešij in krovsko-kleparskih del nudijo tudi gradnjo montažnih hiš. S pomočjo predane in izkušene ekipe podjetje opravi vsa dogovorjena dela v roku po dostopni ceni. Če iščete zanesljive mojstre za ostrešja, so zagotovo pravi naslov.

    naj-krovec-2022-robert-zilavec.jpg

    Naj pleskar-fasader: MS storitve, gradbeništvo, trgovina d.o.o.

    V kategoriji Naj pleskar fasader 2022 je zmagalo podjetje MS storitve, gradbeništvo, trgovina d.o.o. So strokovnjaki za slikopleskarska dela, vse od beljenja, pleskanja fasade do suhomontažne gradnje.

    naj-pleskar-2022-ms-storitve.jpg

    1708
    Avtor: Mojmojster

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Drugo?

    Imamo kar 143 izvajalcev za področje Drugo
    10
    7

    Mitja Ribič s.p.


    8.3
    1

    Anila d.o.o.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane