Za področje

    Tradicionalni sejem MOS se vrača na celjsko sejmišče

    Članek je koristil že 1300+ uporabnikom
    »Sejem vseh sejmov« se znova vrača v Celje. Med 14. in 18. septembrom se bo odvijala osrednja poslovno-sejemska prireditev MOS, ki prinaša posodobljeno podobo petih osrednjih segmentov: MOS DOM, MOS TURIZEM, MOS TEHNIKA ENERGETIKA, MOS B-DIGGIT in MOS PLUS. Predstavila se bodo vodilna podjetja iz omenjenih področij, poskrbljeno pa bo tudi za številna predavanja, dogodke in delavnice, kjer bodo strokovnjaki brezplačno nudili koristne informacije in nasvete.
    Novice 1300
    mos 2022 naslovnica

    MOS, ki bo tokrat doživel že svojo 54. izvedbo, s seboj prinaša dodelan koncept in usmeritev v samooskrbo. Ker verjamemo v trajnostno prihodnost, želimo tudi našim obiskovalcem zagotoviti predstavitve rešitev, ki bi jim omogočile, da sami takšno prihodnost tudi dosežejo. MOS, kot eden izmed najmočnejših prodajnih in predstavitvenih kanalov, je stičišče inovativnih podjetij, državnih institucij, nevladnih organizacij in kupcev, ki vsako leto spodbudi nakupe in nove poslovne dogovore.

    Stojnico Mojmojster boste našli v dvorani D na prostoru 14. Se vidimo!

    Na MOS, kjer je vse na enem mestu!

    Tradicionalnih 5 segmentov smo letos posodobili in dopolnili, za še bolj učinkovito sejemsko izkušnjo.

    MOS DOM ponuja vse na enem mestu za gradnjo in obnovo doma, da boste z nasveti strokovnjakov dosegli svoj sanjski dom.

    MOS TURIZEM vam omogoča, da odkrijete kam naslednjič odpotovati na počitnice ali kratek oddih ter kam po izvrstna kulinarična doživetja.

    MOS TEHNIKA ENERGETIKA združuje vsebine dveh vsem dobro poznanih sejmov Energetika in MOS Tehnika ter odpira nove priložnosti za predstavitev podjetij s področja profesionalnih energetskih rešitev.

    MOS B-DIGGIT pokriva področje inovativnih digitalnih rešitev in odpira nove priložnosti, da bodo podjetniki in podjetja proces digitalizacije lažje in bolj učinkovito vpeljali v svoje poslovanje.

    MOS PLUS ohranja tradicionalno sejemsko nostalgijo z izdelki široke potrošnje in z razstavnim programom eMobilnosti.

    MOS_2022_Nacrt-sejmisca-Showground-map-scaled.jpg
    Načrt sejmišča.

    Izognite se vrsti, kupite vstopnico preko spleta!

    Velik poudarek namenjamo spletni in vnaprejšnji prodaji vstopnic. To želimo med drugim spodbuditi tudi s predprodajno ceno, ki bo nekoliko nižja od nakupa vstopnic na dan sejma. Predprodaja vstopnic se bo predvidoma za javnost odprla konec meseca julija ali v začetku avgusta. Vsi tisti, ki si bodo zagotovili svojo vstopnico za MOS vnaprej, se bodo izognili čakanju v vrsti za nakup vstopnice, saj bo za njih omogočen takojšen vstop na sejmišče.

    MOS DOM - Gradnja in obnova doma & trajnostne energetske rešitve

    Obisk MOS DOM je odlična ideja za vse tiste, ki trenutno gradite ali obnavljate dom, saj vam omogoči hitro zbiranje potrebnih informacij ter ponuja gradbene in stanovanjske rešitve. Ogledali si boste lahko stavbno pohištvo, garažna in industrijska vrata, pohištvo in notranjo opremo, senčila, stavbno pohištvo, talne obloge, ograje, vse za gradnjo hiš, kamine, peči, štedilnike, dimniške sisteme, keramiko, ogrevalno tehniko, prezračevanje, senzorno tehniko, vse za streho, tlakovce, gradbeni material in tudi opremo za vrt.

    Zakaj bi zapravljali ure ob iskanju podjetij, materialov in pohištva na spletu, ko lahko obiščete sejem, ki vse potrebne informacije nudi na enem mestu. Ob enem vam bodo svetovati tudi strokovnjaki s področja gradnje in obnove doma, da najdete točno to, kar potrebujete za vaš dom. Z zaupanja vrednimi proizvajalci gradbenih materialov se na sejmu lahko dogovorite za dobre cene, hkrati pa njihovo ponudbo na licu mesta tudi primerjate. Na sejmu enostavno pridobite informacije, zberete ponudbe, spoznate do okolja prijazne materiale in se hitro odločite, kaj vam ustreza.

    celjski-obrtni-sejem-mos.jpg

    MOS TURIZEM – Trajnostni in zeleni turizem & kulinarika ter kamping & karavaning

    Če se sprašujete, kam odpotovati za naslednje počitnice ali kratek oddih ter vas zanima kje najti najimenitnejša kulinarična doživeta, potem skočite na MOS TURIZEM, kjer boste z bogatim razstavnim programom dobili odgovore na vsa vaša vprašanja. Predstavljali se bodo razstavljavci s področja zdrave, ekološke in lokalno pridelane hrane in pijače, raznih kulinaričnih dobrot, različnih panog turizma, kot sta zeleni in gorski turizem, adrenalinskih počitnic, turističnih destinacij, kampinga in karavaninga. 

    MOS TEHNIKA ENERGETIKA – Profesionalne energetske rešitve, oprema in orodja za podjetja in domače mojstre & do okolja prijazna tehnologija

    V letu 2022 predstavljamo nov segment MOS-a, ki je je nastal kot odgovor potreb razstavljavcev s področja profesionalnih energetskih rešitev in vse večjega zanimanja naših obiskovalcev po tovrstnem razstavnem programu. Ogledali si boste lahko pester program opreme in ročnega orodja tako za domače mojstre kot za profesionalce, stroje, robote, mehanizacijo, profesionalno orodje in vzdrževanje vozil, do okolja prijazne tehnologije, financiranje, pogodbeništvo, trgovanje z električno in toplotno energijo, belimi certifikati in CO2 kuponi.

    MOS B-DIGGIT – Inovativne digitalne rešitve, poslovne storitve & priložnosti doma in v tujini

    MOS B-DIGGIT je sejem, kjer je na enem mestu združenih ogromno poslovnih priložnosti. Omogoča seznanjanje z vsemi novostmi na področju poslovanja in digitalizacije. Z obiskom bodo obiskovalci spoznali vse iz sveta sodobnih tehnologij, digitalizacije in novih pristopov v izobraževanju, pametnih mest, skupnosti in domov, masovnih podatkov, umetne inteligence, poslovnih in marketinških storitev in še bi lahko naštevali.

    mos.jpg

    MOS PLUS - Izdelki široke potrošnje & eMobilnost 

    Kot se za »sejem vseh sejmov« s 54-letno tradicijo spodobi, je za obiskovalce na voljo tudi ponudba izdelkov široke potrošnje po ugodnih cenah. Tako boste na segmentu MOS PLUS lahko našli gospodinjske in medicinske pripomočke, izdelke domače obrti, dodatke za dom in vrt, darila, konfekcijo, električna kolesa, skuterje in skiroje, prehrano in še marsikaj po ugodnih sejemskih cenah. Pripravite se na prijetna presenečenja, ki jih ta čarobni kraj prinaša!

    Pomembnost MOS-a čedalje bolj opazna v slovenskem gospodarskem prostoru

    Po koncu 53. MOS-a smo zbrali misli in statistične podatke, ki nakazujejo izjemen porast ozaveščenosti o tem, kako zelo pomemben je MOS za slovensko gospodarstvo. Podjetja in institucije se vedno bolj zavedajo pomembnosti sejmov za njihovo uspešno sodelovanje. Zato si vsako leto prizadevamo, da poskušamo MOS približati še širšemu krogu razstavljavcev in za obisk navdušiti še več obiskovalcev.

    Dobrodošli na 54. MOS, med 14. in 18. septembrom 2022! 
    Novice 1300
    Avtor: Mojmojster

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate
    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Drugo?

    Imamo kar 143 izvajalcev za področje Drugo
    8.3
    1

    Anila d.o.o.


    10
    7

    Mitja Ribič s.p.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane