Za področje

  Vrtnar - vse vrtnarske storitve

  Članek je koristil že 5709+ uporabnikom
  Vrtnar lahko poskrbi tako za načrt ureditve okolice vaše hiše, kot za njegov dolgoročen urejeni videz. Naj bo ureditev vrta, načrtovanje ribnika ali košnja trave, se vedno lahko obrnete na izkušeno vrtnarstvo.
  5709
  ureditev okolice 2

  1. Vrtnarske storitve

  Profesionalni vrtnarji skrbijo za celo vrsto storitev, so nam pojasnili v Rošca s.p. Prve so vrtnarske storitve, ki zajemajo načrtovanje in ureditev zunanje okolice. Te obsegajo splošno ureditev okolice hiše, zasaditev grede, oblikovanje vrta, načrtovanje zelenic, polaganje travnega tepiha, sejanje travnega semena, zasaditev dreves, načrtovanje ribnikov, izdelavo poti ali skalnjakov in več. Druga vrsta storitev so občasna ali redna vzdrževalna dela kot so: košnja trave, obrezovanje dreves, odstranjevanje plevela, zasajanje enoletnic, cepljenje dreves in druga dela. Za vrtnarske storitve se obrnite na izkušenega vrtnarja, se dogovorite za ogled in nikoli več vam ne bo treba skrbeti za izgled vaše parcele.

  vrtnar.jpg
  Reden obisk vrtnarja poskrbi za urejen izgled vašega vrta.

  Pa si bolj podrobno poglejmo nekaj vrtnarskih storitev.

  2. Ogled in načrtovanje izgleda okolice

  V fazi načrtovanja vašega doma se lahko z vrtnarjem oz. krajinskim arhitektom dogovorite o izgledu okolice. To zajema ogled zemljišča, izris zunanje ureditve, načrt zasaditve rastlin in po želji tudi načrt vzdrževanja rastlin. Po izdelavi zasaditvenega načrta, kjer upoštevamo želje strank, se izdela tudi predračun.

  3. Izdelava vrta ali prenova starega vrta

  Če želite, zasaditi gredo, postaviti skalnjak, urediti park, igrišče ali imeti okrasno gredico, ki bi bila v ponos vam in vaši soseski, se obrnite na izkušeno vrtnarstvo. Poskrbeli bodo za načrt, zasaditev in vzdrževanje vašega vrta. 

  4. Vzdrževanje okolice hiše

  Rastline rastejo, potrebujejo vodo, gnojila in konstantno nego. Če sami nimate časa, da bi kosili travo, obrezovali drevje, zalivali, gnojili in še kaj, potem se lahko z vrtnarstvom dogovorite za redno vzdrževanje okolice.

  5. Izdelava zelenic

  Lepa zelena trata v resnici zahteva veliko dela. Najprej je potrebno nasuti kvalitetno in pravo zemljo. Temu sledi setev travnega semena ali polaganje travnega tepiha. Za lep izgled v prihodnje pa je potrebno tudi redno zalivanje, gnojenje, odstranjevanje plevela in košnja.

  6. Izdelava in zasaditev ribnikov

  Kdo si ne želi čarobnega vodnega elementa? V Rošci pravijo, da so ribniki vedno zelo priljubljena izbira za enodružinske hiše. Z vrtnarstvom se lahko dogovorite za načrtovanje ribnika, saj bo tako poskrbljeno tako za izgled, kot pravilno floro in favno.

  7. Urejanje in oskrba grobov

  Naši preminuli najdražji si zaslužijo spoštovanje. Odraz tega je tudi urejen prostor počitka. Vrtnar bo poskrbel za skladen izgled rastlin, kamnov, peska in okrasnih elementov.

  5709
  Avtor: Mojmojster

  Kako so Vam koristile te informacije?


  https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate
  Iščete izvajalce, ponudbo za področje Vrtnarstvo?

  Revija Mojmojster

  Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
  Informativni mesečni obrok*
  /mesec


  Znesek kredita
  EUR
  Doba odplačevanja
  let
  Naprej
  Izračun kredita >

  *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

  Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2024 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane